Du leser nå
Plikten kaller til Dovre faller

7 minutter lesetidPlikten kaller til Dovre faller

Vi trenger menn med edle baller og kvinner med mer mot enn sine menn.

Hei dere med et skarpt sinn. Hvordan ser det ut på Nyhetsspeilet fra ditt perspektiv? Det skjer ganske mye på Nyhetsspeilet nå om dagen. Vi har mange viktige knutepunkter som er i ferd med å løsne. Det som skjer nå er historisk. Det må være noen guder der ute som stopper denne galskapen.

Jeg tror menneskeheten er så skremt av det som skjer nå at de har godtatt døden. Vi henger «ikke forstyrr» på døren. Vi har løsnet kjettingene, men vi nøler med å løpe. Vi venter på at Hellas-tilstander skal komme til Norge istedenfor å lage et lite Hellas i Norge før oljefondet forsvinner. Løsninger for alle og ikke bare selskapene og politikerklassen er inngangsbilletten vår. Vi er imot makt. Hvem trenger egentlig makt? Det er det hele handler om – makt eller frihet.

Det vi holder på med her er samfunnstjeneste. Hvordan kan vi gjøre livet mer lønnsomt for alle? Vi trenger å skoleres på hvordan vi kan bygge ned staten og frigjøre folket fra makten. Et maktesløst folk er i utgangspunktet produktet av en global tankesmie, neppe folkets vilje.

Hele verden trenger fri energi nå. Det er det viktigste for stabilitet og liv i en elektronisk og kald verden. I Den dominikanske repbulikk har de norske priser på strømmen. La oss løse energiproblemet. Vi legger det på film og foreviger evighetsmaskinen. Når mennesker får ro i sin hverdag så vil de jobbe mindre og derfor blir det mindre skatt til staten, men så lenge staten har minimale inntekter så vil de ikke tillate det, for da taper selskapene.

Hvem raner menneskeheten? Det er oss selv, kaffen vi drikker, håret vi bleker, sukkersuget for livsglede er dødelig sier legene. Trygge veier og lave dødsfall i trafikken, men vi betaler 30-40% av inntektene for å komme oss til jobb. Det er halve livet du kunne brukt på familien, gått i skogen eller fisket i elven. Hvor vil du stå?

Kansje vi ikke hadde en madrass å glede oss til, men heller en verden der du kan gå hvor du vil uten å måtte betale noe for det. Uten en krone. Er det virkelig mulig? Er det ikke bedre enn et 2000 år langt mareritt om dommedag?

Vi må fortelle om verdenskonspirasjonen og gi dem en «no world order». Jeg har vært dum i alle år. Jeg har kalt det en ny verdensorden. Det er bare «theys» verk. Blair, Gordon Clinton og Bush senior har nevt det og vi kjøpte den allerede da. Det er mentalkondisjonering for massene. I møter med dem hører vi ofte dagens kriser. Vi ser på dem med nye øyne som om nyhetene virkelig var noe nytt. De kaller det orden, men det er virkelig makt.

Når vi snakker om de 3 paradigmene så må vi huske at samfunnet er det vi står på, bevisstheten er det vi lever på og kosmos er der vi tilhører. Sikkerheten befolkningen har ofret er ansvaret de selv må ta. En verden uten makt betyr kjærlighet. Når alle har livet i orden vil det ikke være uorden, men er menneskeheten moden til å vise ansvar?

Ta ansvaret for deg selv Norge. Det gjelder også Frankrike. Ut av Sri Lanka, ut av oljesandprosjekter og nei til skjult kolonisering istedenfor ansvarsfraskrivelse. Verden er kolonisert. Kan vi bygge ned? Det er uegoistisk å ville andre godt. Derfor får en tillit om du gir i motsettning til det helseløse helsesystemet som gjør deg syk på jobb med stråling og kaffekoppen, så vil det være nok leger til å holde deg i dårlig form.

En god del av middelklassen som jobber i staten eller har et par firmaer fra pappas dager, de må vi også gi noe å falle på. Den øvre middelklassen vil plutselig måtte bruke firstprice toalettpapir når økonomien blir så knust at de ikke får råd til å betale ansatte, og større utenlandske selskap kommer inn og tar over med lavbetalte østblokkarbeidere som får tjenestedirektivsatser. De må hjelpe staten i vanskelige tider for å redde økonomien, så de blir betalt 23 kroner i timen. Det gikk på NRK 1 ikveld.

Ifølge den nye leserundersøkelsen er NRK på en andreplass ved siden av VG når vi spør leserne hvilken norsk avis er minst globaliseringkritiker. Jeg syns faktisk NRK var den mest folkevennlige avisen i 2009. Husker noen flere som også nevnte et bedre engasjement hos dem i svineinfluensapandemien. Jeg vet ikke om Hans Gaarder eller Morten Kielland kler den artikkel-profilen best. Vi må gratulere, ikke bare proklamere. Jeg tror det hadde gitt en spirituell økning til våre gode venner som sitter i NRK. Jeg  mener vi skal også kunne kjefte når vi gir ros, for Dagbladet fortjener å bli kastet egg på. De sover i timen i deres egne artikler, de er villig til å lyve for pappaperm og helgefyll.

Hva gjør vi nå?

Veien videre er samfunnstrukturering og maktavkledning. Vi trenger å ødelegge og bygge. Som en ekte murer, ikke en frimurer for da blir det slavemurere. Vi trenger oss, oss trenger vi, du er alt du trenger.

Jeg tror ikke verden går under selv om media sier det.

Jeg tror vi skal leve til vi er 200 år.

Jeg tror vi har mer makt enn vi tror.

Jeg tror vi kan være fri der vi bor.

Se på artikkelen en facebook tilhenger av Nyhetsspeilet har skrevet for oss.

Det ser ut som Rotchild vil ha spise, tenke og levevaner registrert for mest mulig markedsutnyttelse. Disse gallupene lager folkeopinion i den sovende massen. De får gratis innpass i våre politiske meninger slik at media kan vite om de kan dumme dem ned enda lenger. De tester ut en boks en deltager må bære over lengere tid som mottar signaler fra en vanlig tv som ikke er med på et prosjekt TNS-Gallup-Rotchild har eierskap over. Det vil si vi alle kan bli utsatt for subliminale koder.

Denne informasjonen er ment til å tegne et kart over tankelandskapet til Norge. Eierne i TNS-gallup flagget ut og ble tatt over av CFR (Council on Foregin Relation). Boksen skal motta subliminale signaler fra tv-skjermen for å registrere informasjon, hvor lenge en sitter, hva en ser på og stort sett registere alle mulige bevegelser i hjemmet (eventuelt lengere hvis GPS i boksen).

Vi vet at CFR utdanner 90% prosent av amerikanske presidenter og vi vet at Zbrenskiew er redd et globalt bevissthetsopprør, og han er også Trillateral komisjon som var i Oslo Rådhus på storgallashow med kongen og eliten for å diskutere en krig mot Iran. De er alle på lag, USA og Israel trenger en avledningmanøver fra den voksende fredsbevisste opinionen og demonstrasjoner (revolusjoner) og  Iran trenger en krig så de kan låse den grønne bevegelsen bak murer som krigsdessertører.

«STØTT FRIHETSBEVEGELSEN I IRANSTOP VESTENS KRIGSOPPHISSING»

Obama og Ahmedinedjad er nærmere hverandre enn vi tror. Derfor trenger begge denne krigen. Spillet vi ser nå varer ikke lenge. FN må slutte å sulte befolkningen i Iran med sanksjoner. Iran har innfridd det opprinnelige primære grunn for bekymring for en maktkonfrontasjon mellom USA, Israel og Iran. De sender uranium ut til Brasil og Tyrkia nå, mens Dagbladet skriver og er totalt ukritiske til sine NTB-kilder når de publiserer en anonym representant av israelske myndigheter som sier Iran har manipulert Tyrkia og Brasil.

Det er et stort orkester og de fleste skurkene er allerede utvervet av det gamle brorskapet. De siste gode verdenskarakterene som Patrice Lumumba, Haile Sellassie, Shahen av Iran, Idi Amin, Victor Jara, Malcolm X, Martin Luther King og flere døde på 50-tallet og 70-tallet. Husk det er ingen ny verdensorden.

Imot en verden for krig

Vi bør redde verden ved å begynne med våre egne nabolag, ikke redde verden med apokalyptiske profetier. Spør du meg er det langt viktigere ting som skjer her på jorden enn å tenke på svarte hull, en dødsstjerne i megatron, en forbigående alienbefolket gjesteplanet, alien i en menneskekropp som sitter i Vatikanet eller en menneskeeter i det Britiske monarkiet som styrer verden gjennom hennes søsterkoloni Amerika og Israel.

Her en liste over krigsofre fra første og andre verdenskrig. Flere titalls millioner har mistet livet for verdens største pengeindustri. Psykopatene har gjort det før og de kan gjøre det igjen.

Det er sånn mennesker blir engasjert. Vi kan gjennom aktiv deltagelse i livet være med på en forandring og vi kan bruke denne fellesplattformen som Norges viktigste avis. Det er ditt liv det gjelder.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

25
Kommentarer

avatar
8 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
BelzeBobAnn ElisabethEvitasjokomelkAnders Troseth Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Mike Cechanowicz
Skribent

Din iver og energi er upåklagelig. Du etterlyser baller (mot) som den største manglende brikke i endring av elendigheten i denne verden. Jeg tør påstå at det alene ikke er nok. I den sammenheng vil jeg forsøke å sette fokus på noen enkle innsikter:

Når fokus er på det vi ikke vil ha – da går krefter i mange ulike retninger vekk fra noe. Det vil si alt annet enn det vi ikke vil ha er ok.

Når vi setter fokus på det vi vil ha – Går all fokus i samme retning – mye bedre forbruk av energi – men…..

For å sette mennesker i bevegelse for en «bedre verden» trenger leserene også et mentalt kart som tillater denne form for atferd – det vil si at deres forståelse av hvorfor de lever, deres identitet, verdier, evner, grenser, moraler og oppfatning av ansvar fører til de ønskede resultatene. Dette kartet er noe vi alle har selv om det er ubevisst. Kartet formes av menneskets trossystemer, sosiale erfaringer, utdanning, kulturoppvekst, politiske holdninger og frem for alt annet – (hvis og bare hvis individet har gjennomgått en bevisstgjøringsprosess som innebærer en spirituell oppvokning) det en måtte tro/mene/vite om bevissthetens essens.

Det fører til følgende:

Mennesker som kun er blitt politisk bevisste – det vil si er oppmerksom på at vi har blitt løyet til, manipulert og dupert av «systemet» – vil gi en naturlig respons som er i overensstemmelse med sine mentale kart – de vil marsjere frem for revolusjon – gjerne voldelig for å bli kvitt psykopatene. Dette har skjedd mange ganger før i historien – den Russiske revolusjonen, Pol Pott, Franske revolusjonen…osv….Same shit different label. Resultatet blir det samme som alltid før – nye psykopater overtar etter hvert – kraft anstrengelsen var mislykket.

Alternativet er å se situasjonen som en spirituell krise skapt av krefter som vil fragmentere menneskeheten og vår evne til å oppfatte vår åndelig identitet. Denne løsningen, og bare denne kan føre til den form for situasjon der menneskets mentale kart er mer i overensstemmelse med hverandre og virkeligheten – når en tar i betraktningen virkelighetens skjulte og underliggende strukturer – det vil si at vi lever mange liv, døden er en illusjon, det finnes ingen helvete, vi er på en utviklings vei, dualitet er til for å kunne gi oss fri vilje. osv. osv.

Det vil si en bevissthets evolusjon – ikke revolusjon, må til for å nå målet. Det krever mot til å se forbi antatte sannheter og utfordre disse. Det krever også intelligens og evnen til kritisk tenkning.

Først når en kjenner sannheten vil du aldri kunne bli lurt igjen.

En annen måte å si det på er… du kan ikke fikse psykiatrien – du kan bare gjøre mennesker bevisste hvem de er og hvorfor de er her og hvilken ressurser de egentlig forvalter. Psykiatri, krigsindustrien og politikken er alle basert på fragmenteringsprinsipper.

Det er ikke lite systemtenkning her. Menneskets svakeste ledd er menneskets laber nivå av selvinnsikt. En del av det problemet er at alle hoved kilder til informasjon om menneskets selvinnsikt er fulle av løgn. Søke prosessen må tas på alvor fordi menneskesinnnet har en meget begrenset kapasitet til å holde fokus. ALT som distraherer ens fokus vekk fra dette sentrale spørsmålet trenger å bli omprioritert. Det meste av det vi blir bombedert med i dag har til hensikt å suge din fokus vekk fra det som er viktig.

Derfor, Arimi – trenger vi Fokus, Baller og Intelligens!!! for å lykkes.

J.Johansen
Skribent

Baller er bra.
«Fokus, Baller og Intelligens!!! for å lykkes.» sier du Mike, og det er nok riktig; men bare en liten advarsel i denne forbindelse, nemlig at en kommer langt med sunt folke- og bondevett også:

Ser en at noen dreper en annen, så er det ikke av det gode – og en kan trygt ta avstand fra denne persons handlinger, og fastslå at dette er ikke bra. Putt ham inn.
Ser en at noen skaper kriger og finanskriser for sin egen berikelse, putt dem inn. Ta fra dem makten de har tatt til seg.
Ser en at psykiatrien er menneskefiendtligtlig og destruktivt, av erfaringer mange har og har sett, så kan en fastslå at dette er et ondskapsfullt system, og en bør finne ut hvorfor det er slik, og ta fra disse sadistene lekene deres, og ikke la dem få ubegrenset tilgang på uvillige ‘forsøksdyr’.; mennesker.

Mitt poeng med at dette ikke bør gjøres vanskeligere enn det sunne folkevett, er at om ikke vil menneskene igjen bli å søke til ‘intelligente’ derFuhrers i politikken istedenfor å tenke selv og lyde sin samvittighet mer enn autoritetene, og de ‘intelligente’. Vi vet alle forskjell på rett og galt om vi går dypt nok i oss selv.

Alle mennesker var skapt med dette åndelige kompass, før de ble ødelagt av sine ‘intelligente’ ledere.

Tror vi har fått nok av disse intelligente ‘selvutvalgte’ for en god stund i denne dimensjon……sett dem til å grave grøfter på Hardangervidda.

Så sunnt folkevett, og baller. En god kombinasjon.

Ursus
Abonnent
Ursus

Hanen fall om på tunet
Før han rakk gala
-Men eg kjende tida

Hesten hang i slitte taumar
Med utakk piska inn i augo
-Men eg makta å trekke plogen

Bonden la seg til marka
Grødelaus og ufri
-Men eg rydda nye hov

Vekstane visna, evige lovnadar brast
Fargane falma, hjarta fraus fast
Støyen stilna, men sigeren var tatt
Større enn tid, tyngre enn natt!

Fjella fall, og skogen brann
Tida teia, vatn vart sand
Sola slokna, men deg hadde eg att
Større enn tid, tyngre enn natt!

Lyset tok slutt, og stjernene slokna ;
Før fylgjet nådde fram til gards
-Men eg hussa vegen

Skipa sank med krigar og skald;
I botnlaus avgrunn lagt til kvile
-Men eg råka nye ukjende strender

Gudane vart alle brått gamle
Då dei gyldne veggane fall
-Men eg gav dei ny kraft

http://www.youtube.com/watch?v=o5PfaVmyd3o

Falazure
Abonnent
Falazure

Det største problemet jeg har personlig opplevd i forhold til initiativtakning hos opplyste mennesker er ikke motet deres, men deres manglende evne til å tenke hva man kan gjøre akkurat nå og ikke tenke på hvordan ting kan/burde/vil bli. Flere av de personene i mitt miljø som jeg anser som intelektuelle er for opphengt i drømmen, idealet og ideene sine til å klare å komme på konkrete ting de kan gjøre for å forbedre samfunnet i dag.

De som faktisk har en plan legger planen opp til å kreve mange år med planlegging og forberedelse, men samfunnet utvikler seg jo raskere i feil retning en det deres utopiske plan vil ta for å komme igang.

Det for meg minner det meg om en sketsj fra Monty Python der en kar holder en formidabel tale til sine medarbeidere der han oppildner alle til å komme seg løs fra sine tøyler! Alle blir gira, er engasjerte og sier «That was a good speech! Write that down!» og så setter alle seg og gjør som før. (fritt fra hukommelsen)

Jeg synes det er en skam at vi som klarer å tenke oss frem til hvordan samfunnet burde være, ikke klarer å tenke ut konkrete skritt for å gjøre samfunnet rundt oss litt og litt bedre.

Det skal egentlig ikke mye til for å hjelpe. Nok dråper blir et hav.

(Jeg er gledelig overasket over å ha oppdaget denne siden og ser frem til mye artikler og konstruktive innspill. Takk Armin og stå på.)

T
Skribent

Vel Armin, siden du etterlyser skarpe sinn så får jeg vel melde meg da :) Det har vært et drama uten like i det siste (goes without saying), men friksjon skaper spenning og interesse, så lenge det ikke ender i personangrep og mobbing som ikke hører hjemme i noen debatt… jeg kan også si at jeg synes det er veldig bra nivå på flere av artiklene, så dette lover bra for fremtiden, kunnskap er makt men som du sier så trenger vi egentlig ikke makt, kunnskap er også frihet, og kunnskap er kjærlighet… nyhetsspeilet er således folkets gave til seg selv, måtte bare folket åpne denne gaven varsomt da speil fort kan knuses om man ser gjennom øyne av forakt (unwrap carefully).

«Sannhet belyser skyggesiden av tingenes tilstand, mørket forsvinner når vi er opplyst, ord blir sverd når noen er bortført av ringenes herre og vi er opprørt av listen der vi er oppført, vis meg Schindlers` logg jeg finner bare Himmlers` dagbok og Hitlers` blogg hvor jeg ser Lenins` flagg som vaier stolt, vi er i Maya kalenderens sjette natt hvor Vatikanets folk gjør alt for å sikre makt, i mitt sinn har de allerede mistet makt` hva med ditt? Vår sjette sans er i konstant krig og mitt vakre dikt er bokstav strid for dine øyne å se` konsonanter som splittes der de gir mening hvis jenta i Matrix bøyde en skje kan alt skje om vi tar høyde for det, og i dag tar vi tyrens venner som hang ved hornene og nevner navn i megafonene!

Våkne mennesker klare til å dø for frihet, plikten kaller til Dovre faller er ekkoet som gjaller i våre haller der stemmer er sinte som pepperminte og tekster rimer som snø på biler!» briiiep

Ann
Abonnent
Ann

Denne sangen er en perle, og verdt å høre og gjerne synge med

http://www.youtube.com/watch?v=LPmrLVmwfQQ#

Hva drømmer du om?
En verden der alle har alt de trenger? Lykkelige mennesker som lever i frihet? Moder Jord er helet og uten sår etter menneskenes grådighet? Frisk luft, rent vann? Eller drømmer du om verdensherredømme? (drømmer du om det siste så la være å lese vidre)

Det er en kamp som skal kjempes, en kamp i kjærlighet til alt som har bevissthet.
Både den åndelige og den politiske bevisthet må vekkes i menneskene som fremdeles sover.
Med politisk bevissthets oppvåkning følger sinne og lyst til å stappe det en har oppdaget ned igjennom halsen på alle en møter (med vekslende resultat, mange venner forsvinner og en blir sett på som en vanskelig person, noen tar dette til seg og de har gjerne allerede begynt å bli politisk bevisste før de traff på denne «misjonæren» for oppvåkning på det politiske plan), atter andre føler apati og velger å «gjemme seg under dyna».
Åndsbevissthet oppvåkning (bevissthet om hvem vi egentlig er) gir mye de samme resultatene som politisk bevisthets oppvåkning.
Hvis en både er politisk og åndsbevisst, og har implementert disse, så blir det mindre indre støy og frustrasjon, bildet blir klarere og mulige løsninger trer klarere frem.
Hvor vil vi, hva er drømmen?

J.Johansen
Skribent

Kjempefin sang Ann Elisabeth. Tiltredes.

Ozzy Osbourne – Dreamer

Når en ser den listen til høyre for denne på youtube, så kommer en sang som heter ‘Ozzy Osbourne – Mama I’m Coming Home’.
http://www.youtube.com/watch?v=5GZlJr1c48k&feature=related

Ozzy skulle sunget «After all there is just three of Us» , ikke bare ‘two of us’. Moder, Fader og Barn. As Above, so Below.

Jorden er den synlige virkelighet av verden – forbundet esoterisk med Moderen – Moder Jord. Der er også en usynlig virkelighet som er Ånd, forbundet med Faderen.

Og det er her stakkars Ozzy har kommet skjevt ut, i motsetning til Michael Jackson for eksempel. Stakkars Ozzy komme til å ‘searching for the way’ som han sier i sangen inntil han finner ut dette.

En ser altfor sjelden sanger som heter noe sånt som «Father – I’m Coming Home». Hvorfor ? Fordi vi lever i en åndssvak verden…og krefter har gjort sitt til at menneskene er materie alene; celler, vann og atomer, etc. De skal nå lage barn uten Faderen, er ikke så viktig :)

Selv NWO maser om depopluasjonsagendaer og CO2 avgifter og mange gode forsetter for å ta vare på Moderen. Det største problemet er vel at de har mistet den usynlige virkelighet; Faderen, ånd, av syne…, foruten alle deres forsøk på å redde Moderen er dømt til å mislykkes……..fordi de er for knyttet til det materielle, de har ikke blitt født på ny, av ånd denne gang og ikke av en kvinne……………de vet ikke om at de var Ånd i Faderens hjerte, får de kom til verden til materien via morens kropp…..

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/satanismen-i-humanismen/comment-page-2/#comment-30263

Ann
Abonnent
Ann

J.Johansen,

hvem en skal gjøre stakkarslig av Ozzy og Michael Jackson overlater jeg til de som føler trang til å dømme. Vi tar alle valg og eier konsekvensen av valgene våre. De lagde musikk for forskjellige grupper mennesker for at budskapet skulle spres videst mulig ut.

BelzeBob
Abonnent

Black Sabbath er misforstått av mange. De har veldig bra tekster. (Jeg omtaler Sabbath i nåtid. De er liksom udødelige.)

» Well people look and people stare
Well I don’t think that I even care
You work your life away and what do they give?
You’re only killing yourself to live
Killing yourself to live

Just take a look around you what do you see
Pain, suffering and misery
It’s not the way that the world was meant
It’s a pity you don’t understand
Killing yourself to live

I’m telling you
Believe in me
Nobody else will tell you
Open your eyes
And see the lies, oh yeah »

(fra «Killing yourself to live», fra albumet «Sabbath, bloody Sabbath.»)

» Have you ever thought about your soul – can it be saved?
Or perhaps you think that when you’re dead you just stay in your grave
Is God just a thought within your head or is He a part of you?
Is Christ just a name that you read in a book when you were in school?

When you think about death do you lose your breath
Or do you keep your cool?
Would you like to see the Pope on the end of a rope
Do you think he’s a fool?
Well I have seen the truth, yes I’ve seen the light
And I’ve changed my ways
And I’ll be prepared when you’re lonely and scared
At the end of our days

Could it be you’re afraid of what your friends might say
If they knew you believe in God above?
They should realize before they criticize
That God is the only way to love

Is your mind so small that you have to fall
In with the pack wherever they run
Will you still sneer when death is near
And say they may as well worship the sun?

I think it is true it was people like you that crucified Christ
I think it is sad the opinion you had was the only one voiced
Will you be so sure when your day is near, say you don’t believe?
You had the chance but you turned it down, now you can’t retrieve

Perhaps you’ll think before you say that God is dead and gone
Open your eyes, just realize that he’s the one
The only one who can save you now from all this sin and hate
Or will you still jeer at all you hear?
Yes! I think it’s too late. »

(hele teksten fra «After forever», fra albumet «Master of Reality.»)