Du leser nå
John Pilger – Krigen Du Ikke Ser

Under ett minutt lesetidJohn Pilger – Krigen Du Ikke Ser

Krigen du ikke ser er krigen om ditt hjerte og sinn, propaganda, fryktskaping for krigsagendaer.

Fra den prisbelønte regissøren av ‘The War on Democracy’ (Krigen Mot Demokratiet) kommer John Pilger’s siste verk, The War You Don’t See (Krigen Du Ikke Ser). Denne hardtslående avsløringen undersøker effekten av media i krigstid, og spør hva som er medienes rolle i kriger basert på grådighet og plyndring.

Når symboler er skilt fra fakta, og fakta ikke er saken, kan media bli anklaget for å konspirere for å tone ned blodbadet og av å bruke «embedded journalistikk» for å forsterke løgner? Denne dokumentaren avslører den krigen du ikke ser, og lar deg gjøre deg opp din egen mening.

Filmen begynner med Sigmunds Freuds nevø Edvard Bernays forskning på og beskrivelse av kunsten hvordan styre massene med propaganda, nedfelt i boken med samme navn.

Propagandakriger kan likeledes gjøres gjeldende for kriger mot terror, mot kreft, mot klimaendringer, FOR demokratiet, etc, etc. Det viktigste er å skape en ‘public opinion’ som det er generell enighet om i befolkningen. Hva dette utgjør har mindre betydning.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

24 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *