Du leser nå
9/11-koden – delvis på norsk

1 minutt lesetid9/11-koden – delvis på norsk

Christopher Bollyns nye bok om hvem som sto bak 11. september oversettes til norsk - kan du hjelpe til?

Som informert borger trodde jeg at jeg hadde rimelig god kontroll på hva som skjer i kongeriket, men den gang ei. Og det beklager jeg, men retter det herved opp. Det er såpass få bøker som utkommer i Norge og som omhandler de tema mitt publikum er opptatt av, at jeg anser dette som en stor blunder. Utgivelser som dette på norsk skjer ikke hver dag. Knapt nok hvert tiår. Det er den ‘vedtatte enigheten’ som råder.

Christopher Bollyn er en amerikansk etterforskende journalist som bl.a jobbet for American Free Press, før det brant for mye under bena hans i USA. Hans hjem ble angrepet, og han ble trakassert av politiet for sine journalistiske arbeider.  Så galt har det blitt i liberalismens og frihetens høyborg, som en gang i tiden var et fyrtårn for ytringsfrihet og individets ukrenkelighet. Nå er det blitt en neo-konservativ, sionist-kontrollert, imperialistisk stat, med verdenshegemoni som sin uttalte målsetting.

Bollyn mener 9/11 var en brikke i et slikt geo-politisk spill, for å kunne innlede ‘krigen mot terror’ og andre fryktskapende metoder for å innføre klandestine agendaer.

Bollyn var i sin ungdom utvekslingsstudent ved Universitetet i Bergen og i Oslo, hvor han blant annet studerte Midt-Østen-problematikken. Han har senere søkt tilflukt i Estonia, Tyskland, Norge og Sverige, hvor han lever i dag med sin familie mens de venter på å kunne reise hjem til USA.

Torstein Viddal, som er en av drivkreftene bak 9/11-Truth Norge, har gjort en formidabel innsats ved å oversette de første 100 sidene til norsk (av over 500 sider). Oversettingsprosjektet er pågående og hjelp til oversetting er ønsket (om noen kan ta ett kapittel eller to hver, så går dette fort). Ta kontakt med denne forfatter om noen gjerne vil hjelpe til.

Last ned boka gratis

Les boken og bedøm selv. Boken kan lastes ned helt gratis her:

www.askehaug.com/bt/bollyn-911koden.pdf

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
J.Johansen
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ...........Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

Kommentarer

41 kommentarer på "9/11-koden – delvis på norsk"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste