Du leser nå
Stopp chemtrails-utslippene nå!

4 minutter lesetidStopp chemtrails-utslippene nå!

Flyspraying med såkalte CHEMTRAILS, i de indre sirkler kjent som GEOENGINEERING, har pågått Norge rundt lenge nok nå. Nå må det bli STOPP på tidenes verste miljøkriminalitet, utført av NATO etter ordre fra høyere ikke-demokratisk hold og med stilltiende samtykke fra Norges regjering, øvrige politikerstand og musestille media. Et bilde kan si mer enn tusen ord. Nyhetsspeilet presenterer her CHEMTRAILS-motiver som er mottatt fra rundt om i Norge.

Noe av det mest påfallende i dagens situasjon er den øredøvende tausheten om hva sprayflyene – chemplanes – egentlig bedriver samt et korps av  selvoppnevnte eller innhyrte «informasjons-agenter» som er iherdig opptatt av å bortforklare det som praktisk talt enhver nå kan se med sine egne øyne, fremfor å delta i letingen etter svaret på chemtrails-gåten.

Hvorfor? Nyhetsspeilet anbefaler deg å studere de mange bildene og selv gjøre deg opp en mening om fenomenet CHEMTRAILS, som nå pågår over Norge hvor alle bildene er tatt.

8. november ble chemtrails-angrepene trappet merkbart opp: Flyene kom parvis!

Fire sprayfly i bredden 8. november!

X
X

Hva slags flyoppvisning er dette? Stedet er Drammen og datoen 8.11.2010. Burde ikke dette himmelshowet ha vært forhåndsannonsert, så flest mulig kunne fått glede av å se det?

X

Chemtrail-stripe godt synlig fra Aftenpostens redaksjon: Hvorfor lages ikke et oppslag med bilde av stripa og spørsmålet: «Hva er dette?!»

X

Pilot-moro i spray-hverdagen: Å fly tilbake langs sin egen stripe på spray-retur for å konstatere hvor stor den er blitt i mellomtiden; tur/retur-spraying

X

Hva er dette? Bilister i rushtidskø blir bedt om å se opp…!

X

«Kondensstriper fra fly» – som brer seg ut i lav høyde? Hvorfor er det så lett å lure folk med holdningen «det der er ingenting å bry seg om»?

X

«Chemtrails er biovåpen?!» En drøy påstand – men i det minste et tegn på at noen bryr seg – på søken etter svaret på spørsmålene: HVA ER CHEMTRAILS? HVORFOR FINNER CHEMTRAILS STED? HVORFOR ER «ALLE» LIVREDDE FOR Å UTTALE SEG OM CHEMTRAILS?

X

Rosa chemtrails er vakre å se på – men chemtrails er det like fullt…

X

Fire fly i formasjon over Buskerud midt på lyse dagen en mandag i november. Hvorfor må virkeligheten være så grell?

X

«quisling bitch» !? Et nytt begrep i norsk politikk. Bør det tolkes humoristisk eller er det simpelthen spikeren på hodet?

X

En riktig sværing: Kan dette være norgeshistoriens feteste og mest motbydelige chemtrail? Foto: Mike Cechanowicz

X

Noen liker ikke at vi sprayes som insekter. Kanskje er de bekymret for sine barns fremtid. Finnes det ikke en eneste ansvarlig politiker i Norge? Er statsministeren lagd av papp, siden han kan utvise en slik hensynsløs kynisme ved å tillate at utslippene finner sted i norsk luftrom, med uante konsekvenser for miljø, helse og klima?

X

Det der må sannelig være en fet chemtrail! En sky er det definitivt ikke, og kondens-striper forsvinner etter få minutter. Dessuten er høyden så lav. Vi begynner å kjenne chem-lusa på gangen nå…

X

STYRT UTENFRA! Selv taggerne har begynt å kjenne de norske politiker-lusene på gangen: «Chemtrails-Jens» er også BILDERBERG-JENS, sønn av BILDERBERG-THORVALD. Forøvrig heter forsvarsministeren nå TRILATERAL-FAREMO (en ny «Quisling bitch» ?!). Er de styrt av BILDERBERG- og TRILATERAL-Rockefeller alle tre…?

X

Flyspraying over Hordaland. Trolig kommer flyet fra en militær flyplass i Storbritannia. Legg merke til at stripene oppstår før halevingen, som viser at utslippene kommer fra dyser i skroget.

X

Skriften på veggen: Så det er Norges «beskytter» NATO som står bak flyangrepene! Det forklarer vel hvorfor det norske Luftforsvaret ikke har avskåret eller skutt ned de kjemi-angripende chemtrails-flyene forlengst. Med en «beskytter» som NATO, hva skal vi vel med fiender? Har Norges befolkning noen gang vært mer hjernevasket? Og har den «kritiske pressen» i Norge – som har verdens 4. beste ytringsfrihet – noen gang vært mer patetisk og ynkelig?

X

En gang var himmelen vakker. Er det rart utsynet blir mattere og gråere når tre fly samtidig spyr ut sitt snikforgiftende innhold den 8.11.2010 som en hinne foran himmelen, av ørsmå partikler som faller langsomt og umerkelig til jorden?

«De sprayer oss – vi sprayer dem!» Hva er den verste kriminelle handling, å spraye advarende folkeopplysning på en murvegg eller å spraye livsfiendtlige aluminiumspartikler over folk og land år ut og år inn, med virkninger som kan bli så negative at de færreste er i stand til å tenke tanken? Er det derfor alle tier; politikere, myndigheter, værvarslere, offiserskorps og journalister – fordi det føles mer behagelig å stikke hodet i sanden? Isåfall fortjener taggerne en stor takk – for å ha vist samfunnsansvar i en situasjon hvor de som har ansvar for landet og fremtiden ser ut til å svikte.

Det arrangeres World Chemtrail Awareness Day lørdag 22. januar 2011 som et ledd i arbeidet for å få stanset det komplett uforsvarlige chemtrails-programmet. Les mer om dette her:

http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=8527#p8527

http://www.facebook.com/event.php?eid=179155965432483

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
54%
Opplysende
13%
Inne på noe
0%
Usikker
8%
Dårlig
21%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

3012 kommentarer på "Stopp chemtrails-utslippene nå!"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste