Du leser nå
CIA finansierer somaliske pirater?

3 minutter lesetid

Faksimile fra Nettavisen: Selv delfiner motarbeider Den Nye Verdensorden og Verdensregjeringen.


CIA finansierer somaliske pirater?

<b>Faksimile fra Nettavisen: Selv delfiner motarbeider Den Nye Verdensorden og Verdensregjeringen.</b>

Det er mye trolig at Somaliske pirater er finansiert og arrangert av miljøet rundt Henry Kissinger, George Soros og Zbigniew Kazimierz Brzezinski. Fattige somaliske fiskere klarer ikke slike operasjoner på egen hånd. George Soros har spesialekspertise i ‘blomsterrevolusjoner‘, skape uro i de land de vil de-stabilisere, via sin stiftelse Open Society Institute.

De er alle sentrale i den Trilaterale Commission, sammen med den norske forvarsminister Grete Faremo. Samt i Council of Foreign Relations.

Forsvarsminister Grete Faremo (Ap) skal etter alt å dømme vurdere å gi norske sjøfolk våpen for å forsvare seg mot piratvirksomheten utenfor Somalia.

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2089880.ece

Dette er et plott for å skape den nye verdensregjering. Del av samme plottet er å skape så mye uro i Midt-Østen (Egypt, Tunisia, Libya, etc) og altså Somalia, at folk over hele verden vil kreve at deres regjeringer vil gjøre noe, og delta i opprettelsen av en slik verdenshær, ledet av verdensregjeringen; Den Nye Verdensorden og det norske avdelingskontor EN Verden sine planer er da gjennomført.

Dansk familie hos kaprerne. Ofres de for å få gjennomført Den Nye Verdensorden?

Ofres de for å få gjennomført Den Nye Verdensorden? Det vil bli skapt utrolig sinne i hele Europa, folk vil kreve aksjon av sine regjeringer. Aksjon vil de få, løsningen er allerede klar. Problem-Reaksjon-Løsning (hegeliansk dialektikk) >>> Verdensregjeringen >>> Verdensmilitæret.

Den danske familie, med tre barn, vil mest sannsynlig komme til å bli drept, for å bygge opp det rette sinnet hos folk, slik at de krever at deres regjeringer oppretter en internasjonal styrke, verdens politiet/miltæret. Dette er slik Illuminatet alltid har jobbet. Folk får akkurat det de ber om, idet forholdene er lagt til rette for deres naturlige impulser.

Her er beviset for at dette er et planlagt scenario:

«I dag ville amerikanerne bli rasende dersom FN-tropper gikk inn i Los Angeles for å gjenopprette ro og orden; i morgen vil de være takknemlige!

Dette gjelder spesielt hvis de ble fortalt det var en utvendig trussel utenfra enten ekte eller diktet opp, som truet vår eksistens. Det er da at alle folk i verden vil trygle verdens ledere om å redde dem fra dette onde. Det hvert eneste menneske frykter er det ukjente. Når de presenteres med dette scenariet, vil individuelle rettigheter villig gitt avkall på for garantien av at deres velvære blir sikret dem av deres verdens regjering».

– Henry Kissinger i en tale til Bilderberger møtet i Evian, Frankrike, 21. mai 1992.

(i en tale til Bilderberger organisasjonen på møtet i Evian, Frankrike, 21. mai 1991. Som transkribert fra et båndopptak gjort av en av de sveitsiske delegater.)

“»Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful!
This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.»
– Henry Kissinger in an address to the Bilderberger meeting at Evian, France, May 21, 1992.

(in an address to the Bilderberger organization meeting at Evian, France, on May 21, 1991. As transcribed from a tape recording made by one of the Swiss delegates. )

In a 1973 White House conversation between Kissinger, the national security adviser, and Al Haig, then Nixon’s chief of staff, Kissinger said «military men are dumb, stupid animals to be used as pawns for foreign policy«. The quote is found in “Final Days,” a book by Bob Woodward and Carl Bernstein. Kissinger has never disputed it.

Sjakk Matt!

PS: Viser forøvrig til denne kommentar om svarte budsjetter:

THE WANTA PLAN & THE GLOBAL SECURITY FUND
Leo Wanta: SOMALIAN Ambassador to Switzerland.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/cia-finansierer-somaliske-pirater/comment-page-2/#comment-57996

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
75%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
25%
Om forfatter
Tor Karlstad
En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

41
Kommentarer

avatar
20 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
CIA finansierer somaliske pirater?CIA finansierer somaliske pirater? | TravelSquareCIAyeubu Recent comment authors
Nyeste Eldste
armin1
Abonnent

Nei Nei Nei !
Somalia er verdens blindsone, ingen vet hva som virkelig foregår der nede. Deres lange kystlinjer er upatruljerte og er utsatt for rov-fisking av store internasjonale båter som sulter ut somalierne. Vedsiden av det dumpes det kvikksølv deponier som Europa har bannlyst, som en kostnadsreduksjon å dumpe det i en uønsket befolkning, istedenfor flere millioner kroner i trygge lagringsplasser. !

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/somaliske-pirater-eller-lokalbefolkningens-kystvakt/

bin Laden
Abonnent
bin Laden

er du virkelig så naiv for å hevde at «Somalia er verdens blindsone, ingen vet hva som virkelig foregår der nede»?
Håper det ble sagt med sarkasme.
Ingen på jordkloden kan fyse uten at det blir registrert av JewWO.

armin1
Abonnent

Er det et sted man kan dumpe er somalia et isolert land uten kontakt med omverden. Krigene CIA og Usa har begått gjennom ulike armeringer av stammer og klaner har gjort landet til en krigsherjet skjermet ødemark der ingen medier setter foten.

Å tro at CIA armerer små fiskebåter med RPG og AK47 nå for første gang er naivt, de var armerte før radioaktive tønnene dukket opp på stranden og megatrålere støvsugde fisken. Det går fint ann å dumpe og fiske samtidig, kystlinjen er like lang som New York til Houston, man dumper i tettbefolkede områder og fisker et trygt stykke unna. Verdensbefolkningen må få opp øynene og bruke NATO flåtene til å bekjempe miljøforbrytelser, ikke stakkars sultne somalere.

armin1
Abonnent

SKAM FOR SOMALIERNE ! Trekk denne artikkelen tilbake Karlstad !

NightHawk
Abonnent
NightHawk

Man skal lese mye rart…..

Thunder
Abonnent
Thunder

De bildene som vises av somaliere med våpen i små båter er også en skam for somaliere og muslimer. Hva som egentlig skjer der nede ville være interessant å belyse. Muligens har Karlstad rett i at CIA ol. står bak slik virksomhet. Jeg har ihvertfall snakket med somaliere og kenyanere som forteller om spent stemning mellom nyrike somaliere og kenyanere i mombasa. Muligens ikke så veldig vanskelig å rulle opp virksomheten, hvis det var en liten vilje til det. Nok etteretnigsorganisajoner finnes ihvertfall. I stedet for å jakte på bakmenn, satses det på de små båtene som kommer. Merkelig hvordan de klarer å få tak i alle millionene på den måten. Fin utgiftspost på statsbudsjettet som aldri kan spores. Drypper sikkert noen dollar på enkelte somaliere også. ;-)

armin1
Abonnent

FOR GODS SAKE DONT WITHEWASH THIS AND BLAME IT ON THE USUAL SUSPECTS ! DETTE ER ITALIENSKE SELSKAPER MED LAVMORAL OG HØY PROFITT SOM GRUNNKURS.

De dumper radioaktivt avfall, what the fuck would you do!?
http://www.youtube.com/results?search_query=toxic+waste+somalia&aq=f

armin1
Abonnent

Dette er et utstrakt problem, Elfenbenkysten fikk nederlandske båter på besøk i 2005, og Dominikanske republikk gjør det fortsatt !

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/milj%C3%B8-forbrytelser-mot-moder-jord-og-hennes-beboere/

Thunder
Abonnent
Thunder

Du fikk ihvertfall muligheten til å fortelle om de italienske selskapene. Å trekke artikkelen ville vært idiotisk i såfall. Som jeg skrev hadde det vært interessant å belyse hva som egentlig skjer der nede.Interessant at du forsvarer og frifinner CIA for en gangs skyld :-)

Thunder
Abonnent
Thunder

Dokumentaren viser at det i Somalia som i mange andre land er samarbeid mellom vestlige selskaper/myndigheter og muslimske diktatorer/klanledere.
Hvordan får myndighetene betalt for å ta i mot avfallet? Britiske SAS styrker jobber som mellommenn i virksomheten og piratene har sine mellommenn.
Det er jo snakk om veldig store beløp, men kanskje små når man snakker om giftavfall?

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Glem somalia, samme skjer i libya:
«Opprørere har tatt britiske soldater til fange i Libya

Opprørere har tatt en gruppe britiske kommandosoldater til fange i Libya, skriver The Sunday Times.

De åtte soldatene tilhører den britiske spesialstyrken SAS og eskorterte en britisk diplomat da de ble tatt til fange.

Diplomaten var sendt til det østlige Libya for å møte opprørerne, men noe gikk galt. Libyske kilder opplyser til avisen at de åtte soldatene ble tatt med til den opprørskontrollerte byen Benghazi for avhør. »
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/opproerere-har-tatt-britiske-soldater-til-fange-i-libya-3434974.html

nicodemus
Abonnent
nicodemus

jeg er dansk…!! jeg gir gerne 100kr….for at få denne familie fri..!!! vi er ca 6 millioner danskere…!! hvis vi gav 100kr hver…..ble det jo et stort beløp….!!
vi burde ku få dem fri for 6oo millioner..!! eller???

bin Laden
Abonnent
bin Laden

det var edelt tenkt, men…
vet du hvor mange i verden som lider helt unødvendig og kunne kjøpes fri for innsamlede penger?
Så lenge det fungerer samme system, blir stadig nye uskyldige ofre kapret, fengslet og torturert.
Problemet er sauemassers likegyldighet.
De gir blaffen i alle, untatt seg selv.
Inntil det kommer deres tur.
Men de håper at de blir spart fordi de er lovlydige sauer.

Vandalf
Abonnent
Vandalf

Nok en elendig artikkel fra Karlstad. Skjønner ikke at redaksjonen slipper makkverk som dette gjennom…

Jeg kunne selvsagt tatt meg god tid til å opplyse om hvor jeg mener artikkelforfatter er ute og sykler, men det er bortkastet tid.

Jeg vil nøye meg med følgende;

Det er skammelig at forfatter ikke har bedre kunnskaper om somaliske «piraters» livssituasjon og bakgrunnen for «piratvirksomheten»

Og jeg kan ikke annet enn å le av spranget artikkelforfatter tar fra fattige somaliske fiskere til Kissinger, Soros og Faremo…

Det ligger at aldri så lite stykke dokumentasjonsarbeid imellom disse ytterpunktene som jeg på ingen måte kan se at artikkelen nevner med et ord.

Så da gjenstår spørsmålet;

Hvor tar du dette fra Karlstad?

Du har tidligere glatt skygget banen når jeg har kritisert dine mildtest talt elendige artikler tidligere. Jeg håper du har bedre ryggrad denne gangen…

Tor Karlstad
Anonym

Tilfeldig artikkel aftenposten
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4053329.ece

ser du noe dokumentasjon? du ser påståtte observasjoner, du ser meninger, men ser du noe douemtasjon? Dra over og spør dem om dokuemntasjon.

jeg debatter av prinsipp ikke med ignorante, late, uvitende pus-linger som ikke klarer å etterforske de enkleste ting selv, men som må ha det servert. jeg er ikke mamman din vandalf

Vandalf
Abonnent
Vandalf

Det var da litt av en kraftsalve, artikkelforfatter.

Men det hjelper likefullt ikke på artikkelens kvaliteter, eller mangel på sådan.

Smurfen; jeg mener sterkt om denne artikkelen, se du ikke det da?

Fattige somaliske fiskere, Kissinger, Faremo…

Tankerekken henger ikke på greip. Man trenger ikke mye iq for å forstå det.

Jeg vet ikke hvem som er mest ignorant her, men det er i alle fall ikke meg…

smurfen
Moderator

Hvorfor kommenterer du når du ikke har en eneste mening Vandalf ?

Enig med Karlstad, lukter veldig NWO her
EN global armada av krigsskip er samlet for å ta noen fattige pirater i robåter
De som blir fanget blir blir fratatt sine våpen og satt fri igjen så mao ønsker de ikke at kapringen skal opphøre
Piratene får bare noen dollar mens bakmenn stikker av med hele potten på titals millioner, ofte mer en det også
Proffe utvalgte personer brukes til å overlevere penger til piratene
Bakmenn skaffer nye våpen umidelbart så pirater som er tatt kan snu nå de ankommer land og dra ut igjen

Når fattige i en robåt og en rifle kan kapre et skip og tjene 100 millioner på noen timer hvorfor blir ikke båter over hele verden kapret da ?

Er mer en ugler som lukter i det Somaliske farvannet

NWO sier selv at det vil ha en enorm global felles hær, Krigen mot terror bløffen skal vare i 10 år før en ny trussel utenfra i form av en fake innvasjon fra rommet vil få oss all til å rope på en globale NWO arme og midler til et enormt Star Wars program

Det verserer også en rekke påstander om et NWO portal prosjekt nede i havet der

Hva mener du Vandalf ?

http://video.google.com/videoplay?docid=-2061006209912828289&hl=en#

Vandalf
Abonnent
Vandalf

Jeg mener at du har mistet bakkekontakten for lengst, smurfen…

Jeg er opptatt av realpolitikk og reelle problemer. De er det mer enn nok av. Ikke oppkonstruerte fantasifostre.

Er det noe som er galt på denne kloden som ikke lukter NWO i din nese?

Jeg skal ta meg tid til å gå litt dypere i materien vedr de somaliske «piratene» og det problematiske med denne «artikkelen» her.

Men først må jeg lakkere et golv…

Ta ta!

smurfen
Moderator

Får ta det som et komplimang fra en som mener at Rotschild er guds gave til menneskeheten og alle som påstår noe annet er konspirasjonsnisser

At vesten har tømt havene til Somalierene for fisk og brukt kysten deres til dunpingsplass for giftig avfall forklarer ikke det som skjer der nå

Men nå skal jeg ut å kapre noen skip her og tjene noen milliarder på noen timer

Ta ta!

Vandalf
Abonnent
Vandalf

«Får ta det som et komplimang fra en som mener at Rotschild er guds gave til menneskeheten og alle som påstår noe annet er konspirasjonsnisser»

Hvor tar du dette fra, smurfen?

Dette er intet mindre enn en utmerket anledning til å se hvordan smurfen opererer som «debatant»

Ok, her har vi en konkret påstand om at jeg mener at Rotschild er guds gave til menneskeheten.

Jeg venter i spenning, smurfen, på hvor du har dette fra.

Når det gjelder artikkelen så har jeg lest den flere ganger nå, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke forstår bæret av hva artikkelforfatter vil her.

Når det gjelder artikkelforfatters lenking til artikkelen i aftenposten, så kan jeg ikke si annet enn at det er en komplett meningsløs sammenligning. Enhver som leser den vil forstå hva jeg mener.

I Karlstads artikkel lanseres hypotesen om at piratvirksomheten skyldes et plott for å fremme en ny verdensordning.

Problemet er at det forblir med hypotesen. Det gjøres intet forsøk på å underbygge denne hypotesen. Ergo er den, artikkelen, verdiløs…

Så kan selvsagt artikkelforfatter unndra seg debatt ved å angripe min person, fremfor å diskutere sak, men det bidrar ikke akkurat til å styrke hans troverdighet.

Noen Innvendinger;

Hvorfor bruke fattige fiskere fra Somalia for å øke frykten og raseriet, og derved legitimere en ny verdensordning?

Det er jo minst like inneffektivt som fryktspreder som chemtrails er som giftspreder. Begge deler er komplett latterlig. Dersom den onde eliten ikke klarer bedre enn som så har vi ikke mye å frykte, noen av oss.

Eller for å si det på en annen måte; har du noensinne i kjølvannet av piratenes kapringer ønsket deg en ny overnasjonal hær, eller politistyrke?

Skal denne taktikken funke må de flytte piratene nærmere våre egne farvann, eller hva?

Og hva mener du med ny militær styrke/ nytt politi?

Slikt har vi da rikelig av allerede? NATO… Hello??? Er der noen hjemme?

Sorry, jeg klarer knapt styre spydighetene så latterlig dårlig er dette…

Føl dere fri til å slette om dette er for hard kost for dere, men vær så snill og prøv å løfte nivået på slike artikler. Dette holder rett og slett ikke mål som noensomhelst analyse over hva som foregår i og utenfor Somalia.

Stikkord;

Fattigdom, sviktende ressursgrunnlag, forurrensning, manglende sentralmakt, lovverk, feil bruk av ressurser for å løse problemene (i stedet for å hjelpe stakkarene bidra Norge med millioner av dollar til å bygge piratfengsler i Somalia.

Verden er sannelig fucked up, og dessverre vil den forbli det i overskuelig fremtid. Kanskje på tide å få hodet ut av sanden og se at vi faktisk kan bidra til endring? Forutsetningen er imidlertid at man klarer å forstå at problemer og ubalanser må rettes søkelys mot i kraft av seriøsitet, kunnskap og integritet.

Denne artikkelen, som så mange andre på speilet har ingen av delene. Bare løse spekulasjoner, uten rot i virkeligheten…

God natt!

Føl deg fri til å forklare meg hvor Soros og Faremo kommer inn i bildet…

klumpen
Abonnent

Hva slags «artikkel» er dette da?!

Er redaksjonen lagt ned?

Tor Karlstad
Anonym

For Illuminati-kjennere så liuktyer dette illuminati operasjon;
krig mot kreft. krig mot narkotika. krig mot terror. krig mot pirater.

THE WANTA PLAN & THE GLOBAL SECURITY FUND
Leo Wanta: SOMALIAN Ambassador to Switzerland.

Ashley Mote raises an issue in EU Parliament:

“Mr. President, I wish to draw your attention to the Global Security Fund, set up in the early 1990s under the auspices of Jacob Rothschild. This is a Brussels-based fund and it is no ordinary fund: it does not trade, it is not listed and it has a totally different purpose. It is being used for geopolitical engineering purposes, apparently under the guidance of the intelligence services.

I have previously asked about the alleged involvement of the European Union’s own intelligence resources in the management of slush funds in offshore accounts, and I still await a reply. To that question I now add another: what are the European Union’s connections to the Global Security Fund and what relationship does it have with European Union institutions?”

Again, and again, we see the hand of the Rothschilds.

Ashley Mote is then set up and accused of fraud.

So what exactly is the Global Security Fund? And what was/is it’s purpose?

http://www.youtube.com/watch?v=NEQyakpsv5E&feature=player_embedded

http://dastych.wordpress.com/2010/02/18/the-wanta-plan-the-global-security-fund/

The London connection to the Somali pirates
http://www.spectator.co.uk/coffeehouse/3330611/the-london-connection-to-the-somali-pirates.thtml

Somaliske flytninger i London som er etteretningen og ledelsen? hahahahahahahahha

Somali pirates guided by London intelligence team, report says
http://www.guardian.co.uk/world/2009/may/11/somali-pirates-london-intelligence

Why is Blackwater/Xe in Somalia?
http://www.conspiracyarchive.com/Blog/?p=3410

Leo Wanta: SOMALIAN Ambassador to Switzerland.

Is there a connection between Leo Wanta being an ex Somali Ambassador to Switzerland (Bank of International Settlements) and what is going on in and around Somalia and the Gulf of Aden?

These laundered Funds through the Central Bank of Iraq have been used to finance Blackwater/Xe bombings in Afghanistan, Iraq and Pakistan, along with ‘FALSE FLAG’ terorrist BLACK OPS, as well as DIRECT funding for the Somalia pirates.

The Somalia pirates work in concert with major foreign intelligence agencies, including rogue U.S. CIA, which is comprised of old Iran-Contra players.

Reports from British analyst Christopher Story (NYLIG DREPT) indicate that these funds were on the agenda at recent G-8 summits, and that their non-payment has led to China ceasing to use the dollar its oil transactions, essentially, with its main supplier, the Islamic republic of Iran. Particular reports by Story reveal that last June these funds, supposedly to be used in state terrorism operations should have been returned to Wanta’s jurisdiction, under the supervision of the International Court of Justice of The Hague, Ever since then, however, an endless succession of delays and interruptions have occurred, involving the Rockefeller family, the Rothschild, family, Queen Elizabeth II, German Chancellor Angela Merkel, lawyers, judges and political heads of various other countries, all placing obstacles in the way of the liberation of these funds, which would be sufficient to solve the greater part of the problems in the world.

http://concen.org/forum/showthread.php?tid=32596

HVEM TROR DERE KONTROLLERER BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENT I BASEL?

In the nineteen eighties, under the Reagan Administration, Leo Wanta worked as a consultant and secret agent of the Federal Reserve. The absolute confidence which came to be placed in him during his career led the Administration to put him in charge of an immense fund of money, set aside for an hypothetical war with the Soviet Union or for helping to destroy it. At the end of the Cold War, the money should be used for the benefit of the general population.The figure was 25 trillion dollars at the outset, but, with interest owed over the years, the amount today is 75 trillion dollars.

To avoid these funds being liberated, Leo Wanta, who afterwards became Somalian ambassador, was imprisoned in Switzerland and the United States, and was repeatedly poisoned when in prison. None of this deterred Leo Wanta when he was released from prison, from continuing to claim his legal right as administer of this immense fund, through the AmeriTrust Group Inc. The reference which shows this is title 18 USC Section 6 offshore bank accounts, authorized under President Reagan’s Executive Order 12333.

In 2003, a federal jury in Alexandria, Virginia, confirmed Wanta’s status as frontman administrator, and recognized the rights of the American people over this immense amount of money. Among his many opponents in the higher spheres there was a certain CIA agent, Hillary Roadham Clinton and former president of the United States and ex-director of the CIA, George Bush senior, both of whom manage accounts derived from these funds. The first mentioned, known in the CIA by the code name Witch, was in charge of the Foundation for the defense of infancy under President Reagan’s executive order 12333, the same one as that authorizing the Wanta funds. Secret service agents were authorized to manipulate these funds by order of title 16, section 6 USG relating to corporations for the manipulation of funds for intelligence purposes operations. They could do so and deny any link with these services, in order to safeguard their status as secret service agents. According to Christopher Story, the journalist closest to Wanta, “it is known that Hillary is accustomed to use these funds as her private fortune”.
http://openyourmind.freesmfhosting.com/index.php?topic=370.0

PIRATPENGER FYLLER OPP THE GLOBAL SECURITY FUND !!!!!!!!

Tor Karlstad
Anonym

Norges Sikkerhetsfond i Sveits. Viking Bank

Zero-systemet i aksjon?
http://www.rettsnorge.no/artikler/2009/Januar/050109_Zero_systemet.htm

Arbeiderpartiregjeringen og SV-finansminister med konto i Sveits?
http://www.rettsnorge.no/artikler/2009/Januar/040109_Arbeiderpartiregjeringen_med_konto_i_Sveits.DOC.htm

Helt normalt å fylle på fondene nå og da, sorte budsjetter

AlexTruth
Abonnent
AlexTruth

Skal ikke se bort ifra det… Et helvettes hav å kjøre båt på. Hva er det USA har gjort for å forhindre vinnings kriminalitet ? INGENTING, sivile kjører der å penge gale mennesker somalierer kommer når som helst, så lenge vi er desperate og fattige så vil det aldri slutte… Pirater vinner hver gang, eller ender opp med sivili drept. Dette er en pakt som de inngjør før de kaprer noen båt, har ikke noe med populisme å gjøre med dumskap og naiviet av enkelte mennesker. Hva har USA STORBRITANIA NORGE SVERIGE DANMARK gjort med å forhindre den onskape sirkelen? Det er det som viser hvor svake mennesker er.

Kjetil S
Skribent

Det er åpenbart at «piratene» ikke bare er «pirater» pga grådighet. Som Vanfdalf så korrekt sier er årsaken til «pritatvirksomheten» fattigdom. Men, hvorfor denne fattigdommen. Somalisk farvann har tradisjonelt bugnet av havets rikdom: Fisk og sjømat.

Men ikke så lenger. Som Armin skirver: «Deres lange kystlinjer er upatruljerte og er utsatt for rov-fisking av store internasjonale båter som sulter ut somalierne. Vedsiden av det dumpes det kvikksølv deponier som Europa har bannlyst, som en kostnadsreduksjon å dumpe det i en uønsket befolkning, istedenfor flere millioner kroner i trygge lagringsplasser. ! »

Altså: Rovfisking og dumping av giftstoffer og radioaktivt avfall tar bvort livsgrunnlaget til Kyst-Somalierne. Hva skal man så gjøre? Jo man retter sinnet mot de ansvarlige: Oss…

Som om ikke det var nok, Somalia er desverre lokalisert ved Aden bukten, som er en av de viktigste farvannene for skipstraffikk i verden. Med andre ord et strategisk ekstremt viktig geografisk område. Spesielt for transport av olje til Europa og USA. Kontroll av dette området er derfor geopolitisk og økonomisk særs viktig. Det er derfor naturlig at det tilrettelegges for militær tilstedeværelse i dette området. Hva er da mer naturlig enn å iscenesette «piratvirksomhet» i området som rettferdiggjør Vestlig tilstdeværelse?

Min kvalifiserte gjetning er derfor at
1. Fattigdom er drivkraften bak piratvirksomheten
2. Fattigdommen skyldes utarming av fisket i området pga dumping av miljøgiftter og radioaktivt avfall
3. Dette utnyttes av Vesten av geopolitiske hensyn

For innsyn i gift-dumping: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13193

For innsyn i geopolitikk: http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=16786&context=va

skippern
Anonym
skippern

Nyheter fra sverige ventes angående mordet på Anna Lindh, mk ultra mossad eller CIA? Gjerningsmann gikk våken i dagesvis før drapet. se trailer her:

http://corruptio.blog.com/

Mr.Jingles
Abonnent

Jeg har lenge fulgt med og lest artiklene på Nyhetsspeilet og har nå endelig registrert meg som bruker slik at jeg kan delta i diskusjonene.
Mange gode artikler om interessante temaer, og noen som er helt på bærtur. Denne artikkelen om Somalia er i sistnevnte kategori. Mange konspirasjonsteorier er velbegrunnede og alt annet enn teorier, men i noen tilfeller løper visst fantasien løpsk hos enkelte. Dette er et slikt tilfelle og jeg er 99% sikker på at somaliske pirater ikke jobber for noen andre enn seg selv. Men det er altså 1% sjanse for at jeg tar feil…..
Kanskje vi en dag får svaret på det spørsmålet.

ubu
Abonnent
ubu

Min teori for samrøret her:

Uenighet/uklarhet/upreisisjon for hva denne setningen betyr:
T0″ Her er beviset for at dette er et planlagt scenario:»

T1. «Beviset» -«som: «endelig og faktisk bevis for at virkeligheten forholder seg på en spesiell måte»
T2. «Beviset» som: «dette er en antydning til hvordan rent hypotetisk kan forholde seg»

T3. «et sted der midt imellom»

Jeg antar at også artikkelforfatteren ser at det mangler et premiss i den logiske rekken her:

P1. Somaliske pirater røver internasjonal skipsfart.
P2. Det eksisterer en måte en spesiell gruppe mennesker kan tjene på piratvirksomheten (Beviset)
K: Denne spesielle gruppen står bak piratvirksomheten.

Konklusjonen følger ikke med nødvendighet fra premissene, og premissene er såldes utilfrestillene til at konklusjonen følger.
Hvorvidt konklusjonen er sann eller ikke er en tilfeldighet.

I en ren logisk tolkning av artikkelen så er det en feilslutning her, jeg håper feilslutningen ikke er en følge av en psyokolgisk lidelse som paranoia el.

Men muligens artikkelforfatterens intenensjoner blott var å se på muligheten for at virkeligheten kan forholde seg slik. -At muligens, sånn rent hypotetisk at Grethe Faremo har noe med piratvirksomheten i Somalia å gjøre. Og ønsket egentlig å fremmlegge det som en arbeidshypotese han ønsket at noen skulle jobbe videre med.
Isåfall kreves et mer nyansert sprog. Det kreves bruk av begreper som «muligens» «kanskje» «hypotetisk» «kan hende…» «hvis slik … så slik… «osv fremfor «bevis», «dette er» ol.

Innledningen åpner dog for at artikkelens intensjon var en mulig virkelighet, gjennom «det er mye trolig» og artikkelens tittel som etterølges av en «?»

Rent semantisk sett, så tror jeg artikkelforfatteren sitt på det rene, at det blott er et spørsmål som fremsettes, en mulig verden, fordi åpningssetningen gjelder for hele artikkelen.
Men det er svært forvirrende når begreper som «beviset» kommer opp siden.
Jeg tror faktisk det er en kontradiksjon.

Isåfall bør artikkelen kritiseres for å være propaganderende, gjennom at den setter ideer i hodet på leseren, den ikke har dekning for, gjennom bruk av et tilslørende språk.

I begge tilfeller er artikkelen mangelfull, og bidrar til å trekke troverdigheten til hele Nyhetsspeilet , for den alment beskuende befolkning.
Om man med Nyhetsspeilet ønsker at temaene som diskuteres blir puttett inn i Norske borgeres virkelighet, og vurderes seriøst, og i tillegg har et aktivistisk ønske om at dette gjøres nogenlunde effektivt (at det er viktig) så er det min mening at denne artikkelen bidrar negativt, enten som følge av en logisk feilslutning, eller som følge av et mangelfult sprog.

Nå er jeg klar over at Nyhetsspeilet er organsiert uten en liten koherent redaksjon som er vanlig i andre nyhetslevarandører. Og jeg ønsker å være blandt de som påpeker denne svakheten, i håp om at kritikken taes til etterfølge, fordi jeg har tro på nyhetsspeilet som idee, og ønske om dets overlevelse.

Forsatt er jeg klar over at jeg enda ikke har bidratt med en døyt artikkler, og føler meg som en besserwisser som til stadighet sitter på sidelinjen og kritiserer. Det er en helt annen diskusjon. Akkurat nå frykter jeg for hvorvidt nyhetsspeilets vil overleve inntil jeg skulle finne pennen jeg ikke finner i alt rotet mitt.

Forøvrig er også jeg helt for at norske skip og norske borgere skal få bevepne seg for å kunne forsvare seg mot møtende farer.

Jeg har flere ganger luktet på drømmen om å ikke snu seilskuta mi før jeg er kommet ut av oslofjorden, men bare latt vinden ta meg ned forbi afrikas kyst, -Men jeg har aldri vært så vilfaren, selv i denne naive barnlige fantasi, at jeg noensinne, selv i et svært svakt øyeblikk, foretatt en slik tur uten et våpen jeg kunne viftet med mot evnt pirater.

-Man er gal om man begir seg på verdensseilas uten tilstrekkelig skytevåpen. -Hvorfor i all verden har noen bestemt at internasjonale handelsfartøy, ikke skal få lov til å ha samme rett til å beskytte seg og sin eiendom?

Nei, her, blandt de somaliske pirater, har menneskeheten en gylden mulighet til å ta tilbake litt av sitt ansvar for eget liv, vekk fra et enda-ikke-eksisterende internasjonalt politi.

Grethe Faremo er her på lag med individets ansvar, og ønsker å forsterke individet på bekostning av et mulig NWO, men blir istedenfor kritisert og anklagd for å være en medkonspiratør.

Og det fullstendig uten en logisk begrunnelse?!

Nei, skytevåpen til folket. La skip få bevæpne seg i internasjonale og anarktistiske farvann. -Hvis de ikke får det, så er det en god grunn for FN/USA til å komme inn og opptre som internasjonalt politi!

Ære v’ære Grethe Faremo for den utalelsen her.

Tor Karlstad
Anonym

ubu
Ja, du er passe ignorant og kanskje ikke lite kunnskapsløs, om du tror at Grete Faremo og Trialterale Commisjon tillate deg å bevæpne deg. Bevæpning er tillatt for å tjene DERES sak, via selskaper de kontrolelrer Blacwater/XE og lignende og ikke din og andre folks saker.

Det er samme gruppe som står for avvæpning av amerikanere, slik at de ikke kan gjøre motstand, når overtagelsen av deres land skal gjøres med makt og vold. da skal skytevåpnene være kun på maktens hender, slik at de kan sette ulydige trygt i FEMA camps.

Portland mayor’s proposed gun-control ordinances to go before City Council on Nov. 18
Trilateralists passing gun control laws….
http://www.canadafreepress.com/index.php/article/30328

Carl Rowan: Strict gun control advocate; Wrote a syndicated column for the Chicago Sun-Times from 1966 to 1998, and from 1967 to 1996, was a panelist on Inside Washington; Former Assistant Deputy Secretary of State. Member of the Trilateral Commission
http://americanfraud.com/trilateralcommission.aspx

Handgun Control, Inc., the leading gun control lobby, demonstrates the
case; it was incorporated in 1974 and has been sponsored ever since by the
powerful Washington, D.C. law firm of Wilmer, Cutler, and Pickering. The
firm’s senior partner, Lloyd Cutler, through Project 1987 and the Committee
for the Constitutional System, has worked ceaselessly for scrapping the U.S.
Constitution, in favor of a British-style parliamentary system. Cutler is also
a senior figure in the infamous Trilateral Commission, one of the most
important subcommittees of the Eastern Establishment, which has openly called for «restricting democracy.»
http://www.skepticfiles.org/weird/gunctlar.htm

etc, etc. etc – hørt om google? goggle «Trilaterale Commission gun control»

«In an emergency, the government will have the power to curtail communication, movement, and the right to assemble. It calls for public education, and gun control («The bearing of arms or the possession of lethal weapons shall be confined to police, members of the armed forces, and those licensed under the law»).»
http://www.silverbearcafe.com/private/NWO/nwo8.html

Illuminati lykkes i sine prosjekter fordi du og mange andre identifiseres seg med deres sak. Du er et godt bevis på at de mest sannsynlig kommer til å lykkes, på grunn av at verden er full av ignorante.

Ring og spør Grete Faremo om du kan få lov å ha våpen for å beskytte ditt hjem mot Den Nye Verdensordens banditter

Har du hørt sangen Optimist med Teigen?

Kommentar svarte budsjetter:

THE WANTA PLAN & THE GLOBAL SECURITY FUND
Leo Wanta: SOMALIAN Ambassador to Switzerland.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/cia-finansierer-somaliske-pirater/comment-page-2/#comment-57996

ubu
Abonnent
ubu

Her følger et sitat fra artikkelen din:

«…De er alle sentrale i den Trilaterale Commission, sammen med den norske forvarsminister Grete Faremo. Samt i Council of Foreign Relations.

“Forsvarsminister Grete Faremo (Ap) skal etter alt å dømme vurdere å gi norske sjøfolk våpen for å forsvare seg mot piratvirksomheten utenfor Somalia.”

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2089880.ece

Dette er et plott for å skape den nye verdensregjering…»

Gitt den mest plausible tolkningen av sitatet over, så utrykker du omtrent følgende: «TLK, CFR og Grethe Faremo er med i et plott for å skape en ny verdenregjering. Dette vil de gjøre ved bla å gi sjøfolk våpen å forsvare seg med.»

Så kritiserer jeg påstanden din ved å forklare at det er bra om sjøfolk fikk våpen å forsvare seg med.

Men det er klart, siden jeg er ignorant og kunnskapsløs, så mangler jeg antagligvis det som skal til for å forstå det at ved å ønske å gi sjøfolk våpen så er jeg delskyldig i etableringen av en ny verdensorden.

Jeg vil dog heller påstå at det er slike som du som evnt bør bære skylden for en fascistisk ny verdensorden, fordi du benytter deg av en logikk som ikke er forståelig for andre enn paranoide, og folk ser denne logikken som stemmen til motstanderne av NWO, og gjør det således lett å avvise NWO kritikk ved å vise til at den stammer fra en logikk som ikke henger sammen.

Men kan du prøve å forklare meg hvorfor du valgte det ovennevnte Faremo sitatet om et ønske om bevepning av norske sjøfolk som et «bevis» for at hun er med å konspirerer for en ny verdensorden?

Tor Karlstad
Anonym

Når du hyar forklart hvordan Grete Faremo og Trilaterale Commission noengang har vært på indivets side

«Grethe Faremo er her på lag med individets ansvar, og ønsker å forsterke individet på bekostning av et mulig NWO, men blir istedenfor kritisert og anklagd for å være en medkonspiratør.»

kortversjon kan vi si
1. skap mye urorden, mye skyting og støy
2. NWO verdensregjering må ordne opp
3. Grete Faremo og Henry Kissinger samme målsetting, samme modus operandi

Les om Hegeliansk dialektikk……

ubu
Abonnent
ubu

Jeg forklarte over hvordan jeg mente at bevepning av norske skip er et skritt i retning av individets side. Jeg forklarte det med at hvis skip kan forsvare seg selv, så trenger man ikke et verdenspoliti, man må overgi sin suverenitet til for at man skal være trygg på sjøen.
Det at Faremo, imotsetning til Gustavsen er mer åpen for dette, er en god ting.
Jeg tolket da sitatet du kom med som et skritt i stikk motsatt retning av hva du tolket det til.

Jeg kan love deg at jeg har lest min Hegel.

Du valgte ut et spesefikt sitat fra Faremo, “Forsvarsminister Grete Faremo (Ap) skal etter alt å dømme vurdere å gi norske sjøfolk våpen for å forsvare seg mot piratvirksomheten utenfor Somalia.”

hvorpå du forklarte hvor du ville med sitatet:

«Dette er et plott for å skape den nye verdensregjering… »

Jeg begriper fremdeles ikke hvordan det at Faremo ønsker å gi norske sjøfolk våpen, vil bidra til å skape den nye verdensregjeringen.

Om du mener at jeg kan forstå det på bakgrunn av Hegeliansk historie-dialektikk. (tese-antitese-syntese) ville det sett nogenlunde slik ut:

Tese: Grethe støtter piratvirksomhet i Somalia
Antitese: Grethe får gjennom, etter en vurdering, at Norske sjøfolk alltid skal reise med tilstrekkelig bevepning.
Syntese: En ny verdensordning etableres.

Det er en dialektikk jeg har vanskelig med å forstå, og som jeg spør deg igjen om du ikke kan forklare. -Jeg hadde satt veldig stor pris på om du kunne forklare meg dette uten henvisninger til min manglende kunnskap.

Hvis det er slik at du mener at en artikkel kun kan forståes om man har lest de riktige bøker, satt seg inn i de riktige filosofier, hatt de riktige tanker først, så bør du vedlegge en literaturliste (og en tolkningsliste) med alt man må kunne før man setter seg ned og leser artikkelen.

Jeg beklager, men jeg har lest en del Hegel, men jeg forstår likevel ikke resonementet ditt. – Kan du opplyse meg om hva annet jeg må kunne før jeg kan forstå artikkelen din?

Kjetil S
Skribent

ubu

Kjetil S
Skribent

Prøver igjen

Ubu

Jeg tror jeg har forklaringen på dette:

«Du valgte ut et spesefikt sitat fra Faremo, “Forsvarsminister Grete Faremo (Ap) skal etter alt å dømme vurdere å gi norske sjøfolk våpen for å forsvare seg mot piratvirksomheten utenfor Somalia.”

hvorpå du forklarte hvor du ville med sitatet: “Dette er et plott for å skape den nye verdensregjering… ”

Jeg tror Karlstad mener at de somaliske piratene ikke egentlig er pirater men listige NWO-motstandere som gjennom den såkalte piratvirksomheten kjemper med livet som innsats mot NWO og deres kanskje viktigste støttespiller; Nemlig den internasjonale handelsflåten av containerskip, oljetankere og andre fraktskip med sin hær av NWO-agenter forkledd som fattige filipinske sjømenn. Den såkalte piratvirksomheten tjener dermed Det Godes sak og fortjener vår ubetingede støtte, mens Faremo sitt ønske om bevæpning av Norske skip og sjøfolkene ombord (les NWO-agentene) er et svik mot Norge og friheten. Faremo burde heller sendt våpen til våre somaliske pirat-brødre.

Slik forstår iallefall jeg artikkelen. Om jeg forstår riktig er nå en annen sak.

ubu
Abonnent
ubu

Jeg takker for hjelpen Kjetil, jeg er som du allerede er blitt opplyst om altfor ignorant og kunnskapsløs til å forstå de greiene her.

Ditt resonement henger logisk sammen, noe min tolkning ikke gjorde.

Om vi så legger til at premissene dine ville vært sanne, om vi, som Tor påpeker, hadde innehatt riktig kunnskap, så hadde vi hatt både et logisk gyldig argument og en sann konklusjon, basert på sanne premisser.

Jeg glemte å spørre Tor om hva av Hegel jeg må lese for å forstå artikkelen.

Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk utelukkende lest 2.hands litteratur om Hegel. DVS at Hegels esoteriske visjoner først hatt blitt tolket, av hvem vet hvaslags influert professor, før det nådde meg.

Da jeg finner Hegel svært tung å lese, og jeg ikke regner med å makte å lese gjennom hele hans boksamling, ber jeg Tor presisere hvilke titler jeg må fortære, og om oversettelser godkjennes, eller om jeg må lese på orgnialspråket tysk, for å unngå mulige mistolkninger i oversettelsen.

-Jeg er en tålmodig og møysommelig mann, jeg akter å forstå logikken om den eksisterer.

En smule hjelp fra mannen som sitter på svarene ville blitt verdsatt.

Kjetil S
Skribent

ubu

Jeg tror ikke du skal legge din sjel i å forstå logikken her, selv om jeg skjønner det er fristende. Enkelte ganger innser jeg at min kunnskapsmangel er så omfattende at det ikke er bryet verd. Blir som om jeg i voksen alder skal begynne å øve på å spille fiolin; Kommer bare ulyder, frustrasjon og tenners gnissel ut av det.

Nei, da foreslår jeg heller at du koser deg inne på nettsidene til Global Research http://www.globalresearch.ca. Mange gode artikler der om situasjonen i Aden bukten…

ubu
Abonnent
ubu

Bare sånn for å ha sagt det.
Jeg ser ikke bort fra at det sånn rent hypotetisk er mulig med denslags konspirasjoner, men det blir liksom med spekulering om man ikke fremdriver noe bevis.

Det som er mer alvorlig er at man undergraver en større anti-korrupsjonsbevegelse om man hevder det eksisterer bevis, men ikke presenterer dem.

jeg vil nå lansere en konspirasjonsteori, som innehar samme grad av bevisførsel, bare sånn for å understreke et poeng. (et poeng jeg forøvrig mener er tilstrekkelig understreket fra før)

Aftenposten sin trakasering av Kiwi (mf) sin nøkkelhull og frukt/grønt MVA politikk er urimelig.
http://www.handelsbladetfk.no/id/22364

Kiwi er en kjede som har satset godt på frukt/grønt, og har fått mye skryt av grønnsaksprodusenter i landet. Deres markedsføring for MVA frukt/grønt mener jeg itillegg (i tillegg til markedsføring) er et positivt politisk tiltak, som bør berømmes.

Kiwi er del av Norgesgruppen og fører økologske spirer i velassosete butikker i Vestfold/buskerud. http://www.økomat.org http://www.økospirer.no
og kommer best ut på dette med frukt/grønt
http://www.handelsbladetfk.no/id/22363

Om vi så går dette her med markedsføring litt etter i sømmene, så ser vi at selskapene uten økologiske spirer er de virkelige synderne.
http://www.handelsbladetfk.no/id/22370

Disse selskapene markedsfører pizza/kjøtt/coca cola mm

En smule ugler i mosen her for butikkjedene uten økolgosike spirer….? Coop forstår at de taper kampen mot MVA frie økologiske spirer, og starter derfor svertekampanjer i det skjulte for å sverte Kiwi mf.

Om coop så hadde kuttet ut konvensjonelle spirer, og heller gått over til økologiske, så hadde de ikke hatt behov for slik urimelig markedsføring.

Ikke overbevist? Trenger ytterlige beviser?

Innen året er omme, så tar Coop inn økologiske spirer, og vips så er denne kjøp en grandiosa, få en cola på kjøpet kampanjen over.

Vent og se.

Om man fortsatt er skeptisk, og ikke har tid til å vente til året er omme før man får dette siste endelige beviset, så, kan man også ta paranoidtesten.

Den kan man ta på følgende måte: Om man mistenker at det er konspirasjoner overalt, at kanskje tilogmed forfatteren av dette svaret er delaktig i en konspirasjon for å fremme økologiske spirer, ja da er man paranoid, og bør klassifiseres som en konspriasjonsteoretiker. Man vet da at man tar feil ang Coop konspriasjonen, og man bør revurdere verdensbildet, og anerkjenne coop-Økologiske spirekonspirasjonen.

Om man da var en som ikke trodde på coop konspriasjonen, så må man begynne å tro, da man er en konspriasjonsteorietiker og følgelig tok feil av sin negative vurdering.

Det nye verdensbilde ser da slik ut:
-Coop bedriver svertekampanje mot levarandører av økologiske spirer (pga missunnelse)
-interesser bak økologiske spirer står ikke bak denne svertekampanjen mot coop.

Sånn, da fikk vi avklart det. Muligens denne kommentaren burde sendes til Nyhetsspeilets redaksjon, til vurdering av faktainnhold, og logisk koherens, for så å bli postet som en artikkel.

Muligens er jeg bare urimelig og kjip.

ye
Anonym

«Piratenes forhandlingsleder Andrew Mwangura, titulert «koordinator for
østafrikanske sjøfolks hjelpeprogramer», i Bergen i forbindelse med en internasjonal konferanse om piratvirksomheten i Det indiske hav.»

«47 år gamle Mwangura er selv opprinnelig sjømann. I mange år jobbet han for å hjelpe dårlig betalte sjøfolk, før han ble kontaktet av piratene som ville bruke ham som kontaktperson.»

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110315/piratforhandleren-i-bergen

Ps:Hopp over tøvet om Hollywood i slutten av artikkelen.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110315/piratforhandleren-i-bergen

CIA
Anonym
CIA

«Fattige somaliske fiskere klarer ikke slike operasjoner på egen hånd. » Hvorfor ikke?
Kan du dokumentere det?

«Dansk familie hos kaprerne. Ofres de for å få gjennomført Den Nye Verdensorden?»
Disse har ikke blitt ofret, og Den Nye Verdensorden er vell en smule søgt å påstå?

trackback

[…] CIA finansierer somaliske pirater? Faksimile fra Nettavisen: Selv delfiner motarbeider Den Nye Verdensorden og Verdensregjeringen…. […]

trackback

[…] THE WANTA PLAN & THE GLOBAL SECURITY FUND Leo Wanta: SOMALIAN Ambassador to Switzerland. http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/cia-finansierer-somaliske-pirater/comment-page-2/#comment-57996 […]