USA har biologiske utenomjordiske vesener, en flåte med UFO-er «made in Usa», og holografiske våpen som kan prosjektere store moderskip over storbyene og skape massehysteri lik den du så i Independence Day.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Kosmos | Video
  08.05.2010 19:09   (Oppdatert 10.05.2010 19:10)

Utenomjordisk besøk eller massebedrag?

Er du klar for en falsk utenomjordisk invasjon? Teknologien du ser er alltid 50-100 år gammel. Hvor langt har millitæret utviklet seg egentlig? Visste du at Nazi-Tyskland eksperimenterte med anti-gravitasjonsfartøy på 30-40-tallet? Hvor kom teknologien fra? Helt siden mennesket malte på vegger i huler har jorden blitt besøkt av «de som kom ned fra himmelen».

De fleste i samfunnet snubler gjennom hverdagen med hundretusen tanker som «rekker jeg toget ?», «klarer jeg prøven ?», «blir jeg suksessfull i livet ?» eller  «mmm mcdonalds !» med blikket festet i bakken og storgleder seg til å komme hjem fra jobb for å skru av hjernen og se på Paradise Hotel. Hadde de bare sett opp mot himmelen engang i blant og tømt hodet for tanker og heller observert flyene som legger igjen en åker med kunstige skyer, eller stjernen som blinker i 4 forskjellige farger om natta mens den roterer, hadde kanskje virkeligheten vært mer interessant enn TV.

Det skjer oftere og oftere, flere og flere ser uforklarlige observasjoner på nattehimmelen. Mine kamerater har en ny historie å fortelle hver gang. Stjerner som plutselig akselererer, trekantformete fly, firkantede fly med vinger, selv har jeg sett en stjerne som plutselig dukket opp, lyste i 5 sekunder og ble borte igjen. Jeg har også sett en tykk orange stråle som fosset nedover i to sekunder før den forsvant, det er som man ikke tror det når man hører det fra andre, men når man ser det selv med sine egne øyne, så kan ingen fortelle deg at det var en optisk illusjon.

Hensikten med denne artikkelen er å vise til private opptak lagt ut på Youtube.  Kunnskap er ikke konklusjoner, vi er på jorden for å stille spørsmål. Vær åpen  for alt, spørsmålet er hvordan kan vi skille ekte UFO-er fra falske ? I 1991 viste NASA et opptak fra deres egen romstasjon hvor en UFO blir beskutt fra jorden. UFOen flyktet og 20år senere har vi fortsatt ikke blitt hevnangrepet av ondsinnede UFOer.

Maktelitens utallige forsøk på verdensregjering har forent menneskene rundt oppkonstruerte fiender, konflikter mellom -ismer, krigen mot terror, og nå det siste; krigen mot deg og din påvirkning på moder jord. Flere aviser som aftenposten og dagbladet har skrevet om «økte jordskjelv og vulkanutbrudd kan skyldes menneskeskapte klimaendringer», men de forteller deg ikke at HAARP i Norge kan utløse kontrollerte naturkatastrofer. Klimahysteriet har mislykkes, Al Gore ble saksøkt av 30.000 vitenskapsmenn og jorden blir kaldere, ikke varmere. Klimatoppmøtet’s hensikt var å lure gjennom en verdensregjering og kapitulering av nasjonenes suverenitet, men flere hundre tusen demonstrerte i København og enda en av nwo’s planer ble avslørt i Climategate. Hva er det neste de gale globale vil finne på?

Hva er project Bluebeam?

Project Blue Beam dreier seg om å forene alle nasjoner, religioner og folkeslag under et overnaturlig bedrag, ved å prosjektere Jesu tilbakekomst på himmelen, eller et besøk av ondsinnede vesener som vi gjennom 40år med hollywood propaganda har blitt oppfostret til å tro er blodsugende igler. Den nye V serien som går på norsk tv er med på mentalkondisjoneringen, frykten for invasjon er tilstede og opprettholdes med vitenskapdiktaturets egne profeter. Stephen Hawking var i dagbladet for en uke siden og advarte om at det kan finnes ondsinnede UFOer der ute.

Det spørsmålet jeg stiller meg er: hvis en sivilisasjon som er langt mer utviklet og hundretusener av år foran oss i tid, har kommet så langt at de kan trosse lysets hastighet og reise millioner av lysår til andre galakser og solsystemer, så kan de ikke ha en destruktiv tankegang lik den som råder på jordkloden? Da ville de vel ha ødelagt seg selv før de kom så langt med å mestre universet og fysikkens lover, være i harmoni med sine vesener, bygget stjerneflåter og satt ut på en reise for å utforske universet?

Teknologien makteliten hersker over, er allerede på plass i ditt nærmiljø, på et hustak står det en mobilmast som sender ELF bølger. Frekvensområdet på disse lavfrekvente bølgene ligner den din hjerne kringkaster og mottar. En del av CIA’s forskninger på hjernen i Gaustad psykriatri på 30-tallet finansiert av en av de mektigste i familiedynastiet David Rockefeller, var med på å kartlegge følelsesspekteret og tankefrekvenser, slik at offeret kunne tankekontrolleres uten å være klar over eksterne påvirkninger gjennom elektromagnetiske bølger. En vil da tro det er ens egen bevissthet som produserer tankene, bildene, eller lydene en hører.

Om du kan høre Jesus eller Muhammed eller Buddha eller den nye profeten som har blitt annonsert fra Share International ved navn Maitreya(William Cooper advarte i 91 om falske profeter aka anti-christ «maitreya») som vil forene alle religioner og be oss tilbe de forente nasjoner (FN), så lurer du sikkert på hvor stemmene kommer fra? Ingen ting er overbevisende nok uten levende bilder siden du ikke tror på noe før du ser det. Velkommen til massebedragets vitenskapelige alder.

Husker du spiralshowet i Tromsø som forbløffet en hel verden under Obama sitt besøk i Norge? Russerne ble tilslutt tvunget til å innrømme at det var en missiloppskyting som gikk berserk. Se for deg en nyttårsaften-rakett som går opp i luften, brekker stangen som holder den stabil og begynner å spinne rundt og rundt, hvor ofte kan det faktisk skje ? Visste du at det er flere lignende videoklipp som norske medier ikke ville vise, på tross av oppfordringer og mailtips fra Nyhetsspeilet?

Spiralen i Tromsø var lokalisert rett over et av tre HAARP annlegg i verden. Ramsfjorden’s strømlogg viste økt forbruk i tidsrommet lysshowet varte, og det kan ha skapt et hull i stratosfæren som lagde et kuldesjokk over hele verden der appelsiner i Florida fikk et lag med is rundt seg. Uvanlige tider vi lever i blir plutselig ikke så uvanlig lenger når noen leker gud over planeten.

Så hva er disse spiralene? Noen mener det åpner wormholes og intergalaktiske UFOer reiser igjennom portalene, men trenger de jordisk atmosfære og gravitasjonsfelt? Hvorfor ikke åpne ormehull utenfor Jupiter eller bak Mars? Hvorfor avsløre seg selv for saueflokken de angivelig har ført bak lyset i flere tusen år? Jeg tror alt vi ser idag er menneskeskapte millitærprosjekter og eksperimenter. Norge har siden 1920tallet vært Usa’s valp og tillat uncle sam å bruke norsk jord og befolkningen som et forsøkslabratorium.

Her er flere millitære prosjekter og eksperimenter som NASA skjuler for oss:

Kan den pågående chemtrails-sprayingen i verden være med på å skjule den økende UFO-aktiviteten? Når et 30talls fly dukker opp og drar dyna over øynene våres, så vet vi egentlig ingen ting om hva som foregår der oppe under  langvarige overskyede perioder. Hvem vet, kansje det foregår en stjernekrig, eller masse-bortføringer? Spør du meg, tror jeg de driver øvelser, og forbereder seg sakte på en falsk UFO-invasjon. Satelitter med holografiske våpen ombord kan prosjektere ovenifra-ned hologrammer på himmelen, vi får bare håpe teknologien får systemfeil og windows blåskjerm så moderskipene over oss skurrer som Tv-apparater på 60tallet.

Dette er hva de viser oss, det blir spennende å se hva de skjuler.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kontakt forfatter | Flere artikler av (116) | Forfatters nettstedKommentarer

229 kommentarer

 1. arifkarim sier:

  Sykt mye chemtrails over Drammen ida, også. Ser ut som om staten ikke «tåler» dagslyset… :)
  «Fake» innvasjonen er rimelig å tro, kommer til å skje samtidig som børser verden over kollapser som korthus. Siste uke var verst siden kollapsen av 2008. Og svikonomer har ikke noe forklaring på hvorfor det skjer. Ikke så rart når de ikke rakk å se utenfor de indoktrinerte «tøffe» bøkene sine under utdanningen. 😀
  Jeg ser en lys fremtid for mennesker, fordi stadig flere er blitt vekket fra The Matrix. Ser også på offentlige debatt-steder, at folk snakker mer rasjonell om sine tilstander, enn det media programmeringen forteller oss. Ha en fin helg, alle sammen! :)

  GD Star Rating
  loading...
  • Pilgrim sier:

   Hvorfor børser kollapser er ikke spesielt vanskelig å forklare: Det finnes en aldeles ENORM «skjult» økonomi innefor diverse derivativer – anslått av noen til å i sum totalt utgjøre en million milliarder dollar – og disse pengene er ikke sikret i noe som helst. Det er bare luft. F.eks. Goldman Sachs har jekket opp sin balanse til 35.000% – noe som tilsvarer omtrent det samme som at du skulle kunne legge en tusenlapp i banken som sikkerhet for et lån på 35 millioner kroner. Det lyser «betalingsproblemer» lang vei av en sånn avtale, eller hva?

   Hva forrige uke angår, les dette:

   http://www.suntimes.com/business/2250624,CST-NWS-curious09.article

   GD Star Rating
   loading...
  • Jungelape sier:

   Jeg ser «stjerner» som beveger seg over himmelen nesten vær gang jeg observerer stjernehimmelen.. De svinger utenom andre stjerner etc. Noen flyr fortere enn andre. Jeg og mine nermeste venner har vært vitner til masse uforklarlig.
   Jeg blir ikke overasket av noe lenger…=)

   GD Star Rating
   loading...
 2. El Chino sier:

  Ja, ja. Her var det mye å ta tak i. Jeg nøyer meg med påstanden om s.k. «holografiske våpen». Jeg vet hva et hologram er. Men hva er den teknologiske metoden for å lage våpen med det? Håper på et kvalifisert og fornuftig svar.

  GD Star Rating
  loading...
  • Jeg klassifiserer et falsk trusselbilde som et våpen. Det er et angrep mot vår bevissthet. De kan ikke angripe deg fysisk, men en hel verden kan lures av sjarlatanismen. 911 var også et holografisk våpen, de skapte en illusjon om et terrorangrep ved å sprenge 2 byggninger på live world wide TV for å få nok sympati til å angripe uskyldige nasjoner.

   GD Star Rating
   loading...
   • utdann deg selv sier:

    Utrolig bra artikkel Armin:) David Icke mener jo at eliten er reptiler. Cathy O`Brien (Trance Formation of America) sa at George Bush brukte hologram for å få henne til å tro at han var en reptil.

    GD Star Rating
    loading...
    • simon7 sier:

     Tror du selv han at George Bush brukte hologram for å lure folk til å tro han var en reptil ? Det er en stund siden Reptilene hersket på jorden, ca 65millioner år.

     GD Star Rating
     loading...
   • CircleOfLife sier:

    «Armin Bahrami sier:
    09. 05. 2010 klokken 13:38

    Syns vi skal stå for respekt for alle religioner, dvs også ateister som ikke tror på noe som ikke kan bevises, men respekter andre som har hatt en religiøs opplevelse, og vær glad i dine medmennesker uansett om de tror eller ikke tror, for vi er, og vi er det sammen. »

    Må bare høre me dæ om du virkelig mene det på helt særiøst?

    Du respekterer altså at muslimer skal se ned på alle som ikke er muslimer, at menn på 50 år skal gifte seg med jenter på 9 år, æresdrap, steining av medmennesker og voldtekt. Ta en titt i den hellige boka og sjekk logikken din. Står da klart og tydelig i koranen at man ikke er medmennesker med de som ikke lyder koranen.

    30% muslimer i oslo nå ser jo ut som en lys framtid… Regner med at dette blir tadd som en trussel og at inlegget blir sletta, men holder meg jo til fakta.

    Håper dette er en tankevekker Armin. Ingen hemmelighet at muslimer besitter mindre intelligens en andre folkeslag.

    Alt som lever dør og det gjelder for hele universet, ikke rart man kriger for å heve seg over andre det er et bilde fra naturen.

    Skal hoppe gjennom stargaten min å smake litt spaceweed mye bedre en den skiten på jorda iallefall stinker hær…

    Ellers så får alle på nyhetsspeilet kose seg med lsd folkene på project camelot og ha et fint liv, det som teller.

    Nyhetsspeilet kunne jo kanskje skifta navn til manifest.

    Kjedelig planet jorda altså, liker meg bedre hos the pinkmen på pluto.

    GD Star Rating
    loading...
    • CircleOfLife sier:

     Må bare høre me dæ om du virkelig mene det på helt særiøst?

     Mente vell om du virkelig mente det på alvor :)

     GD Star Rating
     loading...
  • Singoalla sier:

   El Chino, du spør om “holografiske våpen” det er bare å google eller søke info om project bluebeam, jeg har blitt frarøvet lyd på min pc, så jeg kan ikke selv søke opp videoer om emnet som er bra, men ser jo at det ligger inne iallfall 2 vidoer i artikkelen her om nettopp Bluebeam.. og regner med de er bra. Det er viktig å være klar over dette, for her skal bedraget av massene kuliminere.. og det blir «show» både på himmelen og inni folks hoder, og det er riktig som Armin skriver her, at dette er vel hva de har eksperimentert og øvd seg på på Gaustad og andre sykehus og med mind control mot stakkars intetanende mennesker siden første verdenskrig iallfall..
   Mind control – world control, bare google i vei så finner du masse..
   Et godt sted å begynne er her:

   http://www.educate-yourself.org

   http://www.educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

   At aliens har vært planlagt å være det endelige og siste fiendebilde for å samle massene, har lenge vært kjent og lekket av mange..
   Man må som kjent ha en ytre fiende for å samle alle, og om ALLE skal samles så må de tegne et fiendebilde utenfor oss..dvs utenfor jorden..
   Det blir sikkert litt av et show, de har øvd seg lenge på så mange vis..

   GD Star Rating
   loading...
   • El Chino sier:

    Nå spurte jeg om den tekniske bakgrunnen for «holografiske våpen» og fikk til svar at det var ment som en metafor for «et falskt trusselbilde». Det er et typisk svar fra NWO-gærninger å snakke seg bort fra saken. Dere er glad å bruke slike fremmede begrep. Er det for å virke mere overbevisende?

    Den eneste seriøse referansen til «holografic weapon» var EOTech [1] som faktisk produserer lasersikter basert på hologram. Men å plassere slike lasersikter i satellitter som artikkelen hentyder virker litt meningsløst; det er bedre måter å sikte mot et mål fra verdensrommet på.

    Nei, jeg gidder ikke kaste bort tid på å lese om tøv som prosjekt Bluebeam.

    [1] http://en.wikipedia.org/wiki/EOTech

    GD Star Rating
    loading...
   • Tarzan sier:

    http://www.educate-yourself.org

    En side full med vrøvl og tøv skrevet av personer som ikke vet hvordan verden fungerer.
    Hvis du tror på dette som står her er din konklusjon allerede tatt. Her er bare masse spekulasjon og påstander. Det er ingen bevis for noe som helst.

    Dermed tror du på dette fordi du tror jeg må være sånn. Hvis du kaller det sannhetssøker, er du en lettmanipulert hykler.

    Tullball skrevet av privatpersoner med paranoide forestillinger.

    Tror jeg skal melde meg inn i David Icke forum o.l og konstruere noen konspiratoriske fakta. For hvis noe skrives der, så er det jo fakta……..

    GD Star Rating
    loading...
    • Du pøser ut med en mengde udokumentert bias uten å begrunne, dokumentere, eller bevise hvorfor du mener den siden er vrøvl skrevet av personer som ikke vet hvordan verden fungerer. Gjør det deg til en som vet hvordan verden fungerer? Forklar gjerne kjære bedreviter, nøyaktig, hva er det i det massive informasjonsbiblioteket til Educate yourself du advarer mennesker å frastå med din skremselspropaganda som du mener er feil.

     Grunnløse beskyldninger er hat i bevegelse.

     GD Star Rating
     loading...
   • Evidensen sier:

    Så du ble frarøvet lyden din på pc? du mistet den ikke altså men noen tok den fra deg bevisst?

    GD Star Rating
    loading...
  • Thunder sier:

   Å spre frykt blant saueflokken er vel ett av svarene. Jeg så en «end time» film for et par år siden som fortalte at en falsk messias ville vise seg et eller annet hellig sted i Jerusalem. Gjennom et hologram ville han stå fram og hevde at han var gud. Det endte ihvertfall med at folk løp i alle retninger og en kamp mellom det gode og onde oppstod.

   Problemet for verdensherskerne er at saueflokken har begynt å våkne og undrer seg over alle disse syke påfunnene. Tror ikke vår fantasi strekker til for å forstå hva disse kreftene er i stand til.

   Jeg velger å være skeptisk til alt og åpen for alt og se hva som skjer. Jeg husker hva Mike Myers sa om filmen Austin Powers…»Det handler om det onde som til slutt avlører seg selv – som det alltid gjør». Eller noe sånt:-)

   Så er det jo passende at vi er i tigerens år. Tigeren observerer og bruker minst mulig energi, men tar seg av de utfordringene som evt. oppstår. Avsløringer kommer på løpende bånd og vi har begynt å samle løse tråder. Spennende!

   GD Star Rating
   loading...
  • bin Laden sier:

   Til nyhetsspeilets redaksjon.
   Det er langt på tide å rydde opp i både søppel-kommentarer og bilder som gjenspeiler brukernes syke fantasi på debil-nivå.
   Jeg som leser finner meg ikke i gå gjennom intet-betydende tull, inter-personlige oppgjør, like fullt som å se motbydelige bilder av bikkjer som rir på barn, homseknulling eller Brown som voldtar barn.

   La El Chino flytte sammen med sitt yndlingsbilde til Jan Simonsens blogg, der er det hans nivå, men spar meg for syke hannen/hunnens fantasi.

   GD Star Rating
   loading...
   • Syns vi skal stå for respekt for alle religioner, dvs også ateister som ikke tror på noe som ikke kan bevises, men respekter andre som har hatt en religiøs opplevelse, og vær glad i dine medmennesker uansett om de tror eller ikke tror, for vi er, og vi er det sammen.

    Har lyst til å slette Chino sitt bilde, men ikke chino sine ord. Men om bilde går, må alle postene hans følge etter.

    Chino jeg håper du kan endre ditt bilde, jeg ønsker ikke at muslimer skal bli tråkket på her på nyhetsspeilet, det gjør de nok allerede i alle andre aviser.

    GD Star Rating
    loading...
    • Singoalla sier:

     Armin: Er det slik at alle kommentarene slettes om man sletter en profil, fra redaksjonens side? Trodde kommentarene ble stående, er det ikke slik?

     Er enig i at vi bør forøke å vise toleranse og kjærlighet for alle mennesker og religioner, og jeg kan meget vel se ateismen som en religion. Alles meninger fortjener respekt, samtidig bør man forvente det samme tilbake, at man ikke møter hån og manglende toleranse tilbake, og du vet det er vår oppgave å belyse hva NWO-kreftene holder på med, finansierer og planlegger. Det er ingent tvil om at de bruker mye ressurser på å skape, propagandere og opprettholde forkjellige ismer og systemer, og også innenfor det religiøse området, dette har alltid vært brukt til massiv mind control av alle makt-havere, lenge før man fikk noen mind-control teknologi.

     Og ateismen er skapt og brukt bevisst for å fremmedgjøre folk fra seg selv og sin egen sjel, og Gud, slik sett er den faktisk farlig og rammer mange flere enn som rammes av noen religiøs sekt.. gjennomsyrer i Norge skolevesnet hvor barna til alle går osv.. dette er faktisk en alvorlig faktor..

     Det er et gammelt ord og leveregel i Norge som sier at man det er to ting man ikke bør diskutere: Religion og politikk.. fordi da blir man lett uvenner..
     Det kan være kloke ord, samtidig så er det nettopp det mange av oss som er våkne vil dele og diskutere og om det var forbudt her på NS, så ville det ikke bli mye debatt.. dette er viktige virkemidler for maktkreftene og har alltid vært. derfor er det viktig å diskutere, dele og si vår mening også om det, men det beste er om man har nådd det nivå at man kan vise respekt for andres syn. Kan man ikke det, så er man ikke kommet så langt, uansett hva man tror selv. Men det er viktig å advare hverandre om man ser at NWO-kreftene er inne et sted på religionens område f eks og bruker dette til å bedra og styre gode mennesker. I dag er det mye mind control i religionene, ikke bare innen new age, men innen alle religioner, misbrukes det folk tror på, til å lage indre stemmer og bilder som vi kan manipuleres ut fra.

     Mind control er en stor fare i dag, uansett religion og det tilpasses hver enkelts religion.. så det vil være Buddha som snakker til en buddist, Jesus til kristne osv, men det kan altså være fake utgaver av disse personene. Men intet er nytt under solen egentlig, djevelen kan utgi seg for å være en lysets engel, sier Bibelen og i følge noen teorier innen Kabbalah, så tok selv «Moderen» feil, av det hun trodde var Faderens lys og ble istedet et med et falsk lys – fallet – som førte til at vi alle falt ned her i materiens verden.. bare en måte å se fallet på.. For Moder er også materie, Moder Jord, moder universi alle kulturer.. Det var et feminint aspekt som falt og ble materie eller manifestert.

     GD Star Rating
     loading...
  • Pilgrim sier:

   Tenk «psykologisk krigføring». F.eks. er ikke atomvåpen laget for å brukes, de er bare «fugleskremsler». Hvor mye bedre (og billigere) er det ikke da å skremme publikum med diverse antydninger om at man har enda mye mer avanserte og farlige saker «på lur»? Tenk litt over saken. «Konspirasjonsteorier» er definitivt et snedig psy-op-våpen som får folk til å kaste bort tid på å forske på alskens sludder heller enn å fokusere på de virkelige problemer.

   GD Star Rating
   loading...
   • Liker utgangstanken din her Pilgrim. Dette med atomvåpen er «fugleskremsler» som ikke kan angripe deg, men bare er der for å holde oss i frykt/sjakk. Nasjoner er bare en fasade for makten har kapret kloden for mange hundre år siden. De spiller på lag, vi faller separert. Det jeg er uenig i, er at denne teorien er en skremselspropaganda, men heller en varsel fra en som har vært i fremtiden og sett hva som kan komme så den dagen det (gud forby) skjer, så har du det i bakhodet at du leste en artikkel for noen år siden så du vet at det kan være for å å bruke ditt ord » Psykologisk krigføring» !

    Hvis du har fulgt med her over en stund vil jeg tro du er klar over hvor mye vi faktisk har dekket av de virkelige problemene.

    Sjekk Herman Berge sine artikkler, virkeligere enn det blir det ikke!

    http://www.nyhetsspeilet.no/author/herman/

    GD Star Rating
    loading...
    • Pilgrim sier:

     For meg blir det kognitiv dissonans å snakke om fremtiden i fortidsform. Men man kan jo si at nåtiden kommer fra fremtiden like så godt som at den kommer fra fortiden.

     Sant å si har jeg ikke lest noe som helst på denne siden tidligere, jeg registrerte meg bare for å legge igjen en kommentar/krittikk til 9/11-artikkelen.

     Men du kan si at jeg umiddelbart gjenkjente den der «50-100 år foran i teknologi» strofen fra D.B. Cooper. I det hele tatt er det meste jeg har lest her i dag oppgulp av ting jeg har sett på diverse amerikanske nettsteder for mange år siden.

     Hva «de virkelige problemene» angår så er det fortsatt slik at det er viljen til å drepe som er det drepende fenomen, ikke våpenet. En trent morder kan utrette mer skade med en bic-penn enn hva en gjennomsnittsperson kan få til med et skytevåpen. Det samme kan man forsåvidt si om en smart forfatter.

     Det er mye «tro» ute og går her. Selv er jeg en skeptiker. Men jeg forstår at det finnes alvorlige politiske problemer i verden. Bl.a. det at «makten» lever av frykt og uvitenhet.

     GD Star Rating
     loading...
    • Reason sier:

     Vent litt, hvem er det du mener blir holdt i sjakk av atomvåpen? Du mener at nasjoner bare er en fasade, og at det er en annen makt som nå hersker over hele kloden. Med andre ord snakker du ikke om at det er nasjoner som holder hverandre i sjakk med atomvåpen, men at det er enkeltindivider som blir holdt i sjakk av frykt for atomvåpen? Akkurat det virker vel litt merkelig, hva? :-) Og hvis du ikke ser hvorfor må du bare si ifra, så skal jeg prøve å være litt flinkere å forklare.

     GD Star Rating
     loading...
    • simon7 sier:

     Jeg er føler ikke meg hemmet i hverdagen pga frykt for atombomber.
     Er det mange andre som gjør det?

     GD Star Rating
     loading...
 3. Mer info om Wormholes

  GD Star Rating
  loading...
 4. Den Lille Snille Ulven sier:

  Det er begynt å dukke opp UFO-motiver i ulike reklamer nå !

  Bare de siste dagene har jeg sett to «vanlige» reklamer med UFO-elementer.

  Den ene av dem er fra H & M, med «blinkende» UFOer…

  GD Star Rating
  loading...
 5. Singoalla sier:

  El chino: Forsøkte å gi et ærlig svar ang hvor du kunne finne infoen du spurte etter, også det tekniske, men om du ikke gidder, så forstår jeg ikke hvorfor du spør, ditt svar var ikke så vennlig og veldig forutinntatt..

  Lille snille ulven: Det har pågått i lang tid, disse forberedelsene paralellt med andre fiendebilder, frem mot det endelige.. bøker, blader, filmen, minc control-abductions som skjer oppi folks hoder, men oppleves reelt nok. Barneleker utformet som ufos og aliens for vårt fokus og tidlige tilvenning..
  Men mulig det øker, vi får bare følge med :-)

  GD Star Rating
  loading...
  • El Chino sier:

   Og motivet fra NWO (hva enn det nå virkelig er?) eller andre for å produsere et mystisk hologram på himmelen er? Et bilde av satan, Jesus en UFO el.l. skal liksom få oss til å føle oss skikkelig redde? Få oss til å bli omvendt i en fart?

   Jeg er overbevist om at hele denne konspirasjonsteorien om Bluebeam er en dårlig spøk kokt i hop på et ‘nachspiel’. Hvor er bevisene? Tror dere at tusenvis av NASA ansatte greier å holde noe slikt hemmelig om det hadde vært sant?

   GD Star Rating
   loading...
   • Singoalla sier:

    Hva er motivet for alt annet de gjør? Skremsler og messiaser, oppfyllelser av profetier mange tror på med hensikt bør være åpenbart at kan tjene sine hensikter ellers hadde de vel ikke holdt på med dette i år etter år.. dvs århundrer.. ikke med hologram-teknologi men med mange slags bedrag for å øke sin makt og sine pengebeholdninger, det er vel det ultimate motiv, og så vil de ha full kontroll over alt og alle, så syke er de. Det er hensikten med all overvåkning, mind control og det meste annet.. full styring over alt og alle, depopulasjon osv. Tror du hører til dem som ikke tror på noe uansett hva man legger frem, vær da salig i din vantro, og ferdig med saken. Det er ikke noe problem for andre enn deg selv, om du vil lukke øynene og ikke være forbedt når dette begynner å skje, det vil ramme alle..

    Forøvrig har de øvd seg på å projisere bilder av både Maria Jesu mor visse steder og også Jesus, dvs falske bilder av disse.. det lurer mange samt at de projiserte et bilde av selveste Gud fader til president Jimmi Carter.. det var kjekt.. for han ble som leire i deres hender, dvs «gud» befalte og Amerikas president gjorde selvsagt som «gud» ville.. Bush fikk sine ordre om å invadere Irak fra «gud» sa han, direkte.. vel det er ikke min Gud, som ber noen om å gå til krig, men du ser kanskje at teknologien var kjekk å bruke, bl a til slike formål.. for manipulasjon, bedrag og befestelse av egen makt, f eks.

    GD Star Rating
    loading...
   • Terje sier:

    El chino sa: Jeg er overbevist om at hele denne konspirasjonsteorien om Bluebeam er en dårlig spøk kokt i hop på et ‘nachspiel’. Hvor er bevisene? Tror dere at tusenvis av NASA ansatte greier å holde noe slikt hemmelig om det hadde vært sant?

    For det første er det ikke 1000 vis av NASA folk som er involvert i dette for det andre finnes det folk som har «sladret» og for det tredje jo større bedraget er lettere å holde skjult. Du er faktisk et levende bevis for det siste, det er for fantastisk til å være sant. Ergo er du blitt løpegutt for NWO for du stiller ikke de riktige spørsmålene. Om flere hadde stilt riktige spørsmål ville det resultert i at sannheten til slutt hadde kommet ut. Men siden de fleste er som deg kan de holde på som de vil for dere står jo for latterliggjøringen av oss.

    GD Star Rating
    loading...
    • Terje sier:

     Kan se El chino velger å hoppe bukk over svar som han ikke vet hva han skal svare på.

     GD Star Rating
     loading...
    • Rain sier:

     Så hvorfor går NWO og gutta gjennom så mye trøbbel for å lage et slikt system som vi alle kan se vil kun føre til en mer eller mindre post-apokalyptisk verden full av religiøse kriger der det er umulig å få kontroll over mer din egen bakgård? Er det slik at de ikke har mind control teknologi (HAARP) likevel? Bluebeam er ikke for fantastisk til å være sant, det er for -dumt- til å være sant.

     GD Star Rating
     loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen