Du leser nå
Atomfysiker avslører enorm UFO-dekkhistorie

5 minutter lesetid

Foto: Roswells UFO-museum


Atomfysiker avslører enorm UFO-dekkhistorie

Noen få personer innenfor store regjeringer har kjent til minst siden 1947 at noen UFO-er faktisk er fremmede romfartøyer. Foto: Roswell UFO-museum

«Noen UFO-er er intelligent kontrollerte utenomjordiske romskip og dette er den største historien dette årtusenet.»

Disse ordene er ikke babling fra en sinnsforvirret person på jakt etter oppmerksomhet eller en komfortabel tvangstrøye. Stanton Friedman er en uavhengig vitenskapsmann. Som sysselsatt i 14 år som atomfysiker for selskaper som General Electric, General Motors, Westinghouse og Aerojet Generelt Nucleonics, har han jobbet på svært klassifisert programmer som involverer kjernefysiske fly samt fisjons- og fusjonsraketter.

I 1958 fanget UFO-er hans oppmerksomhet, og Friedman har siden holdt foredrag om dette emnet på mer enn 700 høyskoler og profesjonelle grupper i alle 50 stater i USA og over hele verden.

«Etter 53 år med etterforskning, er jeg overbevist om at vi har å gjøre med en kosmisk Watergate-skandale, sier han til AOL News. «Det betyr at noen få personer innenfor store regjeringer har kjent til minst siden 1947 at noen UFO-er faktisk er fremmede romfartøyer.»

I Friedmans nye bok «Science Was Wrong» skrevet sammen med medforfatter Kathleen Marden, skrev han: «Det har ikke vært mangel på sterke, negative proklamasjoner fra desinformasjonsgrupper og individer som nekter å undersøke bevisene… og støtte ideen om at noen UFO-er er av utenomjordisk opprinnelse.»

Stanton Friedman

Stanton Friedman, atomfysiker og overbevist om eksistensen av intelligent utenomjordisk liv.

Friedman siterer mange tilfeller av UFO-møter opplevd av kompetente, pålitelige øyenvitner, inkludert en som involverte Japan Airlines.

«En 747 over Alaska møtte noe som var dobbelt så stort som et hangarskip som fløy i sirkler rundt flyet. De rapporterte den til bakken der både UFO og 747-flyet ble plukket opp på radaren. Forklaringen fra debunkere var at det var Jupiter! Jøss, kan en flyradar plukke opp Jupiter? Det var helt latterlig. Du slåss mot de «onde» krefter kan en si – arroganse og uvitenhet.»

Mens noen forskere opp gjennom årene stille har foreslått at jordkloden er blitt besøkt av utenomjordiske er Friedman en av de mest frittalende. Han er spesielt lei av holdningen til forskere som bruker radio og optiske teleskoper i letingen etter utenomjordisk intelligens slik som SETI Institute i California.

«Deres levebrød avhenger av at det er ingen som kommer hit, og hvis vi bare venter lenge nok vil vi kommer til å plukke opp signalet og det vil være den største oppdagelsen i menneskets historie, og det vil bidra til å løse alle våre problemer. Det som virkelig plager meg er at SETI-folk vil fortelle deg er det ingen beviser for UFO-er. Vel, de refererer absolutt ikke til noe så da kan de ikke eksistere, ikke sant? Feil!»

Hvorfor skulle i så fall annerkjente forskere nekte å vurdere at jorden kan være et feriested for utenomjordiske reisende?

«Fordi de måtte innrømme at de hadde oversett en så stor oppdagelse veldig lenge og at de tok feil», sa Friedman. «Å ta feil er noe som forskerne ikke liker å innrømme i det hele tatt.»

I løpet av de siste 50 årene har mange undersøkelser og meningsmålingene indikert at folk er veldig interessert i og opptatt av UFO-er. En meningsmåling fra 2002 bestilt av Sci-Fi Channel angir at 72 prosent av amerikanerne mente den amerikanske regjeringen ikke forteller alt de vet om UFO-er, og 68 prosent mente at regjeringen vet mer om utenomjordisk liv enn de ønsker å avsløre.

Men hvorfor ville regjeringen – noen regjering – skjule UFO-informasjon? For Friedman er svaret mer jordnært.

«Jeg vet ikke om en eneste regjering på denne planeten som ønsker at sine borgere skal ha primær troskap til planeten. Nasjonalismen er det eneste spillet i byen.»

I tillegg sier Friedman at det er det militære synspunkt. «Fra et nasjonalt sikkerhetssynspunkt vill alle gjerne skaffe seg en flygende tallerken og finne ut hvordan det fungerer og bruke den til å levere våpen på den andre fyren, og det er alltid en annen fyr.»

Hvordan nøyaktig vil man kunne gå frem for å få tak i en flygende tallerken? En måte er å bare vente til et utenomjordisk kjøretøy opplever noen mekaniske problemer og bare krasjer i bakken. Roswell i New Mexico kommer i tankene.

I juli 1947 krasjet noe utenfor denne lille byen som ifølge den første offisielle rapporten var en flygende tallerken. Myndighetene endret raskt historien og hevdet at det bare var en værballong som hadde falt ned fra himmelen.

Tretti år etter Roswell-hendelsen, møtte Friedman militært personell som var involvert i hendelsene i 1947 og han sier de til slutt sto frem for å avsløre fakta om et styrtet romskip med utenomjordiske døde kropper.

På grunn av Friedmans ekstreme viljestyrke, ble Roswell UFO-legenden født.

«Jeg fulgte opp nok til å finne en rekke sentrale personer, og uten internett tilgjengelig tok det mye tid og arbeid», sier han. Men Friedman er meget oppmerksom på den store skepsismen som svirrer rundt Roswell UFO-kontroversen.

«Naturlig nok er motstanden mot aksept av denne saken langt sterkere enn noen annen sak, sier han. «For hvis det er sant så innehar denne hendelsen alt – organer, vrakgods, cover-up, trusler – hva mer trenger du?»

http://www.youtube.com/watch?v=sn8OIkYwAro

Friedman sier han bare har hatt 11 møteplagere i mer enn 700 foredrag om UFO-er.

«Jeg er fortsatt optimistisk at vi innenfor min levetid – og jeg er 75 – vil få minst en del av historien om at vi ikke er alene i universet.»

Med funnet i de senere år med hundrevis av planeter kretsende rundt andre soler, fortsette forskerne å spekulere i at det er rikelig med liv i kosmos.

Pluss at i 2008 proklamerte pavens viktigste astronom, pastor Gabriel Funes, at intelligente vesener skapt av Gud faktisk kan eksistere i verdensrommet, og at det ville ikke motsi en tro på Gud.

Alt dette gir Friedman håp.

«Nå er det trolig på tide å si ja, vi er en del av et galaktisk nabolag. Dessverre er vi ikke de store gutta i nabolaget.»

Kilde: AOL News. Artikkelen var lenket opp på det kjente nettstedet Digg.com, men ble etter kort tid fjernet derifra. Det i seg selv antyder autentisitet i Friedmans historie.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
32%
Opplysende
53%
Inne på noe
4%
Usikker
2%
Dårlig
9%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

69 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *