Det foreligger beviser for at britiske myndigheter var delaktige i London-terroren 7. juli 2005

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Video
  15.01.2010 0:21   (Oppdatert 17.01.2010 19:53)

London-terror var falsk flagg-operasjon

I år er det 5 år siden Storbritannia ble rammet av terrorangrep. Bomber eksploderte i tre T-banevogner og en buss midt i morgenrushet i London den 7. juli 2005.

Dette kostet 56 mennesker livet og skadet 700. Filmen «7/7 Ripple Effect» er en mesterlig laget detektiv-dokumentar som kan sees her på Nyhetsspeilet.

Mer enn 50 mennesker ble drept og mange hundre ble skadet av eksplosjonene. Terroraksjonene  inntraff for øvrig mens verdens mektige ledere satt samlet i  G8-møte i Skottland.

Filmen 7/7 Ripple Effect (“ringvirkninger etter 7/7”) varer i underkant av en time og tar på en mesterlig måte for seg ulike faktabrikker som er knyttet til 7/7 terroren, inkl. det faktum at BBC mer enn et år tidligere bidro til en «terrorøvelse» som bl.a omhandlet de fire stedene som faktisk ble rammet året etter.

En viktig forklaring på at denne filmen har fått økende oppmerksomhet i den senere tid er at  skaperen av filmen, britiske Anthony John Hill (alias Muad’Dib) ble arrestert av britisk politi etter at han hadde sendt en DVD med filmen i posten til en britisk dommer!

Filmen inneholder mengder av bevismateriale for å slå fast hvem som var de virkelige skyldige bak denne fryktelige udåden. De muslimske ungdommene fra Midt-England som media var så raskt ute med å peke ut som de skyldige var faktisk frivillige deltagere i en anti-terrorøvelse som fant sted samme dag og var ansett som «expendable» som det kalles på maktpolitikk-språket.

Terrorøvelsen som fant sted 7. juli, gikk ut på at det ville finne sted tre bombeangrep mot T-banelinjer og ett bombeangrep mot en buss – på akkurat de stedene hvor bombene faktisk gikk av.

Men noe gikk ikke etter planen ettersom de unge frivillige ikke rakk toget, slik at de kom for sent til å være der da det smalt, noe som gjorde det kliss umulig for dem å ha vært selvmordsbombere … slik media meldte om …

Pussig nok virket ikke sikkerhetskameraene slik at live opptak av de ”utpekte skyldige» som ankom de respektive T-banestasjonene ikke fantes og ble rigget i etterhånd på klumsete vis, som stillbilde.

Se selv, og vurder bevismaterialet!

(Trykk på «play» nederst til venstre og deretter «vis full skjerm». Beklager uklart stillbilde)

Idag befinner John Anthony Hill seg i Irland, hvor han opplever en form for husarrest i og med at passet hans har blitt inndratt. Irske myndigheter venter på en utleveringsbegjæring for Hill fra britiske myndigheter som går via EU-domstolen…alt fordi han sendte en DVD med mengder av bevismateriale som indikerer de virkelige skyldige i London-terroren … !

Forøvrig har Hill og Muad’Dib sitt eget nettsted, kalt «jahtruth» http://jahtruth.net/ som bl.a. inneholder mye historisk og spirituell informasjon av til dels oppsiktsvekkende karakter. Anbefales!

Det anbefales å laste ned eller kopiere denne filmen da det er uvisst hvor lenge den vil være tilgjengelig på Internett. Du finner den i Google video ved å trykke her.

Vi kan også anbefale filmen «Ludicrous Diversion», som også ligger på Google video.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (141) | Forfatters nettstedKommentarer

135 kommentarer

 1. Hans Gaarder sier:

  Tony Blair sa til Spanias statsminister Zapatero at «Det er vanskelig å være terrorist (drepe folk, få bomber utplassert osv), men enda vanskeligere å slutte å være terrorist. Terror er e så velfungerende metode for å oppnå sosial kontroll og få gjennomført politiske målsettinger» sa Tony Blair.

  Du kan høre Zapatero beskrive nøyaktig hva Tony Blair sa her (spansk tale): http://www.youtube.com/watch?v=zSBif7ioM44&feature=related

  Det ser ut til at noe lignende gjelder for Spanias statsminister Zapatero, som deltok på sitt andre Bilderberg-møte på rad i år. Men denne gangen helt hemmelig, utenfor den offentlige deltagerlisten: Er det vanskelig å være bilderberger, men ennå vanskeligere å slutte å være bilderberger? (Smaker makten – inkludert kriminell bruk av militærmakt – så søtt….?)

  Andre topphemmelige deltagere på årets Bilderberg-møte i St. Moritz var nylig avgått forsvarsminister i USA Robert Gates, og den danske NATO-sjefen Anders Fogh Rasmussen. Den gamle oljebaronen David Rockefeller på 96 år og den notoriske maktmisbrukeren Henry Kissinger på bare 88 år var også med på årets Bilder-ball i Sveits.

  Vi kan regne med at det kommende årets militære maktbruk fra NATOs side ble bestemt i et lite lukket møterom sent på kvelden, på denne konferansen hvor også Kronprins Haakon og Erna Solberg deltok.

  For første gang deltok en kineser på et Bilderberg-møte, og han gjorde det klinkende klart overfor USA at «Pakistan er Kinas venn». Så får vi se om det er nok til å få slutt på droneflyangrepene mot Pakistan (den stille krigen) som fredsprisvinner Obama bedriver.

  GD Star Rating
  loading...
  • Cosmomind sier:

   Ja Gaarder, og ettersom Pakistan nå er Kinas venn, seiler Pakistans fiende India opp som USA nye partner. Det som er så skremmende med Bildenbergergruppen er at man ikke kan avfeie dette dynamiske rottereiret av skruppelløst pakk med å si at det er en konspirasjonsteori.
   De ER selve konspirasjonen!
   Disse menneskene er ikke som vanlige mennesker. De har sittet i ti år etter ti år og konspirert bak lukkede dører. Disse neoconservative som ønsker å deregulere verdensøkonomien, bryte ned all kultur, og nasjonalstatene, for så å skape et verdens foretak er en trussel mot menneskeheten og betydningen av det å være menneske.
   Da Samuel Huntington ble medlem i Council of Foreign Relation (CFR) og Trilater Commison, (TC) skrev han som nyoppnevnt koordinator for Jimmy Carters nasjonale sikkerhetsråd utkastet til «Presidential Review Memorandum 32, som etter presidentens ordre ble til «Federal Emergency Managment Agency» (FEMA) i 1979. Kommandosentralen vil ved krig ikke operere under presidenten, men under det nasjonale sikkerhetsråde hvis medlemmer tilhører Bildenberg, CFR, og TC og deres sammenkoblede lederskap. «Is this a part of their plan»?

   GD Star Rating
   loading...
 2. Mole sier:

  8000 hull, 800 millimeter, 800 gram
  Høyteknologisk OL-fakkel.
  http://www.dagbladet.no/2011/09/19/sport/fakkelstafett/london-ol/18124644/

  Symbolikken er det iallefall ikke noe å utsette på.

  GD Star Rating
  loading...
 3. ye sier:

  Rykende fersk dokumentar The Nazi Banksters’ Crimes – Ripple Effect slippes 5.november (Guy Fawkes Day) 2011.

  På dagen 4 år siden John Anthony Hill utga 7/7 Ripple Effekt kommer filmen som skal slå tilbake på de kreftene som fikk han fengslet for å avsløre de samme som utførte terrorhandlingen i London.

  http://mtrial.org/
  eller her:

  Ashke-Nazi Banksters
  http://www.youtube.com/watch?v=tP1jvvg6UsI

  GD Star Rating
  loading...
 4. Ulven sier:

  London-terroren: Mossad-agenter ba Netanyahu om å holde seg på hotellrommet «da terror var ventet»!

  On 7 July the London Underground Network is bombed. Israel’s Finance Minister, Binyamin Netanyahu is in London on the morning of the attacks in order to attend an economic conference in a hotel over the underground station where one of the blasts occurred, but stayed in his hotel room instead after he had been informed by Israeli intelligence officials attacks were expected.

  http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

  Hvis terror var ventet – hvorfor ble ikke alle Londons innbyggere advart – særlig de som befant seg på T-banen?!

  GD Star Rating
  loading...
 5. Mole sier:

  Britiske islamister ville sprenge London-børsen
  Fire britiske islamister innrømmer at de i 2010 hadde planer om å gjennomføre et terrorangrep mot børsen i London.
  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/02/01/britiske-islamister-ville-sprenge-london-boersen

  GD Star Rating
  loading...
 6. Mole sier:

  For 250.000 pund i året var Cruddas villig til å skaffe forretningsmenn direkte tilgang til statsministeren og finansminister George Osborne, på bedre middager hvor de kunne øve innflytelse på landets fremste folkevalgte.

  Fullmakt til å selge….«en hemmelig verden av kvelder med Cameron på private møtesteder», blant dem statsministerboligen og statsministerens landsted.
  http://www.dagbladet.no/2012/03/25/nyheter/utenriks/politikk/20832559/

  Vi lever helt klart i avsløringens tid.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen