Du leser nå
Guds vilje?

1 minutt lesetidGuds vilje?

Det er en kamp mellom sekulær ekstremisme og åndelig forsvar av menneskeheten

De som påstår at krig og Guds ord kan forenes, er analfabeter.
Mye av det som skjer på jorden er ufullkomment. Lite av det Jesus forkynte når frem til våre sinn. Krig er bare et uhyre stort og fryktelig utslag av menneskenes egne ugjerninger , og har ingenting med Guds vilje å gjøre. De som påstår at krig og Gud har en fellesnevner, burde stå i forreste linje ved fronten der kampene raser som verst, og bli der til den hellige krigen deres er over. Det er der alle krigshisserne skulle vært. Statsoverhodene og skrivebordsgeneralene, de burde slåss med hverandre, istedet for å sende vanlige borgere ut i striden, som ikke en gang vet hva de kjemper for. Feige jævler er de høye herrer, som gjemmer seg i bombesikre bunkre, og inntar festmåltider, mens de ødelegger sinnene til unge kvinner og menn som ofrer sine liv for et stykke land eller en oljekilde, samtidig som sivilbefolkningen lider værre enn verst i områdene angripermakten vil besette. Hva affiserer vel det de som regjerer. De sover ikke dårlig av at de piner de uten makt. Så du som tror du vil bli en god soldat og kjempe for rettferdighet og ære, være en patriot, bli en helt (hva er en helt?) og komme hjem med blinkende medaljer på brystet og et avstumpet sinn(for du tror vel ikke du blir upåvirket av å være med i en krig, men du tror på det den overordnede sier og han tror på øverskommanderende. Situasjonen er jo selvfølglig sort/hvit. Der har du fienden, vi er de gode de er de onde, de ble født slik).Har du noen gang tenkt på at du kansje vil komme til å drepe en sivil eller et lite barn, muligens utilsiktet, men endog, når du utfører en ordre?

Vil du da sove like godt som de som utkommanderte deg til slagmarken?

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
88%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
13%
Om forfatter
Ole-John Saga

«Hvis løgnen, likesom sannheten, hadde hatt ett eneste ansikt, ville den vært lettere å ha med å gjøre. For da kunne vi bare ansett det motsatte av det løgneren sier som sikkert. Men vrangsiden av sannheten har hundre tusen ansikter og et ubegrenset spillerom. Pythagoreerne mener at det gode er bestemt og begrenset, mens det onde er ubestemt og ubegrenset. Bare én vei fører til målet, tusen fører utenom.» Michel de Montaigne

8 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *