Du leser nå
Zero Emission Conference – Nyhetsspeilet konfronterer

1 minutt lesetidZero Emission Conference – Nyhetsspeilet konfronterer

"Vi må få utslippene ned for å bekjempe klimaendringer".Jens Stoltenberg på Zero Emissions konferansen 22. november 2010

Det er forståelig at bekymrede verdensborgere vil vite hvorfor deres regjeringer og enkelte selskaper ønsker å skape ekstrem tørke, flom,  kræsje økonomien, holde oss i en evig tilstand av krig, ta bort mange av våre rettigheter, skape sykdommer for å tjene på behandlinger (i stedet for kurer) eller skade miljøet på andre måter som også etter hvert vil påvirke gjerningsmennene og deres egne familier.

Dette er ikke lette spørsmål å svare på spesielt for de av oss som ikke kan forstå dette destruktive, maktslukende tankesettet som virker så fremmed og nonsens.

Frykt, grådighet, hat og en hunger etter makt er noen av motivene bak mange av disse negative handlinger. Vi trenger å forstå disse grunnleggende årsakene til disharmoni i vår verden og gjøre vårt beste for å ikke mate oss inn i den selv. Vi må ikke reagere med de samme kvalitetene, som bare vil øke negativiteten.

Vi trenger å avdekke og avsløre det onde, men da må vi reagere med fasthet, visdom, forståelse og kjærlighet. For noen av dere kan denne setningen høres «whimpy» ut, men realiteten er at åndelig kjærlighet og stabilitet er den sterkeste kraft i universet.

Som Nyhetsspeilets utsendte stunt-reporter har jeg laget denne mini-reportasjen i forbindelse med klimahykler-konferansen «Zero Emissions» som fant sted på et hotell ved Oslo Lufthavn Gardermoen 22. november i år:

Del 1

Del 2

Del 3

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
0%
Inne på noe
25%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

181 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *