«The only good Arab is a dead Arab…When we have settled the land, all the Arabs will be able to do about it will be to scurry around like drugged cockroaches in a bottle,» Rafael Eitan, Likud leader of the Tsomet faction (1981) in Noam Chomsky, Fateful Triangle, pp 129, 130.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn | Video
  05.05.2010 13:46   (Oppdatert 08.05.2010 3:51)

Hvis Norge visste hva Israel gjør

Jeg så en rørende video engang om en far som mistet sin datter i en terroraksjon på israelsk jord. Han gråt, men han kunne forstå hvorfor palestinern gjorde det. Han kunne forstå hvordan det må være å få maskingevær trykket i ansiktet hver eneste dag på vei til skolen, han kunne forstå hvordan selvmordsbomberen følte når hans mor ble spyttet på, eller hans far kidnappet midt på natta og fengslet for godt. Han kunne forstå hvordan det er å komme hjem og finne mor og far begravd i stua dems som nå lå strødd ut på gaten. Han kunne forstå fordi han var nå utsatt for terror.

Project New Jerusalem in Bodø.

Siden Norge og Osloavtalen bidro til at bosettningene økte fra 200.000 til 400.000 under fredsperioden, og iogmed at Norge tjener eksepsjonelt og rekordhøye inntekter på våpenproduksjon og salg til Israel med oljefondets investeringer i Israelske utbyggerfirmaer og våpenfabrikanter, så kan vi gi litt av overskuddet vi får fra folkemordet på å lage et nytt Jerusalem i Bodø.

Vi kan bygge boligene, og lage en liten by for 150.000 palestinere som er fanget i israels hensynsløse voldtektspolitikk i Gaza; verdens største utendørs konsentrasjonsleir. Det er selvfølgelig ingen varig løsning, den riktige er at Israel trekker tilbake til opprinnelige 1947 landegrenser om de ikke konseliderer fred med sine naboer, eller flytter den Israelske stat til Alaska i og med at dannelsen av staten er basert på løgner, terror, og bedrag.

Image and video hosting by TinyPic

Du tror det ikke før du får se det

Jeg som mange andre er bare drittlei krigen.. 60år med konflikt, israelere og palestinere lever i konstant frykt og terror legger grobunn for mer terror og traumer. Krigen er en stor psykisk påkjenning for oss alle for den eksisterer i min bevissthet og daglig tenker jeg på hvor ille de må ha det selvom de er milevis unna.

Har du noen gang brent håret ditt på armen med en lighter? Kan du tenke deg et helt nabolag lukte sånn? Sånn er det etter Israel er ute etter 1 terrorist som «gjemmer» seg i en blokk hvor det bor 400mennesker. Alt blir svidd, skal jeg vise deg hvordan det ser ut?

NB: Sterke bilder!

De siste 3 årene er all infrastruktur nede, dårlig vann, lite mat, og ingen medesiner i en Israel-Egyptisk blokade der ingen ting slipper inn eller ut av Gaza.

Hvilken konflikt har vart lengere enn palestinske okkupasjonen? 60år med dype arr i 3 generasjoner, som bestefar,far og sønn, du vet aldri når du blir skutt av en ivrig israelsk soldat i en kontrollpost, eller mister livet i en grønnsakshandel når Israel skyter vilt fra luften.

Liste over Israelske offre.
http://www.johnstonsarchive.net/terrorism/terrisrael-11.html

Det kan ikke sammenlignes med antall drepte i Palestina. For hver Israeler som dør, blir 1000 palestinere drept. De okkuperte områdene er mest utsatt for terror, men de valgte selv å flytte til grenseområdene og bygge bosettinger på okkupert jord. Jeg har ikke mindre medfølelser for det israelske folk når jeg sammenligner menneskeliv, men det er vanlig å referere til dødstall når man viser krigens ubarmhjertelighet. Jeg gjorde det for å vise deg at situasjonen ligner den David mot goliath israelske mødre forteller sine barn før de legger seg, men i denne historien har David med seg 300atombomber.

Noen sterke videoer som viser guds utvalgte ansikt

Israeli internet defenceforce hacker ned sider og sletter flere kritiske youtubevideor. De fleste som støtter israel, som Siv Jensens støttetale til folkemordet i Gaza 2009, kan bringes til stillhet og kansje helberedes, bare norske medier hadde mot nok til å være ekte barmhjertelige journalister.

Den Israelske befolkning tungtbevepnet med tillatelse til å drepe sivile palestinere.

Store deler av den Israelske befolkning er indoktrinert og hjernevasket til å tro den Israelske stat er et legitimt konsept. De er overbevist om at de er de virkelige offerene i denne midtøsten-konflikten.

Hvem forer bevisstheten med hat og dårlig menneskesyn ?

Situasjonen er uakseptabel. Palestinere har rett til å leve. Israel må annerkjenne deres eksistens, hvis ikke må vi demonstrere en gang i uken utenfor den Israelske ambassade og ikke bare når Israel bomber Gaza.

Demonstrasjoner og protester i både Gaza og Internt i Israel blir slått hardt ned på, fredsaktivister blir kidnappet og fengslet på ubestemt tid. Det her må settes større fokus på, uten retten til informering i samfunnet på grasrotnivå, vil makten på toppen aldri bli utfordret. Gjerdet du ser her står i veien for palestinere å returnere til sine gamle hjem.

Her er bildene du aldri vil få se på norsk Tv. Her er sannheten, det groteske menneskehatet, uhyrligheter, uskyldige palestinere med bind for øyet blir skutt av Israelske soldater. Jeg ber i min meditasjon, om at krigen ikke gjør meg til et mindre menneske. Jeg ber i min meditasjon, om at jeg ikke skal bli herdet av denne urettferdigheten. Jeg ber i min meditasjon, om at jeg forblir et menneske, og sier nei når alle andre er stille. Det her er helt forferdelig.

Flere hundre medesinsk personel har blitt skutt og drept i tjeneste. Dette er konfliktens virkelige helter. De dør for å hjelpe andre som er i ferd med å dø.

En ny dag med nye muligheter

Den yngre generasjonen i Israel er sekulære. De tror ikke på guds utvalgte folk, etter å ha sett terroren til gud har de valgt å ta avstand fra alt som har med staten, millitære og synagogene å gjøre, og heller valgt å mobilisere til massedemonstrasjoner i Israel for sine palestinske brødre.

Det er på tide å tenke likeverd, felleskap, sameksistens, medfølelse, søskenkjærlighet, det er på tide å få tårer i øynene, et glass vann til sjelen, en tanke i hodet, et hjerte i brann, det er på tide at alle mennesker på jorden støtter fredsaktivistene i Israel før de blir skutt en etter en.

Ikke alle Israelere er hjernevasket :)

Her går flere hundre Israelere i ukentlige protestmarsjer og roper fred for Palestina! Skal forandringen komme, må det skje fra de gode menneskene i Israel samtidig som vi kan sette press på den Israelske ambassade og den norske stat som har en hel arm dyppet i Palestinsk blod.

En ny måte å kneble massemorderne er å hindre dem fra å tale. Møt opp og stå opp mot de hjerteløse sionistene. Her er noen videor fra flere, som meg selv, som nekter å sitte å høre på vakre løgnaktige ord tegnet av barnemordere.

De kaller det usivilisert taktikk, jeg kaller det gerilja infokrigføring.
Her ble et tredvetalls Palestinske universitetsstudenter i Usa utvist for å ytre sannheten.

Ehud Olmert kneblet av publikum

Jeg vil ikke si mer.
La de minste snakke.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kontakt forfatter | Flere artikler av (116) | Forfatters nettstedKommentarer

91 kommentarer

 1. Anders Troseth sier:

  Dette var sterke saker å våkne til men slik er virkeligheten, og som du sier; selv om krigen ikke er her så er vi alle berørte.

  Fint også å se at Synnøve F. Tøfte har tatt initiativ til en støttegruppe for palestinere: Project New Jerusalem in Bodø (klipt fra artikkel) ; http://www.facebook.com/group.php?gid=122885911057770&v=wall&ref=mf Denne damen er tøffere enn mange av oss, de fleste av oss kjenner til historien hennes etter å ha lest boken «Sov mitt lille Norge». En historie som var delaktig i min egen oppvåkning. Hun jobbet for UD i 8år tror jeg` før hun begynnte å virkelig motarbeide eliten i dette landet, dvs Jesuitter/Frimurere = Superborgerskapet. Etter det ble hun av reelle årsaker borte en stund, men er nå tilbake når vi trenger henne mest.

  Her er en til støttegruppe for palestinere, noe større men kanskje mindre løsningsorientert: http://www.facebook.com/group.php?gid=122885911057770&v=wall&ref=mf#!/group.php?gid=2236378743&ref=ts

  GD Star Rating
  loading...
  • Synnøve Fjellbak som statsminister i 2013!

   GD Star Rating
   loading...
   • Sirus sier:

    «Noen sterke videoer som viser guds utvalgte ansikt»

    I forhold til jodedommen,ja(var det de du tenkte paa?), I forhold til bibelen,nei.

    «My kingdom is NOT of this world»
    «I will go and prepere a place for you»

    Hva det esoteriske verdensherredommet(NWO) kaller en satat har ikke noe med bibelen aa gjore. Men dette forvirrer selvfolgelig mange kristene. «Israel» i bibelen har ikke noe med en jordlig plass aa gjore.

    «the kingdom of god is within you»
    Mao, kristelig folkeparti har ingenting med bibelen aa gjore. De gjennomsyret katolsk.

    GD Star Rating
    loading...
  • Melding fra Youtube!
   Obs!

   Følgende video(er) fra kontoen din er deaktivert for brudd på YouTubes retningslinjer for fellesskapet:

   * Dozens of Palestinians slaughtered by israeli helicopter attack in markedplace – (beastofeast)

   Noen ganger skjer det at folk skader seg, og det er ikke til å unngå at slike hendelser blir dokumentert på YouTube. YouTube har imidlertid ikke som mål å sjokkere. Det er ikke akseptabelt å legge inn videoer av ulykker, døde kropper eller liknende saker som kun har som formål å sjokkere, skape sensasjon eller være respektløs. Hvis en video er spesielt eksplisitt eller opprørende, bør dette balanseres med ytterligere pedagogisk eller dokumentarbasert sammenheng og informasjon.

   Kontoen din har fått en advarsel for brudd på retningslinjene for fellesskapet som vil utløpe om seks måneder. Flere brudd kan føre til midlertidig deaktivering av retten til å publisere innhold på YouTube og/eller stenging av kontoen din.

   GD Star Rating
   loading...
 2. Vandalf sier:

  Grusom, men svært nødvendig artikkel Armin!

  Takk for at du bringer dette opp i dagen!

  Folk i Norge (og vesten forøvrig) får aldri se den brutaliteten som råder i de okkuperte områdene, ergo forblir de fleste uberørte av overgrepene.

  Den første videoen er forferdelig vanskelig å se på og jeg kjenner raseriet koke innvendig over at det er mulig å utøve slik terror mot uskyldige sivile.

  Å forholde seg passivt og stilletiende til dette ser jeg på som å være medskyldige til drap på sivile.

  Sterke ord, men det må være helt klart at EU og USA kunne stoppet dette blodbadet på timen dersom viljen var tilstede.

  GD Star Rating
  loading...
  • Takk Vandalf. Den trengte jeg å høre fra deg, vet du er en ildsjel og en venn av menneskeheten. Dette kan vel trygt kalles en av de «viktigere konspirasjonene» du mener mangler på speilet ? Det ønskes ikke vist på tv, da må vi forandre våre holdninger mot Israel. Tenk deg de videoene jeg viste her kom på NRK? Tenk hvis Tv2 , Tvnorge og resten fulgte etter og kjørte saken i en hel uke? Tror du Stoltenberg ville fordømme Israel, eller vil han være en ekte og sann statsminister av en fredsnasjon og boycotte alle diplomatiske og økonomiske bånd?

   Norsk olje smører den Israelske Krigsmaskin

   GD Star Rating
   loading...
   • Vandalf sier:

    Absolutt, Armin, dette er en av vår tids viktigste saker (sammen med en rekke andre brutale regimers undertrykking av uskyldige sivile).

    Det hadde vært interessant å høre en norsk mainstreammedia redaktør forklare hvorfor slike bilder ikke formidles…

    Hvem er det som ønsker dette holdt skjult… Hm… Kan det være lederskapet i Israel?

    Det er også særdeles tankevekkende å se kartet over som viser hvordan palestinernes landområder har skrumpet inn til intet.

    Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at dette skaper sinte mennesker uten håp og fremtid som gladelig ofrer sitt eget liv for å ramme undertrykkerne.

    Jeg ser dessverre ikke spesielt lyst på fremtiden for de hardt prøvede palestinerne. Israel (eliten – det politikse lederskapet og kapitalkreftene) ønsker status quo fremfor fred og forsoning, dessverre.

    Krigen mot «terror» er svært lukrativ for staten Israel. Sikkerhetsindustrien er Israels olje. Israel går så det griner økonomisk, mens resten av den vestlige verden slter tungt. De selger sikkerhet, og folk er redde og vil kjøpe. Problemet er at vi frykter de feile folka. Vi burde fryktet de som vil selge oss sikkerhet. De ønsker ikke fred, de ønsker å tjene penger, store penger.

    Og det gjør de samtidig som folket i Gaza lider.

    «Israel now sends $1.2 billion in “defense” products to the United States—up dramatically from $270 million in 1999. In 2006 Israel exported $3.4 billion in defense products—well over a billion more than it received in US military aid. That makes Israel the fourth-largest arms dealer in the world, overtaking Britain.

    Much of this growth has been in the so-called “homeland security” sector. Before 9/11 homeland security barely existed as an industry. By the end of this year, Israeli exports in the sector will reach $1.2 billion—an increase of 20 percent. The key products and services are high-tech fences, unmanned drones, biometric IDs, video and audio surveillance gear, air passenger profiling and prisoner interrogation systems – precisely the tools and technologies Israel has used to lock-in the occupied territories.

    And that is why the chaos in Gaza and the rest of the region doesn’t threaten the bottom line in Tel Aviv, and may actually boost it. Israel has learned to turn endless war into a brand asset, pitching its uprooting, occupation and containment of the Palestinian people as a half-century head start in the “global war on terror.”»

    http://www.naomiklein.org/articles/2007/06/laboratory-fortressed-world

    GD Star Rating
    loading...
    • You are quite right brother!

     http://www.haaretz.com/news/report-netanyahu-says-9-11-terror-attacks-good-for-israel-1.244044

     Her fra deres egen munn, de tjente på 911.

     Hvorfor det ikke nevnes i media kan skyldes Redaktørenes hemmelige reiser til topp-hemmelige elitemøter som Bilderberg gruppen. Israels-venner på tinget er også en hinder-faktor, på samme måte som AIPAC i den amerikanske kongress, som forhindrer FN å nedlegge sanksjoner på Israel.

     Men å ruinere Iran’s økonomi med sanksjoner uten at de har angrepet eller truet noen er lov…

     Det er så mye «jeg kan noe ikke du kan» i verden idag, de snakker om klimaavtaler, men nekter Iran å bygge ut atomkraftverk for å gjøre seg oljeuavhengige.

     GD Star Rating
     loading...
 3. UbesvarteSp sier:

  Takk for denne! Det er fint å koble seg til realiteten av og til!

  GD Star Rating
  loading...
 4. Michelle sier:

  ja det er så trist at Norge er med i NATO osv, Norge burde stoppe all våpenproduksjon NÅ og innrømme at alt dette er så feil, militære får aldri til fred uansett, militæret er en av hovedgrunnene til krig, stopp militæret først og så kan vi forhandle oss til fred NÅ, hjelp til med rent vann og mat og klære, tenk hvor mye mindre terror vi ville hatt da om vi gikk frem med kjærlighet, Norge må være totalt fredsnasjon og ikke dele ut medaljer til krigsledere lengre, Norge burde vise ekte og total kjærlighet og gå frem i verden som et godt eksempel, er så lei av å bli lurt her i landet til å tro at vi er en fredsnasjon og til å bli lurt til å tro at vi må ha et forsvar, det eneste sanne forsvar til fred er bare å dele alt og gi..

  GD Star Rating
  loading...
  • Rain sier:

   Veldig fint og idealistisk, men lite kontakt med virkeligheten. Om du stiller opp uten et forsvar og deler alt vil du ganske raskt oppdage at du ikke har noe igjen. Å være en fredsnasjon betyr ikke at det er feil å ha et forsvar, enkelt og greit fordi man ikke kan forvente at andre nasjoner vil være det samme, og skulle «push come to shove» vil man mildt sagt være i trøbbel opp til ørene om man ikke kan forsvare seg.

   GD Star Rating
   loading...
   • Men har vi et forsvar idag eller er vi en del av en angrepsallianse?
    Nato kan ikke sies å forsvart seg noen som helst gang siden opprettelsen. Krigen mot Yougoslavia og Bosnia var i strid med artikkel 5, da ingen nato land var angrepet. Afghanistan angrep aldri Usa, dermed er artikkel 5 brutt igjen.

    Vi valgte angrepsfly fra Usa, og nå skal vi kjøpe en ny serie med bombefly. Kan ikke si det er til forsvar, men heller et bidrag fra norske skattepenger til det amerikanske emperiets kriger for Rotchild dynastiet.

    GD Star Rating
    loading...
    • Rain sier:

     Fly må fornyes for å henge med, og at de amerikanske flyene ble valgt synes jeg å huske var fordi de enkelt og greit var bedre enn de andre valgene, selv med tanke på alle om og men og smuss som tabloidene gravde fram mens saken pågikk. Tror de fleste er fornøyde med at pengene går til godt utstyr, med mindre du kan bevise for det norske folk at pengene går til Rotschild og eventuelt hvorfor dette skulle være en forferdelig hendelse. Videre er det lite sannsynlig at flyene kommer til å ende opp i Afghanistan. Deres viktigste oppgave nå vil nok være å patruljere den norske kystlinjen.

     GD Star Rating
     loading...
    • FlowerSniffer sier:

     Armin, hva skulle albanerne og bosnierne ha gjort hvis ikke Nato hadde steppet inn i tidligere Jugoslavia? Jeg er selvfølgelig imot at uskyldige sivile blir drept, men serbiske soldater med russlands hjelp ville ha slaktet alle sivile mennesker de hadde kommet over. Hva mener du hadde vært en bedre løsning enn at serberne ble bombet av Nato? Hva er det som skulle til for å stoppe Slobodan?

     GD Star Rating
     loading...
 5. Askeladden sier:

  Det er deres biologiske natur, de kommer aldri til å forandre seg før noen snakker til dem på deres eget språk, det vil si voldens språk.

  GD Star Rating
  loading...
  • bin Laden sier:

   Jøde-udyrenes biologiske natur, mener du?
   Da tar du feil at det er løsningen å snakke med uhyret med voldens språk.
   Natan-jahva sa jo at de skulle bombe Iran og ta hele verden med seg til helvete.
   En annen syk jødinne Novodvorskaja i ruseland sa til rusere at jøder skulle gå, men smelle døra igjen slik at rusere skulle slikke sår lenge.
   De er syke.
   Det eneste virkningsfulle middelet mot parasitten er ØKONOMISK straff.
   Det er lettere for jøden å dø enn å miste penger.
   Krev av hunn Halvorsen en norsk økonomisk blokade av sionistisk misdannelse «israel».
   Boikott yankee-schwein.

   «israelske» militære fullførte prosessen med innkjøp av yankees bomber GBU-39, sier United Stupids tidsskrift «Defense News».
   GBU-39 er i stand til å trenge gjennom 90 centimeter armert betong. I tillegg, på grunn av vinger, kunne en bombe droppes fra fly på 110 km-avstand fra målet for jødisk angrap.
   Pentagon leverte til «israel» tusen slike bomber.
   I tillegg til å utstyre seg med GBU-39, fyller «israel» lagre med bomber GBU-28 som kan trenge gjennom armert betong med tykkelse på 6 meter.
   Pentagon ga fullmakt til forsyning av «Israel» med 150 slike bomber.

   «Defense News» sier at «israel» prøver å spare sine bomber i kriger i Midtøsten til angrep på Iran.
   Imidlertid rapporterte «israelske» og internasjonale medier at GBU-28 ble allerede brukt av sionistiske hæren under andre Libanon-krigen, og GBU-39 – i massakren av sivile befolkningen i Gaza.
   Ifølge bladet, utførte sionistisk misdannelse «israel» en «fullstendig fornyelse av arsenalet med ny type ammunisjon – utstyrt med «israeli-laser-guidede» yankees bomber JDAM i siste månedene. Pentagon vil innstallere jødisk «laser-guiding» på 6 tusen slike bomber.

   Italia og Tyrkia erklarte i det siste at misdannelse «israel» ikke kunne regne med deres støtte lenger.
   På tide at Norge følger etter?

   GD Star Rating
   loading...
  • arifkarim sier:

   Jævla rasist!
   Var det noe galt med vikingenes «natur» at de gikk ut og plyndret ukjente nasjoner og folkeslag? Hva var galt med det tyske natur na de satte europa to ganger i brann? Var det amerikansk natur som tillot utslipping av A-bomber over Japan? Dust!

   GD Star Rating
   loading...
   • I think hes trying to say, sometimes a war has to go both ways so people can feel the terror and the harm they inflict on others. Only this way, will both people sit on the same curb, with the same bruises and ask themself what the hell are we fighting for?

    GD Star Rating
    loading...
   • bin Laden sier:

    Hva ellers var det galt med i hele blodige historien, hvis ikke jøde-yankee-ruseschweinsk syke natur, du Den Enøyde?
    De er så smålig-grådige at de tar en sjanse at helvete er en legende for idioter, og dreper for vinning.
    Vikingers og andre barbarers avkom dømmer andre etter sitt målestokk.
    Å terrorisere en annen nasjon (Afghanistan), rane alt fra latinamerikanske skoger og fisk til palestinsk olje og kalle seg selv for «en fredsnasjon», er jævla frekt.
    Denne faen kaller jøde-norsk militær angrepsmaskin for «forsvar».
    Faen tilskriver sin syke mentalitet andre: «man ikke kan forvente at andre nasjoner vil være det samme («fredelige» som Norge, mener faen).
    Gud bevare at alle blir det.

    GD Star Rating
    loading...
   • Askeladden sier:

    Nei Arif, det var ikke amerikansk natur, men naturen til de samme kreftene som står bak det vi ser i Palestina.
    Det var heller ikke tyskerne som var ansvarlig for utbruddet av andre verdenskrig slik jeg ser det (men de blir holdt ansvarlig til den dag i dag gjennom holoscam erstatning osv),
    For å være en sannhetssøker så tror du på ufattelig mye ‘mainstream’ om den ‘hvite djevelen’
    Ukjent for meg at vikingene plyndret ‘ukjente nasjoner og folkeslag’ forresten, var det noe marxisten, barneskolelæreren din fortalte deg?
    Jeg håper at du ser hva du selv gjør her Arif, for jeg er stort sett enig med deg ellers.

    GD Star Rating
    loading...
    • Var det ikke slik at Vikingene dro til England og plyndret med seg alle de fine damene, slik at dårlige gener ble igjen og skapte verdens styggeste innavlede folkeslag? Det er derfor de britiske menn er sinte hele tiden. haha

     De eneste pene damene i England er importert fra tidligere kolonier.

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     Også har de jævlig dårlige tenner, jeg har ikke skjønt fasinasjonen med te heller.

     Det er noe sannhet i de fleste stereotyper.

     GD Star Rating
     loading...
    • Facinasjonen for Te og varme drikker tilhører gamle dager hvor vannet var urent og kokt vann var nødvendig. Grønn te er en velsignelse, og renser kolesterolet etter fettetmat, men med Te og kaffe, kom et enormt behov for sukker og handelvirksomheten rundt disse rusmidlene «oppvikkere» la grobunnen for tidenes største slavevirksomhet.

     Det kunne vært en artikkel i seg selv

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Ja, da ja da. Jeg vet selvsagt «naturen» til de kreftene du prater om. Eneste jeg ikke kjenner til er din egen natur, som har en innebygd mekanisme å hedre den hvite ariske rasen!!!
     Her kan du lese litt om det den hvite rasen «lærte» fra den onde arabiske rasen «før» opplysningstiden:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Golden_Age
     Tosk! 😀

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     Arif: har ikke du et elefantryne du skulle ha tilbedt eller noe?

     GD Star Rating
     loading...
    • Ta det på privat mail hvis dere skal være personlige.

     GD Star Rating
     loading...
   • Jonny sier:

    Trist at ikkje vi kan ha eit ryddig og undervisande (gjensidig) forum. Ordbruk og billedlige formuleringer på redsel og indignasjon som faller ut av rammene for kva norgesspeilet står for, for meg. Dette er ei side som for meg og mangen andre har stor betydning. Klarar vi ikkje og halde ein ryddig, og gjensidig respektfull dialog, so har vi alle tapt. Og til vikingane, det er ikkje lov og grave før 1500 i Norge. Alt før det er freda. Til og med dagens statlige lakeier må ha spesialløyve til og grave i søppelfyllinger frå før denne epoken. Vikingane hadde med seg damer ja. Dei plyndra og alt ellers. Kunnskapen som dei hadde i klostrene då, evt. bøker, gjenstander. ligger enda i norsk jord/fjell. Har ingen tru på at dei brant opp eller kasta det. Alternative grunnar til invasjon av irak er, finne det tredje ord. Andre bevis . Alternative grunnar til at egypt blir ribba no er kanskje den politiske grunnlaget som helde på og bli tatt tilbake med makt i landet.Innføring av sharialover. Ser for meg at det samme vil skje i Norge. Hvordan får tiden vise. Som alle andre amatør filosofer, arkeologer er det penger det står på. Men vil nokon undervise meg no so takk. Eg fortsetter min jakt på det eg har kalla prestefjellet. Det er galne folk i dag og det var det då. Min likesinna grov djupt og lenge. Its time to give it back.

    GD Star Rating
    loading...
 6. Mr Oslo sier:

  En liten historie, som en tidligere kollega opplevde.

  Min kollega besøkte noen palestinske venner for en god del år siden. De skulle inn på et område. Når de traff de Israelske vaktene, fikk de beskjed om at inngang kostet vell 1000 norske kroner, noe palestinerne selvfølgelig ikke hadde. Min venn derimot betalte de «inn» av prinsipp. Vaktene var tydelig misfornøyde. 10 minutter senere stengte de hele dritten. Når så min venn og palestinerne hadde forlatt området, ble det igjen åpent. «1000 kr takk»

  Sjokkert er vell ordet, da israelere tydeligvis slapp å betale.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen