Du leser nå
Demonstrasjon mot politistat og masseovervåkning

3 minutter lesetidDemonstrasjon mot politistat og masseovervåkning

Ja til offentlig innsyn i politikeres e-post. Nei til et gjennomsiktig folk. 31. mai 2010 kl. 09.00 – 12.30, i Plenumssalen (R4), Einar Gerhardsens plass 1. Møt opp 8.30 eller kom rett før seminaret er ferdig.

Datatilsynet, Advokatforeningen, Den internasjonale juristkommisjon og presseorganisasjonene nekter å delta på Justisdepartementets høringsseminar om EUs datalagringsdirektiv, skriver Dagsavisen idag.

Flere menneskerettighetsorganisasjoner var invitert men avstod siden seminaret’s ekspert og debatt-panel var okkupert av kun politiuniformerte kapteiner og selveste Storberget. Dette er politistatens nye glansdager, hvor «håndhevere» av loven oppfører seg som den lovgivende makten og lager egne regler mens folket er utestengt fra diskusjonen.

På Karl Johan blir politiske aktivister bortført og bøtelagt etter en natt i glattcella for å dele ut noe så uskyldig som et informasjonsbrev. Min far delte ut informasjonsbrev i Iran under revolusjonen, prestestyret delte ut 50piskeslag til de som ble tatt. Er Norge på vei til å bli et overvåkningsdiktatur som styres av enighetsmenigheten?

Friluftsetaten ønsker å bannlyse politisk-aktivisme ved offentlige steder som Eidsvollsplass, Rådhuset og friluftparker som landets demokratiske forfedre for 100år siden stod høylytt og vigilante mens de advarte om despoter og landsforædere som ville ta fra dem ytringsfriheten. Alt det gode de kjempet for med hjertet som en knytta neve, frihet, selvstendighet, rettferdighet og retten til sammenkomst av tanker i opposisjon – er i ferd med å gå tapt for godt om vi ikke møter opp utenfor seminaret med megafoner og noen bannere.

Jeg er lei av politifolk som tar bilder av demonstranter for å kartlegge politiske aktivister.

Jeg er lei Politets bruk av radioaktiv CS-gass i demonstrasjoner.

Jeg er lei bruken av politihunder med 500kg trykk i kjeven som angriper demonstranter som roper «boikott israel – støtt palestina».

Jeg er lei av å leve under et tankediktatur med innskrenket tankefrihet, hvor staten registrerer dine meninger i offentlige forum og nettdebatter, slik at mennesker må leve i frykt for å si sine kritiske meninger, på den måten blir vi mildere i tonen og tilslutt er vi alle nikkedukker for staten. De mest rebelske av oss, de blir kidnappet av Politiker-psykratrien 4 på morningen for sine uønskede meninger.

Jeg er lei en stat som påstår vi har verdens beste demokrati når vi blir bura inne for å bruke en ropert utenfor Stortinget.

Jeg er lei politistatens overtramp mot enkeltindividenes rettigheter når du blir straffet for å være forbrukerbevisst for at du valgte en langt mindre skadelig reakreasjonsmiddel enn den staten har bestemt som best for deg.

Jeg er lei av å ikke bli hørt.

Jeg er lei politikere og politimestre, jurister og dommere, advokater og finansmoguler og kongen som deltar på hemmelige møter i deres frimurerlosjer som undergraver det norske demokratiet.

Jeg er lei alle overvåkningskameraene som peker mot uskyldige mennesker når de like gjerne kunne stått i en hver politikers kontor på Stortinget.

Jeg er lei av å vente på at noen andre skal fikse mine problemer for da blir jeg sittendes lei for lenge.

Jeg er den forandringen jeg har ventet på.

Og Mandag 31 Mai ber jeg deg om å være med å vise vår siste motstand og avsky, og la politistatens Gestappo-offiserer vite at de jobber ikke for oss, men for å sikre krigsindustrien, oljeindustrien, korrupte politikere på bilderbergmøter, globaliseringen, matkrigen og Bankenes plyndring, som frykter for en global oppvåkning verden aldri har sett før.

Datalagringsdirektivet er ment for å identifisere, kartlegge, og eliminere frihetsbevegelser, kritiske journalister og tenkende individer i samfunnet. Det handler ikke om å «redder vi et barn, er det verdt det» som Stoltenberg sier, det handler om makt og kontroll over alle mennesker.

a) De prøver selv å skjule seg ved å sette seg på toppen av overvåkningspyramiden. Dvs. at de selv er pedofile, terrorister og narkobaroner.

b) De har en ondsinnet langsiktig plan om detaljstyring av yttringsfrihet, organisasjonsfrihet og pressefrihet.

Det her er siste muligheten vi har til å stoppe Datalagringsdirektivet.

Justis- og politidepartementet arrangerer et åpent seminar om arbeidet med forslag til innføring av datalagringsdirektivet i norsk rett. Seminaret avholdes mandag 31. mai 2010 kl. 09.00 – 12.30, i Plenumssalen (R4), Einar Gerhardsens plass 1.

Om du kan lage en stor banner er du helt rå, jo større bråk vi lager jo mer oppmerksomhet får vi. Møt opp før delegatene fra politistaten går inn så de kan skjelve litt i buksa og vite at vi følger med på dem. Vi aksepterer ikke dette, og hvis de ikke respekterer det, så får de finne seg en annen jobb der de kan herse med mennesker, telefonselgere trengs alltid.

Her er noen gode slagordsideer til plakater:

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

117 kommentarer på "Demonstrasjon mot politistat og masseovervåkning"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste