Du leser nå
Nyhetsspeilet erklært uønsket på Oslo Freedom Fest

Under ett minutt lesetidNyhetsspeilet erklært uønsket på Oslo Freedom Fest

Nyhetsspeilet er blitt underrettet av arrangørene av "Oslo Freedom Festival" om at nærvær av representanter for Nyhetsspeilet på Oslo Freedom Fest er uønsket.

Nyhetsspeilet er nå blitt underrettet av arrangørene av «Oslo Freedom Festival» om at nærvær av representanter for Nyhetsspeilet er uønsket.

Dette innebærer bl.a. at:

  • Foredraget «Tabulisten for norske media. Hva er tabu og hvorfor?» er avlyst.
  • Nyhetsspeilet kommer ikke til å være representert med egen stand slik planen var.

  • «Freedom Fest» har opplyst at de «ikke ønsker å assosieres på noen måte med Nyhetsspeilet».

x

Eventuelle henvendelser til arrangementskomiteen kan rettes til hans@runbox.no

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
90%
Opplysende
10%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

262
Kommentarer

avatar
81 Comment threads
181 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
EqualitorMolesmurfenhuskarlahvotQuark Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Michelle
Skribent

This is Sublime – evig TAKK Hans!
♡☆°´¨ *❤*´☆°´¨°☆.•´ ¸¸.•¨¯`• ♥**♡
http://www.youtube.com/watch?v=w2uXeq0UrWw

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Er prisen verdt så mye?

MortenB
Abonnent
MortenB

Dette koster vel å arrangere, og her spytter jo ikke eliten inn noen computer-tall tipper jeg ;)

klumpen
Abonnent

Selvsagt er det verdt 650 + 150 for buffet = 800 kr. Det er da ingenting. Det er myyyyye mindre en den svæææære hundrelappen det koster å gi en flyktningfamile grunnleggende beskyttelse fra kuler og blodbad. Dessuten byr de på øl og musikk. Det gjør ikke flyktninghjelpen. Frtihet for meg, meg og meg….føkk flyktningene, det er vi som er forfulgt og fratatt vår frihet!

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

OK. Så bruker jeg 800 kroner på dette, og du bruker 800 på Flytninghjelpen. Så skal jeg forsøke å lære noe som får oss ut av posisjonen vi er i, mens du kan støtte den etablerte posisjonen, med at norske bedrifter og regjeringen proffiterer på kuleregn og blodbad. Så får vi se hvor det hele ender.

Michelle
Skribent

Tenk på hvor mye staten stjeler av oss som går til militære, overvåking, byråkrati og pelsindustri – totalt imot manges frie vilje, på tide Stortinget slutter å bløffe og viser oss sannheten om at man lenge har hatt biler i Japan som kjører på VANN!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ga-_cLxRqP0

coyote
Abonnent
coyote

Siden bilen tydeligvis forbrenner hydrogen dannet ved elektrolyse av vannet, så går den strengt tatt på metallene som korroderes i prosessen. Det hjelper med andre ord lite å ha en halvliter med flaskevann for hånden når anodene er borte.

Michelle
Skribent

Det er vår alles SUPERFANTASTiSKE Armin som viste oss sannheten om motorer drevet av vann.-)

Luna
Abonnent
Luna

Armin og Lars Rønbeck fra Norgespartiet også. Stort pluss i boka til Norgespartiet som faktisk vil det beste for folket i motsetning til alle andre partiene som bare sitter å bokstavelig talt gnir seg i hendene (Kristin Halvorsen…) mens de snakker om hva mer de kan robbe folket for…
Så takk til Armin og Lars for deres medmenneskelighet og positivitet.

klumpen
Abonnent

Ja, for Flyktninghjelpen støtter krigføring og representerer Kongsberg Våpenfabrikk… ^^ . Og det gjør også Nyhetsspeilet Freedom Festival siden de tilfedigvis også er norske. Og du Balle støtter også opp om krigen siden du har norsk statsborgerskap.

Cosmomind
Abonnent
Cosmomind

Joda, alle skjønner nok penget ditt, de er adskilte, de er snille. OK. Det forhindrer ikke at : «Den beste form for flyktningehjelp du kan gi er å gi en tusenlapp eller to til de som er flykninger i eget land. De intellektuelle som driver åndskamp i Norge.
Dersom det norske folk hadde vendt ryggen til innsamlinger hadde vi blitt spart for mange kvalme forestillinger og ingen kunne ha sittet på den største soveputen av dem alle. Hjelpeorganisasjonene og innsamlinger. Vi er SÅ snille! Alt er jo bare for jævlig, bomber, og gass, og droner og annet faenskap. Men vi trenger jo ikke bry oss, vi er jo så SNILLE! Kan du se det fra den vinkelen også, Klumpen.

Cosmomind
Abonnent
Cosmomind

(Tilbake til art.)
Jeg har lenge sagt: FØR blåste arbeiderne i basunene, NÅ blåser de i alt, men tror du ikke noen livsbejaende individer er ute og forsøker å rulle fram frihetskanonene! TØFT!
Gaarder: Når du stiller ut dine tabu-emner burde du i alle fall ta de beste og presentere de «som de i sten var hugget!» :D
(så kan du tolke det dithen du selv ønsker!)

Empleyfire
Abonnent
Empleyfire

Håper derre tar derre en tur der og rapportere om det så vi andre som ikke bor i Oslo kan få med oss hva som skjer der.

Armin Bahrami
Skribent

Bevisste Skjorters lokaler eksploderte igår. Vi har vært åpne med lokasjon. Muligens at noen «Skeptiker-fanatikere» har mistet besinnelsen, mulig at PST ønsker å stoppe oss, men dette er helt sjokkerende, det var mennesker i byggningen. Brannvesenet oppga årsak til brannen: «kjøkkenet-eksploderte»

http://www.dagbladet.no/2010/10/28/nyheter/innenriks/brann/14051168/

Det er uvanlig at kjøkkenet eksploderer i kjøkkenet uten gassovner. Kan vannkokere eksplodere? Hele byggningen kollapset, printern og bokheftemaskinen tilflere hundretusen er tapt og vår kjære venn mangler kontorer til flytte-transport-byrået sitt som v…i lånte til fredsaktiviteter. Noen som kan hjelpe oss å finne et nytt lagerlokal?

Veldig mistenksomt at «Nyhetsspeilet er uønsket på freedom fest» og BS lokalet eksploderer på samme tid. De tror de klarer å holde oss nede og skremme oss vekk fra å utføre guds arbeid, de kan begynne å telle deres dager…

The will of god will never take you
Where the grace of god cannot protect you

Empleyfire
Abonnent
Empleyfire

Den første meldingen til brannvesenet kom klokka 22.

Like før klokka 23 opplyser vaktkommandør Bjørn Tore Farstad at en rekke beboere i nabolaget blir evakuert.

Ved 23.45-tiden var alle beboerne i bygårdene Sandakerveien 20 og Marcus Thranesgate 4-6 evakuert. Da var mannskaper fra 18 utrykningsbiler i gang med slokking og beskyttelse til nabolaget mot varme og flammer.

Etter de første rapportene skal det ikke bo folk i bygget. Det er en stor brann, og vi har 16 biler ute, sier fungerende vaktkommandør Arne Nurmi i Oslo brann- og redningsetat

Ved 01-tiden melder politiet at brannen er under kontroll, og at forretningsbygget kommer til å brenne helt ned.

«Sitater ovenfor fra dagbladet…»

Så det tar 7-8 min og kjøre der fra Oslo brann- og redningsetat
De fikk bedskjed om brannen kl 22 … og brukte 3 timer og slukke den…
med 18 Brannbiler+mannskap….

Må ha vert litt av en stor brann…

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Er rystet. Virkelig rystet. Ting kan tyde på at dette er sabotasje.
Er bare glad for at Armin er i live jeg..

Laila Clark
Skribent

TIL SINGOLLA :
(pc vil ikke la meg svare der jeg vil, så jeg legger mitt lille bidrag her.)

JEG HAR PROGRAMMET.
Jeg hentet det på lørdag på Håndtverkeren i 14 tida. Hadde en rar følese for hele arrangementet – følta at det var kunstig …at noe ikke var som det skulle… så jeg gikk innom bare for å se..og kikke på programmet. Det var ikke veldig interessant for meg….
Skuffende at Nyhetsspeilet ikke fikk delta – det sa alt om denne såkalte «friheten» forumet skulle promotere. Dessuten var det svindyrt… og hvem gidder vel betale så mye for å se på en (nøye selektert) youtubekavalkade styrt av en videoDJ…ting vi har dett før… eller om man er nybegunner ..hva får man vel ut av det… for 800 kr? Nei sukk..
Skuffende – men ikke overraskende.
Jeg legger ut ptogrammet her i morgen jeg, så kan alle få lese det.
Her er det avsolutt muligheter for forbedringer.
Jeg foreslår heller at folk tar ansvar selv, og inviterer venner til studiesirkler på privaten enn så lenge.

Michelle
Skribent

Kjære snille Lise, hvor har du vært i mitt liv? Så lenge siden, savnet å lese dine mange unike kloke innlegg på NS! Hva er greia med det «bildet» du bruker? Jeg får bare opp en svart firkant, er det noe du vil assosiere deg med som skal representere deg nå? lol Kreativt da, eller? hihi Ja utrolig herlig å ha se deg skrive igjen iallefall♡ Masse love love love.-)

Michelle
Skribent

EViG TAKK TiL UNiVERSET for at VÅR ALLES KJÆRE ARMiN LEVER!!!!

Gurimalla, ja skummelt, Armin må få leve og ha det trygt og godt for alt i verden, vår viktigste allierte som sprer sannhet og kjærlighet for oss alle og står opp mot galskapen i denne verdenen..

LOVE ..♥ …¸.•~♥♥♥~•.¸♥
(¯`•´¯) SHINE ON !! ~☼:~)
`•.¸.•´.☆¨~•.¸♥¸.•´LOVE love LOvE ♫ ♥ Total Love!
(¯`’•.¸*♥Armin foReVer♥*¸.•’´¯)

MortenB
Abonnent
MortenB

Satt og vurderte å sende iallefall en i familien på dette, men det var ikke lett. På Lørdager finne ikke tidlige og sene fly fra Norwegian fra Bergen til Oslo, og SAS ? Jeg syntes det blir vel ironisk å reise på Freedom Fest i Oslo med et fly som har en laaang Chemtrail hale baks seg ???

Sigr Huginsson
Skribent

Skal du delta med presentasjon Hans?
Isåfall ønsker jeg du bruker NTE saken som et eksempel på at det er mye vi kan gjøre for å begrense overtramp innenfor visse rammer.

Hvis du klikker på linken nedenfor og sammenligner med det jeg kopierte ut i artikkelen, kan du se at forholdene er forbedret.
http://nte.no/index.php/component/content/article/549

Om dette er relevant for din presentasjon, send meg gjerne en email, så får du historikken rundt hva som har skjedd hva som har skjedd etter publiseringen, og hvorfor NTE valgte å endre sine vilkår.

Hallo
Abonnent
Hallo

Dette er et glimmrende foretak. Men jeg synes prisen er for høy. Jeg var å så på David Icke og betalte 400,- skr pr bilett i gøteborg. Ideen bør jo være å få mest mulig folk inn på et slikt møte, ikke å få inn de som er overbeviste? Jeg skjønner at det koster å leie, samt at det er andre kostnader. Jeg skulle gjerne ha deltatt, men dette kommer til å koste mye mer enn det smaker. Jeg må betale transport, ca 1000,- hotell: ca 1000,- bilett: ca 800,- Samt noen øl i verdens dyreste by: 5*70 =350,- og sikkert noen kroner til. Da stiller jeg meg spørsmålet er dette vært prisen ? Vel det er det ikke for meg. For rundt 3000,- kan jeg ta meg en uke i syden og få litt sol.

MortenB
Abonnent
MortenB

Med andre ord er det vel det andre rundt som er dyrt ? Hotell og reise, og ikke selve billetten.
Og det er vel nettopp det eliten ønsker, at vi «vanlige» folk skal begrenses mest mulig å reise rundt, det skal være forbeholdt dem…

Hallo
Abonnent
Hallo

Hei MortenB!
Ja jeg er enig reise og hotell er dyrt, men ikke så dyrt. Hva jeg mener er at hvis reise og opphold skulle forsvares, så må faktisk innholdet i konferansen gi mer tilbake enn utgiftene. Her er det tvilen oppstår. Jeg har nemt det tidligere her på forumet, men gentar det nå: Sjekk opp på skattesøk hva disse personene som uttaler seg her har å rutte med, og jeg tror du finner raskt ut at dette ikke er direkte noen «rikinger». Jeg snakket med en som har veldig mye penger i allefall i forhold til min målestokk, og denne personen sa at dette i beste fall er noen tullebukker. Idialistiske ja, men realistiske nei. Farman og co, snakker mye om økonomi, men så har de det ikke selv, og da begynner jeg å lure. Dette med freedom, lurer jeg også på, hadde denne gruppen hatt et genialt opplegg, så hadde de ikke trengt å ta inngangspenger, men heller laget en fest etter at foredragene var slutt, der de fest-villige hadde støttet opp om å gi til det gode formålet. Se på det litt som open software, du får all infoen, men betaler for å få støtte, hjelp, konsulent rådgivning, eller bare rett og slett støtte med noen kroner i baren. Men slik som saken har utviklet seg så ser det ut for at nyhetsspeilet ikke er så intressant for denne gruppa, og da har jeg i allefall spart mine kroner alikevel. Får vel ris nå?

trackback
Cosmomind
Abonnent
Cosmomind

He he! Til ære for eventuelle samfunnsforskere har jeg noen ganger da jeg har vært nødsaget til å gå den tunge vei til fattigforsørgelsen og blitt møtt med lite velvije har jeg søkt på tilskudd til ekstra midler for øket toalettfrekvens grunnet deres politikk. Såkallt poltisk magesjau, eller politisk diarè! Det kan bli noen ekstra meter og ekstra tørk i løpet av ett år, om man har mage til å følge med!! ;)

piscesgutt
Abonnent
piscesgutt

Freedomfest ja, party time med hora Jan Arild Snoen. Dette sa han om Ron Paul under valget av republikansk presidentkandidat i 2008:
«Generelt mener jeg at Paulistene lider av manglende virkelighetssans og er et lett bytte for konspirasjonsteorier av alle slag.
Ron Paul har ikke mer enn noen få prosent av det norske folk bak det han står for. Get over it.
Jan Arild Snoen»
JEG HÅPER at betalende gjester på Freedomfest reiser seg opp midt under foredraget til Snoen og går, gjerne etter å ha vist sin avsky til hora Snoen.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Hva? Ron Paul er jo helten. Hva det norske folk står for er jo irrelavant. Det er hva som er best for USA han skal tenke på. De siste 45 år i amerikansk politikk har stort sett gått i disfavør av den vanlige amerikanser, og det skjønner Paulistene. De ser også at dette medfører mye dritt i utlandet, og ønsker imperiet tar et steg tilbake. Blant annet vil de hente hjem alle soltatene og legge ned alle baser i utlandet. Det vil glede mange.

Ulven
Abonnent
Ulven

Er det økonomer fra BI som står bak arrangementet ?

Nå som de har fått litt drahjelp i form av omtale av frihetskjemperne i Nyhetsspeilet sier de takk til Nyhetsspeilet…

Hva slags arrangement er dette egentlig ? Beregnet på pappagutter fra Bærum ?

Jeg fikk også litt bange anelser da jeg så at Jan Arild Snoen skulle komme med «siste nytt» om Kongress-valget i USA. Hvilken rolle spiller det vel om det er «demokrater» eller «republikanere» som går frem eller tilbake ? De er jo likevel styrt av de samme kreftene, i den samme store dukketeaterforestillingen.

Uansett hvem som «vinner» valget blir det neppe amerikanerne selv. Det går nok den veien høna sparker med amerikanerne sin frihet – for ikke å si med dollaren som vel er doomed…

Thunderdahl
Abonnent

Hva F… Freedom Fest uten Nyhetsspeilet.jeg har jo betalt alt.GRrrr

Michelle
Skribent

Krev foredrag av NS eller pengene tilbake.-)

Thunderdahl
Abonnent

Fristende :) skal konferere med fruen når hun kommer hjem.Vi har jo 2 billetter.

Ann
Abonnent
Ann

Dette finner jeg veldig motstridende med det at Nyhetsspeilet er uønsket, eller nei for av de jeg leste skulle delta var bl.a. Tea Party Norge som skal ha stiftelse møte…

«Der fritenkere møtes» Lørdag 30. oktober 2010 Håndverkeren, Oslo
Deltagende Organisasjoner

Freedom Fest er et uformelt, åpent og inkluderende konsept. Freedom Fest inviterer åpent og bredt blant en bred front av organisasjoner og grupper. Fellesnevneren er at man arbeider for øket individuell frihet og et sterkere sivilsamfunn.

Freedom Fest er en åpen plattform, de som stiller på konferansen som foredragsholdere eller deltagere stiller helt uavhengig av hverandre og Freedom Fest etablerer ingen tilknytninger som sådan.

Fordi Freedom Fest er en såkalt “unconference” settes programmet opp fortløpende etterhvert som vi nærmer oss 30. oktober.

Hvis noen deltar så håper jeg dere forteller hva dere syns om at Nyhetsspeilet er uønsket.

Sigr Huginsson
Skribent

Jaja, Hvis nyhetsspeilet må fjærne artikkelen, så burde festivalgutta ha fjernet dette, siden det åpenbart er tøv.

Freedom Fest er et uformelt, åpent og inkluderende konsept. Freedom Fest inviterer åpent og bredt blant en bred front av organisasjoner og grupper. Fellesnevneren er at man arbeider for øket individuell frihet og et sterkere sivilsamfunn.Freedom Fest er en åpen plattform, de som stiller på konferansen som foredragsholdere eller deltagere stiller helt uavhengig av hverandre og Freedom Fest etablerer ingen tilknytninger som sådan.
http://www.freedomfest.no/?page_id=93

Hans: Fikk du ingen reel begrunnelse?

klumpen
Abonnent

Det var en begrunnelse som samsvarer med min antagelse lenger opp. Dette har dere blitt advart mot maaaaaaange ganger! Men neida, ikke en kjeft som har lyttet. Hehe….takk dere sjøl!

Thunderdahl
Abonnent

Freedom Fest har fått en bismak, jeg gledet meg virkelig.Nå er det en vits.

Sigr Huginsson
Skribent

Svar til klumpen 29. 10. 2010 klokken 00:30
The word kosher has become a part of English slang, a colloquialism meaning proper, legitimate, genuine, fair, or acceptable
http://en.wikipedia.org/wiki/Kashrut

Så nå er mann jødehater om man bruker engelsk slang med røtter i hebraisk?
Den må du forklare.

klumpen
Abonnent

Må jeg virkelig utdype dette når du spiller idiot? Greit nok da får jeg spille idiot jeg også. Når Belzebob sier at wikileak er 100% kosher, så mener han at wikileaks er ordentlige, forseggjort, genuint og akseptabelt? Når folk her sier at noe stinker kosher, så mener de at det egentlig lukter godt?
Takk for oppklaringen!

Sigr Huginsson
Skribent
klumpen
Abonnent

Okey, hvis innlegget ditt er ironisk ment må jo det faktisk bety at du deler min kritikk, eller hür?

Sigr Huginsson
Skribent

?
Når du sier at Belzebob sier at wikileak er 100% kosher…Så tolker jeg det som et ironisk utsagn fra BB sin side, siden jeg vet BB ikke stoler på wikileaks.
Jeg ser ikke noe hatsk i det du siterer.

Men jeg regner med at du med vilje blander sammen forrakt mot sionismen og jødehat?. BB har flere ganger vist og linket til at det finnes mange gode jøder som ikke støtter sionisme. Men det hopper du bukk over.
Hvorfor?
Passer det ikke inn i ditt sort/hvitt verdensbilde?

Michelle
Skribent

rase og slektstre har vel absolutt iNGENTiNG med kosher å gjøre siden kosher jo er knyttet til religion og tradisjon,
kosher er helt grusom dyreplageri da de har ritualer der dyrene tvinges til å blø ihjel dessverre..

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Michelle: Ditt eget kosthold er veldig kosher, Michelle! Og tror nok at mange ting er mye verre dyreplageri enn den slaktemetoden og det er ikke slik kosher behøver å være kjøtt! kosher er vel alt som ikke er blandet melk og kjøtt, jødene må ha forskjellige kjøleskap til melk og kjøtt, forskjellige redskaper og egentlig forskjellige rom til det, derfor ender de fleste jøder som vegetarianere, så og si, i praksis, fordi det er så komplisert straks de skal ha kjøtt i bildet..

Da jeg og min vaværende mann var i Israel i 1994, hadde vil gledet oss til å smake på lokale spesialiteter – det er alltid en glede,når man besøker et annet land og kultur.. Vi var der14 dager,men klarte faktisk ikke å oppdrive en resturant hvor det ble servert Kosher kjøtt, i Israel! De fantes sikkert, men de er få! Av praktiske grunner innretter de fleste seg i praksis vegetarisk. VEGETARISK er også Kosher, Michelle! Kosher betyr at det er mat i henhold til reglene, i Bibelen. Dermed er faktisk et eple eller en salat Kosher..

«Kok ikke kjeet i melken til sin mor» – er regelen. Om man bare adskiller melk og kjøtt og holder seg unna skalldyr, svin osv, er det Kosher. Kosher er ikke bare kosher-kjøtt, langt langt ifra. Du spiser rent Kosher-kosthold, etter hva jeg forstår, om du er vegetarianer eller frukterianer, er det hyper-kosher!

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Hvorfor er det så tabu å snakke om raser? Det er tabu fordi det ligger noe der.. som de ikke vil at vi skal vite eller grave i, viktig kunnskap. Rasene er forskjellige, unike på sitt vis, men alle har samme menneskeverd og bør ses som individer. Folkeslag er forskjellige, til og med fra landsdel til landsdel i Norge merker vi de forskjellene.. og fra bygd til bygd, by til by..

Hvert folkeslag/grupper har også sin åndelig ledelse. Dette er kunnskap vi er fremmedgjort fra. Vi trenger å bli bevisstgjort på dette og vår identitet! Det gir styrke! At alle er like og at det ikke har noen betydning hvilket folkeslag man tilhører osv, er egentlig agenda-talk..Det har vært agenda lenge.

Å snakke om raser er ikke å være rasist. Når en rase har tilranet seg alt som finnes av makt og penger her i verden, besitter alle nøkkelposisjoner osv, land etter land.. da må det være tillatt å snakke om dette, at de tilhører samme folkeslag. Det er å snakke fakta, konstatere fakta, forsøke å forstå. Man må kunne spørre om dette er rett og rimelig eller ei. Det ligger ikke noe hat i det. De som reagerer da, de er der for å hindre og legge nok på snakk som vil føre til forståelse.. og de er der straks. Legg merke til det..

Hvorfor er du så allergisk mot at man snakker om dette Michelle? Om det ikke betyr noe som helst, hvorfor er da eliten så opptatt av dette SELV?!

Hallo
Abonnent
Hallo

Når det gjelder økonomi, vel så kom jeg over denne sida, som kanskje kan være til interesse for noen: http://www.activistpost.com/2010/10/baby-boomers-get-out-of-stock-market.html . Tror dette burde kunne snike seg innom freedom festival conseptet.