Du leser nå
Fluorid-stopp nå!

10 minutter lesetidFluorid-stopp nå!

Enhver mor fortjener å få vite sannheten om fluor.

Vi lever i det jeg vil kalle et risikosamfunn i et av verdens tryggeste land. En konsentrasjonsleir der menneskenes konsentrasjon er beleiret og under stadige angrep fra forskjellige inntrengere.
Mobilmastene (også kjent som «kreftspredere») vokser som ugress i nærmiljøet. Kvikksølv er forbudt i Norge, men tillatt i norske barns blodårer via vaksiner. Dagligvarer tilsettes hjernebremsende ”monosodium glutamat» og den mislykkede rottegiften «aspartam». Dette er noen av giftene vi har vent oss til å leve med. Hodepinen og trøtthetsfølelelsen du opplever er du ikke alene om; og det er faktisk ikke oss det er noe galt med, det er statens (folkets) institusjoner som har tillatt forpesting av matvarene våre. Kanskje har de en baktanke om å holde deg passiv og undertrykket i revolusjonære tider?

Fluorid er et svært giftig stoff, mer giftig enn bly og nesten like giftig som arsenikk. Natriumfluorid ble tidligere brukt som rotte- og insektsgift. Mengden fluorid du får i deg gir ikke akutt død mener fluorid-tilhengerne, men det som dreper en rotte fort, vil muligens svekke deg i lengden. Argumentet at fluorid dreper rotter, men ikke mennesker, er ulogisk i mine øyne.

For hva er egentlig fluor? Fluor er et biprodukt (avfall) fra aluminiumsindustrien. Store, pengesterke og innlytelsesrike selskaper både i USA og Europa, som Aluminium Company of America (ALCOA), IG Farben i Tyskland, det engelske Imperial Chemical Industries (ICI), DuPont Standard Oil og flere forsøkte å utnytte sine biprodukter. Istedenfor å bruke store pengesummer på trygg avfallshåndtering, fant grusomme kapitalister ut at medmenneskers munn var det enkleste og mest lønnsomme stedet å kvitte seg med dette svært giftige stoffet samtidig som de fikk et nytt marked – fluormarkedet.

Fluor er så giftig, at geologer avgjør hvor farlig vulkansk aske fra Island er, i forhold til hvor mye fluor den inneholder. Empirisk forskning konstaterer at fluorid-utsatte mennesker og dyr får kreft og mutasjoner, så hvorfor har vi det fortsatt i munnen etter 50 år? Bare fordi noe har vært akseptert lenge, betyr det  ikke nødvendigvis at det er riktig.

Du er med på et ubetalt eksperiment vi kan ane resultatene av

Fluor-oppdagelsen er hyllet som en av tidenes største oppfinnelser ved siden av glødelampen, motorsykkelen og paraplyen. Produktet ble dyttet frem gjennom heavy propaganda. Store økonomiske interesser lå i bunn og gjennom bestikkelser og lobbyvirksomhet ble fluor innført i all hast og de tidligere advarslene fra for eksempel American Dental Association(ADA) ble oversett;

«Fluorides are general protoplasmic poisons, probably because of their capacity to modify the metabolism of cells by changing the permeability of the cell membrane and by inhibiting certain enzyme systems.«
Journal of the American Medical Association, Sept 18, 1943

På samme måte var tobakk i lengere perioder trygt for helsen og allment akseptert, men fluormafiaen har fortsatt et jerngrep på media. En dårlig vane kalt «tillit til autoriteter» er med på oppbyggingen og opprettholdelsen av korrupsjon. Flere delstater i Usa har nå stoppet Fluoride-dumpingen i drikkevannet, på oppfordring av en gruppe leger og menneskeinteresseorganisasjoner. (amerikansk nyhetssending).

Er våre tannleger klar over hva de gjør?

Propaganda til leger og tannleger gjennom yrkesoppveksten betrygget dem med enkle setninger på tavlen som » Fluor har med stor sannsynelighet nedsatt kariesfrekvensen». ADA(American Dental Association) imøtekommer og bortforklarer forskning som viser en klar årsak-virkning mellom fluoridefordøyelse og artithis, cellestoffskifte, kreft, benskjørhet og flere kroppslige sykdommer. De er også enige om en ting, at for mye fluor kan gi fluorise (brune flekker på tann). Hva med all den fluoriden som går ned i magen?

