Du leser nå
Norske medier sensurer OL-demonstrasjoner

5 minutter lesetidNorske medier sensurer OL-demonstrasjoner

Norske politikere gjemmer seg bak en masskarade av "miljøvennlighet" her hjemme, mens de eksporterer klimakrise til Kanada.

Hva skjer i Canada som det norske folk ikke fortjener å vite? Medienes agenda er det de ikke vil vise deg, alt annet er distraksjoner og villedning fra virkeligheten. Har noen fått med seg at Parlimentet har vært stengt i flere måneder, demokratiet midlertidlig nedlagt på ordre fra den britiske tronen, og Usa’s bud på det kanadiske folk, land, og ressurser?

Olympiske leker med massedemonstrasjoner, et land under politistatlover og grovt maktmisbruk mot de infødte indianernes landstjeling har null nyhetssverdi for norske redaktører. Det er viktigere å henge ut muslimer som terrorister, hijab som kukluxklan, og fore det norske folk med gullmedalje-eventyret som øker nasjonalismen og gruppetilhørlighet følelsen som politikerne høster og misbruker for sin egen politiske agenda.

Hvem bryr seg om massearrestasjoner av mennesker som viser dissident mot Olympia-komiteens imperialistiske pengesluk på byen deres?

Olympiske fakkel stoppet av demonstranter. Se video her.

Here’s Melissa Elliot of Six Nations explaining why they blocked the torch.

«With these 2010 Olympics, VANOC and the IOC, in partnership with Canada, is trying to create a false illusion. They’re creating a false illusion that Canada is good and has positive relations with our people. But we are here to break this illusion, to tell the truth, by declaring the following. We are not Canadian. We are not a defeated people. This land was never surrendered. Our nations and our people still exist and will continue to exist.»

Iløpet av 12 dager har Vancouver måtte punge ut med 8 milliarder dollar fra skattebetalere, 1 milliard ble brukt på sikkerhet, og mange frykter at Vancouver sitter igjen med massivt overvåkningsutstyr som vil bli brukt mot lokalbefolkningen, etter at OL reiser fra byen. Det samme skjedde i Kina 2008.

Kanadas statsminister stenger demokratiet

Det kanadiske parliment har vært stengt fra 12 desember til 3 mars. Store demonstrasjoner har pågått kontinuerlig med paroler som «kom deg på jobb Haarper», etter at statsministeren fikk kraftig nedbør og kritikk mot kanadiske soldaters torturering av Irakiske fanger og Afghanske opprørere, nekter han for bevisene som folket har i sine hender.

Hvordan ville det norske folk reagert om Stoltenberg stengte stortinget og tok seg en tre måneder lang ferie hver gang noen kritiserte hans avgjørelser?

Ordfører lover vennlig håndtering av demonstranter

En rekke lovendringer har kriminalisert ytringsfriheten til Kanadiere. Flyers, bannere, plakater, alt er ulovlig i nærheten av de internasjonale mediekameraene som har fått politigarranti sånn at et idyllisk og massehjernevaskende hedensk avgudsdyrking også kalt Olympiske leker kan trollbinde verden i 14 dager mens politikerne får herje fritt fra mediaoppmerksomhet så de kan gjennomføre massive strukturforandringer mens folket ser på langrenn.

Hvis du henger en banner, eller en plakat som viser misnøye mot at OL er i din by, så har politiet lov til å knuse døren din å bryte seg inn i leiligheten din for å fjerne plakaten du har i vinduskarmen din eller hengt fra balkongen DIN. Vestlige demokratier blir mer og mer facistiske.

Hvordan har det kanadiske ridende politi oppført seg tidligere mot fredelige demonstranter som ønsker å vise motstand mot urettferdighet? Politiet kler seg ut som demonstranter og kaster den første stein så det paramillitære infantriet kan slå løs på fredelige og samfunnsengasjerte ungdommer.

«No Olympics on stolen Native land»

Mange menneskerettighets-advokater, anti-fattigdom organisasjoner, sivile aktivister og representanter for det undertrykte indianer folket i British Colombia, protesterer heljertet mot det de anser som kolonialisme og okkupasjon av de infødtes land. Ifølge kanadisk lov har ikke BC(british colombia) delstaten lov til å blande seg inn i de infødtes land, liv og helse, men regjeringen fortsetter å selge, lease og «utvikle» fedrelandet til indianerne til fordel for internasjonale selskaper, blant annet gruvedrift, logging, olje & gass, og skianleggene, samtidig som urfolket lider av de høyeste tallene for fattigdom, arbeidsledighet, fengsling, politivold, sykdom, selvmord osv.

Statoil ut av Kanada nå!

En stor del av protestene omhandler gruvedriften og oljesand-prosjektene som finner sted i British Colombia. Jeg har sett med mine egne øyner hvor vakkert og urørt dette landskapet er, og trist er det at det skal det nå bli et ødeområdet hvor skog skal bli omgjort til ørken.

Statoils Oljesand prosjekter strider imot den norske stats «klimakur 2020» og innføring av dobbling av bensinavgifter og diverse andre «CO2» skatter som skattebetalerne må ranes for. Det er ikke vi folket, som forrurenser, det er den norske stat! Dette er hyklersk, og et slag i ansiktet til det norske folk fra løgnaktige «miljøsvindlere» som kaller seg selv for folkevalgte politikere! Det er absurd, det er hån mot vår inteligens, og de smiler til pressens lydige haleloggrende bikkjer som for sin egen framtids sikkerhet, bevarer jobben sin ved å unnlate å være en kritisk folkeopplyser.

Journalister er idag folkefordummere som lar seg lure av folkeforførere.

http://e24.no/boers-og-finans/article1760398.ece

Kan dette være en av grunnene til at ingen aviser i Norge skrev så mye som et ord fra protestene og demonstrasjonene? Vi vet at selskapene og staten jobber fra samme storting, se ikke bort ifra at Statoil-sjefen ringte Stoltenberg som ringte redaktørene og ba dem holde det norske folk i mørket om dette overgrepet mot urbefolkningen og det kanadiske folk.

Her er stemmene norske medier ikke vil du skal høre:

NAZI-OL er pengesløsing av ressurser som trengs i en verden med fattigdom

Hvorfor brukes hedenske demoniske symboler og avguds-skikkelser i åpningseremonier? Les og se bilder her.  De fem Olympiske ringer ble innført av Hitler under 1936 lekene, sammen med fakkelen. Åpningsseremonien er en hyllest til de gamle greske gudene, en massefjernsendt satanisk ritual som hypnositerer befolkningen bak Tv’en i 18dager mens jorden går under.

Trenger vi OL? Protestene øker for hvert år som går, avlås hele komiteen, det holder med verdensmesterskap en gang i året. Bruk milliardene på å bekjempe fattigdom, millioner kunne fått mat i Afrika istedenfor fikk Vancouver en rekke nye ski-annlegg, stadioner, store skogsområder nedhugd, fjellsider sprengt, og mennesker måtte flytte ut av sine hjem pga vår avhengighet for underholdning og OL.

«How fortunate for governments that the people they administer don’t think.» Adolf Hitler

Sport har den største relgiøse tilhengergruppen. Flere milliader mennesker følger med på en fotballkamp, heier, skriker, og sloss for sitt lag, tenk hvis de var like engasjerte for å stoppe krigen? Istedenfor å følge med på en ball.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

Kommentarer

17 kommentarer på "Norske medier sensurer OL-demonstrasjoner"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste