Samfunn
Du leser nå
Oljeulykken – en global katastrofe
Skrevet av
Mike Cechanowicz15. 05. 2010
oil-spill-nasa
14969 9219 104

Oljeulykken – en global katastrofe

Av Mike Cechanowicz15. 05. 2010
Vi mennesker liker alltid å strekke grensene - da oppdager vi når vi har gått for langt.

Utblåsningen av BPs oljebrønn i Mexico-gulfen ser ikke ut til å få nevneverdig dekning av massemedia. Det lille jeg har sett synes å lede leseren inn i en falsk tro om at snart vil alt være under kontroll. På mine Internettsøk har jeg kommet over en rekke artikler og innlegg som kaster et mer alvorlig lys over situasjonen. Det letteste er å klikke på linken under for å få et visuelt bilde av situasjonen. Bilde link

Først og fremst trenger du å vite at det er 5,000 fot, eller ca. 1,666 meter fra vannoverflaten ned til brønnhullet. Derfra går rørene 35,000 fot, eller 11,666 meter ned i jordskorpen der de har truffet en meget stor lomme av olje og metan gass. Denne blandingen er også under et trykk som forbigår menneskets forstand.

Det vi har blitt vist i massemedia er BPs forsøk på å legge et lokk, ikke på selve brønnventilen, men på strømmen av olje og gass som kommer fra det nedbrutte røret som kommer fra denne ”fail safe” ventilen – som sviktet. Hittil har de ikke lykkes med å få noen som helst kontroll over denne kilden. I en omfattende forklaring som er åpenbart skrevet av en person godt kjent med industrien – Se link – sies det at denne olje og gass blanding også inneholder en mengde med sand og grus som fungerer som slipe middel på alt den kommer i kontakt med. Det fører til en mengde konsekvenser.

Den første er at det røret som er i forbindelsen med sikkerhetsventilen kommer før eller senere til å slipes i stykker slik at oljeflommen vil sannsynligvis økes da ingenting hindrer strømmen. Det vil si at om de lykkes med topphetten eller ei, vil det i beste fall bare bremse noe på utviklingen av problemet.

Mens BP forsøker å berolige verden med å si at det er et lite utslipp i et stort hav er det viktig å få et mer korrekt perspektiv på saken. Ulykken med Exxon Valddes i mars 1989 utenfor Alaska er sett på som den verste menneskeskapt miljø katastrofe i all historien. Ulykken resulterte i at 38-millioner liter forurenset hele gulfområdet for Alaska. Mengden med olje som renner ut fra BP riggen utenfor USA er like stor som ca. en Exxon Valddes hver fjerde dag. Det vil si, før det blir verre. Mye taler for at det er nettopp hva som kan skje.

BP forsøker en mengde ulike tiltak for å få kontroll over katastrofen. Noen er kortsiktig og noen langsiktig tiltak. Det bores i disse dagene to avlastings brønner ned til hovedledningen ett eller annet sted under den sviktende sikkerhetsventilen. Tanken er at de kommer til å pumpe ned betong og annet stoff for å tette hele brønnen. For det første er det ingen garanti for at forsøket skal lykkes. Trykket i denne brønnen er på kanten av hva mennesketeknologi er i stand til å håndtere. I beste fall vil det ta 60 dager å nå ned til det punktet der de vil forsøke å gjøre et inngrep. Det vil si at vi har minst 15-ganger verre miljøkatastrofe enn Exxon Valddes. Samtidig mens de forsøker å bore seg frem til en løsning, holder de på med å forsøke å få sikkerhetsventilen til å stenge av for lekkasjen. Det er den aller beste muligheten de har til å begrense omfanget av ulykken. Denne sikkerhets ventilen er ikke en liten hva som helst rør. Den ser noe slik ut:

Ventilen er en massiv struktur på 450 tonn

Bildekilde: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1066057/pg1

Etter hva jeg forstår forsøker BP folk å forsøke å få de massive sylindere i sikkerhetsventilen til å bevege seg over oljestrømmen slik at lekkasjene oppheves. Av en eller flere ukjente årsaker gjorde ikke computeren inne i ventilen jobben sin da den skulle. Dersom de lykkes med å få fart på en eller flere av disse enorme sylindere oppstår enda en fare – Hele ventilen kan sprenges. Da har vi et åpent sår som fører til gass og olje under høytrykk over 13,2 kilometer under havoverflaten. Etter sigende vil det minne mest om en vulkan av olje og gass.

Mens orkansesongen er like rundt hjørnet, er myndighetene i USA selvfølgelig hardt presset å begrense skadene til den fiskerike gulfen, hele delta området ved utløpet av Mississippi elven og næringsgrunnlaget fra turisme. En orkan i dette området ville gjøre kort prosess på den langsiktige boringen av avlastings hull og alle andre forsøk på å få slutt på denne elendigheten.

I følge beregninger jeg har sett tar det kun en liter med motor olje for å gjøre et hundrede tusen liter med havvann giftig for det som lever i havet. Strømmen i gulfområdet går i en sirkel og når den når kysten av Florida i vest blir oljen tatt av gulfstrømmen og ført over til Nord Europa, England og selvfølgelig Norge. Det vil føre til en enorm fiskedød og påvirke i negativ forstand havets delaktighet i kretsløpene for fornyelse av oksygen i luften vi puster – for ikke å snakke om mengden med kreftfremkallende giftig gass som kommer ut i atmosfæren. Da kan vi virkelig snakke om menneskeskapt klima endringer.

Som en mulig men dog fortsatt usikker og meget farlig løsning til problemet diskuteres det nå å bruke atomvåpen for å få hele røret til å klappe sammen og tette seg. Å sprenge atomvåpen under vann rett utenfor de amerikanske sørstatene er ingen spøk. Ingen kan si hva konsekvensene ville være, verken i forhold til å løse problemet eller radioaktiv forurensning av vannet. En ting er helt sikkert dersom de ikke greier å stoppe brønnen har BP åpnet Pandoras eske og konsekvensene kommer til å være noe vi ønsker ikke å tenke på.

En afrikansk sjaman Credo Mutwa som nylig ble intervjuet av David Icke har visst sagt på en samling at halve verdens befolkning kommer ikke til å se 2011. Da han ble spurt om å gi en forklaring, sa han, ”Det er ingen asteroide, komet eller sykdom, …bare olje.” Et av tegnene som indianerstammene i USA bruker for å følge med i utviklingen av verden mot den ”nye verden” som skal komme er at havet kommer til å bli svart. I så måte, vet vi vel hvordan de nå kan skje.

Jeg liker ikke å skrive artikler som bærer dårlig nyheter og som kan skape frykt. I dette tilfelle gjør jeg et unntak – fordi de globale nyhetskildene gjør ikke jobben sin med å informere – som om det er mer viktig å vite at Claudia Schiffer har blitt mamma igjen (Dagblad). I Aftenpostens Internett utgave står BP sjefen frem med å si at ”oljelekkasjen er som en dråpe i havet”.

Som et siste lite poeng her, vil enkelte stille spørsmål til hvordan det lar seg gjøre at olje kan forekomme over 13 kilometer under havets overflate. Det er neppe mulig at det var tropeskog der for millioner av år siden. Spørsmålet er legitimt. Allmennakseptert vitenskap sier at olje er en nedbrutt form for fossilt brennstoff. Mindre kjent i Vesten er det faktum om at det finnes en annen teori som tilsier at olje er produsert i jorden som en del av de naturlige prosesser som skjer under jordskorpen. Det vil si at det er en form for ”smøring” for planeten og at det faktisk er fornybar. Dersom det faktisk er slik, kan det hende at denne ekstreme dype olje brønnen er knyttet til en hovedkilde som aldri tar slutt – i så fall kan jeg tenke meg at noen sier, ”Huston, we have a problem”!

Forside foto er fra NASA

Hva er din reaksjon?
Elsker den
100%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Mike Cechanowicz

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.
104 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til anytt24
Medlem
5 år 6 måneder siden

Hei, hvorfor akkurat 1.666 meter – og 11.666 meter?? -666
I Google vises 5000 feet = 1524 meters, og 35 000 feet = 10 668 meters !!!

Profilbildet til Kjetil S
Medlem
5 år 6 måneder siden

Viktig artikkel!

Et annet aspekt ved det hele er de enorme innvirkningene dette kan ha på verdensøkonomien generelt, og USA sin økonomi spesielt. Jeg ser det som svært sannsynlig at forsikringsbransjen kommer til å gå tunge måneder i møte:

http://www.dumpdc.com/

Profilbildet til Monica Waade
Medlem
5 år 6 måneder siden

Bra Mike at du tar opp dette for liker det så absolutt ikke jeg heller, ligger noe ondt bak.

For ikke så lenge siden fikk jeg budskap og syner om stort jordskjelv i USA (området California?) og at oljeboring har skapt jordskjelv før. Det tolkes dit hen at denne lekkasjen trigger et jordskjelv som kommer, eller så er det bare et forvarsel om at det store jordskjelvet er rundt hjørnet. Jeg fikk også et klart inntrykk av at denne «ulykken» er konstruert og jeg har dessverre ikke tatt feil før ved forhåndsvarsel om konstruerte «ulykker» som 911 og Estoniaulykken med flere.

Fikk se en stor bølge mot land her i Norge også etter budskapet om at det har vært og blir jordskjelv grunnet oljeutvinning. Det ble sagt at det sorte gull fører ikke noe godt med seg for vår eksistens på denne planeten.

Profilbildet til smurfen
Medlem
5 år 6 måneder siden

Kjempe bra Monica :)
California kommer snart til og utstatt for en A- Bombe, en falsk flagg opprasjon som vil tvinge oss over på RFID og til og starte en rekke kriger …….. :)

Limer litt over fra Morgaine fra Chemtrail artiklen:)
Mer om ulykken i gulfen

Må si hårene reiste jeg på hodet mitt når jeg så denne filmsnutten :

http://www.youtube.com/watch?v=hmgeA3dr2uY
og DETTE ER HELT SYKT!!!!

Det er et klipp fra filmen “Knowing” fra april 2009. Og den viser den samme scenen om ulykken i Mexicogulfen som skjedde nå i april 2010. HÆ?!?!’
Ikke nok med det men det er også mye symbolikk. Se på klokka som skifter fra 11.59 ti 12.00 ( http://en.wikipedia.org/wiki/Doomsday_Clock ) Da står det plutselig Japan på klokka også ?!?!
Og tallene på papiret som Nic Cage, skuespilleren, ser på. De første tallene som blir klare er 666, så fokuserer han på tallene 9814. Hvis man legger sammen tallene så får man 22. Var 22. april er datoen da ulykken skjedde!!
Nic Cageer er visst nok også med i flere “Illuminati-filmer”.

Ja Nicolas Cage er med i flere filmer sånn som i Next som handler om at han kan se 2 min i fremtiden, han prøver og forhindre terrorister i og sprenge en A-Bombe i LA men mislykkest..
Det føyer seg bare inn i en rekke indisier på at noe kommer til og skje i california snart så for dem som liker og leke detektiv så finnes nok datoen skjult i Next filmen …. på samme måte som i Knowing
Knowing slutter foresten med at mange mennesker blir reddet bort fra jorden i «Noas Arker» før alt liv på jorden blir totalt utslettet i 1012 av geomagetiske super solstormer som griller hele jorden :)
Stemmer jo 100% med beskjedene man finner i kornsirkler, profetier og kanaliseringskilder mm

http://onfilm.dk/Anmeldelse/Anmeldelse.aspx?AnmeldelseId=2575

Her er en liste med flere filmer av…  Les mer »

Profilbildet til CillaBee
Medlem
4 år 17 dager siden

«Siden 2001 har det vært 853 branner på oljerigger i Mexico gulfen.»

Da er det kanskje ikke så rart at det blir med i en hollywoodfilm? Og i filmen sies det at brannen ble slukket etter tre timer, så det er vel ikke akkurat det samme som skjedde med deepwater horizon?

Profilbildet til PcB
Medlem
5 år 6 måneder siden

Må ikke være for streng mot mainstream media. Du kan jo tross alt finne kvalitetsartikler som: «Opptatt av vekten? Kos deg på 17. mai likevel!» Kan finnes på VG Nett for de som er interesserte av litt viktige nyheter!

Fra spøk til alvor. Takk for en interessant artikkel! Vi går en usikker sommer i møte! Mange aspekter i/ved samfunnet er på vei mot sine «tippingpoints»

Profilbildet til Askeladden
Medlem
5 år 6 måneder siden

Hvordan kommer dette til å påvirke det thermohaline-beltet?

Profilbildet til Sithious
Medlem
5 år 6 måneder siden

Ifl denne artikkelen er de høyeste estimatene i underkant av 4 millioner liter per døgn, hvor har du det fra at 4 dager tilsvarer utslipp på 38 millioner?

http://www.dagbladet.no/2010/05/15/nyheter/miljo/deepwater_horizon/utenriks/11735874/

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 6 måneder siden

Det var enten det her eller at hele Yellowstone park gikk opp i luften. Kan denne ha vært planlagt? Jeg syns å ha hørt at Dick Cheyney eier brønnen? Hvis Amerika virkelig vil, så kan de redde planeten ved å jage bort Orkaner fra området med hjelp av Haarp og Chemtrails, kan vi kansje høre om eksistensen av værmodifikasjonsteknologier i nærmeste fremtid? Eller vil Usa selv fremskynde orkan sesongen for å hindre arbeidet og skape en global klimakrise? De elsker disse katastrofene..

Profilbildet til Maarit M. Hanssen
Medlem
5 år 6 måneder siden

Sorcha Faal mener at det var en hemmelig nordkoreansk selvmordsubåt, som prengte Deepwater Horizon-riggen og at eneste måte å stoppe utblåsingen av olje og gass er å sprenge en atombombe på stedet.

» US Orders Blackout Over North Korean Torpedoing Of Gulf Of Mexico Oil Rig

By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers

A grim report circulating in the Kremlin today written by Russia’s Northern Fleet is reporting that the United States has ordered a complete media blackout over North Korea’s torpedoing of the giant Deepwater Horizon oil platform owned by the World’s largest offshore drilling contractor Transocean that was built and financed by South Korea’s Hyundai Heavy Industries Co. Ltd., that has caused great loss of life, untold billions in economic damage to the South Korean economy, and an environmental catastrophe to the United States.

Most important to understand about this latest attack by North Korea against its South Korean enemy is that under the existing “laws of war” it was a permissible action as they remain in a state of war against each other due to South Korea’s refusal to sign the 1953 Armistice ending the Korean War.

To the attack itself, these reports continue, the North Korean “cargo vessel” Dai Hong Dan believed to be staffed by 17th Sniper Corps “suicide” troops left Cuba’s Empresa Terminales Mambisas de La Habana (Port of Havana) on April 18th whereupon it “severely deviated” from its intended course for Venezuela’s Puerto Cabello bringing it to within 209 kilometers (130 miles) of the Deepwater Horizon oil platform which was located 80 kilometers (50 miles) off the coast of the US State of Louisiana where it launched an SSC Sang-o Class Mini Submarine (Yugo class) estimated to have an operational range of 321 kilometers (200 miles).

On the night of…  Les mer »

Profilbildet til Zetera
Medlem
5 år 6 måneder siden

Viktig info du kommer med Mike

Du skriver blant annet ”Det vil si at det er en form for ”smøring” for planeten og at det faktisk er fornybar”.

Det er jeg så enig i og har selv alltid ment dette men blitt lett av i diskusjoner om tema, at det er en form for smøring
Er for meg veldig logisk.

Dette er kanskje en litt sprø tanke men allikevel…
Mystisk romskip Skytes opp 19. april med en Atlas V-rakett fra Cape Canaveral i Florida, på hemmelig oppdrag,
tilfeldig et par dager før oljekatastrofen 22. april som startet ved en kraftig eksplosjon:
http://www.dagbladet.no/2010/04/06/nyheter/romfart/verdensrommet/forsvaret/utenriks/11133481/
http://www.dagbladet.no/2010/04/23/nyheter/nasa/romfart/verdensrommet/utenriks/11420063/

………
Oljens gisler, hvor Statoil er tungt inne:
http://www.dagbladet.no/2010/04/10/magasinet/hovedsaken/olje/okonomi/aserbajdsjan/11189575/

«Norge er i verdenstoppen når det gjelder vennskapskorrupsjon». Var det Eva Joly som sa det?

Dette er bare en av mange tappekraner hvor ”They” som kjent trikser og mixer for å berike seg selv og sine:
http://e24.no/boers-og-finans/article3602343.ece#AF

Profilbildet til Maarit M. Hanssen
Medlem
5 år 6 måneder siden

Sorcha Faal skriver at det var nordkoreansk hemmelig selvmordsubåt, som sprengte Deepwater Horizon-riggen ved hjelp av en atombombe og at (paradoksalt )eneste måte å få tettet olje og gasslekasjene er å bruke atombombe sier nordkoreanere.:

http://www.whatdoesitmean.com/index1367.htm

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 6 måneder siden

Med all respekt Maarit, nordkoreansk hemmlig selvmordsubåt? Usa hadde oppdaget den ved japan eller india, den hadde aldri kommet så langt!

Profilbildet til Monica Waade
Medlem
5 år 6 måneder siden

Minner meg mye om 911 dette, og vi vet jo hvem som selv sto bak det stuntet, så neida USA behøver ikke hjelp utenfra, de fikser katastrofene helt utmerket selv. Tre tusen tapte menneskeliv blir småtteri mot det de nå har iscenesatt og de har mer på gang, LA er også et atombombe mål hvor det kommer et missil fra havet – hvor selvsagt ingen fremmede makter kunne ha lurt seg innpå. Jeg blir overgitt når jeg tenker på hva de gjør, jeg har flere venner i USA jeg vet går en dyster fremtid i møte.

Smurfen kom med denne gode kommentaren da jeg nevnte at «ulykken» i gulfen var konstruert;
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/chemtrails-hva-stod-det-pa-veggen/comment-page-31/#comment-28115

Sjekk denne videoen han linker til, det var interessant å se;
http://www.youtube.com/watch?v=siQ5yUwbk9o&feature=related

Forresten Armin, jeg så du skrev noe om bomber under WTC i en kommentar, husker ikke hvor, men da jeg så 911 «ulykken» før det skjedde fikk jeg ordene radioaktive og kreft med synene. Trodde det var missilet jeg så som var atomvåpen i, men kan like godt ha vært bomber under bygningene som var radioaktive.

Profilbildet til Askeladden
Medlem
5 år 6 måneder siden

Zionist disinfo.

Det er vel mere trolig at noen er redd for at Amerika ikke skal være avhengig av olje fra midt-østen.

Profilbildet til Singoalla
Medlem
5 år 6 måneder siden

😉

Profilbildet til Maarit M. Hanssen
Medlem
5 år 6 måneder siden

Det gjør meg ingenting, om det er zionister, som kommer med sannhet, men i dette tilfelle tipper jeg at CIA står bak denne informasjonen om nordkoreanere, som sprengte atombombe under Deepwater Horizon, hvis vi skal stole på Kreml, vel å merke, kilden for Sorcha. IP-adressen til Sorcha kommer fra eksakt samme sted som CIAs 😉

Profilbildet til Anders Troseth
Medlem
5 år 6 måneder siden

Det er bra du skriver om katastrofen som har inntruffet Mike, uansett hvor negativ den er for alt liv under vann og ikke minst for oss selv som forsøker og holde hodet over vann. Her er en kort artikkel om ødeleggelsene og hvor lite håp det er for og få stoppet lekkasjen: http://rawstory.com/rs/2010/0514/76111/

Fri energi og bort med illuminati sier nå jeg!! Så kanskje overlever vi sommeren her også…

Profilbildet til Hallo
Medlem
5 år 6 måneder siden

Hei !

Surfa litt på nettet nå og var innom rense.com der fant jeg denne linken: http://www.boston.com/bigpicture/2010/05/disaster_unfolds_slowly_in_the.html
som forteller om katastrofen med masse bilder.

Profilbildet til Reidun Carstens
Medlem
5 år 6 måneder siden

Denne oljekatastrofen kommer til å bli den verste som noensinne har skjedd. Det innrømmer nå også omsider toppsjefen Tony Hayward i British Petroleum.

Han overtok som toppsjef 1.mai 2007 og har siden den gang foretatt hensynsløse kostnadskutt både i bemanningen og i andre kostnader forbundet med driften av BP.
Brutalt har han kuttet kostnader med 4 milliarder dollar og kvittet seg med 6500 ansatte. Noe som ikke minst også må ha gått på bekostning av sikkerheten ombord på plattformene.

Katastrofen synes å ha tre underliggende faktorer ; hovmod, hensynsløshet og arroganse.

Minst en av de ansatte som befant seg på Deepwater Horizon da den eksploderte 20. april i år fortalte at de hadde foretatt boringer dypere enn 22.000 feet. ( One feet = 3,28 meter )
British Petroleum hadde kun tillatelse til å bore fra denne plattform i en dybde på mellom 18.000 og 20.000 feet.

Stemmer det at denne oljekilden er » ustoppelig » ser vi bare begynnelsen på en katastrofe med uante dimensjoner.

Så langt har oljeselskapene » bare » sluppet unna med bøter der selskapene har brutt foreskrevne regler. BP stiller i særklasse, med flere bøter på flere hundrede tusen dollar.
Det kan synes som om de opererer under et besynderlig motto . Det er de vel ikke alene om.

British Petroleum er en av de største giverne til politiske kampanjer i USA de siste 20 årene. Det er slett ikke småpenger det er snakk om. USD 6.000.000,- er ikke direkte lummerusk. Nåværende president Obama er den som har motatt mest.
Ironisk nok er også Obama den som har mottatt mest dollar fra Goldman Sacks. Han mottok over 1.000.000,- dollar i 2008.
Goldman Sacks begynner vel heller å bli rimelig fryneste i sitt rykte. På tross av dette mottar både BP og Norsk Oljefond rådgivning fra disse.
Nestleder i Oljefondet er Stephen A. Hirsch og som…  Les mer »

Profilbildet til Askeladden
Medlem
5 år 6 måneder siden
Profilbildet til Askeladden
Medlem
5 år 6 måneder siden

Fail.

http://www.youtube.com/watch?v=3iSTpxkaGWM&feature=player_embedded

De har begynt å ta i bruk kjemikalier med en «hemmelig oppskrift» for å spre oljeutslippet.

Dette kommer nok nesten garantert til å bli en global katastrofe av et kaliber som menneskeheten aldri før har stått ovenfor.

Herren hjelpe oss alle

Profilbildet til Askeladden
Medlem
5 år 6 måneder siden

Består olje av det vi har blitt fortalt? døde planter og dyr eller er det noe annet som spiller en viktig rolle i klodens gang?

Profilbildet til Uffda
Medlem
5 år 6 måneder siden

Askeladden – vi blir fortalt at olje er fossil energi og vil snart ta slutt..

– Riktignok var dinosaurer store dyr, men du har kanskje som meg lurt på om det virkelig kan være slike mengder av organisk matriale ute på havets bunn.
Langt fra all olje er av fossil natur, men dannes også i jordens indre under høyt trykk og temperatur – såkalt abiotisk olje.

Russland er i dag den størrste oljeprodusent. De borer etter olje ned til 13km og henter opp all den oljen de orker. Det er aldri funnet organisk matriale eller fossil på slike dyp. På planeten Titan er det funnet sjøer av hydrogensulfid/metan – lite trolig at det kommer fra organisk matriale.
Med andre ord er olje en så godt som uutømmelig ressurs, omtrent like tilgjengelig som vann.

Origin of oil:
http://www.youtube.com/watch?v=4wwFbvBEgs8

http://www.youtube.com/watch?v=NbakN7SLdbk&feature=PlayList&p=7B7C6541FF3FD2E9&index=11

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090910084259.htm

Profilbildet til Realdemokratiet
Medlem
5 år 6 måneder siden

Illuminati.
Nå skylder dem på gud også.
Nei og nei. Stakkars amerikanske kunnskapsløse svamper har selv påført seg selv denne katastrofen ved å påføre verden finanskrise.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2906357.ece