Du leser nå
17. mai – vår bortrøvede grunnlovsdag

1 minutt lesetid17. mai – vår bortrøvede grunnlovsdag

Feirer vi en grunnlov satt ut av spill?

Hør Norgespartiets 17. mai-tale, en tale som forteller det norske folk om det enorme bedrageriet som foregår bak vår rygg.

Et bedrag som Synnøve Fjellbakk Taftøs artikkel her på Nyhetsspeielt så til de grader blottlegger for hele vår nasjon og som samtidig har satt Jonas Gahr Støre og hans medsammensvorne i offentlighetens gapestokk til spott og spe for en hel verden.

Nå er Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt.

Norges øverste ledelse bedriver grove overgrep mot sine borgere for å skjule sine enda grovere kriminelle handlinger.

Treholt-saken blekner i forhold til dette. Og betydningen av ordet Quisling har fullstendig bleknet i forhold til det landssviket som her rulles opp. Hvilket nytt norsk ord for landssviker, som en hel verden nå har approbert, skal avløse ordet «Quisling» i leksikon og på Wikipedia? Det kan vi jo spekulere over.

Denne talen sammen med Synnøve Fjellbakk Taftøs artikkel «Globalistenes fremste agent» her på Nyhetsspeilet understreker så til de grader det enorme alvoret i situasjonen landet vårt nå står overfor.

Hva norske redaktører akter å gjøre med det som nå avsløres for offentligheten gjenstår å se. Om de i det hele tatt tør å gjøre noe, i redsel for alvorlige represalier fra globalist-mafiaen.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
20%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Lars Rønbeck og Emanuel Valand

Emanuel Valand er født i Egersund i 1938 og gikk på skole der. Begynte som gårdsdreng hos sine tanter i en alder av 12 år. Ble rørleggerlærling i 1954 og gikk på Egersunds tekniske lærlingeskole/Aftenskole. Begynte på Flyvåpenets tekniske skole på Kjevik Flystasjon i 1957. Reiste til sjøss i 1959 som Frysemaskinist i utenriksfart i 3-4 år. Har vært egen næringsdrivende innen vaskeri og butikkvirksomhet. Har jobbet i Nordsjøen for Phillips Pet. Co. i tidsrommet 1975 til 1995. Har hatt politiske verv som Generalsekretær, Nestleder, medlem av kommunestyret fra begynnelsen av 1990, og er i dag leder for et nytt politisk alternativ.
_____________________________________________________________________
Lars Rønbeck er født i 1949. Har bred yrkeserfaring med noen år bak seg som offiser i forsvaret. Har bodd og arbeidet i Sverige i 14 år innenfor ulike områder som operatør og arbeidsleder i prosessindustrien, salg, markedsføring, leder av arbeidskontorets aktivitetssenter, datainstruktør, fylkessekretær og flere tillitsverv i politikken.

49 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *