Du leser nå
Fluorid-stopp nå!

11 minutter lesetidFluorid-stopp nå!

Enhver mor fortjener å få vite sannheten om fluor.

Vi lever i det jeg vil kalle et risikosamfunn i et av verdens tryggeste land. En konsentrasjonsleir der menneskenes konsentrasjon er beleiret og under stadige angrep fra forskjellige inntrengere.
Mobilmastene (også kjent som «kreftspredere») vokser som ugress i nærmiljøet. Kvikksølv er forbudt i Norge, men tillatt i norske barns blodårer via vaksiner. Dagligvarer tilsettes hjernebremsende ”monosodium glutamat» og den mislykkede rottegiften «aspartam». Dette er noen av giftene vi har vent oss til å leve med. Hodepinen og trøtthetsfølelelsen du opplever er du ikke alene om; og det er faktisk ikke oss det er noe galt med, det er statens (folkets) institusjoner som har tillatt forpesting av matvarene våre. Kanskje har de en baktanke om å holde deg passiv og undertrykket i revolusjonære tider?

Fluorid er et svært giftig stoff, mer giftig enn bly og nesten like giftig som arsenikk. Natriumfluorid ble tidligere brukt som rotte- og insektsgift. Mengden fluorid du får i deg gir ikke akutt død mener fluorid-tilhengerne, men det som dreper en rotte fort, vil muligens svekke deg i lengden. Argumentet at fluorid dreper rotter, men ikke mennesker, er ulogisk i mine øyne.

For hva er egentlig fluor? Fluor er et biprodukt (avfall) fra aluminiumsindustrien. Store, pengesterke og innlytelsesrike selskaper både i USA og Europa, som Aluminium Company of America (ALCOA), IG Farben i Tyskland, det engelske Imperial Chemical Industries (ICI), DuPont Standard Oil og flere forsøkte å utnytte sine biprodukter. Istedenfor å bruke store pengesummer på trygg avfallshåndtering, fant grusomme kapitalister ut at medmenneskers munn var det enkleste og mest lønnsomme stedet å kvitte seg med dette svært giftige stoffet samtidig som de fikk et nytt marked – fluormarkedet.

Fluor er så giftig, at geologer avgjør hvor farlig vulkansk aske fra Island er, i forhold til hvor mye fluor den inneholder. Empirisk forskning konstaterer at fluorid-utsatte mennesker og dyr får kreft og mutasjoner, så hvorfor har vi det fortsatt i munnen etter 50 år? Bare fordi noe har vært akseptert lenge, betyr det  ikke nødvendigvis at det er riktig.

Du er med på et ubetalt eksperiment vi kan ane resultatene av

Fluor-oppdagelsen er hyllet som en av tidenes største oppfinnelser ved siden av glødelampen, motorsykkelen og paraplyen. Produktet ble dyttet frem gjennom heavy propaganda. Store økonomiske interesser lå i bunn og gjennom bestikkelser og lobbyvirksomhet ble fluor innført i all hast og de tidligere advarslene fra for eksempel American Dental Association(ADA) ble oversett;

«Fluorides are general protoplasmic poisons, probably because of their capacity to modify the metabolism of cells by changing the permeability of the cell membrane and by inhibiting certain enzyme systems.«
Journal of the American Medical Association, Sept 18, 1943

På samme måte var tobakk i lengere perioder trygt for helsen og allment akseptert, men fluormafiaen har fortsatt et jerngrep på media. En dårlig vane kalt «tillit til autoriteter» er med på oppbyggingen og opprettholdelsen av korrupsjon. Flere delstater i Usa har nå stoppet Fluoride-dumpingen i drikkevannet, på oppfordring av en gruppe leger og menneskeinteresseorganisasjoner. (amerikansk nyhetssending).

Er våre tannleger klar over hva de gjør?

Propaganda til leger og tannleger gjennom yrkesoppveksten betrygget dem med enkle setninger på tavlen som » Fluor har med stor sannsynelighet nedsatt kariesfrekvensen». ADA(American Dental Association) imøtekommer og bortforklarer forskning som viser en klar årsak-virkning mellom fluoridefordøyelse og artithis, cellestoffskifte, kreft, benskjørhet og flere kroppslige sykdommer. De er også enige om en ting, at for mye fluor kan gi fluorise (brune flekker på tann). Hva med all den fluoriden som går ned i magen?

Forskning påberoper seg æren for å ha redusert karies i flere undersøkelser som følge av fluortilsetning i tannkrem og drikkevann. (Disse undersøkelsene svikter i å korrigere for logiske faktorer som bedre munnhygiene, sunnere og mindre sukkerholdig kost og forebyggende lakkering av tyggeoverflater.) Jeg har ikke lykkes i å finne forskning som beviser at fluor er godt for tennene, men tidlig på 20-30tallet, da fluor først ble anbefalt som kariesforebyggende, var den generelle tannhygienen svært dårlig i forhold til idag.

Hvis fluor er godt for tennene (og bare hvis!), hvorfor smører vi det ikke på tanna istedenfor å drikke det? Idag er mye av dietten også utsatt for små mengder fluoride da matindustri-prosessen bruker fluoride-tilsatt vann. Visste du at en grillpølse inneholder 30-50% vann? Det er nettopp her problemet ligger, vi spiser og drikker denne miljøgiften, og risikerer å få i oss altfor mye. Spesielt er det kritisk for de yngste i huset som tåler mindre ettersom blod-hjernehinnebarrieren ikke er ferdig utviklet. Det er nå på tide å dra i nødbremsen og slutte å være nøytrale på et tog i bevegelse på vei til det tankeløse samfunnet.

Det påstås stadig vekk at fluor er kariesforebyggende og de siste årene har vi blitt kraftig oppfordret til å bruke fluor i tannpasta, munnskyllevann, drikkevann, flaskevann, tyggegummi og tannfyllingsmaterialer. For noen måneder siden så jeg en reklame fra APOTEK1 (aka leggemiddelindustrien) der de oppfordrer alle til å bruke fluortannkrem og fluorvann, OG IKKE SKYLLE MUNNEN ETTERPÅ (direkte sitat)! I tillegg: Hvor mange av oss spiste ikke fluortabletter i barndommen?

«fluoridation … it is the greatest fraud that has ever been perpetrated and it has been perpetrated on more people than any other fraud has.»
– Dr. Professor Albert Schatz, (Microbiology), co-discoverer of Streptomycin, the cure for tuberculosis and numerous other bacterial infections.

Hvis vi ikke stopper fluoride snarest, vil vi møte på en rekke nye produktområder hvor fluor ønskes tilsatt. Under et opphold i Den Dominikanske Republikk var det umulig å spise mat uten fluor, da alt bordsalt er tilsatt fluor med FN og UNESCO’s anbefalinger om at fluor er et nødvendig byggestoff i kroppen din (dette stod på saltbøssa). Heldigvis takket Norge nei til fluor i bordsalt i 2006, men dette er bare første runde. I USA, på tross av ramaskrik fra legeforeninger om fluoride-stans, er matprodusentene i gang med å ”fluoridisere” Is-te, supper, sukker, barns iskrem, og frukt-juice.

Du ønskes lobotomert

Fluoride i Kinnsiske forskningsrapporter har bevist et nedsatt intelligensnivå og IQ hos barn som drikker fluoride og bruker fluor i dentalprodukter. Hvordan vises det i skolene idag? Hvordan gjør Norske barn det? Kan man si at det globale intelligensnivået er 20% lavere enn den alternative fremtidslinjen uten fluoride-bedraget?

I arbeidsleirene i Auschwitz i Tyskland og Gulag i Sovjet, var store kriminelle selskaper som IG Farben (idag kjent som BASF) og andre psykofarmasøytiske selskap tungt involvert i uetisk forskning på uskyldige medmennesker. Fluoride ble tilsatt i drikkevannet for å sterilisere, og tvinge fangene til likegyldighet, passivitet og underkastelse for å akseptere tvangsarbeid og fjerne motstandslysten til å rømme. Det perfekte fengsel, er der hvor fangene ikke vet at de er fengslet. Resultatene fra denne befolkningsgruppen var allerede på vei til [ bli større planer. Hvorfor ikke tilsette fluoride i drikkevannet til store populasjoner slik at de blir lettere medgjørlige og lydige for massekontroll? (god lesing om eksperimentene)

«Da fluor akkumuleres i kroppen og tilførsel nedsetter intelligensen, blir sluttresultatet, at befolkningen får mindre mulighet for å engasjere seg og evne til at oppdage eller motstå tyranni.»
skriver Valdamar Valerian i en artikkel.

Valget er ditt

På den ene siden kan dette være drevet av pengeprofitt-motiver, med store selskaper som avhengighetsdanner oss til unødvendige og helsefarlige hverdagsprodukter, for deres egen vinning. På den andre siden kan fluoride-tilsettingen i vann være en konspirasjon – en del av et større spill med langt alvorligere hensikter enn kun pengeprofitt (med tanke på forskningsresultatene fra konsenstrasjonsleirene). Personlig tror jeg begge er en motivasjonsfaktor. Uansett hvordan du ser på det må fluoride tilbaketrekkes fra tannpasta, munnskyll, og det edle drikkevannet vårt! Det skjer først gjennom en masseoppvåkning blant forbrukerne og pågående protestmarkeringer utenfor Mattilsynet iogmed at vi spiser fluor er dette deres felt.

«Hvordan kan noen ha engang et lite snev av tillit til et mattilsyn som tillater Redbull men som advarer mot aprikoskjerner og forbyr Stevia – blant mange, mange, mange groteske eksempler – langt fra bare dette. Når forstanden uteblir i de beslutningene som tas, så må vi også forstå at det kan ligge sterke føringer bak som kommer fra annet hold.»
Ingunn Røiseland (Kjent vaksinemotstander)

Fluor er giftig, det er en grunn til at det står «Hvis svelget av barn under 6 år, oppsøk legehjelp umidellbart» på enkelte tuber. Det finnes tannkrem uten fluor, selv har jeg brukt fluoridefri aloevera tannpasta fra «Kingfisher» i et år med gode resultater, tennene blir faktisk hvitere og hjernen blir friskere. Mine personlige erfaringer bekrefter øvrig forskning om at fluor gir brunere tenner! Unngå Bon-Aqua fluor-flaskevann. Du kan avruse kroppen fra det toksiologiske stoffet på flere forskjellige metoder. Les mer her.

Enhver mor fortjener sannheten om fluor. Hvis de var klar over hva de gir sine kjære barn – ville vi sett flere oppgitte og allierte mødre ute i protester!

Steng fluoride-krana i Norge!

Ifølge Wikipedias referanser fra etablert vitenskap, er anbefalte grenser for fluor pr liter; 1mg. I Norge har Mattilsynet akseptert 1.5mg pr liter. Dette er selvfølgelig intet argument for å nedjustere mengden, da den virkelige grensen bør være null. Det vi ikke vet er hva de faktiske målingene i praksis utgjør i forhold til de oppgitte grenseverdiene i lovdata. Derfor har jeg opprettet en donasjonskampanje, hvor du kan gi en hundrelapp eller to og bidra til uavhengig forskning på det mest essensielle vi har i livet; drikkevannet vårt. Jeg vil foreta 3 prøver fra forskjellige steder i Oslo og Akershus, og sende inn prøvene til Eurofins AS.

http://nyhetsspeilet.chipin.com/drikkevann-underskelse

Fluoride-inntak over lengre perioder vil virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil forsvinne og vi vil alle bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil holde motstanden nede. Folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om faenskapet som foregår i vårt eget demokrati eller verden.

Jeg mistenker at verdiene er langt høyere i disse krevende tider hvor din fulle oppmerksomhet kreves for å følge med og gjennomskue løgnaktig politikk og profesjonell propaganda. Staten ansetter flere og flere «rådgivningseksperter» fra PR-Byråer. Når staten trenger «public relations» betyr det at forholdet mellom staten og folket er svekket grunnet mistillit, og derfor må hyener hyres slik at vi ikke kan se igjennom frykt med fornuft. Svineinfluensa-skandalen er et veldig minneverdig eksempel, der Karita Bekkemellem (tidligere AP politiker) ble ansatt som direktør for legemiddelindustrien og forsøkte å berolige folk med å brette opp ermene for en dødelig vaksine.

Fra lovdata.no

§ 15. Godkjenning av kjemiske produkter til behandling av drikkevann

«Kjemiske produkter til behandling av drikkevann, herunder produkter til desinfeksjon av drikkevann, skal være godkjent av det sentrale Mattilsynet. Mattilsynet skal føre en oppdatert liste over godkjente produkter. Godkjenningen gjelder i inntil 10 år eller inntil Mattilsynet finner det nødvendig å endre eller oppheve godkjenningen på bakgrunn av ny kunnskap og for å beskytte helse.»

Lovforslaget varer i 10 år og ble iverksatt 2002-01-01, dette er kort tid etter terrorangrepet og krigen mot terror reiste gjennom land og hus som svartedauen. Kan det være slik at dose-bestemmelsene økte med den hensikt av å dumme oss ned, slik at vi lot oss rive med den massive propagandaen menneskehistorien har opplevd i senere tid? (Terror, terror, terror, al-qaida, al-qaida, Osama, Osama, adlyd, adlyd, adlyd, adlyd)

Fra lovdata.no

«Kjemiske produkter til behandling av drikkevann og stoffene i produktet skal ha vært vurdert toksikologisk og ha vært gjenstand for vitenskapelig vurdering nasjonalt eller internasjonalt»

Norge henviser som vanlig til internasjonale forskningsrapporter. Det kan trygt sies at de mottar industrifinansiert forskning da Verdenshelseorganisasjon WHO er en privateid institusjon opprettet av de samme grusomme kapitalistene på 1930-40tallet. De fortsetter å klamre seg fast til de helseløse og samvittighetsløse oppfordringene idag og står fast på at fluor er sunt! Kan man nå si, etter så mange år med milliardfortjenester, at pengene ikke er motivet lenger?

Det er krigen mot din bevissthet det handler om, siden du har en tenkende hjerne og derfor ses på som en fare for deres verden bygget på løgner.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
38%
Opplysende
13%
Inne på noe
1%
Usikker
0%
Dårlig
48%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

147 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *