De siste styresettene verden har sett har vært motivert av politisk og økonomisk makt – ikke hva som er moralsk riktig.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  14.06.2010 21:30   (Oppdatert 15.06.2010 16:07)

Iran sender flåter med nødhjelp og nytt håp til Gaza

Iran sender flere båter med forsyninger, mat, medisiner og leketøy til Gaza. For å unngå påskudd for militær konfrontasjon skal ingen marinefartøyer ekskortere flåten.

Dette er en gledelig dag, nå er festen igang i Gaza og håpet er tilbake etter at Israel knuste drømmen om en åpen okkupasjon.  For noen uker siden, da meldingen om tyrkiske båter var på vei, laget butikkene i Gaza flere tusen tyrkiske flagg og plakater av den tyrkiske presidenten. Nå er iranske flagg på vei, og forhåpentligvis vil flere nasjoner følge etter og sende så mange store båter, robåter, gummibåter, plankeflåter, eller hva som helst for å bryte den ulovlige blokaden som kveler den palestinske befolkningen.

Israel må trekke tilbake til 1948 grensene, eller flytte hele staten til et ubebodd strøk i vår store, romslige verden. Det var en tabbe og misdannelse å etablere en stat som tvang 800.000 palestinere ut av sitt land fordi «Guds utvalgte folk» regjerte i Midt-Østen i 80 år for 2000 år siden. Etter staten Israel ble opprettet er enda flere hundre tusener drevet på flukt til et nomadeliv i store teltbyer.

Mainstream media har den siste tiden bevisst forsøkt å skape en allmenn aksept i befolkningen ved å rettferdigjøre angrepet på nødhjelplasten og legitimere blokaden. Reuters er eid av israelske sionister og i forrige uke var en hånd med en kniv klipt ut av Reuters bilde, som tilhørte en av aktivistenes hånd. Hvorfor er det ingen som er mistenksomme til Reuters? Hva hvis den kniven var klippet og limt inn i ettertid for å sverte godviljen og moralen til fredsaktivistene?

Du må ikke sove!

Israelske soldater bruker palestinske barn som levende skjold.

Nå leser jeg en del nyheter som kommer fra israelske fredsaktivister, en del stoff som norske medier unnlater å skrive om. Det er store protester, 5000 israelske demonstranter gikk i tog for en to-statsløsning og for friheten til det palestinske folk forrige uke. Flere shiministiske ungdommer blir fengslet for at de nekter å tjene i den israelske okkupasjonshæren. Anti-sionist-synagoger i Israel advarer om denne ukulturen innen jødedommen, og de blir raidet og slått av israelsk politi i anti-opprør-rustning. Israel slår sine egne prester med andre ord. De er i ferd med å miste grepet rundt sin egen befolkning, mens de kveler det palestinske folk.

Mitt håp er at Israelere tar seg av sin tyranniske terrorstat. Så kunne freden endelig komme!

Nordmenn roper: Bomb Iran – det er et diktatur!

En av Dagbladets faste kommentatorer Rune Fardhal skriver daglig sin hatpropaganda  i Dagbladet mot den onde islam, de onde muslimer og ondskapens akse; Iran, som han mener er en trussel mot verdensfreden i følgende artikkel.

Han vet nok at sin egen regjering er mer diktatorisk enn den Iranske. Rune klaget høyt når helsemafiaen ønsket å dytte kvikksølv i våre blodårer i vinter, for hvilken regjering er egentlig av folket for folket idag? I Iran blir dissidenter hengt, og i Norge blir de kjemisk lobotomert i tvangstrøyer og stengt inne i psykratrien som politiske fanger.

Iran er diktatorisk, det samme er Israel, og Usa. Det de alle ønsker nå er en konfrontasjon i midtøsten som vil lage ragnarokk og tredje verdenskrig for å forhindre nasjonale oppblomstringer og sosiale bevegelser som krever mer folkelig makt.

Men la oss være litt rasjonelle og se hvem som er krigshisser og hvem som er offer her.

Det klages ofte på at Iran støtter Hamas og Hezbollah, som om det er grunn til å angripe Iran.

Hizbollah har stor støtte i Lebanon etter en langvarig gerillja krig og motstandskamp mot Israel som ønsket en Israelsk styrt regjering i Lebanon. Israel har bombet sønder det landet der i mange år, men lykkes ikke med å knekke viljen til det lebanesiske folk.

Om Iran støtter Hezbollah så syns jeg de skal få nobelsfredspris, ifølge Obama som vant prisen må en noen ganger krige for fred, og i dette tilfellet støtter Iran Lebanons rett til å leve og forsørger dem med småtteri av våpen for deres selvforsvar.

Befolkningen i Gaza var matt og lei falske lovnader som «oslo Avtalen» og fredsarbeidet til utenlandske diplomater som kun førte til et mediateppe over Palestina, som tillot Israel til å bygge 200.000 bosettninger iløpet av fredsperioden. Her er et direkte bevis for det: Oslo avtalen gir fortjenester til Norge.

Palestinske befolkningen skjønte at de var lurt, og at Fattah og PLO var korrupte og grådige når de stjal unna flere millioner med nødhjelp og levde i luksus. Korrupsjon finnes overalt, stoltenberg familien tjener penger på vaksinesalg for å gi deg et eksempel.

Det var da i 1997-99 at intifadaen brøt ut i Gaza og vestbredden. Og Hamas fikk stor støtte blandt befolkningen for deres motstandskampånd og islamiseringen skjerpet korrupsjonen og narkotikastrømmen forsvant for det drepte overlevelsesviljen til folket. Hamas er en millitant bevegelse, men en maur iforhold til israels krigsmaskin.

På begge sider av konflikten oppfordres barn til å hate hverandre.

Mer om Hamas

Hamas vant valget i 2005 på en demokratisk måte, men EU har stemplet folkestyre som en terroristorganisasjon. PLO’s Abbas har null støtte blandt befolkningen han blir ansett som korrupt og millioner av hjelpestøtte forsvinner uten at de treffer der behovet er størst. På vestbredden er levestandaren høy i forhold til gaza, og politikere bader i luksus mens 1.5millioner er fengslet i verdens største konsentrasjonsleir. Hamas gir tilbake til lokalbefolkningen, og derfor har de fått så stor støtte blandt folket og vant valget demokratisk. Hamas er motstandsbevegelsen som lærer barna å dø med våpen i hendene istedenfor å dø uten, for dø skal de uansett under israelsk terrorvelde. De er norges svar på gutta på skaugen, de vet deres eksistens er truet og derfor er det bedre å dø på sine føtter enn å leve på sine knær.

Du må ikke sove!

Det sies at Hamas er Israels fabrikasjon. De trengte en millitant bevegelse for å rettferdigjøre millitæraksjoner mot sivilbefolkningen i Gaza og legge skylden på at de er «ekstremister» og «islamister», noe som er en hver stat sin egen sak hvordan man planlegger sin framtid. Sønnen til Hamas-stifteren var nylig presentert i media etter å ha vært i Israelsk fangenskap i flere år. Han dolket sin far i ryggen, og kom med vanærende utsagn. Dette anses å være det mest lave og ynkeligste æreskrenkelse i midtøsten, en sønn sviker sin far. Sionistene bedrev hjerneforskning og «mindcontrol» operasjoner i konsentrasjonsleirene under Nazi-tyskland-terrorvelde, og her kommer kunnskapen Israel tilgode da det er hundre prosent klart at sønnen er under tankekontroll eller torturert til tilståelse.

Dette er psykologisk krigføringpropaganda på lik linje med «flyvebrevene» israel slipper fra fly over palestinske befolkning for å drepe motstandslysten til folket. Abbasregjeringen var også veldig vennlige med narkotika-tilførselen, noe som Hamas slo hardt ned på for narkotika dreper motstandsgløden i folket.

NRK viser hjerte og mot

Her er noen nyanserte og balanserte artikkler fra vår godeste rikskanal. Dommedagbladet klarer aldri å se saken fra palestinsk side, de vil heller være krigshissere og stemmningen gjennspeiles i kommentarfeltene – Bomb, drep, muslimpakk, lag parkeringsplass av midtøsten…

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7164992

http://nrk.no/nyheter/verden/1.7164171

Iran har rett til å utvikle atomenergi, de har 80millioner innbyggere og en storby-infrastruktur med superhighways og subways. I en klima-hysterisk verden der stormaktene presser alle land til å undertegne felles klimagrunnlover, så er det dobbelmoralistisk å kreve at iran fortsetter å forsyne landets elektrisitetbehov med olje.

Iran har spilt med åpne kort lenge, atominspektørene er ikke kastet ut av landet, så hva er det vi er så redde for? Så lenge inspektørene kan dukke opp når som helst uanmeldt så kan ikke iran lage en atombombe.

Du må ikke sove!

Mainstream media som vi vet er sterkt sensurert, driver samme heksejakt og formidler spøkelseshistorier på samme måte og samme ukritiske sjokkdoktrinebaserte propagandaen vi ble foret med under Irak invasjonen. Verden er i ferd med å begå samme tabbe.. Et eksempel er når Iran annonserer en ny atomkraftverk, hvor konstruksjonen såvidt har begynt, venter Israel og USa som eier «verdensnytt» 3uker, for så å slå alarm om at Iran har et «Hemmelig atomkraftverk» for å skremme verdensbefolkningen.

Et av kravene til korrupte FN, som industrialist imperialistene i Usa skapte for deres eget behov som verdensregjering, var at Iran sender lavanriket uran til utlandet og får returnert nok høyanriket uran til atomenergi.

Dette kravet bøyde Iran som en SUVEREN OG SELVSTENDIG nasjon seg for, og godkjente avtalen om å sende uran til Brasil og Tyrkia.

Men hva skjedde?

FN fortsatte sanksjonene.

Det er nå klart at vesten ønsker en ny krig for å avlede fokuset fra deres nåværende ikke-legitime okkupasjoner i GAZA, BAGDAD og AFghanistan.

USA finansierer sine fiender for å ha noen å skyte på

Taliban er Usa’s makkverk. I 1985 var Taliban velkommne fugler i Reagen administrasjonen og de ble beæret for deres demokratiske fundament. Det var på samme tiden Usa og CIA ansatte Osama bin laden under nicknamet TIM OSMAN som drev proxy-krigføring mot sovjet for usa.

En gammel venn, ble fort en fiende, det samme skjedde med Saddam hussein, på 70tallet en alliert venn som Usa foret med kjemiske våpen for å drive proxy-krigføring mot Iran, 30år senere, en ny fiende å akkumulere og tjene penger på.

Med Karzai-nikkedukken til Usa som på tross av valgfuskingen tidlig på året som Jonas Ghar Støre eller noen andre veslige demokratiske ledere valgte å unnlate å kritisere, vil de enorme nye Lithium, uran og gullfunnene i Afghanistan falle i hendende på Amerika og stormaktene.

Afghanistans statsminister Karzai jobbet tidligere i et amerikansk oljeselskap. Hele bush administrasjonen bestod av tidligere representanter fra oljeindustrien, du høster det du sår og Afghanske folk sitter igjen med et forpested landskap som følge av Usa’s utarmet uranium krigføring hvor landet nå er en radioaktiv søppeldynge.

Opium produksjonen til CIA og MI6 har aldri vært så høy før, etter at taliban mistet makten økte produksjonen med nærmere 100%. Lurer på hva som kommer hjem i de nye norske herkules flyene?

Snakk med folk på Oslo S, heroin har aldri vært så ren og billig før.

Det er en gammel britisk-imperium tradisjon. Opium og heroin er mer verdifult enn olje og lithium, det siste en stat vil ha er et tenkende folk som kan gjennomskue deres løgner. Men nå har tilogmed folk på plata skjønt det.

http://www.serendipity.li/wod.html

War on drugs? Think again.

Hvis vi skal være litt rasjonelle nå, så er det Iran som er omringet og truet. Afghanistan er en Amerikansk invasjonsbase, og på venstresiden er Irak enda en invasjonsbase. Hvordan ville Usa reagert om Iran invanderte Canada og Mexico, og forlangte at de sluttet å produsere atomenergi og truet dem med krig og økonomiske sanskjoner som kun gjør livet til vanlige mennesker i Usa mer vansklig?

Hvis Iran henger «dissidenter» så er det vel ikke en krigshissing mot Israel eller Usa?

Iranske demonstranter blir slått og fengslet som mange andre land. Kina drepte titalls dissidenter i 2008, hvorfor går vi ikke til krig mot Kina?

Jeg støtter frihetsbevegelsen i Iran, mine slektninger ber meg over telefon om å ikke la vesten gå til angrep på Iran, det vil ødelege alt de har tilrettelagt for en ekte folkelig revolusjon hvor styresmaktene må inrette seg enorme sosiale bevegelser som vil sette frihet på dagsorden.

Du må ikke sove!

Nå leser jeg mye nyheter som kommer fra Israelske fredsaktivister, en del stoff som norske medier unnlater å skrive om. Det er store protester, flere shiministiske ungdom som blir fengslet for at de nekter å tjene i den israelske hær. Anti-sionist-synagoger i Israel advarer om denne ukulturen i jødeismen og de blir raidet og slått. Israel slår prester med andre ord. De er i ferd med å miste grepet i sin egen befolkning, mens de kveler den palestinske folk til døden.

Mitt håp, er at Israelere tar seg av deres tyrraniske terrorstat. May peace finnally come.!

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Armin Bahrami

Om forfatter

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"


Forfatters nettsted: http://www.Bevissteskjorter.no
Forfatters artikler: Se alle artikler av (116)Kommentarer

47 kommentarer

 1. Profilbildet til Zetera Zetera sier:

  Flott artikkel Armin.
  USA ødelegger over alt, kun for å sikre seg ressurser, se eks vis ”Afghanistan kan bli et nytt Saudi-Arabia”. Gull, jern, kobber, kobolt og litium. Afghanistan er fullt av verdifulle mineraler, ifølge nye funn gjort av amerikanske geologer og ansatte i forsvarsdepartementet.

  Se her: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3691810.ece

  Håper Wikileaks kommer med enda flere avsløringer av hvordan USA driver på: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10008811

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

   Hvorfor «bare» USA, hva med resten av kapitalistiske maktsyke verden?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Zetera Zetera sier:

    arifkarim
    Barack Obama er president for verdens sterkeste militærmakt, USA.

    Snart vil du se hvilken rolle denne nasjonen vil spille i den nære framtid!
    Obama, katolikker og USA

    Det økonomiske kollapset kom fra USA. Etter at tvillingtårnene i USA ble ødelagt som ved et knips, ble det laget et voldsomt lovverk som skal straffe terrorister over hele verden. Denne trenden fortsetter, selv om Obama lover bedre tider.

    Men hva forventer vi av Obama og hans stab?

    Det er verd å legge merke til at den absolutt største gruppen i Kongressen i USA er katolikker. Mange av disse katolikkene er Jesuitter, eller har utdannet seg på Jesuitt-universiteter i USA. Det finnes mange slike katolske universiteter i USA. Nå er det 52 Jesuitter i Kongressen i USA. Det er nesten 10% av 535 medlemmer av Kongressen. 11 Jesuitter vil ha innflytelse i Senatet, og 41 i Representantenes Hus. (Denne informasjonen er tatt fra boken Codeword Babylon, av P. D. Stuart, samt fra den Katolske Nyhetstjenesten Catholic News Service, Washington D.C. Des. 08 og Jan. 09.)

    Det er også verdt å legge merke til at 6 av 9 høyesterettsdommere i USA er katolikker. Hengivne katolikker vil først og fremst være lojal til den Katolske Kirkes prinsipper. Hvis det amerikanske lovverket er på kollisjonskurs med den katolske Kirkes lover, så vil de først og fremst være lojal mot den Katolske Kirkes lover.

    Vi har denne uttalelsen fra den Katolske Kirke:
    ”Alle katolikker må bli aktive elementer i det daglige politiske livet i landet der de bor. Alle katolikker må utøve sin makt for å bidra til at nasjonenes grunnlover blir formet etter prinsippene til den Sanne Kirke.“ – Pave Leo XIII. Hyrdebrev fra 1890.

    Selv om dette er skrevet for lenge siden, så er strategien den samme. Katolikkene som er engasjert i politikken er oppfordret til å forsøke å forme lovene etter den katolske Kirkes prinsipper. Det er det vi ser i USA og i den globale strategien, både i den Europeiske Union, den Afrikanske Union og i hele det internasjonale lovverket.

    Den katolske kirkes prinsipper er i ferd med å gjenvinne makten i USA, i Europa, og ellers i verden. Alt skal sentraliseres og internasjonaliseres.

    På den måten får de makt.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Zetera Zetera sier:

     Her kommer også litt om jesuittenes innflytelse i dette spillet:

     Jesuittene er en halv-hemmelig organisasjon som arbeider for den Katolske Kirke. De bruker alle midler for å nå sitt mål, nemlig å fremme den Katolske Kirkes interesser. Legg merke til denne uttalsen fra boken Codeword Barbelon, s. 68-69:
     ”…Jesuit Fader Emmanuel Sa, og Escobar gir denne rettledningen: ”Løftene er ikke bindende hvis, når du gir dem, du ikke har til hensikt å holde dem.” (Heckethorn, Vol. I, The Secret Societies of all ages, op. Cit., s. 291; Blaise Pascal, Provincial Letters (1898), s. 186).

     Her ser vi klart at vi ikke kan stole på at Jesuittene handler etter det de sier. De kan si en ting og gjøre noe annet. Hvordan kan vi da stole på en Jesuit når han har posisjon som en dommer eller andre høye posisjoner i USA?

     I denne forbindelse er det verd å legge merke til at Obama har katolikker og Jesuitter rundt seg. Flere av dem som nå har posisjoner i USA’s styre og stell har hatt sin utdannelse på Jesuitt-universiteter, slike som Jon Favreau, (the Holy Cross Jesuit University), Janet Napolitano, (the Santa Clara University), Robert Gates (Georgetown University), Tom Daschle, (Georgetown University), Ron Klain (Georgetown University), Dan Pfeiffer (Georgetown University) og J. Scott Gration (Georgetown University), …bare for å nevne noen. (Kilde: Wikipedia + Codeword Barbelon). Disse katolikkene som er Jesuitt-utdannet, pluss mange flere, er med til å styre USA som en nasjon. De har viktige samfunnsposisjoner og er medlemmer og ledere av departementer og Kongressen. Jesuittene og katolikkene arbeider for paven og den Katolske Kirke. Som rådgivere og medarbeidere for nasjonen USA og president Barack Obama, så er det ikke vanskelig å tenke seg hvilken retning de vil råde, og hvilken retning denne nasjonen vil ta. Den retningen denne nasjonen vil ta, vil få innflytelse på hele verden! Og vi vil snart se hva det vil bety, for det er stille før stormen!

     I sin utdannelse på Jesuitt-universitetene får Jesuittene god kunnskap om den Katolske Kirkes strategi. De vet godt at den Katolske Kirke arbeider for verdensherredømme, og derfor, i sine velutdannede posisjoner, så påvirker de beslutningene i den retningen. Før de begynner sin Jesuitt-virksomhet, så avgir de en troskapsed til paven og den Katolske Kirke. Her kommer deler av den eden. Noen av dere har sett den tidligere, men i Obamas regjeringstid bør vi bli minnet om hvilke krefter som er i gang. Her kommer en liten del av Jesuitt-eden:
     “Jeg lover og erklærer videre at jeg vil hjelpe, assistere og råde alle eller hvem som helst av Hans Hellighets agenter hvor som helst jeg skal være, i Sveits, Tyskland, Holland, Danmark, Sverige, Norge, England, Irland eller Amerika, eller i hvilket som helst annet kongedømme eller territorium jeg kommer til, og gjøre mitt ytterste for å utrydde og utslette de kjetterske Protestantene eller liberale doktriner, og å ødelegge alle deres påståtte makter, lovlige eller ikke lovlige.” – Romanism vs. Americanism, T. W. Callaway, s. 58-61; Kartoteket i Kongressen (Congressional Record) USA, 15. februar 1913, s. 3215-6. Også i “The Engineer Corps of Hell” av Edwin A. Sherman. s. 118, 1883, Library of Congress Catalog Card # 66-43354; Også i heftet ”Eliten strammer grepet”, s. 7-9 på http://www.endtime.net

     I denne eden blir det også gitt tillatelse til å bruke alle midler for å nå sine mål.
     Denne eden gir oss et glimt av pavemaktens metoder og planer for å ødelegge Protestantismen og de selvstendige nasjonene, inkludert USA. Planen er altså å ødelegge Protestantismen og de selvstendige nasjonene. Ser vi det i dag? Ser vi det i USA, i Sverige, England, Norge, Danmark, Holland osv.?

     Svaret er et klart ”JA”.

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til bin Laden bin Laden sier:

   Nå bekrefter et norsk nettsted at jøder skjøt fredsaktivister med nødhjelp til konsentrasjonsleir Gaza for å drepe, ikke som djevelens avkom hevdet før: http://nyheter.no.msn.com/utenriks/artikkel.aspx?cp-documentid=153969295
   «Det yngste offeret, 19 år gamle Furkan Dogan, ble skutt fem ganger – inkludert to ganger i hodet. En av kulene som gjennomboret hodet, var skutt fra nært hold.»

   Jødiske spesialmordere hadde «dødslister» signert av jødefascister Natan-jahva-lieberman&Co.
   10 nødhjelpere ble dumpet i havet for å skjule bevis, minst to av dem ble bundet og kastet over bord levende rett foran øyne til levende vitner.

   Sionistisk misdannelse «israhell» tror den har ingenting å frykte.
   Men det er et fryktelig sted de vil havne i:

   GD Star Rating
   loading...
 2. Profilbildet til BelzeBob BelzeBob sier:

  Jasså. Mineralforekomster osv. i Afghanistan. (En bonus i tillegg til opiumen og hasjen.)

  Dette betyr nok enda mer krig og lidelse. Jeg tenker på Kongo. Visste dere hvorfor millioner av mennesker har blitt massakrert der det siste tiåret? Mobiltelefoner. Folk i Kongo slåss om gruvene som har sjeldne og verdifulle mineraler/metaller som mobiltelefon-industrien trenger. Noe å tenke på neste gang du plukker opp mobilen.

  http://www.masternewmedia.org/information_access/censored-news/project-censored-news-mass-media-censorship-20070707.htm

  Forøvrig er jeg enig i det Armin skriver.

  GD Star Rating
  loading...
  • Kan det hende Moland og French var leiesoldater for de internasjonale selskapene som ønsker total kontroll over forekomstene? Norge er dypt involvert i Kongo. http://www.dagbladet.no/2009/09/24/magasinet/kongo/utenriks/olje/8161095/

   Dagens voldtekspolitikk er grunnen til at Usa styrtet og drepte afrikas store sønn » Lumumba» på 60tallet. Den demokratiske kongo falt, selskapene tok over og ikke så mye som en krone går til folket som eier naturressursene.

   Fri handel = Fri voldtekt av den tredje verden!

   Hasjen flyter i Oslo, og den er skitten og penslet med heroin, opium eller CIA-nano-termitter. Det må være noen bakmenn i millitære eller høye politiske makter, eller i tollvesenet som tillater denne massive overfloden av hasj i Norge. Problemet hadde vært løst om Cannabis dyrking var tillat, da er du sikker på hva du får, siden du gror det selv og du støtter ikke gate eller statskriminalitet.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til smurfen smurfen sier:

    Det er nok liten tvil om at Moland og French var leiesoldater for Norge
    UD har brukt over 2 millioner på rettsakan deres i tillegg så har noen anonyme givere spandert gratis advokat på dem
    Det befinner seg 34 andre nordmenn i utenlandske fengsler som aldri har fått så mye som en banan engang fra Norsk UD så det sier seg selv at her skjuler Norge noe
    Kongo er vel mest kjent for diamantgruvene sine så er du i besittelse av en diamant så er det nok mest sannsynlig en blod diamant der millioner av kvinner og barn har blitt voldtatt og hogd i biter med mancheter som er grunnen til at du har fått diamanten din

    Men det er jo ikke noe oppsiktsvekkende, spier du en sjokolade så er det barne slaver som har produsert kakaoen
    PCen og mobilen er for det meste produsert i Kina der man har enorme fabrikker der det jobber opptil 500 000 arbeidere på hver fabrikk der dem sover, spiser og bor, 16 timers arbeidsdager 7 dager i uken med 4 dager fri i året

    Det er alltid profitten som styrer

    Det er denne oppskiften NWO vil ha for verden
    Vi skal reduserest til maur uten rettigheter, jobbe og sove er det det skal handle om som i det perfekte sammfunnet som er mauren
    Dem som ikke passer inn eller kan yte max blir fort til for eller noe annet nyttig

    En liten super rik og mektig elite skal styre dette «perfekte» samfunnet

    9/11 viste hvor lettlurte verdens befolkning var

    Først nå etter noen år så har verdens befolkning skjønt at det alltid er dem som tener på en katastofe som også har forårsaket dem

    Goldman sucks shortet enorme aksjeporteføljer dagen i forveien både i oljekatastofen og 9/11 samt finanskrisen
    Dick, Donald og Bush tente enormt på akjene dem fikk fra Haliburton som fikk kjempe gevinst på våpensalg og kontrakter i Irak og Afganistan krigene
    Haliburton var også selskapet som reiste ut til Deepwater Horizon for å kontrollere sementpluggene for så og skynde seg i land, få timer etterpå så gikk alt i lufta

    Eliten fikk også tredd en rekke nye lover ned over hodene på befolkningene som setter all personvern til side samt sikre og øke sin egen makt
    Den samme gjengen har tilført seg selv enorme stimuleringspakker som middelklassen nå skal betale for med økte skatter og avgifter og reduserte pensjoner, lønninger, trygder mm

    Nå har over 50% av verdens befolkning avslørt hyklerene så dermed har USA og EU jobbet hardt med nye lover der dem kan fengsle bloggere og andre som tviler på den sannheten myndighetene serverer

    Facistregime og plutokrati styrt av NWO er snart innført i hele verden

    Hvor lenge skal vi la dem få lov og ta friheten fra oss bit for bit?

    http://www.tu.no/olje-gass/article246752.ece

    http://www.dagbladet.no/2010/02/22/nyheter/utenriks/afghanistan/nato/taliban/10529845/

    GD Star Rating
    loading...
    • Coltanen er mer verdifull enn diamanter Smurfen, hver borger i verden har ikke en diamant, men de har en mobiltelefon og Laptop. Coltan’en stjeles fra kongolesiske befolkning og fraktes til storindustrien i Kina.

     Moland og French var leiesoldater for SIG(special internvention group) som ble etablert i Norge og senere flyttet til London grunnet oppstyr i media. Lurer på hvor mange borgeraktivister og andre folkefigurer de har drept, noen må holde Kongo i grøfta, med økonomiske leiemordere og deres privateide millitærfløy. På denne måten unngår de å kalle det for en krig, og verdensoppinionen holdes utenfor private hærers krigføring for mineraler og gull.

     Donald Rumsfeld har aksjer i Halliburton og Novartis(krig og legemiddel). De fleste i dagens samfunn tror USA tjener på krigen i afghanistan og Irak, noe de ikke gjør ettersom 52% av amerikanske skattepenger finansierer utelandskrigene. Halliburton tar fks 100dollar pr klesvask for amerikanske soldaters uniformer. Det amerikanske folk taper på krigen, mens private selskap hvor politikere som fikk oss inn i krigen har aksjer og vinning tar alt gevinsten i egen lomme.

     Bli en politiker du også, så du kan få dine egne fordeler og goder.

     Etter det jeg har hørt av Lindsey Williams besøk hos Alex Jones, slippes det ut 4millioner tonn olje hver dag. Det er mediablokade rundt gulfen og de som tar bilder arresteres. Denne katastrofen er global, makteliten saboterer og ødelegger alt de kan for å få oss låst fast i denne krisetilstanden, slik at vi aldri får tid til å sette oss ned , arrangere folkemøter, og begynne å tenke på et nytt paradigme,styresett, eller danne et parti som kan løsdrive oss fra denne olje-sult-og krigalderen til England/Usa/Israel.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MortenB MortenB sier:

     Kongo har de eneste Tantalium gruvene som er kjent på jorden, i tillegg også kobolt gruver. Tantalium brukes i de små gule tantal-kondensatorene i mobiler og Laptop’er. Kobolt brukes i batteriene. I tillegg til dette finnes det tinn og kobber som også brukes i disse produktene (og annen elektronikk).

     I disse gruvene eksisterer slavearbeid, barnearbeid, mishandling og alt du kan tenke deg. Spesielt Tantalium som kun finnes her er svært verdifullt og bønder som krever retten til sin egen eiendom elimineres i mengder med våpen av innleide soldater.
     Ca 200.000 regnes å ha blitt drept kun i forbindelse med gruvedriften.

     Dette er «sausen» disse gutta vasser i. Muligheten for at de er uskyldig er vel lik null ? Spørsmålet er hvor mange andre som er det, og hvor høyt opp dette går her i landet.

     GD Star Rating
     loading...
 3. Profilbildet til BelzeBob BelzeBob sier:

  Hasjen i Norge er vel hovedsaklig fra Marokko?

  Men… heroin er det masse av ja. Blir neppe avkriminalisert med det første.

  Moland & French…..hmm ja – hva gjorde de egentlig der nede? Turistguider?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Askeladden Askeladden sier:

   Synes det er interessant å bemerke seg at French har innrømmet å ha slektninger i Israel og at han i første etappe av mediadekningen av saken ble holdt anonym i motsetning til Moland som fikk sin identitet offentliggjort fra første stund.

   GD Star Rating
   loading...
 4. Israel har nå vært så «vellsinnet» og tillate 2 utlendinger oppservere at de etterforsker seg selv…!?

  La oss nå ta en titt på knoll og tott.

  Kenneth «Ken» Watkin beskytter torturister:
  Ken Watkin was implicated in the Canadian Afghan detainee issue, in which several detainees arrested by the Canadian Forces went missing or were tortured following their transfer to the Afghan National Police and National Directorate of Security. Mr. Watkin refused to answer questions when called to testify in Canada’s House of Commons about whether he was directed to authorize the transfers or had knowledge of Canadian diplomatic reports of torture, and claimed that solicitor-client privilege owed to the Government of Canada prevented him answering the House’s questions.
  http://www.ctv.ca/CTVNews/TopStoriesV2/20091105/afghan_prisoners_091105/?s_name=&no_ads=

  David Trimble, Baron (the lord) Trimble:
  In May 2010 Trimble launched, with Spain’s former prime minister Jose Maria Aznar, the «Friends of Israel Initiative,» a non-Jewish international project supporting Israel’s right to exist.

  Trimble er tydligvis fan av britisk israelisme
  http://conservativehome.blogs.com/torydiary/files/misundertanding_ulster_cfi.pdf

  Fredsprisvinner og stemte JA til krigen mot Irak
  http://www.arabmediawatch.com/amw/MediaLobbying/IraqWarVote/tabid/142/Default.aspx

  Han er også medlem av The Brit-ish house of lords:
  House of Lords er overhuset i Det britiske parlamentet. I motsetning til det langt viktigere Underhuset består det av utnevnte (og noen ARVELIGE), ikke-valgte medlemmer. Medlemmene deles i to kategorier: Lords Spiritual (de øverste geistlige lederne i Den engelske kirke) og Lords Temporal (medlemmer av adelsstanden).

  Fin bande dette her…

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til Zetera Zetera sier:

  Det norske oljefondet har også investert stort i gruvene i Kongo, se FBI ”connecting people” serie her, NRK Nett TV:
  http://www1.nrk.no/nett-tv/sok/Connecting+People

  I tv-serien «Connecting People» følger vi en mobiltelefon fra fødsel til død,
  og dokumenterer hvordan produksjonen påvirker livet til arbeiderne i mobilindustrien.

  Kobolt brukes til å lage mobilbatterier. Tinn brukes til å lodde mobilene. Coltan brukes til å lage kondensatorene i mobilene.

  Kina produserer deler for de store mobilselskapene. Statens pensjonsfond (Oljefondet) er inne med til sammen 200 millioner kroner i eierselskapene til de to fabrikkene, Flextronics Xixiang og BYD Baolong.
  Fabrikkene, som begge ligger i elektronikkbyen Shenzhen, lager henholdsvis mobilladere og mobilbatterier. De som arbeider her har det ikke godt, stort sett jenter på disse fabrikkene:
  Bak fasaden, og oljefondet i tvilsomme Kinafabrikker:
  http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.6828587
  http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.6825936
  Når oljealderen inntok Norge så forsvant både etikk og moral i dette samfunnet fullstendig!

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til Ulven Ulven sier:

  4 millioner er drept i Congo, bl.a. pga. vestlige selskapers koltan-jakt:

  ”Once the good ole CIA boys at Bechtel did their NASA satellite studies of the Democratic Republic of Congo’s (DRC) mineral resources and discovered that it was the ‘richest patch of earth on the planet,’ all hell broke loose!

  They figured out that the DRC has 80% of the world’s coltan, among many other vital resources. Without coltan, you can’t have any technology that requires a computer chip: computers, cell phones, satellites and weapon systems, of course.

  So Bechtel, the CitiBank boys, the World Bank, IMF and various covert elements have been supplying brutal regime after brutal regime in the region. Well over four million and counting have died there.»

  http://theuniversalseduction.com/articles/confessions-of-a-covert-black-ops-agent

  Spørsmål 1: Hva har egentlig Moland og French bedrevet i Congo ? Det er ikke uvanlig å bli tiltalt for kun en liten del av de forbrytelsene som man har vært med på eller kjenner til.

  Spørsmål 2: Hvorfor er det så viktig for norske media å få Moland/French frikjent / fritatt for straff ?

  Spørsmål 3: Hvordan er det mulig at ressurssterke aviser som VG har hatt sine reportere på plass i Congo i måned etter måned uten å ha fått med seg så mye som en flik av de forbrytelsene som vestlige menn har begått mot folket i Congo i de senere årene og som trolig ennå pågår ?

  Det blir som at en norsk journalist skulle ha vært med de russiske styrkene som frigjorde Auschwitz og de andre konsentrasjonsleirene og ikke hadde funnet annet kritikkverdig å rapportere hjem enn stanken fra doene…

  GD Star Rating
  loading...
  • VG, Dommedagbladet, Aftenposten og de store mottar hvert år 66kr av dine skattepenger i pressestøtte. Det er til hver avis! Det bør opprettes en mulighet i den elektroniske ligningen og luke ut de utgiftene en har boikottet. Jeg leser ikke Vg, derfor skal jeg heller ikke betale dem pressestøtte. Hvorfor skal de i det hele tatt motta støtte når de tjener på annonser? De fleste artikklene deres er NTB, eller reuters, ikke en eneste god reportasje med ekte gravejournalistikk som man kan krediteres for heller. HAdde nyhetsspeilet mottatt pressestøtte, hadde jeg dratt til Somaliske kyst for å avdekke internasjonale selskapers radioaktiv-dumping plass og tatt turen til Kongo etter det. Hvis jeg døde, så vit at Moland og French har kompisser i jungelen.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

   Spørsmål 4:
   Hvorfor ble poliovaksinen utviklet / testet i Kongo, og hvorfor ble den første påviste Hiv / Aids utbredelsen «også» i Kongo?
   Fra wikipedia:
   «Between 1957 and 1960, however, Hilary Koprowski continued to administer his vaccine around the world. In Africa, the vaccines were administered to roughly one million people in the Belgian territories, now the Democratic Republic of the Congo, Rwanda and Burundi.[53][54] The results of these human trials have been controversial,[55] and accusations in the 1990s arose that the vaccine had created the conditions necessary for transmission of SIV from chimpanzees to humans, causing HIV/AIDS. These hypotheses have, however, been refuted.[53]»
   «1959: Congolese man
   One of the earliest documented HIV-1 infections was discovered in a preserved blood sample taken in 1959 from a man from Leopoldville, Belgian Congo (now Kinshasa, Democratic Republic of the Congo).[19] However, it is unknown whether this anonymous person ever developed AIDS and died of its complications.[19]

   [edit] 1960: Congolese woman
   A second early documented HIV-1 infection was discovered in a preserved lymph node biopsy sample taken in 1960 from a woman from Leopoldville, Belgian Congo.[2]»

   Hiv ble oppdaget på nesten samme tid i samme områder der poliovaksiner ble testet på over en million mennesker. Hvorfor akkurat Kongo? 😀
   http://www.uow.edu.au/~bmartin/dissent/documents/AIDS/

   GD Star Rating
   loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1