Du leser nå
Armin og venner

5 minutter lesetidArmin og venner

Nyhetsspeilet gir deg ekte hip-hop med samfunnsengasjerte tekster som er vansklig å finne i en NWO-kontrollert musikkverden med kjøpt sendetid og ti på topp.

Hip Hop var en folkebevegelse, ikke bare på dansegulvet. Samfunnskritiske låter med oppfløftende politisk motvierte budskap og virkelighetskildringer som kom som et tidebølge ut av ghettoen. Den undertrykkede rapperen var en megafon og verden fikk høre om ghettofiseringen, politibrutaliteten og CIA’s narkotika inførsel som startet Crack og kokain epedemien, samt den biologiske Aids og Hiv krigføringen.

Slavekjettingene ble tatt av ankelen og påført hjernen. Musikkindustrien som et ledd i det samme systemet som undertrykket, segregerte og ghettofiserte nabolagene og plasserte en «alkohol-butikk» etter en «våpenforhandler» etter en «pantekjøper» var samfunns arkitekter som ville helst se at den svarte befolkningen skulle bli alkoholiserte, skyte hverandre, og stjele – istedenfor at de gikk rundt å sang «fight the power» av Public Enemy som var på hitlistene i flere måneder.

I en verden der de fleste har solgt sin sjel før de er 14år, var fristelsen for å signere en musikk-kontrakten stor selvom en manager ofte beordret: «Vær mindre politisk, ikke skriv om mannen som holder deg nede, syng om crack, penger, gangbanging, gullkjeder, og hvor mange damer du har pult så skal du få en million»  Hip hop døde..

Det finnes ekte hip hop i dag og verden trenger det mer enn aldri før. Problemet er at de er undergrunn, ikke fordi markedet vil ha dem der, men fordi markedssjefene vil ha dem der. De som undertrykker samfunnet, eier skolesystemet, bankvesenet, finansverden og media; er de samme aksjonærene i musikkbransjen og den store underholdnings-industrien.

Det er de som velger hvordan samfunnet skal se ut, siden det er de som bestemmer hvilken vei rettningen skal gå.

Litt feil å si at markedet vil ha Superman yoooooou, når de har gradvis gjennom 10-20 år drept ekte musikk, ekte artister som Bob Marley,  Tupac Shakur, John Lennon, Micheal Jackson og John Lennon, de med ekte mening, om livet, striden, og alle de versene som ga deg en moralsk spirituell boost. Dagens generasjon har gått glipp av mye positiv musikk, idag er den destruktiv og mørk med «disturbed» Rihanna som hevet selvmordstatestikken i Russian Roulette: «take the gun,count to three, pull the trigger».

Music made you feel good back in the days, today it makes you loose control and thats exactly what «they» want.

De passer ikke inn i Nwo’s agenda om et global hegemoni, hvor mennesker gradvis har blitt neddummet til det stadiet at de ikke skjønner en dritt av det som skjer i verden.

Et glimrende eksempel er Black eyed pees. De startet med WHERE IS THE LOVE, som etter min mening var riktig message til riktig tidspunkt i 2003 når Usa Invanderte Irak. Men hva skjedde med dem? Hvor lenge tror du plateselskapene tillot dem til å fortsette å utdanne ungdommen med riktig budskap? Neste låt het «shut up, just shut up»…

Rapmusikk er buisness og så lenge vi kjøper skivene dems så har de et marked, hvis alle sluttet å kjøpe dritten dems og satt rappere ut i konkurs, ville illuminati ha betalt de samme meningsløse rappere millionbeløp for at de skal fortsette å bygge underholdninger hos oss istedenfor ekte holdninger.

They want the youth lost, when we need them to rebel.

12 år gammel og mer våken enn dere voksne søvngjengere!

Espen E-Pee setter ord på følelesene til en ungdom som vokser opp i råskap.

Hør på låten hans her:
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/Ka-Har-Skjedd.mp3

Noen som ser håp i verden ? :)

Det her satt et smil på ansiktet til en som skriver om en trist verden, ungdommen kommer til å forandre lærerne, lærerne dropper ut av skolen, og neste generasjon tar over kloden!

Digger deg as Espen, takk for at du eksisterer!

Du kan følge med på hans profil her: http://www.kingsize.no/e-p

Breaknecks: groruddalens positive svartinger

Uten hiv og aids selvfølgelig. De består av en etnisk nordmann, en etioper som er som bror for meg og to bleike chilenere jeg ser på som nære venner. De har lenge vært i undergrunn, men de siste 2 årene begynte de å lage musikkvideor og har vært på tv og radio flere ganger. De lager festmusikk, setter sjela si i hver tekst, og i det siste har de blitt bevviste om makten bak makten og systemet som holder dem nede. Vi deler spliffs som vi deler kunnskap.

Groruddalen og Furuseth representerer virkeligheten, tro ikke på media, du kan trygt gå der, gutta driver samfunnsengasjert arbeid, på fritidsklubber og utekonserter i lokalmiljøet, de sprer kjærlighet og jobber hardt for å gi folk ekte hip hop. Takk for alle gode stundende, my homeboys indeed!

AreMean er min splittede personlighet

Jeg skrev tekster siden jeg var 16 år, oppgitt sjel, sint på verden og lærere som ikke ville høre om 9-11 var en inside jobb, eller hvorfor jeg mente Usa ikke dro til Irak for å finne masseødelegelsesvåpen, men de var der for å hente kvitteringen.

Hever reven for rev'olusjon!

Noen mener sinnet i sinne er en form for energi og gir utløp for undertrykkede følelser, andre mener det fører til blindveier og mer hat, men spør du meg kan en manns sjel i brann antenne et helt land. Når du er sint, så tar du ikke imot dritt, du gir ikke opp lett, du blir ikke passiv, du krever å bli hørt, du står på barrikadene, og du er som regel sint på noe motbydelig, overgrep, massebedrag og feig krigføring. så kall meg gjerne gal i en verden som ikke er normal.

Individuell Frihet- denne skrev jeg i 2008.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Individuel-frihet-2008.mp3

Beef(bråk) med Gud.ft Felipe fra Breaknecks – denne skrev jeg i 2007.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Beef-med-gud.mp3

AreMean ft. Felipe fra Breaknecks – 2009.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-feat.-Breacknecks-Spis-de-rike.mp3

AreMean ft. Navnløs «bomber for fred» 2010.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean.-Ft.Navnløsrida-Bomber-for-fred.mp3

AreMean «ikke se tilbake» 2007.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Ikke-Se-Tilbake-2007.mp3
Andre undergrunns artister med samfunnskritiske tekster:
Immortal Technique, Jedi Mind Tricks, Ill bill, Lost propeths, Mos def, Snowgoons, Army of the Pharaohs og mange fler. Post gjerne dine i kommentarfeltet så god musikk blir hørt!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

Kommentarer

50 kommentarer på "Armin og venner"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste