Du leser nå
«An Act of God»

1 minutt lesetid«An Act of God»

Et av de første budskap som ble kanalisert om universet fra ”RA” er at ”Skaperkraften” består av ubegrenset intelligens og kraft som har kun én agenda sett fra det høyeste av ståsteder – seg selv. Det skal være at Skaperkraftens agenda er å «erfare» seg selv. Du kan tro på hva du vil om legitimiteten til kanalisert informasjon. Det er irrelevant.

Tenk på følgende… når barnet blir født til verden må det først ”oppdage” seg selv. Dernest er det viktig for barnet å erfare seg selv. I tiden mellom da jeg var 22 til 37, hadde jeg bare fått noen få «glimt» av «meg selv» på et høyere plan. Disse lysglymt var min motiverende kraft for å søke etter å vite mer.  «Oppdagelsen» kom ikke før jeg var 37. Sikkert slik som det lille barnet, er det en tid da det «kikker på plass» og forståelsen er et faktum. Før det kan en spekulere i det uendelige.  Teorien hadde jeg inne fra morsmelken. Etter 37 år har jeg vært på veien til å ”erfare” meg selv på enda en ny og bedre måte. Nå begynner jeg å få et glimt, oftere og oftere om enda mer som jeg aldri før har erkjent. Jeg oppdager enda ett lag der jeg må stoppe fordi jeg først må «erfare» hva den erkjennelsen innebærer, tar det slutt?

Er det skaperkraftens måte å sende meg og deg et hint om at «oppdagelsen» ikke er nok i seg selv? Erfaring må til… og at det er slik også ”Gud” tenker sier RA? Kanskje det er mer godbiter som venter på å bli oppdaget?

Bare en sak som «datt» ned i hodet på meg – sikkert en tilfeldighet.

PS. Nye lesere vil finne informasjon om «RA» i arkivene til Nyhetsspeilet – det er tungt stoff, vanskelig å forstå, men du verden, hvor verdifullt. Denne korte artikkelen er ikke bare ikke mulig å plassere i noen «bås», samfunn kosmos eller bevissthet – det er jo alt som er. Det bare datt ned i meg.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Mike Cechanowicz
Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Kommentarer

14 kommentarer på "«An Act of God»"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste