Du leser nå
Induserte drømmer, CIA-kanaliseringer og No-show-Nibiru

14 minutter lesetidInduserte drømmer, CIA-kanaliseringer og No-show-Nibiru

Sprayer de Chemtrails for å skjule Nibiru? Jeg speiler Nyhetsspeilet.

Det er en rekke selvutvalgte profeter og guruer som erklærer kontakt med utenomjordiske raser. Som transemedium kanaliserer de betryggende budskap om at alt vil gå bra hvis vi hever våre frekvenser og kvitter oss med det gamle paradigmet for å stige opp til høyere densiteter før den kosmiske katastrofen intreffer. Med andre ord, bli aktiv med deg selv, ignorer verdensproblemene.

Kanaliseringer er ikke noe nytt. Moses snakket med gud etter en cannabis-busk tok fyr, Jesus mente han fant gud i en sopp, George Bush mener han utfører guds arbeid. LSD-sesjoner på 50-60tallet ga uforklarlige innblikk i kvante-fysikk og det holografiske universet når en mann i USA ble besøkt av en bevissthet som ba han ringe et spesifikk nummer og fortelle vedkommende at han har dratt og har det bra. LSD proffessoren på tross av vitenskapelig umuligheter valgte å ringe nummeret, selvom det var i Ukrainia, og vedkommende på telefon hadde mistet sin sønn for 2uker siden. Ekte kanalisering? Et djup-dykk i det kollektive ubevisste sinn hvor alle tanker, følelser, og hendelser blir lagret i en kosmisk-data-server, er den eneste logiske forklaringen jeg har for en slik sammentreff. Kanaliseringer kan være ekte! Men dagens budbringere sprer frykt og forherliger Barry Soreto(obama), spår dommedag og massive intergalaktiske redningsaksjoner som skulle dukke opp 14 oktober 2008. Hvem kan vi stole på?

Finnes aliens?

Bli en arkeolog om du leter etter liv der ute! På et tidspunkt kom humanoide vesner ned fra himmelen, men de kom i menneskesjelens form. Menneskets ånd er lyset, the wheel of ezikel, the acendents in ancient persepolis, the Farvehar, mayaenes besøk av «himmelrasen», norrønn mytologi om Tor og gudene som fløy over skyene er mer enn bare godnatt historier skrevet for barn. India og Iran «aryan» også utalt Iranian, er sivilisasjonens vugge. Skriftspråket startet her, og de to første kjente kontakt med gudeverden religionene kom herfra. Zorastene i Iran og Hinduene i India. Zarathustra skrev Gattaene i boken til Avesta og vegg-utgraveringer tegnet et slags overmenneske i en sirkel som Zetaene og Sitchin kaller «the winged disc». De persiske kongene tolket Zarathustra og Avesta som at sjelen er fartøyet og at sirkelen var det uendelige liv, det er sånn de første «acended masters» kom til jorden, hvis du ser på dette i dagens fysikk og hvordan fartøy muligens kan reise langs universet, kreves det store motherships. George Lucas sin time warp er film, et fartøy ville brukket av g-kreftene, revet i stykker. Lyset er kjent for å være det raskest bevegelige objektet, for å reise mellom livbærende planeter må en først bli lys! Dette fant Krishna, buddah, jesus og Zarathustra mulig ved å innta det hellige sakrament, planteverdens portal til universet, som aryane og inderne kalte for «soma» også kjent «Haoma», en blanding av fluesopp , cannabis, honning og melk. Dette frigjorde sinnet fra kroppen og opplevelsene var gudommelige, de reiste til et annet univers, talte til flerdimensjonale vesner, plukket opp eldgammel lærdom og kom tilbake til sin naturlige form. Kan dette være vårt første kontakt med de utenomjordiske? Nøkkelen ligger her på jorden, i en sopp.

En god del kanaliseringer fra de utenomjordiske ber deg forberede deg på et liv høyt på fjellet, med solid konstruksjon, og mye mat. Kosmiske kataklysmer skal inntreffe, og det er ingen ting du kan gjøre med det.

En del kanaliseringer går jeg ikke med på som denne oljeskandalen som er den nye 911 i gulfen – et angrep skapt for å distrahere, krise-maksimalisering gir dem makt og uendelig pengetilførsel og full spektrum kontrol dominans. Denne Dick-Cheyney katastrofen skyldes på Nibiru’s nærvær i solsystemet, ifølge Zetaene. Ingen ting skjer tilfeldig, om det skjer, kan du vedde på at Nibiru fikk det til å skje.

Makteliten er i reddningsbransjen og gjennoppbyggingsbransjen, samtidig som de starter kriger i fredens navn i midtøsten og stort sett hele verden. Værvåpen preger store katastrofebilde de siste 50årene, les min Kong Harald, Se opp! og dette mener Zeta skyldes nibirus inkomst. Jeg skulle sett nibiru for lengst med tanke på planetens størrelse. Jeg leste bøker om det i 07, da skulle den vært synlig for lengst. Nibiru kommer ikke, men Blatvaskys OTO svartmagi og tryllekunstning skal lage et himmelshow til beundring som egentlig er massebedrag.

Bortført eller innøvd?

Disse Alien abductions seriene har jeg noen tanker rundt etter å ha møtt et par offere for millitær uetisk forskning. Lave helikoptere som flyr over huset sent på natten så vinduene rister er skremselstaktikker de påfører offrene for å skremme dem til stillhet. Mange av opplevelsene til bortførte i våken eller sovende tilstand kan være millitære MK-ultra prosjekter.

Les denne tidslinjen til CIA’s forskning på menneskesinnet, så langt tilbake som på 50 tallet kunne CIA putte stemmer i hodet på folk og de kunne høre «gud» som egentlig var billy bob thornton i et kontrollrom på Langley. Forskningen startet mot slutten av 1800tallet, da tatere, sigøynere og andre mongolide ble nedklassifisert som undermennesker, slik at psykiatrien lettere kunne legitimere deres umenneskelige forskning på deres hjerner. Slik forskning foregikk også på Gaustad etter at Rockefeller satt ned sin fot på norsk jord 1910-1920.

Det er faktisk slikt at de kan speide drømmer, det er ingen grenser for deres galskap. Gjennom ELF-bølger(nye mobilmast-nettet) er det mulig å indusere drømmer i hodet til folk som bor nær nok en basestasjon. Jeg har selv vært med på en opplevelse, en kollektiv en. Disse filmene hollywood lager nå, spessielt Leonardo de Caprio sine som «the shutter island» og nå «the inception» viser mentale institusjoners sanne mørke fortid på hjerneforskning, innplantering av tanker og overstyring av egen tenkevilje som nå er populær teori på Kino. De fleste? tenker som vanlig at det kun er film, tull og tøys, mens de beleste?

Hva skal de med all denne makt? Hva vil de forsøke seg på mot et intetannende befolkning som tror Desember-spiralen i Tromsø var en rakkett som spant rundt og rundt og tror på de mest bisare forklaringer myndighetene får så mange til å tro?

Nyhetsspeilet motar mye epost, historier og dypeste tanker og erfaringer til folk der ute. Denne gangen er det en personlig historie jeg vil fortelle om.

Drømmer er parallelle eksistensielle plan eller univers, ifølge meg. Noen drømmer er så ekte at det kan ikke vært fiksjon. Jeg har hatt samtaler med vise menn som har holdt lærerike foredrag for meg, svevet over Bay of Aden og sett millitær aktivitet som om de ventet på stjernekrig, når vet du at det er sant? Når du er i Lucid tilstand som betyr å være klar over at du drømmer i en drøm uten å våkne opp.

Jeg drømte, den var ikke lucid før jeg forstod hva som skjedde, og den varte i 20 sekunder det føltes som bakken under meg forsvant og et sug i magen ga meg en følelse at jeg falt nedover i stor hastighet, mens jeg ble løftet opp mot himmelen. Det var en høstkveld, langs en asfalt-sti i utkant av oslo, med oransje belysning med store transformatorer og voldsom energioverføring som Dr. Rauni Launi Lekanen Kilde mener kan brukes til tankekontroll. De er lave, ca 2-3 meter fra hodet med korte mellomrom. Tilbake til drømmen, jeg gikk der med to personer, ukjente, aldri sett før som kan tyde på at det muligens var et parallelt univers. Vi gikk og pratet i 10 sekunder fra starten av hukommelsestidslinjen, så begynte det å sverme små lyskuler som multipliserte i voldsom tempo helt til de var flere titusener og det kriblet så godt i magen! Jeg så opp og det var der det kom fra lyskilden og små lys-feene kom fra.

Jeg så bakken sakte forsvinne under mine føtter, da skjønte jeg det var en drøm, jeg ble glad og fikk gledestårer mens jeg vinket farvel til de to jeg var med som måpte med munnen sjokkerte mens de så meg bli løftet oppover. Jeg var på vei hjem for å sove et par hundre år tenkte jeg, så deilig! Det var som om jeg ble kidnappet på kveldstid. Det var en fantastisk følelse, jeg skjønte jeg drømte og forholdt meg våken fra øyeblikket lysene dukket opp, jeg visste at jeg skulle forlate jorden, mitt kall var tjent, min tid var kommet.

Noen gang følt at livet er en kontinuerlig drøm du våkner tilbake til?

I det jeg nærmer meg skyene får jeg en uggen følelse om at noe er feil. Jeg ser 2 store vepseøyer som stirrer meg i ansiktet, de var større enn hele meg og blek svarte ! Jeg våkner momentant. Jeg var svett og det var intenst, jeg vet ikke om jeg vil til himmelen lenger, jeg foretrekker å holde bena mine på bakken.

2 dager etter opplevelsen snakker jeg med Hans Gaarder på telefon for en vanlig halla hvordan går det, lever du? Jeg fortalte han drømmen. Det kom som ingen sjokk på han, det viste seg at jeg ikke var alene og han inviterte meg ut på et oppdrag «Beyond imagination» vi møttes 3 dager etter og kjørte til Halden for å møte en mor og hennes sønn.

Deres historie, mor og sønn fortjener en egen film, måtte noen huske på dem sånn at de ikke blir glemt. De var shaky og redd for kamera, gutten var 16 år, tydelig berørt av en oppvekst under millitær-innblandelse. Når jeg tok fram kamera ble de nervøse for represaliene, sønn ville leve et normalt liv nå og hele intervjuet var iferd med å gå i vasken. Da sier Hans til meg, «Fortell henne drømmen din Armin» og alle ble stille.

Hun sa «den samme drømmen har jeg hatt og for noen dager siden» og jeg spørte når da? «2-3 dager siden».  Merkelig sammentreff. Omtrent på samme tidspunkt som min drøm. Dagen før avreise skrur jeg på tv’en noe jeg sjeldent gjør, og ser National Geographic med en hel ukes serie angående alien abductions med over 15.000 lignende bortføringhistorier hvert år fra USA alene. Det var i 2009, april-mai. Jeg tenkte umidelbart at det kan ha pågått en krig mot bevisstheten, tillatt av norske myndigheter, så bedrives det muligens kollektiv drømmeforskning på store deler av befolkningen for å få oppmerksomheten rettet mot himmelen og «bluebeam» alien agendaet.

Jeg bodde på den tiden kun 50-70 meter fra 6 mobilmaster med tankeforandrende ELF bølger rettet mot meg.

Zeta-talk og Rolf Kenneth skriver om alien abductions og at de ekte, i mitt tilfelle var jeg veldig heldig som våknet opp med engang. Andre har vært igjennom flere seanser med aliensene på operasjonsbordet med analprober og andre uhygeligheter mens andre er i lykkerus. Zetaene driver forskning på mennesker, i bytte mot at de gir teknologi til den globale makt-eliten. Deres lovnader i følge William Cooper som hoppet ut av Naval inteligence, var at zetaene skulle la det være hemmelig, ingen måtte huske at de drømte om det, men enkelte klarte ikke å sove igjen om natten.

Våknet opp her engang?

99% av mindcontrol offeret vet ikke at de er hjernevasket i fangenskap. Det er hele poenget med tankekontroll, offerets fortid er slettet og de lever et nytt liv, CIA sitt liv. På 30 tallet forsket CIA og rockefeller på gaustad mentalsykehus, med uetisk forskning på tatere, sigøynere og dissidenter. Kan denne forskningen være fullkommen og kapabel til å være i operasjonell drift idag? Er det tilfeldighet at jeg drømte det på samme tidspunkt som henne? Var CIA på Tv-programmet kort tid etter en mulig kollektiv alien-drøm, for å pirre nysgjerrigheten til befolkningen, for å skremme mennesker, for å selge flere piller, klargjøre en falsk ufoinvasjon som Reagen kvitret subliminalt på 70tallet? De valgte et uvanlig program i ettertid av en muligens storskala drømmeindusering.Er det flere der ute som har hatt samme drøm? Hvordan henger dette sammen med alien agendaet? Er Zetatalk kanaliseringer CIA satelitt overført? Er hele greia en avledningsmanuvør fra jordlige problemer og faktiske konspirasjoner der makten bedrar sitt folk, tiår etter ti år?

Nibiru den usynlige planet

Jeg er skeptisk til NASAs avsløring av et himmelegme 4 ganger større enn jorden med en innkommende nærkatastrofisk bane på 60-70tallet. Nasa er verdens hemmeligste organisasjon, hvorfor? De har enda ikke innrømmet Operation Paperclip, Nasas forløpere er okkultistiske nazister som drev tankekontroll forskning i konsentrasjonsleirene til Hitler. NASAS avsløring virker ulogisk, å annonsere verdens undergang 40år i forkant vil oppfattes av massene som verdens undergang i dag, og opptøyer og lovløse tilstander ville tatt overhånd. Hvorfor lekket de ut en liten smakbit? For å lage konspirasjonsteorier! Som når tiden nærmet seg 2012 og de faktiske konspirasjoner ville ta livet av oss, kunne myndighetene bruke deres konspirasjonsteori og forvirre massene. To be or not to be? Hvorfor kjempe mot maktene hvis vi skal dø uansett.. 2012 handler om å ta alderen tilbake, tiden tilhører folket, ikke eliten.

Den eneste kilden som gjennværer da er Zacharia Sitchin, en forfatter, som har brukt 30år på summeriske tekstene.

Jeg motok en epost jeg vil dele med dere på Nyhetsspeilet:

I det siste har jeg undersøkt litt om hva som finnes av motargumentasjon mot planetx og Zetatalk ved Nancy Lieder. Det har gjort meg mer usikker. Nibiru skal opprinnelig iht Sitchin være ca 4 ganger større enn jorden med masse på 23 ganger. Akkurat samme som ZetaTalk har oppgitt for PlanetX. Det betyr at den har volum som er 64 ganger større enn jorden (volum av en kule) (4/3)*pi*r^3. Det betyr videre at PlanetX har en massetetthet som er ca 1/3 av jorden. I tillegg er beskrivelsen av PlanetX fra Zetatalk for liten til at det kan være en brun dverg. Planetbevegelsen skal iht til zetatalk stoppe, snu seg for videre å bevege seg bort fra solen i igjen i en rett linje. Det er ikke mulig. Det er gravitajonen som holder plantetene i solsystemet i bane rundt sola.

Små Jordskorpeforskyvninger over lang tid er mulig. Men et roterende polskifte med akseendring vil kreve at jorden treffes av et objekt på størrelse med Mars. Det vil innebære at hele overflaten på jorden smelter og vil være smeltet i tusenvis av år.

ZetaTalk har bommet grovt to ganger. De benektet eksistensen av kometen Hale-Boop. Da gikk hun inn å slettet et par linjer hun hadde skrevet. Det andre gangen var den såkalte hvite løgnen hvor de sa planetX skulle komme 15. mai 2003. En klassisk dommedagsdato.

Eksempler på hva nancy og Zetatalk har tatt fra andre kilder:

1.The Zetas themselves: The abduction reports of Barney and Betty Hill (1961)[17] and the appearance of the ‘Grays’ from Whitley Strieber’s Communion (1987) [18]

2.Pole Shifts: Immanuel Velikovsky: Worlds in Collision (1950), Ages in Chaos (1952), Earth In Upheaval (1956), Oedipus and Akhnaton (1960), Peoples of the Sea (1977), Ramses II and His Times (1978), Mankind in Amnesia (1982), Stargazers and Gravediggers (1983). Edgar Cayce (1930). Len Kasten Pole Shift Revisited (1980).

3.12th Planet/Planet X: Zecharia Sitchin The 12th Planet (1976)

4.The Planet X Scenario: The cartoon «Thundar the Barbarian» (1980)[19] (possibly influenced by Sitchin)

5.STO/STS: Service to Others, (good) and Service to Self, (bad) These concepts are common. They are called ‘egoism’ (the self) and ‘altruism’, (the self serving the other). These are contained in social theories stemming as far back in time as the ancient Greeks and are contained in the teachings of various religions and belief systems as diverse as Paganism, Yoga, Islam, Buddhism, Christianity, humanism, etc., etc. Nothing new here.

Kilder:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_collision
http://www.2012hoax.org/planet-x

Det verste er at det skapes frykt i befolkningen. Mange tar livet av seg av mindre. Angst, depresjoner, usikker fremtid. Mange vegrer seg for å kjøpe hus og hytte nære sjøen osv. Det er mange skjebner som er utfallet av dette. Når man har skjønt at alt dette bare er tull – ifølge min mening – så blir det rimelig latterlig og meningsløst å diskutere klær og sko.

Endelig! Vi fant Nibiru!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

172 kommentarer på "Induserte drømmer, CIA-kanaliseringer og No-show-Nibiru"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste