Du leser nå
Snart ingenting igjen å tape – bare en ting igjen å få

8 minutter lesetidSnart ingenting igjen å tape – bare en ting igjen å få

Fra kl. 06:00 i dag, tvunget ut av sengen fra en drøm om massiv ufo trafikk oppe i himmelen, kastet jeg meg over min computer for å finne tegn. I et stadig økende tempo, bombarderes vi med inntrykk om hvordan gode mennesker på denne planeten blir melket for energi, forgiftet, misbrukt, manipulert, løyet til og gjort narr av.Og det er de som påberoper seg som mer mektig enn oss andre som har æren for elendigheten.

BP forteller deg at de viser en ”live feed” av oljelekkasjen i Gulfen som består av 3 ulike bilder som skiftes ut i raskt rekke følge. Den samme løgnen serveres i evigheter mens den virkelig ”vulkanen” er faktisk bort i mot 5-6 miles unna – i følge en mann på innsiden av oljebransjen. Absolutt ingenting av det de gjorde nå fungerte for 30 år siden da de hadde en lekkasje på 200 ft. dybde. Det kommer heller ikke til å hjelpe nå, særlig når de er ufattelig mye dypere ned.

27.05.10 Så mye olje har sluppet ut fra uljevulkanen

27.05.10 NASA - BPs olje vulkan på god vei til gulfstrømmen

Den amerikanske tette forbindelser med pengestrømmen i det globale næringslivet har utarmet en hver form for beskyttelse som det amerikanske folket forventer å få fra sine myndigheter for miljøkriminalitet, ulovelig innvandring, globale avtaler som ødelegger landbruket (agenda 21), kriger basert på kynisk utnyttelse av egne og andre borgers liv, økonomisk ruin gjennom et manipulert aksjemarked og kriminell bankpraksis, forgifting av maten, vannet, luften og jordsmonnet.

Det er ikke stort mye bedre her i Norge heller. Vi spares for mye, men det som skjer, synes å være bare bedre skjult, mer vanskelig å bevise.

Kreftleger i Irak krever nå åpne høringer om bruken av utarmet uran i krigen der, av amerikanske – og andre styrker. Tilfeller av kreft blant barn og den voksne befolkningen har økt med opp til 10-ganger. Legene regner med at det er over 300 steder som er sterkt forurenset med det giftige støvet i Irak. Deres frelsere har voldtatt deres land, kvestet deres folk, utslettet deres infrastruktur og fratatt dere all håp – særlig da utarmet uran gjør Irak til et land uegnet til å opprettholde livets rett for en hel evighet. Halveringstiden for utarmet (les anriket) uran er 4,5-milliarder år.

I dagens Internett utgave av Aftenposten står det at Obama skal gjøre slutt på den globale terrorkrigen. Høres ut som gode nyheter. Ved nærmere gransking viser det seg at det Obama faktisk kommer til å gjøre er å sette mer fokus på det som kalles ”home grown” terrorister. Det vil si at det amerikanske folke vil kommer under tettere overvåkning, kontroll og undertrykkelse fordi Obama er redd for hva massene kommer til å gjøre når de ikke har mer å miste – I California er grønnsaksbønder drevet ut av tørke skapt av

miljøpolitiske tiltak, i vesten er det spådd kjempe insektsvermer og i sørstatene er miljøskadene så komplette at folk begynner å flykte hals over hode. Det er plass i min hjemby Detroit – fordi det finnes ikke lenger industri i landet. Nå er det bare utbrente og fraflyttede hus og fabrikker.

Det sies at den globale makteliten som driver næringslivet har tatt sikte på å transformere USA til en tredjeverdens nasjon og på denne måten gjør det lettere å utnytte som billig arbeidskraft, uten friheter og uten trygghet fra statlig reguleringer. Ideen er å gjøre individet så svak at føyelighet er den eneste løsningen til en total overmakt. Riktig nok har de gjort sitt beste til å få den gjenstående amerikanske befolkning til å være så passiv, så lite informert og så uintelligent som overhodet mulig. Men det gjenstår bare et lite problem. THEY HAVE LOTS OF GUNS – REALLY LOTS OF GUNS!.

Det sies at det er to måter å tvinge et vanskapt styresett fra makten. Den ene er med massive demonstrasjoner og maktovertagelse. Den andre er ved total mangel på føyelighet til gjeldende lover og regler. Det kalles ”non-complience” på engelsk. For å komme så langt må massene ha blitt drevet vekk fra komfortsonen ot til det stedet i sitt liv der de ikke har noe mer å miste. Da slutter de å være redde. Jeg er stygt redd for at det er slik det kommer til å gå for seg i USA i løpet av sommeren. Det kommer til å ha en smitte effekt i resten av verden også.

Slik jeg leser dagens nyheter, ser jeg at England er veldig redd for at det vil gå samme vei med dem som det gjør med USA. De har begynt med et sjakktrekk. De annonserer at de skal trekke seg vekk fra den undertrykkende form for lovgivning som borgerne har vært utsatt for som følge av 11.9.2001 (falsk flagg terror i USA). De begynner med å gå vekk fra å ha fingeravtrykk påkrevd på ID kort og på Pass. Norge har begynt med det her i landet. Vi får se hva de gjør. Jeg tror at de forstår at komfortsonen er den eneste redningsplanke som makten har for å beskytte de mot at massene våkner opp til hvordan de har blitt misbrukt. Vi får se. I England brenner de fartskameraer ved å tre på bildekk. De er kanskje mer hissig av seg i England. I Norge er det bare et skudd sår å se her og der – foreløpig. Kanskje det er mer ro her fordi komfortsonen råder?

I den siste tiden har jeg gjort meg opp noen tanker om dette med motstand gjennom ”non-compliance” – det vil si at vi går ikke med på å legge oss flat for undertrykkende lovverk, overvåkning uten grunn, tvangsinnleggelse i psykiatri, tvangsmedisinering av giftstoffer, giftige vaksiner, kjemisk nedsprøyting av luften vi puster, alle EU-direktivene, WHO-direktivene, FN-direktivene, klima skatter og kriminell misbruk av vitenskap for å tvinge opinionen, påvirkning av lover og regler gjennom innblanding av næringsinteresser sammen med folkevalgte.

Personlig, synes jeg det er et brudd på karmaloven hvis jeg velter og ødelegger paller med Zero-Coke og Pepsi Max når de har påvirket staten til å godta at de serverer oss med nervegiften aspertame.  Bedriften har gått inn for å gjøre meg hektet på deres gift som også gjør meg syk. Det vil jeg ha meg frabedt. Det er mange andre ting jeg kunne tenke meg. Men… jeg gjør det ikke fordi jeg har også alt for mye å tape på det. Men… det er også en annen dypere liggende grunn. Det er ikke Coke Cola eller Pepsi som er min fiende. Min fiende er bevissthetsnivået til de som enda ikke har forstått at vi alle har valgt å inkarnere på denne planeten for å gjøre vårt beste til å lykkes og skape den verden vi ønsker å ha. Vi skal gjøre vårt beste uten at det går ut over andre.

Da blir det veldig komplisert. Jeg tror neppe jeg kan overbevise lederne av oljeindustrien om at vi er bedre tjent med å ta mindre sjanser med oljeutvinning, og at vi faktisk er best tjent med å ha en rask overgang til ”0-Point” energi som finnes overalt i universet. Jeg kommer heller ikke til å kunne overbevise Jens Stoltenberg om en kritisk gjennomgang av vitenskapens premisser slik at vi endelig kan ha en vitenskap som er i stand til å arbeide med bevissthet. Når jeg tenker meg grundig om så forstår jeg at jeg kan ikke forandre på denne verden i det hele tatt – ikke en eneste ting. Det eneste jeg egentlig KAN gjøre som har noe i det hele tatt for seg er å hjelpe folk til å forstå at vi virkelig lever i en ”Prison Planet”. Det er vår skole og det er en skole der vi får juling og bank hver eneste dag og det er bare én løsning på saken – Riste av illusjonene om at du er en dødelig biologisk tilfeldighet. Rist av deg alle de illusjonene om at det er en kamp mellom ”oss og dem”. Kampen er heller en kamp om å bli bevisst hvem du er. Når du har vunnet den kampen har du akkurat det diplomet du trenger for å vende denne skolen ryggen. Det er egentlig bare det du kan ta ansvar for.

Når du ser på elendigheten, forurensningen, urettferdigheten som er på denne planeten der naturen er skapt til å være understøttende til liv og utvikling så ser du egentlig bare en fiende – mangel på innsikt. Innsikten handler om at alt som har bevissthet er knyttet sammen – enhetsloven. Integrering er en unngåelig del av universets gange. Den som tror at de kommer til å miste seg selv underveis har misforstått. ”DU” er så mye mer enn du trodde!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
40%
Opplysende
20%
Inne på noe
20%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” – 2008.

21 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *