P-pillen 50 år

5.4K visninger
28 minutter lesetid
130

Nyhetsspeilet tør der andre tier. Nyhetsspeilet er en tribute til å tenke ute av boksen. Hvor mange klarer å tenke ut av boksen i dette (og andre) spørsmål i dag, etter å ha blitt indoktrinert om dette sosiale ekspertiment og depopulasjonsagendas fortreffelighet i 50 år?

Denne artikkel kunne også hatt tittelen: ‘Abortiocoust – legevitenskapens folkemord’. Disse to henger nemlig nøye sammen. Kunne også blitt en ny sak for Harald Eias ‘Hjernvask’. Tror ikke NRK tør.

Dagens medier roper enstemmig hallelujah i feiringen av denne politiske agendas bursdag. Ingen kritiske røster. All kritikk har stilnet av. Propagandaen har holdt på for kraftig og for lenge. Illusjonene om dens moralske og åndelige basis gode er permanent etablert.

Alle er blitt vant til å ta det som en selvbevisende sannhet for det største moralske gode, men er det det? Ikke mange stiller spørsmål i det homogeniserte samfunn. La oss tenke litt fritt……for moro skyld:

Hvis jeg hadde vært i krig med en annen stamme, si at hutiene er i krig med tutiene, og jeg hadde evnen til å tenke langsiktig, så ville jeg ha ødelagt mine fienders helse, og begrenset deres formerings-potensiale, på en måte de aldri hadde hatt mulighet til å oppdage. Jeg ville ha forgiftet deres drikkevann, mens jeg utad gav inntrykk av å være deres venn og beskytter. Deres stamme ville sakte ha dødd ut, mens min skulle jeg sørget for øket i makt og innflytelse ved tilby dem det motsatte av hva jeg tilbydde tutiene.

Det er mange årsaker til at jeg hatet mine fiender tutiene på slik måte. Det kunne være at deres åndelig og moralske kvaliteter var overlegen mine, de kanskje levde lykkeligere liv i pakt med natur og G-d enn meg, så det gikk dem alltid bra i livet på grunn av dette, så jeg følte at dette kunne ikke fortsette. Jeg følte meg underlegen dem. Jeg likte ikke å føle meg slik, og jeg hatet dem langt inn i benmargen for at jeg følte det slik, omtrent som Kain hatet Abel, p.g.a. at de synest meg overlegen på så mange måter. Så det er kanskje best at jeg får nøytralisert dem, slik at jeg kan føle meg bedre? Jeg måtte ofte kompensere min manglende selvfølelse med makt og penger. Mer og mer av det samme. Tankesurr slutt.

De-populasjonsagendaen: ‘P-Pillen – 50 år’. Den datoen er idag. Den feires av politikere, legestand, legemiddelindustri og arbeiderbevegelse, og media. Den skulle gi kvinnene frihet, frihet fra sine biologiske og åndelige mål og mening i livet. Abortsaken er brukt samme vikarierende argument for. Arbeiderbevegelsen fikk mer medlemmer og ble henrykt over saken.

Pengene er roten til alt ondt

Hvilken fantastisk frihet Illuminatet har skjenket kvinnene; friheten til å drepe ikke bare sitt eget avkom, men også fedrene sitt. De har fått karriere. Med vennlig hilsen Illumatinatet. Men når den biologiske klokke tikker, og de finner at de vil ha barn, så er deres biologiske balanse så forstyrret at de må ha ‘helsevesenets’ hjelp til å skape barn syntetisk. Brave New World.

Verdens Herrer har gitt kvinnene våre friheten til å ofre sin biologiske og åndelige mening med livet, i bytte mot at noen få av dem blir mulige styreledere mens forøvrig de fleste blir som menn slaver i deres konserner og systemer. Glimrende frihet!

Deres konserner må importere arbeidskraft fordi vi er for få, etter deres tjeneres politikernes utsagn, fordi THEY drap mange nok av oss, som ledd i sine sosiale programmer for planstyring, ikke bare av økonomien, men også av hvem som skal leve og hvem som skal dø av oss. De gir den importerte arbeidskraft lønn så lenge tidene er gode, men når tidene blir mindre gode så er det vi som skal finansiere deres oppsagte arbeidskraft via våre statsfinanser/skattepenger. Alle vi som lever, bør vel forøvrig huske å takke vår mor for at hun ikke aborterte oss, og stod opp mot den internasjonale sosialistiske elite og deres eksperimenter og agendaer.

Vi er vel mange nok til å leve gode liv her på berget, men ikke mange nok til å fylle deres grådige lommer. Se at ALL politikk er tilpasset å fylle eiernes lommer, ikke å tjene vårt gode liv. UANSETT hvilket parti dette kommer fra. Dette problemet forsvinner ikke før vi tar tilbake eierskapet til all vår industri, og forbyr finansmiljøer som lever av og på spekulasjoner, samt avslutter prosjektet med gjeldsbasert økonomi, hvor våre samfunns velbefinnende er avhengig av lån fra Illuminatets finansinstitusjoner og velhavende personer i London og New York, som har plyndret folk og land i hele verden i 300+ år.

Se bare hvordan Goldman Sachs med sin leder Lloyd C. Blankfein som hevder ‘han gjør Guds arbeid’ (Dansen Rundt Gullkalven guden), har lurt Hellas trill rundt. Ved at de hadde skjult de reelle underskudd i Hellas’ statsregnskaper, underskudd som GS stakk en god del av i sine lommer kjenner jeg dem rett. Så stiger forsikringen (CDS’er – Credit Default Swaps) for at investorene skal forsikres og være sikker på å få tilbake pengene de låner til Hellas i ‘krisepakke’. Goldman Sachs tjener først på å skjule Hellas underskudder, så tjener de på CDO/CDS’er (forsikringer) og så tjener de endelig på å låne penger som ‘krisepakker’ til Hellas som deres tidligere råd har ruinert dem for, med dertil økede renter på grunn av høyere forsikringer (CDO/CDS’er) og reduserte betalingsevne.

Som alltid er det dyrt å være fattig.

Genialt!

Grunnleggerne

For to dager siden, den 1. Mai er dagen da sosialister feirer Lenins fremste eksportvare: Den Tredje Internasjonalen, – det internasjonale nettverk som har promotert og arbeidet siden andre verdenkrig for å gjøre Lenins samfunnsystem til en internasjonal affære, under dekke av å ivareta ‘arbeidernes’ rettigheter.

Å bevare arbeiderne som arbeidere, og kapitaleierne som kapitalistene, ligger dermed implisitt i deres verdensforståelse. Hva skal de gjøre om enhver blir sin egen kapitalist, og alle er selvstendig næringsdrivende? Da faller jo drømmen om det ‘proletariske paradis’ bort, idet proletariatet er avskaffet, LO’s medlemsmasse forsvinner, og monopolisert kapital opphopning likeså. Da hadde det vært farvel til Rothschild og Rockefeller et al. LO’s og nasjonens politikeres arbeidsgivere. Slik sett tjener Lenins arbeiderbevegelse på å bevare dette bilde av herskap og tjenere, kapitalist og proletar.

Og det var jo også grunnen til at de (de monopoliserte kapitaleierne) finansierte dette arbeider/kapital paradigme til å begynne med.

Velter de disse internasjonale ‘kapitalister’, og lar enhver være sin egen kapitalist, så ødelegger de sin egen ekistensberettigelse (?). Klart at de har en interesse av å bevare status quo. Bevare det kapitalistiske system, med enten noen få personer som disponerer kapitalen (kapitalismen, føydalherre systemet), eller staten som disponerer kapitalen (kommunismen). Effekten er den samme. Andre som styrer menneskers liv enn de selv. Og som styrer politikken i deres land.

Lenins samfunnssystem hadde sine svorne tilhengere her til lands også, lenge før den andre verdenskrig. Gruppen ble kalt Mot Dag. De bevirket vel mer natt enn dag, for veldig mange.
http://no.wikipedia.org/wiki/Mot_Dag

Når en ser navnene her i denne listen, så må en vel huske at eplene sjelden faller lang fra stammen.

Hvor startet elendigheten, hvor kvinnene våre ble forledet til å drepe sitt avkom? Noe som knapt forefinnes i dyreverdenen. Har vi mennesker virkelig overgått dyrene i grusomheter?
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/moderne-mennesker-pa-s%c3%b8k-etter-sjelen/

Helsedirektør Karl Evangs krig mot vårt folk. Karl Evang innførte P-pillen i Norge.
http://no.wikipedia.org/wiki/Karl_Evang

Han var en av disse, Mot Dag bevegelsen. Marx og Lenins løpegutter i Norge:
http://no.wikipedia.org/wiki/Mot_Dag

Som forøvrig stod for dette
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/de-glemte-holocaust/

Under disses sosiale indoktrinering program har de fleste illusjoner blitt formet i løpet av de siste 60-70 år.

Sosial programmering

Her er en annen av dem. MotDagisten og Arbeiderpartiets nestleder og utenriksminister, professor og historiker Edvard Bull, sønn til Edvard Isak Hambro Bull,
http://no.wikipedia.org/wiki/Edvard_Bull_d.e.
som skrev følgende i sin bok fra 1923:

”Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen, ekteskapet og fødsels-registreringen.

Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom, som med andre fordummende sekter.

Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religionen i og for seg er en privatsak. Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.

Skal vi skape den sosialistiske skole, må vi ha makten i skolestyrene og i kommunestyrene, og bruke vår makt hensynsløst.

Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunne lære og moral, som barna lærer gjennom religions-undervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk”.

Jomenn ble ikke bare skolen verdslig, men faktisk hele verden. Ble den mindre barbarisk med den leninismen, trotskyismen og marxismen de sverget til, og etter at de hadde fått desimert religionen som uttalt?

De har også vært utrolig flink og ivrig i å skjule disse glemte Holocaust, begått av deres idoler og lederne av deres ideologis samfunnstrateger.
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/de-glemte-holocaust/
http://no.wikipedia.org/wiki/Mot_Dag

Mannfolk, er det ikke på tide å beskytte deres kvinner, samt forsvare deres rett til å være nettopp kvinner, mer enn å bli en ny klasse av slaver for den corporate elite? En finner ikke det gode liv i industrien. Lykken som følger, ved å oppfylle sine biologiske og åndelige funksjoner i verden er ikke gjemt der. En finner den i gode sosiale relasjoner, dyrke sin nasjons jord ved å bidra til å smelte om våpen til ploger, å se sine barn vokse opp som friske sunne mennesker, fysisk som psykologisk, fri for propaganda og sosiale indoktrineringer.

Sunn mat, og takk over hodet, det er alt kvinne og mann trenger for å ta vare på sine barn, og deres og egen helse. Den gjeldsbaserte planøkonomi og gjeldsbaserte pengesystem fratar dem denne muligheten. Den binder dem til livslangt slaveri for sine føydale landherrer og herskere, og til å spise de forgiftede smuler fra deres bord. Før på nasjonal basis. I vår tid på internasjonal basis.

Bakgrunn

Vi må ha en viss forståelse for at det er sårt og vanskelig å få servert historiske fakta, om noe mange har trodd vel og lenge var av det gode, men som viser seg å være det motsatte. Jeg skriver dette så langt, slik at bare de utvalgte få gidder å lese det hele, og få med seg budskapet og helheten. :)

Den Sosialist-Sionistiske Internasjonalen er utrolig spennende å studere. Historie et er fantastisk fag, utrolig interessant når en begynner å grave. Dessverre oppmuntrer ikke skoleverket til interesse for historiefaget nok, passende nok for noen, de som bestemmer hva som skal stå i skolebøkene spesielt.

La nå de som har lang trening og utdanning i å se gjennom disinformasjon, se gjennom dette, og si nøyaktig hvor mine historiske kilder tar feil. Litt mer triggere fra min indre dialog. :)

Jeg leste for eksempel nettopp Finn Gustavsens bok fra 1991: “Blåmandag?”

Finn Gustavsen, en av de ledende marxist-leninister i Norge etter andre verdenskrig, og svært kunnskapsrik, sier i sin bok ‘Blåmandag?’ (1991), side 278:

“Lenins forbilder var Russlands fanatiske revolusjonære, nihilistene og narodnikerne. De ville fra først av tjene folket og hjelpe det til frigjøring fra tsaren og kirken. De sjølproletariserte seg, dro ut på landsbygda for å leve under folkets kår, undervise bønder og arbeidere og vinne dem for drømmen om et annet samfunn. Men det russiske proletariatet lot seg ikke belære og frelse. Det holdt fast med ‘lille far’, ved Gud og presteskapet. Narodniker i hopetall ble angitt og henrettet, eller rett og slett slått ihjel av bøndene selv for sin gudsbespottelige virksomhet. For Tsarens rike var av Gud.”

Noe verdens rike av G-d vil ikke disse ha. De vil ha all makt og all innflytelse. Videre siterer Finn Gustavsen fra Peter Normann Waages bøker ‘Russland et annet sted’ og ‘I prinsippet JA’ (side 279): “Bolsjevikene var nihilistenes og narodnikenes arvtakere; liksom dem hentet de sin inspirasjon fra Vesten, men nå som da skulle denne inspirasjon vise seg å fremnbringe noe ganske annet i Russland enn i disse tankers og ideers hjemland”.

Gustavsen: “Det sovjetiske marerittets navn er stalinismen, og også jeg bruker denne betegnelsen. Men det kan ikke herske tvil om at stalinismen er leninismens ektefødte barn. Milovan Djilas og andre har helt rett i at det ikke fins en ‘stalinisme som står i motsetning til det samfunnssystem som ble skapt av revolusjonen og Lenin’

Jeg tror vi kan fastslå at vi har identifisert ‘Dyret’, nihilistene, de som står G-d og Jesus sin lære imot på jord. Anti-krist. Her har vi nihilistene som Albert Pike snakker om. Her har vi kjernen til de som har gjort, og gjør, opprør mot Gud i denne verden. Her har vi elendighetens opphav.

Om Dyret får utvikle seg og får utfolde seg i full frihet, eller om vi klarer å stanse dets fremvekst, er et ennå ubesvart spørsmål.

Sosialisme er frihet, likhet, fellesskap. Ekte demokrati”, sier Gustavsen (s. 280). Men sosialismens frihet rommer beviselig ikke mennesker som tror på Gud, og en høyere makt enn de ideologiske ledere i verden. Fy faen så falsk deres pene ord er. Kristne har vært hatet og forfulgt siden begynnelsen av den åndsrevolusjon som Jesus satte igang. Ikke noe nytt i det.

De Glemte Holocaust
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/de-glemte-holocaust/

Finn Gustavsen bruker forøvrig resten av sin bok til å argumentere for en Ny Verdensorden, som de skal skal bygge på ruinene av den marxistiske som brast for dem, som han kaller sosialdemokratiet, hvis nye ideologi han flyktet til, når deres blåmandag kom, når det ikke lenger var mulig å skjule marxist-leninismen-stalinismen som en totalt feilslått og barbarisk ideologi, som ikke viker noe tilbake for noen religion de hevder seg imot, som visstnok hadde undertrykket og drept mennesker anmasse. Husk at vi er alle ‘sosialdemokrater’ idag, fra ytters venstre til ytterst høyre. Siv Jensen henger like mye sammen med det ‘sosialdemoktratiske’ internasjonale lederskap som de på venstresiden gjør det.

Så etter å ha jobbet med og satt meg inn i Lenins psyke og sjel, begynte jeg å få en viss aning om hva Dyret var. Her fant jeg nøkkelen til Dyret i Johannes Åpenbaring. Nøkkelen er hva bolsjevismen og kommunismen, andre verdenskrigs seierherrer, har ‘videre’utviklet seg til.

Tilfeldigvis like etter etterpå la Lars R inn en kommentar som var utrolig viktig i dette bildet. Den viser hvordan våre norske politikere hadde adoptert alle doktriner til leninismen, kanskje før Lenin selv kom til makten, og som viste at der var en internasjonal agenda for barbarismen.

Det var utsagnet fra Edvard Bulls bok fra 1923:

”Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen, ekteskapet og fødsels-registreringen.
Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom, som med andre fordummende sekter.
Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religionen i og for seg er en privatsak. Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.
Skal vi skape den sosialistiske skole, må vi ha makten i skolestyrene og i kommunestyrene, og bruke vår makt hensynsløst.
Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunne lære og moral, som barna lærer gjennom religions-undervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk”.

Jomenn ble ikke bare skolen verdslig, men faktisk hele verden. Ble den mindre barbarisk med den leninismen, trotskyismen og marxismen de sverget til, og etter at de hadde fått desimert religionen som uttalt?

Aldri har vel verden sett en større barbarisme, enn hva disse krefter har forårsaket. 80-100 millions holocaust.

Mot Dag. Det var deres norske ideologiske tenketank.
http://no.wikipedia.org/wiki/Mot_Dag

Operasjonelt ansvarlige

All elendighet i familiepolitikken i Norge er med vennlig hilsen Gro Harlem Brundtland,

Gro Harlem Brundtland er datter til Oddmund Harlem som er MotDagist aka marxist-leninist, før han ble AP-mann (eplene faller sjelden langt fra stammen), og hun regnes som den som innførte abortloven holocaustet, p-piller og fri sex for alle dyrene i Hakkebakkeskogen som det største gode som kan vederkveges menneskene i vårt land ……

Kjempegreier dere, vi har fri sex, men vi mangler åndelig frihet, og sunnhet, og moral, – og G-d i samfunnet….
Gift med Olav Brundtland. Kjent Bilderberger. Og kanskje mer som de ikke vil fortelle dere. Kristen er de ikke, fordi en kristen kan gjenkjennes på sine gjerninger.

Men arkitekt for det hele og koordinator for denne internasjonale agenda, er Ekspedisjonssjef Karin Stoltenberg, som var sjef (Ekspedisjonssjef) i Barne- og Familie departementet i årtier. Samlivsbrudd, skilsmisse, fedre som mister sine barn, nektes å se sine barn, abort, et inkvisatorisk barnevern, alt har disse to sin signatur.

Karin Stoltenberg er inngiftet i Norge med Thorvald Stoltenberg.
Mor til Statsminister Jens Stoltenberg og direktør Camilla Stoltenberg i Rockefellers Folkehelseinstitutt, som gjør sitt beste for å ødelegge nordmenns helse, og selge mest mulig medisiner og vaksiner for sine venner i legemiddelbransjen.

Karin Stoltenberg sier selv at abortloven er en av hennes største bedrifter i et TV intervju med Anne Grosvold.

Gro eller Karin fant ikke på alt dette selv. Det slapp de selvfølgelig. Bak makten lurer en langt større og sterkere makt, med internasjonale forbindelser og agenda, som den godeste Karin dro med seg fra Kanada, hvor hun kommer ifra.

I det Sosialist-Sionistiske prosjekt og i det tyranniske samfunn disse krefter bygger er ikke barna foreldrenes barn. Barna er statens barn, som foreldre aller nådigst får lov til å oppdra, – så lenge og om de gjør det etter de sosialist-sionistiske prinsipper, eller det politisk korrekte som de har bestemt (G-d er ofte utelukket. Folk har blitt dømt til å ikke nevne G-d for sine barn). Flere menneskeskjebner, mer ødelagte liv, mer sorg, mer savn, enn det disse to i fellesskap har prestert å få til finnes nok ikke maken til i Norge, – i hele vår mange tusenårige historie.

as

Barna dine er ikke en gave fra G-d lenger. Barna dine er en gave fra Staten, som er så grei med deg at du får lov til å beholde dem, om du gjør som de sier du skal gjør det. Mvh. Gro og Karin

Jeg sier med Nobelprisvinner Alexander Solshenitzin. Problemet og elendigheten i verden skyldes at “Menneskene har glemt Gud”, og med Bjørn Afzelius; “En romantiker kan aldri forbli en evig hevner” (Bjørn døde forøvrig bare 52 år gammel, etter å ha skrevet og sunget om “De Røde Roser fra Sion”).

Alle med popularitet og innflytelse som sier dem imot, dør på ‘mystisk’ vis unge. Alle i hop. Der er ingen igjen fra popens, rockens, kunstens eller litteraturens verden igjen. De som er har solgt seg til ‘Skjøgen’ også. Materialister finner fort ut hvem det lønner seg å holde seg inne med.

Men vi lever i Norge. Menneskerettene og ytringsfrihetens fyrtårn. Dette skjer ikke her. Her skal ‘Lyset fra Norden’ komme fra. For det har vår egen Torbjørn Jagland, president i Europarådet, sagt.

Torbjørn Jagland bekrefter retten til ytringsfrfihet
“Vi markerer i 2010 at Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen runder 60 år. Konvensjonens artikkel 10 garanterer retten til ytringsfrihet. Den er et av de europeiske samfunns mest avgjørende frihetsvern, og en kjerne i den felleseuropeiske identitet.

Det liberale demokrati er bygd og bygges over debatt, meningsutveksling og frie ytringer. Derfor er ytringsfriheten også selve verktøyet for å integrere forskjellige kulturer, tradisjoner og religioner inn i et felles europeisk hus. Og derfor må vi alle forsvare retten til å kritisere makthavere, politiske ledere, religioner myter og ideer, så vel som retten til å protestere – i fredelige former – mot nettopp slike ytringer i aviser, TV-serier, kunst og karikaturer. ”
http://www.dagsavisen.no/meninger/article482909.ece

Blant annet om Karl Evangs hat og krig mot vårt folk.
http://no.wikipedia.org/wiki/Karl_Evang

Han var en av disse:
http://no.wikipedia.org/wiki/Mot_Dag

Som forøvrig stod for dette
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/de-glemte-holocaust/

Barn som mødrenes eiendom

Siden dette er under artikkel om abort og p-piller; Barn er ikke mødrenes eiendom. De er G-d’s eiendom, som har satt dem til omsorg og ivaretagelse hos nettopp disse to personene vi kaller deres foreldre, valgt før de inkarnerte i kropp og til kropp, foreldrene som var nettopp de to personene denne sjel trengte for å oppfylle sin mening og hensikt med inkarnasjonen (livet).

Monopolistisk eierskap av barna > sykdom, ubalanse > samfunnets degenerering. Med vennlig hilsen Gro og Karin.

Det kommenteres at det er mest fedre som begår drap av sine barn. 33 siste år. Hva er 33 drap mot 15.000 aborter per år? 3 promille? Dette blir som å blåse opp og fokusere på det lille holocaust, for å skjule det store holocaust.

Disse 33 egne barn som fedrene dreper skjer ofte i affekt over at kvinner har tatt eierskapet over felles barn fra unnfangelsen, og etter skilsmisse og påfølgende ofte opprivende barnefordelingssaker. Det er farens (Faderens) ånd som er inkarnert i barnet som er av morens kropp. Mange kvinner er dermed medløpere med Verdens Herskere, som binder menneskene til verden, til jord, til materie – til mekaniske, biologiske roboter av celler og atomer alene, fiendliggjort og fremmedgjort og lokket på avveie fra sitt åndelige opphav. Barn anses utelukkende for ‘å være av kropp og jord alene’, fra og av mor. Behandles ikke som åndelige vesener, fordi de revolusjonære har ingen kunnskap eller oppfatning av denne ‘ånd’, idet de lever i ‘mørket’. Jfr. “Den Fortapte Sønn”.

Den Sosialist-Sionistiske bosjevikske revolusjon hadde som en av sine dogmer å forstyrre og forrykke samfunnets grunncelle; familien. Heretter var det storfamilien som skulle telle. Det store ‘gode’ sosialistiske proletariske felleskap. Kyss meg i ræva, sier jeg…..

Og de visste utmerket godt at ved å forstyrre denne samfunnets grunncelle, så tjente det deres voldelige åndsløse verdensrevolusjon. Barn som mistet sine åndelige forbindelser, og tilknytning til sine opphav, spesielt det åndelige, er lett å forføre. De ble dermed lette offer for å havne i de revolusjonæres favn og tjeneste, og uvitende offer for deres agendaer.

At disse revolusjonære krefter mot G-d og hans folk forrykker dette med sine disposisjoner, forrykker de også G-d’s mening og mål med deres liv. I sannhet viser disse ‘sataniske’ krefter, disse ånds-kontra-revolusjonære, at de er i oppsosisjon til G-d, og alt som er av G-d. De bruker ofte naturvitenskapen i sin krig mot åndsvitenskapen.

I Illuminatets og den skotske rites sjefsideolog Albert Pike’s brev til Mazzini, datert 15. August 1871, som var oppbevart i British Museum inntil nylig, sa han:

“Den Tredje Verdenskrig må bli stimulert ved å dra fordel av forskjellene forårsaket av Illuminatets ‘agentur’ mellom de politiske Sionistene og lederne av den Islamske verden. Krigen må bli orkestrert på en slik måte at Islam (den muslimske arabiske verden) og den politiske sionismen (Staten Israel) gjensidig ødelegger hverandre. I mellomtiden vil de andre nasjonene atter en gang delt i dette spørsmål vil være tvungen til å slåss til punktet av komplett fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse..Vi skal slippe løs Nihilistene og ateistene, og vi skal provosere frem en formidabel sosial kataklysme som i all sin grufullhet vil vise klart nasjonene effekten av absolutt ateisme, opphavet til grusomheter og de mest blodige oppstandelser. Da vil det alle steder, landenes innbyggere, forpliktet til å forsvare seg selv mot det revolusjonære mindretall, vil utslette disse ødeleggere av sivilisasjonen, og massen, desillusjonert med Kristendommen, hvis deistiske lynne vil fra det øyeblikk bli uten kompass og retning, forventningsfull for et ideal, men uten å vite hvor de skal rette sin tilbedelse, vil motta det sanne lys gjennom den universelle manifestasjon av de rene doktriner til Lucifer, endelig bragt ut i offentlighetens lys. Denne manifestasjon vil være et resultat av den generelle reaksjonære bevegelse som vil følge destruksjonen av Kristendommen og ateismen, begge overvunnet og utryddet på en gang.”

http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Finn Gustavsen (AKP(ml), gav meg svaret på hva og hvem nihilistene var og er. Takk Finn. Her fant jeg ‘Dyret’, og de som har tatt ‘Dyrets Merke’

Mange tror at det er paven, eller Illuminati, eller andre enkeltpersoner eller grupper, som er ‘Dyret’ i Åpenbaringen, men Dyret, det er et helt samfunnsystem som er bygget på ruinene av det kommunistiske/bolsjevikske systemet, og det er et system som glir glatt gjennom selv på høyresiden, så subtilt er det. ‘Dyret’ er summen av de som vitende eller uvitende støtter dette ‘Dyret’.

Jeg oppdaget ‘Dyret’ når jeg skrev artikkelen ‘De Glemte Holocaust’, spesielt Lenin, synest ikke å ha noen spesielle egenskaper utover hva hvilken som helst rovdyr som tiger eller isbjørn har, bortsett fra at tigeren og isbjørnen ikke dreper fordi de har lyst, men fordi de er sulten, av instinkt. Så Lenin ligger hakket under dem i utvikling etter mitt syn, fordi han dreper av lyst og lov. Jeg skal som neste prosjekt finne boken ‘Bittert Oppgjør’, av NKP’s Martin Gunnar Knudsen (Tiden) og kanskje få flere ledetråder.

Perversiteter har blitt normalen

De fleste mennesker har logget av både aviser, TV og nettet, drittlei av falske politikere og ekspertvelde. De har logget av verden, på mange måter.

Ta for eksempel p-pillen og abort. De krefter som er ledere i verden tror seg så jævlig klok i sitt Babels Tårn, at de perverterer skapelsen og det naturlige ved enhver korsvei, og så prøver de å finne opp nye ting som skal korrigere de opprinnelige perversiteter, som igjen blir nye perversiteter.
– Og slik har vi det gående til det stadie hvor deres ‘klokhet’ utrydder oss selv som art. Kjempelurt.
Menneskene er kjempeflink; – til å parre seg som kaniner. Mon tro om Darwin tok feil; at menneskene ætter fra kaninene og ikke fra apene, som i det minste har kommet til pattedyr-stadiet, på to ben?

Mitt oppdrag er å sørge for at Pike’s spådommer i sitt brev til Mazzini ikke går i oppfyllelse; at Kristne ikke skal miste sin direction (retning). Om den retning er å vite, at for de som holder seg nært til G-d så er der ingen problemer som ikke kan løses, der er ingen farer selv i livstruende situasjoner G-d ikke har makt til å forhindre og redde deg utav, om det er meningen med ditt liv at det skal være slik, og Jesus er ofte mellommannen.

Det er virkelig sant, at “når han styrer båten, så går det så bra – på veien til ‘himmelens’ land”. Når disse folkene får styre så går det metaforisk talt til helvete.

Derfor har de også gjort så mye, og gått til slike enorme skritt, i strid med menneskerettene, å søke å fortrenge og fornekte, ved å la være å opplyse om det for barn og unge, at det største holocaust var utført av dem selv og deres ideologiske ledere. 66 million i Tsarens kristne Russland alene. Henrettelse av Tsaren og hans familie. De kjører knallhardt fokus på de 6 million mennesker drept av tyskerne, men fornekter, glemmer og vasker historiebøkene i våre skoler ren for alle referanser til de industrielle extermineringer i holocaust de selv har stått for, som i sum er ikke bare 11 ganger mer (66 million), men som sannsynligvis ligger i størrelsesorden 80-100 million, ved å ta med PolPot og andre av deres vasaller sine brennoffer/slakt – ofret til deres ‘gud’, hva enn det skulle være.

De Glemte Holocaust
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/de-glemte-holocaust/
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/noen-sp%c3%b8rsmal-om-holocaust/

Sosialist-Sionist Internasjonalen har ført både kristne og jøder på aveie i hundrevis av år. Bevis 1: ‘Du skal ikke drepe’. Budet gjelder både for kristne og jøder. Følges det ikke, er en ikke hverken kristen eller jøde, men av Satans Synagpoge (Johannes Åpenbaring 2.9 og 3.9).

En kan velge om en vil ta Dyrets Merke eller ikke. Om en har tillit og tro til disse sataniske krefter, hva Johannes kalte Satans Synagoge (SS), og Skjøgen – den som har solgt sin sjel til SS, og bistår til deres økede innflytelse i verden, så har en symbolsk og direkte tatt Dyrets Merke. En har blitt en av dem. Og må dele deres skjebne og karma.

Jeg sier med Alexander Solshenitzin at problemet med verden og grunnen til verdens elendighet er at “Menneskene har glemt Gud”.

G-d elsker verden og menneskene, men verden og verdens ledere hater G-d og hans folk. De jakter hensynsløst på dem, hele tiden, fortløpende.

“For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den Enbårne (som har blitt hel, BÅDE kropp OG Ånd), for at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv”.
(Johannes 3.16)

De materiske, materialistiske, verdslige – de som tror seg kun en kropp, og ingen ånd, er per den kristne definisjon bare halv. De er AV jord, og til jord skal de gå, og forbli – død, men de som er av Ånd, skal gå til Ånd, og forbli av Ånd – evig liv. “Fra jord skal du atter gjenoppstå”, som våre begravelsesritualer sier.

Noen som har sett filmen ‘Excorsisten’ med Linda Blair? Hvordan et kors får Satan til å fråde og frese når en holder opp et kors foran ham? Da kommer all hans ondskap og mest hatefulle betraktninger frem. På samme vis reagerer enkelte når Jesus og G-d blir nevnt, Bibelvers blir sitert, – de fråder og freser. De er godt programmert av Edvard Bull og hans efterfølgere gjennom skoleverket og media. Men som Kristen har en ikke noe valg, om en vil beholde sin sjel intakt, og la den være forberedt for å komme inn i en bedre tilværelse i evigheten, ved ikke å bygge dårlig karma for seg selv. En må tale når en ser urettferdighet og urett, – ‘om en ikke skal ta del i deres synder’. No Matter What.

Fra Lenin til Edvard Bull og Gro Harlem Brundtland så kan jeg ikke gjøre noe med hva satanistene, som Johannes benever som Satans Synagoge i sin Åpenbaring, har programmert i menneskers sjeler og hjerter gjennom skoleverket og media gjennom hundrevis av år. Det er kun G-d, med Jesus som vår mellommann, som kan gjøre det, som kan frelse. Men jeg kan opplyse om hva jeg ser og vet.

Og jeg sier at Kristus er erstattet som Guds Utvalgte – The Chosen One, den Ene, den Enbårne, med en hel gruppe av mennesker som har tatt den posisjonen; De Utvalgte av Zion, som i virkeligheten er Anti-Krist. Alle de som har støttet og bidratt til deres oppblåste selvbilde er medskyldig og medansvarlig for redslene og terroren de har spredd og sprer. Deres tilbedelsessymbol er ikke Kristus, men deres offer, deres lille holocaust, mens de overser de store de selv står for.

Sannheten kommer alltid frem

Noen mener med det skulle være fare for de som snakker om disse forhold, og at det er derfor de tuter med ulvene. G-d har mye mer makt ennn disse folkene. G-d har kontroll. De har ikke mulighet til å krølle et eneste hårstrå på noen sitt hode, uten at G-d har godkjent at det passer med hans planer for den sjelen som blir ofret for deres hat og ondskap. Men det er disse menneskene som er ansvarlig. Det er de selv som gjør det. Ikke G-d.

I 2012 feirer de sin endelige seier og fulle kontroll over verdens åndsløshet. Søk “Rik Clay London Olympics Zion 2012”. G-d reiser opp den som har de erfaringene som skal til. De små og enfoldige reiser G-d opp for å gjøre narr av de som tror seg kloke og mektige i verden. Det skal ofte bare en liten tue til å velte stort lass. Rik Clay var en slik. Død, i sin beste ungdom.

Jeg sier og skriver ikke for å ære meg selv, for jeg er bare en enkel sjømann fra arbeiderklassen med min del av ‘moro’ i livet, og jeg blir ofte like overrasket som mange andre hva som skal skrives om. G-d kalte meg til å være sitt vitne.

Så jeg sier det for å ære G-d og ‘Den Hellige Ånde’ som Jesus lovte å sende til sine. I livets verste stunder hadde en nok knapt overlevd uten. Tilhører en ikke ‘G-d, har G-d’s ånd i seg, så tilhører en per definisjon ‘Satan’ – som kan gjøre hva han vil med en.

Jeg gir meg jevnt faen i hva de jeg skriver om skulle finne på. Jeg lyder kun den kraft, og stemmen i meg som har reddet meg mange ganger, når menneskene og lederne våre av denne verden var iferd med å sende en i de dypeste avgrunner et menneske kan komme. De kan dra til helvete! De har mistet sin sjanse til å utvise klokskap og visdom.

Direkte inspirasjon fra “The Man” – over alle menn; Jesus. Alt er inspirert. Stort sett ingenting fra meg personlig idet for en kunstner så er den største utfordring ofte å la egoet steppe tilside, og la den åndelige inspirasjon komme som den vil.

Når en klarer dette, er en inne i den evige kilde som Jesus kalte Livets Vann. Da flyter det (ordene) fortere enn en klarer med tre fingre å skrive det ned på PC’en. Om G-d har noen bekjentgjørelser og eller ting som skal offentliggjøres av gjemt og glemt kunnskap, avsløre løgner og erstatte dem med sin sannhet, så finner G-d et naivt og enkelt menneske til å formidle det, – når tiden er moden. Det er ikke vi som velger oss selv. Det er G-d som velger oss, av nåde, mer enn av gode gjerninger egentlig, men sjelen må være ren og uskyldig, og ikke ønske noen vondt. Da vil en dis-kvalifisere seg selv.

Jeg lar ikke mitt sinn og min sjel bli innfluert av noe annet eller noen andre, enn av Jesus, og den åndelige gestalt som er etter ham, av noen kalt Den Hellige Ånde. Ingen mennesker. La ismene begraves for min del.

Min produksjon taler for seg selv. En produksjon som ingen har gjort før meg – og sikkert mange kan gjøre etter. Aldri har bitene var lagt så til rette for å forstå hva som er skjedd, og hvorfor, av den historie som er viktig for oss i Norge å forstå. Faktisk har jeg til gode å se det internasjonalt, at de historiske biter settes sammen slik. Den som går gjennom det som ligger, og forfølger linkene og referansene, vet mer enn 99,9% av menneskene i Norge om de skjulte sammenhenger for samfunnets elendige beskaffenhet. http://www.riksavisen.no

Som Joanne d’Arc sa, som hørte G-d’s stemme fra to år før de hengte henne på stokken og brente henne på bålet: At hun var ‘Et redskap for Guds vilje’. Det er hva jeg også liker å være, mer enn å være en slave av og under satanistenes fryktbaserte herskerinstrumenter. En Kristen trenger ikke høre stemme som Joanne d’Arc, men de bør gjøre det en føler er rett og og riktig, følge sitt hjerte, og bruke sine logiske og mentale fakulteter, OG spørre seg; Hva ville Jesus ha gjort og sagt i forhold til dette spørsmål?

Og endelig; Som Jesus sa idet de klynget Ham opp på korset, for løgner de fant på mot ham, for at han ikke skulle lenger få avsløre deres hyklerier og løgner; “Tilgi dem Far, for de vet ikke hva de gjør. La din vilje skje, i din favn overlater jeg min ånd”.

Er G-d en levende G-d? Ja. G-d er en levende G-d. Absolutt tilstede for dem som vil det. Er en kristen, er en det. Ikke stykkevis og delt. Kan ikke velge hva som er viktig og mindre viktig. Ta hele pakken, eller la vær. Den sionistiske kristendom som den katolske kirkes lederskap, som alle andre som har solgt seg til dette internasjonale sosialist-sionistiske nettverk, er således i sum ‘Skjøgen’. Horene som har solgt sin sjel for en neve dollars. ‘Kom ut av henne, mitt Folk’.

De som er av verden, kun av kropp, av materie, under ‘Satans’ domene, vil se på døden med frykt. Som et tap – lyset slukkes – end of the game. Ingenting mer. De som er gjenfødt av ånd, og ikke av en kvinne denne gang, vil se på det som en befrielse – som en tjeneste Satans agentur på jord gjør en ved å befri en fra det kroppslige fengsel. De skjenker en martyriet på gullfat. Det er tabben de gjør at de tror at Lysets Barn ser på døden med samme frykt som de selv gjør. ‘Jøder’ etter den tradisjonelle definisjon, tror heller ikke på noe liv etter døden. Hvor ligger kortslutningen? Etter karmiske lover dømmes onde mennesker til evig liv i det helvete de skaper seg her, de som bidrar til ragnarokk og holocaust, mens Lysets Barn drar videre på sin reise i universet. Er ikke verre enn det.

En kan ikke tjene både G-d og ‘Mammon’/fyrstene. De som har underlagt seg ‘Satan’, de har Satan lov å gjøre det han vil med. Eieren gjør hva han vil med sin eiendom!

Martyrene

Jeg kan berolige alle med at de sjeler de får lov å ta ut, er de som har kommet et hakk videre, og det var på tide å dra videre likevel for dem. Som min venn Michael Jackson. Som min venn og læremester Jesus fra Nasaret. John Lennon. Så mange andre. Kjærlighet og fred er ikke på våre ‘adversaries’ program. Hat og evig krig er. Ennå en gang skulle satanistene (den Sosialist-Sionistiske Internasjonalen) som av G-d har også fått lov å utfolde seg her for en begrenset tid (fordi G-d elsker alle, også disses potensiale til å bli hele mennesker, gi dem en sjanse til, mens de selv skaper sin egen elendighet og undergang av sine ‘dyriske’ tilbøyeligheter), få utløp av noe av sin ondskap, hvilket i akkurat dette tilfelle G-d så at de ville gjøre den plagede sjel en tjeneste, ved at disse krefter fikk gi utløp for sine onde hensikter, så fikk de en slags katarsis for sin ondskap – med sine fortløpende brennoffer/holocaust, slakt av medmennesker, og så slapp den avlidne denne verdens jammerdal mer. To fluer i ett smekk. To skjebner blir ett. G-d er lur..

Den ene fikk fri fra de mentale og sjelige fengsler de bygger for menneskene i verden. Tilbake til friheten. Tilbake til sine like av hjerte og sjel, fra sin gjesteopptreden her i inkarnasjon, i kropp. Ennå en martyr (som skal skrives på deres konto).
De(n) andre som stod for det, fikk evig pass til å bli igjen i en dyrehage, med sine like av natur og åndsløshet. Evig kamp. Evig krig. Om alt. Mellom alle. Det er hva deres ideologier sår. Slik blir dermed hva de må høste. Kun en kropp. Her og nå. Og derettet; Lights-out. – Uten gjenfødselen til ånd.

Selvfølgelig har landenes maktelite makt til å få mennesker besørget til ‘de evige jaktmarker’ eller bak lås og slå. De gjorde det mot Jesus. De gjorde det med Joanne d’Arc. De gjorde det mot Hans Nielsen Hauge i 1799, som i likhet med flere av sine medarbeidere, satt samvittighetsfangen Hans Nielsen Hauge i arrest mens det 18. hundreåret gikk over i det 19. Hauge tilbragte på denne måten både julaften og nyttårsaften 1799 i arresten i Trondheim rådhus for sin tro og sin overbevisning. av hvilket han formulerte sin erfaring:

Jeg er hos Gud i nåde-
hva skader verden meg?
Om den en stund får råde
og stenger meg min veg?
Om den mitt legeme binder
i fengslets mørke skjul.
Så skal dog Ånden vinne
og holde glad sin jul.

De gjorde det mot Jesus. Men det var ikke korsfestelsen som var det store det med det. Det var det skammelige i evangeliet det. Det var den garanterte oppstandelsen hans offer beviste, at så lenge en står fast ved troen og sin overbevisning til ‘enden’, så er det veien hjem. Kampen står om ens egen ånd og sjel, og om en skal vinne ‘det evige livet’, eller råtne her sammen med udyr som Lenin for evig og alltid. Foruten ens sjel og ånd er intakt, og fri fra deres ‘surdeig’, er dette ikke mulig. Da er det faktisk lettere å få en kamel gjennom et nåløye, sier Bibelen..

Hvem vant? De korsfestede, eller de som hadde makt til å få dem korsfestet/drept?

An Eye For an Eye, will make the whole World blind“. Mahatma Gandhi.

We are all pencils in the hand of God“. Mor Theresa.

Elsk din neste som deg selv“. Jesus fra Nasaret.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

130 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
El Chino
El Chino
Abonnent
9 år siden

Beklager sent innspill. Men her noe for dere kvinner:

http://www.technologyreview.com/news/528121/a-contraceptive-implant-with-remote-control/

Et implantat (en mikro-chip) som avgir et hormon kalt “levonorgestrel”. Kommer med trådløs fjernstyring. Wow!

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

( VG ): ” Norske jenter slurver med p-pillen. Forsker vil ha yngre kvinner over på spiral ”

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10006196

Det må ikke bli slik at unge jenter for installert en spiral. Jeg kjenner en ung kvinne i begynnelsen av 20-årene, som ble overtalt av legen å få installert en spiral istedet for p-implantat i armen. Hun fikk en kraftig betennelse i livmoren av spiralen og vet ikke i dag om hun ble steril av infeksjonen. Hun må leve med med denne usikkerheten for alltid.
Det er mye bedre å få voksne kvinner som har fått de barn de ønsker seg å få installert en spiral da er det ikke så farlig lenge om man skulle bli steril.
Appropo steril, det går an å anbefale sterilisering som prevansjon for både kvinner og menn. Ihvertfall for dem som har fått de barn de ønsker seg.

adamgil02
adamgil02
Abonnent
13 år siden

Vi er vel mange nok til å leve gode liv her på berget, men ikke mange nok til å fylle deres grådige lommer. Se at ALL politikk er tilpasset å fylle eiernes lommer this is Tilbud på arbejdstøj med brodering på er nemme at hente her på siden. Alt hvad du behøver at gøre er at indsende opgaven om arbejdstøj med brodering til os.Emblemer

C
C
Abonnent
13 år siden

God artikkel. Jeg er katolikk, men ikke praktiserende. Tror på en Gud, men ikke nødvendigvis den kristendommen vi har idag. Jeg er nok litt mer new-age-ish:)

Jeg vil opplyse om LadyComp – et apparat som måler hormonnivået i urinen daglig og kan etter en viss tid kartlegge eggløsning mm. Dette apparatet reklameres for i BROEN, et katolsk blad (de er som kjent imot Abort) og er helt suverent for de som ønsker en ren kropp og et rent sinn. I utgangspunktet ble apparatene utviklert for å finne ut når ideell befrukntningstidspunkt, men det er så presist at du kan bruke det for å være trygg for å bli gravid.
Som er omtrent èn uke hver måned.
Denne teknologien for å ha oversikt over eggløsning er mer og mer utbredt i Norge, og selvom det er en relativt høy engangspris (2500-4500kr) er det et lite, fint apparat med ti års garanti og på lang sikt derfor mye mye billigere enn kondomer, p-piller eller andre preparater.

Jeg har begynt å spare :)
Mvh

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  C
13 år siden

C: Ja jeg tenkte på det da jeg skrev, at det er et alternativ. Men jeg vet ikke om jeg ville turt å stole helt på det. Kan også opplyse om at det finnes mange bøker osv om naturlig fødselskontroll eller hva de heter, om å måle temperatur og ovbservere tegn kroppen gir osv, men det blir ganske omstendelig og muligheten for feil er der.. men det er visst egentlig teknisk sett bare noen dager før og etter eggløsning man kan bli gravid, da kan man evt bruke kondom i de dagene, men katolikker er vel imot kondomer også? Det er et problem når det gjelder Aids, at iallfall paver har vært det. Kondom bør være ok også etisk, fordi ingen befrukning da skjer.

Når det gjelder energien som finnes i våre chacraer og som kan presse på rotchacraet fordi musikk med synkoperte rytmer eller andre ting gjør at energien går nedover istedet for oppover.. i vestlige og kristne land har vi en mangel i vår religiøse oppdragelse ang at vi ikke får lære å bli bevisst disse energiene og få dem kanalisert oppover til gode og konstruktive ting som f eks healing, gudommelige opplevelser osv.

Resultatet kan bli fatalt i verste fall, som avsløringene i den katolske kirke nå, eller det kan være svært vanskelig for de som må leve i sølibat, i og med at heller ikke onani skal være tillatt. Om man hadde en lære som gikk på chacraer og energien i disse osv, slik man har i østlige trosretninger, ville problemet kunne vært løst..

Nå vil jeg også legge til at det har vært sagt og spådd at dette blir den siste paven og verre ting har vært sagt, før denne paven kom til sin plass.
Det ser ut som skandalene ødelegger kirken, og det er muligens også hensikten.. akkurat det kan paven har rett i..

Det er nok mye mind control i bildet her. Det er en stor utfordring med mind control å få folk til å gjøre ting som er tabu og strider mot deres egen moral.. dermed er det å gjøre prester perverse en utfordring både ut fra NWO-agendaen og satanisk agenda som er å pervertere og snu alt på hodet.. sann satanisme er å drive blasfemi og perversjon mot det kristne.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Som du nok vet,så deler jeg ikke din personlige tro J,J,men ellers er jeg enig i akkurat det du skriver her,selv om jeg kanskje synes du er litt vel arrogant i første avsnittet ditt. Jeg ser at du av mange av kommentatorene ikke blir respektert,og det provoserer ikke bare deg! Faktisk synes jeg at respekt godt kan praktiseres selv om uenigheten er stor i sak.Forøvrig synes jeg du er makeløs til å grave opp fanteriet vi alle bør bli klar over,og da får det heller være at vi kanskje dra litt ulike konklusjoner etterpå.Keep on!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Det er et eller annet på tv som virker ekstremt relevant for de ting vi snakker om her inne, på Nrk 2 nå, det har begynt men varer ganske lenge og kan sikkert ses på nett i ettertid, bare slett eller flytt denne om du ikke vil ha den her i ettertid, JJ:

21.25 Fakta på lørdag fakta
Norsk dokumentar. «Strengt hemmelig.» Filmskaper Benedicte Orvung oppdager at det i hennes familie skjuler seg en mørk hemmelighet. Bror til morfar, Karl Marthinsen, var nazipolitisjef i Oslo under krigen. Oppdagelsen fører frem til en historie som har vært ukjent for de fleste.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Singo –

Mulig du har rett. Var liksom overbevist om at Idi Amin var kannibal og super-psykopat.

Skal forske mer på saken.

(Men som sagt: jeg nevnte noe om Israel/Entebbe…… Har hørt tidligere at det er noe muffens med den offisielle historien der.)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

BelzeBob: Ja det er det da, at vi har trodd det vi har blitt servert..
Jeg trodde selv ikke mine egne øyne og ører da jeg så de videoene og hørte mannen snakke.. kjenn på energiene, se på kroppsspråket.. han jobbet jo i mot sionistene, kastet dem ut av landet osv, slikt går ikke ustraffet hen..
skjellene faller fra våre øyne.. og det finnes visst ingen grenser for bedrag. Jeg ser frem til dine synspunkter etter at du har fått studert videoene osv..
Jeg kan ikke lenger se noe monster i denne mannen, det ligner litt på holocaust-saken etterhvert dette.. alle som jobber imot visse krefter blir kraftig svertet, jeg har opplevd det i massevis selv og andre gode folk jeg kjenner likeså.. de som skjønnmales av dagens media er judasene..

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Er det ikke litt lettvint å “snu” i sin holdning i forhold til en mann som Idi Amin på grunnlag av ett intervju da.Mannen var jo en mester i komunikasjon,men går du påstandene hans i dybden finner du mye tullball og rent oppspinn som det er relativt lett å spore.Hans ugjerninger er svært godt dokumenterte,og da særlig på grunnlag av tusenvis av vitnesbyrd fra hans landsmenn,som fikk gleden av å lide under hans forfølgninger av dissidenter.
Om det ligger ute på nettet vet jeg ikke,men det finnes et ekte filmopptak fra hans regjeringstid,der han var foredragsholder under et seminar for effektiv tortur.Jeg skal se om jeg kan finne det. Dette “seminaret” besto av utsendinger fra 70 tallets diktaturer i Afrika, Midt-Østen og Østen.Amin hadde flere gode forslag å dele med sine venner i den anledning.
Han var en kommunikator av rang,og hadde han vært skrudd noenlunde riktig sammen,kunne han nok ha vært en betydelig kraft i arbeidet med å løsrive Afrika fra imperialismen.Når han endelig måtte flykte,lå Uganda nok en gang klart for vesten til å utnyttes,for de sosiale strukturer lå døde etter gærningen! I stedet satset også han, på personlig vinning og makt forøvrig.Nok et land rikt på ressurser,nok en gang kastet ut i unødvendig fattigdom fordi en elite skulle karre til seg alt. Nei,ikke degg for svinepelsene.De fortjener ingen reformering,de langt fleste av dem,og slett ikke Idi Amin.
Jeg skjønner frustrasjonen over våre vestlige land som har solgt seg til bankene,og på den måten tatt vekk vår ekte frihet,men ikke gå i den fella å tro at fordums diktatorer er passende idealer å se opp til i vårt forsøk på å bygge en fri framtid. Vi må uansett se framover,og da tror jeg det er fint lite av politisk tankegods fra fortiden vi har behov for å ta med oss.Vel-utslagene av tankegodset trenger vi i alle fall ikke-for å si det sånn.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Uenur: Enig i en del av det du skriver her, bl a at vi må vite mer før vi kan konkludere ang Idi Amin, men jeg her helt sikker på at han er blitt malt svartere enn han var, fordi han faktisk var imot de krefter som er flinkest til å svartmale..
Men bare fint om du finner mer info, så er vi hva vi sitter igjen med til slutt..

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Ja,det er klart at vestlige land aldri sier noe som får en fiende til å virke mer spiselig,det er selvfølgelig tvert i mot,så det stemmer nok det at han er svartmalt ekstra godt.Vi snakker likevel kun om sjatteringer av svart,etter hva hans landsmenn med rungende flertall sier.
Forøvrig er det jo likedan andre veien også.Ingen av vestens fiendeland snakker direkte pent om statsoverhodene der heller,så dette er kjent stoff i den evige propagandakrigen det. På kammerset,er det jo ikke sikkert de er så uenige uansett….

Rainbow
Rainbow
Abonnent
13 år siden

Singoalla / Trinity

Vi er åpenbart uenige i mange ting, men er også enige på noen punkter.
Denne diskusjonen så langt vil jeg oppsummere som følger:

* Johansen er i sin fulle rett til å ytre sine meninger og holdninger.
– Dette er jeg helt enig i. For min del kan Johansen si, eller for den del rope ut, akkurat hva han vil.

* Vi som er uenige i Johansens artikler – deres innhold, verdenssyn, religiøse, politiske og samfunnsmessige betraktninger og holdninger bør ikke uttrykke dette, da det er å betrakte som personforfølgelse / heksejakt , hetsing og et forsøk på å kneble hans rett til å ytre seg.
– Dette er jeg helt uenig i. Det er min soleklare rett å ytre meg dersom jeg er uenig i Johansens artikler – som er det jeg har gjort . På lik linje med at Johansen og de som er enig med ham kan ytre hva de vil – så kan jeg gjøre det. Det er dette som er ytringsfrihet. Det har ingenting med personforfølgelse, hetsing eller knebling å gjøre, og det er derfor en total skivebom når dette blir hevdet, og som man kan lese i noen av innleggene her. Jeg foreslår derfor at de som likevel ikke tåler at noen er uenige i Johansens artikler heller går sammen om et eget lukket nettsted – sin egen sekt – der freden, harmonien og enigheten råder.

* Ut fra innleggene overfor så hevdes det at noen, deriblant Johansen, har opplevd forsøk på knebling og personforfølgelse tidligere.
– Dette har jeg ingen kjennskap til, utover det jeg nå har lest. Jeg forholder meg utelukkende til Johansens artikler her på speilet, og kommenterer utifra det jeg leser der – noe som hvem som helst kan se av mitt første innlegg under denne artikkelen.

* Det kommer klart og tydelig frem at den som er uenig med Johansen er å betrakte som en mulig agent / fotsoldat for krefter som ønsker å kneble Johansen m.fl.
– Vel… Det er meget drøyt å mistenkeliggjøre noen fordi man er uenig i sak. Det er å skjære alle som er uenige med ham over en kam og er langt i fra sannheten. Det blir rett og slett å se spøkelser på høylys dag. Dessuten – det blir ikke mer sant om man hevder dette i innlegg etter innlegg i det uendelige…. Jeg har vært fast leser av speilet i over ett år, men har ikke registrert meg som debattant før i april dette året. Har heller ikke vært på andre nettsteder tidligere. Jeg blir derfor rett og slett forbanna over å bli mistenkeliggjort på denne måten. Synes det er toppen av lavmål.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rainbow
13 år siden

Rainbow: Jeg må be deg om å slutte å snu tingene på hodet, slutte å lese inn helt andre meninger og betydninger enn hva som faktisk står og slutte å føle deg personlig rammet og truffet av ting som ikke var myntet på deg..
Du har en fullstendig anonym profil, jeg aner ikke hvem du er eller hva som er dine intensjoner, har ikke anklaget deg. Og har ikke siktet til noen konkrete andre som har ytret seg i denne diskusjon heller for å ta det med en gang, før dere alle kommer med deres forsvarstaler. Men det virker som en del av dere er influert av personen som var aktør de gangene jeg snakket om, om det er sant vet dere bare selv.

VI SNAKKET OM HELT KONKRETE HENDELSER MED GJENTATTE SVERTEKAMPANJER, LØGNER OG BEDREAG FOR Å STOPPE SANNHETEN OG DE SOM VISSTE FOR MYE OG SKULLE KOMME MED SANNHETEN OM KONKRETE TING, DET VAR TIMET OG SKJEDDE I TID, SAMTIDIG OG SAMMEN MED ANNEN SVÆRT STYGG SABOTASJE FOR Å HINDRE DET NORSKE FOLK I Å FÅ VITE SANNHETEN OM EU OG ANNET, SOM SYNNØVE FJELLBAKK TAFTØ OG JEG KONKRET SKULLE KOMME MED.

SLUTT Å SNAKKE SOM OM DETTE ER NOE VI SYNES ELLER TROR, DET ER KONKRETE FAKTA SOM FINNES KOPIERT HOS MANGE OG SOM MANGE VAR VITNE TIL OG SOM BURDE VÆRT ANMELDT OM DET VAR HÅP OM AT POLITIET GADD GJØRE NOE MED SLIK KRIMINALITET, MEN DET VAR KOMPLISERT, LIV STOD PÅ SPILL PÅ BEGGE SIDER OSV.

SAMME AKTØRER EKSISTERER HER, OM DU IKKE ER BLANT DEM, GODT FOR DEG, EN DAG VIL SANNHETEN SKINNE SOM EN SOL, OG DA TRENGER VI IKKE TA SLIKE DEBATTER OM DETTE HER.. :-)

HAR ALDRI HATT PROBLEMER MED AT FOLK ER UENIG I SAK OG TEMA. OM DU MENER DET HAR DU IIKKE FORSTÅTT HVA JEG HAR SKREVET.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Også jeg er lei av at man insinuerer at jeg har problemer med folk som er uenig med meg i sak, folk må gjerne være åpent bekjennende satanister for min del og jeg kan til og med ha slike blant mine venner, eller folk fra alle mulige religioner og kulturer, bare spennende og berikende. jeg driver ingen misjon og mener at hver og en av oss kan bidra på sin unike måte, så lenge vi forsøker å finne våre egne sannheter og gjøre nettopp det.. men mange gidder det ikke.. Det er en info-war her.. og det blir slitsomt til tider når alt en forsøker å si blir vridd og forvrengt for å kunne misforstås eller brukes imot en.. fordi dette er noens oppgave, eller at noen ser det som sin oppgave, istedet for å diskutere sak eller komme med sitt eget..

Historiebøkene må skrives om, det har mange av oss forstått.
Og det er vanlige folk som oss, JJ, Singoalla, Lise, Trinity, Armin, Hans, Michelle og smurfen med flere som må gjøre jobben her, som dere ser, helt vanlige folk, ikke forståsegpåerne og systemets folk eller professorer med fine titler, hvor er de hen? En del av dem forstår ikke og ser ikke, de fleste tjener systemet.. Dine artikler med utvalgte kommentarer, JJ, kan vi etterhvert lage om til provisoriske historiebøker, som et godt grunnlag, om noensinne verden blir rede for sannheten slik den er.. men det spørs..
Ser veldig frem til den søknaden som du foreslo i de glemte holocaust-artikkelen din og det må bare følges opp skikkelig, der kan vi ta dem :-)

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Johansen

For ordens skyld:
Den første linken som henviser til “triggerord” er ikke skrevet av meg men av BiggusD.

I den andre linken, til mitt første innlegg, har jeg ikke sagt at du er “idiotisk” som mener det du gjør.
Heller ikke mener jeg, eller har sagt, at du er dum og ignorant eller at du lyver.

Jeg er kort og godt uenig i ditt syn / holdninger til P-piller og abort – og dermed også det syn på kvinner og kvinners plass i samfunnet som fremkommer i artikkelen. I tillegg er jeg også uenig i at du linker dette til en depopulasjonsagenda initiert av Illuminati.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Idi Amin… var ikke mannen temmelig sprø?

Men allikevel: det var noe med et gisseldrama på en flyplass som visstnok Israel hadde noe å gjøre med….?

Uansett: grunnen for alt trøbbelet i Afrika ligger ikke hos Afrikanerne, men hos den utviklede verden. Den hvite mann/jødene/kineserne osv. skulle latt Afrika vært i fred. Eller i hvertfall møte Afrikanerne på en mye mer OK måte.

Kongo: 6-7 millioner mennesker har massakrert hverandre der det siste tiåret. Hvorfor? Jo, de sloss om gruvene. Hva fins i gruvene? Sjeldne metaller som mobiltelefon produsentene trenger for å lage mobiltelefoner. Tenk på det neste gang du snakker i mobil…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Belzebob: Nå overrasker du meg.. ved å gjenta og ta for gitt det vi alle har blitt fortalt gjennom main-stream media.. UTEN å se på videoene.. og åpne for muligheten for at vi faktisk kan ha blitt ført bak lyset av en mulig sverte-kampanjer her, på samme måte som i så mange andre saker.. Gir ikke disse videoene et helt annet inntrykk da? Har du sett dem?

Jeg så dem da jeg ennå hadde lyd, noe som jeg nå er blitt frarøvet og i tillegg har jeg mistet tilgang til min egen mail og hele hotmail/msn/live – komplekset på nett.. jeg kan få tilgang om jeg går til en annen pc enn min egen, men ikke herfra og heller ikke min egen nettbank kan jeg nå, det går ikke an å logge seg inn el gå inn dit på noe vis, da blir hele skjermen hvit.. og det er flere andre personer som har det på samme måte også av oss som kommenterer her på NS, så dette er nok en ny metode ja. Om noen flere har det slik, er det greit å høre fra dere.. ang dette.

Det var Armin som la inn disse videoene her på NS for første gang og der kommenterte jeg og sa min mening etter å ha sett dem, også der var Michael Jackson nevnt som en mulig paralell, og ja, dt er utrolig hvordan ting kommer frem og selv de mest svertede personer kan bli mer nyansert:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/anglo-israelismens-tusenarsrike/comment-page-2/#comments

trackback
13 år siden

[…] de som har kommet et hakk videre, og det var på tide å dra videre likevel for dem. Som min venn Michael Jackson. Som min venn og læremester Jesus fra Nasaret. John Lennon. Så mange andre. Kjærlighet og fred […]

Trinity
Trinity
Abonnent
13 år siden

Også jeg er svært forbløffet over å se og høre Idi Amin.
Er dette virkelig samme mann som vi har hørt alt det groteske om? Vi har alle hørt de stygge historiene, Vandalf, spørsmålet er om de var sanne.. Hva er ditt personlige inntrykk og feeling når du ser mannen snakke på videoen? Kan du tenke deg at mannen har vært svartmalt? Hva mener andre?

Han er blitt tegnet som et fiendebilde som nesten kan konkurrere med Hitler. Hans personlige grusomheter har blitt fortalt å være groteske. Her snakker mannen selv og jeg er forbløffet.. Kan det være mulig at han ble så svartmalt fordi han visste for mye og jobbet imot sionist-agendaen?

Vi vet at disse kreftene er ekstreme. Og jeg vet også svaret på spørsmålet ditt, Johansen. Det er sionistene og deres lakeier og løpergutter og kvinner.

Har selv sett at svertekampanjer og trakassering mot personer som står i veien for status qou kreftene kan være helt ekstremt. Det er ingen grenser for løgner som blir fortalt både offentlig, på nett og i krokene i vedkommendes miljøer, også i rikspresse om personen er viktig nok. Det er flere måter å ta seg av dissidenter på. Motarbeidelser og sabotasje som tar det meste av tid, krefter og ressurser. Påført sykdom eller død i verste fall. Sverting, løgner, karakterdrap og trakassering. Isolasjon på forskjellige måter.

Vi er etterhvert mange som har opplevd slikt selv og også kan bevitne hva som har skjedd mot andre, f eks gode kvinner som Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde, Synnøve Fjellbakk Taftø, også Singoalla og Lise her, som helt åpenbart har hatt aksjoner mot seg. Det er lett gjenkjennelig av alle som selv er rammet, og rammer folk som vet nok til å anses som en trussel mot makt-folkene. Nå er mange av de rammede etter hva jeg forstår uten tilgang til sine egne mailer. Det samme har skjedd meg tidligere og jeg har også hatt problemer med å poste her og med å logge meg inn på visse steder. Antagelig vil noen av oss miste tilgang til nett iallfall en del steder pga “uforklarlige tekniske problemer”.

Det er også en kjent metode fra politi og e-tjenester å stenge av brysomme personers tilgang til internett, på en måte som ingen kan finne årsaken til. Mange har slitt med dette i årevis, og brukt mye penger og tid på å få eksperthjelp osv, alt til ingen nytte. Dette gjøres bevisst men uten beviser, som vanlig er når det gjelder slike aksjoner og sabotasje. Det er kun ved at de som er rammet snakker sammen at man kan finne ut av metodene som selvsagt benektes offentlig og av alle i systemet. Men ærlige mennesker kan snakkes, og slik finne ut av tingene og være hverandres vitner.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Trinity
13 år siden

Idi Amin var kjent som en svært karismatisk person, men de som stod han nær har i ettertid fortalt at han hadde en mørk side som ikke var like hyggelig.

Overgrepene han stod bak er godt dokumenterte, og selv i Uganda (folket som han iflg J.J elsket) er han fortsatt en hatet mann;

“Idi Amin played such a role in the history of Uganda that even now after over twenty years since his departure, articles are being written about him and his evil influence. ”

http://www.ugandamission.net/aboutug/articles/amin.html

Ikke bare var han blodtørstig, men han presterte også å legge landets økonomi i grus;

http://www.ugandamission.net/aboutug/articles/amin.html#03-0729

Jeg har uansett lite til overs for diktatorer, enten de heter Idi Amin, Ariel Sharon (riktignok demokratisk valgt, men innehaver av alle klassiske “diktatortrekk”) eller Saddam Hussain, for å nevne noen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

JJ: Ja, du vet meget vel, at jeg har funnet og forstått svaret på den gåten, for mange år siden, men dessverre er det ingenting i verden som er mer tabu enn å si dette, ja sannheten er at det har kostet mange mennesker livet, og disse har du ført lister over i mange år, dissident-lister, jeg vet. Bjørn Afselius den gode musiker og sanger hadde vel en sang om dette som het kaldt under zions stjerne, eller noe slikt og sa at alle som snaket om zionistene døde av det.. han døde selv av kreft etter dette. Kreft, og slag i hjerte eller hjerne, hjerneblødning er noe av det vanligste en viss teknologi kan påføre en, og så dør man av “naturlige” årsaker. Eksemplene er mange.

Jeg står her med et nick og ikke fullt navn og jeg står ikke på dine dissident-lister, ennå iallfall. Men jeg har levd under ekstreme forhold siden jeg i 1999 fikk innsikt og jobbet med en del betente justismord, det var drapssaker alt sammen. Å komme for nær sannheten som ikke tåler dagens lys når f eks jusismord er kreert av en viss organisasjon og vårt politi er deres løpegutter, da er det farlig, å vite slike ting og livet kan bli ganske tøft pga ekstremt sabotasje. Har levert dokumentasjon på dette til en del instanser og også en offentlig kommite i 2002 men det finnes ikke hjelp å få eller beskyttelse, i systemet for det er kuppet av de samme krefter og sverte-kampanjer både på data og ved stygge løgner og ryktespredning både på nett og utenom nett, for å sverte og ødelegge troverdighet til dissidenter som har kommet for nær sannheten, det er en veldig kjent sak for ALLE som har kommet sannheten nær nok, og som vet nok, om ting som ikke tåler dagens lys. Jeg kjenner og omgås mange av de som er i denne gruppen, i Norge, og som lever under samme ekstreme forhold som jeg. Vi snakker samen og deler det vi vet, enten det er om justismord, rettssystemet, helse-saker, sabotasje-metoder eller om millitære hemmeligheter av forskjellig slag. Og det er slik jeg har fått vite det meste jeg vet, på området. De fleste som er i miljøet kjenner meg, min kunnskap og situasjon, slik jeg kjenner deres. Metoder osv som gjøres for å motarbeide er ganske like, og en del av oss dør under årsaker som de andre forstår osv. Uvitende mennesker som ikke er informert om slike graverende forhold, avslører seg ved å snakke om å tro eller ikke tro på at man lever som man gjør, som dissident eller ikke, det er ikke noe å tro på eller ei, det er realiteter og det eneste disse røper er at de selv ikke vet nok til å bli sett på om noen trussel for status qou kreftene.. eller de jobber som aktører for disse. Slik er det bare, det har jeg selv måttet lære i alle disse årene siden 1999, det er en tung vei og erfaringene vi deler ang metoder for sverting og sabotasje er ganske like..

Biggus D skriver: Hvis du, Singoalla og Johansen tror at den motviljen mot deres ytringer som er rådende på Nyhetsspeilet forårsakes av at DE står i ledetog med DEM, så tror jeg heller på paranoide vrangforestillinger enn at NS er en NWO-front.

Du røper deg mer enn du aner, og du snur alt på hodet her! Som jeg har sagt før var jeg med da NS ble startet, diskuterte navn, intensjoner osv, jeg har ikke gjort noe som helst imot NS noensinne, og oppfatter slett ikke at det er motvilje mot mine meninger, info eller ytringer generelt! Tvert om er det mange mange mennesker som finner stor verdi i den info jeg deler her på NS, og mange som til og med leser alt det jeg skriver, pga det, uansett hva jeg ytrer meg om. Angrepene fra åpenbare debunkere har heller ikke vært så store i det siste, verre er det med virksomhet i kulissene fra noen som ønsker å bringe meg og også JJ og en til, som ikke er her til taushet fordi vi var vitner og vet for mye som har med vedkommendes eget å gjøre. Dersom sannheten skal komme frem om ALLE ting, ville alle bli gjennomsiktige, ikke sant? Noen er ikke rede til dette, de har gjort for mye urett og faenskap mot andre, også svært stygge ting. De som er i den situasjonen, frykter hva vitner skal si, derfor vil man gjerne bringe vitnene til taushet. Til slikt har man bl a mc-gjenger som nyttige fotsoldater og de var i aksjon her i oktober i fjor, fordi en del av oss hadde planlagt for annen gang å forsøke å komme ut med viktig info om EU. Sabotasjen vi opplevde var ekstrem, og et par personer havnet også på sykehus og liv var i fare på flere måter. Det var også andre svært stygge drapstrusler, flere av dem, både på mail og pr telefon, og både mot meg og en annen person, som ikke noensinne har satt sin fot på nyhetsspeilet fordi slike aktører faktisk er her.. Men jeg snakker ikke om hele NS, og heller ikke om NS sin ledelse, såvidt jeg vet er det aktører..

Når noen igjen og igjen mobiliseres med sine fotsoldater for å STOPPE sannheter og stoppe kjeften på vitner og folk som sitter på sensitiv info, da ser man etterhvert at disse har en skult agenda. Og noe av oss her har sett dette og et hvem de er. Vi ser nå at fotsoldatene har overtatt og går slike erend i denne diskusjonen og det er svært interessant å se hvem dere er.. Dvs dere skjuler dere bak hel-anonyme profiler, mens dere hetser, feigt..

JA selvsagt kan dere ha egne meninger uten å være blant dem, temaet her og hva JJ sier er nok som en rød klut for mange, som ikke er fotsoldater, men en del sverte-propaganda og holdninger her er lett gjenkjennelige hos noen og jeg kjenner hvor disse ord og synspunkter kommer fra!
Så nå vet jeg hvor jeg har dere iallfall. Dette er lett gjenkjennelig!

En del av det som skjedde i Oktober i fjor, var som en reprise av noe som skjedde i Mai samme år, som var første gangen Synnøve Fjellbakk og jeg ble enige om å gå ut med samme info, om EU. Den gang var det også en ekstrem aktivitet på flere nettsamfunn (ingenting her) men det skjedde andre steder, horrible lovbrudd, trusler og mye stygt.. det er måten man tar meg på, organisert og gjentatt offentlig sverting og mobbing over tid.. disse folkene har mandat til å bryte lovene.. ingen i systemet bryr seg, ingen hjelp å få. Lise har også hatt en lignende aksjon mot seg og har fått erfare de samme motkreftene mot sitt gode og ærlig arbeid. Det er som å møte en mur om man forsøker å få hjelp mot slike aktører.

Synnøve Fjellbakk Taftø har blitt innlagt og forsøkt ødelagt gang på gang kun fordi hun vet og har forstått for mye om saker som man ønsker at folket ikke skal vite. Og HVER GANG vi har blitt enige om å gå ut med en viss info, så setter aktørene igang før vi har fått åpnet kjeften engang og vi må forholde oss til om vi vil risikere livet eller ei, dette blir gjort svært klart for oss.. med forskjellige midler. Synnøve ytret seg ikke, hun levde et rolig liv i sitt hjem og satt ved sin pc da de kom og hentet henne under hardkjøret som skjedde mot meg på forsommeren i fjor. Vi var helt enige om at det var pga våre konrete planer om å gå ut med viktig info, at de tok oss. Hun var innlagt og ble utsatt for stygge overgrep og kjemisk lobotomi i regi av det offentlige og under disse motkrefters kommando.

Ja vi har søkt sannheten, kompromissløst, både Synnøve Fjellbakk Taftø, jeg, JJ og alle de andre dissidentene jeg kjenner. Og alle som søker med et ærlig og ikke forutinntatt sinn, finner de samme facts og svarene, men ikke alle tør si det. Har ikke oppfattet at NS generelt har villet kneble meg, og føler meg svært verdsatt av mange gode lesere her som vil reagere og tenke sitt, om jeg bringes til taushet på et eller annet vis. Aktørene kjenner vi, fra tidligere, og kopier og dokumentasjoner på alle overgrepene, bevis på løgn og bedrageri mot folket osv, finnes og kan legges ut andre steder om dette fortsetter. For vi vil faktisk ikke finne oss i mer av dette nå, så det er klart. Om noen bringer meg til taushet her, så offentliggjør jeg alt sammen, annensteds, det kan jeg love. Vedkommende er ikke særlig intelligent, om han tror at han kan bringe meg til taushet her og så skal jeg holde kjeft om hans bedrageri og faenskap både mot meg og andre. Nei, om han lykkes i sine bestrebelser og om jeg så tas av dage, så skal det offentliggjøres, slik at folk får vite hvem som har vært en viktig aktør i å STANSE sannheten. Jeg er også lei av hans fotsoldater her, som tror på løgner og bedrag.
Bedraget kan være behagelig for noen, inntil det sprekker.
JJ og jeg er ikke enige om alt eller har gjengs syn, i noen ting og i andre ikke, hans tro er ikke noe problem for noen av de dissidentene jeg kjenner og bør ikke være det for noen, det er et PÅSKUDD kun, for å forsøke å bringe ham til taushet. Det er stygt og de egentlige årsaker tåler ikke dagens lys!

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Dette er rystende lesning og opplysninger Johansen, du er en modig mann.
Men jeg trodde hensikten med disse listene var nettopp å gi en viss trygghet til dissidentene om deres saker ble kjent? Mange med innsikt i slike uhyggelige skjebner undrer seg over at f eks Synnøve Taftø fremdeles lever, eneste årsak til det tror jeg er at hennes sak vår kjent for mange. Det er lettere å ta av dage ukjente. Jeg vet også at Gerhard Helskog – som laget de meget gode og avslørende programmene Rikets Tilstand, hvor han avslørte Sem Jacobsens eksperimenter med ledninger og elektroder inn i folks hoder osv.. han ble utsatt for mye i ettertid. Om dere ser her visste han for mye:

http://no.wikipedia.org/wiki/Gerhard_Helskog

Han lot seg nok stoppe av for mye problemer i sitt liv, dvs han lever men stoppet vel med å grave så dypt og snakke så høyt om det.. var i en gruppe hvor vi snakket om muligheten for å kontakte han for at han kunne hjelpe med å få info ut, men ble fortalt at han fikk gjennomgå nok allerede som følge av hva han allerede hadde forsøkt å få ut av sannferdig info til folket..

Det er uhyggelig at aktørene som kneblet bl a Singoalla og Taftø gjentatte ganger også er her og ikke har gitt opp, men jeg har observert det samme.. og de er ikke så vanskelig å kjenne igjen for oss som har sett litt av dem. Det er greit å se aktørene in action slik at vi tydelig ser hvem de er og kan bedre gjenkjenne deres metoder som ofte er gjentagelser av ting vi har sett før :-)

Er Nyhetsspeilets agenda å søke og avdekke sannhet, dvs bringe lys i alle mørke kroker, eller er noens agenda å tilsløre og motarbeide sannhet og sannhetssøkere her? Alle miljøer infiltreres i dag, det ville vært toppen av ironi om man skulle tro at det klareste fyrtårnet i Norge, skulle være et unntak..

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

En ide singoalla,JJ og synnøve må prøve ut er å spre informasjonen til flere venner,kontakter om mulig hundrevis av dem og litt etter litt spre det utover forskjellige medier..og flere som er sammen om dette, så vil de aktørene,politi,politikere ha en svært vanskelig oppgave foran seg og handle slik som de har gjort mot deg,synnøve og jj..informasjonen vil komme ut og folk vil spørre/lese om hva,hvorfor og stille myndighetene i svært dårlig lys ved å kreve svar..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Thor
13 år siden

Thor: Takk for ideen din her, jeg kopierer det du skrev og jeg skal snakke med Synnøve om dette og en del annet, som andre har bedt meg om. Noe er allerede igang, men det er ikke så lett for sabotasje og trakassering rammer ofte direkte personens hele, privatliv osv, metodene som brukes har ingen grenser og er svært stygge, det kunne jeg skrevet mange tykke bøker om. Ting som skjer kan være ganske sprøtt og høres også spøtt ut om man snakker om det, til alle andre som ikke selv lever i samme situasjon og slik blir dissidenter ofte stemplet.. og til det har de en hel psykiatri med alle sine diagnoser, merkelapper og kjemikaler til å ødelegge de som har forstått for mye, heldigvis har jeg selv sluppet unna psykiatri-overgrep, men har opplevd mye annet stygt av metoder siden 1999 og også innlevert beviser og dokumentasjon på noe av det til en komitee nedsatt av regjeringen allerede i 2002, hadde jeg tykke bunker med dokumentasjon på reell sabotasje.

JJ. vil du ikke at jeg skal opplyse om listene dine? Vil du ikke at folk skal lese dem og se på realitetene der? Vil tro at du vil det da.. kan du ikke heller forklare oss litt mer om listene for jeg så at det stod noe om innmelding der osv, hvordan fungerer dette egentlig? Man kunne kanskje gjort det om til et reellt nett-samfunn for de som er reellt i denne situasjonen? Fikk senest i dag mail fra en til ny ukjent person som har lest her og kontaktet meg, som har vært utsatt for mye vondt. Vi hadde trengt mest av alt å samle oss, for å komme med en felles anmeldelse eller noe slikt, men motkreftene er alltid sterke, så følg med oss og alle som er i en utsatt situasjon, jeg tror det er det eneste som kan være litt prevantivt.. apropos.. preventivt – p-pille, det ble mye om annet her, men alt henger sammen, det er saken og det er de stygge kreftene bak agendaene vi vil belyse.. og så er det noen som setter mye inn på å hindre nettopp det..

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

Har ikke giddi å lest igjennom hele diskusjonen her, så jeg har ikke helt peiling, bare så det er sagt.
Nå har jeg ikke noe imot hverken ”Checkis” eller ”JJ”, men jeg må si meg ganske enig med JJ her, angående abort.
Den såkallte ”kvinnefrigjøringen” gikk den veien den egentlig ikke burde gå, nemlig i rettning av hjernevask og underkastelse. En hjernevask der det alltid var/er/blir menn som er ”problemet” uansett reell årsak. Hele ”frigjøringen” ende istedet med det målet eliten har satt seg fore, nemlig populasjonsreduksjon. ”Kvinnefrigjøringen” har fungert helt ypperlig i så henseende, selv om mange kvinner selvsagt ikke vil/kan/tør innrømme at de har blitt lurt trill rundt.

Det er nettopp det som er så synd…

Jeg har ikke noe imot abort eller P-piller i seg selv, såsant kvinner bruker midlene med fornuft, noe jeg desverre ikke ser så allt for mye av. P-piller har blitt ”drops” og abort noe ”schtilig”.
Derfor sier jeg at dere kvinner er fortsatt ofre, til tross for all ”frigjøringen”.
Nå kan man kanskje forestille seg at rollene kunne vært snudd på hodet her i denne saken, men jeg tror faktiskt ikke at menn er like lettlurte på denne måten. Jeg tror er værre å få menn til å tro på ”frigjøring” orkestrert fra sentralt hold. Slikt har en tendens til å ”stinke” hos menn som har NOE normal tankegang igjen.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Idi Amin, som i slakteren fra Uganda?

http://www.dagbladet.no/magasinet/2003/07/29/374687.html

“Den antatt syfilis-syke diktatoren, som gikk under navnet «Afrikas slakter», regnes i dag for å være skyldig i flere hundre tusen menneskers død eller forsvinning.”

“Etter at Amin hadde utnevnt seg til president på livstid, og utvist alle asiater fra landet, noe som fikk alvorlige konsekvenser for Ugandas økonomi, begynte han å få verdensopinionen mot seg. Hans hensynsløse forfølgelse og massemord på mennesker fra blant annet acholi- og langostammene, gjorde ikke situasjonen bedre.”

“Amin ble kjent som en svært brutal leder og ble på 1970-tallet sammenlignet med historiske personer som Caligula, Hitler, Beria og Himmler. I flere av nabolandene ble han stemplet som «sadist, morder, fascist og undertrykker».[1][2]”

http://no.wikipedia.org/wiki/Idi_Amin

“Idi Amin Dada, who became known as the ‘Butcher of Uganda’ for his brutal, despotic rule whilst president of Uganda in the 1970s, is possibly the most notorious of all Africa’s post-independence dictators. Amin seized power in a military coup in 1971 and ruled over Uganda for 8 years. Estimates for the number of his opponents who were either killed, tortured, or imprisoned vary from 100,000 to half a million. He was ousted in 1979 by Ugandan nationalists, after which he fled into exile.”

http://africanhistory.about.com/od/biography/a/bio_amin.htm

Hvorvidt Amin var gudfryktig eller ikke er vanskelig å ta stilling til, men hva hjelper det med gudfryktighet dersom man oppfører seg som en djevel?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Som en digresjon kan det nevnes at Idi Amin visstnok gav seg selv tittelen;

“His Excellency President for Life, Field Marshal Al Hadji Doctor Idi Amin, VC, DSO, MC, Lord of All the Beasts of the Earth and Fishes of the Sea, and Conqueror of the British Empire in Africa in General and Uganda in Particular.”

Gotta love this guy…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Vandalf
13 år siden

What if everything written is false. Only spoken words are true.? Somewhere along the line, the knowlegde and information, got lost in translation.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Det er nå klart for meg at de samme maktaktørene står bak hver eneste “rise and fall” av landsledere og diktatorer. Til og begynne med er de ledere, samarbeidsvillige, og gode venner av kongefamiliens blodlinjer, men når de har menget seg med dem, lært hvordan de er en kald venn og en varm fiende, og blir opplyst om deres planer for verden og stiller seg på sidelinjen blir de fort malt som sinnsforstyrrede barneslaktende massemordere. Det samme skjer overalt. Enda et eksempel på sionistenes kontroll med det britiske blodiglemonarkiet er hvordan Reza Shah, en soldat fra bygda i Iran på slutten av 1800tallet fikk på seg kongeklær “made in brittian” og regjerte uten å forstyrre monarkiets selviske interesser i Iran. På 30-40tallet tillot faren til den siste kongen, britiske “handelsmenn” å trykke millioner av forfalskede seddler, og kjøpe opp hele avlinger til storbønder over hele Iran. De tilbydde 10-20 ganger normal pris, så bøndende kunne ikke si nei. Dette resulterte i at Iran hadde en massesultperiode på 40tallet hvor millioner mistet livet. Det var ingen mat noen steder, alt var fraktet ut til Europa. Sønnen til Rezha Phalavi, var oppdratt i Europa i frankerikes beste skoler, men han var en mann for sitt folk, av sitt folk, han tilhørte ikke blodlinjene i og med at faren hans var en bygdemann fra Iran, noe som gjør han expendible og ikke “untouchable”. Når Kongen begynte å være en mann for sin nasjon, økte oljepriser, ville lage 3atomkraftverk, startet OPEC og trosset amerikanske våpenselgere når han kjøpte som han ville fra alle land som tilbydde det beste, sammen med mange andre ting, ble han fort en fiende.

Som Idi amin, Micheal jackson, og jesus kristus, var den siste kongen av iran også imot blodsugende pengevekslere kalt Rotchild sionister.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jepp, det er ikke noe annet man finner, om man graver med et åpent sinn og virkelig er åpen for den sannhet men finner uansett hva den måtte være og ikke er forutintatt.. så får de sverte oss og kalle oss ditt og datt, steile når vi kaller en spade for en spade, for alt er lagt opp slik at det skal være tabu å si sannheten.. Var det ikke slik til alle tider, at de som søkte sannhet reelt ble stemplet som gale, syke, onde eller mistenkeliggjort på andre vis? Blir man ikke hengt i galger og satt i gapestokker fysisk, så gjøres dette med ORD, på nett, i media osv. Å henges ut slik til spott og spe på nett eller på forsiden av tabloid-avisene, det er en moderne korsfestelse.. og det har jeg også sagt og skrevet til flere som har vært rammet enda hardere enn meg selv. Tenk på Per Orderud f eks. Og til og med Jesus ble beskyldt for å være både gal og besatt av den onde selv og de sa om han at det var ved belsebubs hjelp at han drev ut onde ånder.. han spurte dem da om belsebub var begynt å drive seg selv ut, eller noe slikt, sa han.. vel det kan sikkert også skje i dag, med en teknologi som kan manipulere og fake det meste..

Det er de SAMME krefter, penger og slekter som har hatt makten på jorden til alle tider og som iscenesetter det meste som skjer historien og skriver den. De fremmer sine folk og stråmenn, til ære, berømmelse, inflytelse og penger, og utallige rekrutter og forsoldater lar seg kjøpe og bruke. Etterhvert kjenner man lusa på gangen for de bruker samme metoder igjen og igjen, både lokalt og på den internasjonale arena.. slik kan man gjenkjenne dem.. de har nemlig lært sine metoder og har ikke særlig fantasi..

Det du har funnet bevises og dokumenteres klart i denne dokumentar-filmen, Armin og du har muligens sett den før, for jeg har lagt link et par steder før, men det er viktig at så mange som mulig ser denne, så trenger man ikke lure på hvordan ting egentlig er på dette området.. men glem IKKE at denne agenten aldri ville kunnet komme med dette om det ikke ble TILLATT at han gjorde det.. at han tillates dette tyder på et snarlig fall av USA, her får vi et innblikk i USAs banditt-og mafia-virksomhet med verden som arena:

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/458661

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jeg har forståelse for at du mener at det er de statene i verden som er/har vært styrt eneveldige,som har sin statsfrihet igjen i dag.Dette er sannsynligvis riktig.De er lite påvirket av NWO,og det er jo en god ting i seg selv.-Men disse statene representrerer ikke det styret vi bør ønske oss av en bedre-framtidig verden.Jeg tror nok du muligens kan være enig i det J.J..
Demokratiet er og blir aldri perfekt nok til å ivareta alle borgere,men det er etter mitt syn det som bør fungere best i en verden uten NWO,og i en verden der alle land har sin egen ekte suvrenitet i behold.-Men OK,det finnes land der de ikke har hatt demokrati,noengang,og hvem er da vi til å presse det på dem,så det er ikke gitt at det passer best for absolutt alle.
Jeg ville i alle fall ikke bodd i et ekte diktatur;like lite som jeg vil bo i det falske demokratiet vi har her i landet.
Likevel,måtte jeg velge,så heller Jens enn Idi Amin!
Idi er ganske sikkert beskyldt for mye han aldri gjorde,men ikke beskyld han for å ha gjort det han aldri har gjort. Han løy like mye som andre statssjefer
,så et intervju med ham har liten annen interesse enn at det er et intervju med Idi Amin-egentlig.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

-Eller rett og slett prøve å legge litt bånd på seg,selv om man skulle være uenige.Faktisk synes jeg akkurat det burde være en uskreven regel i blandt de som skriver artikler på Nyhetsspeilet,i det minste.la gå at vi alle ser ting forskjellig,men det øker nok ikke troverdigheten til nettstedet,når administratorene går i strupen på hverandre.Så får det heller være sin sak at det flyr litt for sterke karakteristikker rundt i kommentarene ellers.Det er vel delvis vitsen med et kommentarfelt; å belyse uenighetene-og kanskje dra nye konklusjoner ut fra det igjen.
Nyhetsspeilet står sterkest om “sjefene” forsøker å dra lasset sammen,så langt det lar seg gjøre,så får heller innholdet i “lasset” veksle for hver tur.

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Det bør ikke være noe problem for voksne og tolerante mennesker at man har forskjellige meninger, det bør være berikende og naturlig om man tenker selv, om noen da ikke vil gjennomføre en skult agenda her om enighet og strømlinjeforming av massene… vi vet at slike agendaer finnes, og gjennomføres hardt og med hele propaganda-apparatet både skjult og åpent. Mitt håp for Speilet var at forskjellige syn skulle være tillatt med respekt folk imellom. Da bør det ikke være et problem for noen uansett hva andre måtte tro og mene.. Er det annerledes, så er noe feil et sted og da bør vi finne ut av hva det er i så fall. Det er såpass mange samlet her som graver langt mer enn gjennomsnittet.. Er det tillatt å ha forskjellig syn her eller må vi være enige? Har merket meg at folk som er uenig går på person på utilbørlig vis, og deretter sier at det er sak de har vært uenige om… kommentarene i denne diskusjonen kan ses som et studie i slik taktikk og manglende selvinnsikt.

Det er helt korrekt som du sier her, Johansen. Alle som har en avvikende mening eller på annen måte ikke passer inn, med sin individualitet, skal renses ut og ryddes vekk, om han eller hun ikke bøyer seg og strømlinjeformes etter normen.. mens selve hensikten med livet for en del av oss nettopp er å finne og utvikle vår egenart og individualitet, som er det unike bidrag vi kan gi.. skal vi ha lov til det, eller må vi ryddes ut om vi prøver?
Hakkeloven er velkjent blant dyr.. alt som avviker litt hakkes på blant noen dyr og også blant barn. Er vi heller ikke kommet lengre her på Speilet?

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Det var vel sånn noenlunde det jeg forsøkte å si da.. :-)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Løsningen: bli med på mitt nye forum der alle er velkommen: http://www.fritale.com

Men.. kanskje vent etpar dager, for jeg fikk det nettopp opp i kveld.
(Mener ikke å konkurrere med Nyhetsspeilet. Vi kan vel ha både og?)

« Forrige artikkel

1. mai er tid for informasjon-konfrontasjon

Neste artikkel »

Hvis Norge visste hva Israel gjør

130
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x