Kynismen når nye ekstreme høyder når den skjulte maktelite med hensikt skaper verdens største oljekatastrofe. Nå må vi vanlige mennesker sette ned foten og kreve fri energi og nye ledere.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  05.07.2010 13:21   (Oppdatert 02.04.2011 15:54)

Oljekatastrofen: 911 v2.0

911-«terroristangrepet» i 2001 viste seg i etterhånd å være en innsidejobb utført av den skjulte makteliten for å kunne invadere Afghanistan og Irak. Nå saboterer de planeten for å oppnå nye mål i sin ekstremt kyniske agenda.

Ingen ulykke

Her i midten av juni ble jeg oppmerksom på at oljefondet hadde sikret seg store aksjeposter i BP like i forkant av ulykken i Mexicogulfen. Nå er jeg paranoid nok til at det umiddelbart dukket opp noen interessante tanker som følge av den uskyldige lille informasjonen. Neppe noen ulykke likevel.

Det har lenge sett ut for meg som at oljefondets hensikt mer er å tape penger ned i de rette kassene enn å tjene de menneskene som bor i dette landet.

Nå skal ikke dette handle om verken oljefondet spesielt eller det riggede globale børskasinoet generelt. Men om oljekatastrofen i Mexicogulfen. En katastrofe som savner sidestykke i verdenshistorien. Omfanget kan ikke overdrives, og det er trolig få som er i stand til å se for seg omfanget av dette. Det vi ser nå er lysglimtet fra en eksplosjon. Vi har ikke hørt drønnet ennå.

Oljekatastrofen i Mexicogulfen er 911 versjon 2.0. Den skjulte makteliten er grenseløs i sin kyniske plan.

Solgte BP-aksjer rett før eksplosjonen

Jeg har etter hvert funnet ut hvem noen av de som var så heldige å selge BP-aksjer rett før katastrofen var. Den ene er sjefen for BP. Tony  Hayward solgte sine BP-aksjer for 1,4 millioner pund kun en måned før eksplosjonen.

Snakk om lykketreff at han skulle cashe ut sin personlige portefølje for å betale ned gjelden på herskapsboligen sin like før han trolig blir nødt til å ”ta ansvar” ved å stikke av fra alt sammen og la en annen korporasjonsknekt overta.

Lykken står den informerte bi. Som vanlig.

En annen lykkelig spekulant er Goldman Sachs. Der Halliburton smører krigsmaskineriet for Illuminati rundt i verden, så smører Goldman Sachs de økonomiske tannhjulene for dem. (Jeg bruker Illuminati som samlebegrep for å favne den forrykte gjengen destruktive grådige gråtasser som herjer med planeten vår. Hvorvidt de faktisk har brukt det navnet for å omtale seg selv er uinteressant).

Goldman Sachs solgte drøyt 4.500.000 millioner BP aksjer for nærmere 300.000.000 USD i ukene før utblåsningen.

Så, sjefen for BP og Goldman Sachs solgte i et klarsynt øyeblikk sine aksjer til norske skattebetalere og andre ikke riktig så klarsynte spekulanter. Jeg tror ikke jeg ville latt meg friste av aksjer som for eksempel Halliburton og Monsanto skulle finne på å selge. Ikke Goldman Sachs heller når jeg tenker etter.

Direktøren for BP, Tony Hayward, solgte sine aksjer for £1,4 millioner en måned før eksplosjonen.

Kjøpte aksjer i firma som rydder opp i oljesøl

Men nok om det. Kanskje oljefondet heller burde gjort som Halliburton. De kjøpte Boots & Coots for USD 240,4 millioner åtte dager før ulykken. Boots & Coots er verdens største foretak for rydding av oljesøl. De rydder oljesøl, gassutslipp, brønnbranner og utblåsninger. Makan til lykketreff.

Halliburton er et foretak hvis fremste eksistensberettigelse er å smøre det amerikanske krigsmaskineriet og holde kanonene varme og piggtråden skarp samtidig som det skriver regning med gaffel til amerikanske skattebetalere uten anbud eller konkurranse om sine oppdrag.

Eksplosjon med hensikt

Så dukket det opp informasjon som gjør bildet mer interessant. Det viser seg at det var to ingeniører fra Schlumberger Wireline om bord på BP Horizon på eksplosjonsdagen. Den offisielle historien er at de to ingeniørene skulle kjøre en test (Cement Bond Log) for å kvalitetssikre lokket på brønnen som Halliburton hadde støpt.

Med Halliburtons nyanskaffelse friskt i minne kan man jo undre seg et øyeblikk her. Det later dog til at BP ikke hadde noen problemer med å stole på Halliburtons bunnpropp, siden den offisielt er historien slik at BPs mann bestemte at testen ikke skulle kjøres, og at de to Schlumberger-ingeniørene bare kunne ta neste helikopter av riggen. Hvis dette er sant, hvorfor unnlate å teste en oljebrønn på et så særdeles usikkert sted?

Den andre versjonen som surrer på ryktedørsen i oljemiljøet er at Schlumberger-ingeniørene var tilkalt til riggen spesifikt for å kjøre CBL-testen. De oppdaget at brønnen fortsatt ”was still kicking”, et faguttrykk som indikerer at det er et betydelig problem i prosessen med å ferdigstille brønnen. (well-completion process).

I følge denne versjonen skal Schlumberger ingeniørene ha rådet BP’s mann til ”Shut in” brønnen, enten ved å pumpe ned en tykkere boremasse (drilling fluid) eller å aktivere utblåsnings sikringen (blow-out preventor). Ryktet vil ha det til at BPs mann avslo rådet til Schlumbergers sikringsingeniører, hvorpå disse umiddelbart forlangte å bli evakuert fra riggen. Siden det ikke var noe helikopter på riggen sendte ledelsen i Schlumberger et chartret helikopter ut for å hente sine to mann.

Det er enighet om at Schlumberger ingeniørene forlot riggen kl 11.00. Riggen eksploderte seks timer senere. (Nyhet fra Ian Crane, 14. juni 2010)

Mother Jones rapporterte:

Tony Buzbee, a lawyer representing 15 rig workers and dozens of shrimpers, seafood restaurants, and dock workers, says he has obtained a three-page signed statement from a crew member on the boat that rescued the burning rig’s workers.

The sailor, who Buzbee refuses to name for fear of costing him his job, was on the ship’s bridge when Deepwater Horizon installation manager Jimmy Harrell, a top employee of rig owner Transocean, was speaking with someone in Houston via satellite phone.

Buzbee told Mother Jones that, according to this witness account, Harrell was screaming, «Are you fucking happy? Are you fucking happy? The rig’s on fire! I told you this was gonna happen.»

Hmmm.

Resultatet av oljekatastrofen. Liv dør mens planeten forblør.

Kolossalt oljesøl toppes med svært giftige kjemikalier

Så, mens vi er inne på oljeindustrien, hva med å dumpe litt bensin på bålet for å slukke det.

Corexit 9500 og Corexit 9527A er så giftig at det ikke er tillat brukt i Europa. De er giftigere enn den oljen de ikke en gang klarer å løse opp. Reaksjonskjemikaliene mellom Corexit og råolje er ennå verre. Nå kommer det hit til Norge og Europa, via gulfstrømmen, sammen med uante mengder oljesøl om 1,5 år.

Corexit er uhyre giftig. Ett av de aller giftigste produktene menneskeheten har skapt. De to Corexit-produktene er henholdsvis 56% og 63% effektive i forhold til å løse opp råolje fra Mexicogulfen. Det finnes minst 12 andre mer effektive og mindre giftige alternativer til Corexit. To av dem er 100% effektive til å løse opp den aktuelle råoljen.

Hvorfor i all verden velge den som er desidert mest giftig og minst effektiv når det samtidig finnes et vesentlig mer effektivt og mindre farlig alternativ. Hva er det som egentlig foregår her?

Hvorfor jobber utkommandert sivilt bergingsmannskap uten verneutstyr i denne giftige suppa? Fordi TV-seerne ikke skal bli uroet og tro det er giftig? Legg til at brønnen lekker store mengder av de svært giftige gassene hydrogensulfid, benzen og methylenclorid. Gassmaske og vernedrakt er åpenbart unødvendig. (Nyhetsbrev, www.davidicke.com, 27. juni 2010).

Et Hercules fra det amerikanske flyvåpenet er beordret til å dumpe de ekstremt giftige kjemikaliene.

Historiens største miljøkatastrofe

Russiske forskere er redd at dette er i ferd med å utvikle seg til den største miljøkatastrofen vi har sett med den totale ødeleggelse av halve det nordamerikanske kontinentet. (The European Union Times). Avlinger så langt unna som North Carolina har blitt skadd av giftig regn, og stormsesongen har så vidt startet. Været tar lett med seg både vann, råolje og Corexit langt innover land i regionen. Og som nevnt har vi gulfstrømmen som bringer det over til oss nordmenn.

Hvor stor den endelige dødsonen blir vil bare tiden vise. Foreløpig anslår FEMA en 320 kilometer «dødssone» rundt riggen som en konsekvens av søl og kjemikalier.

Det er flere år siden jeg så dokumentasjon på at oljesøl takles best med dertil egnede soppkulturer. Rett soppkultur kan fortære og omforme råolje til trygg og i mange tilfeller til spiselig sopp. Synd jeg ikke husker hvor jeg fant det, men om noen har relevante lenker så heng dem på.

Enn så lenge kan jeg sitere Paula Fassas artikkel ”What Mainstream Media is Not Telling You about the Gulf Oil Cleanup”:

«An even more effective oil spill solvent is composed of oil eating microbes, gathered from all over the world, reproduced rapidly, and then formed into powders that can be used directly or mixed with water for hosing the oil spills. The by-products of the oil eating microbes turn into edible foods for marine life. And when the microbes consume all the oil, they die off because there is nothing left to eat.» – www.naturalnews.com

Høres ut for meg som Moder Jords standard renovasjonsvesen kan gjøre jobben på en utmerket måte om de blir gitt anledning til det. Men til tross for at bedre viten finnes, er godt dokumentert, og så videre, velges altså den desidert giftigste av de absolutt effektløse behandlingen de kan finne. Hvorfor? Dette minner litt om helsevesenet i grunnen.

Oljeindustrien tapper planeten for sitt blod. Vi må handle før det er for sent. Fri energi er tilgjengelig og holdes skjult av makteliten og oljeindustrien med jernhånd. Fri energi er den eneste veien å gå.

En særdeles kynisk plan

Så gjenstår det å se hva de har planlagt å bruke denne lille katastrofen til. De har ikke jobbet så hardt og så lenge med dette showet uten å ha noen å ha noen kreative kaniner å trekke opp av hatten.

Obligatorisk evakuering av en lang rekke byer forberedes. Interneringsleirene FEMA så forutseende har latt bygge gjennom en årrekke kan omsider komme til nytte. Så praktisk at de er for hånden. Stablene med likkister til gruppebegravelser kan kanskje også komme godt med. Godt å være så forberedt.

FEMA og militære har i årevis hold øvelser for nettopp å hanskes med en slik katastrofe i gulfen – men all informasjon om dette ble tilfeldigvis fjernet fra FEMA-relaterte websider i vår. Noen som husker hvilken ”øvelse” de amerikanske etterretningstjenestene holdt på med den 11. september 2001? En fantastisk klarsynt gjeng egentlig.

Så langt er det nå blitt straffbart for alle journalister, reportere, fotografer, bloggere og sivilt personell å nærme seg oppryddingsaksjonene, rapporterer CNN. I utgangspunktet ville jeg trodd at de ville ønske å dokumentere hvor flinke og iherdige de er, men det er de altså ikke. Det vanker $40.000 i bot og tiltale for føderal forbrytelse. Her bryter den amerikanske regjeringen sin egen grunnlov på flere punkter med et pennestrøk.

Grunnlovene i den vestlige verden er ikke verd så mye lengre. Når man ikke klarer å endre dem får man bryte dem later til å være dagens motto.

Vi vanlige folk kan ikke akseptere å la våre politikere og den skjulte makteliten fortsette slik lengre. Spesielt når kynismen har ingen grenser hvor det rettferdiggjøres å ødelegge planeten vår og skape et kunstig armageddon for å oppnå dikatorisk makt. Du trenger å komme deg opp av sofaen og stille krav til våre skremmende fraværende politikere som lar seg styre blindt uten å ta ansvar for menneskeheten.

Hvis jeg setter meg ned å tenker virkelig hardt kan jeg kanskje finne et spørsmål eller to verd å stille her. Foreløpig tror jeg skal avstå fra å spise tang på en stund.

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Lars-Roger Moe

Om forfatter

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.


Forfatters nettsted: http://www.LivingEarthAlchemy.com
Forfatters artikler: Se alle artikler av (16)Kommentarer

100 kommentarer

 1. Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

  Fint artikkel, men jeg savner «kilder». Det er ekstremt viktig å referere til steder der du fant innholdet i artikkelen, og på den måten «unngår» du skeptikernes stadig latterliggjøring av kildekritikken til konspirasjonsforskerne! 😀
  Her er noen jeg fant:
  1) Goldman Sachs selger nesten 44 % av alle BP aksjer 3 uker før eksplosjonen:
  http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=19591
  2) Halliburton kjøper Boots & Coots 11 dager før eksplosjonen:
  http://www.reuters.com/article/idUSTRE63907A20100410
  3) Oljefondet har tapt 2 milliarder på BP:
  http://e24.no/boers-og-finans/article3638163.ece
  4) Corexit er enda giftigere enn olje selv :) :
  http://en.wikipedia.org/wiki/Corexit
  5) Adolf Hitler var også født 20. April (eksplosjonsdagen):
  http://no.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler

  Og da sendes denne artikkelen også til skepsis for «moderasjon» inne i sin lille perfekte positive verden! 😉

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Mo i Rana Mo i Rana sier:

   arifkarim sier:

   «1) Goldman Sachs selger nesten 44 % av alle BP aksjer 3 uker før eksplosjonen:
   http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=19591»

   Bare noen kjappe kommentarer til dette:

   – Listen det refereres til gjelder salg i første kvartal 2010. Det blir altså helt feil å si at GS solgte BP aksjene «ukene før utblåsningen» som artikkelen hevder. Å hevde at GS solgte aksjene «3 uker før» som du gjør forutsetter at alle aksjene ble solgt siste dag av kvartalet. Men dette vet vi ikke.

   http://investors.morningstar.com/ownership/shareholders-overview.html?chart=yes&link=yesnull&t=BP&region=USA&culture=en-US

   (se fanen for Institutions)

   – Goldman Sachs selger 44 % av sine BP aksjer. Sine aksjer. Ikke alle BP-aksjer slik man kan få inntrykk av i din kommentar. Salget utgjør bare 0,19% av alle aksjer i BP.

   – Hvis GS hadde kjennskap til at en utblåsing ville skje er det jo litt merkelig at
   de velger å sitte med størstedelen av sine BP-aksjer (56%) og ta tap på dette, ikke sant? (Dette forutsatt at ikke de har solgt seg videre ned i de første ukene av april, men dette vet vi heller ikke).

   Jeg skal ikke sitte her å forsvare Goldman Sachs, men jeg synes dette er et typisk eksempel på hvordan man leter med lys og lykter etter nye konspirasjons-vinklinger. Nevn «Goldman Sachs» (..det er et av verdens mest negative brand names) og noen store summer – og vips; her har vi funnet bakgrunnen for oljeutblåsningen.

   GS er en stor aktør i markedet. De posisjonerer seg i markeder og selskap, selger seg ned og kjøper seg opp. Slik alle aktører gjør. Jeg er helt sikker på at GS, lik de fleste andre, har tapt stort på tragedien i Mexico-gulfen.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

    Hva med punktene: 2, 3, 4 og 5? 😀

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Mo i Rana Mo i Rana sier:

     Den underliggende konspirasjonstorien rundt dette er vel at utblåsingen var planlagt og satt i gang av noen med en skummel agenda. Det er i alle fall slik jeg leser artikkelen,og øvrige kommentarer som er skrevet her inne. Alle punktene dine er vel indisier som ikke er så imponerende individuelt sett, men som sammen skal danne et bilde av at her er det altfor mye som skurrer til at det kan være tilfeldig. Det er gjerne slik konspirasjonsteorier oppstår.

     Har det forresten foregått en verdensbegivenhet de siste årene som det ikke har vært knyttet en konspirasjonsteori til? Jeg tror ikke det.

     Men ok. Jeg kan godt prøve å kommentere de andre punktene også:

     2. At Halliburton kjøpte Boots and Cuts kan godt være et «lykketreff» som Moe skriver i artikkelen, men selskapet kan vel ikke sies å ha kommet særlig godt ut av Gulf-utblåsingen. Verken omdømmemessig (..vel, det var ganske dårlig fra før), eller verdi-messig. Her er selskapets aksjekurve de siste tre måneder:
     http://finance.yahoo.com/q/bc?s=HAL&t=3m&l=on&z=m&q=l&c=

     Som en digresjon kan nevnes at Goldman Sachs eier adskillig mer av Halliburton enn hva de eier av BP, så de har nok gått på et kraftig lantent tap også her.
     http://finance.yahoo.com/q/mh?s=HAL+Major+Holders

     3. Oljefondets tap er også latent. Det vil si, det er neppe realisert enda, men dette punktet er vel rimelig tynt i utgangspunktet for å bevise at oljekatastrofen var planlagt.

     4. Kan hende det. Jeg vet ingenting om Corexit . Men også dette er et tynt argument for å bevise at utblåsingen var planlagt.

     5. Hitlers bursdag. Columbine-massakren. Fiaskoen i Grisebukta (alt skjedde den 20. april). Ja, er det ikke den klassiske greia om at Illuminati er syklig opptatt av symboler, sammenhenger og tallamagi. Jeg tror mere det er KT-nerder som er i overkant ivrige av å finne slike spor.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

     Jo, Boots and Coots «øker» langsomt i verdi etter å blitt oppkjøpt av Halliburton:
     http://finance.yahoo.com/q/bc?s=WEL&t=3m&l=on&z=m&q=l&c=

     At Halliburton og GoldMan ikke viser «positiv» utvikling av sine aksjer siden Mai, har det sammenheng med den negative psykoligien innen hele verdens børser pga krisepakker og den stadig økende gjelda til flere OECD landa.

     GD Star Rating
     loading...
    • Olberman avslører Corexit, det dreper oljesølarbeiderne! Hva skjedde med mikrobene som spiser oljen og bryter den ned til biologisk masse? Jeg så en barnefilm med jackie chan «the spy next door» hvor de snakker om dette viruset som spiser all olje i verden. Dette finnes!

     GD Star Rating
     loading...
 2. Profilbildet til tankegang tankegang sier:

  utrolig bra artikkel! 😀

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til TH TH sier:

  For å fyre litt opp i spekulasjonene dine Moe så vil du i filmen Knowing(som handler om å se inn i fremtiden og lagd i 2009) se at hovedrolleinnhaveren ser et nyhetsklipp som omhandler oljekatastrofe i Mexico-gulfen.

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til Vandalf Vandalf sier:

  Denne saken har stinket fra dag én!

  For min del er det nok å se at Haliburton er involvert for at mistanken om skittent spill vekkes. Dette katastrofekapitalismeselskapets kynisme kjenner ingen grenser. At det i tillegg strømmer på med rapporter om både mistenkelige økonomiske transaksjoner, og «merkelig» opptreden fra de involverte selskapene på selve plattformen i forkant av «ulykken» gjør at jeg ikke får meg til å tro at dette var noe hendelig uhell…

  Ellers kommer det stadig flere rapporter om helseplager hos involverte opprydningsmannskaper, blant annet norske;

  http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article1492913.ece

  Interessant er det også å se at BP og USA har hyret inn et kontroversielt privat sikkerhetsselskap for å holde blant annet journalister unna katastrofeområdet og kommanosenteret for katastrofehåndteringen;

  http://www.naomiklein.org/articles/2010/05/bp-and-us-government-command-center-guarded-company-afghan-embassy-hazing-scandal

  Her er en glimrende artikkel av Naomi Klein om katastrofen;

  http://www.guardian.co.uk/theguardian/2010/jun/19/naomi-klein-gulf-oil-spill

  Det skal bli interessant å følge opprydningsarbeidet i denne saken, både av selve oljen (antageligvis en umulig oppgave), men ikke minst når både det strafferettslige og økonomiske ansvaret skal plasseres.

  Jeg har mine mistanker om at de store fiskene (som vanlig) klarer å sno seg unna ansvar. Denne katastrofen er imidlertid av et så stort omfang at det godt kan tenkes at (om dette viser seg å være en viljestyrt katastrofe) pådriverne her har tatt seg «olje over hodet»…

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til javelja javelja sier:

   Katastrofekapitalismeselskapet.

   Det finnes ingen selskap i verden som ikke bygger på kapital. Man kan ikke drive en bedrift uten penger.

   Bare jeg hører en som uttaler seg med så lite allmenn kunnskap får meg til å miste all troverdighet til det du skriver.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Vandalf Vandalf sier:

    javelja:

    Du har ikke begrep om hva jeg snakker om, ergo er denne diskusjonen meningsløs.

    Sett deg inn i begrepet katastrofekapitalisme, feks ved å lese Naomi Kleins glitrende Sjokkdoktrinen – Katastrofekapitalismens fremmarsj, så kan vi snakkes.

    La meg legge til at jeg er fullstendig klar over at kapital er grunnlaget for ethvert selskaps drift, men det har intet med mitt innlegg ovenfor å gjøre.

    GD Star Rating
    loading...
 5. Profilbildet til ye ye sier:

  Corexit 9500 blir produsert av Nalco, en del av ExxonMobil, med nåværende ledere som inkluderer folk fra Exxon and BP.

  Folk med kamera blir arrestert, helikoptere, lokalbefolkning tør ikke snakke, hemmelighold m.m ..hør dette urovekkende intervjuet med James Fox som risikerer å bli arrestert fordi han rapporterer fra område:

  «….a short interview with documentary filmmaker, James Fox. He is presently in Grand Isle, Louisiana. The closest location to the Gulf oil spill.

  What I’m about to share with you is extremely important. There is an absolute MEDIA BLACKOUT in the area. People are being arrested everywhere. Hotels in a 70-mile radius are completely sold out, yet, you don’t see any vans or reporters filming. It’s as if the entire area was under siege.

  James Fox has witnessed this and he basically just arrived. He says he saw multiple Chevron helicopters flying. He has not seen any military activity. It’s as if the oil companies had taken over. James expected to rent a plane to fly over it and that is not possible. The area above the oil spill is now a NO-FLY-ZONE. He will be there for two weeks.

  I am issuing this bulleting because James Fox’s name needs to be out in the public, as there is a possibility that he will be arrested. I have plans to talk to the Grand Isle’s Police Department to get further clarification regarding these arrests, since James people don’t even know who is conducting these arrests. James had the opportunity to talk to the son of one of the cleanup workers (former fisherman) and he told him no one is talking. He did say that no one is being told the extent of this disaster. It is much bigger than what is being reported.

  The government is NOT IN CONTROL…..»

  http://esotericcosmos.com/wp-content/uploads/2010/06/bp_oil_spill.mp3

  Fra Veterans Today:

  FEMA Plans to Evacuate Tampa Bay Area In Place?

  http://www.veteranstoday.com/2010/06/23/florida-gulf-oil-spill-plans-to-evacuate-tampa-bay-area-are-in-place/

  Det finnes 12 andre stoffer enn Corexit på US Environmental Protection Agency (EPA) sin liste som kan brukes ved oljesøl. To av disse på EPA list ble funnet å være 100% effektiv på råoljen mens to andre Corexit produkter hadde estimert effekt på henholdsvis 56 % og 63%.

  Corexit 9500 er fire til ti ganger giftigere enn selve oljen som lekker ut.

  LØSNINGEN BLIR IGNORERT !

  Mikrober kan rense vannet:

  Gulf Oil Spill-Gutsy Solution Restores Environment in Just Six Weeks

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1