Du leser nå
Politikere faller fra himmelen

12 minutter lesetidPolitikere faller fra himmelen

Mye tyder på at Polens regjering døde i et iscenesatt "black millitary op" som Europas siste motstandslomme mot Den nye verdensorden.

Ble den Polske folkevennlige eliten utsatt for et hevnoppgjør fra den globale makteliten? Når prominente ledere prioriterer sitt eget folk fremfor multinasjonale selskapers interesser, kritiserer globale handelsavtaler, avskyr EU, og som det eneste landet i Europa, advarer sitt folk om å trosse vaksine-råd fra Verdens helseorganisasjon, så spiller de heltemodig risiko-politikk, noe som igjen kan føre til mistenkelige dødsfall.

Den polske presidenten Lech Kaczynski og hans 95 høyrehender var på ett og samme fly på vei til å minnes de 4.000 polakkene som ble massakrert av jødiske kommunister i Sovjetunionen i 1940.

Flyet var i meget god stand etter overhaling og fullservice i Russland, 2009. Ruteplanleggeren til presidenten valgte fly siden morgendagens værvarsel var klart, men på morgentimene dukket det opp et mystisk HAARP skydekke og gårsdagens varme vær ble til tåke en halv dag før flyet nærmet seg landing og piloten nektet å etterkomme anbefalinger om å ikke lande, noe piloter trygt gjør daglig på Gardermoen og andre steder i verden der man praktisk talt kan lande i blinde vha avanserte innflygningssystemer.

CIA, Mossad, eller KGB kan ha satt ut en falsk signalsender noen hundre meter unna flystripen som var omringet av skogkledde åser, det samme skjedde med Bill Clinton sin brysomme handelsminister Ron Brown, som kræsjet med Air Force 2 i en vegg noen kilometer unna Dubrovnik flystripen i tåke. Det er vanskelig å se tåkeflomlysene på stripen når man lander med bakbeina først og nesa opp, her må presidentflyet til den polske presidenten ha landet i virkelig tykk tåke. Massiv værmodifikasjon med chemtrails natten før?

Vanlig prosedyre er å ankomme trygt en dag eller to på forhånd med tog spesielt  siden likene ikke ble likvidert som de ofte gjør i politiske flystyrt. Her ble 15 lik  funnet, de andre brant til aske iløpet av noen minutter, et lite trolig scenario når mediene meldte om at flyet fløy fire runder rundt flyplassen og dumpet drivstoffet, det er praktisk talt umulig at så mange lik ble borte.

Overlevende skutt ?:

Tupolovflyet var faktisk det sikreste flyet i den angitte situasjonen, det var en modell uten motor på vingene, men 3 på bakhalen. Dette er tryggere ved nødlandinger, flyets kropp deler seg fra halen og sklir som en bobslede uten at vingene brekker av pga bensinvekt. Et mobilopptak fra en lokal mann på stedet filmet pistolskudd og konspirasjonen tar nye høyder.

Vel og merke, flyet var ikke funnet intakt som en regnet med når en bestemte seg for å heltelande som piloten i elven som renner i New York. Flyet var spredt i mange småbiter på et større område, noe som kan indikere at det ble skutt ned i perfekt tåkedekke for anledningen, med HAARP eller andre høyavanserte våpen som den etisk vitenskapelige Kongsberg Aerospace utvikler. Dette kræsjet lignet den i Pennsylvania den 11 september 2001.

Ingen store flyrester:

Noen politiske flystyrt den siste tiden

George Bush sønn og far sin cyberspace defenceminister Ron Brown, sjefen som passet på den elektroniske avstemmningen i 2005, etter at han bestemte seg for å gjøre hva Jesus ville ha gjort og avsløre elektronisk valgfusk i Florida 2000, styrtet flyet hans det samme året. http://www.veteranstoday.com/2010/02/15/bush-cheney-cyber-mans-air-crash-gets-spookier/

John Perkins en tidligere økonomisk leiemorder fra Usa, har avslørt hvor ofte nyvalgte presidenter i Latin America som trosser IMF, verdensbanken, blir utsatt for kontrollert flystyrt kort tid etter at de sier nei til å flagge ut naturessursene sine til mulitnasjonale selskapene i en dokumentarfilm som heter det samme som boken «confessions of an economic hitman» som faktisk gikk på NRK forleden. Ikke verst, Nrk.

Kort tid etter Valgfusket i Mexico:
http://dalje.com/en-world/mexico-sees-turbulence-behind-minister-plane-crash/203920

CIA beskytter sitt Narko-Cartell i Sør og Nord Amerika:
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601086&sid=atYEgRS.sLcw&refer=latin_america

Ecuador’s president
http://en.wikipedia.org/wiki/Jaime_Rold%C3%B3s_Aguilera

John F. Kennedy sin kone døde i flystyrt, det samme skjedde med John F. Kennedy Jr. Her er en lang og sammensatt liste over dissidenter som faller fra himmelen. Presidenter og politikere er ikke de eneste, musiker Aaliyah falt også fra himmelen etter å ha motstått illuminati infiltrerte musikkbransjen.

http://www.greatdreams.com/planes/murder_by_plane_crash.htm

Den nye verdensorden viser makt

Mens norske medier følger mainstreams ned-dyssing oppskrift; «skyld på piloten, været, og flyvende esler er tryggere enn Tupolov» er polske vågale politiske-gråsoner det siste året som er av interesse.

Når en lever i en verden der alt er en konspirasjon, er det lett å se alt er planlagt. Det er ingen tilfeldighet i Sør Amerika, at den letteste måten for å fjerne motstandsdyktige reformister er i lufta. Det hender enkelte blir drept av snikmordere på bakken, for så å ha fått en oppdiktet flystyrt historie for å hvitvaske en folkehelt sin død på menneskelig svikt og dårlig sikt. Men når europeiske politikere faller fra himmelen, da er vi virkelig nære det gale globale Lisbon’s multinasjonale.

Vi omgir oss med  kontrollerte rivninger, mediaforfalskede Tv animasjoner, skolesystemets undertrykking av fri-tenkning, banebrytende influensaepidemier, ubegrunnet krigføring, tankeløs befolkning med ferdigtygd konsumert informasjon, påtvungen næringsmanglende mat, myndighetsnekt til fritt helsevalg, tankefrihetens død når en ikke får tenke, skrive, snakke, reise eller leve i fred i sitt eget hjem med overvåkningsalderens nye familiemedlem; regjeringen.

Det anbefales å meditere i en time eller to om dagen, ta en pause fra det du driver med, sett deg på et teppe, rett opp ryggen, trekk pusten dypt og lag en vibrerende Aaa-Ooo-Mmm dypt så vinduene rister, og pust lettet ut… Bruk litt tid på deg selv. Det blir lettere å følge med på alt som skjer når du ser gjennom sjelen. For meg som har fulgt med i mange år kan du lure på hvordan jeg beholder besinnelsen, folk sender meg mail og krever svar på hvorfor jeg avbryter kreftdebatt, hvordan jeg kan ha et så stort ego og fortsette å tro på det jeg gjør etter at navnet mitt er hengt ut som en riksklovn på Google. Ta en pause nå, ja nå ja, spis litt frukt. Pust, sånn jobber en sannhetssøkende infokriger.

Hvem tjener på politiske flystyrt?

I Iran er det nye slagordet på gaten ”Sett ahmedinedjad på et Tupolov”, i noen land kan ulykker være det beste ifølge folket, ”La Stoltenberg balansere på vinglepetter på en elefant på en sirkusline” er det nye slagordet i Norge, mens i Polen sørger en hel nasjon.

For det første er Polen Europas eneste land som stoppet svineinfluensavaksineringen like etter at den startet, og nektet  å bruke milliarder av skattebetalernes penger på unødvendige vaksiner for ikke-eksisterende epidemier. Det var store nasjonale Tv-debatter hvor leger fikk snakket fritt og kritisk, helseministeren utalte at de ikke skulle ha en eneste vaksine! Dette skapte stor misnøye hos helsemafiaen som er styrt av WHO.

Kan Thorvald Stoltenberg ha vært involvert i ordrebestillingen etter intervjuet mitt? Jeg gjorde det klart for ham at FHI-virksomheten er korrupt, og at Polen sa nei til vaksinen. Var han var så stolt av vaksinen på vegne av familien ?

Å gå imot satanistenes planer er ingen lek,  et sted går grensen før djevelhodene bestemmer seg for å misbruke sin makt og eliminere brysomme enkeltindivider eller en hel regjering. De går også så langt ved å styrte kommersielle passasjerfly med flere hundre turister som blir ofret om så bare for å ta ut en enkelt person.

Polens president er sagt å ha anti-semmittiske bånd i regjeringen sin, hans reise til Katyn en gammel konsentrasjonsleir som jødiske komunister fra askhkenton området, muligens sionister som slaktet politiske patrioter i sovjet. Lech Kaczynski visste om de jødiske kommunistene som samarbeidet med kapitalistene i vest, pengevekslerne, som lurte begge sider av krigen.  Jødene ønsker å være de eneste som led under andre verdenskrig, derfor er det straffbart i mange europeiske land å kritisere holocaust, eller stille spørsmål. Noen land blir truet med forkjøpsrettet angrep om de våger å tvile på myten.

Fra: http://www.jta.org/news/article/0000/00/00/13467/JewsmixedonnewPo

“When he became Warsaw mayor in 2002, Kaczynski accepted the LPF’s demand to build a monument to Roman Dmowski — chief ideologue of the nationalist, anti-Semitic movement Endecja in the 1920s and 1930s — in the Warsaw city center, according to the institute. The LPF is closely connected to Radio Maryja, a station that espouses anti-Semitism and is popular among conservative Catholics who rejected the late Pope John Paul II’s message of reconciliation with the Jewish people.”

Israelske myndigheter kondolerte denne uken og æret Polske presidenten og brukte det kaldblodige drapet og takket for Kaczynski’s 28 millioner for et museum i Warsawa Ghettoen påbegynt i 2008, samtidig som holocaust sympatien opprettholdes. Kaczynski vet nok forskjellen på en jøde og sionist, han visste at det ikke bare var jøder som var ofre for andre verdenskrig, men sånt liker ikke Israel, de vil helst ha monopol på offerrollen.

En person som ikke rakk dødsflyet var Polens sjef’s rabbi når Kaczynski’s ble valgt i 2000. http://www.jta.org/news/article/0000/00/00/13467/JewsmixedonnewPo

“President Kaczynski in all of his dealings has been forthcoming, fair and respective of the needs of local Jews and their role in Poland. Any rumors about him being anti-Semitic are unfair. I think he will actually be a very strong ally against anti-Semitism,” said Poland’s chief rabbi, Michael Schudrich, who has lived in the country for more than a decade.

http://engforum.pravda.ru/showthread.php?282814-Chief-Rabbi-escapes-tragic-flight&p=3105919&viewfull=1
Micheal Schudrich unnslapp døden,  i likhet med flere tusen jøder som ble tipset om å bli hjemme den 11 september 2001. Han sa han mistet flyet pga Shabbat, et festmåltid som feires regelmessig og kan feires igjen noen uker senere. Ingen ting å gå glipp av seremonien for spør du meg.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shabbat

“The Rabbi’s absence certainly resonates with the assertion that as many as 60,000 Jews were warned and stayed away from the WTC on 911, when there were at least 199 dead from Columbia and 428 from the Philippines, however only one solitary Israeli who was there on business was killed!”

http://engforum.pravda.ru/showthread…the-WTC-on-911

Denne rabbisjefen har flere tiår i åndelig maktposisjon i Polen. Han har vært utsatt for anti-sionisme hat i 2006 når han fikk pepperspray i ansiktet. Det polske folk er klar over bedraget til Sionistene, de mistet en statsminister i et mistenksomt flykræsj.

Fra: http://www.rebelnews.org/opinion/europe/209068-was-polish-president-murdered-in-staged-plane-crash

“Curiously, the Polish Prime Minister (in exile) in 1943 was killed in a suspicious plane crash after he learned of the Communist mass murder at Katyn and began raising concerns that threatened the alliance between the Communists and the capitalists. Meanwhile, Polish troops were fighting on the Western front for the Allies. The nation of Poland was completely sold out by FDR and Churchill at Yalta to an indefinite occupation by the same Communists, who mass murdered Polish POWs.”

Polen var imot EU’s facisme

Polen har lenge vært i opposisjon mot EU, de liker ikke tanken på å gi bort selvråderetten, valutaen, og grunnloven sin til de forente statene av Europa. I 2004, da Polen meldte seg inn, var daværende Eu president Borisov truende ”You better join the EU”. Polen var det tredje siste landet av 27, som ratifiserte Lisbon Traktaten. Etter at Irland sa nei jublet de, men fascismen ga seg ikke og krevde gjenvalg. Irland ratifiserte og Polen så seg nødt til å følge etter. Du vil ikke være det siste landet som står imot den nye verdensorden som Eu’s grunnlov er et resultat av. Tsjekkia’s president signerte som det siste landet i dyp sorg, og idag er Europas union underlagt en felles grunnlov, felles hær, og nesten en felles valuta.

Noen dager i forveien av kræsjet, tok Polen en svært gunstig avgjørelse som satte sitt folks interesser foran Eu’s kollektivisme, ved å senke verdien på Zloty’en, slik at det ble lønnsomt for utlandet å gjøre handel med en svekket Zloty, istedenfor den sterke verdien den har idag. Det blir attraktivt for handel med Polen, og eksportbedriftene fortsetter å produsere, istedenfor å gå konkurs. Polen har vært under mye press fra Eu som vil at landet skal overlevere valutaen sin til Euro. Sentralbanksjefen Slawomir Skrzypek og utenriksminister Andrzej Kreme var begge ombord flyet.

http://www.infowars.com/polands-leaders-move-to-weaken-currency-then-die-in-plane-crash/

Polen har lenge vært i sentrum for EU’s rettsdomstoler for å forsinke kravet om å gi fra seg valutaen. Den polske finansministeren er den eneste lederen i verden som har tråkket støvelen ned i halsen på IMF og avslått ”stimulus pakken” på 28 milliarder Euro.

http://moneymorning.com/2010/03/31/invest-in-poland/

Polen er også sterkt kritisk imot Monsanto’s frø-herredømme og genetisk manipulert mat som forandrer DNA’et ditt til du blir som Frankenstein. Bilderberg-nasjonen Nederland satte presset på Polen i høst om å innføre ”selvmordsfrøene” og undertrykke bøndene, men folkevennlige makter bruker sin makt for å bevare nasjonens beste imot fremmede herredømmer.

Visepresidenten Donald Tusk, overtar landet og fremtiden til Polen er tilbake i hendene på den globale makteliten. Han er pro-Russland, pro-EU, pro-IMF, Pro-verdensbanken, pro-WHO og vil ha mer soldater i Afghanistan, mens Kaczynski ville trekke dem ut.

Det er på tide å følge godt med fremover.

Makten viser ingen nåde…

Dette kan være den største saken i historien etter 9-11. Et attentat mot en hel regjeringen viser tegn til desperathet. Vi får se om Polen vaksineres til høsten…

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
50%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

188 kommentarer på "Politikere faller fra himmelen"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste