Samfunn
Du leser nå
De lever, vi sover
Skrevet av
Anders Troseth30. 07. 2010
run446
13657 7337 104

De lever, vi sover

Av Anders Troseth30. 07. 2010
Eliten har erklært krig mot menneskeheten gjennom kjemikalie-mat, stråling, vaksiner, fluoridisert drikkevann, og for å forsikre seg vår undergang er luften vi puster det siste målet.

De lever, vi sover; hvis overskrift jeg stjeler var navn på en film av John Carpenter. Filmen er viden kjent for sin kreative tolkning av Orwell-staten. Freeman bruker motiv og ideer fra denne filmen i en liten kortfilm han gjorde som omhandler tema for artikkel: Chemtrails; de lever, vi sover.

Chemtrails er bevist og faller dermed naturlig inn som et sentralt tema for de som er de bevisst og vil ha de forvist. Derfor velger jeg m.fl. å rette søkelyset mot nettopp dette fenomenet. Vi vil ha det belyst, opplyst, oppløst og uskadeliggjort. Dette er for øvrig bare ord i en prosess som tilsier at uansett når på døgnet de sprayer så vil de bli overvåket, her med infrarødt filter, og her i fullt dagslys på Discovery channel. Videre har fenomenet fått oppmerksomhet i form av ulike dokumenter som her, og her hvor det står at klimaforskere vil pumpe ut en million tonn svoveldioksid i atmosfæren over Norge og nordområdene. Det kommer til å bli kaldt, surt og farlig, men de tror det skal redde verden. History channel, og BBC har gitt det oppmerksomhet. En rekke nyhetssendinger i ulike land har snakket om chemtrails, både i Tyskland og USA.
Noen aviser har også skrevet om fenomenet, men det har som oftest blitt satt i sammenheng med omtale av Nyhetsspeilet (Dagens næringsliv), forurensning, værmodifikasjon, radar manipulasjon, og konspirasjonsteorier som ifølge George Walker Bush ikke bør tolereres, mens moderne regndans og lettvint sykeliggjøring av befolkningen er uttrykk og fakta som lar vente på seg.

Innholdsrike url (nettadresser) som våpen

Søk for eksempel ”chemtrails i tegneserier”, eller i filmer, og du vil se hvorfor det ikke er mange tema som blir diskutert hyppigere enn nettopp kjemikalie-flyspor som lesere til nå har fått med seg at er gitt betegnelsen chemtrails, dog det er mest blant sannhetssøkere at dette fenomenet har vært et tema.

Tendensen til flertallet har til nå tilsynelatende vært å unnvike tema, stigmatisere motpart samt latterliggjøre fenomenet uten at de først har brukt den nødvendige kapasiteten de har til rådighet for å finne sannheten samt åpne seg opp for den. Den enkleste løsningen er vel å se bort fra og ned når spraying pågår. Jeg klarer ikke å velge den enkle løsningen her og angriper problemet med ladede ord og innholdsrike url som våpen:

Tidligere regjeringsansatt snakker om chemtrails del 1 av 5. Drepende chemtrails, den sjokkerende sannheten. Musikeren Prince snakker om chemtrails på tv, og her er kilden han bruker. NBC om chemtrails. Tidligere marinejeger, nå meteorolog, snakker om skyer av chaff (aluminium) under en nyhetssending. Ikke snakk om været, del 1 av 27. Tror du fortsatt ikke på chemtrails? Se opp!

Kan global oppvarming være et nyttig redskap for å implementere nye spilleregler? Kan spraying av mennesker være et ledd i befolkningsreduksjonsplanene jfr «agenda 21«?

Verdens rareste chemtrails vis a vis verdens sprøeste chemtrails. Intervju med tidligere meteorolog Scott Stevens på redicecreations hvor tema er vær-krigen. Chemtrails er ikke lenger en konspirasjonsteori, det er nå 128 sider konspirasjonsfakta. Klima-vitenskap. Metoder for å plante skyer. Er planting av skyer helseskadelig? Diskusjon i prisonplanets’ forum. Sykdommen morgellon. Diskusjon i «above top secret» sitt forum.

Solskjerming-teorien er debunket.

Burde vi «vær»e bekymret?

Hvis noen forandrer en blå himmel om til en overskyet himmel på under en time, og dermed gjør oss blinde for en himmel vi er født under, blinde for en himmel full av stjerner som skulle møte oss med energier og en sol som skulle gi oss vitaminer, burde vi da være bekymret?

At aluminium og barium gjør oss om til gående radiosendere skal vi heller ikke glemme å ta med i vurderingen av ting vi kan bekymre oss for, og i mine øyne er det at eliten, de som har bygd templene, universitetene, og selve systemet du forgjeves forsøker å oppdra barnet ditt i ser på oss som biologiske roboter en kjensgjerning som burde bekymret folk flest. At eliten tilber lavfrekvente energier de har inngått div. pakter med synes jeg også burde bekymret folk flest, ikke minst at eliten er for kloning av mennesker og at de bruker vaksiner for å dumme oss ned samt redusere vårt potensiale burde bekymre oss ørlite grann, og hvis folk flest er redd det blir litt mye bekymringer så burde saken egentlig være grei når eliten sponser hemmelige prosjekter som sprayer oss daglig og bortforklarer det med uttrykk som vær-modifikasjon der det refereres til global oppvarming med Al Gore som kilde, for det burde faktisk bekymret folk flest.

Våre skyer er ikke naturlige lenger, mainstream media er savnet.

Ting endrer seg

Hopi profetier, maya kalenderen og gamle pyramider bygd på hellige steder er for meg bevis på at før i tiden hadde de kunnskap og en visdom som tillot dem å tolke, forutse og forutsi. De hadde læren fra Atlantis som viste hvordan stjernene og planetene påvirker hverandre og alt liv. De visste hvordan sykluser kom og gikk, så de trengte ikke nødvendigvis å være synske, men bare ved hjelp av enkle instrumenter og matematikk kunne de studere bevegelsene og således konkludere sivilisasjoners fall, og starten på nye. I den ferskeste artikkelen til Frank Aune kan du bl.a. lese om hvilket arbeid som fortsatt gjøres i enkelte samfunn i Sør Amerika for å opplyse menneskeheten. For selv etter at de er blitt massakrert av katolikker og forsøkt hjernevasket av jesuitter i flere århundrer så bringer de kunnskapen videre, hør bare på denne kloke høvdingen som snakker ut mot chemtrails.

Oransje chemtrails over Vietnam ble filmet og dokumentert som et prosjekt utført av det amerikanske militæret under krigen der nede, folk ble akutt syke av denne sprayingen. Ting forandrer seg, utslippene er i dag moderert slik at nå blir vi langsomt syke, her er en dame som ca 20 minutter ut i videoen fra Belfort gruppens symposium dokumenterer skadevirkninger av chemtrail (tungmetallforgiftning, se morgellons), se også denne fra symposiumet. Hvis flere som f. eks den unge jenta her hadde snakket åpent om chemtrails så hadde kanskje Hans Gaarder slippet å skrive denne kommentaren (se side 1 i kommentarfelt) under artikkelen til Rolf K. Myhre som bl.a. handler om hva som skjedde i Ukraina.

Ting endrer seg, før Armin Bahrami sluttet sirkelen med tanke på chemtrails da han nylig publiserte artikkelen «Kong Harald, se opp !» så fikk han bekymringsmeldinger fra festivaldeltagere på Hove som dokumenterte spraying før og under en konsert, på en time så var himmelen tildekket med slør av det vi bevisst mener er chemtrail, og ikke contrail, kjemikaliespor og ikke kondensstriper. Sirkelen Armin spinnet rundt spindelvevet vi ser på himmelen startet i mine øyne med artikkelen «hva stod det på veggen«, og aksjonen som ble utført 1. mai 2009 under talen til Jens Stoltenberg. Hvilke ord kan jeg skrive for å berømme en slik innsats?

Ertresvåg vakte stor oppsikt om chemtrails i bøkene "Makten bak Makten" og "Sov, Mitt Lille Norge". Armin Bahrami var på samme tid ute og drev aktivisme på gateplan.

Videre er aktiviteten på facebook stor, og bilder blir publisert daglig av oppegående folk og bevisste borgere. En av dem heter Otto Lund, og her kan du se bilder han har tatt over Trondheim her, og her. Trøndere må begynne å få rust på lungene! Forøvrig var det for en gangs skyld mulig å se blå himmel over Trondheim noen dager nå nylig. En mulig årsak er at Kronprinsparet og Jonas Gahr Støre med kone gikk pilgrimsleden fra Skaun kirke til Nidarosdomen.

Jeg sier mulig årsak, har med andre ord ingen beviser, bare indisier da jeg ikke tror dette følget ville vært ute på pilgrimstur hvis de hadde risikert kjemikalie forgiftning, dog det i følge Mike Cechanowicz som også kom med et viktig addendum til chemtrail-debatten er noe langt større enn disse som står bak sprayingen… Mener han utenomjordiske? Jeg tipper at Rolf Kenneth Myhre mener det er et dekke for Nibiru, samtidig som Armin Bahrami mener Nibiru er et dekke for chemtrails, likevel leser flesteparten fortsatt VG istedenfor nyhetsspeilet, forstå det den som kan.

Egentlig kunne hele artikkelen her vært bygd på materiale tidligere publisert her på Nyhetsspeilet, et nettsted bestående av ildsjeler som har speilet dette fenomenet på en fabelaktig måte, men sporene endrer seg, de ligner nå ofte det som Hopi indianerne forutså ville komme i ‘slutten på epoken’, noe som Jarle Johansen skriver om her. Derfor trenger vi oppdateringer, og jeg har hatt lyst til å skrive en artikkel om dette en stund nå, kanskje som en form for folkeopplysning, eller som en form for ”anger management” da alle vet hvor stemningsdempende chemtrails er. Kanskje er det slik at for min egen utvikling så trenger jeg ikke lenger chemtrail for å våkne, at nå vil jeg ha dem bort?

Mens mange velger å gi fra seg kontrollen over egne drifter ved å stirre på tv som symbol-analfabet i en verden fylt av svart magi, er det flere og flere som ikke lar seg bli hypnotisert av de som har bedratt verden siden Atlantis sank, og før det. Opinionen er i ferd med å våkne. Bedragernes siste kort spilles i disse dager. De spiller ikke med åpne hender men vi i infokrigen har alle gjort vårt for at de ikke har ermer, det skjulte er nå belyst, og den gamle verdensordenens siste krampetrekninger sjokkerer nå en hel verden med en galaktisk plattform som scene. Ja, ting endrer seg drastisk.

Dugnad en gang i måneden?

Hvorfor maser vi

Kineserne sendte frø ut i verdensrommet for å teste hvilken effekt en sånn tur hadde på dem, og det viste seg at turen hadde en merkbar effekt. NASA forsøkte seg med det samme eksperimentet, men mislyktes. En teori om hvorfor NASA mislyktes er at deres romskip består av bl.a. aluminium, noe kineserne ikke bruker i sine romskip. Aluminium blokkerer enkelte energier fra å virke som de skal, aluminiumet som blir brukt i chemtrails kan derfor virke som et skjold i atmosfæren, et skjold mot vår utvikling i tråd med resten av galaksen. Derfor maser vi.

Storm opprettet en egen gruppe på facebook, og der annonserte de at alle kunne sende inn bilder for å spørre om merkverdige værfenomen. Storm tok da ikke høyde for at chemtrails kunne være et merkverdig fenomen som påvirker været… og mine likesinnede venner på facebook sendte inn bilder av chemtrails og spurte i vei, men de ble ganske raskt utestengt fra debatten på storm, og deres bilder ble fjernet. Nå er alle på Storm sin facebook gruppe igjen blitt enige på følgende punkter:

 1. Kondens fra fly danner is som blir liggende i flere timer.
 2. NATO er elitens redskap for å beskytte oss.
 3. Merkverdige fenomen er aldri mer merkverdig enn at sett i lys av vitenskap så er de enkle å forklare.

Derfor maser vi, fordi vi møter motstand. Hadde alt vært rosenrødt hadde vi nemlig ikke giddet å stå på barrikadene og rope om konspirasjoner og høyere bevissthet, da hadde vi matet hverandre med druer og levitert med hellige kuer.

Hvorfor maser ikke du?

“Det som ikke gjøres bevisst, møter en som skjebne”
– C.G. Jung

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Anders Troseth

Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.
104 Kommentarer
1 2 3 4
 • Profilbildet til hmm
  31. 07. 2010 klokken 16:36

  Takk for link Michelle :)
  Sett denne, og denne viser «SunDog» de fargene. Sett de masse i sarpsborg i lufta. Noen hevder jo å ha sett disse i forkant av jordskjelv, selv om noen forklarer den pga sol.

  Nå vil sikkert noen forklare denne videoen som fueldump hahahaha…
  Det virker som noen mennesker konstant prøver å bortbevise disse bevisene vi har av chemtrails som kun persistent contrails. Ok, men hva om disse persistent contrailsene faktiskt inneholder kjemikalier? Hvordan forklarer agendaene det? lol..

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Cosmomind
   31. 07. 2010 klokken 17:33

   Hmm. Nå må du ikke gi onholderne, fueldumperne, og contrailistene noen gode (bort) forklaringsmodeller her! 😀

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til hmm
  31. 07. 2010 klokken 18:14

  Cosmomind: Hehe, jeg klarte bare ikke dy meg :)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Jostein
  31. 07. 2010 klokken 20:19

  For bare få uker siden hadde jeg aldri hørt om Nyhetsspeilet. Nå må jeg innom og lese hver nyeste artikkel. Jeg er nok ikke den eneste som har oppdaget denne nettsiden denne sommeren,og trur det finnes mange der ute som går med tanker og spørsmål til den korrupte verden vi lever i.
  Etter å sittet å lese «sov mitt lille Norge» så trur jeg det er på tide å våkne.
  Du / dere har min fulle støtte og hjelper gjerne til :-)

  Som gammel Lundell fan vil jeg si til deg Armin: «Just det du tror på ska du gøra,inget annat»

  Til Deg Singolla: «Historien lær oss inget,det er en gammal sanning»

  Til oss alle : «Tidningarna er skriven av idioter,for idioter. Den som har pengarna vinner,och folk vill ha skit»

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Ulven
   31. 07. 2010 klokken 22:26

   Jostein, husk at riksavisene råder og at Nyhetsspeilet er en liten nisje-flis (uten at det forandrer sannheten av den grunn).

   Som kjent kommer bøttevis av norske journalister stinne av selvtillit og yrkesstolthet sammen en gang i året til den store SKUP-utdelingen, mao. kåringen av årets viktigste avsløringer (såkalt «undersøkende og kritisk journalistikk»).

   Spørsmål: Er Nyhetsspeilet-artikler kvalifisert til å bli nominert til SKUP-prisen ? Hvis ikke, er ikke da hele SKUP-ritualet bare en gedigen sandkasseforestilling, hvor barna sitter og klistrer sticker-diplomer på hverandres parkdresser ?

   Jeg ser at Dagbladet har begynt med «avsløringer» om Kongehuset; Sonja og Harald fikk falske pass da de som nyforelskede turtelduer for 42 – førtito – år siden ville stikke seg vekk etter bryllupet.

   Her er en mer dagsaktuell oppgave for Dagbladets SKUP-jaktende Kongehusavsløringer. Sitatet nedenfor er fra en ganske fersk utdeling av 33. grads frimurerdiplom etter Scottish Rite, som fant sted i USA. Blant deltagerne var det EN SKANDINAVISK KONGE tilstede. En rask eliminasjonsmetode tilsier at dette kan ha vært bare to personer: Svenske Karl Gustav eller norske Kong Harald.

   Spørsmål: Er Kong Harald Scottish Rite frimurer av 33. grad, med alt hva det innebærer av lojalitet til losjen og brødrene og tilsvarende svik mot sitt eget folk ? Dagbladet; kan dere få sjekket dette til bunns…?

   «I had been selected for the 33rd Degree…In order to receive the 33rd Degree it was necessary to go to Washington. D.C.

   There were some extremely prominent men there that day, including a Scandinavian King, two former presidents of the United States.»

   Dressed in long, black, hooded robes, we marched in, single file, with only our faces partly showing, and took our seats.

   http://www.conspiracyarchive.com/NWO/33rd_Initiation.htm

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Anders Troseth
  01. 08. 2010 klokken 01:09

  Ulven spør:

  Er Nyhetsspeilet-artikler kvalifisert til å bli nominert til SKUP-prisen ? Hvis ikke, er ikke da hele SKUP-ritualet bare en gedigen sandkasseforestilling, hvor barna sitter og klistrer sticker-diplomer på hverandres parkdresser ?

  Godt spørsmål, likte spesielt den humoristiske undertonen:) Svaret må vel bli ja, problemet er at de fleste artiklene er informative, og slagkraftige, i mainstream presse har de ikke lov til å publisere slikt.

  Hva Kong Harald angår, kan du finne her av det som er offentlig;

  http://en.wikipedia.org/wiki/Harald_V_of_Norway

  http://no.wikipedia.org/wiki/Harald_V

  http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Garter

  http://no.wikipedia.org/wiki/Hoseb%C3%A5ndsordenen

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til
   mausi
   02. 08. 2010 klokken 23:41

   For å kunne kvalifisere til SKUP, må man ha håndfaste bevis. Antagelser holder ikke…
   Jeg antar du ikke setter særlig pris på å bli dømt til 21 års forvaring for drap, hvor du dømmes fordi politiet antok du var drapsmann siden du hadde tilgang til kniv, du bodde i nærheten, du nektet for hva som hendte, og du tidligere hadde sagt til noen i sinne «du skulle vært død»?

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Terje
  01. 08. 2010 klokken 15:57

  Fra avsnittet «Hvorfor maser vi», «Aluminium blokkerer enkelte energier fra å virke som de skal» Hvilke energier er det snakk om? Trudde ikke nyhetsspeilet godtok stråling av mat…

  Personlig savner jeg konkret dokumentasjon på fenomenet Chemtrails. Internett florerer av bilder og filmer av såkalt chemtrails som kan forklares å være kondensstriper (contrails) og andre luftfartsrelaterte atmosfæriske fenomener.

  Når skal Nyhetsspeilets artikelforfattere legge en slagplan for å avsløre om det faktisk er organisert «spraying» av atmosfæren. Dagens beviser for utbredt chemtrailsbruk er på linje med bevisene for guds eksistens -0 holdbare, men masse for de troende.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Cosmomind
   01. 08. 2010 klokken 16:42

   Terje S. Det dreide seg om frø som var sendt ut i verdensrommet og som kom tilbake og vokste som om de gikk på anabole stereoider. Forandringene fra outer space skulle vistnok være mindre farlig enn menneskelig tukling. De hadde heller ingen forklaring på hva fenomenet skyldtes.
   Amerikanerne hadde prøvd det samme, men deres romskip er laget av aluminium, og det kunne være årsak til at deres eksperiment ikke skapte kjempegrønnsaker.
   Forskjellen på chemtrail/contrails og Gud er at stripene viser seg og Gud, tja, jeg har ikke sett/hørt/følt noe i den retning. Men jeg benekter ikke at det kan være en skaper(kraft), likeledes som jeg ikke kan se eventuelle kjemikalier i contrailene, benekter jeg heller ikke at de kan inneholde kjemikalier.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Terje
    02. 08. 2010 klokken 00:28

    Selvfølgelig inneholder kondensstriper kjemikalier, alle forbrenningsmotorer gjør det i større eller mindre grad, det jeg savner er konkrete avsløringer av den påståtte sprayingen -anekdotiske beviser i form av bilder som lett lar seg forklare med ordinære kondensstriper holder ikke…

    Jeg så det dreide seg om frø ja, men fant lite om hvilke «energier» det var snakk om som aluminium hindret… antok det måtte være stråling av no slag, da verken magnetisme eller gravitasjon(eller mangel der av) «bryr seg om» aluminium. Fant det litt pussig at bruk av stråling ble vinklet positivt, i en artikkel som starter med stråling som noe negativt.
    Linken fortalte også at det ikke var alle frøene som ble brukt, bare de som hadde den «ønskede» effekt, noe som igjen er god gammel utnyttelse av den kjente mekanismen evolusjon… -i dette tilfellet kunstig seleksjon.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Cosmomind
     02. 08. 2010 klokken 09:25

     He he! Terje S. Poenget var å vise at de som nekter å tro at de som styrer kan gjøre en eneste ting feil, med eller uten hensikt, på et vis er «religiøse» i sin tro på at alt er slik det skal være!
     Jeg syns i alle fall det jeg har sett med egne øyne ( som samsvare med alle de tusenvis av rapporter fra hele verden ) virker meget betenkelig.
     Materialet om temaet er overveldende og mengden av indisier det samme.
     Du har nok et poeng at det er en «logisk brist» når det gjelder stråling.
     (Men så forteller jo noen at kosmonauter opplever en guddommelig følelse der ute, så det kan jo være guds stråler som vistnok aldri når til jorden, men dette er ikke mitt bord)
     Resultatet virker i alle fall strålende!
     Det neste blir vel at de sender opp sperma og velger ut de som blir størst (soldatfrø) og de som får størst hjerner (forskerfrø).
     Dette ville sikkert skjedd i all hemmelighet om det ble gjort, og jeg regner med at ingen ville trodd på det. Bortsett fra noen tullete konspirasjonsteoretikere som de som har et religiøst forhold til sine insatte ledere ynder å kalle dem for.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Cosmomind
     02. 08. 2010 klokken 09:57

     For ordens skyld, første avsnitt handler om contrails/chemtrails. :)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje
     02. 08. 2010 klokken 13:50

     Vel, Cosmomind, det poenget var temmelig godt gjemt;-)

     Å skylde på aluminium er temmelig søkt, ikke sikkert nasa prøvde å oppnå samme resultat en gang -har hvertfall ikke funnet noe som tyder på det, de har derimot et studie på hvordan planter vokser i rommet…, men jeg lar tvilen komme artikkelforfatter til gode, hadde vært fint med link…

     Genmodifisering er langt billigere i søken etter «soldatfrø» etc. At kosmonauter opplever «gudommelige» følelser der ute er forståelig, spesielt om man snakker om amerikanske astronauter hvor flere er overreligiøse fra før av. At ikke all kosmisk stråling når jorden kan du være glad for, det er det som gjør det mulig å leve her!

     PS! tommel opp og ned på Nyhetsspeilet er en morsom sak.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Cosmomind
     02. 08. 2010 klokken 14:45

     Vel, Terje S. da syns jeg, med respekt å melde, at du er temmelig «treg», men når det er sagt er du sikkert MYE smartere enn det jeg tror! 😉
     Soldatfrøene var nå bare en tanke som ramlet i hodet mens jeg skrev, he he!
     Stråling som ikke bør nå jorden er jo også jeg klar over.
     Strålling er forresten en merkelig ting du; etter 22 års forskning har svenske forskere kommet frem til det oppsiktsvekkende resultat at lavere strålingsdoser fra mobiltelefoner gjør større skader på hjernen enn høyere doser. Forstå det, den som kan!
     Tomler er jo faktisk litt morsomt, men ikke så mye å ta ad notam egentlig.
     Det sier bare noe om at de som er inne på NS akkurat da er enige, men som vi alle vet, så har ikke flertallet nødvendigvis rett, og omvendt.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje
     04. 08. 2010 klokken 11:55

     Ja, treig kan nok de fleste være, meg inkludert, men det har med hjernens virkemåte å gjøre, ikke om man er smart eller ikke;-)

     De som ikke tror på chemtrails tror ikke nødvendigvis at de som styrer aldri gjør feil, jeg vil anta at mindretallet er av den oppfatningen. Jeg kan tenke meg to primære grunner til at chemtrails ikke «slår gjennom» -manglende dokumentasjon(gjelder kvalitet, ikke kvantitet), og graden av absurditeter en storstilt dekkoperasjon rundt «spraying» ville gitt(gjelder de fleste konspirasjonsteorier).

     tomler… enig, men det viser også at flertallet som stemmer på kommentarer deler NSs grunnsyn (foretrekker tankegang eller tankesett før grunnsyn, grunnsyn virker på meg mer (ny)religiøst) -antar jeg får en god posjon minus på denne, men det tåler jeg.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til Ulven
  01. 08. 2010 klokken 17:53

  WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING!

  http://www.realityzone.com/angels.html

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til hmm
  02. 08. 2010 klokken 16:56

  Idag, så har det vært masse spraying i sarpsborg.
  Jeg har fått filmet litt og tatt noen bilder som jeg lagde en youtube video av :)

  I det siste har jeg merket meg at de sprayer litt her og litt der, og da spesielt nærme skyene. Jeg blir så mektig lei og irritert på dette. Etter masse spraying idag, så er hele lufta slørete. Se videoen, så ser dere 😛

  http://www.youtube.com/watch?v=sfFwmdwNXfY

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Anders Troseth
   02. 08. 2010 klokken 17:05

   Føler med deg hmm, men det ble en bra video da :)

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til hmm
    02. 08. 2010 klokken 23:12

    Takk for det Anders. Prøver iallefall å ta bilder og noe film når jeg ser den elendige sprayingen ute 😉

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til smurfen
     03. 08. 2010 klokken 03:09

     Glimrende filming hmm :)
     Kjørte selv til Fredrikstad i dag der det skulle være skyfri himmel men da jeg nærmet meg plankebyen så vurderte jeg nesten og snu av synet som møtte meg
     Chemtrail fly la ut stripe etter stripe på den flotte himmlen i stor høyde og stor fart som vanlig, kjørte videre med klima annlegget ble fort steng av
     Etter en stund så var solen nesten borte i chemtrail tåke som bredde seg utover
     Nok en flott sommerdag ødlagt av spykopatene 😐

     Mye flotte cirrus-skyer var det også sånn som alltid når jorden badest i solvinder, dem er vakre i mosetning til chemtrail gørra

     Etter og ha feriert noen uker langt ute i havgapet på Vestlandet i sommer så merket jeg meg at store mengder chremtrail fly kom fra Østlandet der alle fløy i nyaktig samme retning mot dem britiske øyer eller videre til Canada
     Det som gikk igjen var at det var 6-7 fly i stor fart og stor høyde som nesten samlet fløy østover på mindre en 10- 15 min
     Dem 23.45 timene i døgnet så en ingenting, observerte det 2 ganger på 2 uker der stripene seff stoppet når dem kom ut på åpent hav

     Hvorfor dem sprayer oss kan en finne ut med elmineringsmetoden satt sammen med det vi vet om hvordan dem tenker
     Det er 2 ting som opptar dem og det er penger og makt, det handler nok ikke om penger så da står vi igjen med makt, det er folkerike tettsteder og byer som er under den mest intense sprayingen så da vet vi at det er mot befolkningen
     Vi vet dem vil innføre mye rart der folket vil protestere som med DLD
     I 48 tok dem kontroll over informasjonen til folket og i 64 innførte dem Fluor til folket for og pasifisere oss men det er fulgt opp med mange nye stoffer siden den gang
     http://no.wikipedia.org/wiki/A-pressen

     Alminium gir magesmerter og nå syns jeg nesten alle sliter med magesmerter og mageproblemer
     Fotsetter man med og elminere ut hva det ikke kan være så vil en til slutt stå igjen med hva hensikten er

     Personlig så er jeg rimlig sikker på at det er for og øke den globale oppvarmingen som skal få deres NWO opp og gå i tillegg til og pasifisere befolkningen så planene deres ikke blir truet av en plagsom befolkning

     I dag ble Camilla Samira Olsen drapsmistenkte samboer arrestert på en motorvei i Polen grunnet elektronisk sporing, men politiet vil ikke ut med hvordan dem kunne GPS spore den mistenkte siden det kan føre til at kriminelle kan beskytte seg mot sporing
     Det meste tyder vel på det er som Aftenposten avslørte i en artikkel i 2008 som forsvant fra nett etter kort tid det det sto at nye Nasjonale ID-kort samt nye bank-kort vil kunne sporest siden mikrochippen i dem kortene vil ha innebygget GPS-markører som gjør det mulig å lokalisere enhver person til enhver tid

     Avsløringer kommer på løpende bånd nå om dagen
     Bare på få dager nå så er det kommer frem at selv små doser mobilståling er skadlig for hjernen

     http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article3546042.ece

     Og at på kolesterol bløffen har dem tent seg søkkrike i tillegg til og skade hjernene våre

     http://www.dagbladet.no/2010/07/26/tema/helse/helse_norge/innenriks/12682381/

     Noe er alvorlig galt når det ikke er noen tvil om at vi ble meldt inn i EU i 94 på samme måte som andre land der et nei ikke ble akseptert
     Over halvparten av befolkingen i Norge stemte nei men det er ingen som bryr seg om sviket så det er liten tvil om at vi alle blir pasifisert av stoffer og stråling dem påfører oss

     http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3741194.ece

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til
   mausi
   02. 08. 2010 klokken 23:46

   Kjære hmm,
   hadde du også sett litt mer på himmelen, ville du lagt merke til ganske mye cirrus-skyer. Mon tro hva det kommer av? Hint: meteorologi-lære…

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til hmm
  02. 08. 2010 klokken 23:06

  Merkelige skyer på himmelen nå i sarpsborg. Måtte ta et bilde.
  Forøvrig ser det ut til at hele skylaget er ladet.

  http://i866.photobucket.com/albums/ab229/hmm1000/Chemtrails/02082010-kvelden-redigert.jpg

  GD Star Rating
  loading...
104 Kommentarer
1 2 3 4

Legg inn dine tanker