Du leser nå
Vårt klima – ikke din business!

18 minutter lesetidVårt klima – ikke din business!

Verdenspressen vil være tilstede på Clarion Hotel ved Gardermoen den 22. november når store navn skal holde foredrag om ”vår tids største trussel” som bla Jens Stoltenberg oppgulper daglig, en av mange hjernevaskede medlemmer av Al Gores Klimatologi dommedagskirke.

Klimaforhandlingene angår oss alle som bryr seg om et trygt hjem for kommende generasjoner.

Globale selskapers morass av hensynsløs profittmaksimering opptrer samvittighetsløs og uten et fnugg av risikovurderinger for konsekvenser av deres skittne bevegelser som raserer og plyndrer land etter land som om det fantes tre andre beboelige planeter innen rekkevidde, i tilfelle denne kollapset.(gud forby)

For oss uten nødutganger via stjerneportaler og overlevelsebilletter til globale underjordiske byer, er vi etterlatt på den kaotiske overflaten med viten om at moder jords og fader himmels virkemåter og fysiologi er kartlagt, mestret og underlagt mørkets krefter på jorden som forsøker og har lykkes å misbruke de mektige naturkreftene til å utrydde store deler av verdensbefolkningen med HAARP og Chemtrails. Vi har bare denne ene jorden, og denne dyrbare sjeldne muligheten til å lytte til overlevelsesinstinktet, ta utfordringen og vise at vår utholdenhet er limitasjonen til tyrranter. Er din maksgrense for urettferdighet nådd?

ZERO EMISSION CONFERENCE 2010

“The threat of environmental crisis will be the ‘internal disaster key’ that will unlock the New World Order.” Mikhail Gorbachev. 1991

Bevisste Skjorter ønsker å være tilstede med plakater og bannere på en rolig og uforstyrrende måte, uten å rope fornærmende ord, kaste egg, blokkere, eller være til ubehag for konferansens deltagere, men på en allminnelig måte være synlige og overbære vårt budskap om at klimaendringer er menneskeskapte, med værvåpen og ikke CO2 som den øvrige menighet dømmer som den skyldige. Ifølge FN’s klimapanel og Al Gore er vitenskapen grunnlagt og udiskutabel ”sånn er det” og de forskere som tviler og benekter blir utstøtt og mobbet, arbeid og karriere går tapt, enkelte kan også mistet livet.

– Skeptikere blir mobbet bort fra debatten

– Top scientist resigns from post – admits global warming is a scam

På samme tid som den Norske fredskomitee beæret Al Gore med fredspris, underskrev 15.000 autoriserte forskere under på ”OREGON PETITION”, idag er de over 30.000, som knuser ”en ubehagelig sannhet”, og kaller Al Gore for en løgner. Jorden har vært varmere før, under middelaldervarmeperioden for 1000 år siden var vikingene på reise til Grønnland uten store isflak som blokkerte passasjen og de kultiverte den frodige jorden og ga navnet ”grønnland”, ikke island som den er nå. Det var ingen tegn til økte havbestander. Mer vann i havet, mer damp mer skyer mer regn over fastlandet = flere innsjøer og tjern.

Det var ingen Co2 produserende biler og massefabrikker på denne tiden, men Al Gore og Klimapanelet ønsket å slette denne perioden fra menneskehetens historie, noe hackere avslørte i den skandaløse ”Climategate” der forskerne la på noen grader her og der for å alarmere befolkningen om ”global oppvarming” som gjennrepeteres nå oftere enn ordet ”terror”. Solen spiller en enorm rolle i klimaforandringene, noe FN ikke nevner et eneste ord om. Forskerne i Oregon petition mener at CO2 har NULL påvirkning på globaloppvarming, faktisk har det bidratt til nedkjøling.

I filmen til Al Gore viste de noen scener fra micronesia, øybefolkninger og urfolk som mente vannstanden var 1-2 meter høyere nå enn før. Dette har ikke noe som helst med bilen din å gjøre, eller luften du puster ut, vann påvirkes av gravitasjonskreftene på jorden, og de er under endring når HAARP manipulerer naturkreftene. Nyere forskning viser også at jorden ikke er rund som vi har trodd. Akkurrat der hvor vannhøyden har økt er det en grop, kan det forklare hvorfor vannbestanden ellers i verden ikke har økt?

Plottet er; Forføre menneskeheten til å erkjenne straffeskyld for sine levemåter og aktiviteter som fører til økte naturkatastrofer som vil ta livet av milliarder. Blame yourself!

– Tror klimaendringer kan utløse vulkanutbrudd

FN’s agenda 21: Innføre en ny religion på jorden, forgud planeten i tråd med ”Georgia Guidestones”. Mennesker er et virus som må opprettholdes under 500millioner i tråd med Gro Harlems ”bærekraftig utvikling

HAARP er et masseødeleggelsesvåpen

Se denne filmen her: youtube: ”HAARP – HOLES IN THE HEAVEN” en meget viktig dokumentarfilm NRK bør vise snarest. De siste 7årene har jordskjelvstatistikken økt med 400% siden målignene begynte. Værvåpen går nesten skjult, uten å bli lagt merke til, er dette de gale globales mest preferable ”hygieniske” aka ”clean kill” måte å utrydde de ubrukelige kvegene som bare vandrer rundt og ”puster dødlig Co2”, om det eksisterer en slik dyster plan?

Befolkningskontroll, sterilisering, forgiftning, virus-spredning og diverse andre måter å redusere jordlinger på er sponset og ønsket av de siviliserte samfunn. Norge bla, er med på finansieringen av det stille globale holocaustet. Slike tanker opprinnet fra de rike industrialistene i begynnelsen av 1800tallet, de priviligerte rike, var de fornuftige og kunne aldri la de dumme massene styre fritt og få det som de ville gjennom ”demokratiske måter”, så de bestemte å holde dem nede før de ble for mange og ute av kontroll.

Rasehygiene, er en utbredt historisk praksis. Mangel på menneskeverd førte til drap på hundre millioner afrikanske slaver og indianere. Tro ikke at den samme sosial-darwinistiske kolonisator-mentaliteten har mistet makt over jorden og koloniene, Vietnamkrigen, folkemordet i Laos/Kambodsja, franske krigen i Algerie, okkupasjonen av Irak og Afghanistan er tegn på at slavetiden ikke er over, den er bare mer sofistikert.

Del 2 av plottet er å skape en CO2 børs. Den eneste børsen i verden, der AL GORE er hovedaksjonær vil han erverve milliarder i ”CAP AND TRADE”. De rike lands industrier, småbedrifter, og tilogmed enkeltpersoner må oppfylle sin Co2 kvota, om du overgår, må du til børsen og forhandle med tredje verden og kjøpe deres kvoter, ettersom de produserer ”co2fri” biodrivstoff kan de selge sine til høystbydende. Co2 avgifter fører til dyrere mat, klær, transport, oppvarming, se ikke bort fra et Co2 visakort, som beregner din avgift for å redde verden fra klimaendringer. Er ikke Al Gore hyggelig? Hans løsning er en Co2 Børs.

For de som ikke har vært i naturfagklassen, eller glemt hvilken nytte Co2 har for  planter og skog må følge godt med nå. Fotosyntesen avhenger av å spise Co2 om natten for å produsere oxygen om morningen. En løgn er at Co2 er en skadelig gass for planeten, men i virkeligheten gir det kun større avlinger og mer oxygen.
Nåværende konsentrasjonsnivåer er på 350PPM, planter overlever på 1700PPM og resultatet er kun grønnere blader større vekster og bedre høsting, foruttsatt at det finnes skog igjen på planeten.

Bevisste Skjorter ønsker å bannlyse BIODRIVSTOFF

Biodrivstoffproduksjonen består hovedsaklig av aksjonærer fra oljeindustrien. BP, Statoil og Exxon, man kan ikke akkurrat si de har forandret sine respektløse vaner, de har forværret sitt gamle image.

Biodrivstoff utsulter den tredje verden. En milliard mennesker er underernærte og 80.000 dør hver uke. Bannlys all biodrivstoff produksjon, EU ønsker 20% biodrivstoff av det totale behovet innen 2020(KLIMAKUR2020). Det er massive tall, et enormt etterspørsel! Utrolig mye land og skog vil bli hugget ned og ødelleges med tunge sprøytemidler, insektsmidler og dårlig arbeidsforhold som vil ta livet av mange. Giften renner ned i elv-deltaene og ut i sjøen som tar livet av fisken, koral-revet, og store områder blir til ødemark som igjen skaper sult siden havet er ofte den eneste inntektsskilden til store deler av jordens befolkning.

Det å bruke planter og jordbruk til transport er en stor tragedie uten sidestykke, det skulle aldri vært tillatt, og vi i Bevisste Skjorter ønsker å redde jordens sultne ved å forlange den makten folket besitter til å presse myndighetene våres til å omlegge all biodrivstoff-jordbruk over til økologisk matproduksjon. Slik vil matprisene i den vestlige verden synke bemerkelig, samtidig som jordens fattige mettes.

I Mexico gikk Tortillaprisen pr.kg opp fra 50cent til 4dollar i 2007 som følge av biodrivstoff.

I Kenya ønsker utenlandske kraftselskaper og bygge reaktorer som produserer lokal-el-kraft med mat som brennstoff. Hva skal du gjøre med elektrisitet uten mat? Kan du spise fra stikk-kontakten?

Kilde: Biodrivstoff og fattigdom

Olje er ikke fossilt!

De første oljefunn i USA var rett under bakken. Standard Oil ble opprettet, grunnlagt av John D. Rockefeller, en mann med lav moral på jakt etter høy gevinst.

Ideen om at olje er fossilt brennstoff ble knust når 5000meter dype brønner ble borret, og Russlands senere superbrønner går enda dypere ned.

Olje er abiotisk og produseres konstant dypt under de tektoniske platene under sterk press, varme og trykk knuses mineraler og smeltes til jordskivenes naturlige smøremiddel. John D. Rockefeller ønsket ikke dette i skolebøkene, med all sin makt og velstand sørget han for å etablere høyskoler rundt om i verden, for å sikre ideen om at olje er fossilt(dinosaurkraft) og kan gå tomt.(skremselspropaganda)

Standard oil university

Lindsey Williams, en prest i Alaskas oljesamfunn bekrefter denne påstanden om at PEAK-OIL er fabrikasjon. Det finnes nok olje i Alaska til å drive USA og resten av verdens behov i 300 år, og enda mer er funnet i Russland. Tilbud og etterspørsel, jo mindre olje, jo dyrere, idag skulle bensinprisen egentlig kostet 5 kr pr liter.

Oljealderen kapret den grønne bevegelsen allerede i 1905

Henry Ford lagde sin første T-model og grodde HEMP i bakgården som drivstoff. John D. Rockefeller(standard oil) skjønte raskt at det er mer lønnsomt å ansette slaver, grave unødvendig mange meter under jorden og selge den for hvilken pris han måtte ønske ettersom han hadde monopol.

Hampkultivasjon løsdrev amerikanerne fra britenes varer uten en dråpe sprøytemiddel!

De grodde alt fra seil til skutene, bibelpapir, den første levisbuksen, alt ble produsert av hamp som vokser 4 ganger raskere enn korn,sukkerrør og mais.
Rockefeller ville gå konkurs om alle kunne gro sin egen bensin i sin egen bakgård, det samme skjedde med enda en oppfinner ved navnet Nikola Tesla som høstet gratis elektrisitet fra magnetosfæren, men igjen kom Rockefeller og gutta inn og sa ”hvor skal vi da putte målern?”. Enda en befriende selvforsynt teknologi ble undertrykket.

Dette betyr ikke at vi ønsker å vedlikeholde oljealderen. Den var aldri ment gravd opp. Det sorte gull har drevet menn med oljebart til vanvidd og millioner har mistet livet i oljekriger. Oljesølet i meksikanske gulften er et eksempel på at oljeprodusksjon aldri er trygg til tross for at teknologien er hypermoderne. Det biologiske mangfoldet i gulfen er omtrent utdødd som følge og fiskere sulter.

I 2010 omsatte staten 230milliarder kroner fra oljesalg. En stor porsjon av dette kommer fra ”indrefileen” i plyndrede Irak. Norsk olje er smøremiddelet i den israelske slaktefabrikk; bulldozerne, tanksene, flyraidene og våpenfratken er med på å øke jordens tempratur drastisk, muligens til nye høyder nå som Israel truer Iran med krig. For et oljeproduserende land som Norge er det attraktivt med økte verdensomspennende konflikter. Etter 911 angrepet økte oljeprisen til 170dollar pr fat, fra 30-40dollar. Krig konsumerer mer olje enn alt annent på jorden sammenlagt og Bevisste Skjorter vil forby olje før nye krigseskaleringer forekommer.

Jorden drukner i olje om det ikke forbys

Vi har nådd terskelen for hvor mye verden kan tåle – på tide med bannlysing

Statoil-sjefen liker ikke mediasaker og vil helst at fagforeninger og andre skal la han være i fred. Han er anholdt for sosial dumping. Norske arbeidsplasser går tapt for at et av verdens rikeste konsern kan bli enda rikere.

Norske myndigheter opptrer som falske klimahelgener. Stoltenberg er vår tids største hykler. Bevisste Skjorter ønsker NØDSTOPP i Statoils oljesandprosjekter i Canada. Vakker og vill landskap skal omgjøres til ødemark for små mengder med olje som befinner seg i sand.

– Det ødelegger elven. Folk i nærheten av oljesanden får kreft uten å vite om det, sier høvdingen

Statoil utvinner dødlig schiffergas i den amerikanske østkyst som lekker i drikkevannsforsyningen. Springen er med andre ord anntennbar.

Stoltenberg gir 1milliard til regnskogsfondet for selvforherligelse, samtidig som oljefondet investerer tungt i selskapet REPSOL som utvinner olje i Amazonas med enorme søl og ødellegelser.

Stoltenberg ønsker å bevare regnskogen, men Nordea investerer i sagbruk i Tazmania der store skogområder går tapt.

– Frykter norske penger skal rasere regnskogen i Indonesia.

Bevisste skjorter ønsker å bannlyse krig og våpenproduksjon. Dette er den mest forrurensende kilden på planeten, både iform av produksjon, transport utslipp, radioaktiv ”DU”, farlig bensin, og enorme påføring av ødellegelser på miljø og tap av menneskeliv.

Bevisste Skjorter ønsker å bannlyse Geo-engineering. Regjeringen.no foreslo å sprøyte lettmetall partikkler fra fly for å lage kunstige skyer. Vi ønsker ingen solskjerming. Solen er kilden til all liv, deres ”forslag” aka ”chemtrails” har pågått i Norge i 5 år uten befolkningens samtykke eller opplysning, og avlinger er skadet og gått tapt pga for mye regn og lite sol som følge av ”solskjerming”. Dyr og mennesker er truet, en utelatt bivirkning fra rapporten er at chemtrails er bio-våpen, og må derfor settes på svartelisten umidelbart.

NASA utpeker privatbilene som den store synderen.Motstridende informasjon.
Bevisste Skjorter krever mindre globalisering og frihandel. Dette fører til økt nasjonalprodukt i finanskrisetilstander, mer lokalproduksjon, mer arbeid til den inaktive lokalbefolkningen, tryggere kortreist mat uten behov for holdbarhetssprøyting, og mindre global transportutslipp av svovel som de store lasteskipene og oljetankerene idag står ansvarlig for.Think global, act local. Ved å dempe avhengigheten av U-land produkter, tvinges de multinasjonale selskapenes rovdrift av lokalbefolkningen til stopp. Idag prioriterer de høyere eksportpriser, fremfor å brødfø den sultne store massen som oversvømmer områdene rundt produksjonsfabrikkene. Vi i vesten må endre våre holdningsvaner, det krever personlig ansvar og kollektiv samvilje. Neste steg; verdensutopi.

Frigi alternative energikilder

Energi og kraft kartellet ønsker fullspektrum dominans. Ved å kontrollere alle ressurser styrer de verden gjennom petro-dollar, energi-dollar, og din privatøkonomi. De frykter denne formelen mer enn noe annet:

EK+0pE = 0 In
Energi Karteller + 0 punkt Energi = 0 Inntekt

I Norge har vi vannkraft, det skal være fult mulig å fordele magasinene gratis til en hver beboer og samtidig eksportere overskuddet. Alikevel betaler vi oppimot en krone pr kwh.

Eldrebølgen på minstepensjon vegrer seg for å bruke strøm og fryser heller til døden.

I Norge er ikke strøm en komoditet du har krav på, om du ikke betaler nettleie, vil HAFSLUND komme på døra og true med politiannmeldelse om du skrur på hovedbryteren.

Kraftselskapene misbruker nordmenn ved å drive butikk på den europeiske strømbørsen NORDPOOL med våre allmenneide naturforekomster.

Kraftspekulanten Einar Aas har på et år tjent en milliard kr på børsen, mens halve befolkningen havner i inkasso pga firedoblede strømregninger, og vintrene ser ut til å bli kaldere og kaldere til tross for «global oppvarming».

HAARP skyter hull i Ionisfæren og islegger den nordlige atmosfære i januar 2010

NORGE får skylden for ekstrem kuldebølge

Matprisene piner verdensbefolkningen som følge av kuldesjokket

I strømregningen skal det bakes inn en CO2 avgift, regn med enda dyrere priser i fremtiden om Bevisste Skjorter ikke får det som de vil, som er det beste for alle slik ting dystert utvikler seg nå.

Bilene i Nederland er allerede utstyrt med GPS og km-tellere koblet til en CO2måler. Sjåfører får CO2 avgift i selvangivelsen. Slik vil også skje i EØS landet Norge som aldri har stemt nei til fler enn 2 EU-direktiver. Hvorfor øker avgiftene og hva skjer med de vi allerede har? En liter bensin betaler du 14kr for, av disse er omtrent 8kr avgifter.

”Fortsetter salget av bensin og diesel å ligge på samme nivå som nå, med knapt 5 milliarder liter i året (2,215 milliarder liter avgiftspliktig siste 12 måneder), betyr det at staten det neste året vil ta inn 13,5 – 15,5 milliarder kroner i avgifter (moms, drivstoffavgift og CO2-avgift) på salget av bensin og diesel i Norge.”

Ved siden av besninsavgiften drar staten inn årsavgifter, engangsavgifter på import av biler, parkeringsavgifter, piggdekkavgifter, omregistreringsavgifter, førerprøve-inntekter, og bompengeavgifter.

Totalte inntekter for staten som følge av bilkjøring er oppimot 50-100 milliarder kroner i året.

De fleste tror oljen skapte velstand for folk flest og drifter Norge, men det er det arbeiderne (36%skatt 24%moms) som har stått for helt siden oljen ble funnet, og nå er det påtide å få takk og tilbakebetaling for det harde strevet med å bygge velferdstaten Norge.

Bevisste Skjorter krever at statskassa skal betale for modifisering av alle privatbiler som kan omlegges til hydrodrift får statsstøtte til dette, eller at nye fabrikker og arbeidsplasser opprettes og nye biler produseres som kjører på komprimert luft. Se eksempler her:

http://www.popularmechanics.com/cars/news/preview-concept/4217016

http://www.brasschecktv.com/page/489.html

Bil som kjører på springvann eller regnvann:

http://www.youtube.com/watch?v=rqEsSY_oVfg

Klein sin prototype 1994 Ford Escort kjører på Vann:

Han påstår at bilen hans går 100 miles på 4 ounces, det vil si 161km på 1,1dl, eller litt over 0,007 liter på mila, med vann !! Mer om hans research: http://www.rexresearch.com/klein/klein1.htm

Plastikk motorer kan minske mange dødsulykker på veiene idag

http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9B0CE5D9153BF93AA35750C0A964948260

Det høres nesten ut som en sci-fi film men den samme motoren kan drives av rent lys i kontakt med polyfiberfilm. http://www.rsc.org/chemistryworld/News/2008/June/12060801.asp

Send forbrenningsmotoren på historiens skraphaug!

Hvordan hadde du likt å fått en sjekk fra kraftselskapet i posten istedenfor en regning? Magnetdrevnemotorer er en realitet og vil revolusjonere hvordan vi lever i fremtiden som er nå. Regjeringen må komme på banen og investere i nye arbeidsplasser som vil forsyne hver hustand med strømproduserende evighetsmaskiner. Husboliger blir netto-kraftprodusenter om vi bruker den tilgjengelige teknologien, og overskuddet kan sendes til kraftselskapene for A-konto-kreditering.

http://www.metacafe.com/watch/1551318/free_energy_home_generator_magnet_motor_nikola_tesla/

Litt mer om teknologien: http://www.freedomopportunities.com/magnetmotortv/

Her demonstreres det hvor enkelt det er(du kan også): http://www.youtube.com/watch?v=iISrHr3ixDA&feature=related

Med en magnetgenerator og en 9kw vann varmepumpe trenger ingen å fryse lenger, eller sulte, avstå fra sosiale aktiviteter eller ty til kriminalitet for å ha råd til å betale strømregninga. http://www.natur-energi.no/

Bevisste Skjorter ønsker å opprette en folkelobby i Stortinget med det første for å overvåke prossessen av et paradigmeskifte.

Politikere som jobber mot folket og for en verdensregjering ønskes straffeforfulgt med straffeparagraf 83. Norge ligger i faresonen for å miste all suveren nasjonal rådighet over oljefondet og finanssektoren. Det var kun en avis som nevnte denne hårreisende dårlige nyheten:

Nytt EU organ kan få overnasjonal makt i Norge

Vi krever en regjering av folket for folket, ikke av eliten for eliten. Norge skal ut av EØS avtalen og bryte relasjoner med korrupte eliteprosjektet ”Forente nasjoner” og multibilaterale avtaler som WHO’s overmyndighet over norske folks helse. Svinevaksineskandalen var siste spikern i kista.

Norge skal styres av det norske folk, flere folkeavstemmninger, friere presse for et informert borgerskap, mindre hemmelighetskremmeri og sivil-overvåkning, og en storsatsning på alternative energikilder som frigjør mennesket som batteri ut av det store menneskeressurs-systemet.

Den 22 november håper vi du vil være med på en ikke-voldelig oppstilling utenfor Clarion Hotel ved Gardermoen flyplass.

Meld deg på her

Det er ikke søkt om tillatelse. Vi tar en felles avgjørelse på stedet om vi ønsker å marsjere slik at vi ikke blir stående på stedet som faller inn i ”demonstrasjon” og er fullt lovlig uten tillatelse så lenge vi ikke blokkerer gangfelt eller forstyrrer trafikk, eller om vi skal motsette oss en eventuell massearrestasjon.

Informasjon om denne «klimaløft» (klimaløgn) konferansen ligger her.

Kollektiv sivil ulydighet er veien til frihet.
ANBEFALT LESING

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

Kommentarer

99 kommentarer på "Vårt klima – ikke din business!"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste