Du leser nå
Passasjen

5 minutter lesetidPassasjen

Bevissthetsrevolusjonen trenger deg.

Innledningsvis vil jeg starte med en anmodning om edruelighet i debatten og spekulasjonene rundt menneskehetens framtid. Jeg vil være forsiktig med hva som lukter og ikke lukter i dette spillet som foregår. Jeg har lest en del om scenarioer som er helt urealistiske og skyter over all logikk. Den forandringen menneskeheten står ovenfor i dag er en bevissthetsmessig revolusjon. Skal man være med på laget må man forstå dette.

Vi kan ikke fortsette med å slå hverandre i hjel. Vi kan ikke fortsette å lyve! Store deler av menneskeheten har forstått dette! Og de som ikke ønsker forandring, bruker alle midler for å så frøene til aggresjon slik at den fortsetter. Det er akkurat dette bevissthetsrevolusjonen handler om.

Kan jeg avsløre bedraget, eller lar jeg meg fange av de gamle energiene?

Øye for øye, tann for tann; blir du fanget av det sistnevnte er du på ”ikke forandring”, kjære venn!

Tenker du aggressivt, får du aggresjon. Ønsker du hevn, får du hevn. For å snu dette må du ønske kjærlighet. Loven om tiltrekning vil gi deg det du ønsker. Annen vei finnes ikke.

Hva er et menneske?

Vi er ånder som er på skole i skolerommet jorden.
Vi er ånder som har som pensum å lære folkeskikk.
Vi kommer ikke videre uten å ha lært oss pensum.
Vi er nødt til å bruke all informasjon, følelse og intelligens for å komme oss gjennom ”passasjen” til en ny himmel og en ny jord. Som en ny fødsel om du vil.

Den menneskelige bevissthet passerer nå den kritiske masse for kjærlighet. Det er grobunn for en voldsom akselerasjon når vi er klare.
Egentlig er det ingen som begår noen feil, hverken på den ene eller andre siden. Dette er noe enhver sivilisasjon i Kosmos må igjennom for å komme seg videre. Sett fra et kosmisk ståsted er ”alt såre godt”. Universum gjør aldri noen feil. Skulle feil være tillatt ville det ikke eksistert noe univers.

Gud gir menneskebarnet kontrastene. Menneskebarnet har det frie valg. Gud laget logikken som instrument for å utvikle bevissthet. Elsk din neste som deg selv! Forstå at det er den eneste veien ut av trassalderen. Skal vi komme opp på neste nivå og bli medlemmer av den kosmiske føderasjon må vi lære kjærlighet.

Kjærlighet er universets sterkeste energi og all motstand er dømt til å måtte vike. Hvorfor tror du at besøkende fra rommet ikke tilkjennegir seg direkte? De anser oss for å være for farlige på det nåværende tidspunkt. De sender oss små beskjeder i kornåkrene rundt om i Europa og verden for øvrig. Foreløpig forstår vi lite av det.

Vi er som barn som er blitt forlatt alene hjemme. Vi tømmer kjøleskapet uten tanke på at det snart er tomt. Vi blir mer og mer skitne fordi vi ikke har noen forståelse av hvorfor vi må holde oss rene. Våre åndelige foreldre har tatt avstand fra oss for at vi skal få muligheten til å lære å stå på egne ben.

Der er vi nå.

Vi roper mot det store blå etter hjelp. Vi legger skylden på alle de andre for å skjule våre egne svakheter; men vi lærer. Løsningen er rett der borte: Vis kjærlighet!

Kommer vi videre? Ja! Alt og alle i Aladdins hule gjør det. Når kornet er modent. Ikke før, ikke senere. Hva er passordet for å komme gjennom passasjen? Kjærlighet.

Det drepende prinsipp er i kulminasjon og vil avta sterkt i tiden framover. Kristus-energien, foton-energien i den nye himmel (bevissthet) og en ny jord (fysisk materiale) er i ferd med å etablere seg. Aldri før har det vært mulig å komme gjennom passasjen til et høyere bevissthetstrinn her på Jorden. Nå er det mulig.

Runden rundt Melkeveiens sentrum på 25 920 år er komplettert og utbasunerer den nye tids velkomst. Om det går raskt? Vel, vi får prøve oss på logikken. Fra et universelt utsiktspunkt; ja. Sett i forhold til avstander og størrelsesorden makrovesenet opererer med, går det veldig raskt!
Fra enkeltindividets utsiktssted? Kan vel sammenlignes med å poppe pop-corn: Litt tregt i begynnelsen for så å akselerere voldsomt. Utviklingen er snudd.

Vi går mot et mer inkluderende og kjærlig samfunn. Jordvesenet (planeten) vil også gjøre justeringer som i utgangspunktet vil synes som unødvendige og smertefulle, men de vil vise sin guddommelige hensikt lenger fram.

Alt er såre godt. Vi vil lykkes til slutt. På universets lag finnes ikke tapere, bare vinnere. Man må oppleve ondskap for å kunne oppleve det gode. Ganske innlysende sett ut fra en logisk tankegang.

Velkommen til Aladdins hule!

Manges spørsmål etter å ha lest denne artikkelen vil trolig være: Finnes det holdepunkter for dette? Svaret er: «Ja!» Det finnes kosmologier i alle verdens kulturer. Utfordringen er at vi må tilegne oss kunnskapen selv. Forståelsen må være direkte. Mellomleddene som hittil har tolket kosmologien for oss må bort. Menneskebarnet trenger ikke lenger å tro. Det er åpnet opp for å vite.

Den nye formen for spiritualitet vil bli bekreftet gjennom forskning ved høgskoler og universiteter. Åndsforskning vil bli framtidens satsningsområde.

Om du må lete etter kunnskapen? Nei! Den vil være tilgjengelig når du trenger den. Plutselig vil du forstå at kunnskapen har vært der hele tiden.

Og du vil vite når tiden er moden.

Lykke til!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
33%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
LilleVi

Tor Andreas LilleVi er født i 1948 og har tatt livet på pulsen lenge.
Lever et foholdsvis tilbaketrukket liv i Lofoten etter 40 års reisevirksomhet over hele verden.Har arbeidet i mange år som healer og kunstner.
Min store interesse er forandring av strukturene som vi ser styrer verden.
Jeg ser også at det må skje på fredelige premisser.Vi må bruke speilet,så makta får speile seg.
De klarer ikke å la være det.
Fra hjertet
Tor Andreas

20 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *