Du leser nå
Vi blir lurt

13 minutter lesetidVi blir lurt

Det er mulig å styre utenom "klisje-underholdning" i form av bøker og filmer som det virker som at "noen" har foret oss med over lengre tid, som en form for mental kondisjonering. Den generelle aksepten for voldsfilmer er et eksempel på dette.Her er en oversikt over virkelige anbefalte filmer, bøker og YouTube-klipp !

Alle mennesker verden over som ikke går i dybden i det de tilegner seg av lærdom, blir lurt til å tro på løgner. Vi blir lurt til å tro at det finnes eninternasjonal terrorisme som prøver å rive verden fra hverandre, når det i virkeligheten er en ondskapsfull elite som har skapt en illusjon om en slik trussel, og som vil ha deg og meg som slaver. Hvis alle forsto dette ville vel ingen som var rimelig oppegående løfte så mye som en finger for å delta i konstruerte konflikter.

Medias terror-oppslag har en skjult agenda

Hver gang media rapporterer om ”terrorisme”, så gjøres det for å skape mer frykt hos deg og meg, og på den måten lar vi myndighetene slippe til med nye lover, regler og sikkerhetssystemer som skal skape en illusjon om trygghet fra såkalte terrorister og terrorisme.

Terroren i London ble utført av britisk etterretning, britiske myndigheter og enkelte underleverandører. Hvilken rolle spiller vel det så lenge media kan lyve om hvem som stod bak ?

Og vi lar oss villig lede, som den saueflokken vi er, til å tro på dette. Vi får mindre og mindre rettigheter og frivillig lar vi oss overvåke mer og mer. Alt hva vi gjør kan overvåkes. Hver gang vi kjøper noe med et kontantkort legger vi igjen spor, som forteller noe om oss. Når nok informasjon er samlet om våre handlevaner, kan det så lages en profil som kan benyttes i mange øyemed. Før plastikkortenes tid brukte vi kontanter. De la ikke igjen nevneverdige spor til sammenligning. Kan det være bevisst fra noen høyt oppe i kapitalismens system, at kontanter skal bli mindre og mindre tilgjengelig, slik at kortene tar helt over?

Implanterte chipper er på vei

Hva vil så bli neste steg? Implanterte chipper, så vi kan kontrolleres uansett hvor vi er og hva vi gjør? De fleste av oss ofrer ikke dette en tanke, men vi burde gjøre det. Noen vil til og med argumentere at en slik chip vil jo være fantastisk. Da har vi alt på et sted og vi trenger aldri å tenke på at vi kan glemme, kontantkort, pass, etc og vi vil til enhver tid vite hvor familiemedlemmene befinner seg via et dataprogram til PC-en. Hva med privatliv ? Hva hvis chippen svikter, slik at alle pengene som du har forsvinner, eller noen misbruker informasjonen som ligger på den ? Hva om det i verste fall er lagt inn en funksjon som stopper dine livsfunksjoner? Denne teknologien er allerede utviklet og klar til bruk, slik det fremgår av denne videoen.

Hallo din gærning tenker du kanskje, han der har lest en scifi bok eller sett en film for mye som han ikke burde ha sett. Du kan velge å tro det eller du kan sette i gang med å undersøke selv. Før jeg ble interessert i såkalte konspirasjonsteorier som skeptikerene ynder å kalle det, trodde jeg heller ikke på mye av det jeg den gang kalte absurde vrangforestillinger fra mennesker som levde i en fantasiverden. Da jeg motvillig begynte å lese bøker og se dokumentarfilmer som noen av disse ”galningene” anbefalte, forsto jeg at det var jeg som hadde levd i en fantasiverden og ikke de.

Mange av bøkene jeg ble anbefalt hadde jeg selv liggende, da jeg har samlet på bøker og filmer siden jeg var 12 år. Det har nå gått 27 år siden dengang. Jeg som alle andre elsket å se på underholdningsfilmer og lese: action, thrillere, grøssere, action, komedie og drama.

Bør vi se på voldsfilmer? Andres lidelse som vår underholdning

Jeg trodde aldri jeg skulle bli lei film og tv-serier, men etter hvert så oppdaget jeg at alt er gjentagelser av det man har sett tidligere, bare med andre aktører. Da jeg også begynte å tenke på at jeg faktisk ble underholdt av vold , av at andre hadde det vondt, ved at de  ble mishandlet drept, torturert og voldtatt, og at jeg hadde sittet i mer enn 33 år og ”kost” meg med dette, det fikk meg til å bli mer bevisst på hva jeg i fremtiden så på.

Er det sikkert at filmer vil bli kjedeligere uten vold ? Er det mulig at «noen» har ønsket at vi skal se på vold og lidelsen det skaper som underholdning ?

Nå ser jeg kun på filmer med budskap og informasjon som får meg til å bruke de små grå. Det merkelige er at dette er jo noe jeg egentlig burde tenkt på fra første film jeg så. Det er noe fundamentalt galt med samfunnet når vi faktisk kan kose oss og undeholde oss med vold og djevelskap. Ikke nok med det, vi oppfatter det som normalt, når det egentlig er unormalt. Bare dette er mer enn grunn god nok til å forstå at det er ugler i mosen, at noe er riv ruskende galt.

Hvorfor selges det lekevåpen til barn ? Er det en tilfeldighet? Du skal ikke være mye oppegående for å skjønne at noen er interessert i å påvirke oss allerede fra vi er små til å godta vold og våpen som noe normalt. Gode filmer med historier som engasjerer, avslører og forteller noe om samfunnet, er filmer som absolutt er verdt å se på. Og er de gode nok, så kan man gjerne se dem flere ganger.

Det finnes mye god litteratur og film

De fleste som leser bøker i Norge i dag leser krim eller skjønnlitteratur, men jeg kan fortelle at det finnes bøker som inneholder sanne historier, filosofi, fagbøker og bøker om samfunnet, som er minst like spennende enn en hvilken som helst krimbok eller thriller. Hvis man ikke har mer enn noen få overfladiske kilder som man bygger sin livstro på, vil man bli meget fattig, man vil ikke få den intellektuelle næring sinnet har krav på. Derfor er det viktig å sette seg inn i flere emner og gjerne lese bøker og se filmer som angriper et emne fra mer enn en vinkel. Sannheten er ikke enkel å finne, da den ofte er fordekt. Noen ganger kan det som ser ut til å være godt være ondt hvis man pirker under overfalten og ser forbi en blendende ytre skjønnhet. Sannheten kommer ikke til deg, du må grave etter den, ofte fryktelig dypt. Mange ønsker ikke å finne frem til den egentlige sannheten, fordi det vil knuse den virkeligheten de lever i, andre igjen har sannheter som har låst deres sinn, slik at nye impulser ikke kan nå frem uansett hvor gode beviser og dokumentasjon de får presentert.

Den ekte nysgjerrigheten – har du den ennå?

Man trenger bare en liten gnist av nysgjerrighet for å komme i gang, og denne lille gnisten kan vokse til en stor flamme som brenner jevnt og stabilt og som ikke lar seg slukke, når man begynner å forstå at alt man tidligere har trodd på bare har vært en eneste stor løgn som har fanget oss i fengsel på straffeplaneten jorden. Desto flere av oss som oppdager sannheten, desto flere blir vi som kan befri jorden og de sovende menneskene fra det fengslet eliten har konstruert for oss.

Her er mine anbefalinger

Jeg vil gjerne anbefale både noen bok- og filmtitler som trekker andre konklusjoner enn de som mainstream media hele tiden prøver å dytte på oss.

En del av bøkene er ikke tilgjengelig på det norske markedet, men mange av titlene som ikke er å oppdrive i den ordinære bokhandelen kan i de fleste tilfeller fås tak i her www.antikvariat.net eller www.amazon.com. Fretex og bruktbutikker er også fine steder der man kan finne mye spennende litteratur.

Anbefalte boktitler

(Tittel-forfatter-forlag)

Amerikas Maktmisbruk-Theodore Draper-Pax

Barn i krig-Jan Tystad-Gyldendal

Blank check The Pentagon`s black budget-Tim Weiner-Warner books

Blanke løgner, og skitne sannheter-Stian Bromark & Dag Herbjørnsrud-Tiden

Bruk og misbruk av historien-Pieter Geyl- Cappelens upopulære skrifter

Budbringerne Historien om de hemmelige fredskaperne-James F. Twyman-Hilt & Hansteen

Budbringerens overtak-Trond Berg Eriksen-Universitetsforlaget

Children of the matrix-David Icke-David Icke books

CIA and the cult of intelligence-Victor Marchetti and John D. Marks-Dell

CIA I Europa-Philip Agee og Louis Wolf-Pax

CIA`s hemmelige forsøg med mennesker (dansk)-Egmont R. Koch og Michael Wech

Close encounters A better explanation (teori om ufo fenomenet)-Clifford Wilson and John Weldon-Master Books

Danskeren på Guantanamo (dansk)-Hans Davidsen Nielsen og Matias Seidelin

Dark Mission The secret history of NASA-Richard C. Hoagland og Mike Bara

De bruna førbindelserna (svensk)-May Wechselmann-Ordfront

De skjulte makthaverne-Louis Turner-Gyldendal Fakkelbok

Den amerikanske trussel-Torben Krogh-Gyldendal Fakkelbok

Den fantastiske virkelighet-Louis Pauwels og Jacques Bergier-Gyldendal Fakkelbok

Den forbudte viten-Alice Miller-Gyldendal

Den fri verdens diktatur-Bahman Nirumand-Pax

Den hemmelige kampen-Helner Grundt Spang i samarbeid med Eva Christianne Jørgensen-Gyldendal

Den siste hemmelighet tvangshjemsendelsen til Sovjetunionen 1944-1947-Nicholas Bethell-Ascehoug

Den store stygge idrettsboka-Per Inge Torkelsen-Det Norske samlaget

Den tause inntrenger Om å overleve i en strålningstid-Charles Panati og Michael Hudson-J.W. Eides Forlag

Det fleksible mennesket Personlige konsekvenser av å arbeide i den nye kapitalismen-Richard Sennet-Fagbokforlaget

Det skjulte Norge-Kjell Arnljot Wig-Cappelen

Det store bedraget Alt tobakksindustrien ikke vil at du skal vite-Tone Bergli Joner og Per Erik Joner-Damm

Det syvende plan Hva skjer når atomkrigen har startet-Mordecai Roshwald-Pax

Det virkelige folket-Marlo Morgan-Gyldendal

Dimensions A casebook of alien contact-Jacques Vallee

Djevelen ler når Zions vise protokoller trer i kraft-Adam Bauner-A/S Lunde & Cos Forlag Bergen

Dobbeltspill Hvordan CIA leverte”beviser” til Stalins utrenskninger i Øst Europa under den kalde krigen-Stewart Steven-Aschehoug

Dumme hvite menn- Micheal Moore-Aschehoug

Dødens agenter Hvordan våpenhandlerne egger op til krig for å proffitere på det- Aksel Sandemose-Tiden

Ekko av fremtiden- Per Aslak Ertresvåg-Grøndahl

Elektromagnetismen og livet-Vilhelm Schjelderup-Kolofon

En falsk verden Betraktninger om radio og fjernsyn- Gunther Anders- Dreyers Perspektivbøker

En annen verden er mulig-Yves Boutroue og Vegard Velle-Oktober forlag

En reise i vannets fremtid-Terje Tvedt-Kagge forlag

Ende A diary of the third world war-Anton Andreas Guha

Fallet- Albert Camus-Fontenebøkene

Festningen Faller-Finn Alnæs-Aschehoug

Flukten fra friheten-Erich Fromm-Pax

Fredens sosiologi-Bondes forlag

Fremtidssjokket- Alvin Toffler-Cappelen

Frihet fra det kjente-Jiddu Krishnamurti-Gydendal Fakkebok

Frihet neste gang-John Pilger-Oktober

Frimureriets avsløring-General Erich Ludendorff-Antiforlaget

Gallup demokratiet Bruk og misbruk av meningsmålinger-Ottar Hellevik-Orion debatt Det Norske Samlaget

Globalisering en stor desillusjon-Joseph E. Stiglitz-Spektrum forlag

Haiene –Jens Bjørneboe

Hemp lifeline to the future The unexpected answer for our environmental and economic recovery-Chris Conrad

Hold kjeft rekrutt-PetterThomassen-Cappelen

Høyforræderi Sammensvergelsen mot det amerikanske folk-Albert E. Kahn-Falken forlag

I pengenes rike Berteninger fra den norske kapitalismen-Tore Lindholt-Gyldendal

I rettferdighetens navn Sakførerens opplevleser blant fant og fut i kongerike Norge-Hans J Bjørnstad-Gyldendal

Indoktrineringen i Svergie (svensk)-Gøran Palm-Pan

Inn i hampen-Jan Bojer Vindheim-Futurum forlag

Jesu Bergpreken til mennesker i dag-Einar Edwin-Aschehoug

Kampen om Mossad-Victor Ostrovsky-Aventura

Kampen om oljen-Anton Mohr-Aschehoug

Keeper of Genesis-Robert Bauval and Graham Hancock

Keiserrikets fall-Isaac Asimov-Aventura

Kildenens makt Ytringfrihetens politiske økonomi-Sigurd Allern-Pax

Konspirasjon og kapitulasjon Nytt lys på forsvarshistorien fra 1814 til 1940-Lars Borgersrud-Forlaget Oktober

Korrupsjonskultur, kameradri og tillitssvikt i Norge-Carl August Fleischer-Koloritt forlag

Krigen som aldri tar slutt Hvordan USA planlegger de neste ”Vietnam”-Michael T. Klare-Gyldendal Fakkelbok

Kunnskap og makt-Ottar Brox

Leagacy of ashes The history of The CIA-Tim Weiner-Penguin books

Spillet-Mike Cechanowicz

Skjult agenda-Mike Cechanowicz

Makt og overtro-Jørgen Lorentzen-Lanser

Makt over maten Hvordan virker WTO ?-Helge Christie-Landbruksforlaget

Makten bak makten-Per Aslak Ertresvåg-Koloritt forlag

Matrix of power-Jordan Maxwell

Mayan code, the-Barbara Hand Clow

Medicinens mafia (dansk)-Guylaine Lanctot-Klitrose

Mormon conspiracy, the- Charles L. Wood

Musikkens makt & den nye verdens orden-Tore Sognefest

Nazi international The nazi`s postwar plan to control finance, conflict, physichs and space-Joseph P. Farrell

No contest The case against competition-Alfie Kohn

No Logo-Naomi Klein-Forlaget Oktober

Norge, Norge fra slit og strev til stress og mas-Jørgen Lorentzen-Aschehoug

Når lov må brytes Sivil ulydighet i teori og praksis-Christian Bay-Pax

One world, ready or not The manic logic of global capitalism-William Greider

Onkel Sams kaniner Teknisk etteretning I Norge-Owen Wilkes og Nils Petter Gleditsch-Pax

Operation mind control The CIA’s plot against America-Walter Bowart

Panoptikon vårt gjennomsiktige samfunn-Georg Apenes-Forlaget Geelmuyden Kiese

Pengenes magt Vor tids Midas myte (dansk)-Anthony Sampson-Hans Reitzels Forlag

Pengeutlånerne-Anthony Sampson-Tiden

Pentagonismen Blir USA`s utvikling og politiske kurs bestemt fra Pentagon ?-Juan Bosch-Gydendal fakkelbok

Plantenes hemmelige liv-Peter Tompkins og Christopher Bird-Gyldendal

Premisser for påvirkning gjennom reklame-Trond Blindheim og Gunnar Sætrang-Cappelen

Propaganda og offentlighet- Noam Chomsky-Forlaget Oktober

Private future, the-Martin Pawley-Pan

Psychic wars-Elmar R. Gruber

Revelations alien contact and human deception-Jacques Vallee

Reverse speech-David John Oates

På Bahr bakke en varslers historie-Kari Breirem-Bazar

På flukt fra CIA-Philip Agee-Pax

Påvirkning & propaganda-John L. Syversen-Elingaard

Radiokrigen Lyden av penger, pop og politikk-Svein Tore Bergestuen og Bjørn Eckblad-Font forlag

Reis ingen monumenter Kampen om Nortraships hemmelige fond-Leif Vetlesen-Gyldendal

Rik på lavpris Bløffen om priser og konkurranse i norske matbutikker-Espen Bogen-Kagge forlag

Røverøkonomien-Loretta Napoleoni-Spartacus

Saken Dr kammerer-Arthur Koestler Tragedien om en forsker som våget å gå mot evolusjonslæren-Gyldendal Fakkelbok

Samvittighet forbudt Korrespondansen mellom Hiroshima piloten Claude Etherly og Gunter Anders-Gunter Anders-Aschehoug

Sankt Peters Himmelnøkler Katolismen sanne ansikt-Marta Steinsvik-Eugen Nielsen

Sannhetens kår Makt medier og politikk i illusjonenes tid-Christian Borch- Cappelen Damm

Selling sickness How the worlds biggest pharmaceutical companies are turning us all into pasients-Ray Moynhihan & Alan Cassels-Nationbooks

Sjarmør og tyrann Et innsyn i psykopatenes og ofrenes verden-Alva A. Dahl & Aud Dalsegg-Aschehoug

Sjokkdoktrinen Katastrofekapitalismens fremmarsj-Naomi Klein-Forlaget Oktober

Skyldig lydighet En bok om soldaters verden-Peter H. Butenschøn-Gyldendal

Sov mitt lille Norge-Per Aslak Ertresvåg-Koloritt

Trance Formation of America-Cathy O`Brien & Mark Phillips

Teknopolis-Neil Postman-Gyldendal

U1 et Amerikansk spionasjeprosjekt I Norge-Roger W Sørdahl-Cappelen

UFO en dokumentasjon-J.Allen Hynek-Ernst G. Mortensen Forlag

UFOs and the national security state 1941-1973-Richard M. Dolan

UFOs and the national security state 1973-1991-Richard M. Dolan

Ungdom og idolpåvirkning-Kåre Rørhus-Universitetsforlaget

Verden det er meg-Lauritz Johnson-John Griegs forlag

Verdens nye herskere-John Pilger-Forlaget Oktober

Verdensmakten ITT Et multinasjonalt selskaps skjulte historie-Anthony Sampson-Tiden

Vi morer oss til døde Neil Postman-Gyldendal

Vidunderlige nye verden-Aldous Huxley-Aschehoug Fontenebøker

Voksne spår barn rår Veien ut av (L)egoland-Øystein Skjæveland-Lunde

Vår tids egoisme-Ursula Nuber-Kolibri Forlag

War Day-Whitley Streiber & James W. Kuneta-Aschehoug (Om EMP)

Who financed Hitler The secret funding of Hitler`s rise to power 1919-1933-James Pool And Suzanne pool-Futura publications

Ytringer i det blå-Torborg Nedreaas-Aschehoug

Anbefalte filmer

They Live-regi: John Carpenter

The Pentagon Papers-James Spader

På livet løs-James Spader

Needful things-Ed Harris

Tre dager for Kondor-Robert Redford

Brubaker-Robert Redford

Utfordreren- Robert Redford

Gå og se-russisk ANTIKRIGS FILM

Stalingrad-tysk ANTIKRIGS FILM

Hamburger Hill-Amerikansk ANTIKRIGSFILM

Hjerter i Atlantis-Anthony Hopkins

Hotel Rwanda-Don Cheadle

Network (smakebit) – Peter Finch

JFK-Kevin Costner

Matrix- Keanu Reeves

Thank you for smoking-Aaron Eckhart

Bølgen-Bruce Davison

Disse kan sees på Youtube

Invisible empire

Food Inc

The Corporation

The Arrivals

The secret of Nikola Tesla the movie

Cathy O`Brien Mind control out of control

Super soldier Duncan O`Finioan

David Icke Cutting edge

Water the great mystery

Ian Crane Codex alimentarus

Jim Marrs Rule by secrecy

William Cooper secret government

Expelled – no intelligence allowed (Om folk som får sparken i USA når de motsier Darwins teori)

Robert Green`s talk on the Hollie Grieg Aberdeen abuse case

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
44%
Opplysende
50%
Inne på noe
6%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Ole-John Saga

«Hvis løgnen, likesom sannheten, hadde hatt ett eneste ansikt, ville den vært lettere å ha med å gjøre. For da kunne vi bare ansett det motsatte av det løgneren sier som sikkert. Men vrangsiden av sannheten har hundre tusen ansikter og et ubegrenset spillerom. Pythagoreerne mener at det gode er bestemt og begrenset, mens det onde er ubestemt og ubegrenset. Bare én vei fører til målet, tusen fører utenom.» Michel de Montaigne

72 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *