Du leser nå
«An Act of God»

1 minutt lesetid«An Act of God»

Et av de første budskap som ble kanalisert om universet fra ”RA” er at ”Skaperkraften” består av ubegrenset intelligens og kraft som har kun én agenda sett fra det høyeste av ståsteder – seg selv. Det skal være at Skaperkraftens agenda er å «erfare» seg selv. Du kan tro på hva du vil om legitimiteten til kanalisert informasjon. Det er irrelevant.

Tenk på følgende… når barnet blir født til verden må det først ”oppdage” seg selv. Dernest er det viktig for barnet å erfare seg selv. I tiden mellom da jeg var 22 til 37, hadde jeg bare fått noen få «glimt» av «meg selv» på et høyere plan. Disse lysglymt var min motiverende kraft for å søke etter å vite mer.  «Oppdagelsen» kom ikke før jeg var 37. Sikkert slik som det lille barnet, er det en tid da det «kikker på plass» og forståelsen er et faktum. Før det kan en spekulere i det uendelige.  Teorien hadde jeg inne fra morsmelken. Etter 37 år har jeg vært på veien til å ”erfare” meg selv på enda en ny og bedre måte. Nå begynner jeg å få et glimt, oftere og oftere om enda mer som jeg aldri før har erkjent. Jeg oppdager enda ett lag der jeg må stoppe fordi jeg først må «erfare» hva den erkjennelsen innebærer, tar det slutt?

Er det skaperkraftens måte å sende meg og deg et hint om at «oppdagelsen» ikke er nok i seg selv? Erfaring må til… og at det er slik også ”Gud” tenker sier RA? Kanskje det er mer godbiter som venter på å bli oppdaget?

Bare en sak som «datt» ned i hodet på meg – sikkert en tilfeldighet.

PS. Nye lesere vil finne informasjon om «RA» i arkivene til Nyhetsspeilet – det er tungt stoff, vanskelig å forstå, men du verden, hvor verdifullt. Denne korte artikkelen er ikke bare ikke mulig å plassere i noen «bås», samfunn kosmos eller bevissthet – det er jo alt som er. Det bare datt ned i meg.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
33%
Opplysende
33%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
33%
Om forfatter
Mike Cechanowicz
Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

14
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
aspergman.com » Alan Watt: The manipulation of the Human Psyche.Kara Saharaautentic book of wisdomMike CechanowiczJ.Johansen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Arve
Abonnent
Arve

Skaparkrafta sin agenda er å «erfara» seg sjølv.? – Ok, greitt nok. Kanskje rett eit stykke på veg, tenkjer eg..
Men kan det vera heile historia om den saka? Det minner meg litt om tenåringen som kjem seint heim og fortel, til spente foreldre, berre litt om «kva som skjer».

Eg lurar på kvifor universell skaparkraft skulle ha trong for å erfara seg sjølv. – Det er jo den krafta som som skapar, og må sjølv ha skapt sin eigen tanke først for så å skapa det tenkte.
Skaparkrafta må sjølv skapa det som skaparkrafta vil erfara, og kjenner difor erfaringane i minste detalj før skaparkrafta set igang med å erfara seg sjøv.

Likevel kjenner eg ikkje for å tru at skaparkrafta arbeider etter prinsippet om å «rota saman mange ingrediensar for så å sjå kva som skjer»: Miks litt fri vilje, vondt og godt osv.

Er det derimot ein plan i skapinga, og skaparkrafta har planlagt og skapt erfaringane sine sjølv, så veit ho derfor inderleg vel korleis erfaringane vert og vil følast. Iallefall seinast i skapingsaugneblinken!

Jaja – tankar i natta. Eg trur eg gjev meg no før det går heilt i surr.

Takk for spanande tema, Mike.

klumpen
Abonnent

Fra en kvasipanteists ståsted:

«A human is atoms way of knowing atoms»

klumpen
Abonnent

Jo, det kan kanskje sies på ditt hvis også. Men jeg har sikert et noe annet utgangspunkt. Big Bang eller ikke, så er det sikkert at universet har gjennomgått en evolusjon siden begynnelsen, fra plasmasuppe til galakser som igjen danner sine innbyrdes strukturer (galaksehoper, superhoper osv…). Den samme drivkraften står også bak strukturer som solsystemer, planeter, fjell, sjøer, elver, bekker, sølepytter. Og jeg greier faktisk ikke å se forskjell på denne utviklingen og Darwins evolusjonslære som omtaler utviklingen av livet på jorda. For meg er dette eksakt det samme fenomenet. Derfor finner jeg det også vanskelig å skille mellom ånd og materie. Ånd og materie blir konstruerte begreper. Jeg får faktisk lyst til å finne på et nytt ord som dekker dem begge. Diskusjonen om ånd kontra materie finner jeg bunn og grunn helt meningsløs. Mennsket er endel av naturen og naturen er i oss.
Om du ser uttrykket «A human is atoms way of knowing atoms» i sammenheng med evolusjonen av intelligens, fra de første primitive livsformer som molekylære forbindelser til det moderne mennesket, så ser du kanskje betydningen bedre. For meg er mennesket og dets intelligens naturen som betrakter seg selv. Og mennesket slik vi kjenner det i dag er ikke det endelige produktet i et evolusjonistisk perspektiv. Satt på spissen: om noen titalls millioner år har vi blitt til en ny og mer intelligent rase, med større kapasitet til å forstå seg selv, omgivelsene og ens plass i disse, så sant vi overlever som art. Overlever vi ikke, så er ikke det noen krise for naturens del. Den forsøker seg stadig vekk gjennom andre arter, både her på jorden og helt sikkert andre steder i universet også. Skapelsen er en pågående prosess, og ikke begrenset til begynnelsen av universet. Mennesket i seg selv er ikke hensikten eller den endelige meningen med det hele. Vi er bare en liten «ubetydelig» del av den, et trinn på veien.
«A human is atoms ways of knowing atoms» kan nok også omformuleres på et tredje vis: «A human is Gods way of knowing It self.» (It og ikke him eller her).
Gud er i oss og vi er i Gud.

J.Johansen
Skribent

Spennende tema Mike.

Det er bra at RA er enig med meg i dette. :) Bortsett fra at det er mennesket som SKAL FÅ ERFARE SEG SELV, og ikke Skaperen. – Skaperen er nok selvbevisst så det holder.

Som jeg har sagt før så er det ikke rart at kunstnere kjenner bedre til denne skaperkraft enn prester og paver.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/denne-verden-er-ikke-vart-hjem/

Bibelen sier at G-d (den ulitimate skaperkraft) er for all tid den ene og den samme. I går, idag og til evig tid den samme.

Vi har alle (tror jeg) en bit av denne kraft i oss, om vi gjenkjenner den. Jeg sier ‘tror jeg’, fordi noen kilder jeg respekter meningen til mener at verden er befolket ikke bare med folk med sjel, men også sjelløse vesener i menneskeham, reptiler, som ikke har den samme ånd. Jeg har ikke fått evidens for dette ennå, så jeg er åpen på tema, foreløpig, men med verdens tilstand ser det ut til at de har rett de som hevder det.

Jeg er helt enig med deg i at for mennesket så kan den føre til ‘re-creation’, hele tiden, men ikke for forandringens egen skyld, men ‘re-creation’ tilbake til det en VIRKELIG var, før social engineering og samfunnenes indoktrinerings prosjekter tok til. Skapelsen var perfekt i utgangspunktet, før de sjelløse overtok verden (jfr. Edens Hage – Paradiset).

Jfr. Alan Watt intervjues om kultur og manipulasjon:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=7A6E2D4BB727C7D2
som Balle Clorin har funnet i denne samme natt.

«Not my will, but Thy will done Lord». Dette betyr at en overgir Selvet og overlater det til disposisjon for den ulitimate Skaper, slik skapes verden gjennom oss, og slik blir alle en kanalisator selv, og trenger ikke å gjøre seg helt avhengig av å måtte ha guruer og andre kanalisatorer å høre på.

KRAFTEN virker gjennom alle, som er åpen og villig, og jeg er helt enig at dette må erfares, ikke noe med tro å gjøre. Når en har funnet ut av hemmeligheten første gang, kan en medskape hver gang.

Forvirringen og kaoset oppstår når mennesket begynner og bli smart og tror at de selv er så smart ved SINE teknologiske og andre skapelser. I virkeligheten var det KRAFTENS skapelse gjennom dem, men det har de glemt. De roser seg selv, og tror seg guder selv, og der starter elendigheten.

Dessverre gikk skapelsen litt i stå en stund, mens reptilene fikk utfolde seg.

autentic book of wisdom
Anonym
autentic book of wisdom

det er virkelig gledende å se at fler her, går med på det konsepte at det finnes en skaper, med intelligens og kraft også videre.
men fler her også forbinder skaperen med en slags maskin som produserer alt det som fiinnes men som ikke nødvendigvis er bevist på hva den gjør. og til slutt når de er besvist nok så kommer de til å bli selv guder.
brothers and sisters vi må være forsiktige her !!
mange her tror at skaperen ikke vet hva han har skapt. så høy arroganse er det blitt utviklet i oss.
først og fremst det viktigste er å anerskjenne skaperen og tilbed ham i ydmykhet.
tror det eller ei men det er fedrene våres beding i ydmikhet som fortsatt holder denne jorda sammen. ellers skaperen hadde slettet allerede det stede fylt med sinn og arrogante folk som tror de er guder.

gå å les litt om forkjellige stamme kulturer i forskjllige kontinenter med uendelig visdom om naturen og det hele, de ber i ydmikhet. det er det som treffer skaperen, ikke det at du kan mye om ham og plutselig tro så mye om deg selv.
gammle skrifter som genessis også videre det blir brukt mye metaforer eller en enkel fortelling men som masse visdom ligger, bak den.
det er i dag folk har blitt så dumme, de trenger studier så dettaljert og konkrete. for de kan umulig forbinder ting med hver andre lenger. det er ikke selve fortellingen man skal legge vekt på men, visdomen bak og moralen.

k
Abonnent
k

Enig, men mest uenig…

Ingenting skjer tilfeldig. Alt har et årsak. Det finnes sannhet. Men verden er full av løgn og sannheten er tilsløret av elitens ønske om å kontrollere massene til sin egen fordel. Det betyr ikke at det samtidig finnes mye godt i enkeltmennesker og at vi ikke har masse å glede oss over i tilværelsen.

Jeg er ikke enig i at det handler om å erfare seg selv alene. Man kan ikke erfare seg selv uavhengig av verden rundt. Derfor må man også ta inn over seg verden slik den er og forstå sin egen possisjon i denne sammenhengen. Selv mener jeg det er viktig å erkjenne urettferdigheten i verden. Dersom man ikke gjør det vil man bli veldig skuffet. Man kan ikke forvente at andre skal være gode mot en fordi man selv tror at man er god. Karma er ikke en naturlig konsekvens som oppstår av seg selv mellom mennesker. Dersom du gjør noe godt mot andre så vil disse ikke nødvendigvis gjøre noe godt tilbake. Knakjse vil de heller prøve å utnytte deg. Karma er hellerbeskyttelse fra Gud. Jeg mener også det er viktig å erkjenne sin egen ufullkommenhet. Ingen mennesker er perfekt. Vi begår alle feil. Man lurer seg selv hvis man higer etter å være perfekt. Våre gode handlinger kan ikke veie opp mot ondskapen i verden.

Vi blir ofte fortalt at det gode overvinner det onde. Men dersom vi erfarer hva som skjer i verden er det vanskelig å tro på dette. Forrige århundre så mer blod og død enn noen andre tider i historien. Fremdeles styres verden av konflikter, krig, trussler og skremselspropaganda. Tenk på alle som i dag er bekymret for at klimaet skal gå dem imot og de mange tror det er deres egen skyld og at de har fortjent det. Løgn!

Det gode overvinner ikke det onde på jorda, slik eliten vil ha oss til å tro. De vil inbille oss at de kan skape paradis på jorda, uten å fortelle oss sannhet. Men det gode HAR overvunnet det onde i himmelen. Og det er ikke vår fortjeneste men Jesus’. Vi er ikke perfekte. Og vi kan ikke rette opp ubalansen i verden alene fordi vi ikke er alene.

Gud kan ikke erfares i sin helhet. Han er uendelig hellig og vi vill dødd på flekken dersom vi skille erfare hele han i sin hellighet. Vi kan ikke vite Guds vilje. Derfor er ikke poenget at vi skal underkaste oss Gud eller gjøre det han befaler. Selv om vi er frelst og våre synder ikke har noen makt over oss skal vi allikevel gjøre det vi mener er godt fordi vi vet det er riktig. Frelsen er ikke noe man oppnår. Det er en gave. Gud krever ikke annet enn at vi tar imot denne gaven.

Forresten vi er ikke Gud. Men vi er en del av Gud. Gud har ingen behod for å erfare noe som helst fordi han VET. Det er helt unødvendig å erfare noe som helst dersom man allerede VET alt.

trackback

[…] Foredraget dukket opp i en kommentar til et innlegg av Mike på Nyhetsspeilet. Jeg ønsket imidlertid å fremheve foredraget og gir det en egen post. Mike’s innlegg er naturligvis også interessant. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/an-act-of-god/ […]