Samfunn
Du leser nå
Fluorid-stopp nå!
Skrevet av
Armin Bahrami den 15. 05. 2010
146

Fluorid-stopp nå!

Av Armin Bahrami15. 05. 2010

Vi lever i det jeg vil kalle et risikosamfunn i et av verdens tryggeste land. En konsentrasjonsleir der menneskenes konsentrasjon er beleiret og under stadige angrep fra forskjellige inntrengere.
Mobilmastene (også kjent som «kreftspredere») vokser som ugress i nærmiljøet. Kvikksølv er forbudt i Norge, men tillatt i norske barns blodårer via vaksiner. Dagligvarer tilsettes hjernebremsende ”monosodium glutamat» og den mislykkede rottegiften «aspartam». Dette er noen av giftene vi har vent oss til å leve med. Hodepinen og trøtthetsfølelelsen du opplever er du ikke alene om; og det er faktisk ikke oss det er noe galt med, det er statens (folkets) institusjoner som har tillatt forpesting av matvarene våre. Kanskje har de en baktanke om å holde deg passiv og undertrykket i revolusjonære tider?

Fluorid er et svært giftig stoff, mer giftig enn bly og nesten like giftig som arsenikk. Natriumfluorid ble tidligere brukt som rotte- og insektsgift. Mengden fluorid du får i deg gir ikke akutt død mener fluorid-tilhengerne, men det som dreper en rotte fort, vil muligens svekke deg i lengden. Argumentet at fluorid dreper rotter, men ikke mennesker, er ulogisk i mine øyne.

For hva er egentlig fluor? Fluor er et biprodukt (avfall) fra aluminiumsindustrien. Store, pengesterke og innlytelsesrike selskaper både i USA og Europa, som Aluminium Company of America (ALCOA), IG Farben i Tyskland, det engelske Imperial Chemical Industries (ICI), DuPont Standard Oil og flere forsøkte å utnytte sine biprodukter. Istedenfor å bruke store pengesummer på trygg avfallshåndtering, fant grusomme kapitalister ut at medmenneskers munn var det enkleste og mest lønnsomme stedet å kvitte seg med dette svært giftige stoffet samtidig som de fikk et nytt marked – fluormarkedet.

Fluor er så giftig, at geologer avgjør hvor farlig vulkansk aske fra Island er, i forhold til hvor mye fluor den inneholder. Empirisk forskning konstaterer at fluorid-utsatte mennesker og dyr får kreft og mutasjoner, så hvorfor har vi det fortsatt i munnen etter 50 år? Bare fordi noe har vært akseptert lenge, betyr det  ikke nødvendigvis at det er riktig.

Du er med på et ubetalt eksperiment vi kan ane resultatene av

Fluor-oppdagelsen er hyllet som en av tidenes største oppfinnelser ved siden av glødelampen, motorsykkelen og paraplyen. Produktet ble dyttet frem gjennom heavy propaganda. Store økonomiske interesser lå i bunn og gjennom bestikkelser og lobbyvirksomhet ble fluor innført i all hast og de tidligere advarslene fra for eksempel American Dental Association(ADA) ble oversett;

«Fluorides are general protoplasmic poisons, probably because of their capacity to modify the metabolism of cells by changing the permeability of the cell membrane and by inhibiting certain enzyme systems.«
Journal of the American Medical Association, Sept 18, 1943

På samme måte var tobakk i lengere perioder trygt for helsen og allment akseptert, men fluormafiaen har fortsatt et jerngrep på media. En dårlig vane kalt «tillit til autoriteter» er med på oppbyggingen og opprettholdelsen av korrupsjon. Flere delstater i Usa har nå stoppet Fluoride-dumpingen i drikkevannet, på oppfordring av en gruppe leger og menneskeinteresseorganisasjoner. (amerikansk nyhetssending).

Er våre tannleger klar over hva de gjør?

Propaganda til leger og tannleger gjennom yrkesoppveksten betrygget dem med enkle setninger på tavlen som » Fluor har med stor sannsynelighet nedsatt kariesfrekvensen». ADA(American Dental Association) imøtekommer og bortforklarer forskning som viser en klar årsak-virkning mellom fluoridefordøyelse og artithis, cellestoffskifte, kreft, benskjørhet og flere kroppslige sykdommer. De er også enige om en ting, at for mye fluor kan gi fluorise (brune flekker på tann). Hva med all den fluoriden som går ned i magen?

Forskning påberoper seg æren for å ha redusert karies i flere undersøkelser som følge av fluortilsetning i tannkrem og drikkevann. (Disse undersøkelsene svikter i å korrigere for logiske faktorer som bedre munnhygiene, sunnere og mindre sukkerholdig kost og forebyggende lakkering av tyggeoverflater.) Jeg har ikke lykkes i å finne forskning som beviser at fluor er godt for tennene, men tidlig på 20-30tallet, da fluor først ble anbefalt som kariesforebyggende, var den generelle tannhygienen svært dårlig i forhold til idag.

Hvis fluor er godt for tennene (og bare hvis!), hvorfor smører vi det ikke på tanna istedenfor å drikke det? Idag er mye av dietten også utsatt for små mengder fluoride da matindustri-prosessen bruker fluoride-tilsatt vann. Visste du at en grillpølse inneholder 30-50% vann? Det er nettopp her problemet ligger, vi spiser og drikker denne miljøgiften, og risikerer å få i oss altfor mye. Spesielt er det kritisk for de yngste i huset som tåler mindre ettersom blod-hjernehinnebarrieren ikke er ferdig utviklet. Det er nå på tide å dra i nødbremsen og slutte å være nøytrale på et tog i bevegelse på vei til det tankeløse samfunnet.

Det påstås stadig vekk at fluor er kariesforebyggende og de siste årene har vi blitt kraftig oppfordret til å bruke fluor i tannpasta, munnskyllevann, drikkevann, flaskevann, tyggegummi og tannfyllingsmaterialer. For noen måneder siden så jeg en reklame fra APOTEK1 (aka leggemiddelindustrien) der de oppfordrer alle til å bruke fluortannkrem og fluorvann, OG IKKE SKYLLE MUNNEN ETTERPÅ (direkte sitat)! I tillegg: Hvor mange av oss spiste ikke fluortabletter i barndommen?

«fluoridation … it is the greatest fraud that has ever been perpetrated and it has been perpetrated on more people than any other fraud has.»
– Dr. Professor Albert Schatz, (Microbiology), co-discoverer of Streptomycin, the cure for tuberculosis and numerous other bacterial infections.

Hvis vi ikke stopper fluoride snarest, vil vi møte på en rekke nye produktområder hvor fluor ønskes tilsatt. Under et opphold i Den Dominikanske Republikk var det umulig å spise mat uten fluor, da alt bordsalt er tilsatt fluor med FN og UNESCO’s anbefalinger om at fluor er et nødvendig byggestoff i kroppen din (dette stod på saltbøssa). Heldigvis takket Norge nei til fluor i bordsalt i 2006, men dette er bare første runde. I USA, på tross av ramaskrik fra legeforeninger om fluoride-stans, er matprodusentene i gang med å ”fluoridisere” Is-te, supper, sukker, barns iskrem, og frukt-juice.

Du ønskes lobotomert

Fluoride i Kinnsiske forskningsrapporter har bevist et nedsatt intelligensnivå og IQ hos barn som drikker fluoride og bruker fluor i dentalprodukter. Hvordan vises det i skolene idag? Hvordan gjør Norske barn det? Kan man si at det globale intelligensnivået er 20% lavere enn den alternative fremtidslinjen uten fluoride-bedraget?

I arbeidsleirene i Auschwitz i Tyskland og Gulag i Sovjet, var store kriminelle selskaper som IG Farben (idag kjent som BASF) og andre psykofarmasøytiske selskap tungt involvert i uetisk forskning på uskyldige medmennesker. Fluoride ble tilsatt i drikkevannet for å sterilisere, og tvinge fangene til likegyldighet, passivitet og underkastelse for å akseptere tvangsarbeid og fjerne motstandslysten til å rømme. Det perfekte fengsel, er der hvor fangene ikke vet at de er fengslet. Resultatene fra denne befolkningsgruppen var allerede på vei til [ bli større planer. Hvorfor ikke tilsette fluoride i drikkevannet til store populasjoner slik at de blir lettere medgjørlige og lydige for massekontroll? (god lesing om eksperimentene)

«Da fluor akkumuleres i kroppen og tilførsel nedsetter intelligensen, blir sluttresultatet, at befolkningen får mindre mulighet for å engasjere seg og evne til at oppdage eller motstå tyranni.»
skriver Valdamar Valerian i en artikkel.

Valget er ditt

På den ene siden kan dette være drevet av pengeprofitt-motiver, med store selskaper som avhengighetsdanner oss til unødvendige og helsefarlige hverdagsprodukter, for deres egen vinning. På den andre siden kan fluoride-tilsettingen i vann være en konspirasjon – en del av et større spill med langt alvorligere hensikter enn kun pengeprofitt (med tanke på forskningsresultatene fra konsenstrasjonsleirene). Personlig tror jeg begge er en motivasjonsfaktor. Uansett hvordan du ser på det må fluoride tilbaketrekkes fra tannpasta, munnskyll, og det edle drikkevannet vårt! Det skjer først gjennom en masseoppvåkning blant forbrukerne og pågående protestmarkeringer utenfor Mattilsynet iogmed at vi spiser fluor er dette deres felt.

«Hvordan kan noen ha engang et lite snev av tillit til et mattilsyn som tillater Redbull men som advarer mot aprikoskjerner og forbyr Stevia – blant mange, mange, mange groteske eksempler – langt fra bare dette. Når forstanden uteblir i de beslutningene som tas, så må vi også forstå at det kan ligge sterke føringer bak som kommer fra annet hold.»
Ingunn Røiseland (Kjent vaksinemotstander)

Fluor er giftig, det er en grunn til at det står «Hvis svelget av barn under 6 år, oppsøk legehjelp umidellbart» på enkelte tuber. Det finnes tannkrem uten fluor, selv har jeg brukt fluoridefri aloevera tannpasta fra «Kingfisher» i et år med gode resultater, tennene blir faktisk hvitere og hjernen blir friskere. Mine personlige erfaringer bekrefter øvrig forskning om at fluor gir brunere tenner! Unngå Bon-Aqua fluor-flaskevann. Du kan avruse kroppen fra det toksiologiske stoffet på flere forskjellige metoder. Les mer her.

Enhver mor fortjener sannheten om fluor. Hvis de var klar over hva de gir sine kjære barn – ville vi sett flere oppgitte og allierte mødre ute i protester!

Steng fluoride-krana i Norge!

Ifølge Wikipedias referanser fra etablert vitenskap, er anbefalte grenser for fluor pr liter; 1mg. I Norge har Mattilsynet akseptert 1.5mg pr liter. Dette er selvfølgelig intet argument for å nedjustere mengden, da den virkelige grensen bør være null. Det vi ikke vet er hva de faktiske målingene i praksis utgjør i forhold til de oppgitte grenseverdiene i lovdata. Derfor har jeg opprettet en donasjonskampanje, hvor du kan gi en hundrelapp eller to og bidra til uavhengig forskning på det mest essensielle vi har i livet; drikkevannet vårt. Jeg vil foreta 3 prøver fra forskjellige steder i Oslo og Akershus, og sende inn prøvene til Eurofins AS.

http://nyhetsspeilet.chipin.com/drikkevann-underskelse

Fluoride-inntak over lengre perioder vil virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil forsvinne og vi vil alle bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil holde motstanden nede. Folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om faenskapet som foregår i vårt eget demokrati eller verden.

Jeg mistenker at verdiene er langt høyere i disse krevende tider hvor din fulle oppmerksomhet kreves for å følge med og gjennomskue løgnaktig politikk og profesjonell propaganda. Staten ansetter flere og flere «rådgivningseksperter» fra PR-Byråer. Når staten trenger «public relations» betyr det at forholdet mellom staten og folket er svekket grunnet mistillit, og derfor må hyener hyres slik at vi ikke kan se igjennom frykt med fornuft. Svineinfluensa-skandalen er et veldig minneverdig eksempel, der Karita Bekkemellem (tidligere AP politiker) ble ansatt som direktør for legemiddelindustrien og forsøkte å berolige folk med å brette opp ermene for en dødelig vaksine.

Fra lovdata.no

§ 15. Godkjenning av kjemiske produkter til behandling av drikkevann

«Kjemiske produkter til behandling av drikkevann, herunder produkter til desinfeksjon av drikkevann, skal være godkjent av det sentrale Mattilsynet. Mattilsynet skal føre en oppdatert liste over godkjente produkter. Godkjenningen gjelder i inntil 10 år eller inntil Mattilsynet finner det nødvendig å endre eller oppheve godkjenningen på bakgrunn av ny kunnskap og for å beskytte helse.»

Lovforslaget varer i 10 år og ble iverksatt 2002-01-01, dette er kort tid etter terrorangrepet og krigen mot terror reiste gjennom land og hus som svartedauen. Kan det være slik at dose-bestemmelsene økte med den hensikt av å dumme oss ned, slik at vi lot oss rive med den massive propagandaen menneskehistorien har opplevd i senere tid? (Terror, terror, terror, al-qaida, al-qaida, Osama, Osama, adlyd, adlyd, adlyd, adlyd)

Fra lovdata.no

«Kjemiske produkter til behandling av drikkevann og stoffene i produktet skal ha vært vurdert toksikologisk og ha vært gjenstand for vitenskapelig vurdering nasjonalt eller internasjonalt»

Norge henviser som vanlig til internasjonale forskningsrapporter. Det kan trygt sies at de mottar industrifinansiert forskning da Verdenshelseorganisasjon WHO er en privateid institusjon opprettet av de samme grusomme kapitalistene på 1930-40tallet. De fortsetter å klamre seg fast til de helseløse og samvittighetsløse oppfordringene idag og står fast på at fluor er sunt! Kan man nå si, etter så mange år med milliardfortjenester, at pengene ikke er motivet lenger?

Det er krigen mot din bevissthet det handler om, siden du har en tenkende hjerne og derfor ses på som en fare for deres verden bygget på løgner.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%

Om forfatteren

Profilbildet til Armin Bahrami

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.146 Kommentarer
1 2 3 4 5 6
 • Profilbildet til J.Johansen
  16. 05. 2010 klokken 13:09

  Pineal Gland og DMT
  http://www.riksavisen.no/?p=578

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Thunderdahl
  16. 05. 2010 klokken 16:53

  Den beste tannkremen er uten tvil Kinfisher Fennel Fluoride Free.Eneste skåret i gleden er at dem produserer den også med fluor.
  http://www.kingfishertoothpaste.com/flavours.html

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Thomasb
  16. 05. 2010 klokken 20:01

  http://www.altshop.no/nettbutikk/okologisk-tannkrem-sederolje-peppermynte-p-559.html
  Personlig syns jeg det er ett veldig bra alternativ til fluor tannkrem : )

  Visst noen er interessert kan de ta en kikk innom produsenten også, for mer info. http://www.ringingcedarsofrussia.org/Main/English/index.php

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Nixo
  16. 05. 2010 klokken 21:10

  Hvorfor kjøpe tannkrem idetheletatt?

  Du kan bruke verdens eldste tannrengjøringsprosedyre. Den er mer effektive enn noe tannkrem og helt gratis.

  Skyll munnen din ogdt med noen slurker av din egen urin.

  Svelg også urinen fordi den virker stimulerende og beskyttende mot sykdom også på andre måter.

  Puss så tennene med tannbørste dyppet i urin eller eventuelt i saltvann.

  Men politisk korrekte hygienehysteriske nordmenn gyser vel med tanke på å gjøre noe så grisete, enda det er sundt og effektivt og at urinen beskytter mot smittestoffer.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Armin Bahrami
   16. 05. 2010 klokken 23:33

   Det spørs da Nixo, om du er helsebevisst og spiser mye grønt ja, men ikke anbefal dagens junkfood norge til å drikke sin egen urin.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Michelle
   17. 05. 2010 klokken 08:16

   dagens urin er ikke ren nok tror jeg, da må du være økologisk frukterianer eller noe kanskje, jeg anbefaler heller enten eple (rengjør og friskner pusten), olivenolje (bakteriedrepende), salt eller kryddernellikolje (kjent for å være naturlig munnrengjøring innen naturmedisin osv) – sistnevnte veldig sterkt og kan etse på huden, men fungerer utmerket til munnskyll blandet med vann, bruk også tungeskrape da bakterier er på tungen, alt jeg nevner bør naturligvis være økologisk!

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til pean
  16. 05. 2010 klokken 23:10

  Hva er den/de konkrete grunner/unnskyldninger for å putte fluor i vannet?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til pean
   16. 05. 2010 klokken 23:41

   I Norge?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Sithious
    17. 05. 2010 klokken 00:08

    I Norge tilsetter man ikke fluoride til drikkevannet, men det finnes i drikkekildene våres.

    Det ble bestemt på rundt 80-tallet hvis jeg ikke husker feil, at man tiltross for at fluoride hadde gunstige egenskaper mot karies, ikke skulle tilsettes drikkevannet som et tiltak for tannhygene, ettersom en rekke forskningsrapporter indikerer at fluoride kan være svært skadelig for kroppen og enkelt individer er forebeholdt retten og ha ansvar for egen tannhygene.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til o
  16. 05. 2010 klokken 23:59

  Greier flour og trenge seg inn i kroppen via munnhulen ? ( i forbindelse med tannpuss ) Klart har man sprit i munnen vil det vel absorberes, men ?
  Det er galskap å benytte seg av dette avfallsproduktet nært «Pineal Gland» uansett dog.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Tarzan
  17. 05. 2010 klokken 15:24

  Får jeg bemerke at fluorid faktisk forekommer naturlig i mange drikkevann? Det ville da være merkelig om naturen hadde så store mengder av et stoff at det tok livet av biologiske skapninger som var avhengig av det for å overleve.

  Riktignok er fluor giftig i store doser, men det samme kan sis om jern, som du faktisk må ha i små mender for å overleve.

  Hvis tannleger hadde skumle motiver, ville de anbefalt deg å ikke ta fluor, dermed flere hull i befollningen, som gir mer penger i tannlegekassa.

  Jeg synes det samtidig er veldig hyklersk av NYhetsspeilet samtidig å promotere ting som sølvvann og MMS, som nok er mer skadelige for organismen enn f.eks fluor og aspartam er.

  Hvor er denne forskningen som viser at fluor er så farlig?? Sikkerheten til fluor er vært studert i 50 år. Kan dere vennligst finne frem denne forskningen. Dere har nok ikke sett den engang, men bare sitere andre fluormotstandere som videresitere andre. Det hjelper ikke å sitere forsningsrapporter fra 1940. Vitenskapen står ikke stille som alternativ medisin gjør, det lønner seg å finne nyere data.

  Eur Arch Paediatr Dent. 2009 Sep;10(3):141-8.
  Water fluoridation.
  Parnell C, Whelton H, O’Mullane D.

  «The results of the three reviews showed that water fluoridation is effective at reducing caries in children and adults. With the exception of dental fluorosis, no association between adverse effects and water fluoridation has been established»

  Evid Based Dent. 2008;9(2):39-43.
  A systematic review of the efficacy and safety of fluoridation.
  Yeung CA.
  Department of Public Health, National Health Service Lanarkshire, Hamilton, Lanarkshire, Scotland, UK. nhmrc.publications@nhmrc.gov.au

  «After the review of the full papers of potentially eligible articles, 77 citations were included in the review.» «Fluoridation of drinking water remains the most effective and socially equitable means of achieving community-wide exposure to the caries prevention effects of fluoride.»

  BMJ. 2000 Oct 7;321(7265):855-9.
  Systematic review of water fluoridation.
  McDonagh MS, Whiting PF, Wilson PM, Sutton AJ, Chestnutt I, Cooper J, Misso K, Bradley M, Treasure E, Kleijnen J.
  NHS Centre for Reviews and Dissemination, University of York, York YO10 5DD.

  «The evidence of a beneficial reduction in caries should be considered together with the increased prevalence of dental fluorosis. There was no clear evidence of other potential adverse effects»

  Osv. Detter erreview artikler som slår sammen resultater fra mange andre artikler og resultater. Fluor i anbefalte mengder er bra mot karies og bortsett fra fluorosis er det ikke dokumentert andre uheldige bivirkninger. Skal man stole på noe bør man ta i bruk reviewartikler siden mange mindre enkeltstudier kan viser blandede resultater, mens det her er letter å se hele bildet.

  Dette er da meget gode beviser på at fluor er trygt. Hvorfor er dette ikke til å stole på?
  Hvis alt som helsemyndighetene anbefaler automatisk må være farlig, synes jeg dere virkelig bør granske hvorfor dere tenker slik.

  Som i sammenligning med sølvvann og fluor. Dette dreier seg ikke om det som foreligger av bevis, men en overbevisning på at myndigheter og legemiddelfirma er ute etter å ta deg eller at de ikke vet hva de gjør. Denne holdningen gjør dere blinde for all annen argumentasjon som med god grunner sier at fluor er trygt. Samtidig blit alt som myndighetene ikke anbefaler ikke trygt. Sølvvann er dermed greit.

  Skal vi kanskje forsølve vannforsyningen vår? Hadde det vært lurt?

  Så nei, deres oppfatning dreier seg ikke om bevis, men på en tilnærmet religøs ovebevisning på at myndighetene er ute etter å forgifte dere.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Armin Bahrami
   17. 05. 2010 klokken 15:50

   Du har tydeligvis ikke lest et snev av innholdet i artikkelen men kaster deg ut med engang på internet for å finne artikler som kan bekrefte at fluor er ufarlig og at myndighetene har som regel rett med alt de gjør.

   “Da fluor akkumuleres i kroppen og tilførsel nedsetter intelligensen, blir sluttresultatet, at befolkningen får mindre mulighet for å engasjere seg og evne til at oppdage eller motstå tyranni.”

   Du er et tydelig eksempel på hva fluor gjør med folk..

   Hadde du lest kommentarene, eller sett på periodesystem-tabellen, kansje ville du sett at Kaliumfluor finnes naturlig og har ingen skade på kroppen din men tannleger bruker natriummonofluoridfosfat som er skadelig på indre organer, hjerne og cellene dine. Det er gode forskningsrapporter i de utallige linkene jeg har vedlagt, så om du bruker mer enn 3minutter på artikkelen er du noe smartere idag du også.

   Hva har sølvvan med det her og gjøre?

   Jeg nevnte også i artikkelen at myndighetene snakker til fluoridemotstanderne med døve ører, de er fastbestemt på å holde fokuset på at fluor er noe for tennene, på den måten unngår de den forskningen som viser at fluor skader resten av kroppen.

   Det blir som om du kom tilbake til legen etter at han har operert feil ben og han ser på deg og sier » ja men er du ikke glad du bare har et kne problem nå» ?

   Den dagen myndighetene begynner å forske på fluorbruk på andre områder enn kun tenner, er den dagen de må unnskylde seg for å ha lyvet til befolkningen i 50 år.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Tarzan
    17. 05. 2010 klokken 16:15

    «Du har tydeligvis ikke lest et snev av innholdet i artikkelen men kaster deg ut med engang på internet for å finne artikler som kan bekrefte at fluor er ufarlig og at myndighetene har som regel rett med alt de gjør.»

    Ja det er riktig. Poenget er at jeg faktisk fant de også. Hva er dine kommentarer til disse artiklene?

    Vi bruker ikke natriummonofluoridfosfat men saltet natriumfluorid. Slå opp Flux på felleskatalogen.no

    «Jeg nevnte også i artikkelen at myndighetene snakker til fluoridemotstanderne med døve ører, de er fastbestemt på å holde fokuset på at fluor er noe for tennene, på den måten unngår de den forskningen som viser at fluor skader resten av kroppen.»

    Dette er bare noe du tror. Samtidig vil jeg gjeren se denne forskningen du snakker om. Hvor er den da??? GI meg en god reviewartikkel som viser at fluor er skadelig og ikke gamle små studier med negative resultat som overskygges av den overveldende mengde data som sier at fluor er trygt.
    Bevisbyrden er på deg.

    «Den dagen myndighetene begynner å forske på fluorbruk på andre områder enn kun tenner, er den dagen de må unnskylde seg for å ha lyvet til befolkningen i 50 år.»

    Det er forsket mye på fluor. tror du man tilsetter fluor i drikkevannet uten førsrt å ha sjekket sikkerheten???? Jeg har jo nettopp gitt det artikler som legger sammen en konklusjon basert på rundt 100 artikler og koklusjonen er at fluor er trygt

    Hvordan kan du si at dette ikke er forsket på?

    Ren benektelse, ikke annet.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Monica Waade
     17. 05. 2010 klokken 16:59

     Tarzan så du videoene jeg la inn på side 1 i kommentarene her, tror du at fluor er dødelig gift bare for hester og hunder?

     Kvikksølv var forsket på og godkjent av myndighetene, og tannlegene fylte mange tonn av giften i oss for det var lenge såkalt ufarlig å putte i tennene våre. Men sannheten viste seg å være en helt annen, se link i samme kommentar som videoene og les denne artikkelen min; http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/helseterror-i-offentlig-regi/

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     17. 05. 2010 klokken 17:34

     Er det mulig Tarzan ?
     Har du bodd i junglen hele livet og bare spist bananer ?

     Her kan du lese hva forbundet Tenner og Helse skriver
     Det er riklig med fakta og boltre seg i …

     Fluor er en kraftig protoplasmisk gift, mere giftigt end bly og næsten ligeså giftigt som arsenik. Fluor påvirker cellernes stofskifte og har en carsinogen virkning. Fluor påstås stadigvæk i dag, at virke hæmmende på cariesudviklingen. I de sidste fyrre år har der som bekendt foregået en kraftig annoncering om, at vi, for at få færre huller, skal tilsætte fluor til tandpasta, mundskyllevand, tyggegummi, tandfyldningsmaterialer, tandcementer og tandlak. Vi er desuden blevet kraftig opfordret til, at vores børn fik fluorskylninger, fluortabletter og fluorpenslinger.

     http://www.tenneroghelse.no/default.asp?page=34&article=17

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til Armin Bahrami
  17. 05. 2010 klokken 15:53

  Colgate og tannpasta produsenter sier at du trenger like mye tannpasta som lengden på tannbørsten. 😀

  Du trenger bare en skvett, men de vil at du skal få i deg mest fluor samtidig som du må løpe tilbake til butikken for å kjøpe ny tube!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Tarzan
  17. 05. 2010 klokken 19:31

  Mulig jeg har ordlagt meg litt feil, men poenget jeg prøver å understreke er at fluor innenfor de anbefalte grensen ikke er farlig.

  Når det gjelder fluoridisering av drikkvannsforsyning er jeg imot det.
  Det er usannsynelig at selv store mengde vanninntak skal ha noen negativ effekt, men allikevel det slippe ut medisiner og dosere utifra hvor mye man drikker av vann blir litt feil.

  Nå gjøres ikke dette i Norge riktignok, og bra er det:)

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Armin Bahrami
   17. 05. 2010 klokken 19:37

   De fleste som drikker vann pleier ikke å skylle munnen før de svelger, så sånn sett treffer vannet såvidt de øvre tenna dine når du heller det ned ganen så hvordan de har lurt 50tallets befolkning med tidenes største hoax er et under! Kansje de fleste på den tiden var nettop ferdig med en verdenskrig og hadde hodet i andre tanker enn å følge med på fluoride debatten? Nå som vi har fakta på bordet, og antall eksperter fra 40tallet og 100dobbelte antallet eksperter idag fra legeforeninger, kreftforeninger og tannlegeforeninger som sier fluorid skulle aldri bli tatt i bruk så er det ikke værre enn 1- 2 – 3 – nei til fluor nei til tannkreeeem!

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Uenur
  17. 05. 2010 klokken 23:03

  For snart 30 år siden lånte jeg en bok på det lokale biblioteket.Den tok for seg all tilgjengelig forskning til den tid (rundt 79..),og konklusjonen var krystallklar allerede da.Fluor i veldig små mengder har en positiv effekt på akkurat tennene,men ingenting annet.Mengden som dengang ble dosert ut via tannlegene var vel noen hundre ganger større enn påvist-anbefalt dose,og så kom all drikkevannstilsetning i tillegg.Boken kunne videre vise til flere hundre prosent høyere antall tilfeller av skjelettsykdommer,med benskjørhet som den desidert hyppigste i områder med fluortilsetning i drikkevannet.

  GD Star Rating
  loading...

Legg inn dine tanker