Samfunn
Du leser nå
De lever, vi sover
Skrevet av
Anders Troseth30. 07. 2010
run446
13693 7373 104

De lever, vi sover

Av Anders Troseth30. 07. 2010
Eliten har erklært krig mot menneskeheten gjennom kjemikalie-mat, stråling, vaksiner, fluoridisert drikkevann, og for å forsikre seg vår undergang er luften vi puster det siste målet.

De lever, vi sover; hvis overskrift jeg stjeler var navn på en film av John Carpenter. Filmen er viden kjent for sin kreative tolkning av Orwell-staten. Freeman bruker motiv og ideer fra denne filmen i en liten kortfilm han gjorde som omhandler tema for artikkel: Chemtrails; de lever, vi sover.

Chemtrails er bevist og faller dermed naturlig inn som et sentralt tema for de som er de bevisst og vil ha de forvist. Derfor velger jeg m.fl. å rette søkelyset mot nettopp dette fenomenet. Vi vil ha det belyst, opplyst, oppløst og uskadeliggjort. Dette er for øvrig bare ord i en prosess som tilsier at uansett når på døgnet de sprayer så vil de bli overvåket, her med infrarødt filter, og her i fullt dagslys på Discovery channel. Videre har fenomenet fått oppmerksomhet i form av ulike dokumenter som her, og her hvor det står at klimaforskere vil pumpe ut en million tonn svoveldioksid i atmosfæren over Norge og nordområdene. Det kommer til å bli kaldt, surt og farlig, men de tror det skal redde verden. History channel, og BBC har gitt det oppmerksomhet. En rekke nyhetssendinger i ulike land har snakket om chemtrails, både i Tyskland og USA.
Noen aviser har også skrevet om fenomenet, men det har som oftest blitt satt i sammenheng med omtale av Nyhetsspeilet (Dagens næringsliv), forurensning, værmodifikasjon, radar manipulasjon, og konspirasjonsteorier som ifølge George Walker Bush ikke bør tolereres, mens moderne regndans og lettvint sykeliggjøring av befolkningen er uttrykk og fakta som lar vente på seg.

Innholdsrike url (nettadresser) som våpen

Søk for eksempel ”chemtrails i tegneserier”, eller i filmer, og du vil se hvorfor det ikke er mange tema som blir diskutert hyppigere enn nettopp kjemikalie-flyspor som lesere til nå har fått med seg at er gitt betegnelsen chemtrails, dog det er mest blant sannhetssøkere at dette fenomenet har vært et tema.

Tendensen til flertallet har til nå tilsynelatende vært å unnvike tema, stigmatisere motpart samt latterliggjøre fenomenet uten at de først har brukt den nødvendige kapasiteten de har til rådighet for å finne sannheten samt åpne seg opp for den. Den enkleste løsningen er vel å se bort fra og ned når spraying pågår. Jeg klarer ikke å velge den enkle løsningen her og angriper problemet med ladede ord og innholdsrike url som våpen:

Tidligere regjeringsansatt snakker om chemtrails del 1 av 5. Drepende chemtrails, den sjokkerende sannheten. Musikeren Prince snakker om chemtrails på tv, og her er kilden han bruker. NBC om chemtrails. Tidligere marinejeger, nå meteorolog, snakker om skyer av chaff (aluminium) under en nyhetssending. Ikke snakk om været, del 1 av 27. Tror du fortsatt ikke på chemtrails? Se opp!

Kan global oppvarming være et nyttig redskap for å implementere nye spilleregler? Kan spraying av mennesker være et ledd i befolkningsreduksjonsplanene jfr «agenda 21«?

Verdens rareste chemtrails vis a vis verdens sprøeste chemtrails. Intervju med tidligere meteorolog Scott Stevens på redicecreations hvor tema er vær-krigen. Chemtrails er ikke lenger en konspirasjonsteori, det er nå 128 sider konspirasjonsfakta. Klima-vitenskap. Metoder for å plante skyer. Er planting av skyer helseskadelig? Diskusjon i prisonplanets’ forum. Sykdommen morgellon. Diskusjon i «above top secret» sitt forum.

Solskjerming-teorien er debunket.

Burde vi «vær»e bekymret?

Hvis noen forandrer en blå himmel om til en overskyet himmel på under en time, og dermed gjør oss blinde for en himmel vi er født under, blinde for en himmel full av stjerner som skulle møte oss med energier og en sol som skulle gi oss vitaminer, burde vi da være bekymret?

At aluminium og barium gjør oss om til gående radiosendere skal vi heller ikke glemme å ta med i vurderingen av ting vi kan bekymre oss for, og i mine øyne er det at eliten, de som har bygd templene, universitetene, og selve systemet du forgjeves forsøker å oppdra barnet ditt i ser på oss som biologiske roboter en kjensgjerning som burde bekymret folk flest. At eliten tilber lavfrekvente energier de har inngått div. pakter med synes jeg også burde bekymret folk flest, ikke minst at eliten er for kloning av mennesker og at de bruker vaksiner for å dumme oss ned samt redusere vårt potensiale burde bekymre oss ørlite grann, og hvis folk flest er redd det blir litt mye bekymringer så burde saken egentlig være grei når eliten sponser hemmelige prosjekter som sprayer oss daglig og bortforklarer det med uttrykk som vær-modifikasjon der det refereres til global oppvarming med Al Gore som kilde, for det burde faktisk bekymret folk flest.

Våre skyer er ikke naturlige lenger, mainstream media er savnet.

Ting endrer seg

Hopi profetier, maya kalenderen og gamle pyramider bygd på hellige steder er for meg bevis på at før i tiden hadde de kunnskap og en visdom som tillot dem å tolke, forutse og forutsi. De hadde læren fra Atlantis som viste hvordan stjernene og planetene påvirker hverandre og alt liv. De visste hvordan sykluser kom og gikk, så de trengte ikke nødvendigvis å være synske, men bare ved hjelp av enkle instrumenter og matematikk kunne de studere bevegelsene og således konkludere sivilisasjoners fall, og starten på nye. I den ferskeste artikkelen til Frank Aune kan du bl.a. lese om hvilket arbeid som fortsatt gjøres i enkelte samfunn i Sør Amerika for å opplyse menneskeheten. For selv etter at de er blitt massakrert av katolikker og forsøkt hjernevasket av jesuitter i flere århundrer så bringer de kunnskapen videre, hør bare på denne kloke høvdingen som snakker ut mot chemtrails.

Oransje chemtrails over Vietnam ble filmet og dokumentert som et prosjekt utført av det amerikanske militæret under krigen der nede, folk ble akutt syke av denne sprayingen. Ting forandrer seg, utslippene er i dag moderert slik at nå blir vi langsomt syke, her er en dame som ca 20 minutter ut i videoen fra Belfort gruppens symposium dokumenterer skadevirkninger av chemtrail (tungmetallforgiftning, se morgellons), se også denne fra symposiumet. Hvis flere som f. eks den unge jenta her hadde snakket åpent om chemtrails så hadde kanskje Hans Gaarder slippet å skrive denne kommentaren (se side 1 i kommentarfelt) under artikkelen til Rolf K. Myhre som bl.a. handler om hva som skjedde i Ukraina.

Ting endrer seg, før Armin Bahrami sluttet sirkelen med tanke på chemtrails da han nylig publiserte artikkelen «Kong Harald, se opp !» så fikk han bekymringsmeldinger fra festivaldeltagere på Hove som dokumenterte spraying før og under en konsert, på en time så var himmelen tildekket med slør av det vi bevisst mener er chemtrail, og ikke contrail, kjemikaliespor og ikke kondensstriper. Sirkelen Armin spinnet rundt spindelvevet vi ser på himmelen startet i mine øyne med artikkelen «hva stod det på veggen«, og aksjonen som ble utført 1. mai 2009 under talen til Jens Stoltenberg. Hvilke ord kan jeg skrive for å berømme en slik innsats?

Ertresvåg vakte stor oppsikt om chemtrails i bøkene "Makten bak Makten" og "Sov, Mitt Lille Norge". Armin Bahrami var på samme tid ute og drev aktivisme på gateplan.

Videre er aktiviteten på facebook stor, og bilder blir publisert daglig av oppegående folk og bevisste borgere. En av dem heter Otto Lund, og her kan du se bilder han har tatt over Trondheim her, og her. Trøndere må begynne å få rust på lungene! Forøvrig var det for en gangs skyld mulig å se blå himmel over Trondheim noen dager nå nylig. En mulig årsak er at Kronprinsparet og Jonas Gahr Støre med kone gikk pilgrimsleden fra Skaun kirke til Nidarosdomen.

Jeg sier mulig årsak, har med andre ord ingen beviser, bare indisier da jeg ikke tror dette følget ville vært ute på pilgrimstur hvis de hadde risikert kjemikalie forgiftning, dog det i følge Mike Cechanowicz som også kom med et viktig addendum til chemtrail-debatten er noe langt større enn disse som står bak sprayingen… Mener han utenomjordiske? Jeg tipper at Rolf Kenneth Myhre mener det er et dekke for Nibiru, samtidig som Armin Bahrami mener Nibiru er et dekke for chemtrails, likevel leser flesteparten fortsatt VG istedenfor nyhetsspeilet, forstå det den som kan.

Egentlig kunne hele artikkelen her vært bygd på materiale tidligere publisert her på Nyhetsspeilet, et nettsted bestående av ildsjeler som har speilet dette fenomenet på en fabelaktig måte, men sporene endrer seg, de ligner nå ofte det som Hopi indianerne forutså ville komme i ‘slutten på epoken’, noe som Jarle Johansen skriver om her. Derfor trenger vi oppdateringer, og jeg har hatt lyst til å skrive en artikkel om dette en stund nå, kanskje som en form for folkeopplysning, eller som en form for ”anger management” da alle vet hvor stemningsdempende chemtrails er. Kanskje er det slik at for min egen utvikling så trenger jeg ikke lenger chemtrail for å våkne, at nå vil jeg ha dem bort?

Mens mange velger å gi fra seg kontrollen over egne drifter ved å stirre på tv som symbol-analfabet i en verden fylt av svart magi, er det flere og flere som ikke lar seg bli hypnotisert av de som har bedratt verden siden Atlantis sank, og før det. Opinionen er i ferd med å våkne. Bedragernes siste kort spilles i disse dager. De spiller ikke med åpne hender men vi i infokrigen har alle gjort vårt for at de ikke har ermer, det skjulte er nå belyst, og den gamle verdensordenens siste krampetrekninger sjokkerer nå en hel verden med en galaktisk plattform som scene. Ja, ting endrer seg drastisk.

Dugnad en gang i måneden?

Hvorfor maser vi

Kineserne sendte frø ut i verdensrommet for å teste hvilken effekt en sånn tur hadde på dem, og det viste seg at turen hadde en merkbar effekt. NASA forsøkte seg med det samme eksperimentet, men mislyktes. En teori om hvorfor NASA mislyktes er at deres romskip består av bl.a. aluminium, noe kineserne ikke bruker i sine romskip. Aluminium blokkerer enkelte energier fra å virke som de skal, aluminiumet som blir brukt i chemtrails kan derfor virke som et skjold i atmosfæren, et skjold mot vår utvikling i tråd med resten av galaksen. Derfor maser vi.

Storm opprettet en egen gruppe på facebook, og der annonserte de at alle kunne sende inn bilder for å spørre om merkverdige værfenomen. Storm tok da ikke høyde for at chemtrails kunne være et merkverdig fenomen som påvirker været… og mine likesinnede venner på facebook sendte inn bilder av chemtrails og spurte i vei, men de ble ganske raskt utestengt fra debatten på storm, og deres bilder ble fjernet. Nå er alle på Storm sin facebook gruppe igjen blitt enige på følgende punkter:

  1. Kondens fra fly danner is som blir liggende i flere timer.
  2. NATO er elitens redskap for å beskytte oss.
  3. Merkverdige fenomen er aldri mer merkverdig enn at sett i lys av vitenskap så er de enkle å forklare.

Derfor maser vi, fordi vi møter motstand. Hadde alt vært rosenrødt hadde vi nemlig ikke giddet å stå på barrikadene og rope om konspirasjoner og høyere bevissthet, da hadde vi matet hverandre med druer og levitert med hellige kuer.

Hvorfor maser ikke du?

“Det som ikke gjøres bevisst, møter en som skjebne”
– C.G. Jung

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Anders Troseth

Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.
104 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

Men hvor går vi videre herfra når alle på gata har fått sin dose oppvåkning? Vi må gi mennesker noe høyere å strekke seg mot, noe som tilfredstiller sjelen, en tilværelse i livets gang som gir deg lykke og sang uten å dra kortet ditt i vår nye moderne tempel også kalt kjøpesenter. En gudommelig opplevelse, DMT, enteogener, sjelens vakreste kanal til alt som strømmer i uendelige farger og former, en rundtur i universet, en følelse at alt henger sammen, det er co-existance.

Vi kan stoppe alt som vil oss vondt, vi kan kjøre printern til blekket er tomt, vi kan vekke hver sjel, men før eller senere vil de onde kreftene finne nye veier og lure menneskeheten på. Fred er bare en pause mellom konflikter, og spenningen i regnestykket, er penger. Hvordan kan vi lage et nytt system uten penger? Finn ut hva du trenger det for! Må du ha penger for mat? må du ha penger for husly? må du ha penger for å kjøpe klær? må du ha penger for å holde deg varm om vintern? Må du ha penger for å underholde deg? Hva er løsningen? Nå som samfunnet vårt har nådd toppen av sin teknokratiske sivilisasjon er det påtide å la godene komme til folket! Det er mange som vil være uenige, de klarer ikke å være tremenige, de er eneveldige.

Løsningen er et samfunn hvor alt det nødvendige er dekket, og alle må samarbeide helt til alle står på de nye plattformen, det blir vår jobb for å redde vår framtid. Går vi videre nå, vil nye kriger vise ansikt. AIDS, EBOLA, og andre lab-virus var skapt for å drepe 2 milliarder «undermennesker», nå er den siviliserte verden neste blink, svineinfluensaen var bare en smakbit, chemtrails-lungepesten blir det neste marerritt, eller en eller annen…  Les mer »

Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
5 år 3 måneder siden

Chemtrails er en ting som bekymrer meg like mye som krigen som forberedes mot Iran. Vaksiner bekymrer meg nesten like mye som alle tilsetningsstoffene i maten og drikken. Jeg kan også nevne ståling, gift plateversmidler og overvåkning. Vi blir med overlegg ødelagt, og det av den etablerte makten.

For å stoppe dette må man få inn folk på Tinget som er der for folket, ikke pga makt, penger og posisjon. Vi må få inn de som tør å si i fra. Vi må få inn de som har baller til å søke sannhet og støtte seg til den. Vi må få inn de som tør å tape. Hvis det fortsetter i samme spor vil vi til slutt alle tape, uansett hva og hvem man tror på. Dessverre har jeg liten tro på at dagens politikere og deres støttespillere vil ut av komfortsonen. De klamrer seg fast til de etablerte sannheter i frykt for å miste sin posisjon og inntekt. Jo lengre utdannelse man har, jo mer man har investert i sin karriere, jo vanskeligere er det å innrømme feil og risikere sin posisjon – uansett stilling.

Det er to ting som kan redde oss uten at vi gjør noe. At det økonomiske systemet kollapser helt. Akkurat det er kun spørsmål om tid. Det betyr ikke at Chemtrails-projektet opphører, da det gjerne kan bli privat finansiert. Eller at solens elektromagnetiske strålinger slår ut det elektriske systemet. Det vil da gjøre blant annet flyvninger umulig. Dette hadde også resultert i daglig problemer på kort sikt for samtlige, men det er kanskje verdt prisen for å unngå det vi utsettes for.

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

Jeg husker du ringte meg for litt over et år siden, med så mange spørsmål, så mye usikkerhet, nå skriver du mer meningsfylt med større forståelse enn meg som har knekt gåten. Takk Balle Clorin, jeg vil stå ved din side! Denne eldre foreldre generasjonen har for mye aksjer i spillet, huslån, forettning, utdanning/karriere, men ungdommen kan du vedde på, de vil forstå.

Profilbildet til SuperSau
Medlem
5 år 3 måneder siden

Jeg sier, gi meg en leder, som kjemper for en sak som er verdt å kjempe for, og jeg skal kjempe med ham.

Dette er en sak jeg mer en villig til å kjempe for! Jeg vet bare ikke hvoe jeg skal begynne. Håper dere kan «sysselsette» meg i kampen mot Chemtrails og eliten. Hva som helst, jeg er med:)

Profilbildet til rEVOLution
Medlem
5 år 3 måneder siden

Et spørsmål til alle, er det noen som samler seg og som har en agenda for å spre budskapet til folk som ikke vet om dette? Som å starte en bevegelse.

En bevegelse som kan være basert på å sloss for VIRKELIG rettferdighet i denne verden. Beklager om noen føler seg truffet, men jeg mener at det ikke eksisterer noen i dag. Om de eksisterer så må de vise seg enda mer. Kjøre knallhardt. Med et budskap som er noe «nedtonet» for å ikke skremme bort de som ikke vet om hvordan maktstrukturen er fordelt i denne verden. Må få formidlet informasjon på en fornuftig måte.
Samtidig som en kan kjøre flere aksjoner hvor en ikke holder noe tilbake. Da tenker jeg på «undergrunn» aksjoner som ikke nødvendigvis trenger å være legalt. Tagge ned hva det skulle være. Få spredd budskapet. Få kjørt media så sinnsykt at de er bare nødt til å skrive om ting. Men det er viktig at en slik «gren» blir adskilt fra en eventuell organisasjon/bevegelse for å unngå å komme i unødig posisjon hvor en kan bli motarbeidet fra media.

Dersom noen er interessert så er dere velkommen til å sende meg en mail:

zack.ds2010@gmail.com

Jeg er interessert i å komme i kontakt med folk som har et ønske om å gjøre noe. Ikke bare lese og tenke. Nyhetsspeilet er glimrende for å spre gode budskap, men nå må vi organisere oss.

Er du interessert? Send meg en mail…

Snakkes!

Profilbildet til Singoalla
Medlem
5 år 3 måneder siden

Det er nok mange forskjellige steder og organisasjoner hvor folk samler seg og overalt hvor folk samler seg er falske infiltratører også på plass, men ikke dermed sagt at vi ikke må stå mer samlet.. vi må ikke gi opp, og vi må komme sterkere ja, men motreaksjonene vil også da bli sterkere. Det er det de har laget hele sitt opplegg for, med overvåkning, stay behind-grupper og det hele..

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

http://www.bevissteskjorter.no

Jeg kommer snart med en plan, der du kan engasjere deg og dele dine tanker, komme med forslag, delta i folkemøter, drive gateaktivisme, aksjoner, og politiker-utfordringer samtidig som vi lager et nytt system.

Den revolusjonen du snakker om, må komme fra hjerte, alt må være bevisst på moralsk rettferdighet da verden har sett og erfart at Økonomisk og Politisk makt er destruktivt. Det betyr ikke at vi er religiøse, vi er en bevegelse som vil endre samfunnets grunnmur og realisere drømmer som mange anser som virkelighetsfjerne, hvorfor ikke? Makten er avkledd, deres løgner er åpenlyse, av sikkerhetsmessige årsaker så vil vi ikke endre systemet fra insiden i frykt for å bli forandret av det samme systemet vi forsøker å endre.

Vi trenger research grupper, vi vil oppfordre ungdommer til å analysere det som er galt med samfunnet, og komme med sine evalueringer og løsninger.

Vi er en familie.

De som er talekunstnere og kan delta i debatter vil bli satt på prøve, slik at vi er godt utdannet på alle felt vi møter på, alle diskusjoner, fakta er vårt våpen, sannhet er vårt skjold. De som er flinke til å skrive og opplyse kan vise talent på nyhetsspeilet, de som vil være i bakgrunnen og plante gode tankefrø, de eldre, de kloke, kan forbli anonyme.

Vi trenger et lokale i Oslo sentrum, noe lignende Blitz huset, med printere og datamaskiner, med en liten møte sal, sånn at vi kan holde pressekonferanser og folkemøter, invitere til debatt og kunnskapsforveksling.

Tiden er nå, og forandringen kommer ikke når vi alle sitter i hver vår hule spredt rundt landet. Vi må av internettet, the world wide web, before the spider comes.

Profilbildet til SuperSau
Medlem
5 år 3 måneder siden

Så enig, så enig!

Profilbildet til rEVOLution
Medlem
5 år 3 måneder siden

Armin, det høres bra ut. Dette er noe jeg absolutt vil være en del av. Bor selv i Oslo. Du kan gjerne sende meg en email på zack.ds2010@gmail.com slik at jeg har din email. Om du ikke ønsker å sende adressen din så hadde det vært flott om du har en annen email som jeg kan nå deg på!

Jeg er klar.

Profilbildet til Uenur
Medlem
5 år 3 måneder siden

Nå begynner det å smake av fugl!! :-)

Profilbildet til SuperSau
Medlem
5 år 3 måneder siden

Hvor lang leveringstid er det på disse «bevisste skjortene»?:P

Profilbildet til SuperSau
Medlem
5 år 3 måneder siden

Bestilte 5 av dem i går, og oppfordrer alle som brenner for saken å gå inn og titte på di flåtte designene:D

Gleder meg til å pryde egersund’s gater med nydeli propaganda^^,

Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
5 år 3 måneder siden

Det var da voldsomt, da :-) Men takk. Har brukt ufatterlig mye tid de siste 18 månedene på å sette meg inn i ting jeg ikke ante mye om. Dykket har utvidet min horrisont og min forståelse av samfunnets mekanismer. Jeg har også lært av noen selger sjelen sin for makt og penger. Mye takket være Nyhetsspeilet og internet har jeg lært at den informasjonen man FÅR i kommersiell media alltid er bearbeidet, for og med hensikt. Derfor må man søke informasjon. Legger man den sammen med informasjonen man allerede har så er det lettere å se det store bildet. Dette har også medført at jeg har fått bedre historisk kunnskap, for alt henger sammen – og historien gjentar seg. Riktignok flytter hendelsene seg, ny teknologi brukes, nye ord og uniformer lages, men målet er hele tiden det samme: konsolidering av makt. Og penger er makt. De kreftene som sirkler toppen av maktpyramiden har overhode ikke flertallets interesser i tankene – kun sine egne.

Jeg er ikke enig i at det er eldre foreldre generasjonen, altså de over 70 som er problemet. Det er de mellom 40 og 70 år som er problemet (untatt Rockefeller ect). Det er disse som er i maktposisjoner i dag, har lån og fin stilling og mye og tape når sannhetene vil tyte ut etterhvert. For det vil sannheten alltid, og det kommer til å eskalere. Amerikanerne har nå offentlig fått vite at nasjonen ble lurt inn i Vietnam-krigen. De vet at dette også er tilfelle med Irak. USA forbereder nå krig med Iran, selv om landet tilbød seg å avse 50 % av sin anrikte uran. Husker ikke om det er ved dette månedskifte eller neste hvor den amerikanske suvereniteten over det irakske luftrommet oppheves. Det er ikke usannsynlig at israelerne vil…  Les mer »

Profilbildet til arifkarim
Medlem
5 år 3 måneder siden

Årets vær «sommervær» er den verste jeg har sett siden innvasjon av Norge 😀
Om det er Haarp / Chemtrails som har hele skylda, er jeg usikker på. Planeten Tellus har gått igjennom store variasjoner ved globale temperaturene, og jeg tviler ikke på om det «alltid» er mennesker «innvolvert» 😀

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

Jeg leste et sted at tempraturen på jorden er den samme som den var for en million år siden. Om den øker med 3 grader, så har jorden aldri vært så varm før. Men hvordan stole på forskerne som kan se så langt tilbake i tid uten en tidssmaskin?

Et eksempel på at menneskes involvering har stor betydning, etter 911 stod flyene på bakken i 2 dager, tempraturen falt med 2 grader.

Profilbildet til arifkarim
Medlem
5 år 3 måneder siden

Så mindre fly gir «kaldere» klima? Altså globaloppvarming har «rett»?

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

Med tanke på finanskrise har flytrafikken gått ned de siste årene ganske mye, kansje en grad kaldere som følge? Global oppvarming skjer i hele solsystemet, det er klimaendringer på mars og jupiter, så ja global oppvarming er noe helt naturlig selvom de ikke kjører buss på mars og jupiter. For 300 år siden stod de på skøyter på Themsen elven, for flere tusen år tilbake var det palmer på grønnland under isen, jorden endrer seg naturlig uten at vi har noen stor påvirkning på den. Chemtrails og Haarp derimot har stor betydning, det er direkte værvåpen. Du kan jo tenke deg hva et par gigawatt med energi som blir skutt opp i troposfæren gjør? Du trenger ikke å være konspirasjonsteoretiker engang, på deres egne hjemmesider kaller de sommerfuglen sin for «ionispheric HEATER»..

Profilbildet til rEVOLution
Medlem
5 år 3 måneder siden

Singoalla, ja det er nok folk som står samlet og organisasjoner der ute. Jeg vil ta dette et steg lengre. Sammen er vi sterkere, men da må vi samles. Utarbeide en agenda og en plattform vi står inne for. Ha en plan videre for hvordan dette bør kommuniseres og hva som bør gjøres. Å stå alene tror jeg ikke har den samme funksjonen som å stå sammen.

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

William Thomas – What’s wrong with our skies?
Vancouver Planetarium, April 8, 2000

Broadcast on Working TV in two parts, #189 30 June 2000 and #190 07 July 2000
http://www.workingtv.com/chemtrails.html
—–

Profilbildet til Acktor
Medlem
5 år 3 måneder siden

Jeg er også med!! =) Norge trenger et alternativt parti/ bevegelse…

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

Håper dere stoler på meg som et menneske som vil føre flere sammen. Alle kan være med, jo mer tid og arbeid du legger ned i bevegelsen, jo mer tillit vil du opparbeide. Vi må tenke på at noen vil forsøke og infiltrere oss, da tenker jeg ikke på de frekke «alkoholiserte» kommentarene i folkemøtene fra «skeptikerne»,de vil bare bevise at vi skulle ikke sluppet dem inn til å begynne med, men de som er twofaced, sneeky snaked som vil late som de er venn av menneskeheten, for så å destruere bevegelsen. Vi er tanker i bevegelser men handlinger sier mer enn ord, å gå i et par demonstrasjoner er en fin start, men hvis du ønsker å få en fast jobb i bevegelsen så bevis at du er bevisst, ta en kunnskapsprøve, skriv en bok, heng en diger banner fra Postgiro-bygget, eller så er du alltid velkommen til å være publikum og lytte, lære, og bearbeide deg selv. Det er alltid en liten engasjert gruppe som vil gå først å få ting til å skje, også har du den større gruppen som ser på ting skje, også har du den siste største massen som ikke kunne brydd seg engang, våt mål er å nå alle mennesker og få dem med oss. Fra nå av eksisterer ikke ordet «jeg» det er enten vi eller oss.

Profilbildet til Singoalla
Medlem
5 år 3 måneder siden

Armin: Det er bra at du sier og tenker dette. Mange vil støtte deg, men samtidig vet du også at andre sitter og leser dette. Mange har hatt slike tanker før og samlet seg, og blitt stoppet.. eller infiltrert og korrumpert, stygge metoder har vært brukt, det er et faktum, dessverre.

Jeg ønsker ikke ta motet fra deg, det vet du. Jeg støtter deg. Og ordet jeg må kunne brukes normalt i språket, for å si f eks: Jeg støtter deg, men forstår hva du mener. Likevel kan det ikke bli helt slik, nettopp av den grunn du selv sier.. alle de som har vært våkne en stund og har fått oppleve litt i det gamet vet også at det ikke er mulig å stole på noen andre 100 % .. dette er trist, men.. når man har brent seg noen ganger blir det slik.

Din fellesskapstanker kan likevel være en hovedregel, men hvert individ må være våken og oppvakt for sin egen del også, deg inkludert..
Av erfaring kan jeg si at det er ikke lett å finne ut av hvem som er doble og falske, det viser seg ikke før det viser seg.. før du ser i hvitøyet hva de faktisk gjør, og du står der vantro når den eller de du viste din tillit, støttet og jobbet for, viser sitt sanne jeg, samtidig må man ikke bli for mistenksom, våken men ikke for mistenksom slik at man ikke kan samarbeiede med folk.
Det er ikke og blir ikke lett dette, men alle som vil være med må prøve å yte sitt aller beste og gjøre alt man kan.

Profilbildet til rEVOLution
Medlem
5 år 3 måneder siden

Singoalla, infiltrering er ikke noe problem. Vi kan ha selveste Dick Cheney sittende ved siden av oss, og han kan ikke gjøre noe som helst for å stoppe oss dersom han da ikke tar oss av dage. For vi, eller jeg ihvertfall, tenker ikke på å gjøre noe annet enn å opplyse folk. Spre ordet. Det hele er å opplyse folk.

Dessverre er ikke alle her inne på Nyhetsspeilet. Vi må nå de nedre lagene i en maktstruktur og ikke bry oss om toppen av pyramiden. Om vi får ord som chemtrails, NWO, illuminati frem på en måte som ikke «skremmer» folk, og samtidig får det forankret i vår felles bevissthet, ja så har vi gjort vår jobb.

Vi må få folk til å forstå hvordan vårt økonomiske system er næringsgrunnlaget for de som sitter på toppen. Vi må få folk til å forstå at den informasjonen som gis de 1000 hjem daglig ikke nødvendigvis speiler virkeligheten.

Når menneskene har mulighet til å «lese» informasjon som formidles via massemedia, ja da er vi på god vei. Vi skal ikke tenke for dem, vi skal bare gi dem et bedre grunnlag til å dra en konklusjon.

Å ikke gjøre noe gagner veldig få. Å sitte og meditere er vel og bra og noe jeg anbefaler til samtlige, men en blir aldri den man ønsker å være dersom man ikke lever det…. Å tenke kjærlighet er ikke det samme som å være kjærlighet for å si det slik.

Som Gandhi sa, be the change you want to see in life.

Profilbildet til rEVOLution
Medlem
5 år 3 måneder siden

Og for å si det slik, dersom det er planer om å innføre en ny verdensorden ja da skal JEG ha mitt å si i den saken. Om det innebærer å tagge ned hele Oslo for å få folk til å forstå tegningen så er det jeg vil gjøre.

Falske eller andre folk som vil infiltrere er ikke noe å frykte. DE skal ikke sette en stopper på noe grasroten ønsker å formidle seg i mellom. Om man lar det være en stopper for oss ja da har vi allerede «tapt»…

Profilbildet til Singoalla
Medlem
5 år 3 måneder siden

Revolution: Jeg vet ikke hvor mye du har erfart av reell sabotasje og motstand fra disse kreftene, men jeg snakker ut fra erfaringer som jeg og andre har gjort, gjennom flere tiår, hvor vi har forsøkt å gjøre noe. Det skader ikke å høre og lære av folk som har forsøkt å gjøre en jobb i mange år. Det er mange som dør eller på andre måter bringes til taushet i dette arbeidet.

Jeg har ikke sagt at vi skal la oss stoppe av noen, jo mer man har av kunnskap og jo mer man har satt seg inn i tingene og selv erfart og kikket i kaninhullene, jo mer vet man om graden av motstand og metodene. Det er reelt og jo mer man er beredt og vet om sin fiende og metodene jo bedre rustet er man. Vi må være våkne, største fordelen er at vi er flere. Det er viktig å få info ut for det er det som kan vekke flere og flere, som kan være med slik at vi blir sterke nok.

Profilbildet til rEVOLution
Medlem
5 år 3 måneder siden

Så hva tenker du å gjøre da? Har dine tidligere erfaringer gjort at du lar frykten for «dem» avstå fra videre innsats? Hva gjør du?

Profilbildet til Singoalla
Medlem
5 år 3 måneder siden

Revolution: Det er bra du har gode tanker og vil gjøre noe, ære være deg for det, sett igang. Om du bare vil sette igang uten erfaring og uten å lytte i det hele tatt til folk som har prøvd før og som kjenner motstandernes metoder og taktikk, versågod, sett igang og gjør alle erfaringene selv. Det er opp til deg.

Når det gjelder hva jeg gjør og ikke gjør, så vet alle som er faste lesere her på Nyhetsspeilet en god del om det, og noe mer enn det jeg har sagt, vil jeg ikke si. Jeg måtte være en idiot om jeg satt her og fortalte i detalj offentlig hva jeg gjør og ikke gjør og hva jeg tenker å gjøre! Jeg gjør det jeg kan, hver eneste dag, på min måte, og slik som det passer i forhold til situasjonen. Som regel er jeg alt for åpen og sier alt for mye her i mine kommentarer. Om jeg nå skulle gjenta alt jeg har sagt og skrevet tidligere fordi det er kommet en ny person inn, så ville det være til irritasjon for alle de som har lest dette flere ganger før. Da foreslår jeg at du heller kikker litt bakover, f eks i de kommentarene til artiklene skrevet av Synnøve Fjellbakk Taftø, eller den som handlet om hennes innleggelse. Om jeg hadde gitt opp ville jeg ikke sittet her og kommentert, som jeg gjør. Jeg har gjort alt for mye når det gjelder å ta risker. Det skader ikke å være litt fornuftig heller, lære av sine feil osv. Aner ikke hvem du er eller hvor gammel du er, men jeg tipper på at du er ung og ivrig, det er bra. Men det betyr ikke at man ikke lærer en del med årene i dette gamet…  Les mer »

Profilbildet til rEVOLution
Medlem
5 år 3 måneder siden

Om du ikke vil si så mye så er det ok. Føler du er på grensen til paranoid. Du refererer til artikler hvor du skriver hva du gjør, eller har gjort. Da er det vel like greit å bare skrive det her også tenker jeg…

Uansett, virker ikke som at du er personen en skal henvende seg til, eller søke sammen med, dersom man ønsker å gjøre noe av det som er nevnt tidligere. Men folk er ulike og det er noe av det herlige i dette livet:)

Ja, er nok ivrig, men ikke særlig ung.

God helg!

Profilbildet til bin Laden
Medlem
5 år 3 måneder siden

Unger som ble født etter 1995, fikk sin negative karma slettet før inkarnasjonen fordi de der i øverste etasjen innser nå at ellers er det håpløst for jorden. Dette hjalp lite fordi satans system fungerer perfekt og hjernevasker dem til sovende sauer.
Vi må starte med å opplyse ungdom på ungdomsklubber.
Ungdom stappes med nytteløs info, men tørster etter kunnskap og sammenheng. De må forstå at faen brenner opp avlinger andre steder, men det angår dem fordi ved å kontrollere matproduksjon i verden har faen full kontroll på oss alle, at matmangel vil føre til at mennesker skal drepe og spise hverandre slik at de sterkeste overlever for å jobbe for faen i gruver.

Alt faen driver med, må frem i lyset.
Vil fortelle om bestialsk praksis i rusisk arme med partering av vernepliktige til organsalg.
Denne videoen http://www.youtube.com/watch?v=Mfws_qfTms4&feature=related forteller:
Den 19 mai 2010 ble 20 år gamle Roman Suslov eskortert til hæren for å «utføre ærefull plikt for fedrelandet».
Den 21 mai 2010 skrev han SMS hjem: «de vil drepe meg eller gjøre til invalid» og rakk å si at mobiltelefoner tas fra dem.
Den 22.05.2010 fikk familie og venner av Roman Suslov beskjed at han hadde hengt seg på badet.

Medisinske eksperter skrev i rapporten: «skader på kroppen finnes ikke».

Kisten med Roman Suslov («last-200») ankom hjembyen Omsk 29. mai.
En obduksjon i hjembyen viste: ingen spor etter henging rundt halsen, masse blåmerker på hendene, to låter fra injeksjoner. Kroppen hadde en søm på haken til skrittet, nøyaktig på samme måte som hos den første parterte Marat Burtubaev fra samme byen, som døde under lignende omstendigheter.

Det ble kjent for offentligheten at i denne garnisonen på grensen til Kina ble minst 7 vernepliktige partert til organsalg og lik ble deretter sendt til foreldrene i kister med påskriften «Ikke åpnes».
Roman etterlot ett…  Les mer »

Profilbildet til Ole-John Saga
Medlem
5 år 3 måneder siden

Utrolig bra artikkel Anders:) Man kan jo ikke bli annet enn engasjert når man leser den. Folket er helt neddopa av dritten de får gjennom mainstream media . De tror de har frihet, men den eneste friheten de har er til å konsumere og være en kloning av alle andre. Jeg regner med at de som har våknet opp, har lagt merke til som meg, at det er utrolig vanskelig og kommunisere med de som ikke har våknet opp. Det er akkurat som om man er fra to forskjellige planeter. En ting er sikkert og det er at eliten har gjort en utrolig bra jobb. man kan si hva man vil om dem, men dumme er de ikke. Desverre.

Profilbildet til bin Laden
Medlem
5 år 3 måneder siden

Tips fra rusland – internettside som tar opp konkrete saker om makthavernes vilkårlighet: http://russian-untouchables.com/eng/
Rystende kynisme, makthavernes gjendidige dekning av kriminelle handlinger og deling av profitt.
Det er frivillige som tar imot borgernes henvendelser, intervjuer dem, samler bevis, gir juridisk hjelp og forteller om sjokkerende urett på denne siden.

Enda en fortelling om to 15-åringer som ble reddet fra parteringen i siste liten av hele slekta på fire personbiler som blokkerte galehuset som kidnappet unger. En klar bil uten bilnumre kjørte frem og tilbake hele natta trass i slektningenes tilstedevarelse.
Den sykepleieren som tipset mora hvor ungene hennes befant seg, er umulig å spore opp, hun ble trolig drept som hevn for tipset at det var siste sjanse å redde unger: http://www.youtube.com/watch?feature=related&hl=no&v=njm2Df7_x1E
«Lege» sa til unger at mora deres solgte dem til organer.

Video om parterte Roman Suslov med tysk tekst: http://www.youtube.com/watch?v=pxvFbT7W64Q&feature=related

Profilbildet til Ole-John Saga
Medlem
5 år 3 måneder siden

Så sinnsykt kjipt. Gud i himmelen og mange psykopater som finnes.

Profilbildet til radiofri
Medlem
5 år 3 måneder siden

Vi brukte et sample fra «They Live» i vår sisste radio sending (The Fashion of Independence).. Stå på! Gud rocker oss 😉

http://www.radiofri.com
-last ned benn ut

Profilbildet til Zetera
Medlem
5 år 3 måneder siden

Så flott Anders at du har fått samlet alt dette i en og samme artikkel.
Jeg tror det som Armin sier om å ha lokaler er viktig for arbeidet fremover, samle ressursene.

Men like viktig er det å ha kontaktpersoner/koordinatorer i andre byer, slik kan vi jobbe på tvers
Men samtidig lokalt for felles mål.

Profilbildet til Otto
Medlem
Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 3 måneder siden

På Grønland smelter isen med rekordfart http://www.aftenposten.no/klima/article3752416.ece

Det er skammelige og potensielt meget farlige såkalte forskere som får spalteplass selv om de beviselig kommer med inkompetente og mangelfulle rapporter og uttalelser. Den fascistiske eliten vi har sett gjennom århundrer, har spredd tonnevis med chemtrail siste ukene!, og det nevnes ikke med et eneste ord, at nettopp dette forårsaker ubalanse i både fysiske og biologiske forhold. Få de aktuelle bandene inn i rettssalene og bak lås og slå snarest mulig. Hvordan er det mulig at enkelte såkalte fagfolk og eksperter beviselig er komplette idioter, sogar kriminelle?

Profilbildet til Ulven
Medlem
5 år 3 måneder siden

Når var det at Grønlandsisen har fått nok pluss-grader til å smelte i år ?

I vinter var hele Norge en fryseboks, og jeg tror nok at Grønland fikk sin andel av sprengkulda.

Hvis isen på Grønland på utvalgte steder har smeltet 30 centimeter i løpet av de siste 3 ukene, så var det kanskje fordi is-tykkelsen økte med 3 meter i minus-perioden september-mai…

Har Aftenposten benyttet copy/paste av et script som var ment for 2008-propagandaen ?!

Profilbildet til torkel
Medlem
5 år 3 måneder siden

Hei bor i Trondheim jeg også og har selv blitt lei av disse sporene, har til og med sett U-svinger i skydekket fra tid til annen. Et annet fenomen jeg ser fra tid til annen (senest i dag) er slike «skysopper» som vokser ut fra større skyklustre. Har flyttet til leilighet med kurrant utsikt (i allefall om jeg går på taket), skal se om jeg får knipset noen bilder av disse fenomenene en gang.

Profilbildet til torkel
Medlem
5 år 3 måneder siden

Fant bilde av fenomenet på en annen side, så tre slike i nordlig retning fra Trondheim sentrum i går.

Minner meg om effekten man får når man slipper en stein i vann, plask. zapzapzap? :)

Profilbildet til
Gjest
5 år 3 måneder siden

torkel:
det hadde vel ikke skadet å sjekke meteorologien før du konkluderer med chemtrails og ondskap?
http://en.wikipedia.org/wiki/Cumulonimbus_incus

Profilbildet til torkel
Medlem
5 år 3 måneder siden

Jeg konkluderte med ingenting, har bare ikke registrert fenomenen i noen særlig grad før :-)

Profilbildet til kingsoma
Medlem
5 år 3 måneder siden

Må bare anbefale filmen: Don’t talk about the weather… Ligger på Youtube i 27 deler…

http://www.youtube.com/watch?v=HxNeoXkL0mM

Forøvrig syntes jeg set er merkelig hvor mye beviser man kan legge frem for enkelte uten at de reagerer….

Om Sheeple: Well, the Engine is running, but there’s nobody behind the wheel.

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 3 måneder siden

Super Mario likes youre mushroom! Super mario needs superpowers! Have amanita muscaria appeared on the norwegian landscape yet?

Profilbildet til Michelle
Medlem
5 år 3 måneder siden

Apropo at lille Norge sover videre, lurer på om det sikkert var illuminati som fant på det uttrykket: «den som sover, synder ikke», husker vi fikk høre den på skolen, LOL

Jeg såg på den linken, TAKK, og så la jeg merke til en annen link, vet ikke om den er med her, men den viser et fly som flyr lavt og helt uten chemtrails, og så plutselig blir chemtrails satt på beviselig masse, og så blir det etter en stund slått av igjen, hele tiden mens flyet er i konstant fart, det er så rart å se at slike ting foregår rett over hodene på folk uten at de vokner av hypnosen, men så lenge folk får penger av illuminati, som de tror er symbolet på suksess-makt-lykke over alle andre, så går de fortsatt videre i søvne..
http://www.youtube.com/user/3rdEyeDear

Profilbildet til hmm
Medlem
5 år 3 måneder siden

Takk for link Michelle :)
Sett denne, og denne viser «SunDog» de fargene. Sett de masse i sarpsborg i lufta. Noen hevder jo å ha sett disse i forkant av jordskjelv, selv om noen forklarer den pga sol.

Nå vil sikkert noen forklare denne videoen som fueldump hahahaha…
Det virker som noen mennesker konstant prøver å bortbevise disse bevisene vi har av chemtrails som kun persistent contrails. Ok, men hva om disse persistent contrailsene faktiskt inneholder kjemikalier? Hvordan forklarer agendaene det? lol..

Profilbildet til Cosmomind
Medlem
5 år 3 måneder siden

Hmm. Nå må du ikke gi onholderne, fueldumperne, og contrailistene noen gode (bort) forklaringsmodeller her! 😀

Profilbildet til hmm
Medlem
5 år 3 måneder siden

Cosmomind: Hehe, jeg klarte bare ikke dy meg :)

Profilbildet til Jostein
Medlem
5 år 3 måneder siden

For bare få uker siden hadde jeg aldri hørt om Nyhetsspeilet. Nå må jeg innom og lese hver nyeste artikkel. Jeg er nok ikke den eneste som har oppdaget denne nettsiden denne sommeren,og trur det finnes mange der ute som går med tanker og spørsmål til den korrupte verden vi lever i.
Etter å sittet å lese «sov mitt lille Norge» så trur jeg det er på tide å våkne.
Du / dere har min fulle støtte og hjelper gjerne til :-)

Som gammel Lundell fan vil jeg si til deg Armin: «Just det du tror på ska du gøra,inget annat»

Til Deg Singolla: «Historien lær oss inget,det er en gammal sanning»

Til oss alle : «Tidningarna er skriven av idioter,for idioter. Den som har pengarna vinner,och folk vill ha skit»

Profilbildet til Ulven
Medlem
5 år 3 måneder siden

Jostein, husk at riksavisene råder og at Nyhetsspeilet er en liten nisje-flis (uten at det forandrer sannheten av den grunn).

Som kjent kommer bøttevis av norske journalister stinne av selvtillit og yrkesstolthet sammen en gang i året til den store SKUP-utdelingen, mao. kåringen av årets viktigste avsløringer (såkalt «undersøkende og kritisk journalistikk»).

Spørsmål: Er Nyhetsspeilet-artikler kvalifisert til å bli nominert til SKUP-prisen ? Hvis ikke, er ikke da hele SKUP-ritualet bare en gedigen sandkasseforestilling, hvor barna sitter og klistrer sticker-diplomer på hverandres parkdresser ?

Jeg ser at Dagbladet har begynt med «avsløringer» om Kongehuset; Sonja og Harald fikk falske pass da de som nyforelskede turtelduer for 42 – førtito – år siden ville stikke seg vekk etter bryllupet.

Her er en mer dagsaktuell oppgave for Dagbladets SKUP-jaktende Kongehusavsløringer. Sitatet nedenfor er fra en ganske fersk utdeling av 33. grads frimurerdiplom etter Scottish Rite, som fant sted i USA. Blant deltagerne var det EN SKANDINAVISK KONGE tilstede. En rask eliminasjonsmetode tilsier at dette kan ha vært bare to personer: Svenske Karl Gustav eller norske Kong Harald.

Spørsmål: Er Kong Harald Scottish Rite frimurer av 33. grad, med alt hva det innebærer av lojalitet til losjen og brødrene og tilsvarende svik mot sitt eget folk ? Dagbladet; kan dere få sjekket dette til bunns…?

«I had been selected for the 33rd Degree…In order to receive the 33rd Degree it was necessary to go to Washington. D.C.

There were some extremely prominent men there that day, including a Scandinavian King, two former presidents of the United States.»

Dressed in long, black, hooded robes, we marched in, single file, with only our faces partly showing, and took our seats.

http://www.conspiracyarchive.com/NWO/33rd_Initiation.htm

Profilbildet til Hellwege
Medlem
5 år 3 måneder siden
Profilbildet til Terje
Medlem
5 år 3 måneder siden

Fra avsnittet «Hvorfor maser vi», «Aluminium blokkerer enkelte energier fra å virke som de skal» Hvilke energier er det snakk om? Trudde ikke nyhetsspeilet godtok stråling av mat…

Personlig savner jeg konkret dokumentasjon på fenomenet Chemtrails. Internett florerer av bilder og filmer av såkalt chemtrails som kan forklares å være kondensstriper (contrails) og andre luftfartsrelaterte atmosfæriske fenomener.

Når skal Nyhetsspeilets artikelforfattere legge en slagplan for å avsløre om det faktisk er organisert «spraying» av atmosfæren. Dagens beviser for utbredt chemtrailsbruk er på linje med bevisene for guds eksistens -0 holdbare, men masse for de troende.

Profilbildet til Cosmomind
Medlem
5 år 3 måneder siden

Terje S. Det dreide seg om frø som var sendt ut i verdensrommet og som kom tilbake og vokste som om de gikk på anabole stereoider. Forandringene fra outer space skulle vistnok være mindre farlig enn menneskelig tukling. De hadde heller ingen forklaring på hva fenomenet skyldtes.
Amerikanerne hadde prøvd det samme, men deres romskip er laget av aluminium, og det kunne være årsak til at deres eksperiment ikke skapte kjempegrønnsaker.
Forskjellen på chemtrail/contrails og Gud er at stripene viser seg og Gud, tja, jeg har ikke sett/hørt/følt noe i den retning. Men jeg benekter ikke at det kan være en skaper(kraft), likeledes som jeg ikke kan se eventuelle kjemikalier i contrailene, benekter jeg heller ikke at de kan inneholde kjemikalier.

Profilbildet til Terje
Medlem
5 år 3 måneder siden

Selvfølgelig inneholder kondensstriper kjemikalier, alle forbrenningsmotorer gjør det i større eller mindre grad, det jeg savner er konkrete avsløringer av den påståtte sprayingen -anekdotiske beviser i form av bilder som lett lar seg forklare med ordinære kondensstriper holder ikke…

Jeg så det dreide seg om frø ja, men fant lite om hvilke «energier» det var snakk om som aluminium hindret… antok det måtte være stråling av no slag, da verken magnetisme eller gravitasjon(eller mangel der av) «bryr seg om» aluminium. Fant det litt pussig at bruk av stråling ble vinklet positivt, i en artikkel som starter med stråling som noe negativt.
Linken fortalte også at det ikke var alle frøene som ble brukt, bare de som hadde den «ønskede» effekt, noe som igjen er god gammel utnyttelse av den kjente mekanismen evolusjon… -i dette tilfellet kunstig seleksjon.

Profilbildet til Cosmomind
Medlem
5 år 3 måneder siden

He he! Terje S. Poenget var å vise at de som nekter å tro at de som styrer kan gjøre en eneste ting feil, med eller uten hensikt, på et vis er «religiøse» i sin tro på at alt er slik det skal være!
Jeg syns i alle fall det jeg har sett med egne øyne ( som samsvare med alle de tusenvis av rapporter fra hele verden ) virker meget betenkelig.
Materialet om temaet er overveldende og mengden av indisier det samme.
Du har nok et poeng at det er en «logisk brist» når det gjelder stråling.
(Men så forteller jo noen at kosmonauter opplever en guddommelig følelse der ute, så det kan jo være guds stråler som vistnok aldri når til jorden, men dette er ikke mitt bord)
Resultatet virker i alle fall strålende!
Det neste blir vel at de sender opp sperma og velger ut de som blir størst (soldatfrø) og de som får størst hjerner (forskerfrø).
Dette ville sikkert skjedd i all hemmelighet om det ble gjort, og jeg regner med at ingen ville trodd på det. Bortsett fra noen tullete konspirasjonsteoretikere som de som har et religiøst forhold til sine insatte ledere ynder å kalle dem for.

Profilbildet til Cosmomind
Medlem
5 år 3 måneder siden

For ordens skyld, første avsnitt handler om contrails/chemtrails. :)

Profilbildet til Terje
Medlem
5 år 3 måneder siden

Vel, Cosmomind, det poenget var temmelig godt gjemt;-)

Å skylde på aluminium er temmelig søkt, ikke sikkert nasa prøvde å oppnå samme resultat en gang -har hvertfall ikke funnet noe som tyder på det, de har derimot et studie på hvordan planter vokser i rommet…, men jeg lar tvilen komme artikkelforfatter til gode, hadde vært fint med link…

Genmodifisering er langt billigere i søken etter «soldatfrø» etc. At kosmonauter opplever «gudommelige» følelser der ute er forståelig, spesielt om man snakker om amerikanske astronauter hvor flere er overreligiøse fra før av. At ikke all kosmisk stråling når jorden kan du være glad for, det er det som gjør det mulig å leve her!

PS! tommel opp og ned på Nyhetsspeilet er en morsom sak.

Profilbildet til Cosmomind
Medlem
5 år 3 måneder siden

Vel, Terje S. da syns jeg, med respekt å melde, at du er temmelig «treg», men når det er sagt er du sikkert MYE smartere enn det jeg tror! 😉
Soldatfrøene var nå bare en tanke som ramlet i hodet mens jeg skrev, he he!
Stråling som ikke bør nå jorden er jo også jeg klar over.
Strålling er forresten en merkelig ting du; etter 22 års forskning har svenske forskere kommet frem til det oppsiktsvekkende resultat at lavere strålingsdoser fra mobiltelefoner gjør større skader på hjernen enn høyere doser. Forstå det, den som kan!
Tomler er jo faktisk litt morsomt, men ikke så mye å ta ad notam egentlig.
Det sier bare noe om at de som er inne på NS akkurat da er enige, men som vi alle vet, så har ikke flertallet nødvendigvis rett, og omvendt.

Profilbildet til Terje
Medlem
5 år 3 måneder siden

Ja, treig kan nok de fleste være, meg inkludert, men det har med hjernens virkemåte å gjøre, ikke om man er smart eller ikke;-)

De som ikke tror på chemtrails tror ikke nødvendigvis at de som styrer aldri gjør feil, jeg vil anta at mindretallet er av den oppfatningen. Jeg kan tenke meg to primære grunner til at chemtrails ikke «slår gjennom» -manglende dokumentasjon(gjelder kvalitet, ikke kvantitet), og graden av absurditeter en storstilt dekkoperasjon rundt «spraying» ville gitt(gjelder de fleste konspirasjonsteorier).

tomler… enig, men det viser også at flertallet som stemmer på kommentarer deler NSs grunnsyn (foretrekker tankegang eller tankesett før grunnsyn, grunnsyn virker på meg mer (ny)religiøst) -antar jeg får en god posjon minus på denne, men det tåler jeg.

Profilbildet til Ulven
Medlem
5 år 3 måneder siden

WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING!

http://www.realityzone.com/angels.html

Profilbildet til hmm
Medlem
5 år 3 måneder siden

Idag, så har det vært masse spraying i sarpsborg.
Jeg har fått filmet litt og tatt noen bilder som jeg lagde en youtube video av :)

I det siste har jeg merket meg at de sprayer litt her og litt der, og da spesielt nærme skyene. Jeg blir så mektig lei og irritert på dette. Etter masse spraying idag, så er hele lufta slørete. Se videoen, så ser dere 😛

http://www.youtube.com/watch?v=sfFwmdwNXfY

Profilbildet til
Gjest
5 år 3 måneder siden

Kjære hmm,
hadde du også sett litt mer på himmelen, ville du lagt merke til ganske mye cirrus-skyer. Mon tro hva det kommer av? Hint: meteorologi-lære…

Profilbildet til hmm
Medlem
5 år 3 måneder siden

HAHAHA :)

Profilbildet til
Gjest
5 år 3 måneder siden
Profilbildet til
Gjest
5 år 3 måneder siden

Var de på fylla da de sprayet denne dagen?

Hvorfor sprayer de midt over Skagerak?

Profilbildet til Otto
Medlem
Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 3 måneder siden

Website copying, internett nettsted kopiering, HTTrack, others and related, andre og relatert
.
I disse tider hvor enkelte personer og organisasjoner som arbeider for alles beste, blir forsøkt sensurert og deres nettsteder stengt, er det praktisk å lage en kopi, et speil, av internett nettsted

Profilbildet til hmm
Medlem
5 år 3 måneder siden

Merkelige skyer på himmelen nå i sarpsborg. Måtte ta et bilde.
Forøvrig ser det ut til at hele skylaget er ladet.

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 3 måneder siden

Chemtrail, haarp +. Samme over Midt-Norge, tatt bilder av chemtrail nesten daglig i lang tid. Takk. Stå på, hva er venner for? :)
.
There Is A God – Lee Ann Womack