Samfunn
Du leser nå
Armin og venner
Skrevet av
Armin Bahrami den 29. 03. 2010
50

Armin og venner

Av Armin Bahrami29. 03. 2010

Hip Hop var en folkebevegelse, ikke bare på dansegulvet. Samfunnskritiske låter med oppfløftende politisk motvierte budskap og virkelighetskildringer som kom som et tidebølge ut av ghettoen. Den undertrykkede rapperen var en megafon og verden fikk høre om ghettofiseringen, politibrutaliteten og CIA’s narkotika inførsel som startet Crack og kokain epedemien, samt den biologiske Aids og Hiv krigføringen.

Slavekjettingene ble tatt av ankelen og påført hjernen. Musikkindustrien som et ledd i det samme systemet som undertrykket, segregerte og ghettofiserte nabolagene og plasserte en «alkohol-butikk» etter en «våpenforhandler» etter en «pantekjøper» var samfunns arkitekter som ville helst se at den svarte befolkningen skulle bli alkoholiserte, skyte hverandre, og stjele – istedenfor at de gikk rundt å sang «fight the power» av Public Enemy som var på hitlistene i flere måneder.

I en verden der de fleste har solgt sin sjel før de er 14år, var fristelsen for å signere en musikk-kontrakten stor selvom en manager ofte beordret: «Vær mindre politisk, ikke skriv om mannen som holder deg nede, syng om crack, penger, gangbanging, gullkjeder, og hvor mange damer du har pult så skal du få en million»  Hip hop døde..

Det finnes ekte hip hop i dag og verden trenger det mer enn aldri før. Problemet er at de er undergrunn, ikke fordi markedet vil ha dem der, men fordi markedssjefene vil ha dem der. De som undertrykker samfunnet, eier skolesystemet, bankvesenet, finansverden og media; er de samme aksjonærene i musikkbransjen og den store underholdnings-industrien.

Det er de som velger hvordan samfunnet skal se ut, siden det er de som bestemmer hvilken vei rettningen skal gå.

Litt feil å si at markedet vil ha Superman yoooooou, når de har gradvis gjennom 10-20 år drept ekte musikk, ekte artister som Bob Marley,  Tupac Shakur, John Lennon, Micheal Jackson og John Lennon, de med ekte mening, om livet, striden, og alle de versene som ga deg en moralsk spirituell boost. Dagens generasjon har gått glipp av mye positiv musikk, idag er den destruktiv og mørk med «disturbed» Rihanna som hevet selvmordstatestikken i Russian Roulette: «take the gun,count to three, pull the trigger».

Music made you feel good back in the days, today it makes you loose control and thats exactly what «they» want.

De passer ikke inn i Nwo’s agenda om et global hegemoni, hvor mennesker gradvis har blitt neddummet til det stadiet at de ikke skjønner en dritt av det som skjer i verden.

Et glimrende eksempel er Black eyed pees. De startet med WHERE IS THE LOVE, som etter min mening var riktig message til riktig tidspunkt i 2003 når Usa Invanderte Irak. Men hva skjedde med dem? Hvor lenge tror du plateselskapene tillot dem til å fortsette å utdanne ungdommen med riktig budskap? Neste låt het «shut up, just shut up»…

Rapmusikk er buisness og så lenge vi kjøper skivene dems så har de et marked, hvis alle sluttet å kjøpe dritten dems og satt rappere ut i konkurs, ville illuminati ha betalt de samme meningsløse rappere millionbeløp for at de skal fortsette å bygge underholdninger hos oss istedenfor ekte holdninger.

They want the youth lost, when we need them to rebel.

12 år gammel og mer våken enn dere voksne søvngjengere!

Espen E-Pee setter ord på følelesene til en ungdom som vokser opp i råskap.

Hør på låten hans her:
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/Ka-Har-Skjedd.mp3

Noen som ser håp i verden ? :)

Det her satt et smil på ansiktet til en som skriver om en trist verden, ungdommen kommer til å forandre lærerne, lærerne dropper ut av skolen, og neste generasjon tar over kloden!

Digger deg as Espen, takk for at du eksisterer!

Du kan følge med på hans profil her: http://www.kingsize.no/e-p

Breaknecks: groruddalens positive svartinger

Uten hiv og aids selvfølgelig. De består av en etnisk nordmann, en etioper som er som bror for meg og to bleike chilenere jeg ser på som nære venner. De har lenge vært i undergrunn, men de siste 2 årene begynte de å lage musikkvideor og har vært på tv og radio flere ganger. De lager festmusikk, setter sjela si i hver tekst, og i det siste har de blitt bevviste om makten bak makten og systemet som holder dem nede. Vi deler spliffs som vi deler kunnskap.

Groruddalen og Furuseth representerer virkeligheten, tro ikke på media, du kan trygt gå der, gutta driver samfunnsengasjert arbeid, på fritidsklubber og utekonserter i lokalmiljøet, de sprer kjærlighet og jobber hardt for å gi folk ekte hip hop. Takk for alle gode stundende, my homeboys indeed!

AreMean er min splittede personlighet

Jeg skrev tekster siden jeg var 16 år, oppgitt sjel, sint på verden og lærere som ikke ville høre om 9-11 var en inside jobb, eller hvorfor jeg mente Usa ikke dro til Irak for å finne masseødelegelsesvåpen, men de var der for å hente kvitteringen.

Hever reven for rev'olusjon!

Noen mener sinnet i sinne er en form for energi og gir utløp for undertrykkede følelser, andre mener det fører til blindveier og mer hat, men spør du meg kan en manns sjel i brann antenne et helt land. Når du er sint, så tar du ikke imot dritt, du gir ikke opp lett, du blir ikke passiv, du krever å bli hørt, du står på barrikadene, og du er som regel sint på noe motbydelig, overgrep, massebedrag og feig krigføring. så kall meg gjerne gal i en verden som ikke er normal.

Individuell Frihet- denne skrev jeg i 2008.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Individuel-frihet-2008.mp3

Beef(bråk) med Gud.ft Felipe fra Breaknecks – denne skrev jeg i 2007.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Beef-med-gud.mp3

AreMean ft. Felipe fra Breaknecks – 2009.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-feat.-Breacknecks-Spis-de-rike.mp3

AreMean ft. Navnløs «bomber for fred» 2010.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean.-Ft.Navnløsrida-Bomber-for-fred.mp3

AreMean «ikke se tilbake» 2007.
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/03/AreMean-Ikke-Se-Tilbake-2007.mp3
Andre undergrunns artister med samfunnskritiske tekster:
Immortal Technique, Jedi Mind Tricks, Ill bill, Lost propeths, Mos def, Snowgoons, Army of the Pharaohs og mange fler. Post gjerne dine i kommentarfeltet så god musikk blir hørt!

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%

Om forfatteren

Profilbildet til Armin Bahrami

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.50 Kommentarer
1 2 3 4
 • Profilbildet til Armin Bahrami
  29. 03. 2010 klokken 07:17

  Lauren Hill bryter løs fra illuminatis tankekontroll

  LaurynHill was being programmed to be a Monarch slave under the MKUltraproject run by the UnHolywood machinery, but luckily managed to break away and recorded the album «Unplugged». Listen carefully to the lyrics! and maybe you will wake up this time, to the (car)toon of screaming, loony celebrities (screaming for help), rather than hear the rapture ofan equally duped flock of fans, clapping their hands, so loudly that wecan’t hear the anguished cries for help (it’s a claptrap!!! Play it again Sam! (Wonder what comes up, if i put that last sentence through an anagram converter?) «I get out, i get out of all your boxes. i get out, you can’t hold me in these chains I get out, father free mefrom this bondage. Knowing my condition, is the reason i must change …………..» Lauryn
  Hill is/was just one of the many and i will come back to that very soon
  – am in the process of writing a peace (deliberate mistake) on the this
  particular subject – which will be called «We Shall Not Laugh At
  Guilded Butterflies»

  The score was the shit i 1996, i used to to teach my english teacher english back in fourth grade, english evolved late in this country most people dont remember theese artists history. Fugees was dropping knowledge since late 80’s, and but the question is, where is the knowlegde now. As most of the teens back in those days, growing up in stuyvesant/brooklyn had community leaders like that all teached them about the very same things we are talking about today, like the illuminati, world elite, mass dumbing down of society, thought control, food control, wars and famines created as economical structuring and os on and so on. But the students of malachi and the stuyvesant comunitiy minded resistance rebbelion doctrine, split up shortly after «the score» and startet beefing with Tupac rett før han døde.

  Lauren slapp et mediocre bra album som soloartist, med halveis gjennomførte kritiske linjer mot «staten»,Forgive them father og lost ones var det nærmeste jeg kom.Dette var også hennes eneste album etter fugees. The mis educumation of lauren hill. Mange av låtene hennes skjuler ofte hvem hun egentlig synger til, mange av kjærlighetssangene er egentlig krigen mellom henne og de som ønsker kontroll over henne.

  Jeg sverger til deg, den sosiale kultur struktureringen av menneskets kollektive bevishet er styrt av noen få. De har kontroll på alle artister, de fleste nye artister kommer ofte ut med en bra låt, og kansje et par til, så gjennstår det å se om de takker ja til tilbudet om å få bli om de selger sjela si til det ene øyet. Lady Gaga liker veldig å vise hvem hennes lys er. Darkness for dem er lys. Jeg tror helt ærlig at Lauren Hyll ikke er en komplett robot som fks Eminem er, han er seriøst blitt «erstattet» altså de lagde en biologisk klone av han etter hans forsøk på å starte revolusjon gjennom kritikk til staten «bush knocked down the towers» til å stå på pris utdelinger i år, og ikke vite hva du skal si….
  Lauren viste tegn til menneskelighet i 2003, husker du når hun kritisert vatikanet?

  Kingsize skrev om det faktisk.

  http://test.kingsize.no/News.aspx?ArtNo=1000

  Etter det døde hun…

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Espen Lillevik
  29. 03. 2010 klokken 07:53

  Bra artikkel Armin:) Utrolig bra! Lets win the peoples heart with real music.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Armin Bahrami
   29. 03. 2010 klokken 08:14

   En musiker har mer makt enn presidenten i Usa, hvorfor tror du de drepte Lennon? Tupac? Micheal? Jimmi hendrix?

   Anti-globaliseringskonserter og gratis Barbequemat, samt noen gode apeller og god musikk smak, politikerne kan kysse meg bak , nok prat, stop hat, la oss ta det tilbake til gatene hvor ekte makt er!

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til joker
    31. 03. 2010 klokken 03:09

    Blir SLipknot de neste som blir tatt av dage??
    Hør på refreng 2.10 sek
    Hvordan kan de fronte slike budskap? Dette må jo være midt i blinken for deg Armin! De virker litt sinna på sitt eget land, men det er vel kanskje en del av image deres?

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til joker
    31. 03. 2010 klokken 03:19

    Her fant jeg faktisk en til av samme band, De er visstnok ganske populære.
    Jeg anbefaler deg å studere teksten på begge låtene Armin

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Jed Dye
  29. 03. 2010 klokken 08:31

  Positiv Symbolisme igjen i Erykah Badu’s musikk og video? Sjekk coveret til hennes nye skive. Veldig symbolsk, der kroppen hennes er et maskinskall og ut av hodet klatrer hun naken opp i et tree, med en frekvens-stemmenøkkel.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til arifkarim
  29. 03. 2010 klokken 10:03

  Wow! Digger Espen E-Pee :)
  Takk Armin…

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til bin Laden
  29. 03. 2010 klokken 10:45

  se og tenk:

  http://www.youtube.com/watch?v=9S8uYRCCBaM&feature=video_response

  med flere linker til Alexorcisto (søk på youtube) om veien ut av matrix.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til bin Laden
   30. 03. 2010 klokken 23:17

   Nye eksplosjoner i Moskva beviser hvor smertefulle for faen er demonstrasjoner med krav om faens avsettelse.
   Mens vestlige propagandamedier hakker om «kvinnelige selvmordsbombere», diskuteres det på ruse-blogger om det var Putin eller annet søppel i Kreml med drømmen om hans plass, som sprengte ruse-sauer i metro.
   En av bloggere skriver at det kjennes profesjonalitet bak bombingen: datoen er valgt slik at 40-dagen faller på «frigjøringsdag» den 09.mai, lokalisering under KGBs tortur-kjellere gir politisk betoning osv.
   Men alle er eninge at dette er et svar på rørelse blant populasjon stadig dypere synkende i ekstrem fattigdom. Etter flere «protest-marsjer» med hundretusener sultne demonstranter som krevde regjerende bandas avgang, kom det elektrosjokk i metro, helt etter oppskriften fra «Sjokkdoktrinen».
   Bandas problem er det at stadig færre lar seg lure og avlede sin oppmerksomhet fra problemets rot til blinkende rødlampa.
   MI5 sprengte busser i London neste dag etter at demonstrasjonen i Brussel utpekte Bush&Bleier som terrorister.

   Demonstrasjoner er veien å gå hvis faen ikke liker dem.
   Hva gjør årets rus?
   Drikker og knuller? Pluss litt CIA-fraktet pulver?
   Angår det ikke dem at Broilerhuset spanderer jøde-yankees våpenindustri med penger rus`2010 vil måtte betale?

   Ser de ikke at faen senker deres båt med vilje?
   Faen påsetter satanisk oppførsel som dikteres av matrix.
   Zombimedier mater masser med drap, kjøpe-kjøpe og knulle-knulle billig dritt for å senke vibrasjonsnivå.
   Kan ikke Hip Hop`ere møtes ukentlig på faste steder foran broilernuset eller PST for å vekke opp sauer og øke deres vibrasjonsnivå?
   Kanskje kommer noen penger fra dem til bedre anlegg i tillegg?

   Det blir vanskelig å komme opp igjen fra myra når tilstrekkelig mange vil gå ned på animalsk nivå.
   Disse to jobber for Satan og banker inn i treskaller: «ete! drite! knulle!»:
   http://www.youtube.com/watch?v=oNFPOeBSZkQ&feature=related

   mens denne 3,5 år gamle jenta står neppe på faens bevaringslista:
   http://www.youtube.com/watch?v=hvCnjljRnUs&NR=1

   U.S. Army prepares to invade U.S.:

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Armin Bahrami
    31. 03. 2010 klokken 01:24

    good points. Dette beviser egentlig at Russerne er som de ble infiltrert og finansiert av Prescott Bush på 20tallet. Kun en hode på den samme syv hodede drage. I bunn og grunn er det folket som er målet her, de er alle Nwo underlagt, og lederne pusher til verdenskrig for å kvitte seg med «sultne demonstranter»…

    Bin Laden skriv gjerne artikkel om dette emnet om du ønsker så skal jeg publisere den for deg.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til yblem
  29. 03. 2010 klokken 11:56

  Er så hyggelig!

  Lauryn Hill låta der er stor!

  http://www.myspace.com/yblem

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Killuminati
  29. 03. 2010 klokken 12:51

  Takk for denne Armin!

  Til alle sammen, hvis dere ikke har hørt om LowKey, så ta en titt på den nyeste singelen hans:

  Beste britiske rapperen, og blant verdens beste, men du hører aldri han i radioen eller ser han på MTV.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Killuminati
  29. 03. 2010 klokken 13:46

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til nicodemus
  29. 03. 2010 klokken 15:53

  du ar min..! ven!!!
  vi er venner nu…..da du godtok min venskab..på facebok….
  takk for det…!!!smiler….
  jeg er dansk…. men følger med i hva som rører sig i norge…!!
  og jeg elsker alle gode mennesker…..der gør en forskell..!!
  det gør du …jeg beunder deg….og du skriver med hjertet dit…!!
  takk for det…!! sender med mit unglings musik….m.j.
  http://www.youtube.com/watch?v=YLDWtdxM9BI
  take care……..

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Armin Bahrami
   30. 03. 2010 klokken 16:51

   Hei vennen! Bare hyggelig og takk for gode oppløftende ord i en verden hvor alle prøver å dra deg ned :)

   Godt å ha deg på facebook, legg gjerne igjen kommentarer og join diskusjonene!

   There is something very rotten in denmark, vi skal nok vekke dere!

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til neilmcnasty
  29. 03. 2010 klokken 17:25

  Veldig bra. Godt å se at det finnes våkne folk i Hip Hop verden. En sjanger som er gjenomsyret av Frimurer/Illuminati ideologi. It’s time to take the movement back!

  Jeg vil gjerne gjøre folk oppmerksom på at vi har også solide Anti NWO entusiaster i Norsk mainstream Hip Hop også, og jeg vil med stolthet peke dere i retningen av mine gode venner i Paperboys som har levert solide meldinger i låter som «Propaganda» og «D.O.D» (den sistnevnte er en låt som jeg har fått æren av å komponere og produsere i samarbeid med Paperboys)

  Litt skamløs promotering av meg selv og mine venner der, men det tåler dere :-)

  Vi trenger mer politisk innhold i dagens musikk!
  Musikk er komunikasjon av ypperste kvalitet og kanskje dagens kraftikste verktøy for å nå ut til en yngre fremadstormende generasjon.
  Let’s hit them from all angles!

  GD Star Rating
  loading...

Legg inn dine tanker