Du leser nå
Dersom du er villig til å tenke utenfor den tradisjonelle boksen

1 minutt lesetidDersom du er villig til å tenke utenfor den tradisjonelle boksen

For den som velger å se på 2012 gjennom et filter som handler om en positiv utvikling av menneskets bevissthet, er denne filmen en av de beste samlingene noensinne. Mange ulike deltakere.

Mayakalenderen peker ut 11:11, 21.12.2012 som en tid der en gammel syklus avsluttes og en ny begynner. Massemedias underholdingsavdeling gjør det de kan for å skape skremmebilder av denne tiden – følgelig skapes frykt og forestillinger om en apokalypse av uante dimensjoner.Det er min overbevisning om at denne tiden handler om en overgang av bevissthet fra den fragmenterte virkelighetsoppfatning til den helhetlig virkelighetsoppfatning – for de som velger å se det slik. Mange mennesker over hele verden er i ferd med å sende ut det samme budskapet som også finnes i kornsirkler. Linken til følgende film er kanskje en av de beste samlinger jeg har sett. Filmen er lang – to timer og 41 minutter. Den støtter under Ra stoffet og artikkelen om den hypnotiske glimt inn i fremtiden.

Menneskeskapte- og naturkatastrofer ser ut til å stå i kø for å dra menneskeheten inn på et sted i sitt sinn der alle har to valg, å falle inn i fryktens paralyse og voldens karmaskapende drama, eller å øke sin egen bevissthet og innsikt om at vi har blitt lurt til å tro på en illusjon om at kamp, krig og dødeligheten er menneskehetens eneste vei fremover. I dag skal være en av de merkedagene der begivenhetene «tar av» – Utviklingen i midtøsten ser ut til å kunne passe bra inn i helhetsbildet.

http://www.youtube.com/user/in5d

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
33%
Opplysende
67%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Mike Cechanowicz
Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Kommentarer

67 kommentarer på "Dersom du er villig til å tenke utenfor den tradisjonelle boksen"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste