Du leser nå
Oljekatastrofen: 911 v2.0

10 minutter lesetidOljekatastrofen: 911 v2.0

Kynismen når nye ekstreme høyder når den skjulte maktelite med hensikt skaper verdens største oljekatastrofe. Nå må vi vanlige mennesker sette ned foten og kreve fri energi og nye ledere.

911-«terroristangrepet» i 2001 viste seg i etterhånd å være en innsidejobb utført av den skjulte makteliten for å kunne invadere Afghanistan og Irak. Nå saboterer de planeten for å oppnå nye mål i sin ekstremt kyniske agenda.

Ingen ulykke

Her i midten av juni ble jeg oppmerksom på at oljefondet hadde sikret seg store aksjeposter i BP like i forkant av ulykken i Mexicogulfen. Nå er jeg paranoid nok til at det umiddelbart dukket opp noen interessante tanker som følge av den uskyldige lille informasjonen. Neppe noen ulykke likevel.

Det har lenge sett ut for meg som at oljefondets hensikt mer er å tape penger ned i de rette kassene enn å tjene de menneskene som bor i dette landet.

Nå skal ikke dette handle om verken oljefondet spesielt eller det riggede globale børskasinoet generelt. Men om oljekatastrofen i Mexicogulfen. En katastrofe som savner sidestykke i verdenshistorien. Omfanget kan ikke overdrives, og det er trolig få som er i stand til å se for seg omfanget av dette. Det vi ser nå er lysglimtet fra en eksplosjon. Vi har ikke hørt drønnet ennå.

Oljekatastrofen i Mexicogulfen er 911 versjon 2.0. Den skjulte makteliten er grenseløs i sin kyniske plan.

Solgte BP-aksjer rett før eksplosjonen

Jeg har etter hvert funnet ut hvem noen av de som var så heldige å selge BP-aksjer rett før katastrofen var. Den ene er sjefen for BP. Tony  Hayward solgte sine BP-aksjer for 1,4 millioner pund kun en måned før eksplosjonen.

Snakk om lykketreff at han skulle cashe ut sin personlige portefølje for å betale ned gjelden på herskapsboligen sin like før han trolig blir nødt til å ”ta ansvar” ved å stikke av fra alt sammen og la en annen korporasjonsknekt overta.

Lykken står den informerte bi. Som vanlig.

En annen lykkelig spekulant er Goldman Sachs. Der Halliburton smører krigsmaskineriet for Illuminati rundt i verden, så smører Goldman Sachs de økonomiske tannhjulene for dem. (Jeg bruker Illuminati som samlebegrep for å favne den forrykte gjengen destruktive grådige gråtasser som herjer med planeten vår. Hvorvidt de faktisk har brukt det navnet for å omtale seg selv er uinteressant).

Goldman Sachs solgte drøyt 4.500.000 millioner BP aksjer for nærmere 300.000.000 USD i ukene før utblåsningen.

Så, sjefen for BP og Goldman Sachs solgte i et klarsynt øyeblikk sine aksjer til norske skattebetalere og andre ikke riktig så klarsynte spekulanter. Jeg tror ikke jeg ville latt meg friste av aksjer som for eksempel Halliburton og Monsanto skulle finne på å selge. Ikke Goldman Sachs heller når jeg tenker etter.

Direktøren for BP, Tony Hayward, solgte sine aksjer for £1,4 millioner en måned før eksplosjonen.

Kjøpte aksjer i firma som rydder opp i oljesøl

Men nok om det. Kanskje oljefondet heller burde gjort som Halliburton. De kjøpte Boots & Coots for USD 240,4 millioner åtte dager før ulykken. Boots & Coots er verdens største foretak for rydding av oljesøl. De rydder oljesøl, gassutslipp, brønnbranner og utblåsninger. Makan til lykketreff.

Halliburton er et foretak hvis fremste eksistensberettigelse er å smøre det amerikanske krigsmaskineriet og holde kanonene varme og piggtråden skarp samtidig som det skriver regning med gaffel til amerikanske skattebetalere uten anbud eller konkurranse om sine oppdrag.

Eksplosjon med hensikt

Så dukket det opp informasjon som gjør bildet mer interessant. Det viser seg at det var to ingeniører fra Schlumberger Wireline om bord på BP Horizon på eksplosjonsdagen. Den offisielle historien er at de to ingeniørene skulle kjøre en test (Cement Bond Log) for å kvalitetssikre lokket på brønnen som Halliburton hadde støpt.

Med Halliburtons nyanskaffelse friskt i minne kan man jo undre seg et øyeblikk her. Det later dog til at BP ikke hadde noen problemer med å stole på Halliburtons bunnpropp, siden den offisielt er historien slik at BPs mann bestemte at testen ikke skulle kjøres, og at de to Schlumberger-ingeniørene bare kunne ta neste helikopter av riggen. Hvis dette er sant, hvorfor unnlate å teste en oljebrønn på et så særdeles usikkert sted?

Den andre versjonen som surrer på ryktedørsen i oljemiljøet er at Schlumberger-ingeniørene var tilkalt til riggen spesifikt for å kjøre CBL-testen. De oppdaget at brønnen fortsatt ”was still kicking”, et faguttrykk som indikerer at det er et betydelig problem i prosessen med å ferdigstille brønnen. (well-completion process).

I følge denne versjonen skal Schlumberger ingeniørene ha rådet BP’s mann til ”Shut in” brønnen, enten ved å pumpe ned en tykkere boremasse (drilling fluid) eller å aktivere utblåsnings sikringen (blow-out preventor). Ryktet vil ha det til at BPs mann avslo rådet til Schlumbergers sikringsingeniører, hvorpå disse umiddelbart forlangte å bli evakuert fra riggen. Siden det ikke var noe helikopter på riggen sendte ledelsen i Schlumberger et chartret helikopter ut for å hente sine to mann.

Det er enighet om at Schlumberger ingeniørene forlot riggen kl 11.00. Riggen eksploderte seks timer senere. (Nyhet fra Ian Crane, 14. juni 2010)

Mother Jones rapporterte:

Tony Buzbee, a lawyer representing 15 rig workers and dozens of shrimpers, seafood restaurants, and dock workers, says he has obtained a three-page signed statement from a crew member on the boat that rescued the burning rig’s workers.

The sailor, who Buzbee refuses to name for fear of costing him his job, was on the ship’s bridge when Deepwater Horizon installation manager Jimmy Harrell, a top employee of rig owner Transocean, was speaking with someone in Houston via satellite phone.

Buzbee told Mother Jones that, according to this witness account, Harrell was screaming, «Are you fucking happy? Are you fucking happy? The rig’s on fire! I told you this was gonna happen.»

Hmmm.

Resultatet av oljekatastrofen. Liv dør mens planeten forblør.

Kolossalt oljesøl toppes med svært giftige kjemikalier

Så, mens vi er inne på oljeindustrien, hva med å dumpe litt bensin på bålet for å slukke det.

Corexit 9500 og Corexit 9527A er så giftig at det ikke er tillat brukt i Europa. De er giftigere enn den oljen de ikke en gang klarer å løse opp. Reaksjonskjemikaliene mellom Corexit og råolje er ennå verre. Nå kommer det hit til Norge og Europa, via gulfstrømmen, sammen med uante mengder oljesøl om 1,5 år.

Corexit er uhyre giftig. Ett av de aller giftigste produktene menneskeheten har skapt. De to Corexit-produktene er henholdsvis 56% og 63% effektive i forhold til å løse opp råolje fra Mexicogulfen. Det finnes minst 12 andre mer effektive og mindre giftige alternativer til Corexit. To av dem er 100% effektive til å løse opp den aktuelle råoljen.

Hvorfor i all verden velge den som er desidert mest giftig og minst effektiv når det samtidig finnes et vesentlig mer effektivt og mindre farlig alternativ. Hva er det som egentlig foregår her?

Hvorfor jobber utkommandert sivilt bergingsmannskap uten verneutstyr i denne giftige suppa? Fordi TV-seerne ikke skal bli uroet og tro det er giftig? Legg til at brønnen lekker store mengder av de svært giftige gassene hydrogensulfid, benzen og methylenclorid. Gassmaske og vernedrakt er åpenbart unødvendig. (Nyhetsbrev, www.davidicke.com, 27. juni 2010).

Et Hercules fra det amerikanske flyvåpenet er beordret til å dumpe de ekstremt giftige kjemikaliene.

Historiens største miljøkatastrofe

Russiske forskere er redd at dette er i ferd med å utvikle seg til den største miljøkatastrofen vi har sett med den totale ødeleggelse av halve det nordamerikanske kontinentet. (The European Union Times). Avlinger så langt unna som North Carolina har blitt skadd av giftig regn, og stormsesongen har så vidt startet. Været tar lett med seg både vann, råolje og Corexit langt innover land i regionen. Og som nevnt har vi gulfstrømmen som bringer det over til oss nordmenn.

Hvor stor den endelige dødsonen blir vil bare tiden vise. Foreløpig anslår FEMA en 320 kilometer «dødssone» rundt riggen som en konsekvens av søl og kjemikalier.

Det er flere år siden jeg så dokumentasjon på at oljesøl takles best med dertil egnede soppkulturer. Rett soppkultur kan fortære og omforme råolje til trygg og i mange tilfeller til spiselig sopp. Synd jeg ikke husker hvor jeg fant det, men om noen har relevante lenker så heng dem på.

Enn så lenge kan jeg sitere Paula Fassas artikkel ”What Mainstream Media is Not Telling You about the Gulf Oil Cleanup”:

«An even more effective oil spill solvent is composed of oil eating microbes, gathered from all over the world, reproduced rapidly, and then formed into powders that can be used directly or mixed with water for hosing the oil spills. The by-products of the oil eating microbes turn into edible foods for marine life. And when the microbes consume all the oil, they die off because there is nothing left to eat.» – www.naturalnews.com

Høres ut for meg som Moder Jords standard renovasjonsvesen kan gjøre jobben på en utmerket måte om de blir gitt anledning til det. Men til tross for at bedre viten finnes, er godt dokumentert, og så videre, velges altså den desidert giftigste av de absolutt effektløse behandlingen de kan finne. Hvorfor? Dette minner litt om helsevesenet i grunnen.

Oljeindustrien tapper planeten for sitt blod. Vi må handle før det er for sent. Fri energi er tilgjengelig og holdes skjult av makteliten og oljeindustrien med jernhånd. Fri energi er den eneste veien å gå.

En særdeles kynisk plan

Så gjenstår det å se hva de har planlagt å bruke denne lille katastrofen til. De har ikke jobbet så hardt og så lenge med dette showet uten å ha noen å ha noen kreative kaniner å trekke opp av hatten.

Obligatorisk evakuering av en lang rekke byer forberedes. Interneringsleirene FEMA så forutseende har latt bygge gjennom en årrekke kan omsider komme til nytte. Så praktisk at de er for hånden. Stablene med likkister til gruppebegravelser kan kanskje også komme godt med. Godt å være så forberedt.

FEMA og militære har i årevis hold øvelser for nettopp å hanskes med en slik katastrofe i gulfen – men all informasjon om dette ble tilfeldigvis fjernet fra FEMA-relaterte websider i vår. Noen som husker hvilken ”øvelse” de amerikanske etterretningstjenestene holdt på med den 11. september 2001? En fantastisk klarsynt gjeng egentlig.

Så langt er det nå blitt straffbart for alle journalister, reportere, fotografer, bloggere og sivilt personell å nærme seg oppryddingsaksjonene, rapporterer CNN. I utgangspunktet ville jeg trodd at de ville ønske å dokumentere hvor flinke og iherdige de er, men det er de altså ikke. Det vanker $40.000 i bot og tiltale for føderal forbrytelse. Her bryter den amerikanske regjeringen sin egen grunnlov på flere punkter med et pennestrøk.

Grunnlovene i den vestlige verden er ikke verd så mye lengre. Når man ikke klarer å endre dem får man bryte dem later til å være dagens motto.

Vi vanlige folk kan ikke akseptere å la våre politikere og den skjulte makteliten fortsette slik lengre. Spesielt når kynismen har ingen grenser hvor det rettferdiggjøres å ødelegge planeten vår og skape et kunstig armageddon for å oppnå dikatorisk makt. Du trenger å komme deg opp av sofaen og stille krav til våre skremmende fraværende politikere som lar seg styre blindt uten å ta ansvar for menneskeheten.

Hvis jeg setter meg ned å tenker virkelig hardt kan jeg kanskje finne et spørsmål eller to verd å stille her. Foreløpig tror jeg skal avstå fra å spise tang på en stund.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene – for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

100 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *