Du leser nå
Dersom du er villig til å tenke utenfor den tradisjonelle boksen

1 minutt lesetidDersom du er villig til å tenke utenfor den tradisjonelle boksen

For den som velger å se på 2012 gjennom et filter som handler om en positiv utvikling av menneskets bevissthet, er denne filmen en av de beste samlingene noensinne. Mange ulike deltakere.

Mayakalenderen peker ut 11:11, 21.12.2012 som en tid der en gammel syklus avsluttes og en ny begynner. Massemedias underholdingsavdeling gjør det de kan for å skape skremmebilder av denne tiden – følgelig skapes frykt og forestillinger om en apokalypse av uante dimensjoner.Det er min overbevisning om at denne tiden handler om en overgang av bevissthet fra den fragmenterte virkelighetsoppfatning til den helhetlig virkelighetsoppfatning – for de som velger å se det slik. Mange mennesker over hele verden er i ferd med å sende ut det samme budskapet som også finnes i kornsirkler. Linken til følgende film er kanskje en av de beste samlinger jeg har sett. Filmen er lang – to timer og 41 minutter. Den støtter under Ra stoffet og artikkelen om den hypnotiske glimt inn i fremtiden.

Menneskeskapte- og naturkatastrofer ser ut til å stå i kø for å dra menneskeheten inn på et sted i sitt sinn der alle har to valg, å falle inn i fryktens paralyse og voldens karmaskapende drama, eller å øke sin egen bevissthet og innsikt om at vi har blitt lurt til å tro på en illusjon om at kamp, krig og dødeligheten er menneskehetens eneste vei fremover. I dag skal være en av de merkedagene der begivenhetene «tar av» – Utviklingen i midtøsten ser ut til å kunne passe bra inn i helhetsbildet.

http://www.youtube.com/user/in5d

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
50%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Mike Cechanowicz
Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

67
Kommentarer

avatar
26 Comment threads
41 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
FalconMoleLillian SivertsenBelzeBobOtto Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
arifkarim
Abonnent
arifkarim

Tusen takk! vakkert kornsirkel :D

humanliber
Abonnent
humanliber

Ja, takk for at dere på nyhetsspeilet holder meg oppdatert på nye tema. Dere er veldig kunnskapsrike og det er en fryd å lese her inne. Falt for denne flotte musikken der mange ulike kornsirkler vises i videoen. Det er universell musikk som går rett inn i sjelen. Fin å meditere til.

http://www.youtube.com/watch?v=nUiJX4Ybs9w&feature=related

Satser på at enda flere våkner nå etter at israelerne har vist slikt hat mot hjelpesendinger til Gaza. Bra media viser to sider av saken denne gangen og ikke bare lar det forbigå i stillhet. Hadde uansett vært vanskeligere, siden nordmenn var med i konvoien. De hadde fortalt historien sin videre.

Filoslack
Abonnent

Skyt meg.

Jonny
Abonnent
Jonny

Berre å svelga, pust rolig og djupt :)

aurum14
Abonnent
aurum14

Kjempeartikkel den beste artikkel som forløbig er skrevet dette burde spres over alle media i hele verden ,de som ser denne filmen må jo begynne å lure på om mediabildet i verden er styrt av udugelige regjeringer verden over .få fjernet så godt som alle politikere og få inn ledere som gjør det beste for verdens befolkning.

Martinfinite
Abonnent
Martinfinite

Jeg håper du vet at Mayaene var så «kloke» at de drepte mange tusenvis av folk i offer-ritualer til gudene sine. Og de har nøkkelen til bevissthetens utvikling?
Kanskje gudene deres egentlig var demoner?
Apropos kornsirkler.. tror du at det er de snille rombrødrene våre som har lagd de? hva om folk i det skjulte militæret, med all sin teknologi, lager disse sirklene?

vidar
Abonnent
vidar

uten å ha sett filmen over ennå (jeg vet ikke hvor mye den handler om kornsirkler) så anbefaler jeg deg med å starte å se den norske dokumentaren «kornsirkler – visittkort fra det ukjente» som kan bestilles fra kornsirkler.no.kommentaren din vitner om at du åpenbart ikke ahr studert fenomenet, men bare strør om deg med luftige antagelser.

når det gjelder dittt første argument vdr. mayaene, så har jeg bare en ting å si: ta ballen, ikke mannen.»

Armin Bahrami
Skribent

Godt poeng Martin.!

Joste Dalsbreen
Abonnent
Joste Dalsbreen

Intelligens og viten har ingenting med sosial samvittighet og religionsutøvelse å gjøre. Det finnes tusenvis av eksempler på særdeles intelligente mennesker som er massemordere og samvittighetsløse psykopater.

Jeg tror ikke de hadde nøkkelen til bevissthetens utvikling, men at de forstod bevissthet MYE bedre enn det vi gjør i dag av en enkelt grunn: De forstod at ALT henger sammen.

Mayaene hadde en generell visdom om verden og bevissthet. At de tilbad mørke krefter og ofret mennesker for guders velvilje betyr vel egentlig at gudene de hadde var drittsekker :) Betyr det at vi bør se bort i fra informasjonen Mayaene hadde? Langt i fra. I verste fall kan vi lære fienden (mørke krefter) å kjenne, og det ser jeg på som en bra ting.

Kornsirklene kan være laget av mange, men det en ting er jeg overbevist om: Det er ikke mulig for mennesker å lage de mest avanserte mønstrene uten særdeles avanserte hjelpemidler. Militæret? Hvorfor skulle de lage kornsirkler? Dersom det finnes et fornuftig svar på hvorfor har man som regel en god «case» :)

ahmetAL
Anonym
ahmetAL

Får ikke sett viden

T
Skribent

Det som er bra med denne filmen er at den viser arbeidet til mange forskjellige researchere, forskjellige metoder og tilnærminger til 2012 som jo er et spennende tema. Innledningen med Dannion Brinkley som har blitt truffet av lynet to ganger er forøvrig trigger nok til å se resten av filmen.

Er man villig til å tenke på utsiden av boksen så hvorfor ikke Barbara Handclow: http://www.redicecreations.com/radio/2010/05may/RIR-100516.php

«Barbara Hand Clow joins us to talk about her books “The Alchemy of Nine Dimensions”, “The Mayan Code” and “Catastrophobia”. We discuss the nature of the Cosmos, Consciousness, Evolution, the Creation Blueprint, the Mayan Code and Barbara takes us though a Journey of the Nine Dimensions»…

~R
Abonnent
~R
Jostein Wold
Abonnent

Er enig med Mike her.
Ser ikke på Mayaenes profetier om 2012 som jordens undergang. Dommedag ser jeg på som begynnelsen på slutten, ang vår oppfatning og tankegang relatert til bevisstheten og hvordan vi så effektivt fragmenterer den opp.
2012 tror jeg er en overgang, en psykisk, åndelig og bevissthetsmessig transformasjon av vårt sanne selv og vår rolle i et samlet, helhetlig univers.
Helheten er alt som eksisterer og vil eksistere, i dette, eller alle andre uendelige antall universer./dimensjoner. Alt dette kan aldri noensinne være atskilt, men utgjør deler av et nett av innbyrdes sammenkoblede multidimensjonale prosesser. Vi er alle En`

chaanel
Abonnent
chaanel

Kornsirkelen øverst er faktisk menneskeskapt. Laget i Nederland i fjor engang av et ca 50-talls personer i løpet av en helg som et årlig prosjekt gruppen driver med om jeg ikke husker helt feil.

Kan ellers sterkt anbefale fersk video med David Wilcock og Graham Hancock – Setting History Free». http://www.youtube.com/watch?v=WvNEVvHgOOY. Kvalitet.

alu
Abonnent

Har sett filmen, og den var interessant.

Har ellers forsket litt selv på maya, hellig geometri mv:
http://home.online.no/~luneng/999.html

BadOrWell
Abonnent
BadOrWell

Her er en annen vinkling på 2012. «Aquarius: The Age of Evil» undersøker historien til den nye verdensorden. Det viser at den nye verdensorden er New Age orientert. The Zeitgeist filmene og bevegelse er utsatt og vist å ha bånd til New Age, teosofi, frimureri og den nye verdensorden bevegelser. Den dekker Benjamin Creme, Maitreya, 2012 og den utopiske New Age coadjutors som har infiltrert patrioten-bevegelsen. Den viser også hvordan Bibelen forutsier kommende nye verdensorden dystopia (skrekkvisjon av fremtidens samfunn).

http://www.youtube.com/user/KeithTruth#p/c/9189884DB441B769
Denne er i 14 deler.

Joste Dalsbreen
Abonnent
Joste Dalsbreen

Dette var en fin samling av informasjon fra de fremste i sine områder. Å se helheten i tilværelse, bevissthet og kosmos er essensielt for å forstå hvordan og ikke minst hvorfor vi er det vi er. Mayakalenderen er et av de største og synligste tegnene på at vi ikke er alene i universet/multiverset. At mennesker for 2500 år siden visste om planeter og stjerner vi i dag såvidt har funnet tyder på at noen har gitt dem denne informasjonen.

Ved å erkjenne mayakalenderens eksistens og tidsrammer kan man i grunnen si at man har erkjent at det finnes utenomjordiske vesener. De sosiale implikasjonene er enorme.

Det er sikkert mange her som kjenner til stoffet hans, men jeg vil anbefale å lese David Ickes bøker, han er en «dot connector» av rang. Han går dypt inn i koblingene mellom religion, politikk, bevissthet og historie og klarer å få frem sammenhengen klart og tydelig. Interessant stoff, selv om man kan være enig eller uenig i mye av det.

Personlig ser jeg ikke 2012 og tiden vi lever i som «endetiden», jeg ser på det som «overgangsalderen». Overgangen fra en bevissthet til en annen, som enten vil være dramatisk, befriende eller ødeleggende avhengig av hvordan vi tar imot den.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Har nå sett filmen, og det er mye å ta tak i, selv om jeg hadde sett noe av det tidligere.

Hvis det er slik som det hevdes i filmen, at alt er planlagt, at alt blir opplyst, at døden er ikke slutten, men begynnelsen på noe annet, at vårt DNA vil bli endret, og at det er kjærlighet og tilgivelse som vil bli løsningen, vil det å gjøre mostand mot makten være poengløst. Derimot må man oppretthold informasjonsstrømmen, det er viktig, for at hele historien og alle sannheter vil man få den 21.des 2012.

I denne sammenheng er Monsanto, som driver med GMO, interessant. Kan det være er resultat av deres arbeid at mennesket endrer genene og mye menneskerase oppstår?

Noen kommenterte tidlig at hvordan stole på Mayaene, som ofret mennesker til gudene. Kanskje de ikke ofret noen, men at offeret ville ofre seg selv, for å komme til den andre siden? Kan det være at Mayaene mente at livet på jorden var helvete? Kan det være at de mente at livet her på jorden ikke var mye verdt, fordi de visste noe ikke vi vet?

Det spekuleres også i om disse kornsirklene er menneskeskapte, og at dette gjøres for å lure/forlese oss? Først må man diskutere om det finnes liv på andre planeter. Sjansen for at det ikke gjør det er tilnærmet lik null, det er jo tross alt millioner av planeter, det er de fleste innen kosmologi enige om. Så blir spørsmålet om intelligensnivå, om de har ressurser til å nå oss. Vi homo sapiens er et ungt folkeslag, så at noen har mer kunnskap og erfaring enn oss burde ikke være noen umulighet.

I og med at vi lever i en fysisk verden, og forholder oss kun til fire dimensjoner; høyde, bredde, dybde og tid, så er de aller fleste av oss ikke i stand til å forstå/oppfatte andre dimensjoner. Derfor er det fullt mulig at aliens som kommer hit, og har gjort det i mange 100 år, er her i en annen dimensjon. I følge foredraget med den tidligere NASA-sjefen (som er linket et eller annet sted på NS) kjenner de til at det til en hver tid er minst fire ulike aliens her på jorden. Så kan man jo selvfølgelig spekulere i om hele greia med aliens, kornsirkler, 2012 ect er skapt av mennesker som vil lure oss, men det kan man mene om alt. For hva er sannheten? Det er den vi selv lager oss. Vi alle har ulikt ståsted, vi alle opplever ting ulikt, vi har ulike erfaringer – og dermed blir også sannheten ulik. Se f.eks på konflikten i midt-Østen. Hva er sant? Sitter palestinerne på mer sannhet enn israelerne? Har palestinerne mer rett enn israelerne? Eller omvendt? Svaret på de tre siste spørsmålene er nei, fordi det er den enkeltes ståsted som bestemmer den enkeltes sannhet.

Sirus
Abonnent
Sirus

Strange Fire..

Det interessante for meg i denne videoen er det forste minuttet..

De starter videoen med aa angripe «kristendommen».

Hmm..hvordan? De nevner forst «helvete»..noe som IKKE er bibelsk. Hell=grav\evig grav\dod.

Saa viser de Benny Hinn,33grads frimurer(del av kontrareformasjonen,med jesuittene som sitt overhode). Mao de viser en del av den katolske «tentakkel».

Hvorfor gjor de det? Vet denne gjengen dette? Selvfolgelig gjor de det..denne infoen er over hele nettet.

Hvorfor viser de ikke til adventister? De dukker alllllllllldri opp i media,el som eksempel paa kristendommen..BIBELEN. Hvorfor ikke Walter Veith? Lite «action» i det eksemplet tenker jeg?.. Feige? Eller planlagt? Velg selv.

Hvem er disse «kristene» som Mike og andre i hans sirkler hele tiden referer til? Hva er BIBELSK? Sola scriptura.

«Strange Fire deals with the miraculous manifestations found in modern Christian worship. The origin and methods of mega churches and their needs-related religion are discussed and exposed for what they are. What is the source of their inspiration? From which cistern are they drawing their water? And where are the mega preachers, such as Robert Schuller, Bill Hybels, Rick Warren, Kenneth Copeland, Benny Hinn, etc. going with their philosophies? In this lecture we learn that in modern theology there has been a shift from God-centered religion to man-centered religion, from salvation by faith and trust in the atonement, to a social gospel.»

http://amazingdiscoveries.tv/media/138/225-232K/

Thor
Abonnent
Thor

Hei Mike!! Har du sjekket Videoen med A’shayana Dean på project Camelot? Infoen som hun hadde i 2timer og 40 minutt fikk meg til å sitte pal foran skjermen-Deathstar-Merkaba-Jordens tipping i år 2240 og solens siste sukk som vil utrydde menneskeheten-portalene som er stengt av Deathstaroperatørene..og de som hjelper til å få jorden på fote igjen..En helt utrolig dame A’shayana:) Og alle plansjene over vår stilling i univærset…

kj
Abonnent
kj

En overgang av bevissthet fra den fragmenterte virkelighetsoppfatning til den helhetlige oppfatningen av virkeligheta, tror jeg startet for lenge lenge siden. Mayakalenderens 2012, vil kanskje bli en kulminasjon av denne forståelse! Hvis ikke, lurer jeg på at datoen ikke betyr noen ting!

Jeg forstår ikke helt hva du mener med; hypnotiske glimt inn i framtiden. En behøver ikke være såkalt hypnotisert for å få glimt som går utenom materien!

Å falle inn i fryktens paralyse, som du kaller det, er utvilsomt et ”fengsel” ! Alle dører ut til ”friheta” blir stengt med tusen låser! For noen blir det vanskelig å tenke på annet enn hvilken straff eller dom som tilfaller, eller fortelle andre hvilken fryktelig skjebne som følger – tanker framkalt av frykten!

Ellers våger jeg å anbefale din artikkel med overskrift: ”Den som søker etter sannheten vil finne”

kingsoma
Abonnent
kingsoma

Hei Mike. Liker godt dine artikler. Bra jobba.

Har desverre ikke fått sett youtube-snutten enda, da jeg er ‘fanget’ ombord på et skip med dårlig båndbredde for å tjene mine monopolpenger slik at jeg kan overleve i denne materialsitisk / kapitalistiske Verden. (Om enn så lenge)

Har et spørsmål til deg siden du sitter inne med mye kunnskap om enhetsloven og hva som må til for å heve vibrasjonene sine fremover mot 2012.

Har du hørt om Auratransformation?

Er en nettside som skiver at barn født etter 1995 er har en indigo-aura.

Vi stakkarne som er utstyrt med ‘den gamle tids aura’ kan heldigvis foreta en auratransformasjon, for å være forberedt på den nye tid.

Har hentet opplysningene fra: http://www.auratransformation.no/index.htm

Hadde vært interessant å høre hva din mening om dette her Mike. :)

Har i 2 år nå vært ‘våken’ ovenfor NWO og alt forferdelig som skjer i verden pga eliten. Det har ført til et enormt tungt sinn. Først nylig har jeg blitt overbevist om at døden ikke er slutten og at vi er så mye mye mer enn hva vi tror vi er. :)

Men nå er det så mye informasjon å absorbere, så mange endringer i livs-stil, kosthold, oppførsel mot mine medmennesker som skal til, at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne…

Hadde og vært kult om noen på nyhetsspeilet kunne skrevet en artikkel a la: ‘Bevissthetsutvidelse og selvinnsikt for nybegynnere’

Uansett… Takker for flotte artikler Mike… Keep up the Good work… :)

The King of Soma

solution
Abonnent
solution

Jay Weidner, har gjort noen svært interressante oppdagelser rundt 2012, les de to «Topology of Time»-artiklene hans her; http://www.jayweidner.com/index.html#articles
Når det gjelder den nøyaktige datoen;21-12-2012, så heller jeg mer mot den kanaliserte ånden Illiukas og andres tolkning om at 28-11-2011 er den riktigen datoen, det passer bedre med det «hemmelige» 13de tegnet i Zodiac’en; Slangebæreren, som er tiden på året vi er på linje med senteret av galaksen. Det passer også med at det vil åpne seg et»ormehull» mot senteret av galaksen, som igjen stemmer overens med den hyperdimensjonale Tidens topologi i tidrommet(som Weidner skriver om) vil åle seg gjennom «nåløyet»(ormehullet?) i timeglasset -fra vår tids tette, tjukke, sammenklemte destruktive «Jernalder»-tid(Kali Yuga) til en ny, lett, flyvende og ekspanderende, kreativ «gullalder»-tid(Satya Yuga) i tidssyklusen Maha Yuga og dens fire aldre.
Alle artiklene til Weidner er å anbefale, men «Topology of Time»-artiklene, om «Maha Yuga»-syklusen mm. er gode å begynne med – absolutte must-artikler, spør du meg. ;)

Ann
Abonnent
Ann

Hei Solution :)
For å si en dato sikkert så er det en fordel å ha ett lineært forhold til tid og åndene som kanaliseres har intet lineært forhold til tid, de befinner seg i uendelighet av «tid». Jeg leste en kanalisering for noen år siden der den som ble kanalisert uttrykte dette, det er forståelig for meg nå.
Jeg har lest litt av Illiuka, men selv om jeg er norsk så syns jeg språket er vanskelig å forstå, det er kanskje på tide å gjøre ett nytt forsøk …

28.10.2011 er den siste datoen i den 7.dagen «Galactic Consiousness Cycle Timing» i ifølge Carl J. Calleman sitt arbeid
http://www.mayanmajix.com/cycles.html
så da er 29.10.2011 den første dagen i Universal… selvom det på «Mayan Calendar Stages» står at den starter 08.03.2011 (forvirrende, kan noen forklare dette?)
http://www.mayanmajix.com/lab_F1.html

Har du noen linker til sider vedrørende Slangebæreren?

solution
Abonnent
solution

Hei igjen Ann Elisabeth,

jeg oppdaget ikke den egentlige, signifikante, essensielle betydningen av denne konstellasjonen før nå nettopp, så jeg har ikke fått satt meg så inn i det som jeg vil, ennå… men denne siden ser grei ut; http://the-red-thread.net/ophiuchus2.html
Dette dreier seg om hemmelighetene i Alkymien og Gnostisismen og det ser ut til å være en av de aller største hemmelighetene kirken( el. rettere sagt; vatikanet) har villet holde hemmelig -nemlig kundalini-kraften… nøkkelen til vår høyere galaktiske bevissthet; …synske krefter, hyperdimensjonale krefter… you name it! ;)
Yahweh’s stygge, lille hemmelighet; slangen snakket sant -han løy.

solution
Abonnent
solution

Det var forøvrig ikke Yahweh(Enlil) som skapte oss i første omgang heller – det var Slangen… Enki, storebroren hans.
Heksebrenningene var heller ikke brenning av hekser, snarere brenning av Gnostikere og Alkymister, som visste hemmeligheten.
Stygge saker :D …men nå vet vi altså bedre.

Skjønner forøvrig ikke hvorfor du trekker inn kanaliseringer i dette, Ann Elisabeth, hverken Maha Yuga-syklusen el. Zodiacen ble, meg bekjent, kanalisert av ånder.
Snarere nitidig nedført av kloke prester, astrologer og andre tidlige vitenskapsfolk ned gjennom milleniene.

Og siden da Enki, på snedig vis, ble omdøpt Djevelen, med påfølgende rykte, grunnet familiestridigheter, gjør det sønnen hans; Marduk, som senere kalte seg Ra, til Lucifer.
Han var forøvrig den første som kom på å slette historien -alle spor før ham ble grundig tilintetgjort, slik at han kunne sitte som eneveldig Solgud.
Senere tok vatikanet og de hemmelige selskapene seg av resten.
Søt liten historie vi har. ;)

kingsoma
Abonnent
kingsoma

Hei solution…
Må bare takke så mye for linken til artiklene. Utrolig bra artikler…
Her forklares syklusen av ‘The Great Year’ veldig godt. Har sett en liten film i 5 deler på youtube som het: ‘The Great Year HQ 1/5’ , videoen er fjernet pga. copyrights. En forskjell var at i den filmen ble det påstått at syklusen var som følger: Golden, Silver, Bronze, Iron, Bronze, Silver, Golden, Silver… osv…
Illustrasjon finner du her:
comment image
og her:
comment image

Der var det et binært solsystem som var årsaken til de forskjellige tidsalderene og også de to stjernenes avstand til hverandre som avgjorde akselerasjonen og retardasjonen av oppfatningen av tid.

Uavhengig av forskjellene får jeg endelig en god forståelse av tidsaspektet og hyperdimensjonaliteten..

Men når vi kommer ut av ‘nåløyet er jo fremdeles tiden tett, tykk, sammenklemt… Vil det ikke være mer naturlig at vi har en jernalder på hver side av nullpunktet og at den vil gå over i sølv i den siste 2/3 av den nedre del av ‘timeglasset’?

Hva syntes du om den teorien solution?

solution
Abonnent
solution

Hei kingsoma,

hyggelig å høre at det er flere som er interessert.

Jeg ser jo klart hvordan teorien du kommer med er tenkt, men, både av egen erfaring og av hensyn til alt jeg har lest og hørt om Yuga-syklusen og ikke minst topologien selv(smultring-formen), må jeg si meg enig i Weidner’s tolkning.
Min erfaring er, som Weidner også nevner i noen artikler og intervjuer, at vi her i de nedre densiteter og dimensjoner er som «spydspissene» på vortexene, som spinner ned gjennom tidrommets dimensjoner og densiteter.

Teorien og syklusen du viser til, med de to illustrasjonene, vil, i et tidrom, ikke utgjøre en «syklisk» tid i det hele tatt, snarere en «frem og tilbake-lineær» tid… som om noen el. noe vil snu timeglasset på hodet når det er rent igjennom.

Jeg kan vanskeligere se hvordan det skulle kunne forekomme, heller enn at man plutselig går rett fra en jernalder over i en gullalder.
Det faller meg liksom nærere å tro at en jernalder naturlig vil føre til en gullalder, gjennom en plutselig oppvåkning.
Poff! …vortexen spinner andre veien og får fritt rom.

Men selv uten egen erfaring ville jeg lent meg mot Weidners tolkning, enkelt og greit fordi han virker som en svært reflektert, gjennomtenkt og holistisk type.

Ann
Abonnent
Ann

Til Solution (var slutt på kommenteringsmuligheter i den forrige tråden)
Takk for svarene, mye nytt å studere :)
Grunnen til at jeg nevnte kanaliseringer var at du nevnte Illiuka, men da i forbindelse med Slangebæreren og siden klokka var «litt» tidlig i døgnet så ble det rotete skrevet av meg.

solution
Abonnent
solution

Hmmmmm…
Oppdaget idag at Jays konto http://www.jayweidner.com er blitt suspendert… tydeligvis farlig informasjon han har???

kingsoma
Abonnent
kingsoma

solution..
Prøvde å komme inn på siden. Ikke noe problem.. Muligens bare litt tull med en server eller noe… Men skjønner godt reaksjonen din. Det er da snodig f.eks på youtube hvor mange klipp som blir: Removed by user, Removed due to copyright issues, user account has been deleted osv…. Og da snakker vi aldri klipp som Hanna montana og div. commers.. ;)

Har nå fått lest endel av artiklene der inne, og må inrømme at det er interessant lesning. Men må jo og si at det er litt dystre fremtidsutsikter han har…

Tenker da spesielt på artikkelen: Disclosure: Aryans, Mars and the End of Days..

Men det er et par aspekter jeg kom til å fundere over… Artikkelen sier:

‘They shoot a hyper-dimensional weapon over Norway while he’s picking up the Peace prize’

Har da ikke nyhetsspeilets egen Armin Bahrami avslørt at det var det norske HAARP anlegget som sto for dette stuntet, ved å se på strømloggen for det lokale kraftverket?

Videre sier han:

‘And unfortunately these guys, these Aryans, broke the rules. They didn’t want to die in the last catastrophe, which they had to do. That was part of the deal. The Earth can only be renewed if all of the Ka goes. And they escaped, and they went away.’

Senere forklarer han at han selv skal sette kursen mot noen huler i Peru… Er han ikke selv med på å hindre fornyelse ved å beholde denne tidens KA?

Men for all del… Syntes det var superinteressant lesing, og ingen kan vel ha 100% riktig hele tiden heller… Er åpen for de fleste teorier jeg… Prosessen med å sette seg inn godt utarbeidede teorier gir meg en slik WOW følelse som jeg antagelig opplevde første gang da jeg leste bøker a Danicken som 14-15 åring…

Ha en fin dag allesammen… :)

kingsoma

solution
Abonnent
solution

Yup, oppdaget at den var åpen senere på dagen igår ja, det var bare meldingen om at kontoen var suspendert som fikk meg til å stusse. Men, dog igjen, ser jeg stadig oftere at «stenging» og sletting av info er disinfo i seg selv, for å få folk til å tro at noe som er uriktig er riktig. Ser ut til at det finnes både trippel og kvadruppel-agenter der ute idag og tilsvarende «trippel og kvadruppel-lureri» i informasjonskrigen.
Weidners artikler her har fylt mange viktige, store hull i puslespillet mitt, i likhet med hva Robert Morningskys mer, tilsynelatende, fantasifulle historie i Terra Papers -rundt 50% av historien der synes å «sjekke ut» for min del, etter mye kryss-sjekking og videre studier.
Hos Weidner her rekker han opp til ca. 90% hos meg… foreløpig. Han virker, enkelt og greit, både genial og genuin, for min del. Må sjekke videre i disse retningene.
Når det gjelder spiralen fikk jeg en sterk følelse av at det var noe genuint utnomjordisk/dimensjonalt over det. Jeg og en kompis så også en UFO komme fykende over Bundefjorden rett nordfra, i sydgående retning dagen etter… fikk et sterkt signal om Draco ute fra «eteren» i samme stund. Alle de gamle kulturene har jo også disse spiralene i myter og nedtegninger -kanskje et av de eldste symbolene i verden. Disse kulturene knytter det oftest til Elohim(Anunnaki) og Enki(Inkaene f.eks).
MYE som tyder på at Anunnakiene er tilbake, vi får bare håpe at de vil oss vel(akkurat om det ser det ut til at de strides innad… jmf. Enki-Enlil striden osv.)
Har mye mer å komme med i den forbindelse, som jeg er ganske så sikker på at jeg har rett i, men det er så fragmentert og komplekst at jeg ikke vet hvordan jeg skal fremlegge det -men fragmentene «sjekker ut» nærmest perfekt de.
Jeg kan bare si at det ser klart ut til at alt står 50-50 i vår favør, det ser ut til at det er slik Universet fungerer, for meg -om demonene kommer, kommer englene óg, og de fordeler seg ganske 50-50, men vi kan være sikre på at kjærlighet og positivitet står sterkest i Universet -det er etter de prinsipper naturen fungerer. Frykt og negativitet er, i bunn og grunn, bare illusjoner… ikke ekte, funksjonelle prinsipper.

Ha en fin dag, ja. ;)

-s