Du leser nå
KIM’s dummer deg ned med pengepremier

6 minutter lesetidKIM’s dummer deg ned med pengepremier

Barn løper til butikken for å finne penger i chipsposer,så de kan kjøpe fler chipsposer. Sjansen for å vinne i Lotto er større, men du er garrantert smaksforsterkere som nedsløver dine barn.

Den nye markedsføringsloven tillater bruk av «lokkemidler» i produkter som næringslivbransjen frydes over. Du fristes til å vinne penger, premier, ny sykkel eller en sydentur når du kjøper en pose med potetgull – det er gull i potetgullposene!

I november 2009 skrev Tv 2 og andre lokalaviser om at KIM’s putter alt fra 50, 100, 500, og makspremien på 1000kr i sine potetgullposer.

En ny type form for markedsføring som kan bli brukt til mange gode formål som å tilby pengepremier til de som velger økologiske produkter, sunn-kost produkter og andre sunne alternativer som kan øke det nasjonale immunforsvaret og kutte ned sykefraværet – alle er syke, men ingen vet hvorfor.

Industrien er grådig og velger istedet å bruke pengepremiene på å øke salg av tanke-svekkende, fedmeøkende, og destruktive produkter for å lokke ungdom og barn til å spise mer potetgull som kan gi kreft.

De fleste chipsposer med få unntak inneholder det svært kontroversielle kjemiske stoffet «natrium glutamat» (E-621-640) også kalt «Smaksforsterkere» og MSG(monosodiumglutamat) i utlandet.

Hvis du vil vite hva natriumglutamat er og hvilken fatale skader som påfaller:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/nesten-all-mat-du-spiser-inneholder-giftige-smaksforsterkere/

Natriumglutamat får skylden for fedmeepidemien i Usa, diabetesøkningen, astmaepidemien, hyperaktivitet, ADHD, barneallergier, og autisme.

Svenske professorer slo alarm i 2007 og expressen.se opplyste folket sitt om farene i samfunnet, mens den fjerde statsmakt i Norge la lokk på saken.

Våre barns bevissthet er under angrep

De skades før de har begynt på sitt liv. Når jeg tenker over hva de kunne blitt om de ikke ble redusert med hjernebesløvende midler så knytter neven min seg og jeg får lyst til å gråte.

God mat er viktig, uansett? Er Toro blitt så frekke at de forteller oss vi offrer våre hjerneceller for «smakens skyld» Alle Toros produkter inneholder MSG.

Jeg syns synd på 90-generasjonen og oppover for de har null peiling på hva det vil si å være ungdom. De har ingen kreativitet, de mangler livskraft i øynene, de kopierer, alle skal være like, ingen originalitet, på skolen kan de ta heldagsprøver med pensumsboka på pulten – de får Natrium glutamat og Aspartam i sin daglige kost i kantinen hvor de tappes for konsentrasjonsevne.

Ritalin brukerdosene øker drastisk hvert eneste år. Barna har også noe annet å tenke på som vi ikke slet med når vi var ungdommer – psykisk.no.

300.000 ungdommer ringte inn, sendte mail, oppsøkte helsesøster eller psykolog fordi en tvreklame og skolekampanjer stemplet små-bagateller i dagligdagsituasjoner som psykiske problemer.

De klarer ikke å tenke klart, derfor gir de sin sjel til underholdningbransjen hvor de hører på destruktiv hiphop, som engang i tiden var «Community minded» musikk som ga deg en mening. Alle barn går rundt med hodetelefoner på, når skal de få tid til å tenke selv?

Underholdning uten inspirasjon er distraksjon

Frimurer Jay.Z har kapret top listene med sin luciferiansk inspirerende musikk går verden glipp av ekte stjerner som venter på å bli hørt!

Jay Z spiser fra samme bordet til Bush,Obama,Dick Cheyney,David Rockefeller og alle de andre djeveldyrkerne. Hans oppgave er å forhindre the YOUTHS REBBELLIION. Hans «oppgave» er en gave som vil få han opp i frimurer rangene, mens han neddummer ikke bare den amerikanske ungdom, men også hele den vestlige siviliserte verden som forguder denne mannen og alt som kommer ut av hans munn: Sex, alkohol, narkotika, kriminalitet og musikkvideoer som introduserer dine barn til luciferianske ritualer og okkulte symboler.

Dine barn trenger hjelp. Dette er ikke livet de har valgt, det er livet illuminati  har valgt for dem. MSG og Aspartam gjør hjernen til dine barn bløte, så de blir lettere å hjernevaske.

Frimurer i Snacks-bransjen

Bjørn Pedersen er mannen som økte omsetningen og markedsandelen til KIMS. Han ble direktør i 2001. I Norge finnes det 17.000 frimurere som konspirerer sammen i næringslivet og gir hverandre posisjoner i samfunnet hvor infiltrasjon og nye ideer trengs å innføres for brorskapets felles agenda.

Bjørn Pedersen er medlem av Johannes-losjen Midnatsol og den høyere losjen Tromsø Provincialloge

Pedersen har graden X (Høyt opplyst St. Johannesloges betrodde bror, ridder av Purpurbåndet).

Etter flere forespørsler om å få et konkret svar på «når Kims begynte med natrium glutamat i deres produtker» har jeg nå gitt opp. De svarer ikke og det beviser at de har noe å skjule.

2001 er året vår verden endret seg drastisk etter terrorangrepet og verden ble dyttet i en mørk tid med mer krig, rasisme, hat og frykt. Det er godt bevist her på nyhetsspeilet at angrepene mot Usa var planlagt og utført av et hemmelig samfunn som sikter på verdensherredømme gjennom falske angrep for å få sympati for deres umenneskelige kriger mot uskyldige nasjoner.

Før Pedersen forlot KIMS i 2005 fikk han æren av å øke salget med sin nye design på posene, og han markedsførte den usunne chipsen som noe helsebringende når han vedtok å bruke olivienolje i chipsen.

Det er under samme «sunne revolusjonen» natrium glutamat ble innført i Chipsen og krigen mot vår bevisthet begynte.

«Hvilket hell for herskerne at folk ikke tenker» Adolf Hitler

Norges nasjonalrett Grandiosa følger etter

Våre matvarebutikker har begrenset utvalget. Det er 4 frysedisker, 2 av dem inneholder frossenpizzaer. De fleste frossenpizzaer med få untak har byttet ut kvalitetsråvarer med heksepulveret for å heve smaken å lure dine sanser til å bli mer sulten.

Kjøttet på pizzaen er 40% kjøtt, resten er noe annet kunstig dritt.

Nå har de også begynt med rabatter på flyreiser og andre premier i sine giftige-pakker. Om jeg bestemte ville jeg vært ærlig og satt en dødningshode varselsymbol på pakken.

Matindustrien er godt inkorperert i den nye verdensorden, den som styrer maten besitter menneskenes sinn og nesten alt vi finner i norske matvarebutikker inneholder Msg og aspartam.

Det som dreper en rotte fort, dreper deg sakte. Nervefibrene dine overbelastes og blokkeres slik at signaler inn og ut av hjernen blir redusert, ved ekstremt overforbruk kan du bli disfunksjonell.

Ønsker den Norske stat sine innbyggere hjernedøde under disse vansklige politiske situasjoner vi går igjennom i disse dager?

Akkurrat som Hitler ga fangene i arbeidsleirene det giftige avfallstoffet fra aluminum og kullproduksjon: «flouride» for at de skulle passifiseres og miste følelsen og trangen til å rømme, blir nå det norske folk neddopet på aspartam og Msg slik at de ikke skal stille spørsmål til autoritetene sine.

Den 22.januar 2010 gikk forbrukerombudet til aksjon og stoppet markedsføringskampanjen til KIMS «er det penger i posen?» men de får fortsatt lov til å lokke sine kunder med pengepremier.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
10%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
10%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

24 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *