Du leser nå
Utenomjordisk besøk eller massebedrag?

6 minutter lesetidUtenomjordisk besøk eller massebedrag?

USA har biologiske utenomjordiske vesener, en flåte med UFO-er "made in Usa", og holografiske våpen som kan prosjektere store moderskip over storbyene og skape massehysteri lik den du så i Independence Day.

Er du klar for en falsk utenomjordisk invasjon? Teknologien du ser er alltid 50-100 år gammel. Hvor langt har millitæret utviklet seg egentlig? Visste du at Nazi-Tyskland eksperimenterte med anti-gravitasjonsfartøy på 30-40-tallet? Hvor kom teknologien fra? Helt siden mennesket malte på vegger i huler har jorden blitt besøkt av «de som kom ned fra himmelen».

De fleste i samfunnet snubler gjennom hverdagen med hundretusen tanker som «rekker jeg toget ?», «klarer jeg prøven ?», «blir jeg suksessfull i livet ?» eller  «mmm mcdonalds !» med blikket festet i bakken og storgleder seg til å komme hjem fra jobb for å skru av hjernen og se på Paradise Hotel. Hadde de bare sett opp mot himmelen engang i blant og tømt hodet for tanker og heller observert flyene som legger igjen en åker med kunstige skyer, eller stjernen som blinker i 4 forskjellige farger om natta mens den roterer, hadde kanskje virkeligheten vært mer interessant enn TV.

Det skjer oftere og oftere, flere og flere ser uforklarlige observasjoner på nattehimmelen. Mine kamerater har en ny historie å fortelle hver gang. Stjerner som plutselig akselererer, trekantformete fly, firkantede fly med vinger, selv har jeg sett en stjerne som plutselig dukket opp, lyste i 5 sekunder og ble borte igjen. Jeg har også sett en tykk orange stråle som fosset nedover i to sekunder før den forsvant, det er som man ikke tror det når man hører det fra andre, men når man ser det selv med sine egne øyne, så kan ingen fortelle deg at det var en optisk illusjon.

Hensikten med denne artikkelen er å vise til private opptak lagt ut på Youtube.  Kunnskap er ikke konklusjoner, vi er på jorden for å stille spørsmål. Vær åpen  for alt, spørsmålet er hvordan kan vi skille ekte UFO-er fra falske ? I 1991 viste NASA et opptak fra deres egen romstasjon hvor en UFO blir beskutt fra jorden. UFOen flyktet og 20år senere har vi fortsatt ikke blitt hevnangrepet av ondsinnede UFOer.

Maktelitens utallige forsøk på verdensregjering har forent menneskene rundt oppkonstruerte fiender, konflikter mellom -ismer, krigen mot terror, og nå det siste; krigen mot deg og din påvirkning på moder jord. Flere aviser som aftenposten og dagbladet har skrevet om «økte jordskjelv og vulkanutbrudd kan skyldes menneskeskapte klimaendringer», men de forteller deg ikke at HAARP i Norge kan utløse kontrollerte naturkatastrofer. Klimahysteriet har mislykkes, Al Gore ble saksøkt av 30.000 vitenskapsmenn og jorden blir kaldere, ikke varmere. Klimatoppmøtet’s hensikt var å lure gjennom en verdensregjering og kapitulering av nasjonenes suverenitet, men flere hundre tusen demonstrerte i København og enda en av nwo’s planer ble avslørt i Climategate. Hva er det neste de gale globale vil finne på?

Hva er project Bluebeam?

Project Blue Beam dreier seg om å forene alle nasjoner, religioner og folkeslag under et overnaturlig bedrag, ved å prosjektere Jesu tilbakekomst på himmelen, eller et besøk av ondsinnede vesener som vi gjennom 40år med hollywood propaganda har blitt oppfostret til å tro er blodsugende igler. Den nye V serien som går på norsk tv er med på mentalkondisjoneringen, frykten for invasjon er tilstede og opprettholdes med vitenskapdiktaturets egne profeter. Stephen Hawking var i dagbladet for en uke siden og advarte om at det kan finnes ondsinnede UFOer der ute.

Det spørsmålet jeg stiller meg er: hvis en sivilisasjon som er langt mer utviklet og hundretusener av år foran oss i tid, har kommet så langt at de kan trosse lysets hastighet og reise millioner av lysår til andre galakser og solsystemer, så kan de ikke ha en destruktiv tankegang lik den som råder på jordkloden? Da ville de vel ha ødelagt seg selv før de kom så langt med å mestre universet og fysikkens lover, være i harmoni med sine vesener, bygget stjerneflåter og satt ut på en reise for å utforske universet?

Teknologien makteliten hersker over, er allerede på plass i ditt nærmiljø, på et hustak står det en mobilmast som sender ELF bølger. Frekvensområdet på disse lavfrekvente bølgene ligner den din hjerne kringkaster og mottar. En del av CIA’s forskninger på hjernen i Gaustad psykriatri på 30-tallet finansiert av en av de mektigste i familiedynastiet David Rockefeller, var med på å kartlegge følelsesspekteret og tankefrekvenser, slik at offeret kunne tankekontrolleres uten å være klar over eksterne påvirkninger gjennom elektromagnetiske bølger. En vil da tro det er ens egen bevissthet som produserer tankene, bildene, eller lydene en hører.

Om du kan høre Jesus eller Muhammed eller Buddha eller den nye profeten som har blitt annonsert fra Share International ved navn Maitreya(William Cooper advarte i 91 om falske profeter aka anti-christ «maitreya») som vil forene alle religioner og be oss tilbe de forente nasjoner (FN), så lurer du sikkert på hvor stemmene kommer fra? Ingen ting er overbevisende nok uten levende bilder siden du ikke tror på noe før du ser det. Velkommen til massebedragets vitenskapelige alder.

Husker du spiralshowet i Tromsø som forbløffet en hel verden under Obama sitt besøk i Norge? Russerne ble tilslutt tvunget til å innrømme at det var en missiloppskyting som gikk berserk. Se for deg en nyttårsaften-rakett som går opp i luften, brekker stangen som holder den stabil og begynner å spinne rundt og rundt, hvor ofte kan det faktisk skje ? Visste du at det er flere lignende videoklipp som norske medier ikke ville vise, på tross av oppfordringer og mailtips fra Nyhetsspeilet?

Spiralen i Tromsø var lokalisert rett over et av tre HAARP annlegg i verden. Ramsfjorden’s strømlogg viste økt forbruk i tidsrommet lysshowet varte, og det kan ha skapt et hull i stratosfæren som lagde et kuldesjokk over hele verden der appelsiner i Florida fikk et lag med is rundt seg. Uvanlige tider vi lever i blir plutselig ikke så uvanlig lenger når noen leker gud over planeten.

Så hva er disse spiralene? Noen mener det åpner wormholes og intergalaktiske UFOer reiser igjennom portalene, men trenger de jordisk atmosfære og gravitasjonsfelt? Hvorfor ikke åpne ormehull utenfor Jupiter eller bak Mars? Hvorfor avsløre seg selv for saueflokken de angivelig har ført bak lyset i flere tusen år? Jeg tror alt vi ser idag er menneskeskapte millitærprosjekter og eksperimenter. Norge har siden 1920tallet vært Usa’s valp og tillat uncle sam å bruke norsk jord og befolkningen som et forsøkslabratorium.

Her er flere millitære prosjekter og eksperimenter som NASA skjuler for oss:

Kan den pågående chemtrails-sprayingen i verden være med på å skjule den økende UFO-aktiviteten? Når et 30talls fly dukker opp og drar dyna over øynene våres, så vet vi egentlig ingen ting om hva som foregår der oppe under  langvarige overskyede perioder. Hvem vet, kansje det foregår en stjernekrig, eller masse-bortføringer? Spør du meg, tror jeg de driver øvelser, og forbereder seg sakte på en falsk UFO-invasjon. Satelitter med holografiske våpen ombord kan prosjektere ovenifra-ned hologrammer på himmelen, vi får bare håpe teknologien får systemfeil og windows blåskjerm så moderskipene over oss skurrer som Tv-apparater på 60tallet.

Dette er hva de viser oss, det blir spennende å se hva de skjuler.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
19%
Inne på noe
0%
Usikker
6%
Dårlig
25%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

231 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *