Du leser nå
Nyhetsspeilets ET/V-artikler: et utvalg

10 minutter lesetidNyhetsspeilets ET/V-artikler: et utvalg

Ca. 30 utvalgte artikler fra Nyhetsspeilets over 40 ET/V-artikler fra perioden 2009 til mai 2013.

Oppdatert: 26. mai 2013.

Siden Nyhetsspeilet ble lansert i 2009 har vi skrevet over 40 artikler om ET/V-emnet. Med ”ET/V” menes ET+ETV: Utenomjordiske intelligente vesener (ET: extraterrestrial being) og deres romskip (ETV: extraterrestrial vehicle). Her kommer et utvalg av artiklene, noen­lunde tematisk ordnet.

Ancient Astronaut Theory (Däniken, Sitchin…)

Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!, av RK Myhre   (des. 2011)

Starchild-skallen, funnet i en gruvetunnel i Mexico ca. 1930, er ifølge C14-datering 900 ± 40 år gammel. Morfologisk studium i 2004 så vel som nDNA-analyse i 2010 og mtDNA-analyse i 2011 gir meget sterk indikasjon på at Starchild var utenomjordisk.

ET-mumie funnet i Peru, av RK Myhre   (nov. 2011)

Antropologen Renato Davila annonserte i november 2011 funnet av en ET-mumie i Peru. Ifølge ZetaTalk er skjelettet av en anunnaki.

Ancient Aliens: Sesong 1, av RK Myhre

Fem episoder á 90 minutter, sendt april-mai 2010 på TV-kanalen History.

Ancient Aliens: Sesong 2, av RK Myhre

Ti episoder á 45 minutter, sendt oktober-desember 2010 på TV-kanalen History.

Ancient Aliens: Sesong 3, av RK Myhre

16 episoder á 45 minutter, sendt august-november 2011 på TV-kanalen History.

Ancient Aliens: Sesong 4, av RK Myhre

Foreløpig 10 episoder á 45 minutter, sendt februar-mai 2012.

En hyllest til Zecharia Sitchin, av RK Myhre    (feb. 2010)

Sitchin, 89 år gammel, intervjues av The New York Times i januar 2010.

3000 år gammelt helikopter?, av Arne J. Lunden   (mai 2010)

Hvilken teknologi brukte de gamle egypterne til å skjære og inngravere så fullkomment i den hardeste granitt? I Osiris-tempelet i Abydos kan man se inngraveringer av noe som ligner meget på helikopter, undervannsbåt og fly!

Anunnaki-kvinnen Inanna

 

Artefakter og baser på Månen, Mars og Fobos

Har Fobos en aktiv ET-base?, av RK Myhre (2013)

Det internasjonale Phobos 2-romfartsprogrammet (1988-89) ble brått avsluttet da rom­sonden Phobos 2 nærmet seg Fobos’ overflate. Trolig ble den skutt ned. Astronauten Buzz Aldrin nevnte i 2009 en monolitt som kan ses på Fobos. Det russiske Fobos-Grunt-romfarts­programmet (2011) hadde som offisielt mål å foreta en landing på Fobos og bringe grusprøver tilbake til Jorden, men dette ble avbrutt etter et uhell kort etter utskytningen. Ifølge zetaene har nibiruanerne en base under Fobos’ overflate for gullgruve­drift, og de motsetter seg ethvert forsøk på å bli observert av jord­menneskene.

Månen og Mars: NASAs bedrag gjennom 40 år, av RK Myhre   (mars 2009)

Gigantiske artefakter og ruiner av sivilisasjon ble oppdaget på Månen og Mars på 1960/70-tallet. NASA tier.

Hoagland & Bara (2009): Dark Mission, The Secret History of NASA, av RK Myhre   (jan. 2010)

I boken til Hoagland & Bara (2009) antas NASAs dypeste agenda å være arkeologiske oppdagelser på Månen og Mars. Vi prøver å gå enda dypere. Bildet viser den berømte Cydonia-regionen på Mars med Ansiktet og D&M-pyramiden.

Cydonia-regionen på Mars

 

Månen: En aktiv ET-base?, av Jan Erik Bergfjord (nov. 2012).

Hvorfor sluttet vi så brått å reise til månen? Kan det være at NASA i løpet at sitt romprogram på 60-tallet oppdaget utenomjordisk aktivitet der? Og at de senere, under Apollo 17 ekspedisjonen i 1972 ble klart advart mot å komme tilbake? En advarsel de videreformidlet til Sovjetunionen som omtrent samtidig la sine planer om bemannede månereiser på is. Denne artikkelen dokumenterer at det har vært intelligent aktivitet på månen siden lenge før vi begynte å reise der.

 

ET-intervensjon ang. det militære og kjernekraftverk

USA-dronefly falt uskadd i Irans hender fra 40.000 fot, av Hans Gaarder   (des. 2011)

Ble US-droneflyet bragt ned ved hjelp av ET-intervensjon?

 

Disclosure, avsløringer, fløyteblåsere…

10 år siden William Coopers død, av Hans Gaarder    (nov. 2011)

Artikkelen er en hyllest til William (Bill) Cooper (1943-2001), etterretningsoffiseren som ble en fløyteblåser omkring de amerikanske myndigheters hemmeligholdelse av ET/V-innsikter. Cooper var den første som forente ET/V-emnet med NWO-emnet. I 1991 fikk han utgitt boken Behold a Pale Horse. Han ble drept hjemme hos seg selv av politiet.

UFO’er klusser med atom-missiler, av Liv Bjøringsøy   (sep. 2010)

Amerikanske pensjonerte og tidligere militære skal holde pressekonferanse om at “alien intervention” lenge har vært “et problem” på baser med atomvåpen. ”Witness testimony from more than 120 former or retired military personnel points to an ongoing and alarming intervention by unidentified aerial objects at nuclear weapons sites, as recently as 2003. In some cases, several nuclear missiles simultaneously and inexplicably malfunctioned while a disc-shaped object silently hovered nearby.  Six former U.S. Air Force officers and one former enlisted man will break their silence about these events at the National Press Club and urge the government to publicly confirm their reality.”

”The Disclosure Project” oppdatering – Vi er ikke alene, av Mike Cechanowicz   (aug. 2010)

Den 9. mai 2001 holdt Greer den berømte pressekonferansen i Washington Press Club, der over tyve vitner fra forsvaret, etterretning og konsernsektoren sto frem og fortalte ca. fem minutter hver om deres karriere-relaterte ET/V-erfaring. Presse­konferansen var en stor media­suksess som ble filmet og sendt verden over [Google-video, 1t:56min]. Særlig den innledende talen til Greer var flott. Han formulerer seg mesterlig, både muntlig og skriftlig. Denne presse­konferansen var resultatet av ti års hardt arbeid. Pressekonferansen ble fulgt opp gjennom  Greers andre bok, Disclosure: military and government witnesses reveal the greatest secrets in modern history (2001), der 69 personer står frem med fullt navn og forteller om deres karriere-relaterte erfaring med ET/V-fenomener og ET/V-prosjekter. Det er i bokens Del IV og V at de mest interessante vitnene forteller sin historie, dette stoffet er dynamitt. Web-basen for The Disclosure Project ble satt opp. Pressekonferansen og boken representerer en milepæl i avsløringen av myndig­hetenes ET/V-erfaringer. Pressekonferansen og boken kan ignoreres av akademia og massemedia, men ikke avvises.

Bob Lazar: Ble fløyteblåser for å redde livet, av Hans Gaarder   (april 2009)

Bob Lazar har stått frem i media med påstander om at han i årene 1988-89 arbeidet ved S-4 – nær Groom Lake, Nevada – med reverse engineering av romskip (Wiki-artikkel: Bob Lazar).

Astronaut avslører utenomjordisk kontakt, av Frank Aune   (jan. 2009)

Edgar Mitchell (født 1930) var astronaut på Apollo 14, 1971, og ble på den turen den sjette mann som har vandret på Månen (Wiki-artikkel: Edgar Mitchell). Hans interesse for para­psykologi og det paranormale resulterte i at han i 1973 var med-grunnlegger av Institute of Noetic Sciences (Wiki-artikkel: Institute of Noetic Sciences). Mitchell har siden 1996 gitt flere intervjuer til media der han hevder at mange av UFO’ene er reelle utenomjordiske romskip, og at de amerikanske myndigheter hemmeligholder denne kunnskapen for befolk­ningen. han hevder også at et romskip styrtet i Roswell-hendelsen, 1947. Artikkelen presenterer et intervju fra mai 1998.

Ukjent kunstner

 

Atomfysiker avslører enorm UFO-dekkhistorie, av Frank Aune   (juni 2010)

Presentasjon av Stanton T. Friedman (født 1934), som er kjernefysiker og profesjonell UFO-forsker (Wiki-artikkel: Stanton T. Friedman).

President Eisenhower møtte utenomjordiske, av Frank Aune   (mai 2009)

Bill Kirklin var i 1955 stasjonert på Holloman Air Force Base som medisinsk spesialist. Han hevder å ha snakket med flere øyevitner som observerte president Eisenhower på tett hold under et sensasjonelt møte med en ET-gruppe den 11. februar 1955. Kirklin og Art Campbell holdt et foredrag om dette møtet på X-Conference 2009, som ble arrangert i april 2009 på Hilton Gaithersburg, Washington DC. Kirklin ble først overbevist i 1995.

 

Diverse

Spektakulære romskip-shows over Mexico siden 2004, av RK Myhre  (mai 2013)

Siden 2004 har Mexico vært vitne til spektakulære shows der flåter på over 200 romskip kan ha vært involvert. De flyr i fullkommen formasjon som om de var styrt av et felles program. Det er ingen tvil om at arrangørene herav ønsker at disse showene skal bli sett, fotografert og filmet av flest mulig. Hvert av disse showene hadde fortjent å bli frontnyhet verden over, og de burde i hvert fall ha vært en sensasjon blant de tradisjonelle UFO-organisasjonene. Denne artikkelen innledes med Carlos Diaz-tilfellet som begynte i 1981 og fortsatt vedvarer; deretter presenteres åtte spektakulære hendelser fra den 5. mars 2004 til den 26. oktober 2012.

The Day Before Disclosure (ET/V-dokumentar), av RK Myhre   (april 2011)

Den norske ET/V-dokumentaren The Day Before Disclosure (2010) belyser først høyde­punktene av observerte romskip siden 1940-tallet, for så å nevne noen av implikasjonene herav. Dokumentaren er meget bra, produsert av Terje Toftenes og New Paradigm Films.

Er kunsthistorien full av UFO-bilder?, av Arne J. Lunden   (mai 2010)

Lunden presenterer bilder fra Vestens kunsthistorie, særlig fra 1400-tallet – som f.eks. Ghirlandaio, Crivelli, Salimbeni, Masolino da Panicale, Paolo Uccello og Hans Memling – som inneholder mystiske flyvende objekter, noen ganger med personer sittende inni!

Uoffisielle “UFO-lekkasjer” har pågått lenge, av Hans Gaarder   (des. 2009)

Om forskjellige typer av disinformasjon, som har hver sine formål. Gaarder presenterer boken Camouflage Through Limited Disclosure: Deconstructing a Cover-Up of the Extraterrestrial Presence (2006) av Randy Koppang. Boken inneholder en grundig analyse av informasjons­strategiene som har vært benyttet av de hemmelige UFO-myndighetene. Philip J. Corso og Bill Uhouse omtales.

Ukjent kunstner

 

Betydningen av offisiell utenomjordisk kontakt, av Frank Aune   (nov. 2009)

Steven M. Greer sendte et brev til president Obama den 23. januar 2009, der han skriver om betydningen av en offentlig disclosure av myndighetenes ET/V-innsikter. Brevet er offentlig­gjort, og i artikkelen oversatt til norsk. Da Aune skrev artikkelen i november 2009, mente flere ”insidere” at president Obama formelt ville annonsere utenomjordisk eksistens en gang i løpet av de nærmeste tre månedene.

Jagerpilot skulle skyte ned UFO, av Frank Aune   (jan. 2009)

Det Britiske Nasjonalarkivet (The National Archives, United Kingdom) utga i 2009 en bok som forteller den offisielle historien om britiske UFO-rapporter: The UFO Files: The Inside Story of Real-Life Sightings. Bokens forfatter er David Clarke. Boken omtales, og noen episoder derfra nevnes.

UFO-show over Washington DC og Det hvite hus 19.-29. juli 1952.

 

NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams, av Frank Aune   (jan. 2009)

Den britiske popstjernen Robbie Williams er meget interessert i ET/V-emnet og lignende paranormale fenomener (Wiki-artikkel: Robbie Williams #Personal life). Under hans sabbatsår 2007-08 gikk han dypere inn i emnet; han besøkte en UFO-konferanse i Nevada (USA), og har pratet om sine egne opplevelser i radio- og fjernsynsshow. Da en nordmann kontaktet NRK for å høre om de var interessert i å kjøpe/sende en nyhetssøk der Robbie Williams besøker personene bak nettstedet AboveTopSecrets, ble han satt over til en person hos NRK som nektet å presentere seg. Meldingen han fikk var følgende:

”Vi er ikke tillatt å dekke innslag om UFO i nyhetsbildet i Norge.”

 

Det norske Forsvaret og utenomjordisk aktivitet, av Maarit M. Hansen (desember 2012).

Det ville ha vært meget interessant å få vite hva Forsvarets holdning til utenomjordiske romskip, UFOer, er, samt holdningen til observasjoner av UFOer i lys av blant annet «nasjonens sikkerhet». I andre land har det vært stor åpenhet blant militære i UFO-saken siden 2007, unntatt i USA, som fremdeles hemmeligholder de fleste observasjons­dokumentene. En kort dialog med Det Norske Forsvaret i november og desember åpenbarte en hårreisende holdning som overgår den amerikanske hemmeligholdelsen. Forsvaret ønsker ikke å diskutere UFOer, punktum. Utenomjordiske romskip er en ikke-eksisterende problem­stilling utad i Forsvaret. Og innad?

Kilometerlangt objekt falt ned i vulkan i Mexico, av Hans Gaarder (oktober 2012).

Den 26. oktober 2012 ble et sylinderformet objekt, anslagsvis en km lang og 200 m bred, filmet mens det suste ned i vulkanen Popocatépetl i Mexico. Ingen seismisk aktivitet ble registrert.

 

Spesielle ET/V-fenomener fra 1900-tallet

Flere ET/V-fenomener som er spesielle for 1900-tallet – som f.eks. kornsirkelmysteriet, mystiske dyrelemlestelser, personer som blir bortført av de Grå osv. – har Nyhetsspeilet ennå ikke egne artikler om. En av grunnene til dette er at jeg allerede hadde skrevet artikler om disse emnene da Nyhetsspeilet ble lansert; de ligger trygt på web-siden Rolf Kenneths ET/V-portal. Jeg så ingen grunn til å ha artiklene liggende begge steder, hvilket i så fall ville ha krevd dobbelt oppdaterings­arbeid.

Illustrasjon av de grå zetaene

 

*******************************************************

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Rolf Kenneth Myhre

Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken «Åndsvitenskapelige visjoner». I februar 2013 utga han boken «Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk», og i august 2013 kom boken «ET/V-erfaringer 1947-2013». Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

49 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *