Du leser nå
Norge er den siste amerikanske stat

5 minutter lesetidNorge er den siste amerikanske stat

Etter Israel, er vi den femtiandre delstat.

Norges president Obama brøt en valgkampanjeløfte fra 2007 kort tid etter han ble valgt og utvidet den ulovlige masseavlyttingen av amerikanske borgere. Norge kan i prinsippet ha overvåket flere hundre tusen mennesker siden 2003 etter grunnlovsendring: «Ot.prop 60».

Globalisering er en del av pensum allerede i grunnskolen. Mener PST at alle skoleklassebarn er en trussel mot freden? Eller er de en trussel mot krigen?

Like før J-Rock (Irak)  invasjonen i 2003 erklærte PSTsjefen «den russiske bjørn» Holme; globaliseringskritikere som en fare mot det fjerde rikets sikkerhet, og nei til Irak krigsdemonstranter ble møtt med hensynløs politibrutalitet som følge. Det var blod på flere politiskjold, en 8år gammel gutt fikk en politikølle i hodet, flere uskyldige ble bitt av politihunder og mange fengslet. Tvsendingene blokkerte hendelsen, private opptak var å finne på YouTube men i 2008 ble alle bevis slettet, til og med Amnesty Internationals artikkel om overgrepene er nå slettet.

I 2009 angrep politiet 3000 «nei-til-gazafolkemordet» demonstranter uten forsvarsel, med CSgass, ridende politi og pepperspray. Flere uskyldige mennesker ble angrepet med politihund. Politiets oppførsel var uaktsom og brutal og man kan bare lure om hensikten var for å skremme flest mulig mennesker til å avstå demokratiske markeringer i framtiden, ved å bruke media til å rose politiets uhederlige innsats og terroriststemple fredsaktivistene.

Norge har vært en amerikansk base siden John D. Rockefeller etablerte Folkehelseinstituttet på 20tallet. CIA drev tankekontroll forskning på Gaustad mentalhelsesykehus og som takk hjalp de oss med oljedrømmen forutsatt betingelser om at vi investerer oljefondet i amerikansk eindom, finansvirksomhet og krigsindustri. Vi er gode kunder på Mcdonalds, vi konsumerer amerikansk populærkultur, ser nesten like mye på TV og er feitere enn aldri før som europas frossenpizza konge. Hollywood har gitt oss amerikaniserte holdninger, vi feirer holloween, er avhengige av Coca Cola og spiser popkorn til amerikansk krigskultur i kinosalene. Vi har amerikanske bombefly, amerikansk bombedronebase, og i Ramsfjorden i Tromsø står HAARP annlegget siden 1993(Gro-Harlem-Støre-kartellet) og driftes av den amerikanske hæren som en værmodifikasjonsstasjon. Vi deler ut nobelspriser til amerikanske folkemordere, og belønner uetisk forskning.

I 1935 berettet en portugisisk neurologist ved navnet Egas Moniz om det han trodde var det perfekte behandlingmetode for mental sykdom. Han oppdaget at ved å borre hull in i et individs hjerneskall med en kirurgisk borr og separere «prefrontal cortex» fra resten av hjernen kunne han få de mest trøbblete pasientene innhabile. Han kalte prosedyren «a prefrontal lobotomy», og i 1940tallet var dette en såpass populær medesinsk teknikk at Moniz ble belønnet med Nobels prisen fra puddel-landet Norge. På 1950-tallet fortsatte prosedyrens popularitet og det ble et verktøy, som McCarthy høringene, for å stemple ut kulturelle utilhørligheter. Så akseptert var denne bruken at kirurg Walter Freeman, den mest høylytte forkjemperen for behandlingen, skrev uskammet at lobotomeringer «made good American citizens» out of Society’s misfits, «schizofrenics, homosexuals , and radicals».

Den 16mai ble en av norges fremste «tankeradikale» Synnøve Fjellbakk tvangsinnlagt og hun gjennomgår nå en mildere form for lobotomering gjennom psykofarma-coctails

Er flere tusen avlyttet i Norge og stemplet som nasjonale fiender som følge av deres politiske meninger? Hvem er det politiet beskytter når de undertrykker ytringsfriheten til folket?

Storberget var i New York 2009 for å lære mer om hvordan NYPD behandler folkedemonstrasjoner, sammenmønstringer av fredsaktivister, og litt om kriminalitetsbekjempelse. Kan det hende Norge kjøper inn sin første LRAD lydbølgevåpen om ikke lenge? Han fikk et kick av å se på mulighetene for et eget politi-dør-til-dør patrulje som kan sparke inn døra om du nekter dem adgang.

Storberget er nå alene om å kjeme for datalagringsdirektivet, det som var en politisk sak ønskes nå tatt hånd om av en politisstat. Hvis vi skal lære fra Usa, er det svært viktig å være virkelighetsnære. Med dagens planer, kreves det langt flere politiressurser og det har Storberget fått. Det ønskes strammere lover, mer politimakt, hardere straffer og flere bøter, mer politi, mer ansatte til overvåkningsanalyseringen,mer anti-demonstrasjonsutstyr, mer GS-4 sikkerhetssmyndighet til arrestasjoner, og mer fengselsplasser.

Anmeld Viasat for glorifisering av voldlig politi

Hva syns du om amerikansk propaganda?  Viasat har sendt «COPS» store deler av døgnet i nærmere 20 år og operer nå som en politi-TV kanal. Du lever i hollywood med et verdenssyn som er langt fra virkeligheten, selvom det står veslesvingen på postkassa di er du mer amerikaner enn du tror. Jeg vil med denne videoen anmelde Viasat for å manipulere den skandinaviske befolkning ved å fremstille uskyldige mennesker som kriminelle og vise seg selv som de redelige ridderne av lovens lange arm som aldri gjør en eneste feil.

COPS er skuespill, dette er en ekte dokumentarfilm om hvor ofte maktmisbruk forekommer. Den største gategjengen i Usa er politigorillaene rusa på steroider og overformynderi.

Politidirektoratets diktator på ubestemt tid «jeg vil avlytte deg» Killengren anbefales å forlange at denne narko-elektroniske krigføringen mot vår bevissthet stoppes. Vi må lære og snakke med hverandre og bli enige om hva som er best for alle for folket kan ikke lenger akseptere grovt overtramp, politibrutalitet, mordforsøk, barnevold, maktmisbruk og en psykopatisk oppførsel som ikke ligner et mennesket, men en biologisk robot som tilhører byens største gategjeng.

Politiet gjør feil de også, men de kommer unna med dem.

Hvis noen advokater der ute fortsatt har et godt rykte de ønsker å bevare, er dette kanskje den viktigste saken – vår tillatelse til å gå ut døren.

Det å anmelde politiet er i USA, en ulovlig handling. I de fleste tilfeller havner du i fengsel. Bruken av ikke-dødlige våpen som CS-gass, elektrisk-pistol og lydbølgevåpen er dødelige. Bare 400mennesker i USA har mistet livet med flere titusen volt, en rask og effektiv gate-henrettelse lik den «elektriske stolen».

Vi lever i den amerikanske drømmen som for mange levende mennesker utenfor tv-boksen er et marerrit.

Jeg viser denne videoen for å vise dere hva Storberget er iferd med å adoptere inn til Norge.


The Largest Street Gang in America

BoilingFrogs | MySpace-video

Takk til Slater fra kommentarfeltet for tipset.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
25%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

48
Kommentarer

avatar
23 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
FalconThunderCosmomindUffdaBalle Clorin Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
bin Laden
Abonnent
bin Laden

Selvutnevnt verdens regjering herjer over jordkloden som den vil, ved hjelp av nasjonale marionetter.
Politi, overvåkingspoliti og trente i utlandet spesialmordere betales av skattebetalere, men beskytter makthavende banda.

Hva kan masser gjøre i en slik situasjon?
– Gjøre situasjonen uforutsigbar for faen.
– Ødelegge deres planer, ta fra dem kontroll over situasjonen.
– Nekte å legitimere faens marionetter under spill for galleriet kalt «valg-uten-valg».
– Få til overflaten alle fakta faen prøver å gjemme under bordet.
– Undergrave gjeldsbasert økonomi ved å få sine egne lyster under kontroll, konsumere minimalt.
– Utføre sivil-ulydighets aksjoner som f.eks. å nekte å betale NRK-lisens som er ekte torpedo-utpressing.
Broilerhuset pålegger skattebetalere å underholde en propaganda-kanal med fritak for broilere selv.
Hva slags stalinisme er det?
Hvorfor tvinges vi til å betale for søppel vi ikke vil ha?

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Free Gaza Movement, en av organisasjonene som står bak konvoien, forteller at jødene åpnet ild mot ubevæpnede aktivister som lå og sov. «De skjøt direkte på mengden av sivile som sov. Video viser «israelere» som skyter på sivile». http://nyheter.no.msn.com/utenriks/artikkel.aspx?cp-documentid=153596898
Det skal være minst tre nordmenn på skipene, men det er ikke kjent om noen av dem er såret.

Fra hele verden kommer det sterke reaksjoner på det jødiske angrepet.
«israelske» ambassadører er kalt inn på teppet i en lang rekke land.
Hora FN holder kjeft.
Er det grunn til å marsjere til jødisk ambassade med finger i været og et råttent egg i lomma?

Liv Marit Bakke
Abonnent
Liv Marit Bakke

det er slike metoder politiet bruker mot uskyldige barn og foreldre når di er på oppdrag for å kreve inn stjålne barn på rømmen fra barnevernets fangenskap!

Jeg har selv vært vittne til overgrep utført av uniformert politi på oppdrag av barnevernet etter at di trengte seg inn i mitt hjem på jakt etter min da 15 årige datter som ikke hadde gjort noe annet galt enn å rømme hjem til sin mamma.

Overgrep i ordets rette forstand, da hun dagen etter en av disse hendelsene, klarte å rømme igjen, slik at vi fikk dokumentert skadene hos en lege. Skrubbsår, blåmerker og hevelser!

Å hvor var barnevernet selv når dette skjedde? Di sto i døråpningen å så på, med smil om munnen. Dem fikk nok godtgjøring for utført dåd. Å ære og berømmelse fra sine kolleger med dertil marsipankake på fredag.

Å politiet dekker sine egne og barnevernansatte ved å nekte å motta anmeldelse!

Jeg bruker nå Grunnlovens § 102 – Husinkvisisjoner skal ikke finne sted annet enn i kriminelle tilfeller, konsekvent for å sette grenser overfor disse gangsterne!

Å hvem er så vi barnevernutsatte?

Alkiser, narkiser, voldelige, barnemisshandlere… hvis du tror det, får du tro om igjen.

Vi! er helt normale oppegående folk akkurat som deg!

Demonstrasjon mot barnevernet i Oslo 16 juni!
http://www.facebook.com/group.php?gid=283676344556&v=info&ref=ts

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Demonstrasjon mot datalagring, mot barnevernet, mot ulveslakting…
Nøyaktig det faen vil – å spre masser, ufarliggjøre deres frustrasjon.

Hvordan mobiliserte jøde-bolsjevikkene masser til velting av systemet i rusland?
Jo, de visste hva flertallet var opptatt av i et jordbruksland:
«Jorda til bønder!» – var et av de viktigste slagordene.
Det andre var «Fred» til befolkningen utmattet i krigen påsatt av internasjonal jødeisme.
Så smart! Dette kalles styrt kaos. Sjokkdoktrine.
Skap problemer for å tvinge masser i kne, til aksept av hvilket som helst regime, bare for å slippe smerte.

Det er ikke store problemer norsk befolkning er utsatt for nå, så lenge ingen protesterer mot oljepumping, omgående transformert til røyk for nordmenn og nye nuller på jøde-yankees kontoer.
Problemer kommer om 8 år når oljen er slutt.
Men blås i det! Faen er snill og gir deg en billig smokke.
Kos deg med Grand Prix i dag, livet er jo kort!
Alternativet er å forstå dette og handle deretter: http://www.youtube.com/watch?v=CIE0E3h1IwU&feature=related

Ergon
Abonnent

Helt enig. Vi er som en loppe på halen til en stor hund med navn Jew$A. Likevel vil jeg foreslå at vi er den 3. staten i Israel etter Israel og Jew$A. Det går vel egentlig ut på det samme:)

Jostein Wold
Abonnent

Jeg lurer på Armin, når du sist var ute i naturen, gått i trakter som det aldri ferdes mennesker i, ligget i gresset og lyttet til stillheten, overnattet i telt, og sett den knallsorte stjernehimmelen over deg..kjent på hvor vakkert og nydelig alt rundt oss er. .med medfølesle for alt, skal medfølelse blomstre

Let the Might of you Compassion Rise, to bring a quick end to Flowing stream of the Planets Fear.

Ohh, Heaven lies, in my Mind

arifkarim
Abonnent
arifkarim

En bra arikkel på lenge….
Ja, alt makt eksisterer for å kunne «misbrukes» senere; Alt fra lærer-makt til lovens håndheving til politiker-makta, er fullt av eksempler der makta misbrukes av enkelt personer uten å få noe kritikk fra samfunnets brede lag. Det er «dette» som omtales med «de ondes problem» i Jens Bjørneboes bøker:
http://www.youtube.com/watch?v=abmBKfjYqUk
Hans slagordet var: Bort med makt og sentralisering, inn med anarki og desentralisering!
Her ser du hvordan en liten jente «Caroline» blir «kidnappet» av barne»vernet» fra min maktutøvende by Drammen:
http://www.youtube.com/watch?v=71SD3zaAgq4

Responsen fra mainstream «slave-avis» er følgende:
«På videonettstedet Youtube ligger det flere videoer som viser barn som blir hentet av barnevernet. For personer som kjenner barna er det ikke vanskelig å identifisere familiene på videoene. Flere av videoene gir også tilgang til personopplysninger om barna.»
http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=514701
LOL! :D

arifkarim
Abonnent
arifkarim

«- 16 drept og 30 såret etter bording av Gaza-konvoi
.Israelske soldater bordet den internasjonale hjelpekonvoien på vei mot Gaza. Tre nordmenn skal være med. »
http://www.dagbladet.no/2010/05/31/nyheter/utenriks/aksjoner/11937208/

Nye USA er her. Anti-krist har nå flyttet seg til Israel fra USA. Lykke til :D

Martinfinite
Abonnent
Martinfinite

Bra artikkel, Armin.
Vi må kjempe mot politistaten og nå snakker jeg ikke om voldelig kamp. Vold avler vold. Kjemp med kjærlighet og fred.
Veldig forstyrrende å se på, den videoen «The Largest Street Gang in America».
Jeg håper ikke det er like ille i Norge akkurat nå, men mistenker det er mye politibrutalitet vi ikke vet om. Det er helt sikkert mange i politiet som gjør en kjempejobb som har menneskers sikkerhet i sinne, men mange mennesker takler ikke å få slik makt i hendene sine.

Til alle kristne der ute. Nå snakker jeg om dere som er født på ny og døpt ved Den Hellige Ånd;
Be for makt-eliten / Illuminati. Be for politikerne våre. Be for justisdepartementet. Be for politisjefene.
Elsk fienden. Ikke bruk hat mot hat.
Når Satan angriper er hans hovedmål de som har mest makt, innflytelse og penger.

Mike Cechanowicz
Skribent

http://www.nowlebanon.com/NewsArticleDetails.aspx?ID=172911

Sverige har kalt ambassadøren fra Isreal inn på teppet for det som skjedde på båtene på vei ti Gaza. Tror du at Norge tør å gjøre det?

Neppe

Mike Cechanowicz
Skribent

Nå må jeg visst spise hatten min. Hørte på radio kl 13 fra Jens at han hadde innkalt ambassadøren inn på teppet. Det ble også opplyst om at Palastinakommeteen skal ha en demonstrasjon utenfor ambassaden senere i dag.

Slater
Abonnent
Slater

Det er bare en farse!

«Vi fordømmer disse handlinger! bla bla bla. Vil du ha en banan til teen din, Ambassadør?»

Ergon
Abonnent

Et forhold som ikke slutter å undre meg er hvor mange som bjeffer og glefser i luften mot Israel uten å angripe Israel, zionistene og jødene som står bak Israel der hvor det virkelig smerter og kan gjøre en forskjell: nemlig Holocaust.

En fransk venstrefilosof, Roger Garaudy, skrev for noen år tilbake en bok med tittelen «Les Mythes fondateurs de la politique israélienne».

Her går han direkte på Holocaust og ble landsforvist fra Frankrike og bosatte seg siden i Egypt.

Det er en grunn til at det er forbudt i svært mange land og uoffisielt straffbart i mange andre land å si sannheten om Holocaust-løgnen. Årsaken til det er at sannheten om Holocaust ødelegger selve fundamentet for dannelsen av folkemorderstaten. All støyen som wannabe anti-Israel-folkene lager er egentlig en kamuflasje som kan være redigert av zionistene selv.

Speilet har hatt en artikkel om Holocaust. Andre her inne burde ha Holocaust som hovedområde og bygge nettsider og markedsføre dem aktivt mot ungdomsskoler, media og beslutningstagere generelt. Jeg deltar med glede i en slik gruppe:) Helst i bakgrunnen.

Slutt å bjeffe – begynn å bite.

Mike Cechanowicz
Skribent

Myten om Holokost er nå blitt så etablert at man kan faktisk havne i fengsel for å så tvil om saken. Dessuten er det vanskli å skaffe beviser. Det er derimot ikke vanskelig å peke ut hvordan staten Israel systematisk utøver vold på internasjonale lover og regler, menneskerettigheter og avtaler – bl.a. ved at de holder atomvåpen. Først når de mister sin støtte fra USA, om det noen gang kommer til å skje, vil det gå an å bite fra seg. Dette landet er ansvarlig for mye mer smerte i verden enn folk er i stand til å tro på.

Med slike overgrep som i dag, er de selv med på å få folk til å snu ryggen til og det er bra.

Ergon
Abonnent

Ikke i Norge kan man straffes formelt for å si sannheten om Holocaust. Det du sier er jo nettopp mitt poeng. Fordi ingen av de gruppene eller personene som fremstår som Israel-motstandere tar i bruk det eneste fundamentale angrepsmiddelet på jødenes kontroll over Israel og USA og resten av den vestlige verden så vil situasjonen forbli låst slik den er idag.

Israel/jødene/zionistene kan tillate seg hva som helst uten at det får noen følger og det som skjer idag er blåbær i forhold til slaktingen i leirene i Libanon i 1982 og angrepet på USS Liberty i 1967. Pluss Gazakrig med mere. Nå kjører Israel Atomubåter inn i Persiabukten.

Jeg sammenligner Holocaust-myten med skjoldet til Aliens i filmen «Klodenes Krig». Så lenge skjoldet er oppe er de usårlige mens når skjoldet er borte er makten deres også borte.

Min påstand blir derfor at enten angriper man Holocaust-myten eller man aksepterer å være redusert til en velregissert bjeffer. Siden avholdelsen av å angripe Holocaust nærmest er kollektiv fra anti-Israel og pro-Palestinagruppene er det lett å tenke seg at de er styrte fronter for å slippe ut aggresjon på en kontrollert måte og intet annet.

smurfen
Moderator

Det jeg ikke skjønner helt her er at Nato borgere er blitt angrepet og masakrert i Internasjonalt farvann
Burde ikke da USA iflge pakt 5 der et angrep på Nato og dets borgere er og anse som et angrep på alle øyebliklig la sitt krigsmaskineri fare over Israel ?
Vist ikke er hele Nato, lederene og aliansen bare en vits!

Ergon
Abonnent

smurfen sier: 31. 05. 2010 klokken 18:33

Sitat: «Det jeg ikke skjønner helt her er at Nato borgere er blitt angrepet og masakrert i Internasjonalt farvann. Burde ikke da USA iflge pakt 5 der et angrep på Nato og dets borgere er og anse som et angrep på alle øyebliklig la sitt krigsmaskineri fare over Israel ? Vist ikke er hele Nato, lederene og aliansen bare en vits!»

NATO er det motsatte av en vits. men bokstavelig talt blodig alvor. De kreftene som står bak NWO og idag eier og styrer hele den «vestlige» verden eier og styrer selvsagt også NATO. Kjernen i denne til dels zionistiske og jødestyrte koalisjonen er de jødiske kapitaloligarkene med Rotschild-dynastiet øverst på tronen. Vårt navn på det de vil oppnå er NWO. Folkene kaller vi ofte for «They». Kjært barn har mange navn.

Beskyttelsesskjoldet ders heter Holocaust og det må knuses før vi kan ha håp om å erobre makten deres fra dem.

smurfen
Moderator

Joda helt enig med deg der Ergon :)
Men dem har jo lover og paragrafer og forholde seg til, vist ikke så får dem massene mot seg

Dette er jo nyaktig det samme som dem sa som argument for og invadere Afganisten
Etter aliansens grunnparagrafer så burde Nato snarest gå ut og forlange terrorlederene fra Israel utlevert sammen med hjelpearbeiderene og fredsaktivistene for så og teppebombe Israel med DU og hvitt fossfor noen uker og så sende inn en enorm internasjonal styrke som skal befri det Israelske folket fra dem Israelske terrorlederene og så bli værende i landet i ca 20 år for og bekjempe dem Israelske terroristene som skjuler seg i befolkningen

Vist dem motsetter seg dette så er det det samme som om at dem bekrefter at alle tidligere aksjoner har være en ren bløff for og øke sin egen makt og lommebok

Man snakker tross alt om en rekke hjelpearbeidere og fredsaktivister som blir meid ned med maskingevær mens dem sover på dekk i internasjonalt farvann der det eneste dem har gjort skyldig i er og gi brød, vann og medisiner til kvinner og barn som ligger for døden utsultet og innestengt i verdens største konsentrasjonsleir på 3 året i Gaza
Leiren er hermetsik lukket der verken vann, medisiner eller mat får slippe inn
Dette er gjort i beste Hitler stil!

Vel det er fler ofre her i dag i frihetskampen i dag
Her blir Nyhetsspeilets nestleder arrestert for og gjort seg skyldig i den kriminelle handlingen og si si mening om DLD på folkets vegne i vekkelsemøtet til psykopaten Storberge der KUN Justissektoren fikk lov til og utale seg i en debatt

24.40 min ut i sendingen ser vi Armin bli arrestert

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/640430/

Slater
Abonnent
Slater

Får jeg bare påpeke at det skrives «sionist», «sionistene» og «sionister»?

BelzeBob
Abonnent

Jepp – ny nettside om Holocaust her: http://www.holocaustinfo.net

Forum med garantert ytringsfrihet her: http://www.fritale.com/forum

Veldig få deltakere sålangt. Er det fordi det allerede fins så mange slike forum (med nærmest total ytringsfrihet)? Kan vi slå flere små forum sammen til étt stort? Likegyldig for meg hvem som er admin(s). Så lenge ytringsfrihet råder.

Ergon
Abonnent

Glimrende BB og takk for tipset. For meg er det bare Holocaust som er virkelig verdt å angripe selv om jeg selvsagt innser at det er en masse andre viktige saker også.

Årsaken til mitt syn er den ekstreme beskyttelsen «They» bygger rundt Holocaust-myten. Den er det grunnleggende fundament for staten Israel og hele den politikken den vestlige verden og NATO har ført etter krigen.

Håper mange vil bidra der og at du lykkes med å slå deg sammen med flere andre. Små ubetydelige forumer er det overflod av på vår side også. Små ubetydelige partidannelser også. Små ubetydelig nettsider og en-til-tomannsforeninger likeså.

Skal vi vinne kampen mot NWO-kreftene, uansett hva vi deretter lager, må vi kunne kombinere nyskapninger og sammenslåinger slik at vi får en levende organisme med små innovasjoner og store slagkraftige enheter. Speilet er det mest positive jeg har sett i den retning så langt.

For å si som amerikanerne (og i alle fall noen damer) sier: «Size Matters».

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Har du konkrete forslag hvordan bite jødenazister istedenfor bare å bjeffe?
Etter å ha sett linken til Smurfen om Armin`s pågripelse, sender jeg et krav til pro-sionistisk NRK om tilbakebetaling av TVboks-avgiften for siste halvåret og utmeldelse fra nrk`s målløse-kveg lister de sender giroer til.
I mange år boikottet jeg denne kanalen med jøde-sjefen og jødebesetningen for deres jødepropaganda, men nå, etter å ha sett snørrete jødetryne til sidsel vold og hørt hennes pro-jødisk propaganda om «tyrkiske angripere» på et væpnet militær jødebanda, nekter jeg å spandere nrk`s jødefascister for evig og alltid.

Vil du slå deg til denne sivil-ulydighets-aksjonen og nekte å spandere deres jødehakking om «holocaust»?
Hva med «hvite busser» til Tyskland der norske skoleelever hjernevaskes med løgn om «holocaust»?
Skal vi kreve av jødedominerte utdanningsetaten at disse bussene kjører til Gaza der jøder driver med ekte holocaust?

Etterord: nå kommer jøden M. på banen for å villede diskusjon fra konkrete tiltak mot en tur med bikkja i skogen. Det er jobben hans her på NS.

Ergon
Abonnent

bin Laden sier: 31. 05. 2010 klokken 23:40

Sitat: «Har du konkrete forslag hvordan bite jødenazister istedenfor bare å bjeffe?»

Jeg har et forslag som ikke koster stort og det er å utvikle en ressursside om HoloCa$h og reklamere for denne rundt omkring. Maile til ungdomsskoleklasser som skal på hatrunde til Tyskland og Polen er et alternativ til.

En slik ressursside kan være det han BB nå inviterer til, men jeg mener den burde ligge under Speilet eller i alle fall samarbeide med Speilet. Stoff kan hentes fra mange kilder, men det er viktig at det er på norsk for ungdomsskolelevene.

Man kan på en slik ressursside tilby oppgavehjelp innen temaet til elever og studenter. Ellers er jo nettet fullt av debattforumer man kan legge inn linker på til artikkelen her på Speilet. Den var omfattende og god.

En liten artighet til slutt. Jødene fører denne propagandakrigen med totale midler. Et av de viktigste elementene i denne krigen om og med ord er å få motstanderne til dem og deres NWO til å bruke ord de har ladet negativt i flest mulig sammenhenger. Det er hva som huskes i etterhånd av dem som leser.

Det gjelder ord som jødenazister, mengeleleger og så videre. Denne krigen føres totalt fra motparten og det er noe vi må lære også. Ellers blir det bare tidsfordriv og lek inntil vi er utslettet.

BelzeBob
Abonnent

Oj, det var mye «jøde», bin laden!

Selv har jeg i utgangspunktet ingenting i mot jøder. Men jeg har bestemt noe i mot sionister. Ikke helt samma sak.

http://www.jewsagainstzionism.com/

Slater
Abonnent
Slater

Hurra! Jeg har bidratt!

Slater
Abonnent
Slater

Ikke for å dobbelposte: Men denne saken dreier seg jo om politivold, lobotomi og statens lakeier. Hvorfor har det sklidd ut i å diskutere om holocaust var tilfelle eller ikke?

BadOrWell
Abonnent
BadOrWell

George Bush får gjennomgå i denne animasjon, han kan styres med musa hvis han sitter fast.
Venstre klikk å dra i han hvis han sitter fast.

http://www.yeeguy.com/freefall/georgerag.swf

Slater
Abonnent
Slater

Rent tenknisk blir det USAs 56 stat i.o.m. at USA har 54 stater (50 stater innen for landet og 4 stater utenfor: Alaska, Hawaii + 2 mikrostater: Puerto Rico eller noe sånt og en til.

Kilde : US Embassy per 1991

Jonny
Abonnent
Jonny
Mole
Abonnent
Mole

Amerikaner blir ny statsminister i Somalia.
– Jeg mener han er godt skikket for jobben og kvalifisert til å håndtere den vanskelige situasjonen i landet vårt, sa presidenten torsdag.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10033858

Beste måten å kapre et land og dets ressurser er og infiltrere det innenfra?`!?

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Her kommer det frem at USA i ca 10 år har lønnet tidligere norske politifolk til å spionere på norske borgere.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7366310
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7366447
Dette er intet mindre en skandale, og bør få konsekvenser for både politikere, embetsmenn og den amerikanske ambassaden.
De kommer sikkert til å si at dette er avsluttet nå, men av en eller annen grunn har jeg vanskelig for å tro det.

Mole
Abonnent
Mole

Dette er interressant, fordi jeg så på nyhetene at grunnen til spionasjen var Al Qaida, sa amerikanerne selv,
men etter det jeg lest har ikke Al Qaida eksistert i 10 år, stemmer det så er det bare utrolig artig.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin
Cosmomind
Abonnent
Cosmomind

Nå vil jeg for det første minne leserne på at sosial ”demokratene” i mange år opererte fra en hemmelig underjordisk bunker i Oslo, og hvor de hadde plassert mikrofoner i Folkets Hus. Så mye stolte de på “folket sitt”!
Overvåking dreier seg ikke om terror. Overvåking er en usynlig terror mot folk som mener noe annet enn hva de “folkevalgte” syns at folk skal mene.
Dersom det var noe reelt innhold i ordet demokrati = folkestyre hadde vi ikke hatt behov for å bli overvåket. Jeg syns det er intet mindre enn fantastisk at vi godtar at dersom vi er ute og demonstrerer i gatene så står maktens tjenere mer eller mindre åpenlyst og fotograferer oss. Jeg har nesten sluttet å gå i demonstrasjons tog nettopp p.g.a. dette og jeg føler slett ikke at jeg lever i et demokrati, men i et totalitært overvåkings samfunn som på den ene siden sier at du kan mene hva du vil, men som på den andre siden fotograferer og registrerer all aktivitet som går i mot det makthaverne står for.

Uffda
Abonnent
Uffda

Non-compliance.
The tried and tested solution to tyranny.

http://www.youtube.com/watch?v=XMjL1hjXqaE&feature=player_embedded

Thunder
Abonnent
Thunder

Vår regjering tror fortsatt at USA er GUD og Norge er Jesus. Russland er blitt til Al Qaida og stjernekrigen er rettet mot vårt lands egne innbyggere. Legg landet i grus og gi dem nødhjelp(lån), så vil de behandle deg som gud for all tid og dine ord blir lov. Takk for Marshallplanen og WWII og den kalde krigen som for alvor startet imperiet.

Norway’s extensive involvement in U.S. strategic reconnaissance and surveillance activity is steadfastly played down by Washington, and given that nation’s proximity to the Soviet Union, the Norwegians like it that way. Værsågod USA! Ta for dere for all framtid vi har ikke peiling på krig og fred og sånt…Its all yours! Big Brother CIA/NSA bunkere i Norge: Echelon Jessheim, Randaberg, Viksjøfjellet, Borhaug, Namdalen, Fauske, Vadsø, Vardø og den norske avlyttingstasjonen ligger i Kirkenes.