Du leser nå
Er Wikileaks Internets 9/11

11 minutter lesetidEr Wikileaks Internets 9/11

Er hele Wikileaks i realiteten en inside job? Å torpedere folks ytringsfrihet, stoppe alternativ media, som 9/11 torpederte andre friheter ved Terrorlov, Patriotic Act og Homeland Security Law?

Beforeitsnews.com har en interessant artikkel hvor de spør om Wikileaks er Internettets 9/11. Altså en inside jobb, som skal føre til innskrenkninger i de borgerlige sivile friheter til å kikke sine valgte representanter i ‘demokratiene’ i kortene, og sørge for at de holder seg innenfor deres mandat, og ikke springer klandestine krefters agendaer.

Dette trenger ikke bety at Wikileaks i sin helhet er en ‘inside’ organisasjon, men at de er brukt i et spill hvor det er lekket dem ting, som blir brukt i et større spill. En agenda kan være Internettets trussel mot skjulte agendaer å få utspille seg i fred og ro, uten offentlighetens innsyn og det frie ords utveksling mellom borgerne i hva vi kaller et demokrati. En annen agenda kan være krigshaukenes. Wikileaks er mange flere enn sin leder, hvis fortid er noe uklar, og det er også så stor uklarhet om hvem som egentlig står bak ham i administrasjonen av Wikileaks.

Vi skal se at der er overhodet INGENTING i dette materiale som vil føre til at noen engang vil miste sin status eller sin stilling. Alt er en hype, en oppblåsing av dimensjoner for småting som vi vet allerede mesteparten av.

Hegelian Dialektikk

Zen Gardner i Beforeitsnews.com sier:

«Mens 9 / 11 var en vekker for dem som var våken og oppmerksom nok til å se den åpenbare sprengstoffbruken og feilinformasjon og den resulterende «Pearl Harbor» effekt, hvorav de fleste i verden falt for det. Og nå er folk er bokstavelig talt ‘bøyd over’, som i flyplass «screenings», til politiets statlige fascisme over hele verden. Det er svimlende. Faktisk er det orwellsk. Hæren, politi og privat sektor er i krig med det vage begrepet terrorisme – en uslåelig fiende i en krig som kan trekkes ut på ubestemt tid, og kjempet på enhver arena som er nødvendig.

Og hva var resultatet av denne erklærte krig mot terrorisme? Ikke en krig mot terror, men en økning i frykt og terror, til å rettferdiggjøre de økonomiske, sosiale og politiske innskrenking som har fulgt.

Du gjettet det – den siste bastion for frihet av informasjon og uttrykk, et gratis Internett, vil velte. Tross alt, dersom informasjonen nå er fienden, må vi finne oss i at politiet eller noen kontrollerer alle aspekter av dette farlige middel, alt for sikkerheten og beskyttelsen av «oss folket».

Taktikken er velkjent – Kjenn Din Fiende

Først er det Hegels Dialektikk – skape et problem, provosere frem en reaksjon, og deretter gjennomføre den pre-planlagte løsningen. De iscenesatte 9 / 11 angrepene, inkludert det internasjonalt fylte World Trade Center, «berettiget» de påfølgende krigene og innskrenking av friheter i verden i navnet til «sikkerhet», inkludert den forferdelige Patriot Act som allerede var skrevet og bare venter på en unnskyldning for å signeres og gjennomføres.

Tilsvarende er dette angrepet på det internasjonale Internett og ‘trusselen’ for diplomatisk samfunn over hele verden ved å utsette statshemmeligheter fra en rekke land, vil hjelpe til med og innevarsler internasjonale tiltak i navnet til «sikkerhet», trolig med igjen den fascistiske amerikanske regjeringen i spissen, med sammenfallende EU , kanadiske og australske tiltak. De er allerede i gang med hjelp av Department of Homeland Security lovverk å inndra nettsteder.

Alt de trenger er «rette hendelsen» til å rettferdiggjøre å få full kontroll. Som «Internet terrorisme»? Bare de ikke kan bruke det ordet ennå. Tross alt, det er en krig mot terror, og «hvis du re ikke for oss, er du for terroristene. » Det ultimate falske valg, akkurat som alt annet de prakker på den menneskelige bevissthet.

De som har studert historien, vet at alt dette er bare en reprise på brenningen av Reichdagsbygningen, angav hverandre til Stasi og Gestapo, frykt og mistillit rådet. Alle som var imot myndighetenes disposisjoner var per definisjon ‘terrorister’ da også.

Skjult Agenda

WikiLeaks brukes til å rettferdiggjøre «Patriot Act» Regelverk for Internett

Erik Blair hos activistpost.com kommenterer Garners artikkel og sier:

«Artikkelen påpekte helt korrekt at WikiLeaks historien var i samsvar med elitens Problem-Reaksjon-Løsning metoden, hvor løsninger er mer tyranni for ‘vår egen sikkerhet’.

WikiLeaks brukes til å sette dagsorden på mange nivåer, men viktigst ved å sette presedens for nedleggelse av nettsteder for politisk «farlig» innhold.

Nyhetsspeilet.no og Riksavisen.no er de første som extermineres for denne Internet Sikkerhets Lov i Norge, av den enkle grunn at vi er nærmest de eneste av noen størrelse i Norge på kritisk politisk lekmanns journalistikk.

Newt Gingrich sier i FoxNews: “Informasjon krigføring er krigføring, og Julian Assange er engasjert i krigføring. Informasjons terrorisme, noe som fører til at mennesker blir drept, er terrorisme, og Julian Assange er engasjert i terrorisme. Han bør behandles som en fiendtlig stridende ».

Eric Holder har foreslått spionasje tiltale. Sarah Palin har kastet seg inn i sirkuset og foreslår at han blir jaktet ned som Osama bin Laden.

Kongressmannen Peter King, den påtroppende leder av den innflytelsesrike Homeland Security Committee, gikk så langt som å spørre utenriksminister Hillary Clinton om å undersøke om WikiLeaks kunne bli utpekt som en utenlandsk terroristorganisasjon (FTO), et trekk som vil gi amerikanske myndigheter større spillerom i jakten på gruppen.

Senator Mitch McConnell kalte Assange en «high-tech terrorist» på NBC’s Meet the Press søndag og sa, «hvis det blir funnet at Assange ikke har brutt loven, da bør loven endres.»

Der er standarden satt. Loven blir endret. Internet er en amerikansk styrt affære. Når Amerika nå er overtatt av fascister og kommunister, så er realiteten at når disse sivile rettigheter vi har nytt godt av en stund forsvinner der, så forsvinner det samme over hele verden. Kina vil glede seg.

Ikke et vondt ord om Israel

Mange i KT miljøet er forundret over at Julian Assange så sterkt har gått ut og sagt hvor lei han er av de som påstår at 9/11 var en inside jobb, uten at han har grunngitt det ytterligere, men dette har ført til at mange har stilt spørsmål ved hans kunnskaper og lojaliteter.

Mange er forundret over hvor lite alle disse dokumentene ser ut til å gå utover de som mange vet sitter og trekker i tråder i verdenspolitikken.

Gordon Duff i Veteranstoday.com sier at Julian Assange har hatt hemmelige møter med Israelske myndigheter i Geneve tidlig i 2010, og at han har tatt penger fra dem:

«Rapporter har kommet i dag som linker Wikileaks grunnlegger, Julian Assange, direkte til israelsk etterretning og «Israel vennlige» medier. Vi er fortalt at Assange, på et Genève møte var enige om å tillate Israel å velge eller sensurere alle Wikileak dokumenter som skulle lekkes.

Til tross for den dramatiske arrestasjonen av Julian Assange for voldtekt, en historie lang hyped av media, Assange «martyren» nå synes å være Assange «den israelske spionen.» Rapporter fra innsiden Wikileaks avviker sterkt fra bildet presentert av pressen, en Assange knyttet til ultra-nasjonalistiske israelske grupper, en Assange med en ekstremistisk agenda, en Assange som ser seg selv som en geopolitisk aktør, villig til å sensurere, villig til å dikte og villige til å forråde.»

Kilder skal være tidligere Wikileaks frivillige.

Enda viktigere, har Wikileaks aldri hatt et dokument eller nevnt 9 / 11 etterforskning, striden om «9 / 12» hemmelige fly til Israel eller de «dansende israelere,» de 5 Mossad agenter arrestert på George Washingtonbroen 9 / 11. i en varebil med 2000 pund med eksplosiver. Denne gruppen, riktignok bare for å «dokumentere» 9 / 11 angrepet [ergo visste Mossad at 9/11 skulle skje] for den israelske regjeringen ble holdt i varetekt i 10 måneder og bare løslatt etter diplomatisk krangel, og en stor lobbyvirksomhets innsats, sier Gordon Duff.

«Assange møtte israelske tjenestemenn i Geneve tidligere i år, og inngikk den hemmelige avtalen. Den Israelske regjeringen, virker det som, hadde på en eller annen måte funnet ut eller forventet at dokumenter som skulle lekkes inneholdt et stort antall dokumenter om de israelske angrepene på Libanon og Gaza i 2006 og 2008-9 henholdsvis. Disse dokumentene, som sies å ha sin opprinnelse hovedsakelig fra den israelske ambassaden i Tel Aviv og Beirut, ble fjernet og muligens ødelagt av Assange, som er den eneste person som kjenner passordet som kan åpne disse dokumentene, ifølge kildene. «

ASSANGE OG 9/11

Kilde: IndyPress

I et intervju med Time Magazine, roser Assange Netanyahu som en stor tilhenger av innsyn og åpenhet!

Netanyahu: WikiLeaks avsløringer er kjempebra for Israel

«Statsminister Benjamin Netanyahu sier nylig at lekkede amerikanske diplomatiske notater om den saudiarabiske kongens tilbud er klart bevis på at den arabiske verden er enig med sitt lands vurdering av at Iran er den viktigste faren for Midtøsten.»

Kilde: haaretz.com

Sikkert fint å få dette bekreftet av Wikileaks. Krigsagendaene er aldri langt borte fra noen slike store hendelser i verdenspolitkken. Haukenes spill. Assange er plutselig havnet i eliten av ‘deceptorer’?

Wikileaks, Boiling Frogs

Wikileaks-saken kan nå også brukes for å teste ut folks aksept av hva de gjør. De koker frosken. Neste gang blir det litt verre. Hvis de ikke får altfor store protester nå, så struper de på de borgerlige friheter med Internet, deretter så kjører de litt mer temperatur på kjelen, nye wikier, og etter en stund er det ingen ting av våre borgerlige friheter igjen, og Internet blir bare et svakt minne etter hvert. Boiling Frog Metoden. Varm sakte opp vannet, så merken ikke frosken, vi, at den blir kokt. Det var akkurat slik fascismen fikk sin utbredelse for 70 år siden. Folk visste ikke om hva de var med på, før de var midt inne i ragnarokk.

Alt gikk så gradvis, små endringen om gangen.

Historien gjentar seg, ALLTID.

Wikileaks; Skremme andre varslere

Wikileaks, og forfølgelsen av Assange, som følge av avsløringene kan også være en metode for å ‘korsfeste’ budbringeren, og skremme andre varslere fra å innlate seg på det samme; det vil si avsløre hvordan makten og personene som utgjør myndighetene ter seg.

De ønsker ikke transparens, så kan de skremme alle fra å gjøre som Assange, med forfølgelsen av ham, så er deres sak beskyttet mot innsyn for andre enn de statsautoriserte journalister. Sånn sett er frykten deres våpen. ALLTID.

Alle varslere som Assange, kontrollert eller bare lurt i fella, bør bare fortsette, inntil deres fengsler er så fulle, at de er nødt til å benytte sine FEMA-camps, konsentrasjonsleire, Gulag’s.

OG også legge begrensninger og lovverk mot media som gjengir varsling.

‘We Should Be Censoring The American News Agencies Which Enabled’ WikiLeaks
http://thinkprogress.org/2010/12/14/allen-west-censorship/

Fascismen brer om seg, samarbeidet mellom myndigheter og big busines, som Benito Moussolini definerte sin fascisme.

Internet under press for sensur

Assange er arrestert og de skal sette eksempel for Internet ‘terrorister’.

Hvorfor fikk/får Wikileaks så mye presse? Fordi Wikileaks ble brukt for deres agenda.

Noen som husker “ClimateGate” emailene om den globale oppvarming hoaxen? Mesteparten av massemedia nektet å ta opp detaljene i hva som var i dem.

NYPost og BBC nektet av PRINSIPP å publisere detaljer i emailene fordi de var “Stjålen eiendom”.  Hvorfor publiserer de da Wikileaks lakkasjene anmasse nå?

Problem – Reaksjon – Løsning. Tese – Antiteste – Syntese.

Problem –                    Wikileaks truer “Nasjonal Sikkerhet”

Reaction / Reaksjon –  “Vi må gjøre hva vi kan for å beskytte de skjøre internasjonale relasjoner”

Solution / Løsning –      Få alle til å bli enige om at vi må sensurere internet, og farvel til internet problemet at lekmenn sitter og drøfter elitens gjøren og laden. Det er kun statsautoriserte journalister som skal gjøre det.

Hvis ytringsfrihet kun skal være for propaganda i et spill om opinionen fra krigshaukenes side, da er den ikke mye verdt. Vi bør absolutt støtte Julian Assagnes frihet til å publisere, som del av Den Fjerde Statsmakt; media, men vi trenger ikke støtte den agenda klandestine krefter bruker denne saken til.

Frankrike kan hente hjem Frihetsstatuen, og like godt plassere den i Bejing. Den står der kun til skam, og som minnesmerke over gamle falmede idealer som det nå er.

(Tips: Legger dere inn denne link i for eksempel FeedReader, så får en alle kommentarene etter som de kommer her på NyS, og slipper å lete hva som har skjedd mens en var borte: http://www.nyhetsspeilet.no/comments/feed/ )

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
60%
Opplysende
20%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”……………………………………….
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013…………………………………………………….
«Du blir ikke en ‘dissident’ bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende.» Vaclav Havel
………..

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

478 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *