Du leser nå
De lever, vi sover

10 minutter lesetidDe lever, vi sover

Eliten har erklært krig mot menneskeheten gjennom kjemikalie-mat, stråling, vaksiner, fluoridisert drikkevann, og for å forsikre seg vår undergang er luften vi puster det siste målet.

De lever, vi sover; hvis overskrift jeg stjeler var navn på en film av John Carpenter. Filmen er viden kjent for sin kreative tolkning av Orwell-staten. Freeman bruker motiv og ideer fra denne filmen i en liten kortfilm han gjorde som omhandler tema for artikkel: Chemtrails; de lever, vi sover.

Chemtrails er bevist og faller dermed naturlig inn som et sentralt tema for de som er de bevisst og vil ha de forvist. Derfor velger jeg m.fl. å rette søkelyset mot nettopp dette fenomenet. Vi vil ha det belyst, opplyst, oppløst og uskadeliggjort. Dette er for øvrig bare ord i en prosess som tilsier at uansett når på døgnet de sprayer så vil de bli overvåket, her med infrarødt filter, og her i fullt dagslys på Discovery channel. Videre har fenomenet fått oppmerksomhet i form av ulike dokumenter som her, og her hvor det står at klimaforskere vil pumpe ut en million tonn svoveldioksid i atmosfæren over Norge og nordområdene. Det kommer til å bli kaldt, surt og farlig, men de tror det skal redde verden. History channel, og BBC har gitt det oppmerksomhet. En rekke nyhetssendinger i ulike land har snakket om chemtrails, både i Tyskland og USA.
Noen aviser har også skrevet om fenomenet, men det har som oftest blitt satt i sammenheng med omtale av Nyhetsspeilet (Dagens næringsliv), forurensning, værmodifikasjon, radar manipulasjon, og konspirasjonsteorier som ifølge George Walker Bush ikke bør tolereres, mens moderne regndans og lettvint sykeliggjøring av befolkningen er uttrykk og fakta som lar vente på seg.

Innholdsrike url (nettadresser) som våpen

Søk for eksempel ”chemtrails i tegneserier”, eller i filmer, og du vil se hvorfor det ikke er mange tema som blir diskutert hyppigere enn nettopp kjemikalie-flyspor som lesere til nå har fått med seg at er gitt betegnelsen chemtrails, dog det er mest blant sannhetssøkere at dette fenomenet har vært et tema.

Tendensen til flertallet har til nå tilsynelatende vært å unnvike tema, stigmatisere motpart samt latterliggjøre fenomenet uten at de først har brukt den nødvendige kapasiteten de har til rådighet for å finne sannheten samt åpne seg opp for den. Den enkleste løsningen er vel å se bort fra og ned når spraying pågår. Jeg klarer ikke å velge den enkle løsningen her og angriper problemet med ladede ord og innholdsrike url som våpen:

Tidligere regjeringsansatt snakker om chemtrails del 1 av 5. Drepende chemtrails, den sjokkerende sannheten. Musikeren Prince snakker om chemtrails på tv, og her er kilden han bruker. NBC om chemtrails. Tidligere marinejeger, nå meteorolog, snakker om skyer av chaff (aluminium) under en nyhetssending. Ikke snakk om været, del 1 av 27. Tror du fortsatt ikke på chemtrails? Se opp!

Kan global oppvarming være et nyttig redskap for å implementere nye spilleregler? Kan spraying av mennesker være et ledd i befolkningsreduksjonsplanene jfr «agenda 21«?

Verdens rareste chemtrails vis a vis verdens sprøeste chemtrails. Intervju med tidligere meteorolog Scott Stevens på redicecreations hvor tema er vær-krigen. Chemtrails er ikke lenger en konspirasjonsteori, det er nå 128 sider konspirasjonsfakta. Klima-vitenskap. Metoder for å plante skyer. Er planting av skyer helseskadelig? Diskusjon i prisonplanets’ forum. Sykdommen morgellon. Diskusjon i «above top secret» sitt forum.

Solskjerming-teorien er debunket.

Burde vi «vær»e bekymret?

Hvis noen forandrer en blå himmel om til en overskyet himmel på under en time, og dermed gjør oss blinde for en himmel vi er født under, blinde for en himmel full av stjerner som skulle møte oss med energier og en sol som skulle gi oss vitaminer, burde vi da være bekymret?

At aluminium og barium gjør oss om til gående radiosendere skal vi heller ikke glemme å ta med i vurderingen av ting vi kan bekymre oss for, og i mine øyne er det at eliten, de som har bygd templene, universitetene, og selve systemet du forgjeves forsøker å oppdra barnet ditt i ser på oss som biologiske roboter en kjensgjerning som burde bekymret folk flest. At eliten tilber lavfrekvente energier de har inngått div. pakter med synes jeg også burde bekymret folk flest, ikke minst at eliten er for kloning av mennesker og at de bruker vaksiner for å dumme oss ned samt redusere vårt potensiale burde bekymre oss ørlite grann, og hvis folk flest er redd det blir litt mye bekymringer så burde saken egentlig være grei når eliten sponser hemmelige prosjekter som sprayer oss daglig og bortforklarer det med uttrykk som vær-modifikasjon der det refereres til global oppvarming med Al Gore som kilde, for det burde faktisk bekymret folk flest.

Våre skyer er ikke naturlige lenger, mainstream media er savnet.

Ting endrer seg

Hopi profetier, maya kalenderen og gamle pyramider bygd på hellige steder er for meg bevis på at før i tiden hadde de kunnskap og en visdom som tillot dem å tolke, forutse og forutsi. De hadde læren fra Atlantis som viste hvordan stjernene og planetene påvirker hverandre og alt liv. De visste hvordan sykluser kom og gikk, så de trengte ikke nødvendigvis å være synske, men bare ved hjelp av enkle instrumenter og matematikk kunne de studere bevegelsene og således konkludere sivilisasjoners fall, og starten på nye. I den ferskeste artikkelen til Frank Aune kan du bl.a. lese om hvilket arbeid som fortsatt gjøres i enkelte samfunn i Sør Amerika for å opplyse menneskeheten. For selv etter at de er blitt massakrert av katolikker og forsøkt hjernevasket av jesuitter i flere århundrer så bringer de kunnskapen videre, hør bare på denne kloke høvdingen som snakker ut mot chemtrails.

Oransje chemtrails over Vietnam ble filmet og dokumentert som et prosjekt utført av det amerikanske militæret under krigen der nede, folk ble akutt syke av denne sprayingen. Ting forandrer seg, utslippene er i dag moderert slik at nå blir vi langsomt syke, her er en dame som ca 20 minutter ut i videoen fra Belfort gruppens symposium dokumenterer skadevirkninger av chemtrail (tungmetallforgiftning, se morgellons), se også denne fra symposiumet. Hvis flere som f. eks den unge jenta her hadde snakket åpent om chemtrails så hadde kanskje Hans Gaarder slippet å skrive denne kommentaren (se side 1 i kommentarfelt) under artikkelen til Rolf K. Myhre som bl.a. handler om hva som skjedde i Ukraina.

Ting endrer seg, før Armin Bahrami sluttet sirkelen med tanke på chemtrails da han nylig publiserte artikkelen «Kong Harald, se opp !» så fikk han bekymringsmeldinger fra festivaldeltagere på Hove som dokumenterte spraying før og under en konsert, på en time så var himmelen tildekket med slør av det vi bevisst mener er chemtrail, og ikke contrail, kjemikaliespor og ikke kondensstriper. Sirkelen Armin spinnet rundt spindelvevet vi ser på himmelen startet i mine øyne med artikkelen «hva stod det på veggen«, og aksjonen som ble utført 1. mai 2009 under talen til Jens Stoltenberg. Hvilke ord kan jeg skrive for å berømme en slik innsats?

Ertresvåg vakte stor oppsikt om chemtrails i bøkene "Makten bak Makten" og "Sov, Mitt Lille Norge". Armin Bahrami var på samme tid ute og drev aktivisme på gateplan.

Videre er aktiviteten på facebook stor, og bilder blir publisert daglig av oppegående folk og bevisste borgere. En av dem heter Otto Lund, og her kan du se bilder han har tatt over Trondheim her, og her. Trøndere må begynne å få rust på lungene! Forøvrig var det for en gangs skyld mulig å se blå himmel over Trondheim noen dager nå nylig. En mulig årsak er at Kronprinsparet og Jonas Gahr Støre med kone gikk pilgrimsleden fra Skaun kirke til Nidarosdomen.

Jeg sier mulig årsak, har med andre ord ingen beviser, bare indisier da jeg ikke tror dette følget ville vært ute på pilgrimstur hvis de hadde risikert kjemikalie forgiftning, dog det i følge Mike Cechanowicz som også kom med et viktig addendum til chemtrail-debatten er noe langt større enn disse som står bak sprayingen… Mener han utenomjordiske? Jeg tipper at Rolf Kenneth Myhre mener det er et dekke for Nibiru, samtidig som Armin Bahrami mener Nibiru er et dekke for chemtrails, likevel leser flesteparten fortsatt VG istedenfor nyhetsspeilet, forstå det den som kan.

Egentlig kunne hele artikkelen her vært bygd på materiale tidligere publisert her på Nyhetsspeilet, et nettsted bestående av ildsjeler som har speilet dette fenomenet på en fabelaktig måte, men sporene endrer seg, de ligner nå ofte det som Hopi indianerne forutså ville komme i ‘slutten på epoken’, noe som Jarle Johansen skriver om her. Derfor trenger vi oppdateringer, og jeg har hatt lyst til å skrive en artikkel om dette en stund nå, kanskje som en form for folkeopplysning, eller som en form for ”anger management” da alle vet hvor stemningsdempende chemtrails er. Kanskje er det slik at for min egen utvikling så trenger jeg ikke lenger chemtrail for å våkne, at nå vil jeg ha dem bort?

Mens mange velger å gi fra seg kontrollen over egne drifter ved å stirre på tv som symbol-analfabet i en verden fylt av svart magi, er det flere og flere som ikke lar seg bli hypnotisert av de som har bedratt verden siden Atlantis sank, og før det. Opinionen er i ferd med å våkne. Bedragernes siste kort spilles i disse dager. De spiller ikke med åpne hender men vi i infokrigen har alle gjort vårt for at de ikke har ermer, det skjulte er nå belyst, og den gamle verdensordenens siste krampetrekninger sjokkerer nå en hel verden med en galaktisk plattform som scene. Ja, ting endrer seg drastisk.

Dugnad en gang i måneden?

Hvorfor maser vi

Kineserne sendte frø ut i verdensrommet for å teste hvilken effekt en sånn tur hadde på dem, og det viste seg at turen hadde en merkbar effekt. NASA forsøkte seg med det samme eksperimentet, men mislyktes. En teori om hvorfor NASA mislyktes er at deres romskip består av bl.a. aluminium, noe kineserne ikke bruker i sine romskip. Aluminium blokkerer enkelte energier fra å virke som de skal, aluminiumet som blir brukt i chemtrails kan derfor virke som et skjold i atmosfæren, et skjold mot vår utvikling i tråd med resten av galaksen. Derfor maser vi.

Storm opprettet en egen gruppe på facebook, og der annonserte de at alle kunne sende inn bilder for å spørre om merkverdige værfenomen. Storm tok da ikke høyde for at chemtrails kunne være et merkverdig fenomen som påvirker været… og mine likesinnede venner på facebook sendte inn bilder av chemtrails og spurte i vei, men de ble ganske raskt utestengt fra debatten på storm, og deres bilder ble fjernet. Nå er alle på Storm sin facebook gruppe igjen blitt enige på følgende punkter:

  1. Kondens fra fly danner is som blir liggende i flere timer.
  2. NATO er elitens redskap for å beskytte oss.
  3. Merkverdige fenomen er aldri mer merkverdig enn at sett i lys av vitenskap så er de enkle å forklare.

Derfor maser vi, fordi vi møter motstand. Hadde alt vært rosenrødt hadde vi nemlig ikke giddet å stå på barrikadene og rope om konspirasjoner og høyere bevissthet, da hadde vi matet hverandre med druer og levitert med hellige kuer.

Hvorfor maser ikke du?

“Det som ikke gjøres bevisst, møter en som skjebne”
– C.G. Jung

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
42%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
8%
Om forfatter
Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.

104 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *