Du leser nå
Hvis Norge visste hva Israel gjør

6 minutter lesetidHvis Norge visste hva Israel gjør

"The only good Arab is a dead Arab...When we have settled the land, all the Arabs will be able to do about it will be to scurry around like drugged cockroaches in a bottle," Rafael Eitan, Likud leader of the Tsomet faction (1981) in Noam Chomsky, Fateful Triangle, pp 129, 130.

Jeg så en rørende video engang om en far som mistet sin datter i en terroraksjon på israelsk jord. Han gråt, men han kunne forstå hvorfor palestinern gjorde det. Han kunne forstå hvordan det må være å få maskingevær trykket i ansiktet hver eneste dag på vei til skolen, han kunne forstå hvordan selvmordsbomberen følte når hans mor ble spyttet på, eller hans far kidnappet midt på natta og fengslet for godt. Han kunne forstå hvordan det er å komme hjem og finne mor og far begravd i stua dems som nå lå strødd ut på gaten. Han kunne forstå fordi han var nå utsatt for terror.

Project New Jerusalem in Bodø.

Siden Norge og Osloavtalen bidro til at bosettningene økte fra 200.000 til 400.000 under fredsperioden, og iogmed at Norge tjener eksepsjonelt og rekordhøye inntekter på våpenproduksjon og salg til Israel med oljefondets investeringer i Israelske utbyggerfirmaer og våpenfabrikanter, så kan vi gi litt av overskuddet vi får fra folkemordet på å lage et nytt Jerusalem i Bodø.

Vi kan bygge boligene, og lage en liten by for 150.000 palestinere som er fanget i israels hensynsløse voldtektspolitikk i Gaza; verdens største utendørs konsentrasjonsleir. Det er selvfølgelig ingen varig løsning, den riktige er at Israel trekker tilbake til opprinnelige 1947 landegrenser om de ikke konseliderer fred med sine naboer, eller flytter den Israelske stat til Alaska i og med at dannelsen av staten er basert på løgner, terror, og bedrag.

Image and video hosting by TinyPic

Du tror det ikke før du får se det

Jeg som mange andre er bare drittlei krigen.. 60år med konflikt, israelere og palestinere lever i konstant frykt og terror legger grobunn for mer terror og traumer. Krigen er en stor psykisk påkjenning for oss alle for den eksisterer i min bevissthet og daglig tenker jeg på hvor ille de må ha det selvom de er milevis unna.

Har du noen gang brent håret ditt på armen med en lighter? Kan du tenke deg et helt nabolag lukte sånn? Sånn er det etter Israel er ute etter 1 terrorist som «gjemmer» seg i en blokk hvor det bor 400mennesker. Alt blir svidd, skal jeg vise deg hvordan det ser ut?

NB: Sterke bilder!

De siste 3 årene er all infrastruktur nede, dårlig vann, lite mat, og ingen medesiner i en Israel-Egyptisk blokade der ingen ting slipper inn eller ut av Gaza.

Hvilken konflikt har vart lengere enn palestinske okkupasjonen? 60år med dype arr i 3 generasjoner, som bestefar,far og sønn, du vet aldri når du blir skutt av en ivrig israelsk soldat i en kontrollpost, eller mister livet i en grønnsakshandel når Israel skyter vilt fra luften.

Liste over Israelske offre.
http://www.johnstonsarchive.net/terrorism/terrisrael-11.html

Det kan ikke sammenlignes med antall drepte i Palestina. For hver Israeler som dør, blir 1000 palestinere drept. De okkuperte områdene er mest utsatt for terror, men de valgte selv å flytte til grenseområdene og bygge bosettinger på okkupert jord. Jeg har ikke mindre medfølelser for det israelske folk når jeg sammenligner menneskeliv, men det er vanlig å referere til dødstall når man viser krigens ubarmhjertelighet. Jeg gjorde det for å vise deg at situasjonen ligner den David mot goliath israelske mødre forteller sine barn før de legger seg, men i denne historien har David med seg 300atombomber.

Noen sterke videoer som viser guds utvalgte ansikt

Israeli internet defenceforce hacker ned sider og sletter flere kritiske youtubevideor. De fleste som støtter israel, som Siv Jensens støttetale til folkemordet i Gaza 2009, kan bringes til stillhet og kansje helberedes, bare norske medier hadde mot nok til å være ekte barmhjertelige journalister.

Den Israelske befolkning tungtbevepnet med tillatelse til å drepe sivile palestinere.

Store deler av den Israelske befolkning er indoktrinert og hjernevasket til å tro den Israelske stat er et legitimt konsept. De er overbevist om at de er de virkelige offerene i denne midtøsten-konflikten.

Hvem forer bevisstheten med hat og dårlig menneskesyn ?

Situasjonen er uakseptabel. Palestinere har rett til å leve. Israel må annerkjenne deres eksistens, hvis ikke må vi demonstrere en gang i uken utenfor den Israelske ambassade og ikke bare når Israel bomber Gaza.

Demonstrasjoner og protester i både Gaza og Internt i Israel blir slått hardt ned på, fredsaktivister blir kidnappet og fengslet på ubestemt tid. Det her må settes større fokus på, uten retten til informering i samfunnet på grasrotnivå, vil makten på toppen aldri bli utfordret. Gjerdet du ser her står i veien for palestinere å returnere til sine gamle hjem.

Her er bildene du aldri vil få se på norsk Tv. Her er sannheten, det groteske menneskehatet, uhyrligheter, uskyldige palestinere med bind for øyet blir skutt av Israelske soldater. Jeg ber i min meditasjon, om at krigen ikke gjør meg til et mindre menneske. Jeg ber i min meditasjon, om at jeg ikke skal bli herdet av denne urettferdigheten. Jeg ber i min meditasjon, om at jeg forblir et menneske, og sier nei når alle andre er stille. Det her er helt forferdelig.

Flere hundre medesinsk personel har blitt skutt og drept i tjeneste. Dette er konfliktens virkelige helter. De dør for å hjelpe andre som er i ferd med å dø.

En ny dag med nye muligheter

Den yngre generasjonen i Israel er sekulære. De tror ikke på guds utvalgte folk, etter å ha sett terroren til gud har de valgt å ta avstand fra alt som har med staten, millitære og synagogene å gjøre, og heller valgt å mobilisere til massedemonstrasjoner i Israel for sine palestinske brødre.

Det er på tide å tenke likeverd, felleskap, sameksistens, medfølelse, søskenkjærlighet, det er på tide å få tårer i øynene, et glass vann til sjelen, en tanke i hodet, et hjerte i brann, det er på tide at alle mennesker på jorden støtter fredsaktivistene i Israel før de blir skutt en etter en.

Ikke alle Israelere er hjernevasket :)

Her går flere hundre Israelere i ukentlige protestmarsjer og roper fred for Palestina! Skal forandringen komme, må det skje fra de gode menneskene i Israel samtidig som vi kan sette press på den Israelske ambassade og den norske stat som har en hel arm dyppet i Palestinsk blod.

En ny måte å kneble massemorderne er å hindre dem fra å tale. Møt opp og stå opp mot de hjerteløse sionistene. Her er noen videor fra flere, som meg selv, som nekter å sitte å høre på vakre løgnaktige ord tegnet av barnemordere.

De kaller det usivilisert taktikk, jeg kaller det gerilja infokrigføring.
Her ble et tredvetalls Palestinske universitetsstudenter i Usa utvist for å ytre sannheten.

Ehud Olmert kneblet av publikum

Jeg vil ikke si mer.
La de minste snakke.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
57%
Opplysende
43%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

92 kommentarer på "Hvis Norge visste hva Israel gjør"

avatar
Nyeste Eldste
Anders Troseth
Anonym
Anders Troseth

Dette var sterke saker å våkne til men slik er virkeligheten, og som du sier; selv om krigen ikke er her så er vi alle berørte.

Fint også å se at Synnøve F. Tøfte har tatt initiativ til en støttegruppe for palestinere: Project New Jerusalem in Bodø (klipt fra artikkel) ; http://www.facebook.com/group.php?gid=122885911057770&v=wall&ref=mf Denne damen er tøffere enn mange av oss, de fleste av oss kjenner til historien hennes etter å ha lest boken «Sov mitt lille Norge». En historie som var delaktig i min egen oppvåkning. Hun jobbet for UD i 8år tror jeg` før hun begynnte å virkelig motarbeide eliten i dette landet, dvs Jesuitter/Frimurere = Superborgerskapet. Etter det ble hun av reelle årsaker borte en stund, men er nå tilbake når vi trenger henne mest.

Her er en til støttegruppe for palestinere, noe større men kanskje mindre løsningsorientert: http://www.facebook.com/group.php?gid=122885911057770&v=wall&ref=mf#!/group.php?gid=2236378743&ref=ts

armin1
Abonnent

Synnøve Fjellbak som statsminister i 2013!

Sirus
Abonnent

«Noen sterke videoer som viser guds utvalgte ansikt»

I forhold til jodedommen,ja(var det de du tenkte paa?), I forhold til bibelen,nei.

«My kingdom is NOT of this world»
«I will go and prepere a place for you»

Hva det esoteriske verdensherredommet(NWO) kaller en satat har ikke noe med bibelen aa gjore. Men dette forvirrer selvfolgelig mange kristene. «Israel» i bibelen har ikke noe med en jordlig plass aa gjore.

«the kingdom of god is within you»
Mao, kristelig folkeparti har ingenting med bibelen aa gjore. De gjennomsyret katolsk.

armin1
Abonnent

Melding fra Youtube!
Obs!

Følgende video(er) fra kontoen din er deaktivert for brudd på YouTubes retningslinjer for fellesskapet:

* Dozens of Palestinians slaughtered by israeli helicopter attack in markedplace – (beastofeast)

Noen ganger skjer det at folk skader seg, og det er ikke til å unngå at slike hendelser blir dokumentert på YouTube. YouTube har imidlertid ikke som mål å sjokkere. Det er ikke akseptabelt å legge inn videoer av ulykker, døde kropper eller liknende saker som kun har som formål å sjokkere, skape sensasjon eller være respektløs. Hvis en video er spesielt eksplisitt eller opprørende, bør dette balanseres med ytterligere pedagogisk eller dokumentarbasert sammenheng og informasjon.

Kontoen din har fått en advarsel for brudd på retningslinjene for fellesskapet som vil utløpe om seks måneder. Flere brudd kan føre til midlertidig deaktivering av retten til å publisere innhold på YouTube og/eller stenging av kontoen din.

Vandalf
Abonnent

Grusom, men svært nødvendig artikkel Armin!

Takk for at du bringer dette opp i dagen!

Folk i Norge (og vesten forøvrig) får aldri se den brutaliteten som råder i de okkuperte områdene, ergo forblir de fleste uberørte av overgrepene.

Den første videoen er forferdelig vanskelig å se på og jeg kjenner raseriet koke innvendig over at det er mulig å utøve slik terror mot uskyldige sivile.

Å forholde seg passivt og stilletiende til dette ser jeg på som å være medskyldige til drap på sivile.

Sterke ord, men det må være helt klart at EU og USA kunne stoppet dette blodbadet på timen dersom viljen var tilstede.

armin1
Abonnent

Takk Vandalf. Den trengte jeg å høre fra deg, vet du er en ildsjel og en venn av menneskeheten. Dette kan vel trygt kalles en av de «viktigere konspirasjonene» du mener mangler på speilet ? Det ønskes ikke vist på tv, da må vi forandre våre holdninger mot Israel. Tenk deg de videoene jeg viste her kom på NRK? Tenk hvis Tv2 , Tvnorge og resten fulgte etter og kjørte saken i en hel uke? Tror du Stoltenberg ville fordømme Israel, eller vil han være en ekte og sann statsminister av en fredsnasjon og boycotte alle diplomatiske og økonomiske bånd?

Norsk olje smører den Israelske Krigsmaskin

Vandalf
Abonnent

Absolutt, Armin, dette er en av vår tids viktigste saker (sammen med en rekke andre brutale regimers undertrykking av uskyldige sivile).

Det hadde vært interessant å høre en norsk mainstreammedia redaktør forklare hvorfor slike bilder ikke formidles…

Hvem er det som ønsker dette holdt skjult… Hm… Kan det være lederskapet i Israel?

Det er også særdeles tankevekkende å se kartet over som viser hvordan palestinernes landområder har skrumpet inn til intet.

Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at dette skaper sinte mennesker uten håp og fremtid som gladelig ofrer sitt eget liv for å ramme undertrykkerne.

Jeg ser dessverre ikke spesielt lyst på fremtiden for de hardt prøvede palestinerne. Israel (eliten – det politikse lederskapet og kapitalkreftene) ønsker status quo fremfor fred og forsoning, dessverre.

Krigen mot «terror» er svært lukrativ for staten Israel. Sikkerhetsindustrien er Israels olje. Israel går så det griner økonomisk, mens resten av den vestlige verden slter tungt. De selger sikkerhet, og folk er redde og vil kjøpe. Problemet er at vi frykter de feile folka. Vi burde fryktet de som vil selge oss sikkerhet. De ønsker ikke fred, de ønsker å tjene penger, store penger.

Og det gjør de samtidig som folket i Gaza lider.

«Israel now sends $1.2 billion in “defense” products to the United States—up dramatically from $270 million in 1999. In 2006 Israel exported $3.4 billion in defense products—well over a billion more than it received in US military aid. That makes Israel the fourth-largest arms dealer in the world, overtaking Britain.

Much of this growth has been in the so-called “homeland security” sector. Before 9/11 homeland security barely existed as an industry. By the end of this year, Israeli exports in the sector will reach $1.2 billion—an increase of 20 percent. The key products and services are high-tech fences, unmanned drones, biometric IDs, video and audio surveillance gear, air passenger profiling and prisoner interrogation systems – precisely the tools and technologies Israel has used to lock-in the occupied territories.

And that is why the chaos in Gaza and the rest of the region doesn’t threaten the bottom line in Tel Aviv, and may actually boost it. Israel has learned to turn endless war into a brand asset, pitching its uprooting, occupation and containment of the Palestinian people as a half-century head start in the “global war on terror.”»

http://www.naomiklein.org/articles/2007/06/laboratory-fortressed-world

armin1
Abonnent

You are quite right brother!

http://www.haaretz.com/news/report-netanyahu-says-9-11-terror-attacks-good-for-israel-1.244044

Her fra deres egen munn, de tjente på 911.

Hvorfor det ikke nevnes i media kan skyldes Redaktørenes hemmelige reiser til topp-hemmelige elitemøter som Bilderberg gruppen. Israels-venner på tinget er også en hinder-faktor, på samme måte som AIPAC i den amerikanske kongress, som forhindrer FN å nedlegge sanksjoner på Israel.

Men å ruinere Iran’s økonomi med sanksjoner uten at de har angrepet eller truet noen er lov…

Det er så mye «jeg kan noe ikke du kan» i verden idag, de snakker om klimaavtaler, men nekter Iran å bygge ut atomkraftverk for å gjøre seg oljeuavhengige.

UbesvarteSp
Abonnent

Takk for denne! Det er fint å koble seg til realiteten av og til!

Michelle
Skribent

ja det er så trist at Norge er med i NATO osv, Norge burde stoppe all våpenproduksjon NÅ og innrømme at alt dette er så feil, militære får aldri til fred uansett, militæret er en av hovedgrunnene til krig, stopp militæret først og så kan vi forhandle oss til fred NÅ, hjelp til med rent vann og mat og klære, tenk hvor mye mindre terror vi ville hatt da om vi gikk frem med kjærlighet, Norge må være totalt fredsnasjon og ikke dele ut medaljer til krigsledere lengre, Norge burde vise ekte og total kjærlighet og gå frem i verden som et godt eksempel, er så lei av å bli lurt her i landet til å tro at vi er en fredsnasjon og til å bli lurt til å tro at vi må ha et forsvar, det eneste sanne forsvar til fred er bare å dele alt og gi..

Rain
Abonnent

Veldig fint og idealistisk, men lite kontakt med virkeligheten. Om du stiller opp uten et forsvar og deler alt vil du ganske raskt oppdage at du ikke har noe igjen. Å være en fredsnasjon betyr ikke at det er feil å ha et forsvar, enkelt og greit fordi man ikke kan forvente at andre nasjoner vil være det samme, og skulle «push come to shove» vil man mildt sagt være i trøbbel opp til ørene om man ikke kan forsvare seg.

armin1
Abonnent

Men har vi et forsvar idag eller er vi en del av en angrepsallianse?
Nato kan ikke sies å forsvart seg noen som helst gang siden opprettelsen. Krigen mot Yougoslavia og Bosnia var i strid med artikkel 5, da ingen nato land var angrepet. Afghanistan angrep aldri Usa, dermed er artikkel 5 brutt igjen.

Vi valgte angrepsfly fra Usa, og nå skal vi kjøpe en ny serie med bombefly. Kan ikke si det er til forsvar, men heller et bidrag fra norske skattepenger til det amerikanske emperiets kriger for Rotchild dynastiet.

Rain
Abonnent

Fly må fornyes for å henge med, og at de amerikanske flyene ble valgt synes jeg å huske var fordi de enkelt og greit var bedre enn de andre valgene, selv med tanke på alle om og men og smuss som tabloidene gravde fram mens saken pågikk. Tror de fleste er fornøyde med at pengene går til godt utstyr, med mindre du kan bevise for det norske folk at pengene går til Rotschild og eventuelt hvorfor dette skulle være en forferdelig hendelse. Videre er det lite sannsynlig at flyene kommer til å ende opp i Afghanistan. Deres viktigste oppgave nå vil nok være å patruljere den norske kystlinjen.

FlowerSniffer
Abonnent
FlowerSniffer

Armin, hva skulle albanerne og bosnierne ha gjort hvis ikke Nato hadde steppet inn i tidligere Jugoslavia? Jeg er selvfølgelig imot at uskyldige sivile blir drept, men serbiske soldater med russlands hjelp ville ha slaktet alle sivile mennesker de hadde kommet over. Hva mener du hadde vært en bedre løsning enn at serberne ble bombet av Nato? Hva er det som skulle til for å stoppe Slobodan?

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Det er deres biologiske natur, de kommer aldri til å forandre seg før noen snakker til dem på deres eget språk, det vil si voldens språk.

bin Laden
Abonnent

Jøde-udyrenes biologiske natur, mener du?
Da tar du feil at det er løsningen å snakke med uhyret med voldens språk.
Natan-jahva sa jo at de skulle bombe Iran og ta hele verden med seg til helvete.
En annen syk jødinne Novodvorskaja i ruseland sa til rusere at jøder skulle gå, men smelle døra igjen slik at rusere skulle slikke sår lenge.
De er syke.
Det eneste virkningsfulle middelet mot parasitten er ØKONOMISK straff.
Det er lettere for jøden å dø enn å miste penger.
Krev av hunn Halvorsen en norsk økonomisk blokade av sionistisk misdannelse «israel».
Boikott yankee-schwein.

«israelske» militære fullførte prosessen med innkjøp av yankees bomber GBU-39, sier United Stupids tidsskrift «Defense News».
GBU-39 er i stand til å trenge gjennom 90 centimeter armert betong. I tillegg, på grunn av vinger, kunne en bombe droppes fra fly på 110 km-avstand fra målet for jødisk angrap.
Pentagon leverte til «israel» tusen slike bomber.
I tillegg til å utstyre seg med GBU-39, fyller «israel» lagre med bomber GBU-28 som kan trenge gjennom armert betong med tykkelse på 6 meter.
Pentagon ga fullmakt til forsyning av «Israel» med 150 slike bomber.

«Defense News» sier at «israel» prøver å spare sine bomber i kriger i Midtøsten til angrep på Iran.
Imidlertid rapporterte «israelske» og internasjonale medier at GBU-28 ble allerede brukt av sionistiske hæren under andre Libanon-krigen, og GBU-39 – i massakren av sivile befolkningen i Gaza.
Ifølge bladet, utførte sionistisk misdannelse «israel» en «fullstendig fornyelse av arsenalet med ny type ammunisjon – utstyrt med «israeli-laser-guidede» yankees bomber JDAM i siste månedene. Pentagon vil innstallere jødisk «laser-guiding» på 6 tusen slike bomber.

Italia og Tyrkia erklarte i det siste at misdannelse «israel» ikke kunne regne med deres støtte lenger.
På tide at Norge følger etter?

arifkarim
Abonnent

Jævla rasist!
Var det noe galt med vikingenes «natur» at de gikk ut og plyndret ukjente nasjoner og folkeslag? Hva var galt med det tyske natur na de satte europa to ganger i brann? Var det amerikansk natur som tillot utslipping av A-bomber over Japan? Dust!

armin1
Abonnent

I think hes trying to say, sometimes a war has to go both ways so people can feel the terror and the harm they inflict on others. Only this way, will both people sit on the same curb, with the same bruises and ask themself what the hell are we fighting for?

bin Laden
Abonnent

Hva ellers var det galt med i hele blodige historien, hvis ikke jøde-yankee-ruseschweinsk syke natur, du Den Enøyde?
De er så smålig-grådige at de tar en sjanse at helvete er en legende for idioter, og dreper for vinning.
Vikingers og andre barbarers avkom dømmer andre etter sitt målestokk.
Å terrorisere en annen nasjon (Afghanistan), rane alt fra latinamerikanske skoger og fisk til palestinsk olje og kalle seg selv for «en fredsnasjon», er jævla frekt.
Denne faen kaller jøde-norsk militær angrepsmaskin for «forsvar».
Faen tilskriver sin syke mentalitet andre: «man ikke kan forvente at andre nasjoner vil være det samme («fredelige» som Norge, mener faen).
Gud bevare at alle blir det.

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Nei Arif, det var ikke amerikansk natur, men naturen til de samme kreftene som står bak det vi ser i Palestina.
Det var heller ikke tyskerne som var ansvarlig for utbruddet av andre verdenskrig slik jeg ser det (men de blir holdt ansvarlig til den dag i dag gjennom holoscam erstatning osv),
For å være en sannhetssøker så tror du på ufattelig mye ‘mainstream’ om den ‘hvite djevelen’
Ukjent for meg at vikingene plyndret ‘ukjente nasjoner og folkeslag’ forresten, var det noe marxisten, barneskolelæreren din fortalte deg?
Jeg håper at du ser hva du selv gjør her Arif, for jeg er stort sett enig med deg ellers.

armin1
Abonnent

Var det ikke slik at Vikingene dro til England og plyndret med seg alle de fine damene, slik at dårlige gener ble igjen og skapte verdens styggeste innavlede folkeslag? Det er derfor de britiske menn er sinte hele tiden. haha

De eneste pene damene i England er importert fra tidligere kolonier.

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Også har de jævlig dårlige tenner, jeg har ikke skjønt fasinasjonen med te heller.

Det er noe sannhet i de fleste stereotyper.

armin1
Abonnent

Facinasjonen for Te og varme drikker tilhører gamle dager hvor vannet var urent og kokt vann var nødvendig. Grønn te er en velsignelse, og renser kolesterolet etter fettetmat, men med Te og kaffe, kom et enormt behov for sukker og handelvirksomheten rundt disse rusmidlene «oppvikkere» la grobunnen for tidenes største slavevirksomhet.

Det kunne vært en artikkel i seg selv

arifkarim
Abonnent

Ja, da ja da. Jeg vet selvsagt «naturen» til de kreftene du prater om. Eneste jeg ikke kjenner til er din egen natur, som har en innebygd mekanisme å hedre den hvite ariske rasen!!!
Her kan du lese litt om det den hvite rasen «lærte» fra den onde arabiske rasen «før» opplysningstiden:
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Golden_Age
Tosk! :D

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Arif: har ikke du et elefantryne du skulle ha tilbedt eller noe?

armin1
Abonnent

Ta det på privat mail hvis dere skal være personlige.

Jonny
Abonnent

Trist at ikkje vi kan ha eit ryddig og undervisande (gjensidig) forum. Ordbruk og billedlige formuleringer på redsel og indignasjon som faller ut av rammene for kva norgesspeilet står for, for meg. Dette er ei side som for meg og mangen andre har stor betydning. Klarar vi ikkje og halde ein ryddig, og gjensidig respektfull dialog, so har vi alle tapt. Og til vikingane, det er ikkje lov og grave før 1500 i Norge. Alt før det er freda. Til og med dagens statlige lakeier må ha spesialløyve til og grave i søppelfyllinger frå før denne epoken. Vikingane hadde med seg damer ja. Dei plyndra og alt ellers. Kunnskapen som dei hadde i klostrene då, evt. bøker, gjenstander. ligger enda i norsk jord/fjell. Har ingen tru på at dei brant opp eller kasta det. Alternative grunnar til invasjon av irak er, finne det tredje ord. Andre bevis . Alternative grunnar til at egypt blir ribba no er kanskje den politiske grunnlaget som helde på og bli tatt tilbake med makt i landet.Innføring av sharialover. Ser for meg at det samme vil skje i Norge. Hvordan får tiden vise. Som alle andre amatør filosofer, arkeologer er det penger det står på. Men vil nokon undervise meg no so takk. Eg fortsetter min jakt på det eg har kalla prestefjellet. Det er galne folk i dag og det var det då. Min likesinna grov djupt og lenge. Its time to give it back.

Mr Oslo
Abonnent

En liten historie, som en tidligere kollega opplevde.

Min kollega besøkte noen palestinske venner for en god del år siden. De skulle inn på et område. Når de traff de Israelske vaktene, fikk de beskjed om at inngang kostet vell 1000 norske kroner, noe palestinerne selvfølgelig ikke hadde. Min venn derimot betalte de «inn» av prinsipp. Vaktene var tydelig misfornøyde. 10 minutter senere stengte de hele dritten. Når så min venn og palestinerne hadde forlatt området, ble det igjen åpent. «1000 kr takk»

Sjokkert er vell ordet, da israelere tydeligvis slapp å betale.

Mr Oslo
Abonnent

Ble en liten avsporing, men likevell ….

armin1
Abonnent

Beklager engelsken. Sakset fra facebooken min.

Do USa give out reasons anymore? Or can they just bomb countries that havent attacked them depending on how the president wakes up? Why did they bomb Yemen? Awful pictures here.

Could the honey trade wich is a major industry in Yemen be the cause of war? We know that Codex Alimentarius and the WTO/WHO global-imperialists dont approve good food quality to be exported from any country.

Ergon
Anonym

En av de mest aktive kritikere av NWO på nett er David Icke. Her er en artikkel han har lagt ut om Israel med tittelen «Time To Tell The Truth About Israel … Without Fear Of The Mind Police «:

http://www.davidicke.com/articles/war-and-terror-mainmenu-45/19027-time-to-tell-the-truth-about-israel-without-fear-of-the-mind-police

Behandlingen av pakestinerne etter 1945 viser zionistenes sanne natur og er en forsmak på det som venter resten av jorden hvis folkemordet deres ikke stoppes.

arifkarim
Abonnent

Ingen kan stoppe dem, så lenge deres manipulative pengesystemet eksisterer!

bin Laden
Abonnent

Ikke du, den Enøyde, men JEG KAN DET!
Jeg undergraver dere Enøydes makt dag og natt
– ved å nekte å legitimere deres marionetter i maktapparatet,
– ved å komsumere på overlevelses grense,
– ved å fortelle om jødiske forbrytelser mot menneskeheten,
– ved å avsløre jødisk skjulte agenda og løgner i daglig livet.

Om alle de jævla milliarder av stupid sauer gjorde det samme istedenfor å styrre hypnotisert i deres jævla ene øye, ville dere Enøyde ha en null sjanse.
Men stupid sauer forplanter seg som gale.
De er forbanna overtallige, fulle av begjær kakerlakker.

Dere Enøyde kan manipulere jævla sauer fordi dere alle er syke av natur.

Killuminati
Abonnent
Killuminati

God kveld og takk for en opplysende artikkel Armin.

Ville bare legge til en veldig opplysende og interessant dokumentar til alle som er interesserte i Israel-Palestina konflikten. Etter å ha sett denne skal du ikke være i tvil om hvem som er agressoren og hvem som er offeret.

Den heter «Occupation 101».
«A thought-provoking and powerful documentary film on the current and historical root causes of the Israeli-Palestinian conflict. Unlike any other film ever produced on the conflict — ‘Occupation 101’ presents a comprehensive analysis of the facts and hidden truths surrounding the never ending controversy and dispels many of its long-perceived myths and misconceptions.

The film also details life under Israeli military rule, the role of the United States in the conflict, and the major obstacles that stand in the way of a lasting and viable peace. The roots of the conflict are explained through first-hand on-the-ground experiences from leading Middle East scholars, peace activists, journalists, religious leaders and humanitarian workers whose voices have too often been suppressed in American media outlets.

The film covers a wide range of topics — which include — the first wave of Jewish immigration from Europe in the 1880’s, the 1920 tensions, the 1948 war, the 1967 war, the first Intifada of 1987, the Oslo Peace Process, Settlement expansion, the role of the United States Government, the second Intifada of 2000, the separation barrier and the Israeli withdrawal from Gaza, as well as many heart wrenching testimonials from victims of this tragedy.

Featured Interviews

Occupation 101 features a leading list of some of the most credible Middle East scholars, historians, peace activists, journalists, and humanitarian workers. For a complete listing:
http://www.occupation101.com/interviewees.html »
Link til dokumentaren: http://www.youtube.com/watch?v=7fJOPPUL_2E

http://www.youtube.com/watch?v=ELQm3uFhhlI(Gatas Parlament – Sekstiårslaget)
Dette er norsk hip-hop i topp klasse.

armin1
Abonnent

Occupation 101 er desidert den beste midtøsten dokumentaren! Anbefales på det sterkeste! Den skulle vært obligatorisk i videregåendeskole pensum som mangler den viktigste og mest aktuelle konflikten i historiebøkene! Det er tragisk at den er nedprioritert.

arifkarim
Abonnent

Reel Bad Arabs:
http://video.google.com/videoplay?docid=-223210418534585840#

Verdt å se for å forstå vestens «hat» mot araberne. Et viktig ledd mot NWO styrt av sionist-propaganda maskinen.

armin1
Abonnent

Israel har lenge forberedt verden på 911 gjennom jødisk-eide hollywood som har massehjernevasket befolkningen til å tro at arabere er terrorister og skittne dyr som vil drepe alle oss vestlige for å komme til paradis med 40jomfurer.

Skrev om den filmen her: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/har-du-sett-en-araber/

911 angrepet tegnet jødene som «the good guys» mens muslimene nå blir slaktet rettferdig pga de er the bad guys. Dette er en stor fortjeneste for sionistene og Israel som begynte å se dårlig ut etter intifadaen i 97. The war on terror ble war on Islam med hjelp av massemedia. Idag sier de fleste truthers at «den nye verdens orden» er ute etter å drepe alle religioner, men muslimene er de som har lidd mest de siste 300årene. Lebanon’s infrastruktur ble teppebombet i 2006, noe som hadde vært vansklig hvis hele verden ikke hatet muslimer.

Neste mål er pakistan og iran og deres atombomber. De gir seg ikke før israel strekker seg fra Nilen til Tigris som de har skrevet i sine sionistiske memorarer.

De er the untouchables

Mossad snikmorder hvem de vil over hele verden uten at FN fordømmer dem.

Killuminati
Abonnent
Killuminati

Veldig sant. Les denne artikkelen skrevet av en jødisk journalist som heter Joel Stein:
» Who runs Hollywood? C’mon
December 19, 2008|JOEL STEIN

I have never been so upset by a poll in my life. Only 22% of Americans now believe «the movie and television industries are pretty much run by Jews,» down from nearly 50% in 1964. The Anti-Defamation League, which released the poll results last month, sees in these numbers a victory against stereotyping. Actually, it just shows how dumb America has gotten. Jews totally run Hollywood. How deeply Jewish is Hollywood? When the studio chiefs took out a full-page ad in the Los Angeles Times a few weeks ago to demand that the Screen Actors Guild settle its contract, the open letter was signed by: News Corp. President Peter Chernin (Jewish), Paramount Pictures Chairman Brad Grey (Jewish), Walt Disney Co. Chief Executive Robert Iger (Jewish), Sony Pictures Chairman Michael Lynton (surprise, Dutch Jew), Warner Bros. Chairman Barry Meyer (Jewish), CBS Corp. Chief Executive Leslie Moonves (so Jewish his great uncle was the first prime minister of Israel), MGM Chairman Harry Sloan (Jewish) and NBC Universal Chief Executive Jeff Zucker (mega-Jewish). If either of the Weinstein brothers had signed, this group would have not only the power to shut down all film production but to form a minyan with enough Fiji water on hand to fill a mikvah.

The person they were yelling at in that ad was SAG President Alan Rosenberg (take a guess). The scathing rebuttal to the ad was written by entertainment super-agent Ari Emanuel (Jew with Israeli parents) on the Huffington Post, which is owned by Arianna Huffington (not Jewish and has never worked in Hollywood.)

The Jews are so dominant, I had to scour the trades to come up with six Gentiles in high positions at entertainment companies. When I called them to talk about their incredible advancement, five of them refused to talk to me, apparently out of fear of insulting Jews. The sixth, AMC President Charlie Collier, turned out to be Jewish.

As a proud Jew, I want America to know about our accomplishment. Yes, we control Hollywood. Without us, you’d be flipping between «The 700 Club» and «Davey and Goliath» on TV all day.

So I’ve taken it upon myself to re-convince America that Jews run Hollywood by launching a public relations campaign, because that’s what we do best. I’m weighing several slogans, including: «Hollywood: More Jewish than ever!»; «Hollywood: From the people who brought you the Bible»; and «Hollywood: If you enjoy TV and movies, then you probably like Jews after all.»

Link:
http://articles.latimes.com/2008/dec/19/opinion/oe-stein19

Satans synagoge styrer hollywood. De er jøder ved navn, men praktiserer ikke den sanne jødedommen. Falske jøder er det jeg liker å kalle dem.

arifkarim
Abonnent

Snart lei av dette svartmalte ordet: Jøde!
Jøder styrer ingenting, de klarer ikke engang å overbevise verden at det er sionister som har brukt deres navn for å begå folkemord mot menneskheten!

Kjetil S
Skribent

Meget god artikkel Armin! Og ikke minst aldeles på sin plass.

armin1
Abonnent

Thank you maestro!

911Hoax
Abonnent
911Hoax
Abonnent

Det der gikk utrolig dårlig, prøvde å legge ut et youtube-klipp.

o
Abonnent

Hva venter vi på ?
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3629869.ece
hvorfor er ikke dette gjort allerede ?

eller er dette sannheten ?
http://4international.wordpress.com/2010/04/24/john-ging-is-part-of-a-wide-conspiracy-against-israel/
njet, . . .hehe, uffffh

bin Laden
Abonnent

Du har så rett, aloalo.
Det finnes sunne krefter selv en gang iblant overtallige perverse FN-homser.
Men de trenger massenes slagkraft, dvs. massedemonstrasjoner til sin støtte for å kunne sette jøden på plass.

Hvor er de jævla sauer som legitimerte SV`s Samuelsener og Bølere, FrPs Farbere og ellers utallige jøde-overlevninger etter H.Lie`s regime på Broilerhuset?
Jo, de prøver å kose seg selv i hjel.
De planlegger syden-turer, de mindre heldige som ikke kan bo der som fasttilsatte på Broilerhuset gjør.

Skal vi andre demonstrere mot jødisk dominanse på Broilerhuset og for Norges økonomiske blokade av sionistisk misdannelse «israel»?

Skal vi andre demonstrere for øremerking av 10% av de kr.250.000.000.000 skattepenger (som er ment til jøde-norsk uhjelp til jøde-yankees bombefly-produksjon) til finansiering av STATEN PALESTINAs opprettelse?

Anders Troseth
Anonym
Anders Troseth

Det finnes finere versjoner av denne sangen, men videoen som var lagt til denne versjonen fremført av Kingston Trio gjorde inntrykk…

«Where have all the flowers gone»

http://www.youtube.com/watch?v=487TPrQ7uW8&feature=related

Uenur
Abonnent

Slik går det når politikk skal utformes på grunnlag av en gammel,religiøs bok,og ikke på lov og rett! Det er i all hovedsak velgerne i USA som utformer den stadig like ubegripelige Israel-støtten,som alle USA`s regjeringer stiller seg bak. Ingen amerikansk politiker kan drømme om å bli valgt/utpekt (stryk det du mener ikke passer),om han/hun ikke flagger så godt som ubetinget støtte til alt hva Israel måtte foreta seg av brudd på enhver folkerett.Hadde USA vært en ordentlig Israel-venn hadde de satt tommeskruen på til gangs,og faktisk hjulpet landet å få sin anstendighet. Nå og helt siden opprettelsen har de vært en bandittstat,og de orker ikke å late som om de er noe annet engang-for USA støtter,må vite..Så da så..

o
Abonnent

» Med hilsen fra jødiske bosettere »
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7115899
Og så et klassisk avledningsforsøk:
http://www.dagsavisen.no/utenriks/article484508.ece

Denne verkebyllen av et mareritt, er verden i et nøtteskall. Urettferdighet i alle nivåer. Hvordan klarer stadig ego`et å overkjøre samvittighetens desperate nødsignaler? Ego-lykke lammer midlertidig faenskapets realiteter.
Ego-Systemet overtok Moder-Jords morsrolle. =Omdøpt til Morder-Jord .
Ros for at vi holder ut. Ris for vår påtatte maktesløshet!
Peace and Love, NOW, its easy . . . ?

Zetera
Abonnent

Jeg kom over en interessant link. Noen som har en kommentar til denne? Igjen finner jeg Norden som et sted for Israels tapte stammer.

http://home.c2i.net/DeGamleStier/artikler/bibelenstolinjer.html

Bibelens to linjer

Eden, Ur i Kaldea, Jerusalem, (Rom) Glastonbury, Norge, («øerne») ledende til brudens bortrykkelse,

og

Eden, Hanok, Babylon, Pergamos, Rom, ledende til Antikrist og dommen over den store skjøgen.

På det romerske verdensrikes faner heises nu dragens symbol. Står det å lese

Nylig var det strid da fotballforbundet endret flagglogoen til en dragelogo… Tilfeldig?

Det står mye om pavekirken og Luther her, men jeg er kanskje mest opptatt av dette med de to linjer som står nederst på linken

Videre..

Bibelens Ariadnertråd leder søkeren tilbake til fallet i Eden. Og herfra utgår en annen tråd, til ledelse for den troende, fra syndefallet til løftet gitt den samme dag. Løftet om «kvinnens sæd» (d.v.s. den jomfrufødte) som skal knuse slangens hode. Og så via Ur i Kaldea, Jerusalem, Palatium Britannicum og Englands (Irlands) kirke, og til Norge. La oss forsøke å følge denne linje gjennem historien således som vi nu kjenner den, også i arkeologiens lys.

Glastonbury.

Da Roms kronikører også er historiens, har det vært meget vanskelig å utrede Romerkirkens «utvikling», som den selv kun fører tilbake til første århundre. Og på grunn av de mange «falske dekretaler» og andre uekte dokumenter som «kirken» måtte ty til, er denne historie i viktige deler meget omstridt (Harnack ctra Rom).

Ett av de grunnleggende verk herom er Rev. R. W. Morgan: «The Origin of British as opposed to papal Christianity» (Marshall Bros, London 1924). Han beretter om den edle kong Caradoc av Siluria i Glamorganshire, som var den siste til å motstå de fem generaler som Rom i løpet av 7 år måtte sende til undertrykkelse av England. Rom var altså allerede dengang den tradisjonelle forfølgende makt i verden.

Det lyktes også for en tid å besette landet, og kong Caradoc med hans familie førtes fangne til Rom. Og det er et historisk faktum at kongefamilien allerede da var omvendt til kristendommen, d. v. s. den apostoliske, evangeliske kristendom (A.D. 52).

Den berømte fange fikk anvist det statelige Palatium Britannicum i Rom til bosted, og kongen fikk frihet på parole i 7 år. Hans store forsvarstale i det romerske senat er velkjent historie.

Hans anseelse var meget stor i fiendelandet, og hans ene datter – Gladys – som på grunn av sin lærdom fikk navnet Pomponia Graecina, ektet den romerske general Aulius Plautius. Hans annen datter – som omtales av Martial for sine kunnskaper og dyder – ektet senatoren Pudens. Ja, hun blev endog keiserens guddatter og kaltes derfor Claudia.

Sønnen Linus blev, som bekjent, Roms første biskop. Kong Caradoc’s residens, Palatium Britannicum, blev således hjemmet for den første evangeliske menighet i Rom, tilholds – og tilfluktssted for apostlene og de andre hedningekristne i Rom. De jøde-kristne møttes i Akvilas og Priskillas hus.

Det er velkjent at der var en kristen menighet i Rom før Paulus kom dit i år 56.

Av Paulus’ brever fremgår at han stod i nære vennskapsforhold til denne engelske kongefamilie. I 2. Tim. 4: 21 leser vi således at «Eubulus hilser dig, og Pudens, Linus og Claudia og alle brødrene». Disse døde alle på én nær som martyrer og begravdes i det pudentiske gravsted i Rom.
På Palatium Britannicums grunn byggedes siden kirken «Santa Pudentiana'». Badäcker sier at denne «efter tradisjonen er Roms eldste kirke».

Roms første biskop var således ikke «St.» Peter, men Linus, den engelske, evangeliske kristne kongesønn fra Wales.

Dette stadfestes tydelig av Roms tredje bisp Clemens Romanus og av kirkefaderen Ireneus (Ir. Adv. Hær. 111, 11 og IV, 1).

År 139 besøkte Linus’ nevø Timoteus sitt hjemland og døpte der sin nevø kong Lucius, den berømte kirkebygger, som har æren av å ha innført den evangeliske kristendom som Englands og de britiske landes nasjonalreligion.

Dette skjedde halvannet århundre før den blev statsreligion i Rom og århundrer før den katolske kirkes inntrengen ved munken Augustin.

Når historien leses i dette lys blir det klart for enhver uhildet leser at de to linjer vi følger krysses i Rom, og at Jerusalem-linjen via Glastonbury (og Irland) er kommet til Norden, til Norge, som vel med rette ansees for å være et av de mest gudbenådede land.

Allerede Sakarias taler om at Herren vil «bringe sin Ånd til å hvile i Nordens land». Og hele Det gamle testamente synes å tyde på at det sanne Israel på sin flukt for forfølgeren skulde søke hen til «øene i Norden og Vesten» (Es. 42:4, 49:12 etc.).

Den sanne menighet, beskrevet som den rene kvinne i Åpb. 12 måtte fly for dragen, til «ørkenen», til Nordens land, hvor den er til idag, inntil linjen slutter med den store kataklysme i jordens og himmelens historie: Brudens bortrykkelse for å møte sin brudgom.

….
Et tillegg;

Først og fremst; Himmeldronningen her er Solen, som Romerne hyllet den 25 Desember.

Dette må ikke blandes med det som Solomo, Jesaja og Paulus,mfl. kaller vår himmelske mor.

(1. Mosebok 1-26,27. ordspråkene 8:35. Jesaja 66 om dom over falsk Gudsdyrkelse. Og Den gamle og den nye pakt Galaterne 4,26. Åpenbaringen forteller om Bruden som det himmelske Jerusalem, og ikke menigheten som vi lærer.)

Man tok himmeldronningens dag den 25 og satte Jesu fødselsdag på den.
Jesu fødselsdag som sannsynligvis var ved den ellevte time og midnatt, ved vintersolshverv, når året snur akkurat som klokken vendes ved midnatt. – Mye lettere enn å gå i mot keiseren og Rom. Men så endret jo også Pave Gregorius den trettende dette en oktober på femtenhundre tallet, da han forskjøv kalenderen med ti dager, og året begynner ti – ellve dager for sent

Jesus sier selv at Gud og bare Gud skal vi be til og tjene.

Men den time kommer, ja, den er nå, da de sanne tilbedere skal tilbe Far i ånd og sannhet. For slike tilbedere vil Far ha. 24 Gud er ånd, og den som tilber ham, må tilbe i ånd og sannhet. Joh 4:20. Matt 4,10. Åp 13:8 – 14:7 – 22:9)

PÅ en rekke steder ser vi at også Jesus ber til Gud!

Nok om det;

Poenget her er om vi i norden kan ha en viktig oppgave i ”endetiden” som også kan bety begynnelsen på noe nytt?

……..

ISRAELS TI TAPTE STAMMER
Hvor tok de veien? Hva sier Bibelen om deres «forsvinning» Vet vi hvor de nå er?

http://www.mensviventer.no/mvv12/tistammer.htm

Sirus
Abonnent

» Israel har vært og er i en spesiell fokus både i verden og blant kristne.»

Hva sier egentlig bibelen om «Israel»?

http://amazingdiscoveries.org/amazing-discoveries-search-results.html?cx=003870614616679280462%3A3fjidtvxcms&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&Q=israel&sa.x=20&sa.y=11&sa=Search#933

Anders Troseth
Anonym
Anders Troseth

De blodlinjene som styrer monarkiet sett med globale øyne er mer eller mindre stammen av Judah, hvert fall den britiske kongefamilien hevder å være av denne ætten og vi vet jo at disse særegne familiene liker å holde makten innad i deres sirkel formet pentagon` stil; abSOLutt-kontroll via rute 66.

Jeg tror ikke det er 10 eller 12 stammer som det var før men jeg tror heller ikke de er tapt., jeg tror de ulver i fåreklær, og at vi lett kan spore dem opp ved å følge symbolikken deres som Zetera har gjort i posten over. De bruker fortsatt denne 12/13 symbolikken for hva den er verdt astrologisk og astro-teologisk, om det virkelig er 12 stammer eller en komite av 300 er kanskje ikke så viktig da vi vet at de er få, og vi er mange.

Selv om stammen av Dan nå er sammensveiset med andre så kan vi fortsatt skille dem litt fra hverandre med tanke på profetier gitt denne stammen samt symbolikken de bruker i stedsnavn og emblem. Vi har f. eks Danmark, eller «mark of Dan». Vi har den engelske varianten av Sverige = Sweden = SweDan. Og mange andre.

Det ble vel også skrevet i Deuteronomy at Dan skulle` eller hadde flyttet til nordområdene fordi der strakte mørket seg lengst, og mørket passet denne stammens hensikter. Det står også noe om at anti krist ville komme fra denne stammen, dog dette kan ha astrologiske betydninger og null betydning for oss, da stammen av Dan ble gitt Skorpio som stjernebilde, og det er i Skorpio at Solen dør hvert år, nærmere bestemt på Halloween. Så at anti krist skal komme fra stammen av Dan trenger ikke bety annet enn at deres symbolikk er sett i lys av Skorpio, ergo ville de bo der mørket strakte seg lengst.

Husk også at vi fikk vår konge fra Danmark, og at vår konge er med i den engelske ordenen av «Garter» som tilber lyset/solen, og at disse følger ritualer bundet i svart magi kombinert astrologi og høsting av lavfrekvente energier er ikke noe jeg ville utelukket.

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Danube, Danzig, Danmark.

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Heil & sæl!

vrang
Abonnent

Dette er helt klart en av de bedre artiklene jeg har lest her. Fortsett i det sporet!

Pilgrim
Abonnent

Israel er en apartheidstat – uansett hvordan vi vrir og vender på det. Jeg har selv holdt meg unna alt som israelsk er siden 1982 og jeg ser ikke for meg at jeg noensinne igjen skal handle f.eks. israelske landbruksprodukter. Personlig så synes jeg Norge skulle kutte de diplomatiske forbindelser under henvisning til hvordan de opptrer mot palestinerne. Bare internasjonalt press kan endre på dette. Dette handler ikke om «antisemittisme» (som man alltid beskyldes for når man kritiserer Israel) men om organisert folkemord.