Du leser nå
Nyhetsspeilet trenger deg

2 minutter lesetidNyhetsspeilet trenger deg

Vi har ikke råd til å vente, for fremtiden er her nå! Hvis du er med oss, så vet du at vi kan klare dette sammen - sameksistens og samarbeid, og en liten donasjon til felleskapets nye folkeavis!

Vår skjebne ligger i deres hender. Vi ønsker at dere åpner opp deres lommebøker og bankkonti for Den gode sak. Vær med oss i å opprettholde dette siste forsøket på å fremme ekte demokrati, gode verdier, en verden uten krig og korrupsjon, frihet for ulike tanker, respekt for medmennesker, for verdensfreden, harmoni med dyr og planeten, og frihet fra helse- og menneskefiendtlige diktatorer.

http://nyhetsspeilet.chipin.com/hjelp-oss-hjelpe

Som du ser over her har vi pådratt oss en stor rolle i samfunnet og en oppgave som vil kreve mye fra oss redaktører. Det vi sikter på er en bevisthetsrevolusjon, det å si noe ingen har sagt før i en offentlig debatt, mobilisere massedemonstrasjoner, skrive artikler og utdanne våre medmennesker til å forstå hvordan vi blir holdt innesperret og låst fast i en kollektiv masseindoktrinert bevisthet.

Våre autoriter har gått for langt i våre navn.  Folk flest har fått avsmak for makt, og det har vi sett og erfart her på Nyhetsspeilet.no. Et år etter vår historiske oppstart, har vi hatt over 250.000 unike lesere som har bladd igjennom magasinet 1.600.000 ganger.

Vår oppgave på Nyhetsspeilet ligger i selve navnet, å speile nyhetene, men samtidig gi våre lesere en spirituell oppvåkning når de går igjennom speilet.

2 og 2 dråper kan fort bli til en innsjø, her har du en god mulighet til å fikse opp i gammelt dårlig karma når du er med på å støtte det mest viktige i vårt arbeid for menneskeheten.

Denne nettsiden trenger en ny bærekraftig server som kan imøtekomme den store stormen av nye lesere som dyttes inn fra diverse mainstream nettaviser.

Vi opplevde dette i November når Nyhetsspeilet var i krig mot Dagbladet og andre diverse nettaviser hvor vi ble hengt ut som kvakksalvere for at vi advarte folket mot svineinfluensavaksinen. Nettstedet falt ut av drift pga den store pågangen, og i fremtiden er vi igjen sårbare om vi ikke får en ny server ganske raskt.

Staten ønsker ikke å bistå oss med pressestøtte. Det blir som å anmelde politiet til politiet, vi har blitt en trussel for makteliten og en bestevenn til det norske folk, og vi vil fortsette i folkeopplysningens ånd å skrive med våre hjerter så dere kan høre oss.

Vær vennlig å gå inn på denne linken her:

http://nyhetsspeilet.chipin.com/hjelp-oss-hjelpe

Vi har satt opp en ny funksjon i høyre kolonne hvor du kan følge med til enhver tid hvor mye penger innsamlingsaksjonen har fått i veldedighet.

Vårt arbeid avhenger av deg nå.

Tusen takk til alle som har spredd ordet på gaten, postet våre artikler i diverse forumer, og til dere som er med på å gjøre Nyhetsspeilet til en sammenkomst av intelligente og spennende meninger i kommentarfeltene.

2009 har vært et stort år for oppvåkningen i Norge.
Vi kan redde verden, men først må vi starte med våre egne nabolag.

Takk til dere alle.

Måtte den nye verdensorden falle.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
25%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
75%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

447
Kommentarer

avatar
109 Comment threads
338 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
MenneskebardunFrank AuneBelzeBobdiscodisco Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Lars-Roger Moe
Skribent

Nå kan jeg endelig bruke noen av de pengene jeg sparer på å ikk ekjøpe aviser og ikke betale TV lisens. 500 sendes ASAP.

Lars-Roger Moe
Skribent

Hmmm… Trøbbel med PayPal. Prøver igjen i morgen.

Lynx Veritas
Abonnent
Lynx Veritas

Jeg er allerede på minste-eksistens minimum, men om jeg er nødt til å tygge negler for å bli mett. Jeg skal bidra med et beløp, når jeg har samlet nok tom-flasker:).

Dette er simpelthen den viktigste norske nettside, og den vil ikke bli mindre viktig i den nære fremtid og utover. Jeg bare håper dette er begynnelsen, og at vi vil se både radio og fjernsyn i fremtiden.

New World Order?,….hell no, lets give them New World Dis-Order

Takk til nyhets-speilet, takk til alle bidragsytere,….the future is ours
Lets rumble

Otto
Abonnent

Godt initiativ. En klar melding fra en person, et miljø, i USA, og tildels Kanada grunnet at det enkelte kriminelle kabaler ikke hadde anledning til å gjøre og organisere i blant annet USA, flyttet de til Kanada, og forsåvidt andre land og verdensdeler, Wolves in Sheeps Clothing.

Otto
Abonnent
Otto
Abonnent
Realdemokratiet
Abonnent

100 dollar er sendt til dette nødvendige tiltaket.

Lars Rønbeck

Hans Gaarder
Skribent

Her er et resonnement som vil kunne skape VINN / VINN – for deg selv og for Nyhetsspeilet, for er vi ikke egentlig i samme båt ?

Vil du at dine barn skal leve i et samfunn basert på løgn, svik og snikforgiftninger ?

Hvem er så den største fienden for et samfunn basert på sunnhet, ærlighet og trausthet, for å bruke et godt norsk ord ? Media !

Hvem er så media ? Tja, riksaviser som VG, Dagbladet, Aftenposten osv.

Hva bidrar riksavisene til ? At samfunnet fortsatt forgiftes, med sannheten som første forgiftningsoffer.

Aftenposten: Pusher «slavebrikken»; «snart kommer de nye ID-kortene, og DU MÅ osv…» Vi MÅ ingenting vi er (ennå) frie mennesker, til tross for Aftenposten.

Dagbladet: «Derfor bør 6-åringer få mobiltelefon !»Hallo – andelen hjernekreft blant unge er sterkt økende pga. uvettig mobilbruk blant de unge.

VG: «Ta svineinfluensavaksinen Pandemrix» (og bli forgiftet av kvikksølv og skvalen) Forøvrig var ikke vaksinen nødvendig fordi at det viser seg nå at det jo ikke var en pandemi – noe Nyhetsspeilet har sagt hele tiden osv.)

Spørsmålet blir :
Vil du velge å betale for å bli en bestrålt og forgiftet slave (ved å fortsette å gi mediakonspirasjonen dine penger ?)

Eller vil du foretrekke å leve et sunt liv i frihet – som attpåtil er GRATIS ?

Ved at du f.eks. gir fjerdeparten eller halvparten av det du ellers hadde kommet til å bruke på å kjøpe aviser, som opprettholder mediekonspirasjonen, til Nyhetsspeilet og beholder resten selv; så får du både mer penger, og mer sannferdig info, noe som kan bidra til å deg et mer opplyst og sunnere liv.

Dagens anbefaling blir: Prøv det bare ut denne måneden ! Kjøp færre riksaviser som et bevisst valg og gi en andel av besparelsen til chipin for Nyhetsspeilet !

Og i mars kan du vurdere hva erfaringen ga deg og falle tilbake til dine vante mediavaner eller hva som måtte føles mest naturlig for da er denne kampanjen over.

PS. Nyhetsspeilet har til nå vært «på lufta» i ett år uten å ha mottatt 1 kr. i inntekt eller som gave.

Ergon
Abonnent

Bra sagt. Jeg har alltid regnet som så at de som nå styrer oss ut mot politistaten var de samme som eide omtrent alt jeg kjøpte så om jeg lot være å kjøpe VG to/tre ganger i uken så betød det null for de får jo pengene mine til slutt uansett. Og VG kjøper jeg når jeg er på kafé og slapper av med en Sudoku eller to og de er best i VG.

Så nå til Nyttår begynte jeg å tenke på hva med et Nyttårsforsett? Hva med å kutte å kjøpe VG for Sudoku og i stedet kjøpe en Sudokubok? To fluer i en smekk: Jeg får mere ut av pengene og det viktigste; jeg forer ikke en hatefull fiende med ammunisjon de deretter skyter meg med.

Som tenkt så gjort og idag er jeg VG-fri og hygger meg med en baguett og en kopp kaffe og Sudokuboken min. Ingen stor innsats, men konkret og tellende:)

smurfen
Moderator

Dagen Næringsliv, Ulltveit-Moe og Øystin Spretalen vil sikkert spytte inn litt ;)

300 millioner av våre skattepenger går i dag til pressestøtte, dem som er mest AP tro får mest
Dagsavisen får vel alene noe sånt som 60-70 milloner i året

Investor Øystein Stray Spetalen mener papiravisens død vil styrke demokratiet, skriver Dagens Næringsliv.
Spetalen har opprettet et fond for medieofre
Spetalen unnlater å svare på om han kunne tenke seg å støtte et uavhengig graveprosjekt med egne midler. DN skrev igår om den uavhengige graveredaksjonen Propublica i New York, som mottar ti millioner dollar i året fra Sandler-familien. I en epost til DN skriver han imidlertid følgende:

«Når vi ser historiske eksempler på medienes gale fremstillinger og skjuling av informasjon i politiske og viktige saker i samfunnet vil papiravisens død kun bety en styrking av ytringsfriheten».

En fordel
«Det meste av informasjonsflyten vil komme i andre kanaler som YouTube, Google, Facebook og internett-aviser. Nå får enda flere mennesker anledning til lett å spre sine budskap og informasjon uten det historiske monopolet de store avisene har hatt på meninger og problemfremstillinger,» skriver Spetalen.

Han mener det vil være en fordel når «den historiske silingen» av informasjon i papiravisene opphører.

Vil gjerne støtte
Investor Jens Ulltveit-Moe synes avisene i Norge er navlebeskuende og platte, men kan likevel tenke seg å sponse ulike former for journalistikk for å opprettholde den kvalitative analysen og for å avdekke kritikkverdige samfunnsforhold.

– Det har vært et klart tap av kvalitet i norske aviser. Jeg skulle gjerne ha bidratt med midler for å få til noe som øker faktagrunnlaget og den faglige debatten. Men jeg støtter ikke undersøkende sensasjonsjournalistikk når formålet kun er å selge aviser. Det har jeg selv vært utsatt for i VG. Jeg var ikke særlig begeistret for det, for å si det mildt, sier Ulltveit-Moe til DN.

http://www.dn.no/forsiden/etterBors/article1829724.ece

Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Den Lille Snille Ulven

Jens Ultveit-Moe ja, nå forekommer han meg å være Bilderberger:
http://www.exopoliticshongkong.com/uploads/Bilberberg_2007.pdf
(Se nederst i høyre kolonne, listen er alfabetisk).

Men det er jo mulig at den oppegående norske industrimannen slett ikke likte lukta fra djevel-David og Bad Boy Henry.Som en smart finansmann så enser vel kanskje også Ultveit-Moe hvilken retning vinden nå blåser. Men jeg tror nok at denne Bilderberger-Jens nr. 2 fortsatt ønsker streng pressesensur. Det skjer et eller annet med alle bilderbergere, de blir lydige som lam bare de har vist snuta på en eneste konferanse. Enten det er noe rituelt eller at noen kommer inn og overtar hjernen demmes med mind control hi tech mens de sover i bilderberg-hotellets «trygge og godt beskyttede» omgivelser.

Øystein Stray Spetalen derimot er helt etter min smak. Spetalen er en skikkelig steppeulv. Han er meget smart og meget dyktig, fullstendig uavhengig og helt uredd. Med Spetalen og Nyhetsspeilet i kompaniskap lukter jeg revolusjon…

Ergon
Abonnent

Betydningen av papiravisenes død for utviklingen av demokratiet tror jeg er overvurdert, dertil er de som eier papiravisene altfor sterkt inne i alle andre medier. Allikevel synes jeg at en søknad bør sendes til Spetalen sitt fond. Det verste som kan skje er å få et avslag.

Nå er det noe som heter «å smi mens jernet er varmt». Så vidt jeg har fått med meg er det aksjoner fra Armin som har gjort Nyhetsspeilet kjent, men vi kan ikke la han ta hele støyten alene. Her er det mange nok voksne og dyktige folk at det går an å bygge mere grunnfast på PR-bølgen. For hver gang Armin gjør et stunt vil han få mindre dekning, bølgn bli mindre og til slutt vil det bli pinlig.

Mitt forslag er derfor å arrangere treff av typen «tea parties» hvor man møtes til diskusjon med mat og drikke og betaler et par hundre kroner i potten hver seg. Man reiser penger og skaper et mere varig engasjement enn tastetrykking og surfing klarer. Man kombinerer bygging av sosiale nettverk med «Fundraising».

Parallelt med det tror jeg det kan være en god idé å lage støttegrupper på Facebook og andre nettsamfunn. Armin bør dessuten straks bygge opp en støttegruppe rundt seg selv som kan avlaste med mail, telefoner og annen kontakt med interesserte. Han vil også få trusler og polititrøbbel som blir tøft å håndtere for en enkelt person. I alle fall i lengden.

Siden målet til slutt er politisk makt til å gjennomføre vår vilje i samfunnet hører også en politisk fløy med i bildet. To av skribentene her inne driver et, men med all respekt for både dem og avdøde herr Brochmann så kan man ikke tro på suksess ved å kopiere en bevegelse fra 1920- og 30 tallet.

Brochmann var uten tvil en fri sjel og kanskje også et geni. Han var en av de få som ble dømt som landssviker for Hitlerstøtte selv om han hele sitt liv hadde kjempet jødenes sak i et jødiskdominert miljø (Freud, Fromm og Harand).

Det ble lenger enn jeg hadde tenkt meg dette innlegget, men det er godt ment for det.

Realdemokratiet
Abonnent

Hei Ergon

Dersom du har Norgespartiet.no i tankene så er ikke det en kopi av Brochmann sitt Samfunnsparti. Les partiets Hovedmålsetting 1 og 2.

En annen leser har denne kommentaren:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/sviket-mot-grunnloven/comment-page-3/#comment-17077

Lars Rønbeck

Ergon
Abonnent

Takker for tipset. Siden han hadde fått en så sentral plass som den eneste personen på forsiden virket det slik på meg.

Realdemokratiet
Abonnent

Plasseringen av Brochmann og hans taler i Stortinget er for å vise at den politiske utviklingen – for folk og land – siden den gang, har fortsatt i den retningen som høna sparker.

Brochmann var alene representant for sitt parti Samfunnspartiet den gang.
Han ble – slik opposisjonelle også i dag blir – behandlet av pressen med gjennomført sensur av sine artikler.

Brochmann ville ikke bli politiker og stortingsrepresentant, men det som fikk ham til å tenke om var nettopp sensuren han ble utsatt for.

Det gikk nemlig opp et lys for Brochmann at foran Stortingets talerstol befant det seg to stenografer som skrev ned alt som ble sagt fra den talerstolen.
Dermed bestemte Brochmann seg for å jobbe mot en stortingsplass og lykkedes med det helt alene. Han var en folketaler på høyde med Bjørnson og klarte dermed å få de stemmer han behøvde.

Dette er grunnen til at vi i dag overhodet kan ta del av Brochmans tanker om vanstyret av det norske samfunn, den gang som i dag anført av AP.

Å lese Brochmanns taler i Stortinget er på en måte som å lese dagens politikk.
Det er en bekreftelse på at utbyttingen av folk og land bare har fortsatt.
http://www.norgespartiet.no/leserinnlegg/59-brochmanns-taler-i-stortinget.html

Lars Rønbeck

Ergon
Abonnent

Hei Lars. Takker for informasjonen. Vi får sikkert anledning til å diskutere partipolitikk før neste valg i egen tråd.

Mina
Abonnent
Mina

Bidrag gitt fra meg. Oppfordrer alle Nyhetsspeilet`s lesere til å gi det de kan. Gøy å se tallene stige. Den nye serveren er snart på plass :)

Mina
Abonnent
Mina

Lise: Det ligger under kommentarene. Chipin

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Hei Mina! jeg er meg en fin en!

Snakker om å ligge etter i konsentrasjonnivå denne dagen! Og dette har ikke noe med synet mitt og gjøre at jeg ikke fant kontonummeret!

Beklager dette!

Ha en riktig god dag alle sammen her på Nyhetsspeilet.

Lise

Gaia
Abonnent
Gaia

35 bøkks på vei =) Vi har ikke mest å rutte med, men vi skal alltids klare å bidra litt innimellom for å opprettholde norges desidert beste avis!!!
(Stian&Therese)

BelzeBob
Abonnent

Vel, venter fremdeles på den Holocaust artikkelen som ikke kom…

+ er litt urolig over at det skrives så mye New Age vissvass her.

+ disse rapportene om sensur. (?)

+ useriøs journalistikk; denne Per-Aslak Ertresvåg saken (politianmeldelsen osv) som aldri ble fulgt opp.

+ mitt eget innlegg ang. ytringsfrihet og Øyvind Heian ble ikke publisert. Fordi det var «for kort». Allikevel har kortere innlegg/artkler blitt publisert. ….

hanze
Abonnent
hanze

Skal man man kunne trø seg ut av hengemyra,
må det være noen dristige sjeler som går foran å
viser vei.
Sjelden har jeg gitt et nesten helt norskt «laken» til et bedre formål… :)

ubu
Abonnent
ubu

100 dollars sender så snart jeg får ordna paypalkontoen igjen. (den ble satt i sikkermodus grunnet noen pirater)

men jeg kan ikke dy meg for å kritisere litt og. (det er det jeg er best til)

Følgende refs sendes:
1. Synes at innstillingene burde vært satt til NOK. Dette fordi jeg ikke tror det er spesiellt mange utlenlandske bidragsytere, og jeg synes det kan virke litt villedende. lett å trykke feil, å ønske å sende 100kr (som det oppfordres til) og istedenfor ved en feil sende 500kr. Er ikke helt sikker, men jeg tror det er penger å spare på vekslingsgebyr og. Jeg ser igrunn ingen gode argumenter for at valuttaen skulle ligge i dollars.

2. Jeg synes NS skulle gå forran med et godt eksempel med et fullstendig transparent budsjett. Vise en fullstendig oversikt over alle penger som er kommet inn, og hvor mye penger som er blitt brukt til hvilket formål. Eks Inn 10000 NOK, server 3000Nok. Dette var noe jeg også kritiserte vaksineaksjonen for, da jeg ikke synes det var transparent nok. -jeg mener det burde ligget en type kontoutskrift åpent tilgjengelig på nett, for å forhindre enhver mistanke.

Forøvrig synes jeg også at Nyhetsspeilet skulle fåen reklamefirkant, med reklame for utvalgte produkter. -En liten reklame for produkter NS redaktørene mener er verdige/etiske og passer profilen til NS. -Jeg synes det skulle vært de reklamene for de produktene som ikke reklamerer andre steder. -Da ville nyhetsspeilet kunne fått inn de penger det koster å drive siden, og muligens hatt kroner til de veldedige formål NS måtte ønske. Kanskej en type stemmeavgivning for hvor pengene skulle blitt sent, kanskje en liten sum til forfattere på speilet?

økosjokolade.no, økomat.org, fritthelsevalg.no kolodialt sølvann etc etc. -Det er hauger av produkter som passer for den alternative, men som vi desverre ikke får høre om noe sted, fordi de ikke har råd til å reklamere i konvensjonelle steder, og fordi de alternative sidene er så anti-kapitalistiske at de ikke ønsker å røre noe som lukter penger. Jeg tenker mer sånn: Hvis NS klarer å lage dette uten en eneste inntekt, tenk da hva de kunne gjort med penger. -Hadde det ikke vært flott om feks NS kunne biratt vaksineaksjonen med noen tusenlapper, eller at idealister hadde sluppet å bruke av sine egne lommer når demoer og aksjoner skulle iverksettes?

Dessuten synes jeg det er viktig at de store kjedene blir utfordret av gode grasrotgrundere for nye, spennende og sunne proukter.

Dessuten husker jeg mine tidelige år som amerikansk alternativradiolytter, jeg synes en periode at reklamene var like spennende som produktet. Dette fordi de valgte sponsorer og reklamer som virkelig var verdt å bruke penger på. -Det er mange småbedrfiter i Norge som hadde fortjent en reklameplass, mot et ikke-så-alt-for-stort gebyr.

CFF
Abonnent
CFF

Hei

2 spørsmål:

1. Vil dere dokumentere alle utgifter dere har og vise hva pengene går til?

2. Dere klager veldig på at media sensurerer deres meninger, men jeg registrerer at dere bedriver en kraftig sensur av kommentarer dere selv ikke liker. Ber ikke nyhetsspeilet sine lesere om å «tenke selv»? Hvordan kan det være mulig å tenke selv når NS allerede har bestemt seg om hva som er sannheten? Til og med dagbladet som dere kritiserer har et mye mer liberalt forhold til kommentarer enn det som vises nyhetsspeilets skribenter. Har dere noe å skjule?

Otto
Abonnent

Er Dagbladet liberalt? Jeg spurte spørsmål og la fram informasjon i dets forum for et par år tilbake, høflig, pent og pyntelig. Innlegget mitt ble slettet , og jeg ble stengt ute. Jeg ble sluppet inn en gang til men ble stengt ute igjen, permanent. Så ble det ett par år i Aftenposten forum som ga meg rom til å skrive om alt jeg hadde på hjertet, beint fram hyggelig ble det, og saklig uten avvik. Jeg ble stengt ute av Aftenposten like før siste fredspris ble forkynt, som gikk til Barack Hussein Obama, og da var jeg glad for at jeg ble utestengt: Jeg takket dem med et smil :) I samme åndendrag kan jeg nevne at hundrevis av personer landet rundt sitter med dokumentasjon som tyder på at TV2 Nettavisen Veggavisen var en ren psy-op, etter mitt entydige syn en fare for folk og land. Det ble nedlagt ca 2. kvartal år 2008, såvidt jeg husker. Det var en stor lettelse, blant annet fordi de etter mitt syn planlagt ødela barns og ungdommers psyke samt løy grundig og ufint om mange kriminelle forhold som nå ser ut til å være på tampen til å havne i rettsapparatet.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

UUUUUUNSKYLD meg CCFF men nå må jeg reagere!

Jeg satte i dag min oppriktige klare og oppriktige mening om Stoltenbergs urettferdige sykefraværs politikk i Dagbladet. Rett etter at jeg hadde fått kommenatntaren min på trykk, en faktisk veldig diplomatisk og detaljert kommentar, forsvant hele kommentatorfeltet, d.v.s at Dagladet hadde fjernet alle kommetatorene!

Hvor fikk de denne beskjeden fra mon tro???? Kan det være en «vonbroten» mann på et av regjeringsbyggets mange romsom ikke likte å få servert sannhetene slik de er???

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
http://www.borgerrettighetspartiet.no

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Å GUD Lise!!! Skjerp deg nå med gjentakelsen av samme ord!! Litt mer en tre timers søvn (i natt ) skal nok hjelpe på…

CFF
Abonnent
CFF

Du understreker bare poenget mitt. NS hyler og klager over sensur, men har samme praksis selv.

Dagbladet må selv svare på hvorfor de fjernet kommentarfeltet men jeg tviler på at årsaken var at du la inn en kommentar.

mrreg
Abonnent
mrreg

100$ avsendt… Men en liten kommentar til noen av dere som diskuterer her på NyhetsSpeilet: Jeg er kanskje gammel, men når dere bruker forkortelsen NS for Nyhetsspeilet går det bokstavlig talt kaldt nedover ryggen på meg!!

http://no.wikipedia.org/wiki/Nasjonal_Samling

soul power
Anonym
soul power

enig!!

Otto
Abonnent

Jeg anvender forkortelsen NySp.

Otto
Abonnent

NySp er også NYSgjerrigPer, og det passer bra.

Magic
Abonnent

Jeg er nettopp blitt rikere ved å gi $100. Ved et tastetrykk sikret jeg at min og andres fremtid ble rikere. Det føltes godt og det anbefales!;)

BelzeBob
Abonnent

He he – Armin minner meg om Espen Askeladd i «Prinsessen som ingen kunne målbinde». Han har alltid et svar beredt. :)

soul power
Anonym
soul power

ps! er viktig at folk leser alle kommentarer i riktig rekkefølge..virker som mange bare leser kommentarene rett under hverandre og tolker ting derfra..+ en ting som også er viktig for å bli tatt seriøst er å ikke tulle med temaer som opp gjennom historien har vært grusomme for mange mennesker..dette vil bare skade redaksjonen og jobben dere gjør.

Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Den Lille Snille Ulven

CFF – det må da være Captain Frekke ! Han der frekke debunkeren som er fast inventar på dagbladforum.

Hallo Captein Frekke, er det ikke lenger noe liv på skepsis.no – dere er vel kanskje så enige om alt der siden dere vel har gått den samme kollektive hjernevaskskolen ? Det er vel kanskje derfor dere kommer hit til Nyhetsspeilet for å lage kvalm, som vel er det dere er lønnet for.

CFF
Abonnent
CFF

Hei,

Det er mye liv på skepsis:comment image

Hvis man skal være et fritt menneske og tenke selv er det vel viktig å ha en dialog med meningsmotstandere?

Otto
Abonnent

http://skepsis.no deltakere bør starte med studiet her, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE. Materialet er særdeles omfattende og grundig.

Otto
Abonnent
Otto
Abonnent

Hey there! CaptainFrekkeF is using Twitter http://twitter.com/CaptainFrekkeF
Hvis noen i Dagbladet leser dette .. http://twitter.com/CaptainFrekkeF/status/5803558309

Etterretningsrapport fra Falcons’ CAFE Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine

Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Den Lille Snille Ulven

Til mrreg,
nå vet ikke jeg om du er skepsis-utsending, jeg merker de (dere ?) har svømt rundt her som paddehatter idag, det merkes på besøkstallene.

Hvis du klarer å gi et fornuftig svar på det jeg spør deg om skal jeg la tvilen komme deg til gode og fjerne mistanken om skepsis-tilhørighet fra din panne.

Jeg liker ikke fascisme, men jeg synes NWO-prosjektet – som jeg har fått med meg at Nyhetsspeilet er klart imot – er klart fascistisk (microchipping, personkontroll og inndragning av borgerlige rettigheter, sammensausing av stat og storkapital osv.). Norges nåværende politikk er de facto NWO-påvirket eller – enda verre – styrt. Mao. at dagens norske regjering har krypfascistiske trekk. Er ikke dette noe som bekymrer deg, siden du så sterkt misliker fascisme.

Forøvrig ble det i Norge i 1930-årene bedrevet diverse menneskeforsøk på tatere og andre forsvarsløse uskyldige mennesker i «rasehygienens» navn. Dette kaller jeg nazistisk, men det var vitterlig datidens norske regjering (var det Arbeiderpartiet ?) som velsignet at denslags overgrep fikk pågå i det skjulte mot landets egne borgere.

mrreg
Abonnent
mrreg

For å prøve å klargjøre litt: NWO-prosjektet har fascisme som sitt ‘verktøy’ for å nå sine mål. Tyskland og deres allierte var under krigen styrt etter det vi kaller fascisme, med andre ord NWO. Etter krigen reiste de fleste av ‘tenkerene’ over til USiania for å fortsette prosjektet. Vi ser nå konsekvensene av dette over hele planeten vår. Å skille disse to tilfellene vil etter mitt syn dermed være inkonsekvent – det er samme røkla…
Når det gjelder menneskeforsøk i Norge samarbeidet AP med naziene før krigen og CIA etter krigen. Eksempel: http://www.kystkulturen.no/media.htm
Og kanskje er jeg så gammel at i min munn har NS den samme smak som NWO har i din… :-)