Forskning påberoper seg æren for å ha redusert karies i flere undersøkelser som følge av fluortilsetning i tannkrem og drikkevann. (Disse undersøkelsene svikter i å korrigere for logiske faktorer som bedre munnhygiene, sunnere og mindre sukkerholdig kost og forebyggende lakkering av tyggeoverflater.) Jeg har ikke lykkes i å finne forskning som beviser at fluor er godt for tennene, men tidlig på 20-30tallet, da fluor først ble anbefalt som kariesforebyggende, var den generelle tannhygienen svært dårlig i forhold til idag.

Hvis fluor er godt for tennene (og bare hvis!), hvorfor smører vi det ikke på tanna istedenfor å drikke det? Idag er mye av dietten også utsatt for små mengder fluoride da matindustri-prosessen bruker fluoride-tilsatt vann. Visste du at en grillpølse inneholder 30-50% vann? Det er nettopp her problemet ligger, vi spiser og drikker denne miljøgiften, og risikerer å få i oss altfor mye. Spesielt er det kritisk for de yngste i huset som tåler mindre ettersom blod-hjernehinnebarrieren ikke er ferdig utviklet. Det er nå på tide å dra i nødbremsen og slutte å være nøytrale på et tog i bevegelse på vei til det tankeløse samfunnet.

Det påstås stadig vekk at fluor er kariesforebyggende og de siste årene har vi blitt kraftig oppfordret til å bruke fluor i tannpasta, munnskyllevann, drikkevann, flaskevann, tyggegummi og tannfyllingsmaterialer. For noen måneder siden så jeg en reklame fra APOTEK1 (aka leggemiddelindustrien) der de oppfordrer alle til å bruke fluortannkrem og fluorvann, OG IKKE SKYLLE MUNNEN ETTERPÅ (direkte sitat)! I tillegg: Hvor mange av oss spiste ikke fluortabletter i barndommen?

«fluoridation … it is the greatest fraud that has ever been perpetrated and it has been perpetrated on more people than any other fraud has.»
– Dr. Professor Albert Schatz, (Microbiology), co-discoverer of Streptomycin, the cure for tuberculosis and numerous other bacterial infections.

Hvis vi ikke stopper fluoride snarest, vil vi møte på en rekke nye produktområder hvor fluor ønskes tilsatt. Under et opphold i Den Dominikanske Republikk var det umulig å spise mat uten fluor, da alt bordsalt er tilsatt fluor med FN og UNESCO’s anbefalinger om at fluor er et nødvendig byggestoff i kroppen din (dette stod på saltbøssa). Heldigvis takket Norge nei til fluor i bordsalt i 2006, men dette er bare første runde. I USA, på tross av ramaskrik fra legeforeninger om fluoride-stans, er matprodusentene i gang med å ”fluoridisere” Is-te, supper, sukker, barns iskrem, og frukt-juice.

Du ønskes lobotomert

Fluoride i Kinnsiske forskningsrapporter har bevist et nedsatt intelligensnivå og IQ hos barn som drikker fluoride og bruker fluor i dentalprodukter. Hvordan vises det i skolene idag? Hvordan gjør Norske barn det? Kan man si at det globale intelligensnivået er 20% lavere enn den alternative fremtidslinjen uten fluoride-bedraget?

I arbeidsleirene i Auschwitz i Tyskland og Gulag i Sovjet, var store kriminelle selskaper som IG Farben (idag kjent som BASF) og andre psykofarmasøytiske selskap tungt involvert i uetisk forskning på uskyldige medmennesker. Fluoride ble tilsatt i drikkevannet for å sterilisere, og tvinge fangene til likegyldighet, passivitet og underkastelse for å akseptere tvangsarbeid og fjerne motstandslysten til å rømme. Det perfekte fengsel, er der hvor fangene ikke vet at de er fengslet. Resultatene fra denne befolkningsgruppen var allerede på vei til [ bli større planer. Hvorfor ikke tilsette fluoride i drikkevannet til store populasjoner slik at de blir lettere medgjørlige og lydige for massekontroll? (god lesing om eksperimentene)

«Da fluor akkumuleres i kroppen og tilførsel nedsetter intelligensen, blir sluttresultatet, at befolkningen får mindre mulighet for å engasjere seg og evne til at oppdage eller motstå tyranni.»
skriver Valdamar Valerian i en artikkel.

Valget er ditt

På den ene siden kan dette være drevet av pengeprofitt-motiver, med store selskaper som avhengighetsdanner oss til unødvendige og helsefarlige hverdagsprodukter, for deres egen vinning. På den andre siden kan fluoride-tilsettingen i vann være en konspirasjon – en del av et større spill med langt alvorligere hensikter enn kun pengeprofitt (med tanke på forskningsresultatene fra konsenstrasjonsleirene). Personlig tror jeg begge er en motivasjonsfaktor. Uansett hvordan du ser på det må fluoride tilbaketrekkes fra tannpasta, munnskyll, og det edle drikkevannet vårt! Det skjer først gjennom en masseoppvåkning blant forbrukerne og pågående protestmarkeringer utenfor Mattilsynet iogmed at vi spiser fluor er dette deres felt.

«Hvordan kan noen ha engang et lite snev av tillit til et mattilsyn som tillater Redbull men som advarer mot aprikoskjerner og forbyr Stevia – blant mange, mange, mange groteske eksempler – langt fra bare dette. Når forstanden uteblir i de beslutningene som tas, så må vi også forstå at det kan ligge sterke føringer bak som kommer fra annet hold.»
Ingunn Røiseland (Kjent vaksinemotstander)

Fluor er giftig, det er en grunn til at det står «Hvis svelget av barn under 6 år, oppsøk legehjelp umidellbart» på enkelte tuber. Det finnes tannkrem uten fluor, selv har jeg brukt fluoridefri aloevera tannpasta fra «Kingfisher» i et år med gode resultater, tennene blir faktisk hvitere og hjernen blir friskere. Mine personlige erfaringer bekrefter øvrig forskning om at fluor gir brunere tenner! Unngå Bon-Aqua fluor-flaskevann. Du kan avruse kroppen fra det toksiologiske stoffet på flere forskjellige metoder. Les mer her.

Enhver mor fortjener sannheten om fluor. Hvis de var klar over hva de gir sine kjære barn – ville vi sett flere oppgitte og allierte mødre ute i protester!

Steng fluoride-krana i Norge!

Ifølge Wikipedias referanser fra etablert vitenskap, er anbefalte grenser for fluor pr liter; 1mg. I Norge har Mattilsynet akseptert 1.5mg pr liter. Dette er selvfølgelig intet argument for å nedjustere mengden, da den virkelige grensen bør være null. Det vi ikke vet er hva de faktiske målingene i praksis utgjør i forhold til de oppgitte grenseverdiene i lovdata. Derfor har jeg opprettet en donasjonskampanje, hvor du kan gi en hundrelapp eller to og bidra til uavhengig forskning på det mest essensielle vi har i livet; drikkevannet vårt. Jeg vil foreta 3 prøver fra forskjellige steder i Oslo og Akershus, og sende inn prøvene til Eurofins AS.

http://nyhetsspeilet.chipin.com/drikkevann-underskelse

Fluoride-inntak over lengre perioder vil virke som et bedøvende og beroligende middel, den opprørske følelsen i et undertrykt samfunn vil forsvinne og vi vil alle bli nikkedukker for staten. Å gjøre folk depressive i en opprømt populasjon vil holde motstanden nede. Folk gidder rett og slett ikke å bry seg lenger om faenskapet som foregår i vårt eget demokrati eller verden.

Jeg mistenker at verdiene er langt høyere i disse krevende tider hvor din fulle oppmerksomhet kreves for å følge med og gjennomskue løgnaktig politikk og profesjonell propaganda. Staten ansetter flere og flere «rådgivningseksperter» fra PR-Byråer. Når staten trenger «public relations» betyr det at forholdet mellom staten og folket er svekket grunnet mistillit, og derfor må hyener hyres slik at vi ikke kan se igjennom frykt med fornuft. Svineinfluensa-skandalen er et veldig minneverdig eksempel, der Karita Bekkemellem (tidligere AP politiker) ble ansatt som direktør for legemiddelindustrien og forsøkte å berolige folk med å brette opp ermene for en dødelig vaksine.

Fra lovdata.no

§ 15. Godkjenning av kjemiske produkter til behandling av drikkevann

«Kjemiske produkter til behandling av drikkevann, herunder produkter til desinfeksjon av drikkevann, skal være godkjent av det sentrale Mattilsynet. Mattilsynet skal føre en oppdatert liste over godkjente produkter. Godkjenningen gjelder i inntil 10 år eller inntil Mattilsynet finner det nødvendig å endre eller oppheve godkjenningen på bakgrunn av ny kunnskap og for å beskytte helse.»

Lovforslaget varer i 10 år og ble iverksatt 2002-01-01, dette er kort tid etter terrorangrepet og krigen mot terror reiste gjennom land og hus som svartedauen. Kan det være slik at dose-bestemmelsene økte med den hensikt av å dumme oss ned, slik at vi lot oss rive med den massive propagandaen menneskehistorien har opplevd i senere tid? (Terror, terror, terror, al-qaida, al-qaida, Osama, Osama, adlyd, adlyd, adlyd, adlyd)

Fra lovdata.no

«Kjemiske produkter til behandling av drikkevann og stoffene i produktet skal ha vært vurdert toksikologisk og ha vært gjenstand for vitenskapelig vurdering nasjonalt eller internasjonalt»

Norge henviser som vanlig til internasjonale forskningsrapporter. Det kan trygt sies at de mottar industrifinansiert forskning da Verdenshelseorganisasjon WHO er en privateid institusjon opprettet av de samme grusomme kapitalistene på 1930-40tallet. De fortsetter å klamre seg fast til de helseløse og samvittighetsløse oppfordringene idag og står fast på at fluor er sunt! Kan man nå si, etter så mange år med milliardfortjenester, at pengene ikke er motivet lenger?

Det er krigen mot din bevissthet det handler om, siden du har en tenkende hjerne og derfor ses på som en fare for deres verden bygget på løgner.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
40%
Opplysende
12%
Inne på noe
1%
Usikker
0%
Dårlig
47%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

152
Kommentarer

avatar
53 Comment threads
99 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
PatriotAradornHansHans GaarderBalle Clorin Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
PcB
Abonnent
PcB

Æsj, jeg blir dårlig! Det er helt forkastelig at en slik gift kan være tillatt! En bra artikkel om et viktig tema! Takk

Mike Cechanowicz
Skribent

Jeg vet ikke om du fikk det med deg her Armin, men fluor er også en ofte brukt aktiv ingrediens i en god del antidepressive – er det rart at mange av disse menneskene klikker for helt og skyter folk ned. Slik har det gått med mange massedraps saker i usa. Så snakker de om økt våpen kontroll isteden for økt pille kontroll.

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Så og si alle som går bananas og skyter sin familie eller med-elever (skole-drapene) så og si ALT slikt utføres av folk som går på pykofarmaka, og dette er også knyttet til mind-control forskningen ofte. Det belyses aldri i media, men om man undersøker i hvert enkelt tilfelle så finner man alltid psykofarmaka..

Ja, man burde ha mer pillekontroll. Antall våpen kan også medføre at de blir brukt mer, de fleste ønsker ikke Usa-tilstander i Norge. Er klar over momentet med å avvepne befolkningen også.. men de fleste av oss har ikke våpen uansett. Dr Rauni-Leena L Kilde mener at skoledrapene i Finland helt klart ble trigget av mind control med den klare intensjon, å få mer våpenkontroll og reduksjon i antall våpen i den Finske befolkning, de har tradisjoner for jakt osv.

MortenB
Abonnent
MortenB

Kjøpte nettopp boken «HEALING The Gerson Way». Leser der at Dean Burk (NCI, National Cancer Institute) sier at «fluor er årsak til flere dødsfall av kreft, og gir kreft raskere enn noe annet kjemisk stoff»

Monica Waade
Skribent

Armin, all honnør til deg, du tar atter en gang opp et veldig viktig tema om vår forgiftede verden. Når man ser at fluor lett dreper en hest på 600 kg så behøver man ikke være mye oppegående for å skjønne hva det gjør med et menneske, i hvert fall et barn som ikke veier mer enn hestens hode. Dette paret mistet også noen av hundene sine;

Poisoned Horses Excerpts

Så nevner du heldigvis Mattilsynets rolle i forgiftningen av folket, det sunne alternativet Stevia forbys til fordel for dette;

Man behøver ikke være paranoid for å se at noen og noe vil oss til livs!:-(

Aradorn
Anonym
Aradorn

Tidlig 2000 tallet fant jeg en artikkel fra bio-ingeniører fra england. Hvorav den ene i teamet hadde fått MS.
Forsker teamet startet gransking, og kom fremt til at aspartam fra ( lett brus ) var årsaken. Denne artikkelen ble borte fra nettet igjen, rimelig kort tid etter at jeg kom over den.

vedkommende forsker som fikk påvist MS, var Cola’man ( pepsi max I guess ).

Har brukt vannrenser av typen omvedt osmose siden 2000. Den renser vannet : 99,7% rent.
Ufattelig nok, så har de nå slutta å produsere filteret :( til denne vannrenser’n.

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Fluor er rottegift, vekk med den!
«Nesten alle stoffer som inneholder fluor er giftige, men benbygningen til mennesker og alle andre pattedyr, avhenger av en liten dose fluor. For mye fluor (fluorforgiftning, fluorose) kan gjøre benbygningen og tennene skjøre og deformere knoklene. Fluor som finnes i drikkevann (estimert konsentrasjon på 1mg per liter) styrker tannemaljen og hindrer tannråte.

En kinesisk studie i 2003 indikerte at et fluorinntak som samsvarer med den mengden fluor en person får i seg fra drikkevann i USA, senket IQ’en til personene som var med i studiet.[3]

Fluor ble brukt i konsentrasjonsleirer under 2. verdenskrig, ettersom det ble hevdet at fangene ble lettere å kontrollere ved fluortilsetning i drikkevannet.[4]»
http://no.wikipedia.org/wiki/Fluor

Men så har vi jo masse sider som reklamerer for denne gifta:
«Barn og bruk av fluor
Fluor er det mest effektive midlet for å hindre at hull oppstår eller utvikler seg.
Det bidrar til at begynnende hull i emaljen leges og til at den blir mer motstandsdyktig mot syreangrep. Fluor hemmer også aktiviteten i bakterier som forårsaker hull.

Hva med fluor i drikkevann?
De aller fleste innbyggere i landet vårt drikker fluorfattig vann og får lite fluor tilført gjennom kosten. Alle disse vil ha god nytte av ekstra tilførsler av fluor daglig.
Men kanskje én av 100 i dette landet har nok fluor i drikkevannet. Vann fra en borebrønn kan inneholde mer fluor enn overflatevann. Apoteket, helsestasjonen eller tannklinikken på stedet vil være behjelpelig med å skaffe opplysninger om fluorinnhold i drikkevatn.»
http://www.helsenett.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1643

«Ønsker mer fluor
Britiske myndigheter ønsker mer fluor i drikkevannet. Men ekspertene diskuterer om det er en god idé.»
http://www.dinside.no/351300/%C3%98nsker-mer-fluor

Liten debatt angående fluorid-typer:
«En liten tilleggsinformasjon her kan være nødvendig. Det er 2 fluorider det snakkes om. Det naturlige som finnes i grunnvann og virker positivt på kroppen: KaliumFluorid. Det stoffet som opprinnelig skulle brukes innen tannhelse.
Det som brukes innen tannhelse er NatriumFluorid – rottegift – som er et avfallsprodukt fra aluminiumsindustrien. En fin måte å bli kvitt et avfallsstoff på – selg det som helsefrembringende.

Den farligste kombinasjonen her er når man blander disse 2 Fluoridene. Det skaper et kaos i kroppen.»
http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=133&ThreadID=257381

Så, spørsmålet er: Hvorfor reklamerer de offentlige helseorganene for fluor, når de personlige erfaringer er de motsatte? :D

Rainbow
Abonnent
Rainbow

Takk for en viktig og ikke minst tankevekkende artikkel! :)
Fra nå av skal jeg kjøpe tannkrem uten fluor – ingen tvil om det! Men er det noen som vet hvor man får kjøpt det? Har ikke sett at de har det i vanlige butikkjeder som ica, rimi osv. Helsekostbutikker kanskje?

Kjetil S
Skribent
Rainbow
Abonnent
Rainbow

Takker! :)

Thor
Abonnent
Thor

Og i helsekostforettninger,brukt aloe vera tannkremen i et år snart, minuset er prisen,alt fra 50 lappen og høyere..:)

twisty
Abonnent
twisty

Dette er jo egentlig gamle nyheter, men bra det tas opp igjen med jevne mellomrom, for flesteparten vet ennå ingenting. Prøvde å nevne noen av disse tingene til tannlegen min, hun så rart på meg – og kansje tenkte hun jeg var dum eller noe… Jeg har gått tilbake til tannkrem m/fluor siden jeg ikke har vært fornøyd med de tannkremene uten som jeg har prøvd. Får vel teste disse som er reklamert for her.
Må også legge til et par linker for å føle jeg har bidratt med noe :-)

1. http://video.google.com/videoplay?docid=7319752042352089988#

2. http://video.google.com/videoplay?docid=-6551291488524526735#

smurfen
Moderator

Årsaken til tvangsforgiftningen av oss med Fluor stikker nok mye dypere en det Armin skriver her
Menneskene er utstyrt med noe som heter Pienal kjertlen som er en liten ertestor kjertel i hjernen som gjør at vi blir «magiske»
Det er den som gjør at vi kan føle energier i all masse rundt oss, som gjør at vi kan tilkynttest et universelt nettverk av bindinger til alt som lever
Det er den som gjør at nen kan Heale, tankelese osv osv….
Det er en rekke beskrivelser der urfolket brukte pinealkjertlen til og kontakte solen gjennom meditasjon der man så usynlige strenger knyttet seg til den universelle visdom og energier
Fra gamle egypten har man en mengde info om hvordan man brukte pinealkjerten

Fluorider og kvikksølv angriper nettop denne kjertlen, bedøver og ødlegger den
Telfeldig? neppe

http://www.youtube.com/watch?v=XSZQ3ixu7a4

Hitler tilsatte fluor i alle sine fangeleirer med stor suksess, faktisk med så stor sukse at Den norske stat i 1964 tvang folket over på fluor for og sikre sin egen makt og for og hindre at folket la seg opp i politiske avgjørelser

Alle seriøse forskningsraporter viser at med fluormengder som overstiger det vi får normalt tilført gjennom drikkevann ( 0,5 Umg ) gjør at tenner og skjelett ødlegges
Det forklarer jo hvorfor tannleger reklamere så mye for fluor, det ville jo vært rart om dem skulle bruke store resurser på og reklamere for noe som ville gjøre dem selv overflødige og arbeidsløse

Det er 2 ting som er merket med Smilys, fluortabletter og extesytabletter
Jeg ville heller gitt barnet mitt en extesy tablett en en fluortablett

Var til tannlegen gutten min på 6 her for 2 uker siden, har bevist holdt han unna fluor, men langt fra søtsaker og brus
Gutten hadde 100% perfekte tenner uten flekker og hull
Jeg løy som en Pinocio klona av en politiker og sa han fikk fluortabletter
ikke mindre en 4 ganger ble jeg formanet om hvor viktig det var og gi gutten fluortabletter av tannlegen der jeg måtte anstrenger meg for og ikke bryte ut JEG GIR FOR FAEN MEG GUTTEN HEROIN FREMFOR FLUOR, men klarte og beherske meg siden jeg er fulstendig klar over at nekter man barna fluor så er barnevernet raskt på plass :-/

Få ting jeg har brukt så mye tid på og studere som fluor så kan ikke få advart nok mot faenskapet
Ser en gulig missfarge på vannet eller merker en litt rar lukt så har vannet over 5 umg og begynner og bli svært farlig

J.Johansen
Skribent

Pineal Gland og DMT
http://www.riksavisen.no/?p=578

Thunderdahl
Abonnent

Den beste tannkremen er uten tvil Kinfisher Fennel Fluoride Free.Eneste skåret i gleden er at dem produserer den også med fluor.
http://www.kingfishertoothpaste.com/flavours.html

Thomasb
Abonnent
Thomasb

http://www.altshop.no/nettbutikk/okologisk-tannkrem-sederolje-peppermynte-p-559.html
Personlig syns jeg det er ett veldig bra alternativ til fluor tannkrem : )

Visst noen er interessert kan de ta en kikk innom produsenten også, for mer info. http://www.ringingcedarsofrussia.org/Main/English/index.php

Nixo
Abonnent
Nixo

Hvorfor kjøpe tannkrem idetheletatt?

Du kan bruke verdens eldste tannrengjøringsprosedyre. Den er mer effektive enn noe tannkrem og helt gratis.

Skyll munnen din ogdt med noen slurker av din egen urin.

Svelg også urinen fordi den virker stimulerende og beskyttende mot sykdom også på andre måter.

Puss så tennene med tannbørste dyppet i urin eller eventuelt i saltvann.

Men politisk korrekte hygienehysteriske nordmenn gyser vel med tanke på å gjøre noe så grisete, enda det er sundt og effektivt og at urinen beskytter mot smittestoffer.

Michelle
Skribent

dagens urin er ikke ren nok tror jeg, da må du være økologisk frukterianer eller noe kanskje, jeg anbefaler heller enten eple (rengjør og friskner pusten), olivenolje (bakteriedrepende), salt eller kryddernellikolje (kjent for å være naturlig munnrengjøring innen naturmedisin osv) – sistnevnte veldig sterkt og kan etse på huden, men fungerer utmerket til munnskyll blandet med vann, bruk også tungeskrape da bakterier er på tungen, alt jeg nevner bør naturligvis være økologisk!

pean
Abonnent
pean

Hva er den/de konkrete grunner/unnskyldninger for å putte fluor i vannet?

pean
Abonnent
pean

I Norge?

Sithious
Abonnent
Sithious

I Norge tilsetter man ikke fluoride til drikkevannet, men det finnes i drikkekildene våres.

Det ble bestemt på rundt 80-tallet hvis jeg ikke husker feil, at man tiltross for at fluoride hadde gunstige egenskaper mot karies, ikke skulle tilsettes drikkevannet som et tiltak for tannhygene, ettersom en rekke forskningsrapporter indikerer at fluoride kan være svært skadelig for kroppen og enkelt individer er forebeholdt retten og ha ansvar for egen tannhygene.

Michelle
Skribent

EViG TAKK KJÆRE ARMiN – DU ER FANTASTiSK!!!!!!! ALT DU SiER OG GJØR ERN SUPERT!!!!!!!!!!!!

o
Abonnent

Greier flour og trenge seg inn i kroppen via munnhulen ? ( i forbindelse med tannpuss ) Klart har man sprit i munnen vil det vel absorberes, men ?
Det er galskap å benytte seg av dette avfallsproduktet nært «Pineal Gland» uansett dog.

Tarzan
Abonnent
Tarzan

Får jeg bemerke at fluorid faktisk forekommer naturlig i mange drikkevann? Det ville da være merkelig om naturen hadde så store mengder av et stoff at det tok livet av biologiske skapninger som var avhengig av det for å overleve.

Riktignok er fluor giftig i store doser, men det samme kan sis om jern, som du faktisk må ha i små mender for å overleve.

Hvis tannleger hadde skumle motiver, ville de anbefalt deg å ikke ta fluor, dermed flere hull i befollningen, som gir mer penger i tannlegekassa.

Jeg synes det samtidig er veldig hyklersk av NYhetsspeilet samtidig å promotere ting som sølvvann og MMS, som nok er mer skadelige for organismen enn f.eks fluor og aspartam er.

Hvor er denne forskningen som viser at fluor er så farlig?? Sikkerheten til fluor er vært studert i 50 år. Kan dere vennligst finne frem denne forskningen. Dere har nok ikke sett den engang, men bare sitere andre fluormotstandere som videresitere andre. Det hjelper ikke å sitere forsningsrapporter fra 1940. Vitenskapen står ikke stille som alternativ medisin gjør, det lønner seg å finne nyere data.

Eur Arch Paediatr Dent. 2009 Sep;10(3):141-8.
Water fluoridation.
Parnell C, Whelton H, O’Mullane D.

«The results of the three reviews showed that water fluoridation is effective at reducing caries in children and adults. With the exception of dental fluorosis, no association between adverse effects and water fluoridation has been established»

Evid Based Dent. 2008;9(2):39-43.
A systematic review of the efficacy and safety of fluoridation.
Yeung CA.
Department of Public Health, National Health Service Lanarkshire, Hamilton, Lanarkshire, Scotland, UK. nhmrc.publications@nhmrc.gov.au

«After the review of the full papers of potentially eligible articles, 77 citations were included in the review.» «Fluoridation of drinking water remains the most effective and socially equitable means of achieving community-wide exposure to the caries prevention effects of fluoride.»

BMJ. 2000 Oct 7;321(7265):855-9.
Systematic review of water fluoridation.
McDonagh MS, Whiting PF, Wilson PM, Sutton AJ, Chestnutt I, Cooper J, Misso K, Bradley M, Treasure E, Kleijnen J.
NHS Centre for Reviews and Dissemination, University of York, York YO10 5DD.

«The evidence of a beneficial reduction in caries should be considered together with the increased prevalence of dental fluorosis. There was no clear evidence of other potential adverse effects»

Osv. Detter erreview artikler som slår sammen resultater fra mange andre artikler og resultater. Fluor i anbefalte mengder er bra mot karies og bortsett fra fluorosis er det ikke dokumentert andre uheldige bivirkninger. Skal man stole på noe bør man ta i bruk reviewartikler siden mange mindre enkeltstudier kan viser blandede resultater, mens det her er letter å se hele bildet.

Dette er da meget gode beviser på at fluor er trygt. Hvorfor er dette ikke til å stole på?
Hvis alt som helsemyndighetene anbefaler automatisk må være farlig, synes jeg dere virkelig bør granske hvorfor dere tenker slik.

Som i sammenligning med sølvvann og fluor. Dette dreier seg ikke om det som foreligger av bevis, men en overbevisning på at myndigheter og legemiddelfirma er ute etter å ta deg eller at de ikke vet hva de gjør. Denne holdningen gjør dere blinde for all annen argumentasjon som med god grunner sier at fluor er trygt. Samtidig blit alt som myndighetene ikke anbefaler ikke trygt. Sølvvann er dermed greit.

Skal vi kanskje forsølve vannforsyningen vår? Hadde det vært lurt?

Så nei, deres oppfatning dreier seg ikke om bevis, men på en tilnærmet religøs ovebevisning på at myndighetene er ute etter å forgifte dere.

Tarzan
Abonnent
Tarzan

Mulig jeg har ordlagt meg litt feil, men poenget jeg prøver å understreke er at fluor innenfor de anbefalte grensen ikke er farlig.

Når det gjelder fluoridisering av drikkvannsforsyning er jeg imot det.
Det er usannsynelig at selv store mengde vanninntak skal ha noen negativ effekt, men allikevel det slippe ut medisiner og dosere utifra hvor mye man drikker av vann blir litt feil.

Nå gjøres ikke dette i Norge riktignok, og bra er det:)

Uenur
Abonnent
Uenur

For snart 30 år siden lånte jeg en bok på det lokale biblioteket.Den tok for seg all tilgjengelig forskning til den tid (rundt 79..),og konklusjonen var krystallklar allerede da.Fluor i veldig små mengder har en positiv effekt på akkurat tennene,men ingenting annet.Mengden som dengang ble dosert ut via tannlegene var vel noen hundre ganger større enn påvist-anbefalt dose,og så kom all drikkevannstilsetning i tillegg.Boken kunne videre vise til flere hundre prosent høyere antall tilfeller av skjelettsykdommer,med benskjørhet som den desidert hyppigste i områder med fluortilsetning i drikkevannet.