Du leser nå
Skepsis.no og sensurpolitiet under borgerarrest

15 minutter lesetidSkepsis.no og sensurpolitiet under borgerarrest

Hvem overvåker overvåkerne og urokråkene? Nyhetsspeilet følger med og svarer på motstanden.

Nyhetsspeilet ønsker ikke krig, det finnes det nok av i verden. Vi ønsker heller ikke å ha fiender, da kan man aldri bli enig. Skepsis.no er forhåndsbestemte skeptikere. Jobben dems er å være konstant skeptisk. Hvordan kan de noen gang stå for noe som helst når de faller for alt?

Har skeptikere og debunkere noen gang vært skeptisk til annet enn de som er skeptisk til myndighetene, den fjerde statsmakt og legemiddelindustrien? Har de noen egne meninger? Eller lever de for å ødelegge andres tid og genuine interesse for hvordan verden henger sammen?

De opptrer i flokk og stormer forumet for å fortelle deg at myndighetene vet best for deg, du skal ikke tenke for deg selv, men høre på de som tenker bedre enn deg for du vet ikke hva som er best for deg.

Du har hørt om «jewish internet task force» som består av hackere og forumkrigere som stenger nettsider og spammer antisemmitisme mot israel-kritikere? Israel-venn nr. 2: Norge, har også fått sitt eget tankepoliti.

Frimureriet og Skepsis.no sine 10 bud:

1. Du skal ikke tro at du er noe.
2. Du skal ikke tro at du er like så meget som oss.
3. Du skal ikke tro du er klokere enn oss.
4. Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss.
5. Du skal ikke tro du vet mere enn oss.
6. Du skal ikke tro du er mere enn oss.
7. Du skal ikke tro at du duger til noe.
8. Du skal ikke le av oss.
9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg.
10. Du skal ikke tro at du kan lære oss noe.

Historien blir alltid skrevet av vinnere som på urettferdig vis, forfalsket og dekket over sine spor, sånn at en uskyldig  okkupert nasjon ble til en fiende og en sivilbefolkning omklassifisert som terrorister, mens vinnerne ble hedret som helter når de i virkeligheten var massemordere.

Det finnes flere enn 100 forskjellige historiebøker. Ingen kan si at sånn var det, men vi kan finne tilnærmet enighet gjennom dialog med retning mot sannheten som vårt felles mål, så vi må ofre litt av våre gamle dogmer og trossetninger for dette er ikke en debatt vi går inn i, med forhåndsbestemte forutsetninger og en evig kamp mellom tommel opp/tommel ned… Dialog er gjensidig respekt og forståelse, aksept for ulike synspunkt og en måte å diskutere uten at noen vinner eller taper for sannheten står på spill.

Nå må dere skjerpe dere med denne virkelighetsflukten og vise sunn skepsis – ikke programmert satanisme oppgulp –  for det er jo satanister og frimurere dere beskytter og forguder når dere tror dere kjemper for «den gode siden» som brukte nanotermitt og smeltet de massive stålbjelkene i WTC,  i en lavastrøm som brant i 8 uker etter at tårnene kollapset.

Asbjørn Dyrendal

Dette er sjefen. En metal-punker som klipte håret, vasket av øyemaskaraen og bestemte seg for å bli en lærer. Ekstremt interessert i mørke og okkultiske bøker, og en stor fan av Aleister Crowley og svart magi. Kan det hende det er derfor han med nebb og klør kjempet for å bevare integriteten til Bush-Administrasjonens sataniske «trolldom» og «make-believe» angrep mot den globale kollektive bevissthet?

Dyrendal har lite kunnskaper om fysikk, seismikk, kontrollert rivning, arkitektur, og ingeniørfag kompetanse. Her er et lite utdrag av hans interesseområder:

Satan and the Beast. The Influence of Aleister Crowley on Modern Satanism. i Henrik Bogdan & Martin P. Starr: Aleister Crowley and Western Esotericism. An Anthology of Critical Studies. New York: State University of New York Press. Darkness Within. Satanism as Self-Religion. i Jesper Aagaard Petersen (red.). Contemporary Religious Satanism. Oxford:Ashgate. m/Didrik Søderlind. Social-Democratic Satanism? Some Examples of Satanism in Scandinavia. i Jesper Aagaard Petersen (red.). Contemporary Religious Satanism. Oxford:Ashgate.Satanism and Popular Music. I: C. Partridge & E. Christianson (red.): The Lure of the Dark Side. Satan and Western Demonology in Popular Culture. London: Equinox.

Er konspirasjonsteorier om 9-11 bundet opp til satanisme? Er det satanister som konspirerer? Eller er det sannhetssøkere? Den største løgnen djevelen klarte å stikke unna med, var den at han aldri eksisterte. Her har Frimurer-ledelsen på NTNU satt sin kaldblodige satans akademiker på saken. En som kan lyve, er en som ikke kan skille mellom rett og galt.

Nyhetsspeilet.no inviterer Skepsis.no og NTNU til offentlig 9-11 debatt

Igår sa jeg at alle på NTNU er sionister. Det stemmer. Så lenge ledelsen er gjennomsyret med frimurere med bånd til sionister er soldatene skreddersydd etter keiserens ønske.  Flere tusen doktorgrag ingeniører, arkitekter, fysikere og kjemikere, seismologi og kontrollert rivningseksperter, piloter og høyskoleproffessorer har undertegnet en felles underskriftskampanje som vil gjenåpne «9-11 kommisjonen» rapporten med en ny runde der «bruken av eksplosiver» vil være den aktuelle faktor for bygningenes kollaps.

Pressekonferanse

Mener satanistforsker Asbjørn Dyrendal at såppas profilerte og høyskolerte representanter av det amerikanske høyakademiske miljø lyver?

Vi ønsker dialog og saklig debatt – ikke hat og avsky, mobbing og stempling av «annerledes tenkende» som mental-forstyrret jødehatere som skepsis.no liker å debattere om:

Skepsis.no mener konspirasjonsteoretikere bør tvangsinnlegges på mental-institusjon som politiske fanger.

Nyhetsspeilet skrev om historien til Fredrik Vollan en 23år gammel politisk fange. En chemtrail- og frihetsaktivist som har nektet å betale skatt og stevnet det norske storting for retten grunnet okkupasjon av Afghanistan, salg av norsk råolje og gass i amerikanske dollar, NATO-medlemskap og påfølgende chemtrailing av norsk luftterritorium. Han ble tvangsinnlagt og tvangsmedisinert med hjernedestruerende kjemikalier. Skepsis.no mener han fikk som fortjent:

Din verden styres av mennesker som george bush og henry kissinger som vil drepe 95% av oss. De driter i deg og de «vanlige». De har TV, aviser, dataspill, skolepensum, nyheter, forumer,og alle andre enveis-kommunikasjonskanaler for å ensforme samfunnets kollektive bevissthet.

En konspirasjonsteori starter når du finner en eller flere brister og huller i den «offisielle forklaringen». Sannsynligheten for at den er en løgn blir større jo flere huller du finner, tilslutt er en diger tilsløring avslørt og sammensvergelsens bakmenn offentliggjort.

Konspirasjoner eksisterer… Makt vil alltid ha mer makt… Get real!

Er anti-globalist bevegelsen en samfunnsfiende?

Er globaliseringskritikere en fare for rikets sikkerhet? Nyhetsspeilet møtte Jørn Holme tidligere PST sjef i januar 2009 hvor han løy om sine tidligere utalelser.

Daværende statssekretær i Justisdepartemenet, Jørn Holme, sa i 2003 at “globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet”.

Altså personer med politiske meninger i et demokrati, med bakgrunn av deres politiske ståsted, vil utgjøre en fare for sikkerheten i landet.  Hvorfor?

Fordi Norges spiller en stor rolle i selve globaliseringen, et land som deler ut
Nobels Fredspris samtidig som det er verdens femte største høyteknologiske våpeneksportør, vil være et land med mange delte meninger, i et autonomt ønsket monosamfunn.

Per-Aslak Ertresvåg viser Dagsavisen hvor Jørn Holme utaler menneskehat mot demokratiske aktivister

Myndighetene liker ikke demokrati. Nyhetsspeilet gir dem en tøff kamp med neste generasjons soldater i en infokrig der et videokamera er mektigere enn et automatgevær. Det er derfor vi nå opplever angrep fra flere kanter, vi må stoppes så den fjerde statsmakt kan fortsette å være statens instrument og hat-apparat for opprettholdelsen av «status-quo» og det råtne falleferdige systemet som er kapret av globalister, frimurere, sionister og satanister.

Sensurpolitiet ønsker å knuse ytringsfriheten til Nyhetsspeilet.no

Hvordan kan man knuse Nyhetsspeilet? Spre falske rykter, lage intriger, henge ut enkelte og brenne dem på bålet, kalle dem syke og be dem oppsøke hjelp, kall dem jødehatere, klippe ut en setning fra sin sammenheng, skriv at de elsker hitler, få seg selv utestengt og kalle det for sensurering, gjøre alt du kan for å ikke ta saken, debatten eller ballen men angripe person eller nettstedets omdømme.

Øyvind Repvik og Captain Frekke starter Stop Nyhetsspeilet i April-Mai 2009. Denne ble senere om til sensurspeilet.bloggspot.no

De gjemmer seg bak «ytringsfrihet» eller «jeg vil bare kødde med hodet ditt» når de blir konfrontert. De bruker massevis av tid, dedikerer sine liv og latterligjør folk som de mener kaster bort tiden sin, men hvorfor kaster de bort tiden sin på folk som kaster bort tiden sin? Å  krangle med idioter er dumt, for de drar deg ned på deres nivå og slår deg med erfaring. Ignorer «trollet» så går det til noen andre som lar seg skremme.

klikk for stor utgave

Det de ønsker er at du faller fra arbeidet som samfunnsopplyser. De ønsker at du kaster bort tiden din på dem sånn at de føler de har en grunn for å leve i en meningsløs verden der de tror mer på Southpark og Cartmans fis enn noe annet. Dette er generasjonen som har vokst opp med Jackass og MTV, de forguder George Bush og hyller krig og vaksiner og hater muslimer som de mener er farlige islamister.

Øyvind Repvik og Captain Frekke

De som leser dagbladets debattfelter kan ikke ha gått glipp av det uskyldige gliset.
En av mange kvinner og menn som har blitt skadet for livet pga Øyvind Repviks markedsføring på debattsidene til Dagbladet for vaksineprodusentene. De som var usikre på om de ikke skulle ta den, ble ofte latterligjort og satt på plass av Øyvind og Captain frekke som skylder en offentlig unnskyldning til folket de har ført bak lyset og betrygget i løpet av 6 måneders dagbladet debattering og oppfordring i rene Hitlerpropaganda stil for å dytte uskyldige mennesker inn i vaksinekøer for legemiddelindustrien. Repvik er kåret til tidenes største internett-debatt-kriger for unødvendige vaksiner. Kansje du drepte et foster før de rakk å se verden med din ukritiske autoritetsdyrkelse? Statens blinde får?

Repvik spør skepsis om det er noe staten gjør de er uenig i

En uskyldig nyttig-idiot med fritidsproblemer eller agent i en del av et større nettverk?

Svineinfluensaen var en bløff? Det mener Aftenbladet

Myndighetene og Øyvind Repvik spilte på frykt for å få befolkningen til å massevaksinere seg mot en «ikke-eksisterende» pandemi

Guardian skriver svineforkjølelsen var like løgnaktig som «saddam har masseødelegelsesvåpen» Øyvind Repvik forguder Bush og sjokkdoktrinen ble reaktivert.

Europarådet gransker WTO og deres medløpere med Øyvind Repvik for å ha lyvet og endret pandemiforskrifter for å lure folk til å ta vaksine for en forkjølelse som dreper mindre enn vanlig influensa.

13.000mennesker kan dø sa dem i våres, og Øyvind var enig…

Dagbladet skrev for noen dager siden at «nordmenn må massevaksineres» igjen neste år for samme «ikke eksisterende» pandemi og Repvik er tilstede. Gratulerer, med dagens begynnelse er du godt på vei til å bli neste års største klovn igjen..

Sabotasjeteknikker og hatkampanjer

Repvik ble utestengt fra forumet i april 2009. Han var svært aktiv med å «debunke» 9-11 konspirasjonsteoriene. Noen argumenter var gode nok til at de ble fulgt opp og tilbakevist, men det var ikke nok. Han ble ufin og mobbet flere forfattere og bedrev psykologiske angrep og spammet artiklene med over 200 kommentarer på kort tid. Redaksjonen ble enstemmige om å stenge han ute. The show must go on, men ikke uten Øyvind!

Med sine tidligere IT-kunnskaper er han en lur fyr. IP adresser ble manipulert og 9 brukerkontoer opprettet, hvor han i flere tilfeller ble fersket for å debattere med seg selv. Dette for å få det til å se ut som det var generel konsenus på forumet og endre oppfatningen til våre lesere.

Har du sett filmen The Matrix? Her har vi vår egen Agent.Smith, som ikke gir seg før hele verden er en blindkopi av hans selvbilde og tenker likt som han og «the matrix».

Her er en privat mailkonversasjon som Repvik har klippet ut en setning fra og spredd rundt på nettet for å få meg til å se ut som en voldsdømt frihetskjemper. Last ned her.

Striden gikk over til Dagbladet. De likte ikke at jeg speilet nyhetene. Når det var snakk om «piratvirksomhet» så la jeg inn noen ord om den somaliske kystvakt som patruljerer kystlinjen med AK47, motorbåter og granatkastere. En link til Nyhetsspeilet ble også vedlagt.

Jeg ble ofte sensurert på Dagbladet’s kommentarfelter og er idag beryktet for å være den mest sensurerte brukeren på Dagbladet. Det ble en rutine å ta «screenshots» fra innlegg jeg visste var på kanten som ville bli fjernet, uten at de inneholdt personangrep, rasisme, eller dårlig munnbruk, jeg var alltid på sak.

Det går 2-3 minutter, og sensurpolitiet er på plass.

Øyvind og Captain Frekke bestemte seg for å legge om strategien. De opprettet mange kontoer, gikk inn på nyhetsspeilet.no med jevne mellomrom, begynte med å si hvor flott det er med alternativ nyhetsside men hva er alle disse sensuranklagelsene? Er Nyhetsspeilet et sensurdiktatur? Og debatten ble avledet fra artikkelens innhold og over til deres ønskede mål.

På denne måten lagde de kvalme og ble utestengt. Så tok de «screenshots» fra seg selv, og postet dem på Stop-nyhetsspeilet.com for å vise at Armin Bahrami som snakker om å bli sensurert på Dagbladet, er selv en sensurrotte.

Stop-Nyhetsspeilet.com ble til Sensurspeilet.bloggspot.com og de belønner folk som blir utestengt fra NS som kan vise «screenshots» fra hendelsen. De ber om bråk, og når de blir kastet ut, så roper de sensur!

Dette krever mye energi og oppmersomhet fra våre forfattere, journalister og akademikere som kaster bort verdifull tid på å rydde bort barnestreker og ablegøyer.

Israel kritikk og Palestina skjerf er Jødehat!

Sensurpolitiet har skapt dårlige holdninger hos folk. Flere engasjerer seg sterkt mot nyhetsspeilet. En debatt om Island og IMF ble fort ødelagt av hatet.

Folkeopplysning er vansklig når du har sensurpolitiet som avleder massene til fabrikerte misforståelser om deg.

Ikke la noen fortelle deg at du ikke kan følge drømmen din. Folk klarer ikke å virkeligjøre noe selv, så de hater på deg som prøver. Stå på Catpain freeky, en dag drømmer du igjen.

Hatprat og farlig samfunnsutvikling

Hatprat er en teknologi og organiserte angrep som tilsynelatende ser uskyldige ut, men bak makkverket er det en velsofistikert plan fra profesjonelle PR konsulenter som har studert menneskets psyke, og vet hvordan de skal sette grupper opp mot hverandre. De som står bak er ikke hatefulle og sinte, de er kalde, kalkulerte og intelligente, PR firmaer eller myndighetenes etteretningstjenester som vil få deg til å klikke. De appelerer ikke med informasjon til massene, de ønsker ikke å tilføre din bevissthet kunnskap, de er ute etter å manipulere dine følelser så du blir lettere å lede mot dommedag.

Hvordan manipulerer du folk, sånn at de blir villige til å engasjere seg i krig og drepe sine medmennesker?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å velvillig diskriminere, og utføre vold?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å stå stille og se på, mens du systematisk myrder store folkegrupper?

Hatprat og public relations(PR), Hitler kalte det propaganda. Ved å pumpe hat mot en gruppe, mister befolkningen empati og ser på dem som mindreverdige. Pump mer hat på dem til samfunnet går til unngåelse, ignorering, og undertrykking. Pump mer hat mot enkeltindivider, og grupper og det blir:

-Systematisk diskriminering
-Fysisk Vold
-Utryddelse

Hvem ønsker å samle en stor gruppe til å utføre voldelige handlinger mot en gruppe mennesker?  I Nazi-Tyskland i 1930-årene ble hatprat påført jødene og samfunnet spyttet på dem. Denne form for hatprat vi ser idag er mer rettet mot «aktivister» og «demonstranter», mennesker som står opp for miljøet, for fremtidige generasjoner, for fred og likeverd, mindre kjemikalier i maten, mer demokrati og mindre hat, kort oppsumert: de forsøker å redde verden!

Den siste tiden har vi opplevd angrep fra Freakforum.no og NTNU studenter, skepsis.no, dagbladet(svineinfluensakampanjen), HAARP og mini-istid

Hvorfor utsettes vi for hat og sinne? Når vi forsøker å spre informasjon og positiv forandring? Hvem og hva tjener de på å ødelegge målet? Bannlyse aktivisme og demonstrasjoner? Fengsle enkelte i mentalinstitusjoner mens folket jubler? La dine egne spise dine egne sånn at du går fri som når frimurere orkestrerte den Franske revolusjonen som spiste sine barn?

«Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny. Consume you it will.» YODA

Nei men se her! Captain Frekke hyller dagbladet for å opplyse folket om "Irgun og Sternbanden" sionistiske terrorgrupper som terroriserte palestinere på 20-30tallet. :D

En chemtrail- og frihetsaktivist som har nektet å betale skatt og stevnet det norske storting for retten grunnet okkupasjon av Afghanistan, salg av norsk råolje og gass i amerikanske dollar, NATO-medlemskap og påfølgende chemtrailing av norsk luftterritorium.
Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
33%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

128
Kommentarer

avatar
44 Comment threads
84 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
47 Comment authors
Armin BahramiUFOBalle ClorinArneLoAskeladden Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Singoalla
Abonnent
Singoalla

WOW! Du er produktiv og flink, Armin,
fengende artikler du har..

Jeg vil gjenta min oppfordring om at om redaksjonen vet hvem som kun har til hensikt å knuse og ødelegge denne nett-avisen, ikke slipp de inn, om dere vet at dette er deres hensikt. Synes stadig å se de samme destroyers her, dvs ikke helt i det siste, så kanskje har dere gjort noe..

Gleder meg til å lese og se enda mer nøye på denne artikkelen,
med fokus på destroyerne.. at de er SÅ aktive, viser at NS er på rett vei!
Vi må åpenbart være en stor trussel, siden så mye ressurser brukes slik…

Terje
Abonnent
Terje

Kan være de har gått lei, for jeg har ikke sett noen den korte tiden jeg har vært her. Jeg har derimot sett noen få forsøk på kritisk tenkning som har fått kvasse reaksjoner fra enkelte fastboende her inne, håper det ikke er de få kritiske røstene her inne du sikter til?

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Si meg hvem du stemmer på, så sier jeg hvem du er.
Her er utfyllende portrett av en typisk folkevalgte pedofil Brown:
http://gnosticliberationfront.com/revealed.htm

sjokomelk
Abonnent

En ganske idiotisk ting å skrive, da jeg neppe kan se for meg at de som valgte ham inn visste at han var pedofil. Er ikke verdens beste valgkampsplattform akkurat; «Lower taxes and child buggery»

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Om det var meg du spurte Terje S, så har jeg faktisk kunnet ytre meg i en tråd her iallfall ganske lenge uten de sedvanlige angrepene. Har hatt noen svært givende diskusjoner med personer som mente noe helt annet enn meg, men som oppførte seg helt normalt, og argumenterte for sitt syn som vanlige folk gjør. Det var en utrolig befrielse, føltes lenge siden :-)

Har sagt det før og sier det igjen, forskjellig syn er bare en berikelse, vi er alle unike og kan bidra unikt også med unike og forskjellige synspunkter. Jeg har ingen problemer om noen er buddist eller satanist eller hva som helst. Det er ikke folk med andre meninger jeg siktet til, men tvert om folk som har vært plassert her for å gjøre en jobb med hets og debunking. Slike folk henger seg opp i, vrir og vrenger hver bokstav til de som sitter på info av verdi, for at de skal for ever holde kjeft.. bedriver bevisste karakterdrap osv.

Den siste som fikk en slik aksjon mot seg her inne var Lise og også hennes parti. Dette var helt åpenbart planlagt, men detaljene får være med mindre noen på NS setter seg fore å belyse det. De jeg snakket om konkret og bad om at skulle holdes ute er de som vi VET kun er ute etter å knuse NS, og dette sa jeg ganske klart. Så jeg forstår ikke at noen kunne misforstå, men ok, nå har jeg presisert det enda klarere, og håper at alle nå forstår hva jeg mente. Folk som kun har til hensikt å ødelegge må man beskytte NS mot.

Terje
Abonnent
Terje

Ok, skjønner, men ikke alltid enkelt og avgjøre om noen er plassert her eller ikke. Ta Bin laden over for eksempel, en totalt usakelig kommentar, men ingenting å bry seg med.
Debunking er ikke nødvendigvis et forsøk på å latterliggjøre den som formidler noe, selv om det ofte kan oppfattes sånn. Er man overbevist om en ting, så kan det være vanskelig å se det fra den andre siden, det går selvsagt begge veier. Problemet slik jeg ser det så er det mye her på NS som kan ha andre mer edruelige forklaringer, blir mye religiøst preg over graden av overbevisning, ikke alt er en konspirasjon. Skeptisisme er ikke bare negativt, NS burde benytte seg av det selv. For mange egenproduserte åpenbare feil, skader NS mer enn angrep utenfra

Nå som vi vet hvordan hjernen kan påvirkes med «ledende tale» til å oppfatte det ene eller andre, kunne det kanskje vært en fordel å bruke en annen forkortelse for nyhetsspeilet enn NS, NS gir assosiasjoner til NS på førtitallet

stNorWayOp
Abonnent
stNorWayOp

«Pomba Nibiru» satte Captain Frekke på plass i flere diskusjoner på dagbladet.no om svine influensa vaksineringen.

NightHawk
Abonnent
NightHawk

Stå på Nyhetsspeilet. Godt at noen har baller her i samfunnet :-)

Otto
Abonnent

Det er åpenbart grunn til å gjenta noe som i dag vites med sikkerhet, med beviser. Den mest omfattende forbrytelsen mot mennesker og miljø i nyere tid ble feil oppfattet av de fleste hva angikk de reelle forhold. Selv de fremste fagfolka kloden rundt ble lurt trill rundt, norske ikke unntatt, og faktisk er det mange som ennå ikke har oppfattet plottets egentlige innhold, men tiden leger visstnok alle sår selv om det er opplagt at mange må bidra underveis, som regel gjøre gratis arbeid for folk og land, nasjonalt og internasjonalt. Å arbeide med forskning og etterretning rundt massakrene 11. september 2001 og relaterte hendelser, kan ha gått og kan kanskje gå på kontrakter og ansettelseforhold løs, til tross for at en riktig løsning vil tjene alle best, med stor margin, og ingen unntatt.

.

Konspirasjon i ruiner Forsker får gjennomgå for 9/11-teorier

Gratulasjoner til vedkommende forsker som relativt tidlig i forhold til andre, oppfattet at den offisielle forklaringen ikke var riktig og valgte å publisere informasjon om dette.

I ettertid har mange andre eksperter, blant andre David Hawkins og Field McConnell, utført relativt grundig forskning og etterretning og publisert rapporter, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE.

En audiovideo presentasjon og dokumentar, kommentert av August Dunning, som interessant nok er en etterkommer av Benjamin Franklin, The criminal enterprise and its pattern, 9/11, mer detaljert, 9/11 Resolution Trilogy Volume I, II, III: Pattern of the Crimes, Signs, Times.

Otto
Abonnent
arifkarim
Abonnent
arifkarim

Jeg gråt aldri så mye i hele mitt liv, som jeg gjorde under lesing av denne artikkelen, Armin! Stå på, disse Repsvik og andre frekke idiotene har ingenting annet igen enn å forgude det etablerte. Nå skal jeg visst forsøke å gå i Repsviks fotspor, for å kunne forstå mer om hvorfor han ble slik som han er:
http://skepsis.no/forum/index.php?action=profile;u=123

Lykketil sviker, ser deg på Dagbladet! :D

Realdemokratiet
Abonnent

arifkarim

Du kan også alternativt bruke benevnelsen «Oikofob»
.
Oppsang til Oikofobene

Lars Rønbeck

anon1234
Abonnent
anon1234

Komentaren til Captein Frekke på det siste bildet er helt klart ironi.

smurfen
Moderator

klart det, men den klarte artikkelforfatter og journalist i DB og parere fint ;)
Hun har hatt en rekke bra artikkler i det siste så det er abselutt håp for noen i DB :)

Thor
Abonnent
Thor

Akkurat denne artikklen skulle jeg gjerne ha sett på forsiden av Dagbladets nettavis,med tegneseriebobblene under(kommentator) og lest Repviks forsvarstale..Bra Artikkel Armin..:)

Quark
Abonnent
Quark

Jaja, NS graver sin egen grav. Dypere og dypere. Alle som er imot dem er korrupte og konspiratoriske. Det finnes ingen tvil. Ikke internt ihvertfall. I mellomtiden ler stadig fler, og NS mister sin betydning i samme takt.

Det er sjelden man kan si noe sånnt som: Stå på, og dine motstandere vil vinne.

smurfen
Moderator

All PR er god PR og all Kritikk er god Kritikk :)
Stadig flere ler ? ja da ler dem hele veien frem til sin grav mens dem sakte men sikkert blir mer og mere zombier
Dem som virkelig gapskratter er det som har hjernevasket apekattene til og bli nyttige idioter for seg for og angripe sine beskyttere og det uten og betale dem 5 øre engang ;)
Du med dine kvark skyter dere dere ikke bare i foten, dere fyrer av salve etter salve midt i trynet på dere selv !

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Ja, du kan så si. De er opptatt av penger og sparing vet du, de folkene der.
Så det beste er om de kan la folket gyve løs på hverandre via MK :-)
så slipper de å bruke noen penger, bare bestråle noen hoder til nyttige idioter..
Så kan de samme folkene sitte her å benekte den samme programmeringen som er herre oppi hodene deres, smurfen :-)
Og dersom det går riktig galt, puttes den nyttige idioten i fengsel også,
uten å skjønne noe som helst, mens bakmennene går fri, som alltid..

vidar
Abonnent
vidar

er det i det hele tatt noen av konspirasjonene som står skrevet her på nyhetsspeilet som du tror på? kan du isåfall redegjøre for hvilke?

Aqwarrior
Abonnent
Aqwarrior

Bra jobba Armin! All honnør til deg. Disse idiotene er bare helt patetiske, men de kan vel ikke noe for det stakkars. Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør…

stNorWayOp
Abonnent
stNorWayOp

La nå denne avisen være det den opprinnelig skulle være. Etter det jeg har forstått så skulle denne avisen være en opplysning til folket der sakene blir tatt opp med alle 3 sidene( 1 parten, 2 parten og sannheten) Motstandere vil det alltids være å det er bra slik, så lenge man kan sette inn saklige diskusjoner. Ikke la denne avisen også skli ut å bli en side der man prøve å rope høyest og få flest + pluss kommentarer for så å le meg seg selv å si: der slo vi den andre parten ned i støvlene.
Fjern usaklige innlegg å la heller folk som vil vite mer om de mange temaer dere tar opp her få spørre og grave, det er slik de (vi) trigger nyskjerrigheten og gjør oss opp meninger i stede for å bruke tiden på usaklige kommentarer om hvem som har rett og hvem som tar feil..

nicodemus
Abonnent
nicodemus
Terje
Abonnent
Terje

«9/11: Norske debunkers vs. Harrit og Griffin» setter ikke akkurat norske debunkere i dårlig lys, 9/11 konspiratørene derimot sliter litt…. og ikke bare litt!

Hvorfor står dere så hardt på at 9/11 var en insidejobb, -at det ikke forløp slik bevisene peker mot, -til og med at ingen fly traff tårnene?

To personer kan holde på en hemmelighet, tre eller flere personer kan ikke!

Hermis
Abonnent
Hermis

Vel, hvis man ser på bevisene (da må man gå grundig inn i materien), så levner det ikke stor tvil om at det var en slags inside operasjon. At det er vanskelig å forstå at maktmennesker kan være så grusomme, at så mange kan holde tett osv er jo underordnet dette faktum. Man kan jo ikke underslå bevis bare fordi man har vanskeligheter med å forstå ondskapen (satanismen?) og organiseringen som ligger bak. Da ville man i verste fall aldri få dømt noen som helst som har begått uforståelige grusomheter, heller.

Terje
Abonnent
Terje

ja, og når man går grundig inn i bevisene står det ikke mye igjen som støtter insidejobben…., om den indre kjærnen av disse maktmenneskene ut fra etteretning forutså hva som kunne skje, for så og la det skje, er et helt annet spørsmål, men det gjør det ikke til en insidejobb.

Acoms razor! kapre fly og krasje i tårnene – eller – iscenesette sprenging av tårnene, forfalske direktesendinger for å få folk til å tro at fly krasjet, planting av flere tonn med flydeler, få alle innvolverte til å holde tett!…..? Har noen tenkt litt rundt forskjellene?

Hermis
Abonnent
Hermis

Det er alt for mye som ikke stemmer med den offisielle versjonen, eller konspirasjonsteorien om du vil. Du nevnte flydeler, det ble jo nesten ikke funnet noen flydeler. Hele greia var nok gjennomført slik at det bare var minimalt med folk som forsto hva som skjedde. Jagerpilotene feks. skjønte ikke hva som foregikk før det var for sent. Dick Cheney (en sivilist!) ledet jo flyvåpenet i en øvelse mens det hele skjedd, så da fikk dem ikke gjort stort. De som plasserte ladningene var sikkert få, mens de som renoverte tårnene var langt flere, elektrikere, rørleggere, murere, malere osv. Det er jo også påvist nanothermit i støvet fra tårnene. Saken er den at veldig mange folk nekter å tro det selv om bevisene (eller indisiene) blir lagt frem for dem.

Otto
Abonnent
Kjetil S
Skribent

Tullprat Terje,

Da amerikanerne jobbet med atomprogrammet sitt mot slutten av andre verdenskrig var det ca 130.000 personer som var ansatt under dette programmet. Og ingenting kom ut. Men tre personer kan altså ikke holde på en hemmelighet?

http://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan_Project

Vandalf
Abonnent
Vandalf

Denne artikkelen synes jeg ikke var spesielt bra, Armin. Dine siste 3 artikler bærer preg av at du er sint på «varsleren», NTNU, Skepsis, Repvik og CFF, og evntuelle andre «involverte».

Det er synd at du reduserer Nyhetsspeilet til et talerør for din egen sårede stolthet. Det trenger du ikke gjøre. La CFF og nFF og konspirasjonsteorislakterne på skepsis.no bare få surre på med det de holder på med. De kommer til å dissikere alt du og andre som våger å stikke hodet frem så lenge de ikke har annet å fylle fritiden sin med. Sånn er det bare. Og begynner du å vie de hele artikler så gjør du akkurat det de håper på fra din kant. Du forer de med mat og ammunisjon, enkelt og greit.

Og med det tar du fokus bort fra det som er Nyhetsspeilets egentlige funksjon.

Bloggen til CFF og nyhetsspeilettrådene til speilethaterne på skepsis.no er særdeles marginale saker, så det er ikke mye å bry seg om. Gjør man det har man feil fokus, slik jeg ser det.

I denne artikkelen synes jeg forøvrig du er langt over streken når du feks skriver;

«Kansje du drepte et foster før de rakk å se verden med din ukritiske autoritetsdyrkelse? Statens blinde får?»

Jeg synes ikke dette er Nyhetsspeilet verdig.

Ta det som et vennligsinnet råd fra en som ønsker Nyhetsspeilet alt det beste…

o
Abonnent
o

Det var noe med en hund som likte å bite i bein osv ?
Stå på Armin,
ps; ikke glem av humoren i denne binale «krigen» !

Cosmomind
Abonnent
Cosmomind

Saklighetens styrke er at den er lavmælt! Jeg vil henstill til Nyhetsspeilets skribenter om ikke å la seg provosere til å svare med samme mynt. Sist sommer var Armin Bahrami i «klinsj» med en gitarist som het Vidar. Armin må ha vært meget provosert fordi han skrev at denne gitaristen måtte være like talentløs på gitar osv. osv. Denne passasjen ble senere presentert på Teknisk Ukeblad sine sider. Dette så ikke pent ut, sett ut i fra Nyhetsspeilet. Det er slike «feller» dere må unngå!! Bare vent! Den dagen makten begynner å skjelve litt i buksene kommer de til å grave frem alt de kan finne om Nyhetsspeilet og deres journalister. Ikke gi dem noe gratis!!

Vandalf
Abonnent
Vandalf

Test;

Postet en kommentar tidligere i dag, men den er ikke kommet med.

Fikser du, Armin?

Vandalf
Abonnent
Vandalf

Moderator;

Jeg kan fremdeles ikke se at kommentaren min fra tidligere i dag er kommet på trykk.

Hva skjer?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Det kan vi gjøre Singoalla!

Levere inn en fellesanmeldelse, hvis noen ønsker det. Og jeg har min advokat som visst nok er ekspert på saker som omhandler grov sjikanering og trakassering pluss jurister (jeg kjenner til) som også har reagert.

Man kan si det sånn at politiet som andre instanster/institusjoner her i landet fra før av har en papirmølle av saker å ta seg av. «Papirmølle-byråkratiet» kaller jeg selv denne regjeringens politikk for og selv de som sitter i mange av disse instansene/institusjonene er lut lei og sletne av å jobbe dobbelt som følger av den voksende klageantallet fra folk her i landet.

Derfor er det så viktig, i dette kaotiske rotesystem- byråkratiet til Stoltenberg & co at de som opplever mennskekrenkelser og andre grove urettferdigheter går isammen om å få satt en stopper på andres pur ondskap.

At det finnes blogger der folk slenger dritt til hverandre, får nå så være. Det er verre når selv datatilsynet ikke bryr seg om blogger som styres av mennesker som bevisst er ute etter å ødelegge enkeltmenneskers liv og helse og deres familie rett til å få bevege seg fritt uten å bli utsatt for personmobbing/trakassering.

Og man skal vite, at med denne tiden vi er inne i der vi står mellom en skillevei mellom valget å følge det gode eller onde, vel, så er det enda viktigere for oss som vil kjempe mot disse onde kreftene å stå sammen.

Vi har snakket om dette tidligere Singoalla og det er helt sikkert flere her av kvinner og andre som kunne tenkt seg å få satt en stopper for blogger som rett og slett oppfordrer folk til å hate sine medmennesker og gjerne få sine medmennesker til å personforfølge og mobbe andre.

Hadde det ennå gått an å snakke med disse menneskene som sitter godt gjemt bak dette sensurspeilet for å komme til en form for kompromiss men det går visst ikke an! De lever visst i mørket godt skjult som
vi vet er et godt kjennetegn for ondskapens disipler.

«De lever godt skjult» er deres tanke men hvor godt skjult er de egentlig? For de har jo allerede åpenbart seg her på NS og fulle navner har dukket opp i kjølevannet av alle hetsekommentarer de hittil har kommet med.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Jeg siterer fra Armins artikkel over:

«Hvordan kan man knuse Nyhetsspeilet? Spre falske rykter, lage intriger, henge ut enkelte og brenne dem på bålet, kalle dem syke og be dem oppsøke hjelp, kall dem jødehatere, klippe ut en setning fra sin sammenheng, skriv at de elsker hitler, få seg selv utestengt og kalle det for sensurering, gjøre alt du kan for å ikke ta saken, debatten eller ballen men angripe person eller nettstedets omdømme.»

Videre:

«Hvordan manipulerer du folk, sånn at de blir villige til å engasjere seg i krig og drepe sine medmennesker?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å velvillig diskriminere, og utføre vold?

Hvordan overbeviser du et samfunn til å stå stille og se på, mens du systematisk myrder store folkegrupper?

Hatprat og public relations(PR), Hitler kalte det propaganda. Ved å pumpe hat mot en gruppe, mister befolkningen empati og ser på dem som mindreverdige. Pump mer hat på dem til samfunnet går til unngåelse, ignorering, og undertrykking. Pump mer hat mot enkeltindivider, og grupper og det blir:
-Systematisk diskriminering
-Fysisk Vold
-Utryddelse»

Lise:

Bør artikkelen under være en tankevekker når vi her snakker om mennesker som iherdig går inn for å stille enkeltmennesker i et dårlig lys som «klin gale» og samtidig sette oss i gapestokker over folk som skal kues til taushet, skjelles ut og trakasseres i det uendelige, gjerne også fryses ut fra samfunnet?

http://www.abcnyheter.no/node/106270

Fra artikkel:

Tidligere forskning har fokusert på det psykopater flest mangler: frykt, empati og evnen til å ha vanlige forhold.

Men teamet, ledet av Joshua Buckholtz fra Vanderbilt Universitet i Nashville, Tennessee, har undersøkt hva det er for mye av; impulsivitet og ekstrem tiltrekning til risiko og belønning.

Lise:

Med eller uten dop!

Psykopater kan selv utgi seg for å være de «store ofrene!»
Det finnes visst ingen grenser…..på ondskap der ute!

torkel
Abonnent

Armin: Jeg kan forstå din frustrasjon og irritasjon ovenfor dem som kommer med trusler og de som prøver å stikke kjepper i hjulene til deg og NS; ikke la deg distrahere. Hold fokus på annet istedet.

«Mener satanistforsker Asbjørn Dyrendal at såppas profilerte og høyskolerte representanter av det amerikanske høyakademiske miljø lyver?

Vi ønsker dialog og saklig debatt – ikke hat og avsky, mobbing og stempling av ‘annerledes tenkende’ som mental-forstyrret jødehatere som skepsis.no liker å debattere om»

dialog og saklig debatt, ikke hat og avsky? ikke stempling av ‘annerledes tenkende’ satanistforskere?

Hold fokus, ikke spill med skepsis.no/etc sine spilleregler.

Troverdighet og integriteten til artiklene faller fort når mørket (agresjon, frustrasjon, sinne, hat, intoleranse etc) er fremtredene i artikkelteksten.

«First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win.»
— Mahatma Gandhi

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Som vanlig kommer du Torkil inn med alltid like kloke ord. Godt at det finnes slike som deg, synd de bare er i fåtall.

Hilsen Lise

o
Abonnent
o

Det er realister, og idealister !
Det er underkastelse, og frusterasjon !
Det er egoister, og spandable !
Det er ignoranse, og forstålese !
Det er aksept, og opprør !
Det er fornektelse, og opplysning !
Det er rett, (og slett) Urett ?

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Kæptn frekke er nok omskjært.

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Har du sjekket ;-)
Eller… kan du påta deg oppgaven..
Kan du si noe om hvorfor du tror det?
He he ;-)

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Jeg har Jewdar.

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Ok Askeladd. Skrev mitt noe lengre svar før jeg forstod.
Forstår det du skrev her nå..
så du trenger ikke forklare, for min del, ser det helt klart nå..
Takk :-)

Men er personen vi snakker om den som er avbildet i artikkelen?

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Men for å være seriøs, en 9/11 debunker som hyller Israelske terrororganisasjoner?

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Takk for svar Askeladd. Ditt første svar, forstår jeg nok ikke helt.
Mulig jeg kan fundere og tolke noe inn i det, men ikke sikker..

Ang ditt svar nr 2. Mjo, enig i at det er kommet frem såpass mye om 911 og finnes såpass mye info tilgjengelig for alle i det hele tatt gidder å glippe med øynene..Men uvitenhet og likegyldighet blant massene er likevel stor..
Noen er bare sta og gir seg ikke på tørre møkka, noen vil bare bråke..
Men noen har også andre interesser og agenda, betalt eller ubetalt.
Så får vi gjøre oss opp en mening, hver for oss, ved å vurdere det de skriver.
Nå er det slik at jeg ikke aner noe om hvilke profiler denne personen eller andre nevnt i artikkelen har utfoldet seg under. Jeg kan dermed ikke vurdere og knytte adferd til noe som helst. Men jeg skrev nå, og postet et innlegg med spørsmål under det innlegg som red la inn med tilsvar fra Repvik.
Dette kom ikke ut på nett, men jeg håper at det kommer senere..

Hyller Israelske terror-organisasjoner, sier du? Au da..
Det er nok verre å bortforklare om så er tilfellet..
At det finnes interesser som er svært ivrig i å tildekke 911 truth,
ja det er jeg helt sikker på, og det ser vi stadig.

Når det gjelder omskåret eller ikke omskåret…
Så har jeg en venninne som er en kjent Norsk dissident.
Hun har «forsket» litt på dette med omskjæring sin virkning på psyken.
Hun mener at det har en helt spesifikk inflytelse/funksjon/virkning, at de som blir omskåret altså har personlighetstrekk som er felles og som er ulik de som ikke er omskåret.. Hun sier også at mange kristne omskjæres som ren rutine, bl a i USA. Vet ikke mer om dette enn det hun har sagt..
Men det kan brukes som en lakmus-test i noen situasjoner..
For å skille klinten fra hveten, om man er veldig skarp, som henne.. :-)

sjokomelk
Abonnent

Hva har status på noens forhud med noe som helst å gjøre?

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Ja det kan du sannelig lure på sjokomelk..
Som jeg skrev mener noen at det påvirker psyken, eller kan det si noe om folkeslag. Jeg håper virkelig at noen sjekker spamboksen og slipper ut relevante debattinnlegg, postet nettopp et jeg brukte mye tid på.. og det ligger visst i spam boksen. Fordi et navn er nevnt som er relevant for debatten, da havner jo mye relelevant som spam. Kommentaren min var ikke hets mot noen person. Tvert om hadde jeg forslag om hvordan la mannen komme til orde på tross av alt..