Du leser nå
Politi-brutalitet og rå makt mot fredsaktivister under G-20 Toronto

2 minutter lesetidPoliti-brutalitet og rå makt mot fredsaktivister under G-20 Toronto

Norge lider av journalistisk feighet og mangler evne til selvransakelse.

Norske medier elsker å skrive om Iranske demonstrasjoner og hvordan forandringssøkende mennesker blir utsatt for statlig overgrep og brutalitet , men når det skjer hos våre allierte som skryter av frihet og demokrati, så vender norske journalister ryggen til tilfeldig vold mot fredsaktivister, massefengsling av uskyldige mennesker, og seksuelt overgrep mot kvinner i arresten.

ikke EN norsk avis med pressestøtte har hovedoppslag om G20-demonstrasjonene og overtrampene mot medmenneskene våre når de velger å bruke sin rett til å påvirke samfunnet. Kun Nyhetsspeilet skriver fra vanlige folks perspektiv og ikke politikeres memoarer. Samfunnet vårt er dømt til å falle om denne farlige trenden fortsetter.

Media er faktisk med på å «legalisere» politibrutalitet mot demokratiske prosesser ved å tie still når politiet slår og hyle «voldlige pøbler» når demonstranter knuser vinduer på Mcdonalds eller Starbucks. Dette hjernevasker befolkningen til å tro feil om våre gode medmennesker og gir politiet fri bane med allmenn aksept til mørbanke fredsaktivister til døden og skremme befolkningen fra å avstå fra videre demonstrasjoner i fremtiden.

Journalister er like skyldige som politikølla som slår uskyldige mennesker. Dere er en skam i folkeopplysningens navn. Dere fyller våre hjerner med løgner. Dere beskytter pengegriske multinasjonale selskaper som viser lite menneskeverd der de ferdes. Dere beskytter illegale okkupasjoner. Dere er et personlig talerør for politikere. Dere fører folket bak lyset. Dere skader samfunnet med feilinformasjon og har drept håpet for en bedre framtid.

Nazi-gestappo anti-demokrati-opprørsparamillitæret går til angrep på sine borgere som gir dem skattepenger for å tjenestegjøre dem, er dette to protect and serve?  eller «To protect corporate exploitation and serve violence to protestors» ?

Her ser du politi på provisjon. De får «bonus» for antall arrestasjoner. I denne video ser du helt tilfeldige offere bli kidnappet av «stormende SS-soldater» og bortført til Torontonamo Bay for videre tortur.

Fri Palestina bevegelsen i Usa får FBI på døra med mistenksomme spørsmål til fredsaktivister som «vet du om noen som vil bruke vold eller ødellege offentlig eindom?»

Det hadde vært behagelig å fornuftig å se FBI dra til kontoret til Netanyahu for å stille de samme spørsmålene.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

75 kommentarer på "Politi-brutalitet og rå makt mot fredsaktivister under G-20 Toronto"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste