Video
Du leser nå
London-terror var falsk flagg-operasjon
Skrevet av
Hans Gaarder15. 01. 2010
London_7july_terror_THEY_did_it
15636 8086 135

London-terror var falsk flagg-operasjon

Av Hans Gaarder15. 01. 2010
Det foreligger beviser for at britiske myndigheter var delaktige i London-terroren 7. juli 2005

I år er det 5 år siden Storbritannia ble rammet av terrorangrep. Bomber eksploderte i tre T-banevogner og en buss midt i morgenrushet i London den 7. juli 2005.

Dette kostet 56 mennesker livet og skadet 700. Filmen «7/7 Ripple Effect» er en mesterlig laget detektiv-dokumentar som kan sees her på Nyhetsspeilet.

Mer enn 50 mennesker ble drept og mange hundre ble skadet av eksplosjonene. Terroraksjonene  inntraff for øvrig mens verdens mektige ledere satt samlet i  G8-møte i Skottland.

Filmen 7/7 Ripple Effect (“ringvirkninger etter 7/7”) varer i underkant av en time og tar på en mesterlig måte for seg ulike faktabrikker som er knyttet til 7/7 terroren, inkl. det faktum at BBC mer enn et år tidligere bidro til en «terrorøvelse» som bl.a omhandlet de fire stedene som faktisk ble rammet året etter.

En viktig forklaring på at denne filmen har fått økende oppmerksomhet i den senere tid er at  skaperen av filmen, britiske Anthony John Hill (alias Muad’Dib) ble arrestert av britisk politi etter at han hadde sendt en DVD med filmen i posten til en britisk dommer!

Filmen inneholder mengder av bevismateriale for å slå fast hvem som var de virkelige skyldige bak denne fryktelige udåden. De muslimske ungdommene fra Midt-England som media var så raskt ute med å peke ut som de skyldige var faktisk frivillige deltagere i en anti-terrorøvelse som fant sted samme dag og var ansett som «expendable» som det kalles på maktpolitikk-språket.

Terrorøvelsen som fant sted 7. juli, gikk ut på at det ville finne sted tre bombeangrep mot T-banelinjer og ett bombeangrep mot en buss – på akkurat de stedene hvor bombene faktisk gikk av.

Men noe gikk ikke etter planen ettersom de unge frivillige ikke rakk toget, slik at de kom for sent til å være der da det smalt, noe som gjorde det kliss umulig for dem å ha vært selvmordsbombere … slik media meldte om …

Pussig nok virket ikke sikkerhetskameraene slik at live opptak av de ”utpekte skyldige» som ankom de respektive T-banestasjonene ikke fantes og ble rigget i etterhånd på klumsete vis, som stillbilde.

Se selv, og vurder bevismaterialet!

(Trykk på «play» nederst til venstre og deretter «vis full skjerm». Beklager uklart stillbilde)

Idag befinner John Anthony Hill seg i Irland, hvor han opplever en form for husarrest i og med at passet hans har blitt inndratt. Irske myndigheter venter på en utleveringsbegjæring for Hill fra britiske myndigheter som går via EU-domstolen…alt fordi han sendte en DVD med mengder av bevismateriale som indikerer de virkelige skyldige i London-terroren … !

Forøvrig har Hill og Muad’Dib sitt eget nettsted, kalt «jahtruth» http://jahtruth.net/ som bl.a. inneholder mye historisk og spirituell informasjon av til dels oppsiktsvekkende karakter. Anbefales!

Det anbefales å laste ned eller kopiere denne filmen da det er uvisst hvor lenge den vil være tilgjengelig på Internett. Du finner den i Google video ved å trykke her.

Vi kan også anbefale filmen «Ludicrous Diversion», som også ligger på Google video.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Hans Gaarder

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.
135 Kommentarer
1 7
 • Profilbildet til o
  17. 01. 2010 klokken 21:20

  Synes dette innlegget er merkelig? Hvem er det som har skrevet dette?
  Er det artikkelforfatter?
  Hvorfor kan vi ikke stemme + – med tommeltottene? Vet vi ikke kan det når det er forfatteren skriver innlegg? At det ser frosset ut!
  Har aldri sett denne formen for innlegg før, her på NS.
  Dette er skepsis eller?
  Kom på at i teorien er det vel bare å opprette flere brukernavn, og starte med meningsløse dialoger/ som egentlig monologer.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Monica Waade
  17. 01. 2010 klokken 21:45

  Hei aloalo! Ser ut til at skeptiker Asbjørn har laget en link hit, aldri i verden Hans som har den siden der. 😀

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til o
  17. 01. 2010 klokken 22:57

  Spionasje !
  Jo mer «vitenskap» vi graver frem / så kan man garantere at det skapes en mangeganget dose med debunk/skepsis-vitenskap !
  Da er det fare for at Budskapet bare drunkner i forvirringen av antall mulige teorier!
  Igjenn husk internettet er faktisk bare en fiktiv gjenbeskrivelse av «virkligheten»
  Matrix is calling !

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til o
  17. 01. 2010 klokken 23:11

  Ok gå til f.eks: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/hva-er-the-meatrix/
  så finner du et rotsvar av artikkelforfatter! Da kan du se at + – tommler vises, men at de er inaktive lysegrå liksom. Slik er det ikke i eksemplet ovenfor her! Der er det ingen tomler? Hvis man kan velge dette i innloggingen er det vel Greit?
  Uansett var det en tankevekker for min egen del! Lite anfall med Paranoia tipper jeg.
  og da sier vi vel God Nattings Folkens :)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til smurfen
  17. 01. 2010 klokken 22:31

  En liten rettelse Monica
  Assbjørn Dyredal er navnet han tok etter han flytta til Norge i 73, før det så het han Joseph Goebbels jr sønn at den mere kjente Joseph Goebbels som ble arbeidsledig i 45 og måtte henvende seg på Aetat tror jeg, han fikk vist fyken for at han lekte med bensin og fyrstikker samtidigt og satte fyr på sjefen sin langt nedi en bunker dem hadde gjemt seg for russerene for det var ikke lov og sniffe bensin på den tiden he he

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til o
  17. 01. 2010 klokken 22:42

  Dette virker «hacket» ! På de «vanlige» Innleggene kan jo alltid «stemme + – med tommeltottene? Vet vi ikke Kan det når det er Forfatteren skriver innlegg? Siden At det ser frosset ut! »
  Ser du det ? Det er den Eneste gangen jeg har sett at noen kommentar har sett slik ut ! Ugler i mosen! Eller i verst tenklig scenario! skepsis=nyhetsspeilet ! :)
  Og hvorfor skulle det ikke være evt noen her som faktisk driver med en skjult agenda? Hvem/hvor har egentlig møtt hverandre her, bortsett fra å spre internett-info og jatte med til hverandre? Vel Slanger finnes overalt.
  Om vi faktisk driver med en info-krig, så hjelper vi bare De med å tette hullene i teoriene? Og da blir det jo bare enda lettere å debunke hullene !
  Vi jobber jo faen meg mot oss selv? Ironisk hva?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til smurfen
  17. 01. 2010 klokken 22:55

  He he aloalo, tror nok det var Hans Garder selv som la den linken der for og vise at skepsis.no har laget en artikkel for og debunke hans artikkel 😉
  Man kan ikke klikke timler på artikkelforfatterene såfremt dem ikke endrer det selv i innlogginga si
  Selv om du har noen spennende tanker så finner du nok ingen «slanger» herinne blant artikkeforfatterene 😉
  Dem jobber gratis og har bare utgifter med og skrive her og jeg har møtt 2 av dem og dem vil jeg abselutt beskrive som det motsatte av slanger 😀
  Du har rett i at NS har en Agenda og det er og spre sannheten og avsløre konspirasjoner mm 😉
  Siden er gratis og har ingen reklame
  Hadde dem vært sponsa av noen så er hvertfall det første dem ville gjort og sette opp en server som takler mer en 250-300 bruker samtidigt 😉

  Så du kan nok trygt surfe videre under palmer på Hawai og spise annans mens du blogger og drikke Malibu med en bekymring mindre 😀

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til o
  17. 01. 2010 klokken 23:19

  og en minus -1 til meg selv !

  GD Star Rating
  loading...
135 Kommentarer
1 7

Legg inn dine tanker