Du leser nå
Hvordan DE tenker om OSS

3 minutter lesetidHvordan DE tenker om OSS

For de som er i militæret er følgende kanskje ingen hemmelighet, de fleste mennesker tenker på NASA som den vitenskapelig organisasjonen som plasserte mann på Månen. Tenk igjen.Her er en tankevekkende presentasjon fra Sjefsforskeren hos NASA Langley Research Center, Dennis M. Bushnell, sier om et favoritt tema til General Patreus – Evig Global Krig. Følgende er tattt fra en militær webside. Den åpner med en klar oppfatning om hvordan de betrakter verdenssituasjonen

NASAs betratninger om “ROMSKIPET JORDEN”

Manskapet er:

 • I ferd med å rane til seg skipets reservelagre
 • Leker seg med temperaturen og andre livsstøttende infrastrukturer
 • Fortsatt leter etter bruksanvisningen
 • Er engasjert i blodige konfrontasjoner I hvert hjørne av skipet
 • Øker antall skipets mannskap med 2-million hver uke
 • Rapporten inneholder ingen magiske løsninger… NASA

En god beskrivelse av en faretruende tilstand

Denne alarmerende rapporten beskriver en betegnende tilstandsrapport om menneskehetens tilstand – med et unntak – NASA mener det er mannskapet som er problemet, men er det sant? Bør vi ikke se på skipets ledere som er I ferd med skifte fokus vekk fra sine egne mislykkede teorier om hele hensikten med romskipets eksistens?

http://mikephilbin.blogspot.com/2010/08/nasa-planning-murder-of-mankind.html

Implikasjonene i denne fortellingen er klare – noe er veldig galt med mannskapet  på skipet . Men vent nå litt la oss se på skipets tilstand gjennom noen andre perspektiver:

Skipets ledere er i ferd med å:

 • Alliere sine krefter i felleskap (gjennom globalisering) slik at deres økonomisk makt er i stand til å selv forme virkelighetsoppfatningen og intelligensen av massene.
 • Fremprovosere krig på falske premisser når den egentlig intensjonen er å sikre tilgang og kontroll over verdens mest økonomisk verdifulle råvarer.
 • Forpester næringskjeden med giftstoffer gjennom genmodifisering av mat og bruk av giftig løsemidler i Mexico Gulfen. Eierene av Monsanto og Corexit er den samme.
 • Forpester hele nasjoner med kreftfremkalende utarmet uran slik at området ikke kan støtte liv i 4,5-milliarder av år. I tillegg til at støvet dekker hele jorden gjennom transport i jetstrømmen.
 • Utvikler kontroll og overvåknings nettverk over skipets mannskap slik at sannheten om ”hvem gjør hva” aldri blir kjent.
 • Forpester luften til hele romskipet med chemtrails, uten mannskapets tillatelse.
 • Bruker HAARP til å manipulere jetstrømmen og dermed påvirke store klima endringer lokalt – med katastrofale resultater – Tørke i Russland, Flom i Pakistan og China.
 • Introduserer kunstig sykdom og farlige vaksinasjonsløsninger som demper utvikling av intelligens (kvikksølv) og skaper langvarig autoimmunforsvarssykdommer (squalene).
 • Fremmer bruk av giftig tilsetningsstoffer i drikkevann og melk – fluor – aktiv ingrediens i rottegift og mange antidepressive piller. Med resultatet at mannskapet blir passive og mindre intelligente.
 • Fremmer bruk av giftig tilsetningsstoffer i mat – aspertame/nutrisweet og MSG, High Fruktose Corn Syrup, Kullsyrevann – (meget lav pH) for å senke allmenn helsetilstand og intelligens.
 • Samle og strupe all drivstoff til mannskapet – gjennom global kontroll av banker og trykking av penger – manipulasjon av gull reserver.

Skipets tilstand er uten tvil i stor fare. Nå må mannskapet ta seg sammen og ta kontroll over skipet før skipets ledere, rett og slett trykker på selvutslettesknappen! Jeg ser et stort problem her. Spørsmålet sentrer seg rundt årsaken til elendigheten – er det skipets ledere som har manipulert frem denne situasjonen for så å bebreide mannskapet?

Hva synes du?

Mange er i ferd med å våkne opp og i USA, der de økonomiske, politiske, militære og næringsdrevne kreftene i ferd med å strupe landet tilbake til ”utviklingsstadiet” som tredjerangsnasjon. Noe av denne motstanden er representert gjennom politiske motbevegelser som T.R.A.P (Tim Turner) som mener at det er på tide å bruke de samme prinsippene… ”hemmelighold, manipulasjon og skjulte agendaer” for å redde USA fra sine onde ledere.

Problemet med denne form for holdning er at mannskapet blir som skipets ledere og problemet fortsetter som før, under nye merkelapper og bannere. Forandringen må skje innenfra – Vi må se koblingene til hverandre og fellesnevnere fremfor fienden ved døren. Ingenting er mer farlig for skipet enn at mannskapet går til krig med sine ledere. Er vi ikke alle i samme skip?

Er ikke fienden vår mangel på bevissthet om hvem vi egentlig er?

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=180596

beslektet og utdypende artikkel

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
50%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” – 2008.

22 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *