Du leser nå
Amerikanske soldater våkner opp

5 minutter lesetidAmerikanske soldater våkner opp

Orwellsk doublespeak for krig mot Libya. Mange amerikanske soldater har funnet ut at de har kriget en krig for å berike den globale elite.

Lytt til og støtt de tusenvis av amerikanske veteraner som nå er våken og SINNA SOM FY (Mad As Hell) !

De har nettopp funnet ut at de har kriget en krig for å berike den globale elite, deres driv etter profittt og makt/innflytelse over andre nasjoner til å danse etter deres pipe, og ikke for å tjene noen nobel sak,  eller for å forsvare sitt land.

Det finnes bare to typer mennesker i verden;  Krigshisserne og Fredsduene. De som river ned og de som bygger opp.

Åndskrigen: Destroyer vs. Creator.

Vår egen regjering ser ut til å være mest innfluert av de førstnevnte. Nobels Fredspris vil vekke bare hånflir i fremtiden internasjonalt. Først for å gi fredsprisen til Bad-Change Obama, og deretter ikke leve opp til fredsprisens intensjoner.

Tvertimot, aggressive handlinger i andre lands indre anliggender er forbudt etter folkeretten som etter FN-charteret. Fridtjof Nansen snur seg i sin grav.

Våre soldater bør pelle seg hjem og trene på å forsvare dette landet og folket.

Vi trenger ikke like Gadaffi, men vi trenger å holde fast ved diverse ukrenkelige verdier og prinsipper i det internasjonale rettsamfunnet, om ikke vil det i neste omgang bli brukt samme metoder mot oss selv. Og da har vi selv bidratt til å redusere deres betydning. Orwellsk ‘doublespeak’ kan ikke viske bort realitetene.

Hvorfor er soldatene plutselig imot krigene? Fordi de har erfart og sett det mange har sagt i lang tid:

 1. Irak-krigen er basert på løgner og bedrag. Årsakene og begrunnelsen for invasjonen var falske.
 2. Irak-krigen bryter folkeretten.
 3. Corporate intersser profitterer på og kjører krigen i Irak.
 4. Overveldende sivile tap er en daglig hendelse i Irak.
 5. Soldater har rett til å nekte ulovlig krigføring.
 6. Soldater står overfor alvorlige helsemessige konsekvenser på grunn av vår Regjeringens uaktsomhet.
 7. Krigen i Irak er med på å rive våre familier fra hverandre.
 8. Irak-krigen raner oss for finanser som sårt trenges her hjemme.
 9. Krigen dehumaniserer irakere og nekter dem deres rett til selvbestemmelse.
 10. Vårt militære blir utmattet av gjentatte distribusjoner, ufrivillige utvidelser, og aktiveringer av Reserve og National Guard.
 11. Tilstedeværelsen av det amerikanske militæret hindrer ikke sekterisk vold.
 12. Okkupasjonen er en primær motivasjon for opprøret og global religiøs ekstremisme.
 13. Vi har ikke lenger råd til å kjempe enhver krig vi skulle ønske.
 14. Nasjonal sikkerhet er kompromittert.
 15. Verden blir mer farlig.
 16. Vår nasjonale «moralske autoritet» blir undergravd.
 17. Flertallet av amerikanske borgere, irakiske borgere og amerikanske militære ønsker å se en umiddelbar slutt på krigen i Irak.
 18. Den militære tillit er ødelagt.

http://www.ivaw.org/about/why-we-are-against-wars

De samme argumenter er gyldige for Libya-krigen. En ‘humanitær’ innsats som dreper 1.4 million i Irak? Hvor mange skal drepes for å redde dem fra Gadaffi i Libya? De reddes fra å bli drept av Gadaffi, men har det noen praktisk betydning om de likevel blir drept av innvasjonstyrkene, 100, 1000 ganger så mange? Gaddaffi hadde helt rett når han sa at vesten ikke kjenner Libya.

Alle disse stammene uten en sterk leder, er dømt til for evig å krige seg imellom. Sånt sett har Gadaffi gjort Libya til Afrikas beste land å leve i, for folk flest. Sannsynligvis får folket i Libya se langt mer av oljeinntektene sine enn vi i Norge får. Alle i Libya har hatt mat og hus, og fått skolegang. Han har drevet utstrakt nødhjelp til resten av Arika også. Det er svært arrogant å tvinge vårt system på andre, som det kanskje ikke passer for.

Amerikas vilje og evne til å komme Europa til unnsetning i en virkelig krig om verdier i fremtiden, blir ‘exhausted’ med alle disse krigene uten mening og mål. Og det er vel  noe av hensikten.  NATO-alliansen kommer til falle som følge av all den urett de er forledet til gjøre nå. Dens moralske berettigelse er effektivt torpedert, innenfra.

Globalisering: – Utenrikspolitikken blir privatisert, sier NUPI forsker.

http://www.ivaw.org/

Norge ved Grete Faremo og regjeringen har erklært krig mot et annet land; Libya. Hun taler ikke for meg. Er det godkjent av Stortinget? Jeg tar uansett på det sterkeste avstand fra dette.

La de bare prøve å tranformere verden i sitt bilde med hat og krig mot annerledes tenkende nasjoner og personer. De vil ikke lykkes.

Der er en annen vei, som kunne ha lykkes. Vi står ved veikrysset, alle sammen. Våre veier deler seg, i ånd drar vi individuelt mot det vi aspirerer mot. That’s ‘The Secret’ ! Law of Attraction. Det er et frø som må plantes og dyrkes, men der er ingen gartnere, ihvertfall ikke i det politiske lederskap i verden.

Eric Clapton – Let It Grow

Standing at the crossroads, trying to read the signs
To tell me which way I should go to find the answer,
And all the time I know,
Plant your love and let it grow.

Let it grow, let it grow,
Let it blossom, let it flow.
In the sun, the rain, the snow,
Love is lovely, let it grow.

Looking for a reason to check out of my mind,
Trying hard to get a friend that I can count on,
But there’s nothing left to show,
Plant your love and let it grow.

Let it grow, let it grow,
Let it blossom, let it flow.
In the sun, the rain, the snow,
Love is lovely, let it grow.

Time is getting shorter and there’s much for you to do.
Only ask and you will get what you are needing,
The rest is up to you.
Plant your love and let it grow.

Let it grow, let it grow,
Let it blossom, let it flow.
In the sun, the rain, the snow,
Love is lovely, let it grow.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
J.Johansen
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

72
Kommentarer

avatar
26 Comment threads
46 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
MolekjskippernyeBeate Szanday Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Sikander
Abonnent
Sikander

Dette er også veldig interessant i forhold til http://jewishvoiceforpeace.org/ som er en organisasjon for unge israelske jøder som velger å gå i fengsel istedenfor å tjenestegjøre for et land som okkuperer land og fører en urettferdig krig.

Thunder
Abonnent
Thunder

IDF soldiers know what they are doing is wrong but Israel forces them to do it

http://www.youtube.com/watch?v=-QNQo4Wr37k&feature=channel_video_title

Elias1995
Abonnent
Elias1995

Kan vi ikke bryte ned den Israelske makt-eliten med å opplyse det Israelske folk om at det som skjer er galt, at krig ikke er løsningen! «At the end of the day» så kommer ikke disse onde sionistene noen vei om de ikke har unge sprekinger til å utføre denne forferdelige krig.

Ulven
Abonnent
Ulven

Bør ikke Henry Kissingers «Soldater er bruk og kast»-motto nå snart flyttes fra veteran-forenngene og til soldatutdannelsen i USA?

“Military men are just dumb stupid animals to be used as pawns in foreign policy.” – Henry Kissinger

Norges forsvarsminister Greta Faremø kan jo f.eks. få trykket opp stickers med denne teksten på som alle norske krigere som skal på tokt før stukket i hånden før de reiser til Afghanistan og Libya for å drepe eller bli drept:
«Husk at du bare er en nyttig idiot for den globale makteliten. Hvis du kommer hjem i live har du trolig med deg psykiske nerveproblemer for resten av livet. God tur!»

Hvorfor lærer menneskene bare gjennom lidelse, ikke så mye lidelsen som de påfører andre som lidelsen de pådrar seg selv?

Fanfarlo
Anonym
Fanfarlo

Helt enig. La Gaddafi få drepe og slakte sitt eget folk med jagerfly og artilleri uten at noen andre skal bry seg.

Det er en grunn til at så mange gjør opprør mot Gaddafi og diktaturet.

Det er heller ingen utenlandske soldater som skal inn i Libya, det har funnet på igjen.

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Du lyver, faenfarLO.
Den jude-kjøpte «anti-Gaddafi`s opposisjon» som ble behandlet med silkehandsker, gjenspeilet ikke libyernes omslutning rundt Gaddafi (bildet nederst på side http://www.inright.ru/news/army/20110321/id_6971/)

Jude-vestlige hore-reportere avbildet spill for gelleriet med «de sårete» i rene klær og kampklare Gaddafi-motstandere i nypussete sko bevæpnet med jude-yankees våpen, en og samme bil blant forskjellige dekorasjoner osv., avslørt her: http://users.livejournal.com/_devol_/436957.html#cutid1

«Hovedmålet er å eliminere Qaddafi for å gi lærepenger for ulydighet, og for det andre,- å bringe til makten i Libya et kompatibelt anti-iranske regime. Forresten, i Bahrain skjer i dag presist det motsatte.
Det amerikanske militæret ga sin fulle støtte til kongen av Bahrain mot opprørere og tillot tropper fra [hore-regimet] Saudi Arabia til å delta i å slå ned opprøret. Saken er at oljeprisen stiger pga. frykten for at uro i Bahrain kan smitte over i nabolandet Saudi-Arabia – et av de største leverandørene av olje.
Alle vet at saudiarabere er den viktigste knappen i reguleringen av oljepriser. I tillegg har Bahrain den femte US Navy base på sin jord, NATO-banda ikke har råd til å miste.
Derfor, på mandag Bahrains kolleger på Council of Golfstatene – Saudi Arabia, Kuwait, De forente arabiske emirater, Oman og Qatar, på anmodning fra Manama, sendte sine væpnede styrker på denne øya i den Persiske Gulf for å kvele de landsomfattende protester ledet av den sjiamuslimske flertall mot sunni monarkiet.

Ved å miste kontroll over Saudi-regimet, kan Vesten lett miste kontrollen over oljeprisen. Derfor, den saudiarabiske kongen er spesielt vernet, og Vesten slår hardt ned alle forsøk på folkeopprør nær Saudi-grenser.
Libya er en annen sak.
Qaddafi ville ikke bøye seg for jude-vestlig diktat, men førte sin egen politikk. Dette skapte usikkerhet på verdens sjakkbrett, og vanskeliggjorde for verdens «økonomiske elite» å bygge en ny verdensorden, som sier George Soros.
Russiske leserne husker at Mr. Soros finansierte Russophobe prosjekter i Russland under dekke av å bekjempe fremmedfrykt.

Det faktum at bombinger for å fjerne al-Gaddafi vil ha blandet effekt i den arabiske verden – åpenbart. Ingen anti-Qaddafi begeistring blant araberne er observert.
Den bolgarske sannsigerske Vanga har spådd at tredje verdenskrig ville begynne etter Libyas fall.
Her kamerat fra Goldman Sachs, har selv «spådd» krigen i 2012-2013 år. Jude-gutta i kiper selv skaper historie.»

Derfor hisser kamerat Zhirinovsky araberne opp mot vestlige aggressorer.
Litt judisk ildpåsettelse, og hele verden står i brann!

ZeitVenusProject
Abonnent
ZeitVenusProject

Når George W. Bush ble president, sa han at de ønsket regimeskifte i Iran og i Nord-Korea. Hvordan får du regimeskifte Amerika? Hvordan gjør du det? Kongressen i USA, stemte for å bruke $ 150 millioner til erstatte regjeringen i Iran som USA ikke liker, så de sender sine agenter i å arbeide blant misfornøyd. Så da de hadde dette valget, og folket i Iran reiste seg, de har legitime klager, all right, men stimulert utenfra, Vel, hva med Libya? Hvor mye penger blir brukt til å bevæpne såkalte opprørerne? De er misfornøyd! Vel, hva er deres misnøye om? Har de jobb? Ja. Har de ha mat? Ja. Har Gadhafi brukt oljepengene til å bygge Libya? Ja. Visste Gadhafi bruke oljepenger og oppdage vann under Sahara-ørkenen, og brakte alt vann til overflaten, og hentet vann fra Benghazi hele veien til grensen nesten av Tunisia? Har han pålagt jordbruket i ørkenen, slik at de kunne brødfø sitt eget folk? Ja. Er det milliarder av dollar som han bruker på utgifter for å bygge boliger, bygge leiligheter for sitt folk? Ja. Så noe er under dette!

Kjetil S
Skribent

Så der sitter du, Fanfarlo, og ser på nyheter på TV, leser transkripsjoner fra Reuters/AP i VG/Dagbladet og mener du besitter den fullkomne viten om hva som egentlig foregår i Libya. Vesten må gå inn med militærmakt, eller «militære operasjoner» som papegøyene i NRK og TV2 ukritisk hamrer inn i det norske folk, for «å beskytte sivile mot overgrep». Javel!

Har du reflektert over hvorfor man er så ivrige på å «beskytte sivile» akkurat i Libya, men ikke i Rwanda, Kongo, Sri Lanka, Burma, Gaza, Libanon, Saudi Arabia, Bahrain, Jemen, Somalia, Tsjetsjenia, Irak, Afganistan etc etc? Ikke det nei? Da anbefaler jeg du skrur av TV’n, brenner det du måtte ha av papegøye-aviser og på alvor begynne å skaffe deg kunnskap. For jeg kan love deg at kunnskapen ikke kommer gjennom media.

For ordens skyld, jeg påberoper meg ingen kunnskap om Libya, eller Midtøsten for den saks skyld. Men jeg vil påberope meg noe innsikt i det massive hykleriet Norge desverre er en del av.

Kjetil S
Skribent
MortenB
Abonnent
MortenB

Nå finnes det ingen dokumentasjon på at Gadiffi slakter sitt eget folk, derimot finnes det indisier på at han sloss mot opprørere som er USA støttet.

Jeg vil anbefale alle å se videoen «Interview with John Perkins, author of Confessions of an Economic Hit Man». Han beskriver i detalj hvordan USA suger ressurser ut av de fleste land rundt om i verden. Han sier også at de gjentatte ganger forsøkte å lure Saddam inn i gjeldsfellen for deretter å kunne overta oljeressursene, men uten å lyktes. Det er vel ingen grunn til å tro at ikke det samme skjer nå, i Libya ??? Faktisk er det den enste logiske forklaring på det som skjer.

http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=83B1AF93091799E7CEB88C5C459A530B

Thunder
Abonnent
Thunder

Stans bombinga av Libya!
Militær intervensjon i Libya virker mot demokratiet.
De statene som har vært pådrivere for igangsettelse av den pågående militæroperasjonen har vært konsekvent avvisende til alle internasjonale framstøt for en forhandlingsløsning, seinest da dette ble fremmet av Russland under forhandlingene om den siste resolusjonen i Sikkerhetsrådet. Samtidig er det påfallende at de statene som har ivret mest for militær intervensjon i Libya, ellers har vist seg som de mest konsekvente motstanderne av demokrati og menneskerettigheter i den arabiske verden.

Frankrike, som startet bombekampanjen, tilbøy Tunisias mangeårige diktator, Zine El Abidine Ben Ali, soldathjelp for å slå ned opprøret i en tidlig fase. Heldigvis valgte Ben Ali å takke nei til tilbudet og reiste i stedet i eksil. Frankrike er også en nær alliert av militærdiktaturet i Algerie, som er på høyde med Kadhafi-diktaturet i forhold til forfølgelse, fengsling og tortur av opposisjonelle.
http://www.dagbladet.no/2011/03/22/kultur/debatt/debattinnlegg/libya/krig/15906217/

Kjetil S
Skribent

Aldeles korrekt MortenB

smurfen
Moderator

Da gulltørsten endelig sluknet og folket begynte og våkne i USA så var det for sent

Satanistene i USA er desperate, de sprayer fluoer over matvarer og prøver å gjenivinne kontrollen over massene på alle mulige måter nå
Obama holder på og stenge ned alle forum og blogger, er du uenig med satanistene så er du terrorist
Dollaran vil om kort tid bli lagt død der halve USA vil miste allt de hadde

Massedød av fisk og havdyr på både øst og vest kysten sammen med rytselser og skjelv tyder på store deler av USA snart vil ligge under havet, borgerkrig og naturkatastofer vil rasere hele USA om kort tid der landet vil se ut som en søppeldynge etterpå

Men det er vel sånn det går når en lar seg blinde av psykotiske ledere og matrialistisk nytelse

http://www.eutimes.net/2011/03/shroud-of-silence-descends-upon-america-as-end-nears/

http://www.thebigwobble.com/

Uffda
Abonnent
Uffda

Take what you want and leave the rest. ;-)

More Oil

http://www.youtube.com/watch?v=_h0CCSSFxkg&feature=autofb

In this explanation of events Ben Fulford updates us about the method he says was used to create the earthquake in Japan.

http://www.youtube.com/watch?v=8N8EFovUQq0

MortenB
Abonnent
MortenB

Ja dette styre nok av kara. Og det vil også gi oss karma å delta i Libya, både for personer som bestemmer dette og for Norge som kollektiv bevisshet. Og dette kommer i tillegg til den karma vi har pådratt oss i Afghanistan.

MortenB
Abonnent
MortenB

Veldig bra Johansen. Dette er viktig å bra å få frem. Personlig tror jeg «opprørerne» i Libya består av en liten ekstrem Islamistisk gjeng som er betalt av USA for å få flest mulig med seg. De fleste i Libya tror jeg mener Gadaffi gjør en brukbar jobb sett i forhold til alternativene.

Jeg mener eliten sin nøkkel til å regissere det vi nå ser er nedbygging og splitting av familien. Splitte barn og foreldre, i flere nivåer i samfunnet etter alder. Det samme mellom foreldre og «besteforeldre» generasjonen. Det er innlysende at en ung person som ikke har et godt familieforhold og gode familiebånd er lett å manipulerer av eliten på alle nivåer og måter. personen blir ikke vanskelig å rekruttere som soldat, og aggresjonen mot foreldrene er et ekstra pluss når fienden møtes…
Jeg kan dra eksempler :
* I barnehagen serveres MSG mat og mat med mye (hvitt) sukker i mengder. Dette «rører» rundt i hjernen og nervesystemet og gjør at barna ikke ser sammenhenger mellom ting men alt separat.
* Vaksiner er samme sak, MGS, kvikksølv (Timerosal) med mere.
* Det er viktig at familien har så liten tid at matstell minimeres til ferdigmat uten næringsverdi og med MSG og E-stoffer.
* Reklame rettet mot barn, forbruk ikke tenk (som er kjedelig og «nerd’y») Press foreldrene til å tjene mer og ha mindre tid til familien.

Ja, ingen vits i å fortsette her, alle skjønner hva vi snakker om… Eller ??

Sakelig
Abonnent
Sakelig

alternativene? alt er vel bedre en Gadaffi! en brutal diktator som slakter sitt eget folk! hvem er du som sitter trygt i Norge, som kan fortelle at det libyske folk har det bedre med gadaffi, enn med demokrati som er et realt alternativ.

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Enig, demokrati er et realt alternativ, så lenge det kommer av folket, for folket, ved folket. Denne type demokrati som vesten prøver å innføre i Libya er bare en forsmak på Irak2. HUSK at det tok vesten flere hundre år å nå dagens demokratiske nikkedukke-systemet. Gi araberne 50+ år til å nå samme steg :D

Sakelig
Abonnent
Sakelig

nikke dukke system? Vi er et fritt folk i et fritt land! Norge er et demokratisk land! som er kommet av folket for folket. man kan gjøre akkurat hva man vil her.

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Er du helt sikker på at du «ikke» er indoktrinert? Jeg kan ikke engang pusse opp badet uten allmektige statens innblanding:
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7555659

Sakelig
Abonnent
Sakelig

jeg tillater vesentlige motforestillinger, man kan jo være uenig i hva staten skal, skal ikke blande seg bort i.

MortenB
Abonnent
MortenB

Problemet kjære arifkarim, jeg vet ikke om noe land som kommer inn under et reelt demokrati. I alle land jeg kommer på er det eliten som re representer i alle partier, enten direkte eller via korrupte politikere som mottar støtte for «sine» hjertesaker fra eliten.
Det nærmeste måtte være Sveits ? De har i det minste folkeavstemninger der hele folket kan delta.

Her i Norge sier jo politikerne nesten direkte at folkeavstemninger er en uting, for folk flest har ikke «satt seg inn i saken» slik de har…. Altså, vi vet ikke hvem hvilken side som betaler mest og dermed må stemmes til fordel for.

aurum14
Abonnent
aurum14

Tror nok du har mye rett her .Jeg er også imot å angripe libya ,vis regjeringen innbiller seg at Norske og Natos bomber er mere miljøvennlig tror jeg de er på ville veier.
Hadde Norge frigjort seg fra suppegjengen og gått etter intuisjonen ville dette aldrig skjedd.
Min mening er at skal man gå til krig må det være folkeavstemming.
Jeg tror uansett at krig blir mer og mer avleggs.

trackback

[…] 21.03.2011; Amerikanske soldater våkner opp. http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/amerikanske-soldater-vakner-opp/ Lagret i: Diverse Gi Kudos! | Stem på Bloggrevyen […]

Uffda
Abonnent
Uffda

Dr. John Coleman is a former intelligence agent of British MI6. He rips the lid off the conspiratorial group which knows NO national boundaries, is ABOVE the law of ALL countries and controls every aspect of politics, commerce, religion, industry, banking, insurance, mining, and even the drug trade. Learn how this small elite group who are answerable to NO ONE, except its members, have pulled the strings on ALL major world events and why, until now, few people have even been aware of its existence, let alone power, in manipulating the affairs of the entire WORLD. All of these members are revealed, including all of the corporations, government agencies and various movements which «they» have developed and control to further their own aims for WORLD DOMINATION.

The Committee of 300 Conspirators’ Hierarchy: Dr. John Coleman
http://www.youtube.com/watch?v=6FZxAkDxRwc&feature=related

Zetera
Abonnent
Zetera

Bra artikkel JJ
Krigsprofitt er hva USA vil ha.
Det er derfor de oppfører seg som de gjør.

Det er dette svaret man kan trekke som konklusjon etter å
ha lest hva generalmajor Smedley Butler fra Marine Corps,
mannen som røpte planene bak handelskuppet, skrev i 1935
i boken War is a Racket
http://www.lexrex.com/enlightened/articles/warisaracket.htm
eller Krig er svindelforetagende hvor han bl.a skriver:

“Jeg gjorde slik at Mexico ble klar for USAs oljeinteresser i 1914,
slik at Haiti og Cuba ble et hyggelig sted å være for guttene i
National City Bank for å samle inn inntekter. Jeg hjalp til med å
voldta et halvt dusin sentralamerikanske republikker for å tjene
Wall Street.

Jeg hjalp til med å gjøre rent i Nicuragua for Brown brødrene i
International Banking House fra 1902 til 1912.
Jeg åpnet Den Dominikanske Republikk for USA sukkerinteresser i 1916.
Jeg hjalp til med å gjøre Honduras klar for USAs fruktselskaper i 1903.
I 1927 hjalp jeg Standard Oil med å bli uantastet for deres fremferd i Kina.

Resten kan leses her Club of Now
http://clubofnow.wordpress.com/2010/11/15/en-ny-verden-i-sin-emning/

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Så vidt jeg husker, var Standard Oil, Rockefellers dynasti og en begynnelse på dagens oljealder, noe som enda ikke tar slutt. Nå er vi dessverre blitt så avhengige av oljen at investering i alternative energikilder ikke holder mål. Moderne kriger mot oljerike land viser klart hvorfor vi aldri burde ha livsnært oss på olje som energi-kilde. Peak-oil er allerede passert for de fleste oljeproduserende land, og fordi nesten ingen skjønner sammenhengen mellom olje og befolkningsveksten, kan jeg bekrefte at verdens befolkning kommer tilbake til å bli en milliard når vår oljerike eventyr er over! :D
http://samfunnetskollaps.blogg.no/1299359926_en_blogg_med_fokus.html

smurfen
Moderator

Det er vist nye tider nå :)

James Randi som er selve sjefs skeptikeren i verden som har tjent seg søkkrik nettopp på å reise rundt og fortelle skeptikere at de ikke må være skeptiske til han selv ble latterliggjort på Chateau Neuf allerede av første skeptiker etter seansen

James Randi er svært skuffet over at nordmen er skeptiske til den mektige legemiddelindustrien, Randi er også skuffet over Snåsamannens som helbredet 50 000 mennesker gratis i sitt lange liv bare for at han skulle tene penger på en bok når han ble 100 år

Ikke nok med det så fortalte Randi rett ut at skeptikere er totalt blottet for skepsis til de som er over dem på pyramiden

For å sitere Randi:
-Jeg vil mye heller vil snakke til et publikum av doktorgradskandidater enn et publikum av 9-åringer, for 9-åringer lar seg ikke lure så lett.

Norges skepsisdronning og påtroppende leder i Skepsis, Marit Simonsen sier at det er trist at den første som benyttet anledning til å stille spørsmål etter foredraget stilte seg skeptisk til skeptikeren – og ironisk nok ble møtt med buing og rungende latter fra et publikum, som åpenbart ikke hadde fått med seg hovedbudskapet.

Litt av et Muppet Shov live he he

Når en skeptiker er skeptisk til den som er skeptisk til skeptikeren selv som tjener enorme beløp på skeptikere som får med seg 1000 skeptikere til å latterliggjøre skeptikeren som er skeptisk til han selv så er det litt av en farse

hehehe :D

http://blogg.aftenposten.no/svendby/2011/03/19/sunn-skepsis/

arifkarim
Abonnent
arifkarim

«Det var derfor trist at den første som benyttet anledning til å stille spørsmål etter foredraget stilte seg skeptisk til skeptikeren – og ironisk nok ble møtt med buing og rungende latter fra et publikum, som åpenbart ikke hadde fått med seg hovedbudskapet.»

Skjønner ikke hvorfor skeptikere synes det er «trist» at noen er skeptisk til sjef skeptikeren, når de selv reklamerer for skepsis til alt fra atomer til galakser :D

Lumpfish
Anonym

Smurfen
Var du på møtet selv forresten? ;) Randi ble veldig lite altterliggjort, han kunne simpelten ikke forstå var vedkommene egentlig spurte om, på grunn av unødvenidg buing fra salen, og problemer med lyden.
I kommentarfeltet under, skriver en mange skeptikere rett fra hjertet. Slik oppførsel er ganske så umodent, og hjelper fint lite når man skal ha en sakelig diskusjon ;)
Arifkarim, Det er ikke trist at noen er skeptiske til sjefskeptikeren, de artikkelen og Marit Simonsen som svarter der mente, var at der er trist at han blir møtt med buing ;)
Randi syns i likhet med mange skeptikere at mange doktogradskanidater har vanskelig for å innrømme feil, det er slik man får harbakete evolusjonsfornektere, homeopatifolk osv. Mange av de som står bak slikt er tidligere vitenskapsfolk, som ikke kunne innse at teorien deres var feil ;)

Men ja, det viktigste jeg ville få med var at jeg og mange andre ikke syns at det er trist at en skeptiker blir møtt med skepsis, men at salen buet han ut.
og en ting til: Randi sa ikke at snåsamannen og prinsessa er bløffmakere, han sa rett ut at han trodde de trodde på sine egene evner. Han ville bare at de gjerne skulle prøve å bevise de.

Lynx Veritas
Abonnent
Lynx Veritas

Det var en interessant kommentar fra en Bjarte under artikkelen der. Hvor han gir bakgrunnen for publikens utfall mot den som ble latterliggjort. Det dreide seg om validiteten i et parapsykologisk test-prosjekt. Ganzfeld-eksperimentet, http://www.skepdic.com/ganzfeld.html

Skeptikerne er livredd vi skal ha andre sanser. Derfor er det nødvendig å clogge vårt indre verktøy med fluor, ELF, aspartame, SMG og what-else. Deres siste våpen er latterliggjøring. Triste folk. Vi skal ikke ha noe av høyere bevissthet, nei.

Men forsvare atter en krig hvor olje-selskapene allerede står klar til å innta olje-fatet. Nei se det, er helt normalt.http://www.blacklistednews.com/index.php?news_id=13146

Men hvem ser det i all avledningen som et HAARP induced jordskjelv med alskens teknologi kan skape; http://www.exohuman.com/wordpress/2011/03/haarp-japan-quake-induced/

Sceptic my ASS

Lumpfish
Anonym

Bjarte ja! Han sitt innlegg var det jeg mente. Nei, poenget mitt er ikke å latterliggjøre dere. Det er derfor jeg diskuterer her (så lenge jeg gidder, that is), fordi jeg vil høre deres meninger, og prøve å gi noen gode argumenter tilbake. Jeg stiller meg bare opp bak Bjarte, han har helt rett og skrev et ypperlig innlegg, som mange skeptikere er enige i.

Lumpfish
Anonym

Altså, hans kommentar under aftenpostenartikkelen, blogginnlegget eller hva det var du sendte satt jeg meg ikke inn i.

MortenB
Abonnent
MortenB

Kan vel bare si en ting til dette, smurfen. Skeptikere er jeg skeptisk til :)

BelzeBob
Abonnent

Ha ha! Dette var morsomt å lese.

klumpen
Abonnent

/selvpålagt munnkurv av

Det var personen som stilte skeptiske spørsmål til Randi som ble buet ut av publikum, og ikke Randi. Og nettopp deri ligger ironien siden de ikke har fått med seg budskapet til Randi. Og det er det som var trist. Skjønte dere virkelig ikke den der?

«Ikke nok med det så fortalte Randi rett ut at skeptikere er totalt blottet for skepsis til de som er over dem på pyramiden

For å sitere Randi:
-Jeg vil mye heller vil snakke til et publikum av doktorgradskandidater enn et publikum av 9-åringer, for 9-åringer lar seg ikke lure så lett.»

Og for å putte sitatet inn i riktige kontekst, ikke løsrive det og vri det til fordel for egen argumentasjon:

» Han ga i tillegg kraftige spark til journalisters ukritiske formidling av woo-woo-fenomener, og annonserte at han mye heller vil snakke til et publikum av doktorgradskandidater enn et publikum av 9-åringer, for 9-åringer lar seg ikke lure så lett.»

/selvpålagt munnkurv på

Lumpfish
Anonym

Nemmelig! Jeg savner klumpen! ;)

Thunder
Abonnent
Thunder

Ron Paul : Libya and Unintended Consequences!
http://www.youtube.com/watch?v=2Z1ONEEX2lQ&feature=channel_video_title

Lynx Veritas
Abonnent
Lynx Veritas

22.mars, 322=Skull&Bones day!. Hva kan vi vente i dag?

Invasjonen av Libya startet på samme dag som invasjonen av Irak, 20. mars. Tilfeldig?
http://vigilantcitizen.com/latestnews/invasion-of-libya-on-the-same-day-as-the-invasion-of-iraq-the-vernal-equinox/

Hva er den okkulte bakgrunnen for navnet «Oddysey Dawn». Hvorfor velger de alltid obskure/okkulte navn på sine operasjoner http://merovee.wordpress.com/2011/03/21/the-occult-meaning-of-odyssey-dawn/

Ingenting er tilfeldig

«American interests» Obama uttalte USAs deltakelse i operasjonen var for å backe siviles sikkerhet, og sikre «American interests». Hva ligger i uttrykket; amerikanske interesser, og hvilke er de i Libya?. Kan det ha noe med PNACs deklarendum om organisasjonens mål for midt-østen regionen å gjøre http://beforeitsnews.com/story/498/846/The_Surprising_PNAC_Connection_to_Libya.html
Location, location, location……….

Noe Russerne og Putin er lite fornøyd med, slik det nå utvikler seg,
http://www.upi.com/Top_News/World-News/2011/03/20/Russia-calls-for-halt-to-Libya-attack/UPI-75211300649571/http://www.upi.com/Top_News/World-News/2011/03/20/Russia-calls-for-halt-to-Libya-attack/UPI-75211300649571/

De har forøvrig en 1,8 $ billion våpen-kontrakt med Libyerne
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8489167.stm

Vil de virkelige makt-dragerne PTB, la denne mulighet til å eskalere midt-østen regionen til en ønsket ww3 scenario gå fra seg. Eller er det nettopp hva som foregår. Det mangler bare at Israel og Iran entrer scenen. De Luciferiske under-betydninger er lagt for en bibelsk Gog/Magog utvikling. Hvordan kan vi stoppe dette?

Det verste er at en må holde seg oppdatert på denne utviklingens okkulte underbetydninger og relasjoner, og bruke energi på å tracke deres Armageddon makt-spill-script. Skulle gjerne brukt den på noe langt mer oppbyggende.

Stopp Libya operasjonen NÅ. Før vi når point of no return. Its all a game. Om vi ikke spiller, kan vi heller ikke tape.

smurfen
Moderator

22.mar er også datoen Georgia guidestones ble grunnlagt

så kanskje datoaen i dag har noe med utryddelsen av 6 milliarder mennesker og gjøre ?

19 mars er foresten datoen for dannelsen av new world controllsenter i Denver

Wtf…..

Kinesiske krigskip rykker inn mot Libyas kyst

http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/world/2011/03/13/gps.china.flex.cnn.html

nicodemus
Abonnent
nicodemus
trackback

[…] Read more… […]

Thunder
Abonnent
Thunder

Kongressmedlem Dennis Kucinich mener det er «utvilsomt» at Obama kan stilles for riksrett fordi han har godkjent luftangrepene på Libya.
Opprørerne har etablert et politisk lederskap bl.a. bestående av tidligere medlemmer av Gadafis regime. Det gjør nå at våre vestlige innvasjonsstyrker er blitt usikre på hvem de egentlig støtter.
Nå kaller statsministeren i NATO-landet Bulgaria de vestlige styrkenes operasjon i Libya et militært eventyr drevet av et ønske om å kontrollere oljekilder.
Han legger til at han håper NATO snart overtar kommandoen over styrkene, slik at man «i det minste vet hvem som har ledelsen»
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10091250
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4068548.ece