Du leser nå
Iran sender flåter med nødhjelp og nytt håp til Gaza

11 minutter lesetidIran sender flåter med nødhjelp og nytt håp til Gaza

De siste styresettene verden har sett har vært motivert av politisk og økonomisk makt - ikke hva som er moralsk riktig.

Iran sender flere båter med forsyninger, mat, medisiner og leketøy til Gaza. For å unngå påskudd for militær konfrontasjon skal ingen marinefartøyer ekskortere flåten.

Dette er en gledelig dag, nå er festen igang i Gaza og håpet er tilbake etter at Israel knuste drømmen om en åpen okkupasjon.  For noen uker siden, da meldingen om tyrkiske båter var på vei, laget butikkene i Gaza flere tusen tyrkiske flagg og plakater av den tyrkiske presidenten. Nå er iranske flagg på vei, og forhåpentligvis vil flere nasjoner følge etter og sende så mange store båter, robåter, gummibåter, plankeflåter, eller hva som helst for å bryte den ulovlige blokaden som kveler den palestinske befolkningen.

Israel må trekke tilbake til 1948 grensene, eller flytte hele staten til et ubebodd strøk i vår store, romslige verden. Det var en tabbe og misdannelse å etablere en stat som tvang 800.000 palestinere ut av sitt land fordi «Guds utvalgte folk» regjerte i Midt-Østen i 80 år for 2000 år siden. Etter staten Israel ble opprettet er enda flere hundre tusener drevet på flukt til et nomadeliv i store teltbyer.

Mainstream media har den siste tiden bevisst forsøkt å skape en allmenn aksept i befolkningen ved å rettferdigjøre angrepet på nødhjelplasten og legitimere blokaden. Reuters er eid av israelske sionister og i forrige uke var en hånd med en kniv klipt ut av Reuters bilde, som tilhørte en av aktivistenes hånd. Hvorfor er det ingen som er mistenksomme til Reuters? Hva hvis den kniven var klippet og limt inn i ettertid for å sverte godviljen og moralen til fredsaktivistene?

Du må ikke sove!

Israelske soldater bruker palestinske barn som levende skjold.

Nå leser jeg en del nyheter som kommer fra israelske fredsaktivister, en del stoff som norske medier unnlater å skrive om. Det er store protester, 5000 israelske demonstranter gikk i tog for en to-statsløsning og for friheten til det palestinske folk forrige uke. Flere shiministiske ungdommer blir fengslet for at de nekter å tjene i den israelske okkupasjonshæren. Anti-sionist-synagoger i Israel advarer om denne ukulturen innen jødedommen, og de blir raidet og slått av israelsk politi i anti-opprør-rustning. Israel slår sine egne prester med andre ord. De er i ferd med å miste grepet rundt sin egen befolkning, mens de kveler det palestinske folk.

Mitt håp er at Israelere tar seg av sin tyranniske terrorstat. Så kunne freden endelig komme!

Nordmenn roper: Bomb Iran – det er et diktatur!

En av Dagbladets faste kommentatorer Rune Fardhal skriver daglig sin hatpropaganda  i Dagbladet mot den onde islam, de onde muslimer og ondskapens akse; Iran, som han mener er en trussel mot verdensfreden i følgende artikkel.

Han vet nok at sin egen regjering er mer diktatorisk enn den Iranske. Rune klaget høyt når helsemafiaen ønsket å dytte kvikksølv i våre blodårer i vinter, for hvilken regjering er egentlig av folket for folket idag? I Iran blir dissidenter hengt, og i Norge blir de kjemisk lobotomert i tvangstrøyer og stengt inne i psykratrien som politiske fanger.

Iran er diktatorisk, det samme er Israel, og Usa. Det de alle ønsker nå er en konfrontasjon i midtøsten som vil lage ragnarokk og tredje verdenskrig for å forhindre nasjonale oppblomstringer og sosiale bevegelser som krever mer folkelig makt.

Men la oss være litt rasjonelle og se hvem som er krigshisser og hvem som er offer her.

Det klages ofte på at Iran støtter Hamas og Hezbollah, som om det er grunn til å angripe Iran.

Hizbollah har stor støtte i Lebanon etter en langvarig gerillja krig og motstandskamp mot Israel som ønsket en Israelsk styrt regjering i Lebanon. Israel har bombet sønder det landet der i mange år, men lykkes ikke med å knekke viljen til det lebanesiske folk.

Om Iran støtter Hezbollah så syns jeg de skal få nobelsfredspris, ifølge Obama som vant prisen må en noen ganger krige for fred, og i dette tilfellet støtter Iran Lebanons rett til å leve og forsørger dem med småtteri av våpen for deres selvforsvar.

Befolkningen i Gaza var matt og lei falske lovnader som «oslo Avtalen» og fredsarbeidet til utenlandske diplomater som kun førte til et mediateppe over Palestina, som tillot Israel til å bygge 200.000 bosettninger iløpet av fredsperioden. Her er et direkte bevis for det: Oslo avtalen gir fortjenester til Norge.

Palestinske befolkningen skjønte at de var lurt, og at Fattah og PLO var korrupte og grådige når de stjal unna flere millioner med nødhjelp og levde i luksus. Korrupsjon finnes overalt, stoltenberg familien tjener penger på vaksinesalg for å gi deg et eksempel.

Det var da i 1997-99 at intifadaen brøt ut i Gaza og vestbredden. Og Hamas fikk stor støtte blandt befolkningen for deres motstandskampånd og islamiseringen skjerpet korrupsjonen og narkotikastrømmen forsvant for det drepte overlevelsesviljen til folket. Hamas er en millitant bevegelse, men en maur iforhold til israels krigsmaskin.

På begge sider av konflikten oppfordres barn til å hate hverandre.

Mer om Hamas

Hamas vant valget i 2005 på en demokratisk måte, men EU har stemplet folkestyre som en terroristorganisasjon. PLO’s Abbas har null støtte blandt befolkningen han blir ansett som korrupt og millioner av hjelpestøtte forsvinner uten at de treffer der behovet er størst. På vestbredden er levestandaren høy i forhold til gaza, og politikere bader i luksus mens 1.5millioner er fengslet i verdens største konsentrasjonsleir. Hamas gir tilbake til lokalbefolkningen, og derfor har de fått så stor støtte blandt folket og vant valget demokratisk. Hamas er motstandsbevegelsen som lærer barna å dø med våpen i hendene istedenfor å dø uten, for dø skal de uansett under israelsk terrorvelde. De er norges svar på gutta på skaugen, de vet deres eksistens er truet og derfor er det bedre å dø på sine føtter enn å leve på sine knær.

Du må ikke sove!

Det sies at Hamas er Israels fabrikasjon. De trengte en millitant bevegelse for å rettferdigjøre millitæraksjoner mot sivilbefolkningen i Gaza og legge skylden på at de er «ekstremister» og «islamister», noe som er en hver stat sin egen sak hvordan man planlegger sin framtid. Sønnen til Hamas-stifteren var nylig presentert i media etter å ha vært i Israelsk fangenskap i flere år. Han dolket sin far i ryggen, og kom med vanærende utsagn. Dette anses å være det mest lave og ynkeligste æreskrenkelse i midtøsten, en sønn sviker sin far. Sionistene bedrev hjerneforskning og «mindcontrol» operasjoner i konsentrasjonsleirene under Nazi-tyskland-terrorvelde, og her kommer kunnskapen Israel tilgode da det er hundre prosent klart at sønnen er under tankekontroll eller torturert til tilståelse.

Dette er psykologisk krigføringpropaganda på lik linje med «flyvebrevene» israel slipper fra fly over palestinske befolkning for å drepe motstandslysten til folket. Abbasregjeringen var også veldig vennlige med narkotika-tilførselen, noe som Hamas slo hardt ned på for narkotika dreper motstandsgløden i folket.

NRK viser hjerte og mot

Her er noen nyanserte og balanserte artikkler fra vår godeste rikskanal. Dommedagbladet klarer aldri å se saken fra palestinsk side, de vil heller være krigshissere og stemmningen gjennspeiles i kommentarfeltene – Bomb, drep, muslimpakk, lag parkeringsplass av midtøsten…

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7164992

http://nrk.no/nyheter/verden/1.7164171

Iran har rett til å utvikle atomenergi, de har 80millioner innbyggere og en storby-infrastruktur med superhighways og subways. I en klima-hysterisk verden der stormaktene presser alle land til å undertegne felles klimagrunnlover, så er det dobbelmoralistisk å kreve at iran fortsetter å forsyne landets elektrisitetbehov med olje.

Iran har spilt med åpne kort lenge, atominspektørene er ikke kastet ut av landet, så hva er det vi er så redde for? Så lenge inspektørene kan dukke opp når som helst uanmeldt så kan ikke iran lage en atombombe.

Du må ikke sove!

Mainstream media som vi vet er sterkt sensurert, driver samme heksejakt og formidler spøkelseshistorier på samme måte og samme ukritiske sjokkdoktrinebaserte propagandaen vi ble foret med under Irak invasjonen. Verden er i ferd med å begå samme tabbe.. Et eksempel er når Iran annonserer en ny atomkraftverk, hvor konstruksjonen såvidt har begynt, venter Israel og USa som eier «verdensnytt» 3uker, for så å slå alarm om at Iran har et «Hemmelig atomkraftverk» for å skremme verdensbefolkningen.

Et av kravene til korrupte FN, som industrialist imperialistene i Usa skapte for deres eget behov som verdensregjering, var at Iran sender lavanriket uran til utlandet og får returnert nok høyanriket uran til atomenergi.

Dette kravet bøyde Iran som en SUVEREN OG SELVSTENDIG nasjon seg for, og godkjente avtalen om å sende uran til Brasil og Tyrkia.

Men hva skjedde?

FN fortsatte sanksjonene.

Det er nå klart at vesten ønsker en ny krig for å avlede fokuset fra deres nåværende ikke-legitime okkupasjoner i GAZA, BAGDAD og AFghanistan.

USA finansierer sine fiender for å ha noen å skyte på

Taliban er Usa’s makkverk. I 1985 var Taliban velkommne fugler i Reagen administrasjonen og de ble beæret for deres demokratiske fundament. Det var på samme tiden Usa og CIA ansatte Osama bin laden under nicknamet TIM OSMAN som drev proxy-krigføring mot sovjet for usa.

En gammel venn, ble fort en fiende, det samme skjedde med Saddam hussein, på 70tallet en alliert venn som Usa foret med kjemiske våpen for å drive proxy-krigføring mot Iran, 30år senere, en ny fiende å akkumulere og tjene penger på.

Med Karzai-nikkedukken til Usa som på tross av valgfuskingen tidlig på året som Jonas Ghar Støre eller noen andre veslige demokratiske ledere valgte å unnlate å kritisere, vil de enorme nye Lithium, uran og gullfunnene i Afghanistan falle i hendende på Amerika og stormaktene.

Afghanistans statsminister Karzai jobbet tidligere i et amerikansk oljeselskap. Hele bush administrasjonen bestod av tidligere representanter fra oljeindustrien, du høster det du sår og Afghanske folk sitter igjen med et forpested landskap som følge av Usa’s utarmet uranium krigføring hvor landet nå er en radioaktiv søppeldynge.

Opium produksjonen til CIA og MI6 har aldri vært så høy før, etter at taliban mistet makten økte produksjonen med nærmere 100%. Lurer på hva som kommer hjem i de nye norske herkules flyene?

Snakk med folk på Oslo S, heroin har aldri vært så ren og billig før.

Det er en gammel britisk-imperium tradisjon. Opium og heroin er mer verdifult enn olje og lithium, det siste en stat vil ha er et tenkende folk som kan gjennomskue deres løgner. Men nå har tilogmed folk på plata skjønt det.

http://www.serendipity.li/wod.html

War on drugs? Think again.

Hvis vi skal være litt rasjonelle nå, så er det Iran som er omringet og truet. Afghanistan er en Amerikansk invasjonsbase, og på venstresiden er Irak enda en invasjonsbase. Hvordan ville Usa reagert om Iran invanderte Canada og Mexico, og forlangte at de sluttet å produsere atomenergi og truet dem med krig og økonomiske sanskjoner som kun gjør livet til vanlige mennesker i Usa mer vansklig?

Hvis Iran henger «dissidenter» så er det vel ikke en krigshissing mot Israel eller Usa?

Iranske demonstranter blir slått og fengslet som mange andre land. Kina drepte titalls dissidenter i 2008, hvorfor går vi ikke til krig mot Kina?

Jeg støtter frihetsbevegelsen i Iran, mine slektninger ber meg over telefon om å ikke la vesten gå til angrep på Iran, det vil ødelege alt de har tilrettelagt for en ekte folkelig revolusjon hvor styresmaktene må inrette seg enorme sosiale bevegelser som vil sette frihet på dagsorden.

Du må ikke sove!

Nå leser jeg mye nyheter som kommer fra Israelske fredsaktivister, en del stoff som norske medier unnlater å skrive om. Det er store protester, flere shiministiske ungdom som blir fengslet for at de nekter å tjene i den israelske hær. Anti-sionist-synagoger i Israel advarer om denne ukulturen i jødeismen og de blir raidet og slått. Israel slår prester med andre ord. De er i ferd med å miste grepet i sin egen befolkning, mens de kveler den palestinske folk til døden.

Mitt håp, er at Israelere tar seg av deres tyrraniske terrorstat. May peace finnally come.!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
100%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

47 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *