For den som velger å se på 2012 gjennom et filter som handler om en positiv utvikling av menneskets bevissthet, er denne filmen en av de beste samlingene noensinne. Mange ulike deltakere.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Bevissthet
  31.05.2010 10:50

Dersom du er villig til å tenke utenfor den tradisjonelle boksen

Mayakalenderen peker ut 11:11, 21.12.2012 som en tid der en gammel syklus avsluttes og en ny begynner. Massemedias underholdingsavdeling gjør det de kan for å skape skremmebilder av denne tiden – følgelig skapes frykt og forestillinger om en apokalypse av uante dimensjoner.Det er min overbevisning om at denne tiden handler om en overgang av bevissthet fra den fragmenterte virkelighetsoppfatning til den helhetlig virkelighetsoppfatning – for de som velger å se det slik. Mange mennesker over hele verden er i ferd med å sende ut det samme budskapet som også finnes i kornsirkler. Linken til følgende film er kanskje en av de beste samlinger jeg har sett. Filmen er lang – to timer og 41 minutter. Den støtter under Ra stoffet og artikkelen om den hypnotiske glimt inn i fremtiden.

Menneskeskapte- og naturkatastrofer ser ut til å stå i kø for å dra menneskeheten inn på et sted i sitt sinn der alle har to valg, å falle inn i fryktens paralyse og voldens karmaskapende drama, eller å øke sin egen bevissthet og innsikt om at vi har blitt lurt til å tro på en illusjon om at kamp, krig og dødeligheten er menneskehetens eneste vei fremover. I dag skal være en av de merkedagene der begivenhetene «tar av» – Utviklingen i midtøsten ser ut til å kunne passe bra inn i helhetsbildet.

http://www.youtube.com/user/in5d

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Mike Cechanowicz

Om forfatter

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.


Forfatters artikler: Se alle artikler av (122)Kommentarer

67 kommentarer

 1. Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

  Tusen takk! vakkert kornsirkel 😀

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til humanliber humanliber sier:

   Ja, takk for at dere på nyhetsspeilet holder meg oppdatert på nye tema. Dere er veldig kunnskapsrike og det er en fryd å lese her inne. Falt for denne flotte musikken der mange ulike kornsirkler vises i videoen. Det er universell musikk som går rett inn i sjelen. Fin å meditere til.

   http://www.youtube.com/watch?v=nUiJX4Ybs9w&feature=related

   Satser på at enda flere våkner nå etter at israelerne har vist slikt hat mot hjelpesendinger til Gaza. Bra media viser to sider av saken denne gangen og ikke bare lar det forbigå i stillhet. Hadde uansett vært vanskeligere, siden nordmenn var med i konvoien. De hadde fortalt historien sin videre.

   GD Star Rating
   loading...
 2. Profilbildet til Filoslack Filoslack sier:

  Skyt meg.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til aurum14 aurum14 sier:

  Kjempeartikkel den beste artikkel som forløbig er skrevet dette burde spres over alle media i hele verden ,de som ser denne filmen må jo begynne å lure på om mediabildet i verden er styrt av udugelige regjeringer verden over .få fjernet så godt som alle politikere og få inn ledere som gjør det beste for verdens befolkning.

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til Martinfinite Martinfinite sier:

  Jeg håper du vet at Mayaene var så «kloke» at de drepte mange tusenvis av folk i offer-ritualer til gudene sine. Og de har nøkkelen til bevissthetens utvikling?
  Kanskje gudene deres egentlig var demoner?
  Apropos kornsirkler.. tror du at det er de snille rombrødrene våre som har lagd de? hva om folk i det skjulte militæret, med all sin teknologi, lager disse sirklene?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til vidar vidar sier:

   uten å ha sett filmen over ennå (jeg vet ikke hvor mye den handler om kornsirkler) så anbefaler jeg deg med å starte å se den norske dokumentaren «kornsirkler – visittkort fra det ukjente» som kan bestilles fra kornsirkler.no.kommentaren din vitner om at du åpenbart ikke ahr studert fenomenet, men bare strør om deg med luftige antagelser.

   når det gjelder dittt første argument vdr. mayaene, så har jeg bare en ting å si: ta ballen, ikke mannen.»

   GD Star Rating
   loading...
  • Godt poeng Martin.!

   GD Star Rating
   loading...
  • For det første kan jeg ikke annet enn å forstå at mayakalenderen ble «gitt» til mayafolket fra et-intelligens. Jeg kan heller ikke annet enn å forstå at kulturer som en gang var veldig oppegående kan råtne på rot – bare se på USA – der de også ofrer sine folk til industrien.

   Du har heller ikke har satt deg inn i kornsirkel temaet og forstått at det er to ulike arter av et intelligens – positiv og negativ polariserte og der de negative driver med bortføring, mens de positive lager grafikk og lar deg velge hva du får ut av det.

   Din skeptisk er din fri vilje til å beholde. Du har kanskje heller ikke gidet å se filmen???

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til MajaG MajaG sier:

    Jeg holder med Martinfinite. Og har vært veldig opptatt av temaet selv, hvorvidt vi kan stole på Mayaene eller ikke. La oss tenke slik; Mayaene hadde guder. Jeg vet Sumererne hadde noen tilsvarende guder som de kalte Annunaki. De var visstnok kjemper. I Enoks bok (en apokryf skrift), er det snakk om at de fallene englene (Lucifer og hans “gjeng”) lager barn med jordens kvinner. Denne typen hybrid av demon og menneske kaltes Nephilim, og de var også kjemper. I Sumerernes religion var Annunaki hovedgudene, mens Nephilim var barna deres. Slik jeg har forstått det i hvert fall. Jeg antar at Mayaene trodde på noe av det samme, kanskje med andre navn. Så ja, hva om Mayaenes “guder” egentlig var demoner? Eller som mange også tror, utenomjordiske? Og hva om det egentlig går ut på det samme, samme hensikt, nemlig å lure mennesker bort fra den Ene virkelige Gud? Hva om det Mayaene ble fortalt for tusener av år siden egentlig var en eneste stor løgn, med en hensikt som kulminerer i disse dager? Og for alt vi vet er de som lager kornsirklene med på planen, det være seg utenomjordiske (Mayaenes demoniske “guder”) eller jordisk militære (teknologien deres er jo visstnok 1700 år frem i tid uten at vi leser om det i Illustrert Vitenskap eller noe annet sted.)

    GD Star Rating
    loading...
    • Dersom mayaene var den eneste kilden som peker i retning av 2012 hadde jeg kunnet være enig, men som det fremgår av filmen er det MANGE kilder. Derfor må du kanskje ta det mer på alvor.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MajaG MajaG sier:

     Svarknappen på ditt svar virket ikke, så jeg poster det her.

     Jeg synes det er merkelig at du sier du kunne vært enig i at Mayaenes guder er demoniske, hvis det ikke hadde vært for de andre kildene som peker i retning en «ascention», et paradigmeskifte i 2012. Hva vet vi om disse kildene? Baseres det ikke på kanaliserte beskjeder fra entiteter, RA, utenomjordiske, «ascended masters»? Hvilket bevis har vi for at de ikke er demoniske? Satan er en mester når det gjelder forkledning, og den største av de største når det gjelder løgner. Han har vist seg som en engel av lys. Og den største av hans løgner er at «vi kan bli som Gud.» Kan det ikke være en liten mulighet for at alt det man tror om 2012 kanskje kan være en del av planen om å forvirre mennesker, så de fjerner seg mer og mer fra Guds vilje? Jeg så en interessant video om emnet i 6 deler. Dere linket til siden som hadde den, men jeg husker ikke hvor det var. Norsk side.

     GD Star Rating
     loading...
   • Om tilbakestående maya folk eller amerikanaere….sakset fra dagens Internett

    A U.S. cage fighter ripped out the heart of his training partner while he was still alive after becoming convinced he was possessed by the devil, it was alleged today.
    Jarrod Wyatt also cut out Taylor Powell’s tongue and ripped off most of his face in a brutal assault that police said looked like a scene from a horror film, officers said.
    They claim they found the 26-year-old standing naked over his friend’s body with parts, including an eyeball, strewn around the blood splattered room in Klamath, California.
    Wyatt allegedly told police he had drunk a cup of tea spiked with hallucinogenic mushrooms and became convinced Powell was possessed.
    According to an autopsy Powell, 21, bled to death after his heart was ripped out.

    GD Star Rating
    loading...
  • Intelligens og viten har ingenting med sosial samvittighet og religionsutøvelse å gjøre. Det finnes tusenvis av eksempler på særdeles intelligente mennesker som er massemordere og samvittighetsløse psykopater.

   Jeg tror ikke de hadde nøkkelen til bevissthetens utvikling, men at de forstod bevissthet MYE bedre enn det vi gjør i dag av en enkelt grunn: De forstod at ALT henger sammen.

   Mayaene hadde en generell visdom om verden og bevissthet. At de tilbad mørke krefter og ofret mennesker for guders velvilje betyr vel egentlig at gudene de hadde var drittsekker :) Betyr det at vi bør se bort i fra informasjonen Mayaene hadde? Langt i fra. I verste fall kan vi lære fienden (mørke krefter) å kjenne, og det ser jeg på som en bra ting.

   Kornsirklene kan være laget av mange, men det en ting er jeg overbevist om: Det er ikke mulig for mennesker å lage de mest avanserte mønstrene uten særdeles avanserte hjelpemidler. Militæret? Hvorfor skulle de lage kornsirkler? Dersom det finnes et fornuftig svar på hvorfor har man som regel en god «case» :)

   GD Star Rating
   loading...
 5. Profilbildet til ahmetAL sier:

  Får ikke sett viden

  GD Star Rating
  loading...
 6. Det som er bra med denne filmen er at den viser arbeidet til mange forskjellige researchere, forskjellige metoder og tilnærminger til 2012 som jo er et spennende tema. Innledningen med Dannion Brinkley som har blitt truffet av lynet to ganger er forøvrig trigger nok til å se resten av filmen.

  Er man villig til å tenke på utsiden av boksen så hvorfor ikke Barbara Handclow: http://www.redicecreations.com/radio/2010/05may/RIR-100516.php

  «Barbara Hand Clow joins us to talk about her books “The Alchemy of Nine Dimensions”, “The Mayan Code” and “Catastrophobia”. We discuss the nature of the Cosmos, Consciousness, Evolution, the Creation Blueprint, the Mayan Code and Barbara takes us though a Journey of the Nine Dimensions»…

  GD Star Rating
  loading...
  • Hei Anders, Jeg har sett på linken til Barbara og hørt på en lang radio intervju. Hun sier at hun bruker Carl Callemans beregninger for mayakalenderen og i denne sammenheng mener hun at vi gjør vår entré i syvende dag 3, november i år. Calleman mener sluttdatoen er 2011, Illiuka sier det samme, og det samme mener RA. Problemet jeg har er hvorfor kornsirklene ser ut til å peke på den tradisjonellle slutt datoen 2012. Her oppstår en nokså stor konflikt. Jeg regner med at kornsirkel skaperene vet hva de driver med og at de kan kanskje være mer utrustet med info enn andre. Har du tanker omkring dette?

   GD Star Rating
   loading...
   • Det er ulike teser om kornsirkler, kanskje det er vår kollektive underbevissthet som manifisterer seg på åkrene, og hvis det er tilfelle så får vi håpe at vi ikke lurer oss selv da :) Det skal svært avansert teknologi til for å lage disse sirklene, og jeg har sett bl.a. New Swirled Order og vet at det er forsket masse på kornsirkler som tilsier at vi snakker om en form for høyere intelligens (eller svært avansert teknologi), ikke fulle engelskmenn på vei hjem fra puben. Om det er slik at sirklene forteller en annen historie enn de fremste researcherne på området, og sirklene er laget av venner der ute aka UFO Hessdalen fenomen som jeg ikke tror er militær-teknologi, så tror jeg ikke mine tanker per nå skal veie den ene eller den andre retningen.

    As you know, a message can get LOST in translation, and there is alot of translation regarding this very issue.

    De virker desperate de på toppen av hierakiet nå, se på alt som har skjedd i det siste, og i dag er verste chemtrail dagen jeg har sett siden 9 desember 2009 som var dagen før Obama kom ridende på UFO spiralen sin… mulig de er desperate fordi de vet at de har taper krigen om bevisstheten, Hanna Montana og Lady Gaga går ned på rankingen mens Synnøve Fjellbakk Taftø og Barbara Hand Clow går opp.

    Uansett, vi har nok ikke sett toppen av isberget med tanke på mayakalenderens sjette natt, håpet er at 3dje verdenskrig som klimaks på en flere tusenårs lang krig blir avverget, eller er det uungåelig? Det var mine tanker. La oss høre dine.

    GD Star Rating
    loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?