Du leser nå
NASA leter etter liv der ute når bevisene finnes her

20 minutter lesetidNASA leter etter liv der ute når bevisene finnes her

Det finnes tre gener blant våre 30.000 som ikke finnes i noen andre levende organismer på jorden. De resterende finner du igjen i alt fra dyr til planter.

Hva legger du i ordet alien? En hollywood-skapning med store øyne og slimete munn? Er vi genetisk manipulert av «de som kom fra himmelen»? Evolusjonsteorien vil ha oss til å tro at vi er en biologisk tilfeldighet – milliarder av års utvikling fra bakterier til facebook.com; men det er fortsatt en teori?
Er Gud en alien? Er vi et eksperiment fra høyerestående raser? Hvem er denne skaperen av det vi kaller bevissthet? Og hvem er gud over denne verden av materialisme som jeg opplever som en fengselsplanet? Er Gud død eller har han bare forsovet seg?

Darwin var oppsøkt av demoner. Det var forskjellige luciferianske sekter som florerte i det gotiske europa på 1600-tallet, og Charles var sønn av en stormester-frimurer.

De fleste kan være enige om at han ikke er her på jorden i dag. Hvis han var det, ville han ikke stått og sett på Israel bruke fosforbomber mot FN-skoler på Gazastripen i 2009, eller stått og sett på at Irak blir en radioaktiv søppeldynge som følge av USAs bruk av utarmet uran i sin krigføring. Hva med lille Noela som krysser gaten og blir påkjørt på sin nye sykkel? Har Gud samvittighet? Eller fraskrev han seg det ansvaret?

Noen sier Gud gav oss den største gaven på jorden, en fri vilje; og det vi ser idag er et resultat av flere onde mennesker med selviske og animalistiske instinkter, som utnytter sin frie vilje til å råde over andre mennesker.

Religion er roten til alt vondt i verden, er noe du ofte hører på nett-debatter; men er det virkelig sånn?  De kristne misjonære dro ikke til Afrika eller Latin-amerika for å hilse fra gud og sivilisere de innfødte, de dro for å hente Gull, krydder, mineraler, og tok med seg slaver, koloniserte folkeslag, massakrerte millioner av sør-amerikanere, og plyndret deres verden og etterlot kirker i Guds navn.

Et opprør mot kirken var iscenesatt med jesuittorden og frimurerlosjene i samarbeid for verdensherredømme. Evolusjonsteorien og «artenes opprinnelse» var det moderne prosjektets gjennombrudd og starten på opplysningstiden. Den ble fort en fiende av kirken som mente vi var guds verk, slaver av Bibelen, og døden til den som ikke konverterer.

Charles Darwin mente vi kommer fra Apene, men som Anders Troseth på Nyhetsspeilet skriver: «Mennesket kommer nemlig ikke fra apene, men er på god vei til å bli nettopp aper; og derfor tror jeg at vi nå går en vanskelig tid i møte. Noen har forberedt seg og er klare, mens de fleste ennå famler i mørket – og begynner å få dårlig tid.»

En ny tid var kommet hvor mennesket var i sentrum, og ikke gud, men tanken om naturalismen og tilfeldighetsteorien stammer fra de hedenske sekter og kulter i Egypt og det gamle Hellas og var en godt bevart underjordisk hemmelighet frem til frimurerne bestemte seg for at en eller annen må publisere den. Det var opprinnelig bestefaren til Charles Darwin som skrev teorien som satt det sammen, og han var en av de største stormesterne i Europa på den tiden og barnebarnet fikk oppdraget.

Charles Darwin var en frimurer, det samme gjelder Voltaire og forfedrene til opplysningstiden orkestrerte hele den franske revolusjonen.

Det alt-seende øyet er «brorskapets» symbol og pryder over den nye franske konstitusjonen som deres seier for kongemonarkiet mot kirkens makt. Voltaire var bl.a. en stor tilhenger av opplyst absolutisme, dvs absolutt kongemonarkisk makt på betingelser som at kongen  må omringe seg med et råd av opplyste filosofer som  tilhørte frimurerlosjen.

Idag lever kongemonarkiet (faraoenes blodlinjer) og Prince Bernhard av Nederland som styrte verden sammen med hans runde bord av opplyste tankesmier og hemmelige Bilderberg grupper.

«Frihet, likhet og brorskap» er slagordet gjennom den franske revolusjonen, flere hundre tusen mennesker døde, og en ny verden ble reist over blodige lik og urettferdighet.Det alt seende øyet er på toppen, som et symbol for frimureriets seier og skjulte maktforskrankelse gjennom den franske revolusjonen.

Dette «brorskapet» går flere tusen år tilbake,  Adam Weishaupt gjorde faktisk en stor feil når han offentligjorde hemmeligheten og ga det navnet «illuminati» i 1776. Dette var samme året som  de første amerikanske kolonier løsdrev seg fra den britiske tronen. Den amerikanske revolusjonens forfedre var også frimurere,
kun 15 av 56 undertegnede av «uavhengihetserklæringen» var ikke frimurere.

Thomas Jefferson var en av de få uten bånd til frimureriet, og han var fullt klar over hvilket bedrag som kan begås i demokratiets navn «Demokrati er to ulver og en sau som stemmer over hva de skal ha til middag» sa Jefferson

hemmelig samfunn i et såkalt åpent og fritt demokratisk samfunn. 1825-1829 John Quincy Adams, 6th. President of the United States, var en berømt anti-frimurer og samlet folket og advarte dem mot pesten i demokratiet. Abraham Lincoln var den siste som gjorde opprør mot «pengetrykkerne» som kom fra Rotchild familiedynastiet. Følg pengene og du vil se hvem som har makten i verden. Ifølge Major Rotchild: «Gi meg kontroll over pengetilførselen til et land, og jeg gir blaffen i hvem som skriver landets lover.»

Woodrow Wilson skriver under på loven som ga privateaktører nøkkelen til pengeseddelmaskinen i 1913.

Federal Reserve ble tilslutt opprettet i 1913 og den amerikanske dollar bundet til gullstandaren var nå i hendende på private familier  fra Europa og USA. Det er her verden fikk oppleve fiat-valuta og det «alt-seende øyet» guden til frimurerne kom på den nye dollarseddelen. De tok gullet, og begynte å trykke penger ut av tynn luft og skapte inflasjon og deflasjon etter eget ønske. Den store depresjonen og børskrakket i 1933 var et nøye planlagt angrep mot det amerikanske folk som ble robbet naken på åpen gate.

Den Amerikanske grunnlov var nå gått tapt og verden var styrt av de absolutt opplyste.

Andrew Jackson presidenten i USA stilte med ordtaket «Jackson and no bank».. han ble forsøkt drept. Så kom Abraham Lincoln som iverksatte planen om at Amerikas penger skal være amerikas penger. Han trykte til og med opp egne penger til folket som ikke var trykket opp i form av gjeld. Han ble skutt og drept.

Charles Darwin skrev den nye bibelen og idag har han milliarder av tilhengere. En teori om livets opphav, skrevet av en mann som aldri studerte biologi, men gikk på Cambridge universitet hvor han studerte teosofi. Charles mente vi var fra aper men hvorfor er det fortsatt aper i verden idag? Nyere forskning viser avkrefter av vi stammer fra aper. Hans teori om tilfeldighet og evolusjon, drepte gud eller troen på en høyere bevisthet, ifølge hans verden var vi alene i universet, og et resultat av evolusjon og mutasjoner.

Utviklingsteorien og «survival of the fittest» mentaliteten la grobunn for dagens sosial-darwinistiske verden, hvor mennesker blir opplært til å tro at den sterkeste vinner, ikke bare i skogen og dyreriket, men også blant nasjoner og folkeslag.

Overgangen fra den spirituelle verden til den materialistiske verden drepte mange menneskeliv og forkastet moralske verdier, familien, og ønske om fred og kjærlighet for sine medmennesker. Teknologien og vitenskapen ble den nye guden, og de fleste vitenskapsmenn gikk i retning av å lage atomvåpen og massebiologiske våpen som 2010 er et resultat av.

Adelen, geistligheten og monarkiet så på verden som et sjakkbrett, hvor mennesker var på lik linje med olje, eller en annen natur-ressurs, og slavekoloniene ble ofte forsvart med denne blod og jern terminologien «den sterkeste vinner» som du fortsatt ser idag når USA og NATO okkuperer stater som ikke kan beskytte seg.

hedensk avgudsdyrking i Vatikanet

Hvor kommer denne ondskapen fra? Frimurerne er avgudsdyrkere og bruker egyptiske artefakter, symboler, og obelisker i deres templer. De kan spores direkte tilbake til faraoenes tider.

Nwo makt-trianglet består av: Vatikanet = Åndelige makt , London City = økonomisk makt og Washington = millitærmakt.

Babylonerne døde aldri etter at Perserne erobret dem og befridde alle slaver med verdens første menneskerettighetserklæring 600år før kristus. De utvandret til faraoene, og faraoene utvandret til Roma og bygget sitt imperium der. Det er derfor du ser obelisker i Vatikanet, Frankrike, London og Washington. Dette er Egyptisk symbolikk, hva gjør det der? Babels tårn er gjennoppreist i Brussels

Det Persiske riket strakk seg til Egypt og Hellas helt fra India. Alle kongene til riket var salige tilhengere av Zarathustra. De sverget troskap til den enkleste religionen, «å tenke gode tanker, å tale de gode ord, å utføre de gode handlinger»

Det kom og befridde slaver fra alle verdens kanter til Persepolis, Iran, for å gi gaver og betale sin heder til kongen som tillot alle religioner, trosretninger og kulturer til å beholde sin identitet uten å måtte betale skatt for dette. Det persiske riket var det gode riket, helt til Alexander fra Makedonia samlet en hær, med egyptiske og greske hærførere etter at Perserne delvis utvisket biblioteket i Alexandria for esoterisk kunnskap og bøker som tilhørte dødskultene som vekket livet til de døde ånder.

Filmen til Oliver Stone (2004) er en hollywood propagandafilm, hvor Alexander den store befrir det undertrykte folket i Mesopotamia og blir tatt imot som en helt, men sannheten er at han brant ned og plyndret Persepolis og led av stormanngalskap.  Filmen «300» kom  kort tid etter i 2007 og stilte seg i rekken av den massive skreddersydde anti-Iran propagandaen som kom i kinosalene, jeg husker å gå ut fra kinosalen sist… Utenfor salen var avisene fylt med anti-Iran overskrifter, atombombe på hodet til profeten Muhammed karikaturer og feiloversettelsene av «Wipe Israel off the map» tegnet iranere som gale atomfysikere, og få år senere i 2009 blir iranske studenter sendt hjem fra Universitetet i Trondheim mistenkte for smugling av atomteknologi.

Historien blir alltid skrevet av vinnerne og de tegnet sine ondskapsfulle handlinger mot menneskeheten som de vakreste bildene i historien. De onde vant som helgener og engler mot de gode samaritanene. Idag lever vi med noen psykopatiske politikere og luciferdyrkere som vi kaller for våre ledere.

Bush er medlem av «skulls & bones» gjengen og er alliert med sine frimurere fra «brorskapet» de styrer vår verden idag, og vår kamp er mot en flere tusen år gammel makt.

Who controls the past controls the future: who controls the present controls the past.’ George Orwell ‘1984

Gud er utenomjordisk

Sumeriske leirtavler og andre eldgamle kulturer i Latin-Amerika, Kina, og Egypt snakker om «himmelrasen» de som kom fra himmelen, mennesker med vinger og romfartøy. Dette må ikke misforstås med engler eller åndelige skapninger.

Jeg er ikke 100% sikker på Zacharia’s arbeid og hvorvidt han har oversatt de sumeriske skriftene identisk til sin opprinnelige tekst, men den sumeriske sivilisasjonen fantes for 7000 år siden, og det er klare tegn til utenomjordisk besøk som du med et øyekast kan lage en mening rundt. De tegnet solen i sentrum, og 10 planeter gikk i bane rundt. Dette er 7000 år siden, for et par århundrer tilbake trodde kirken at jorden var flat og at solen sirkulerte jorden.

Noter solen i sentrum, dette var 7000år siden. Mannen som sitter på stolen er dobbelt så høy som de andre hvis han reiser seg opp. Bibelen refererte til kjemper som kom til jorden.

I Mayakulturen finner du en høyavansert sivilisasjon. De hadde kalendere med 26.000 års sykluser. De forutså solformørkelser med nøyaktig presisjon, kald beregning eller utenomjordisk kunnskap?

Naztec linjene er også verdt å nevne, deres tegninger over store landområder var retningslinjer for «de som kom fra himmelen» sånn at de kunne komme hjem igjen.

Nyere forskning viser at olje ikke er et produkt av flere millioner års dødt plante-dyr materiell under trykk. Abiotisk olje skapes og produseres etter 20-30.000 år, vil det si at dinosaurene ikke døde for millioner av år siden og vi er langt yngre enn det Big Bang og Darwin vil ha oss til å tro?

Forskning avslører at vi ikke har samme DNA eller er i slekt med apene, så teorien til Darwin begynner å trå på tynn is etter 150 år med blind aksept.

Flere kilometer lange tegninger ble oppdaget når noen pionerer fløy over Peru på 20tallet. De infødte beskrev de besøkende som dro til himmelen på denne måten, men var det til oss, eller til de utenomjordiske?

David Icke sier han tror det finnes en “serpent race” en reptilsk rase som genetisk modifiserte seg med det første mennesket på jorden. Altså slangen i DNA’et. Vi er en hybridrase. En teori som kan støttes opp med at det er referert til en slangerase i mange eldre historier, mange vil kalle dem myter. Men historiene ligner på tvers av kontinent og raser, hvor det ikke fantes kommunikasjon som vi har idag til at alle skulle ha like oppfatninger. I Sør-Amerika var det Drager som kom fra himmelen, i Kina var det også dragehistorier og i Afrika tegnet de små mennesker med store øyner i hulemaleriene.

Hvis dette nå er «gud» i nyere religion som står i Bibelen, så er jo gud en Alien? Han er ikke fra denne jord dermed er han utenomjordisk, eller mente Jesus at hans rike ikke er av denne verden, og at guds rike er i hver og en av oss?

Jesus var en opphøyd mester som Buddah og de andre som oppnådde nirvana og forlot romdrakten sin og fant ut at det finnes ingen død.

«My kingdom is not of this world …my kingdom is from another place.» – Jesus Christ (John 18:36)

Luke 17:21 The Kingdom of God is within you.

Du finner ikke det i en kirke eller i en religion. Den er i deg.  Alt skrevet i Bibelen er en mytologisk studie av den menneskelige hjerne og kropp.

1 Corinthians 3:16 You are the temple of God. For the temple of God is Holy which temple you are.

Jeg tror Jesus mente at DU er en gud med alle medfødte naturboende rettigheter. Alle har en pineal-kjertel som kalles bevissthetens førersete ifølge dr. Rick Straussman. Det er her drømmestoffet(DMT) produseres og utløses i hjernen når du faller i REM søvn og fargerike livlige bilder blir til virkelighet. Hvordan er det mulig å se, føle, smake og høre i drømmer? Hvordan kan du se, når dine øyne er lukket igjen? Våre øyne ser ikke, vi ser faktisk med våre hjerner som ligger i et mørkt rom.

De som har prøvd sterke stoffer som etterligner de du finner naturlig i din hjerne, som MDMA og DMT; har fortalt om «turer»  hvor man reiser ut av kroppen og ut i fjerne dimensjoner, møter extradimensjonale vesener, snakker med entiteter på andre planeter på et cruiseskip som seiler på et hav opplyst av to måner og delfiner som flyr, for så å komme tilbake og forsiktig smyge seg inn i sin egen kropp igjen på soverommet.

«Du er ikke en menneskelig erfaring på jakt etter en spirituell opplevelse, men et spirituelt vesen fanget i en menneskelig erfaring.» Teilhard de Chardin 1881 – 1955

Alt liv i Universet har en bevissthet. Det er bevisstheten i en blomst som gjør at den strekker seg mot solen, og det er bevisstheten i en marsboer eller et utenomjordisk vesen som kan være millioner av år forut for vår tid og teknologi som vekket nysgjerrigheten i deres rase som satte dem ut på en ekspedisjon, ganske likt vår egen bevissthet når vi ønsker å utforske verdensrommet.

Men om vi skal sammenligne ancient knowledge med modern science, så kan denne teorien om at mennesket er en Hybridrase muligens være sann.

Det finnes 3 gener av våre 30.000, som ikke finnes i noen andre levende organismer på jorden, de resterende finner du i alt fra dyr, planter og riskorn.

De 3 genene er derfor utenomjordiske ifølge forskere på University of Chicago.

Jeg tror på dualitet, at det finnes noe godt og ondt i verden. Vi er ikke alene og det finnes masse liv der ute, noen mener reptilene styrer vår verden gjennom «kloninger» som ser ut som mennesker. I don’t know buddy, men jeg vet ihvertfall at de som styrer verden idag er nærmest «umenneskelige» i deres ondskapsfulle oppførsel og handlinger de har påført verden, de er ikke mennesker! That’s for sure..

Annunaki derimot er godt dokumentert. Dette er forbløffende egentlig, og det strider imot dagens lære om at mennesker er de ultimate vesner på jord og universet.

Jeg syns å huske at Kirken mente jorden var rund for et par hundre år siden… Idag står vi foran enda et paradigmeskifte hvor alt vi trodde på viser seg å være en løgn.

Hvorfor har denne vært skjult fra historiebøkene? En gigantisk sumerisk konge og livets hjul.

Nå er det ikke slik at det finnes en egen linje på høyskolen for Annunaki studies og ancient astronauts. Men når en mann som Sitchin har dedikert hele livet sitt til et felt, så vil jeg si han har nok faglig kompetanse. De historiske artefaktene er der, karbondateringen bekrefter alder, og du kan klart og tydelig UTEN FAGLIG KOMPETANSE danne deg et bilde av hvordan den sumeriske verden var.

Den etablerte vitenskapen som vi nærmest ser på som guder, er et resultat av et skolesystem som belønner elever som er flinke til å memorisere og gjøre som de blir fortalt. Den skaper en kollektiv tenketanke, hvor pensum er bestemt av noen få. Jeg er mer kritisk til den formen den har begynt å ta i det siste hvor det nærmest har blitt en religion.

Disclosure project er en gruppe tidligere rakettforskere, millitære, piloter som alle har vært i første kontakt med utenomjordisk informasjon eller besøk. Det er over 400 av dem, de fleste kommer fra NASA og andre forskningsmiljøer, som nå er whistleblowers.. NASA har strenge koder for hva de kan informere offentligheten om når det kommer til liv på mars  og kontakt generelt. Det er Direct executive orders det er snakk om her for national security interests.

NaSa retusjerer bildebevis fra månen og Mars for å skjule artefakter og avanserte strukturer for å bevare vatikanet og de opplyste losjers lille hemmelighet om at besøkende landet i Sumeria for 7000 år siden.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/manen-og-mars-nasas-bedrag-gjennom-40-ar/

Egypt fikk besøk fra utenomjordiske vesener. I motsetning til de sumeriske himmelfarerne er de ikke av samme rase.

Teknologien til Pentagon er langt mer sofistikert enn det vanlige mennesker tror. For 100 år siden hadde Nikola Tesla patenter på FRI ENERGI fra jordens magnetiske poler (Tesla Coils) – 100 år siden! Idag brenner vi fortsatt fossilt brennstoff for at du skal betale 12 kroner pr liter for å komme deg til jobb.

Millitæret er 50år foran oss i teknologien de viser oss. I’m gonna tell you something, den rike eliten er i ferd med å pakke sammen og dra fra planeten mens de sitter på månen og drar i værmodifikasjonsvåpen snorene. De har allerede sendt en 75 år gammel mann ut i verdensrommet for å se om gamle kropper takler trykket og reisen. Hvorfor? Fordi Hele den råtne eliten er godt over 80 år. Deres plan er å redusere 90% av jordens befolkning, frølageret er et milliard prosjekt hvor David Rockefeller (94år) er medeier. Dette er en mann som har flere ganger utalt seg om befolkningsreduksjon og ønsket om en global katastrofe som vil ryste alle nasjoner til å godta den nye verdensorden. De bruker ikke milliarder på et frølager for pynt..

Det William Cooper, en avhopper fra Naval Intelligence skriver som er interessant er tidsperioden 1940-1955. Eisenhower er den eneste presidenten som møtte de utenomjordiske, etter det gikk ansvaret for kontakten mellom E.T’s til Majestic twelve som er underlagt  BILDERBERG GROUP. They run America from Holland !

Cooper skrev at det er også en mulighet for at alle religioner er skapt av E.T’s for å manipulere oss fra sannheten og holde oss under mindcontrol.

Det som skjedde ved first encounter with the ET’s er spennende. De var humanoide vesener, og ønsket å få drive alien abductions for genetisk experimentering, i bytte ville USA få avansert teknologi. Hvor tror dere the evolutionary jump in technology kom fra? Dette skjedde etter en konfrontasjon hvor de skjøt mot ufoene på ordre fra hæren for å stjele teknologien. De inngikk en allianse etter at USA fikk deres ord om at de ikke skulle alliere seg med noen annen nasjon på jorda.

Så kom det enda en rase men de her var de gode utenomjordiske. De visste om forbindelsen de opprettet med de «reptile» og advarte USA. Dette viste seg senere å være sant da flere tusener av kuer ble funnet mutilated, og alien abductees som ble lovet å «ikke huske noe» var i våken tilstand med analprober og andre ubehageligheter.

Den gode rasen ville også gi oss teknologi, men de krevde at USA overga sine atomvåpen som de mener har en ødeleggende effekt, ikke bare på jorden, men i hele universet.

Kan hende det stemmer med tanke på at de kom kort tid etter Hiroshima?

Eisenhower og Majestic twelve med JASON society (CFR &Skulls n bones utvalgte) mente at dette kunne være de første som besøkte dem i bekledning som et forsøk på å avvæpne og overgi deres atomarsenal sånn at de stod hjelpesløse for en alien invasion..

Husker noen det klippet jeg viste her forleden? Youtube: Secret war waged in space hvor jorden skyter mot UFOen og den flykter? Det var i 1991, og spørsmålet du bør stille deg er hvorfor skyter dem ikke tilbake? Jeg antar de gode var faktisk de gode….

Kan Hollywood ha forberedt befolkningen gjennom 50 år med fryktskapende UFO-filmer, hvor de blir portrettert som ondsinnede vesener som vil spise menneskeheten, slik at våre assosiasjoner med ufoer og aliens skal manifestere et negativt bilde?

Uansett, bli ikke redd for hadde de vært ondskapsfulle hadde vi nok vært borte for lengst.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
71%
Opplysende
14%
Inne på noe
5%
Usikker
0%
Dårlig
10%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

117 kommentarer på "NASA leter etter liv der ute når bevisene finnes her"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste