Ubemannede dronefly tas i bruk i stadig større grad i USA og NATOs militære operasjoner i Asia, i kriminelle NWO-raid som ikke har noe med USA eller andre lands reelle sikkerhetsbehov å gjøre.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  17.09.2010 0:05   (Oppdatert 21.09.2010 10:11)

Folkemakt på fremmarsj

I april 2009 tok 14 fredsaktivister seg angivelig inn på Creech Air Force Base nær Las Vegas i Nevada. På Creech-basen testes de nye amerikanske ubemannede Predator droneflyene som brukes til spionasje og likvideringer  utenfor USAs grenser.

Saken tegner til å bli historisk fordi det som opprinnelig var en rettsak om en forseelse ved krenkelse av et ferdselsforbud er i ferd med å bli snudd til en konstitusjons-sak der den nye amerikanske fjernstyrte krigsstrategien vil bli tema.

Da saken startet gjorde aktoratet sitt beste for å holde fokus på hvorvidt aktivistene var skyldig i tiltalen for ulovlig å ha tatt seg inn på basen og nektet å forlate den som en protest mot basens rolle som det lite kjente hovedkvarteret for amerikanske ubemannede luftfartøy som bl.a. opererer over Afghanistan, Irak og Pakistan.

Men aktors håp om en rask domfellelse har fått et skudd for baugen.

Som vitner for de 14 kom noen av de fremste navnene i dagens antikrigsbevegelse: Ramsey Clark, tidligere U.S. Attorney General under President Lyndon Johnson; Ann Wright, en pensjonert U.S. Army Colonel og en av tre fra U.S. State Department som sa opp sine stillinger i forbindele med invasjonen av Irak i 2003 og Bill Quigley, juridisk leder for Center for Constitutional Rights i New York.

De 14 aktivistene som tok seg inn på den militære flyplassen Creed, som har fått støtte fra uventet hold

Etter at de tre hadde avsluttet sine vitnemål angående hvorfor de trodde aktivistene hadde protestert ved basen hadde de klart å overbevise dommeren om at domfellelsen måtte utsettes i fire måneder. De hadde åpenbart klart å frustrere aktoratet…

Hvert av de tre vitnene snakket lenge og vel om behovet for fredelig sivil ulydighet når den amerikanske regjeringen begår kriminelle handlinger – hvilket er den karakteristikken som de fleste av dagens antikrigsaktivister og mange internasjonale observatører har gitt den amerikanske robotkrigen.

Bill Quigley uttrykte seg slik da han sto i vitneboksen og ga aktivistene medhold i at det var i samfunnets interesse at de hadde tatt seg inn på flyplassområdet for å protestere mot de kriminelle droneflyene:

People are allowed to trespass if it’s for the greater good – and there are certainly exceptions [to the law] when there is an emerging, urgent need

Såvidt man vet er dette den første rettssaken der en amerikansk dommer har tillatt at spørsmålet om hvorfor aktivister protesterer mot dronekrigføringen er blitt et tema i saken.

Stadig flere amerikanere protesterer mot droneflyene og deres dødelige oppdrag

Ingen vet hvilken dom som i siste instans vil bli avsagt, men de fleste tok det som et godt tegn at applausen dundret i rettssalen da dommeren sendte de 14 aktivistene ut av rettssalen med ordene ”Go in peace!”

Denne artikkelen er oversatt fra en artikkel i Las Vegas City Life 15. sept. 2010 som er skrevet av Jason Whited. Hele saken vil stå på trykk i Las Vegas City Life.den 23. sept.  2010.

Det er mer informasjon i denne artikkelen fra Las Vegas Sun, tirsdag 14. sept. Her finnes samme sak omtalt med blant annet  eksempler på rettssaker med mulig presedens som dommeren har ønsket å vurdere.

Flere bilder fra aksjonene finner du her.

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Lars-Roger Moe

Om forfatter

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.


Forfatters nettsted: http://www.LivingEarthAlchemy.com
Forfatters artikler: Se alle artikler av (16)Kommentarer

116 kommentarer

 1. Profilbildet til ye ye sier:

  Tidligere norsk NATO-topp ønsker droneflyplass på Røros.
  Per-Oscar Jacobsen, tidligere øverste sjef for NATOs operasjoner i Norge, har foreslått at Norge skal få sin egen droneflyplass. Kystvakten, Luftforsvaret, Hæren og Sjøforsvaret mener han blir viktige kundegrupper for droneprosjektet.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3359442.ece
  http://www.retten.no/lokale_nyheter/article4690686.ece

  Skal Norge bli en nyttig idiot også for NATOs kriminelle fjernstyrte aktiviteter?

  GD Star Rating
  loading...
  • Norge trenger flere modige aksjonister som vil offre sitt liv med bøter og fengsel for verdensfreden.

   Røros må besøkes

   Ramsfjorden må besøkes

   Kongsberg drapsvåpenfabrikk må besøkes

   Statsministerns og krigsministerns hjem må besøkes

   GD Star Rating
   loading...
   • Armin Bahrami sier: Statsministerns og krigsministerns HJEM må besøkes
    Helt riktig!

    Sett også frimurerlosjen og slottet på listen.

    Man burde også demonstrere utenfor losjener og dele ut flygeblad slik man gjorde mot scientologi kirken.

    Angende vitenskap og teknologi..Bidalaka:
    -Hvem var de første som brakte vann inn til hus?
    -Hvem oppfant kamakselen som brukes i forbrenningsmotorene,
    og hva ble den brukt til?
    -Hvem var teknologisk lengst fremme av arabere og eurpoeere
    forut korstogene?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Bidalaka Bidalaka sier:

     Hva er det du vil oppnå her? Jeg har aldri skilt mellom vitenskap fra forskjellige deler av verden. Jeg skiller mellom vitenskap og ikke-vitenskap. Jeg er gnistrende klar over at ikke alt er oppfunnet og utviklet i Vest-Europa og USA, hvis det er det du hentyder til.

     GD Star Rating
     loading...
 2. Til alle som kjører korstog mot Gudom og hyller vitenskap just like Adam Weishaupt og hans forkommeres nye sekulære verdslige orden der de drepte gud og gjorde seg selv til en. Når de tok vår guds godhet og kjærlighet, etterlot de en verden i sosial-darwinismens navn, der den hvite mann så seg overlegen over dyr, også mennesket.

  «The greatest trick he ever pulled, wasent adolph hitler, 9-11 or Jim Jones, you want to know what it is? Its the devil convincing the world that he doesent Exist» Bishop Lamont

  Hvilket godt har vitenskapen bragt med seg egentlig?

  «Our scientific power has outrun our spiritual power. We have guided missiles and misguided men. »

  Martin Luther King Jr., Strength to Love, 1963

  Atombomben? USA og deres Virus-farmer? Aids? Vaksiner? Piller(kjemisk lobotomi) eller kamp-droner?

  Eller at verdensregjeringens lakeiere fremhaster total-forbud mot NATUREN? Og bruker medias makt til å hjernevaske oss til å tro; uten legemiddler og vår VITENSKAP lever du ikke lenge..?

  http://www.gaia-health.com/articles301/000301-big-pharma-scores-big-win-medicinal-herbs-disappear-eu.shtml

  Jeg spør deg, hva godt har VITENSKAP bragt med seg?

  En av de største vitenskapsmenn som ble drept for hans konstruksjoner og TESLA-COILS som høstet elektrisitet fra jordens magnet poler og stadfestet og beviste at strøm kan overføres uten ledninger og at elektrisitet er noe som er gratis i «abundance» og ble drept for hans kreativitet?
  Vitenskapens endelige mål er uvitenskap for de mange og viten for de få.

  Jeg sier ikke all vitenskap er uetisk og barbarisk, men nesten alt.

  «Science is but a perversion of itself unless it has, as the ultimate goal the betterment of humanity» – Nikola Tesla 1919

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Bidalaka Bidalaka sier:

   «Jeg spør deg, hva godt har VITENSKAP bragt med seg?»

   Helt konkret? Den har gjort deg i stand til å sitte foran en datamaskin, der du kan samle og spre informasjon i mengder du aldri tidligere har kunnet. Du har gode sjanser for å bli 80-90-100 år gammel. Dine barn har svært gode sjanser til å overleve barndommen og bli voksne, og din kone har svært gode muligheter til å overleve deres fødsel. Intet av dette var noen selvfølge for bare få tiår siden.

   Kritiser gjerne vitenskapen, men hvis vil ha tilbake middelalderen som var /så/ fantastisk, slå av datamaskinen, dra til skogs og klar deg uten det moderne liv. Tror du vil oppleve livet der som «nasty, brutish and short.» Cue Hobbes.

   GD Star Rating
   loading...
   • Altså, det er få ting vitenskapen har utviklet for menneskehetens beste? Internet koblet oss av virkeligheten, nå sitter alle fast i the world wide web klistret fast til denne skjermen. Øyeproblemer, irregulær hjertebank, dårlig rygg og fysisk helse, meningsløs tidsfordriv, gamling på nett, manisk pornosurfing, facebook og internet shopping, det er hva internet brukes for idag av folk flest..

    Det var derfor de skapte internet, folk flest går ikke mer enn spaserturen på kjøpesenteret, de tenkte internet handel vil ta av, noe det gjorde.. Men de forutså ikke denne:

    Internet, sivil uro og folkedemonstrasjoner vil føre til Revolusjon

    Massemedia har alltid vært i hendende på makten, men etter internet kom i 1996, ble isolerte individer på kryss og tvers av kontinentene momentant sammenkoblet i et halleluja, hvor usensurert informasjon ble tilgjengelig for alle verdensborgere å dele med hverandre. Frigjøringen av denne teknologien var et kraftig verktøy, noe som gjør vår verden veldig mye mindre, og muligheten for å komme sammen, er plutselig bare et tastetrykk unna. Dette var nok ikke Bilderbergernes hensikt når de først lanserte internettet.

    Se video: Jay Rockefeller: “Internet should have never existed” http://www.youtube.com/v/Ct9xzXUQLuY

    For å statuere hvor mektig internettet er; etter 3 år med world wide web mobiliserte 50.000 demonstranter over “nettet” og deltok i en 2 uker lang demonstrasjon mot verdens handel organisasjon(WTO) og verdensbanken, i Seattle, USA. 1999.

    Gode vitenskapsmenn i en ond verden lever ikke lenge..

    Vitenskap idag styres av penger. Har du penger, kan du kjøpe deg alt som støtter ditt ønskede resultat. Den fungerer nærmest som en religion idag, der folk må «tro» på deres likninger og anbefalinger ettersom de er «utdannet/utvannet» med falsk pensum presentert på autoritære måter – masseproduserer våre univeristeter nye vitenskapsmenn som skal tilpasse seg et ondt system, de må jo tross alt ha «den jobben» for å få «den bilen» og «den husen» og «den kona».

    Jeg sto utenfor Folkehelseinstituttet, landets ledenede Forskere og vitenskapsmenn. Det var mange ansatte der som var enige med vårt budskap om at vitenskapen deres er pervers og livsfarlig, så jeg sa hvorfor jobber du der da??

    Penger..

    Hvis vitenskap er fornuft og er skapt til det beste for samfunnet, hvorfor blir de rikest?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Bidalaka Bidalaka sier:

     Tro meg, hvis det er status og penger man er ute etter, så går man /ikke/ inn i forskning.

     Og hjelpe meg hvis du tror internet kom i 1996. Hvorfor klarer du så sjelden å si noe som faktisk stemmer, som faktisk er sant? Hvis man kom på nettet først i 1996, da er man en /fersking./

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Bidalaka Bidalaka sier:

     «Se video: Jay Rockefeller: “Internet should have never existed” http://www.youtube.com/v/Ct9xzXUQLuY»

     Videre angående dine usannheter, Rockefeller sier ikke dette. Ikke i det hele tatt. Det han sier, som du har totalt tatt ut av sammenhengen, er en kommentar til cyber security, cracking, datainnbrudd osv, og de farene man som land og myndighet står over i den forbindelsen. Han sier ordrett, som en hver kan sjekke:

     «It really, it really, almost, make you ask the question, would it be better if we never invented the internet, and had to use paper and pencil or whatever, and that´s a stupid thing to say.»

     Hvorfor må du bruke de samme metodene som du beskylder andre for, nemlig vridning av sannheten og finne på ting etter som du finner det for godt, hvis det er så mange gode argumenter der ute? Hvorfor skal man tro /ett ord/ av det du sier, i noen sammenheng?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Jostein Wold Jostein Wold sier:

     Armin:
     Du hadde ikke overlevd mange ukene i rånaturen, langt vekk fra mennesker og den teknologien du vanligvis tar for gitt og benytter deg av..slik som her på nyhetsspeilet, og antagelig også med en mob, kanskje en ipod til litt musikk, en datamaskin eller 2.
     Mye av det du skriver er helt Far Out.
     Klart ting enda styres av penger. Slik har det vært i noen tusen år nå, og regner med at du også får betalt for det arbeidet du driver med? Ting er ikke så sort/hvitt, eller helst sort i dine øyne som du vil frem til, men verden i dine øyne blir det du fokuserer på. Du blir gitt akkurat det som ditt fokus rettes mot, hverken mer eller mindre, og Du er like stor del i den galskapen du beskriver, som alle «de andre» du ilegger så mye makt.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Jostein Wold Jostein Wold sier:

     Jeg vil forøvrig si at jeg tidvis bruker nett ja. Jeg har derimot ikke øyeproblemer, hjertebank, dårlig rygg eller Noen fysiske plager, heller ikke mentalt. Jeg er et lykkelig menneske, som bruker 70% av tiden min i fjellet, jeg klatrer, hopper fallskjerm, driver seilflyging, dykker, trener, lager musikk, kunst, fotografier, er Yogaog meditasjonslærer og mere til..jobben er mine hobbyer og motsatt, og vet faktisk ikke jeg jobber før jeg får betaling for et stykke musikk, kunst, bilde eller yogakurs. Jeg har respekt for deg som medmenneske, men er totalt uenig i dine beskrivelser av verden

     GD Star Rating
     loading...
    • Crusis: Du er heldig. Jeg snakker for de uheldige. Samfunnsmessig er hele verdensbefolkningen i den siviliserte befolkningen parkert. Vi sitter på kontorstolen på jobb, ser på en skjerm, på vei hjem sitter vi i bil i en time kø, når vi er hjemme sitter vi på sofaen og skrur av hjernen og skrur på tv’en, dette er faktisk livet til folk flest, så om du ikke er enig fordi du hopper fallskjerm, så i det minste kan du tenke på alle andre som er mindre heldige og vis omtanke.

     OPPSKRIFTEN PÅ ET FOLKEMORD!
     http://www.aftenposten.no/helse/article1070734.ece

     Jeg får ikke betalt noe nei, har levd uten inntekt i 2 år. Kun noen T-skjorter fra bevissteskjorter.no i måneden som er nok til å gi meg mat på bordet. Ellers har jeg faktisk spist 30% av totale vekten min fra naturen dette året.

     GD Star Rating
     loading...
   • Østlig kunnskap mot vestlig vitenskap

    I øst levde våre forfedre til de ble 200år, min oldemor ble 125, dette var før vitenskapen kom og tuklet med maten. Naturen har skapt alt perfekt for oss, den beste programmeringen Sintef ikke har svaret på, trærne gir oss luft, vann gir oss liv, kroppen er skapt tilpasset naturen, alt er perfekt for at liv skal yre. Barn ble født og levde fint, dette var før vitenskapen kom med vaksiner og labratorieskapte sykdommer.

    http://mobil.tv2.no/nyhetene/innenriks/okonomi/du-lever-10-aar-lengre-i-oslo-vest-enn-i-oslo-oest-2562572.html

    Skjønner ikke hvorfor du skryter av vitenskapen når forventet levealder har sunket drastisk og aldri før dør så mange som nå før de er pensjonert.

    Science is perverted…

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Bidalaka Bidalaka sier:

     Og alt dette kan du selvfølgelig dokumentere, så jeg ikke tror at du bare har funnet det på selv?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Jostein Wold Jostein Wold sier:

     Levealderen har ØKT Armin.

     Og hvis alt er så perverted, hva i alle dager gjør du foran denne maskinen da? Herregud for et moralsk dobbeltspill!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til lillehammer lillehammer sier:

     Det er ikke rart du er redd for «vitenskapen’ hvis du tror at levealderen har sunket fra 200 år til dagens stusselige 80 år her i Norge.

     Dette forklarer jo redselen din for fly, mobiler og vindmøller og andre nyvinninger!

     Det er nok umulig å overbevise deg ved å vise til FAKTISKE tall for forventet levealder historisk sett, men her kommer ihvertfall en link til deg.

     PS! Hvordan går det med revolusjonsforberedelsene?

     http://www.ssb.no/samfunnsspeilet/utg/200201/08/

     GD Star Rating
     loading...
    • Crusis: Israel har bygget Intel-chippen i alle datamaskiner – Great! Use the frantic-tyrants tools against him. Kinda like making him piss in the wind.

     Vitenskapen har gjort oss over-naive. Vi tror vi vet alt.
     Det finnes så mye vi ikke vet enda, ting vi ikke har observert eller enda ikke blitt utsatt for. Vitenskapsmenn vet ikke hva som bygger opp 96% av universet. En utrolig statestikk. Alt vi vet (stjerner, planeter, mennesker, husholdningsartikler, alt) kontribuerer til kun 4% av universet. Resten av universet er kompromisert av et enda mer mystisk stoff kalt mørk materie(mørk energi), mens folk gladelig forutser at 100% av alt som omringer oss er nøyaktig slik det utgir seg for å være. Et veldig overmektig naivt perspektiv?

     GD Star Rating
     loading...
 3. Profilbildet til Hans Gaarder Hans Gaarder sier:

  Denne lille info-snutten inneholder sannelig en interessant prinsipiell problemstilling som er av stor viktighet, såvidt jeg kan se:

  – Dersom Staten (USA, Norge osv.) benytter statlig grunn, statlige midler og statlig personell til å utføre kriminelle handlinger, er det da sikkert at det er rettssystemet i det samme landet sin oppgave å beskytte og dekke over den kriminelle virksomheten som utføres i offentlig regi ?

  – I dette tilfellet var det våkne borgere, som uten hensyn til egen fordel (snarere visste de at det kunne være forbundet med ulemper og risiko) tok på seg å utføre oppgaven med å gjøre offentligheten oppmerksom på at det pågår kriminalitet i statlig regi.

  – I tilfeller hvor våkne borgere tar affære for å gjøre samfunnet forøvrig oppmerksom på kriminell eller skadelig virksomhet som pågår i offentlig regi, hva vil da være rettssystemets oppgave ?

  A. Å pågripe og straffe de som varslet om de statlige forbrytelsene ?

  eller

  B. Å gjøre påstandene om forbrytelser i statlig regi til en egen sak, hvor staten og dens utøvere tiltales og straffes dersom de blir funnet skyldige, i dette tilfelle i drap på uskyldige mennesker i fremmede land.

  – Hvorfor er vi så vant til at rettsapparatet «alltid» tar parti med staten og mot samfunnets gode borgere ?

  – Hva med å utføre et lignende «besøk» på statlig norsk grunn hvor det er god grunn til å anta at det bedrives kriminell eller svært samfunnsskadelig virksomhet ?

  En kandidat til et slikt besøk vil være EISCAT-anlegget i Ramfjordbotn utenfor Tromsø. (Se: http://www.eiscat.se/)

  Om anlegg som dette, som kalles «ionospheric heaters» er det bl.a. blitt uttalt av uavhengige eksperter som har gravet seg svært dypt ned i materien:

  1. Ionospheric heating kan svekke jordens magnetfelt:
  «The earths magnetic field keeps the planet in balance. Altering the electrojet (flyt av ladede partikler som går ned mot jorden ved polene) may cause alterations of the earths magnetic field.»

  2. Ionospheric heating kan skape hull i atmosfærens/ionosfærens beskyttende lag som gjør livet på jorda direkte eksponert for farlig gammastråling fra solen, noe som ble demonstrert i et hemmelig HAARP-eksperiment i 1997:
  «The date of the test was june 9 and 10 1997. Look at the before and after readings on all the sights. Notice the background levels returning to normal shortly after the test.

  The internet adresses for the sites are:
  1. Gamma meter sites: http://newnet.jdola.lanl.gov/(snvmap.html
  2. Magnetometer site: http://maxwell.gi.alaska.edu

  Michael Unum believed that HAARP had been used to create a «hole» in the ionosphere that rained deadly gamma radiation over the Nevada Test Site (in the desert north of Las Vegas(). Gamma ray detectors in Alaska and Nevada spiked off the scale at thet same time. The event that caused the spikes according to Unum, was a test of HAARP. Gamma rays are a high-energy radiation that is extremely dangerous to living cells.»

  Det er vel på tide at våkne borgere – også i Norge – nå får støtte av rettsapparatet og at tvilsom statlig virksomhet legges under lupa for selv å bevise sin uskyld.

  Med tanke på at de norske EISCAT-anleggene (et annet EISCAT-anlegg er på Svalbard) bidrar til å tukle med ionosfæren og dermed med grunnlaget for alt liv på jorda, er det på høy tid at noen avlegger anlegget et besøk med spørsmålet: Er dere klar over hva i huleste det er som foregår her ?

  De norske EISCAT-anleggene er blant verdens aller kraftigste ioniospheric heaters. Det var EISCAT-anlegget i Tromsø som skapte lysspiralen i desember 2009. Lyset ble et resultat av «test-prosjektet» ved navn Tequila Sunrise:

  TEQUILA SUNRISE
  Guess what? EISCAT did indeed schedule an event for the morning of December 9, 2009 — during the exact time the Spiral appeared.

  They were zapping the mesosphere with Very High Frequencies (VHF) so they would light up the sky like a «Tequila Sunrise,» and they would then record plasma density and temperature in the area.

  The timing of the experiment was chosen for when there would a maximum amount of charged particles in the atmosphere, thanks to the ‘meteor dust’ from the «polar mesosphere winter echoes» (PMWE) — thereby making the glow even brighter, since these conditions were quite literally ideal for creating any airborne projection.

  Se også http://i51.tinypic.com/2e4kxh0.jpg

  GD Star Rating
  loading...
 4. Svar til Bidalaka 17. 09. 2010 klokken 12:25

  Oppnå?, antyder? Du må slutte å være så mistroisk og glefsete.
  Så det ut som jeg spurte deg om du tror all teknologi kommer i fra
  Vest-Europa og USA, eller klarer du rett og slett ikke å føre en
  samtale uten å vri på det folk sier?

  Kan du gi et høvelig svar på det jeg spør om?
  Jeg kan også tenke med din uttalelse om hva du tror årsaken er til
  at den arabiske sivilisasjonen ikke har klart å henge med vesten.

  GD Star Rating
  loading...
  • Se hvor manipulerende Skepsis.no er ?

   Jeg heter freemind og lager en tråd om Østens kunnskap som fortrinnsvis begynte sivilisasjon i vesten. De forandrer på tittelnavnet og setter navnet mitt i feltet, noe jeg har klaget på, ettersom jeg ikke vil at skepsis.no skal få treff når folk der ute søker «armin bahrami» på google.

   http://skepsis.no/forum/index.php?topic=1586.0

   GD Star Rating
   loading...
   • irriterende at de kan få lov til å gjøre sånt!

    Påstår armin bahrami? Hva skjedde med personvernet? Dette er brudd på folkeskikk og nett-manerer!

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til sjokomelk sjokomelk sier:

     Du som outer en kvinne og hennes barn i en «dokumentar» som er stinn av udokumenterbare påstander er den SISTE som bør uttale deg om personvern

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til klumpen klumpen sier:

    Dette er ikke sant. Her er det du som manipulerer. Du lagde aldri en tråd om østens kunnskap som fortrinnsvis begynte sivilisasjonen i vesten. Derimot brukte du tittelen «Vitenskapen kom til Europa med Islam». Og det selvsagt uten dokumentasjon, noe som ikke er rart da denne påstanden er tull (hørt om antikken før?!). Moderator påpeker så dette:

    «Ja, det var vitenskap i Europa mye mer enn tusen år før Islam oppsto. Derfor har jeg endret trådstarters vrøvlete overskrift «Vitenskapen kom til Europa med Islam» til å være et sitat som står som hans påstand.»
    http://skepsis.no/forum/index.php/topic,1586.msg22109.html#msg22109
    Overskriften ble endret til: «Vitenskapen kom til Europa med Islam» — påstår Armin Bahrami.

    Hva bruken av navnet angår så kan jeg muligens være enig at dette ikke burde vært brukt i tittelen. Sett på en annen side har du bekreftet og identifisert deg en rekke ganger forut for dette som personen bak freemind, jvnfr dette innlegget: http://skepsis.no/forum/index.php/topic,1586.msg22354.html#msg22354
    Her finner du hele 16 innlegg fra deg hvor du framstår som Armin.

    Når du er ferdig med å tørke krokodilletårer, hva med å gjenåpne brukerkontoen min «hippokraten»? Du sendte meg på en 2 ukers «kjærlighetskarantene» som nå har strukket seg over hele 2 måneder….uten begrunnelse, uten å sende mail.

    Blobb/Hippokraten/Klumpen.

    GD Star Rating
    loading...
    • Blobb; Du har fått så mange advarsler før fra flere hold, skjønner egentlig ikke hvorfor du gidder å kaste bort tiden din her? Livet ditt går ut på å opprettholde skepsis paradigmet og være en konstant gjøk som står utenfor huset ditt hver morning og påminner deg på at «du tar feil – ha ha – jeg har rett» har skjønt at du ikke liker Nyhetsspeilet – men jeg skjønner ikke hvorfor du kaster bort livet ditt på noe du gang på gang mener er tull og tøys og latterlig 😀

     haha

     Hva angår Skepsis så har de faktisk gjort en feil. Det er ikke første gangen de gjør slikt, de er skittne dyr som misbruker makten deres på forumet, alt for mange ganger modererer de ettersom «faktaen» ikke stemmer, så ser de det for seg at de kan redigere den eller korrigere den som om de var førskole lærere på forumet.. Et eksempel, de fikk meg til å se ut som en som bannet til Beate Sundzey, de skrev 3 x’er bak navnet til Beate i mitt innlegg, og skrev personangrep, noe som er håreisende og løgn, for å få meg til å fremstå som en ufin person med dårlig munnhygiene. De manipulerer og oppkonstruerer for å vise menigheten sin versjon på virkeligheten som forøvrig er den eneste versjonen som om du gikk inn på et museum med kun, et! maleri, det er den eneste virkeligheten, deres virkelighet.

     Ta en titt på siste debatten angående healing på «Tv- Aviser og magaziner» forumet. Det går ikke ann å ha en saklig debatt der inne før de avsporer med «ARMIN OG VINDMØLLER» eller så anklager de meg for å bruke Youtube, noe jeg ikke gjorde, også poster de youtubevideor selv for å latterligjøre alt som ikke har med debatten å gjøre..

     Jeg blir faktisk oppgitt. De vikke ha oss her.. De vil helst ha støvet under teppene…

     Blobb, om jeg er kjent som armin der inne so be it, det handler ikke om det, men at en skriver navnet mitt i tittelfeltet for å generere flere treff på google, søk på navnet mitt, hva er det første du ser?

     SKEPSIS.no

     De liker å putte navnet mitt i tittel-feltet så det blir søkbart.

     Sneeky-snakes..

     Blobb, jeg kommer aldri til å svare på innlegget ditt lenger, du er den samme gamle kverrulanten, du er ikke her for å søke ny kunnskap, men for å vokte for det gamle paradigmet.

     GD Star Rating
     loading...
    • Foresten blobb, du var utestengt 2 ganger før for gjentatte personangrep, husker du hvem som åpnet opp kontoen din? Ja det var meg.. Så fortsatte du og jeg var snill og ga deg kjærlighetskarantene så du kunne gå i deg selv. Denne ble ikke opphørt ettersom jeg ikke har rettigheter her siden juli.

     Its not my job to see that you are happy anymore.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til klumpen klumpen sier:

     Du kan gnåle så mye du vil om dit og datt. Det forandrer ikke det faktum at du opprettet en tråd som het «Vitenskapen kom til Europa med Islam».
     Ellers er det ganske forutsigbart at du ikke lenger ønsker å diskutere med meg, nå som du har mistet rettighetene til å sensurere vekk meningsmotstandere som gir deg hodebry. Velkommen ned på gølvet.

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Bidalaka Bidalaka sier:

   Du vet vel svarene på spørsmålene du stilte, gjør du ikke? Jeg visste ikke at diskusjoner ble ført ved å få folk til å besvare spørsmål der du allerede vet svarene. Generelt involverer svarene dine midt-østen på forskjellige vis.

   Gi oss svarene og fortell hva som var poenget, da vel.

   Grunnen til at araberne har falt av den teknologiske utviklingen er komplisert og mangefasettert. Mangel på en renessanse, mangel på en humanistisk opplysningstid er vel store grunner, pluss mangel på ressurser.

   Og?

   GD Star Rating
   loading...
 5. Profilbildet til Jostein Wold Jostein Wold sier:

  Jeg tenker på andre hele tiden, så mye jeg kan..og jeg dedikerer det meste av tiden min med mennesker…å hoppe fallskjerm betyr ikke at jeg ikke ser at verden for mange mennesker fortoner seg som et fælt sted, men jeg nekter å bli en del av det negative, men heller se det fra utsiden, å være det beste medmenneske jeg KAN være..forøvrig skrur jeg heldigvis ikke av hjernen og setter meg foran tven, det er et bilde som ofte gis da de fleste tror at de fleste » sauer» gjør dette..men det er å være forutinntatt hvis du tror det…Foruten vet jeg at vi mennesker vet svært lite, Men at vi Tror som du sier ja at vi vet alt..jeg vet igrunnen veldig lite, og jeg blir måløs hver gang jeg setter opp teleskopet og stirrer på månen eller fjerne galakser…Men jeg har den tanke at jeg synes verden også er så unikt vakker og nydelig, og vet at jeg er utrolig heldig som bor her i landet, for det ER et godt land, selv om det finnes mye grums i alle kanaler..og mye Godt, ikke glem det.
  Vi lever i et land med mest økonomisk utjevning (..) Sjansen for at jeg blir skutt av militante Frogner-seperatister på vei fra jobb, er relativt liten. Det er faktisk større sjanse for at Stoltenberg plutselig dukker opp og gir meg 100 000 oljefondkr (med løfte om betydelig mer etter neste valg)
  Verden er ikke fullkommen, heller ikke mennesket, men vi er det mest fullkomment ufullkomne som fins. Hjelp folk det en kan, og finn også lykke i eget liv, da er verden på god vei

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til bin Laden bin Laden sier:

  Gi blaffen i disse perverse kloner, Armin. De er Satans avkom.
  Ikke kast bort tiden din på forsøk på å overbevise de døve og blinde at perverse system de er så fornøyd med, er pervers.
  Sauemasser som mater Dyret med sin støtte, fortjener heller ikke dine anstrengelser på å bedre verden for dem.
  Prøv å se dem i «øyne». Du vil se en forskrekkelig tomhet eller brennende begjær i dem. Ikke kast perler for svin.
  Buddhister misjonerer aldri fordi det er nytteløst å gi dyrtkjøpt kunnskap til noen griser. De fortjener den ikke.
  Buddhistiske lærere gir kunnskap kun til dem som har gått gjennom flere harde prøvelser og bevist at de er verdt opplæringen.
  Buddhister sier: havet bevarer sine skatter dypt på bunnen mens søppel kaster det ut til saueføtter.
  Ignorer alle disse Billigbakene&øvrige-sauer, Armin.
  Blås i dem, de fortjener ikke din oppmerksomhet.
  Lykke til med din personlig sjelelig oppgang og beskyttelsen av navnet ditt mot skepsis-faens misbruk.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til klumpen klumpen sier:

   Når Armin kommer med feilaktige påstander om at han blir dårlig behandlet og manipulert, så får han tåle å bli konfrontert med sannheten, hvilket jeg dokumenterer grundig over.
   Om det å komme med beskrivelser av meg og andre som «pervese klovner» og «satans avkom» som motargumentasjon er rett og slett helt på trynet. Usakelig, umodent, barnslig og useriøst. Og etter å lest en rekke av din naziglorifiserende og jødehatende innlegg framstår det som temmlig schizofrent å avrunde med referanser til buddhismen. Om han hadde kunnet så ville Buddha snudd seg i grava.

   GD Star Rating
   loading...
  • Hei Bin Laden 😀

   Jeg har store prosjekter på gang og et godt nettverk med gode hjepere ved min side. Det her kommer til å gå bra, snart kommer vi ut med en film, en ny nettside med en flokk skrivekløe hjertebarn med hovedfokus på de faktiske konspirasjoner, vi skal også delta på de internasjonale arenaer her i Norge og konfrontere de konfliktskye makthaverne. Det er mye på what to do lista og vi trenger all hjelp vi kan få fra alle.

   Vi må ut av deres verden, starte vår egen.

   GD Star Rating
   loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1