Du leser nå
Synes du kosttilskudd er dyrt?

1 minutt lesetidSynes du kosttilskudd er dyrt?

Kostillskuddbransjen tjener grovt på å selge lett tilgjengelige planter

Kan vi erstatte det daglige behovet med spiselige urter og blomster fylt med ferske vitaminer og mineraler? Hvorfor betale hundrevis av kroner for noe som vokser rett under føttene dine? Alt du trenger for å holde deg frisk, glad, sterk og våken vokser i skogen.

I vårt teknovitenskapelige samfunn der etablert skolemedesin råder over kroppen med helseskadelige kvikksølv-vaksiner, Ritalin(amfetamin) til underernærte rakkerunger, blåvalium og anti-depressive lykkepiller som kun bidrar med forlengelse og utvidelse av sykdomssymptomer; er vi fortalt at det som er skadelig og farlig er det som er sundt og godt.

Visste du at det kryr av medisinplanter i Norge? De har i flere tiår kalt det «ugress», kjøp sprøytemidler og drep dem. Legemiddelindustrien vil ikke at kuren til kreft & co skal dukke opp i hagen din.

Du kan lage tannkrem, munnskyll, og hudkrem. Har du hoste og sår hals? mensensmerter, diaré, redusert matlyst og kviser? Spar penger naturen er ditt lokale apotek!

Smørbukk, Løvetann, Rylikk, Brennesle, og Rødkløver er planter som inneholder høye verdier av vitaminer og mineraler. Viste du at Rødkløver ble brukt som medesin mot kreft på 40tallet?

sjekk ut Norges beste urtemedisinleksikon: www.Rolv.no


Vi inviterer til debatt og kunnskaps utveksling i kommentarene.

Kunnskapsparty – go natural, go wild! Gi oss gjerne dine beste kjerringråd, det er på tide å gå tilbake til det som virker.

RYLLIK (Achillea millefolium)
Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
33%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

34
Kommentarer

avatar
10 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
GEbaugenvrangKanaloajenslarsen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
911Hoax
Abonnent
911Hoax

Armin, hvorfor ikke bare legge ut link til http://www.naturtips.no/ville.htm? Ikke bare er alt sakset derfra, men det står også om mer der.

911Hoax
Abonnent
911Hoax

Rettelse, hvorfor står ikke naturtips som kilde? Mye av det som står over virker å være sakset rett derfra.Har jeg oversett noe?

Cosmomind
Abonnent
Cosmomind

Herre fred og bevare meg vel! Jeg har da vel også en bok liggende et eller annet sted hvor flere av de samme planter er beskrevet. Skal jeg forlange at Nyhetsspeilet skal henvise til den boka også. Dette dreier seg om for mange, men ikke for alle, velkjente urter og planter, og det er jaggu fint at noen påminner oss om at de faktisk er der til fri benyttelse. Jeg kan heller ikke se at innholdet er sakset direkte fra naturtips.no

MortenB
Abonnent
MortenB

Gutter ! Er ikke poenget til Armin mye viktigere enn kilder ?? Vi går jo rundt og bokstavelig talt vasser i vitaminer nå om våren, og hoster og er syke og så er det mere mineraler, vitaminer og energier i en håndfull med planter under beina våre enn alle frossenpizzaene (med MSG) på Rema tilsammen !
Jeg tror dette er kunnskap som er svært viktig å ta vare på. Flott Armin

Michelle
Skribent

TAKK for nok en FANTASTiSK artikkel!!!! Jeg tror vi har alt vi trenger i naturen, vi har alltid hatt alt der, vi er avhengige av naturen, når vi mangler noe fra naturen, frukt, bær, blomster, farger, lys, vibrasjoner, vind, regn – så kan det medføre sykdomer, både fysiske som psykiske. I dag ikke bare mangler vi masse fra naturen, vi bearbeider det naturlig og gjør det ikke bare kunstig, men lager kjemikalier og nano-partikler som ikke hører hjemme noe sted.. Jeg tror på det frukterianere sier om at å spise økologisk/ren frukt og bær og nøtter og frø er kuren for alle sykdommer, selv de du trodde du ikke hadde, og blomsters olje, nektar, honning og farger og dufter er healing og velvære og til for oss, det er dette verden burde ha fokus på, å øke kjærligheten, gaven fra universet, vårt liv, og når vi når høyere frekvenser, så vil vi utvide sansene våre slik at vi kan lukte. høre og se bedre, og da vil vi se en ny verden med alver..

aurum14
Abonnent
aurum14

de fleste av oss vet alt for lite om det som finnes i naturen ta feks. vanlig bjørk som er et rensemiddel for kroppen og mange hundre forskjellige bruksområder.Å bruke sin tid på å sette sg inn i hva naturen kan gi synest jeg er svært givende.det gir glede og mersmak .bra noen tar opp dette og sprer litt godt her i verden.

smurfen
Moderator

Nok en flott artikkel Armin :)

Dette er kunnskap som er gull verdt i tiden vi lever i nå så det kan være verdt og sikre seg en bok om hva som er spislig i naturen og hva som har helsebringende efekter
Dette er noe dem vil få bruk for i Vestervik snart
Jorden forurenses som aldri før via olje katastofer, kjemikalier som helles på oljen som er giftigere en selve oljen, store mengder gift hellest i 534 oppdretsanlegg som ikke bare dreper lakselus men alt liv i fjordene våre, chemtrail, kunstgjødsel, spøytemidler, fluor fra aske, en golbal ekstremvinter som har ødlagt enorme avlinger i verden, oversømmelser, tørkeperioder som i Kina der 80 mill sulter nå der dem ikke har sett en regndråpe på over 1 år, kommende økonomisk kolaps der man vil sitte med få midler til mat etter økte skatter og avgifter å reduserte trygder og velferd
Der er bare noen få grunner til og skaffe seg dyrbar kunnskap om hva som er spislig i naturen
Personlig så bruker jeg mye tid om dagene til og plante mine egne grønnsaker i bøtter og spann så gleder meg til det skal høstes
Ltt koseprat med plantene mens du steller dem så blir smaken enda bedre :)

Her en Hopi som forklare litt om viktigheten av og begynne og høste fra naturen nå

http://www.youtube.com/watch?v=0TiCBrFQUa0&feature=related

Her er en om hvorfor vi nå går inn i en økonomisk krise :)

The World Bank – IMF is owned and controlled by NM Rothschild and 30 to 40 of the wealthiest people in the world. For over 150 years they have planned to take the world over through money

http://rikijo.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=11

Panthera leo
Abonnent

http://www.xmag.no/id/1379

Tre effekter
Vi kan skille mellom tre ulike hovedmekanismer som gjør at finansøkonomien løsriver seg fra realøkonomien i en sykelig vekst, og, i det fallet som må komme, trekker med seg realøkonomien. I det følgende omtales disse mekanismene som «Hammurabi-effekten», «Perez-effekten» og «Minsky-effekten».

1.Hammurabi-effekten
Kan også beskrives som effekten av rentesrenten. På 1700-tallet presenterte økonomen Richard Price følgende regnestykke: «Én shilling spart ved Kristi fødsel, med 6 prosent rente og rentesrente, ville ha økt til en pengemengde (i dette historiske tilfellet. gullmengde) stor nok til å fylle hele solsystemet, til en sfære med en diameter som Saturns bane rundt solen». Dersom man setter seg ned med en kalkulator og trykker 1,06 x 1,06 2008 ganger får man det samme regnestykket i dag, et formidabelt tall.
Poenget er at effekten av rentesrenten over tid er så kraftig at finansøkonomien bare av den grunn etter en stund vil vokse eksplosivt. Denne grunnen alene gjør at finanskriser vil måtte oppstå. Vi har oppkalt denne effekten etter Hammurabi, som hersket i Mesopotamia ca. 1500 år før Kristus. Hans økonomer hadde regnet på dette og anbefalte at pengemengden måtte «nullstilles» ved at all langsiktig gjeld ble slettet med ujevne mellomrom. Vi finner dette fremdeles omtalt i Det Gamle Testamentet som «jubelår». Det Gamle Testamentet gir oss flere innblikk i denne formen for å redde realøkonomien fra å bli kvalt av gjeld til finansøkonomien, slik mange utviklingsland er i ferd med å bli i dag.

Legg her merke til dei siste setningane. Kva med å kreve eit jubelår?

smurfen
Moderator

Helt riktig Panthera :)
Dette skjønte også Romerene så der slettet dem all gjeld hvert 20 år
Dagens høyt utdannde økonomer, rådgivere og ultra kapitalister skjønner ingenting
Dem baserer det hele på stadig økt vekst som er dømt til og kolpase før eller senere

Nå har dem panikk og prøver og utsette problemet med et fond på 6000 miliarder som ikke er noe fond siden det er penger ingen har, det dem gjør er og kausjonere for nye lån til nasjoner som sliter

Ingen har penger liggende til å legge inn i det nye fondet. Pengene må lånes i obligasjonsmarkedet og vil sannsynligvis bli plassert i statsobligasjoner. Dermed har vi fint lite mer enn en papirtransaksjon

Det man har sett nå en tid kan forklarest enkelt med luksus fellen på TV3
Der ser man at privatpersoner har kommet i uføre for at dem har løst sine gjeldsproblemer med stadig nye krditkort til og betale gjeld som bygger en boble, det er akkurat det verdens nasjoner også gjør så skulle Hallgrim tenkt likt som våre statsledere så hadde han anbefalt dem som var kommer i økonomisk uføre grunnet for mye gjeld og tatt opp 10 ganger mer gjeld

Resultat av det vi ser nå med stor nasjonale innstramninger (skatter og avgifter opp, velferd og trygder ned ) vil medføre at innen kort tid så har hele middeklassen blitt flyttet ned i fatigdomsklassen

Vi slipper seff ikke unna her i landet heller selv om vi ikke har statsgjeld, vi har noe annet og det er boligpriser som ligger 3 ganger høyere en i andre land, vi har med andre ord en gigantisk boligboble som vil sprekke når krisen i Europa eskalerer om kort tid

Hvorfor noe så åpenlyst som dette skjer er for at vi har psykopater som sitter på toppen og styrer, uten empati og enerettet fokus på og øke sin egen makt og lommebok
Man har sett det i tiår i U-land der IMF har robbet land etter land på nyaktig samme måte som vi ser nå i Europa
Det hele lukter veldig av topp politikerene sine planer om og etablere sin nye verdens orden med først og tvinge middeklassen ned i fattigdomsklassen
Dem rike blir vanvittig mye rikere og maktmennesker blir enda mektigere

Obama går nå hardt ut mot at folk søker sannheten selv via blogger og ikke styrte medier
NWO gjengen med Obama i spissen vil ha minst mulig protester mot etableringen av sin nye super verdens regjering

http://www.dagbladet.no/2010/05/11/kultur/data_og_teknologi/apple/ipad/jens_stoltenberg/11680829/#comment_4701783

Så det er nok lurt og invistere i noen bøker om åssen en skal være selvforsynt fremover med urter og planter osv , en bok om hvordan poppe popcorn og lage jordbær is i fri natur kan og være kjekt og ha ;) :)

shambo
Abonnent
shambo

Fin og viktig artikkel, Armin.

Vil gjerne bare legge til at nå avdøde Torleif Stangeland gjennom et langt livs forskning på planters energetiske kvaliteter utviklet en serie urteblandinger for alle mulige slags problemer; vitalitet, immunsystem, nervesystem, hjerte osv.

Etter hans mening er urter det beste kosttilskuddet, som tilfører oss det vi ikke får i oss gjennom kosten.

Han skrev en fin liten bok om dette, «Mine urtekurer», og man kan kjøpe boka og urtekurene på nettsiden http://www.stangelandurteprodukter.no/

Etter egen erfaring er det svært høy kvalitet på disse urteblandingene, så jeg kan trygt og varmt anbefale de til alle.

baugen
Abonnent
baugen

Fra en e-mail:

«For those of you who have taken my dowsing classes, my health classes or had me do a health study on you, read this article. I’m sure you can see why, for the last seven years, I’ve been so insistent on getting your insulin levels down to way, way low levels.

We can’t be healthy if we eat the harmful foods. Grains and sugars and fruits. All are contrary to how our body is supposed to work–how it has been designed to work.

The symptoms which result from unhealthy foods are being overweight, the need to wear glasses, heartburn and other stomach gases, aching joints, chronic pains and so on. We all have some of them. If you don’t have them, you just haven’t lived long enough, yet. Youth, often, can hold off some of the development of the disorders which these foods create, but the damage is ongoing. Insidious damage. The damages will catch up with you once you are past about 40 years of age.

Changing one’s diet is tough to do. If you just consume more healthy protein and fats than carbohydrates, I think you will add years to your life and NOT have the disorders which are directly related to high carbohydrate consumption. We don’t need ANY carbohydrates in our diet. NONE!!

I think that if started early enough in life, the signs of aging will not show up until well past 100 years. Our bodies were designed to last longer than we experience.»

(Han henviser til artikkel av en «Dr. Mercola») Altså–for mye frukt og fruktsaft kan være ille for helsa også!?