– eller gutten som ville bombe vekk ballene sine.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  04.01.2010 18:13   (Oppdatert 12.01.2010 8:28)

Bare for å se deg naken

Jeg har en personlig filosofi som forbyr meg å betale penger for en reisetjeneste når det også innebærer at jeg og min bagasje utsettes for fysisk og elektronisk søk etter mistenkelige objekter. (Oppdatert 10.01.10) Jeg nekter å krype som en hund som trues med å bli slått eller ”tazered” fordi en eller annen maktsyk sikkerhetsvakt ikke liker trynet mitt. Jeg gjør det ikke fordi jeg er redd. Dette er min form for protest.  Det de sier og det de gjør er ofte to forskjellige ting. Denne artikkelen er nå blitt  oppdatert. Med bildet som ligger under og et nytt avsnitt mot slutten for deg som har lest artikkelen tidligere.

Denne filosofien min ble skapt samtidig med at jeg, etter nøye overveielse av evidensen, ble hellig overbevist om at hele terrorkrigen var for å skjule en global, falsk agenda – demontering av mine og dine friheter. Da jeg fikk høre at en mann fra Nigeria hadde forsøkt å sprenge flyet fra Schiphol til Detroit (min hjemby) – ved hjelp av eksplosive underbukser, var jeg ikke sikker på om jeg skulle le eller gråte.  Mistanken om at det kan ha vært et tilfelle av ”falsk flagg terror” var umiddelbart høy. Hver gang jeg hører om et eller annet vellykket eller mislykket terrorangrep, lurer jeg på hvem de angivelige terroristene egentlig er og hvilket land de egentlig representerer.

Min mistanke ble videre styrket da jeg fikk høre at faren til denne mannen faktisk hadde varslet myndighetene om at sønnen hadde blitt radikalisert muslim, at han fikk reise uten pass, kom forbi sikkerhetskontrollen i Amsterdam med eksplosive underbukser og at han faktisk ikke var i stand til å gjøre noe annet enn å svi av ballene sine. Det skurrer for meg. Det skurrer enda mer når jeg hører på CNN, SKY og BBC og norske nyheter at sikkerhetskontrollene skal bli mye strengere, det skal bli flere kroppsskannere som kler deg naken og at USA og England bruker saken som en anledning til å gjennomføre militære angrep på Yemen.

Fordi massemedia ikke sier noe om de mistenkelige sidene ved denne saken finner jeg det nødvendig å presentere deg med en del fakta jeg har samlet – så du bedre kan være i stand til å forstå hvordan denne verden egentlig fungerer bak kulissene. Jeg ønsker også å gi deg noe informasjon om teknologien som brukes for å kle deg naken og hva det gjør med kroppen din. Du kan selv finne ut hva det gjør med dine følelser og din integritet som betalende kunde å bli fysisk og optisk avkledd.

Denne informasjonen er hentet fra en rekke ulike kilder og fritt oversatt for å skape min form for helhet. Jeg gjengir kildene her:

http://rense.com/general89/raw.htm

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16737

http://noworldsystem.com/2009/12/31/full-body-scanners-to-fry-travelers-with-radiation/

http://www.sott.net/articles/show/200114-Evidence-Mounts-for-US-Complicity-in-Terrorism-Mutallab-s-father-is-no-ordinary-banker-

http://www.prisonplanet.com/false-flag-event-in-detroit-a-pretext-to-invade-yemen.html

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16758

Her er også to filmer som du kan se på – begge to er med Alex Jones.

Bombshell Eyewitness Revelations: Confirmed FBI Cover-Up Of Flight 253 Attack 1/3

Webster Tarpley on Alex Jones Tv 1/6: Underwear Bomber «Establishment Controlled Patsy!»

”Terror” i Detroit knyttes til mange hendelser

Første juledag forsøkte sønnen til et medlem av Nigerias kulturelite, en rik forretningsmann med forbindelser til de kongelige og regjeringsmedlemmer, å detonere en kjemisk improvisert bombe ombord i Delta Airlines flight 253 fra Amsterdam til Detroit. Følgende informasjon vil vise at denne falsk flagg operasjonen var et resultat av et samarbeide mellom CIA, Mossad og Indias Research and Analysis Wing (RAW). Den samme kombinasjonen av krefter var også bak terrorangrepet i Mumbai i 2008. Rupee News skriver 28. desember 2008 at disse også var organisasjoner som samarbeidet med Afghan KHAD agenter for å drepe Benazir Bhutto. De skriver at Benazir-drapet var planlagt på forhånd og gjennomført av Khad, RAW, CIA og Mossad ved å bruke det mest moderne radioaktive våpenet  tilgjengelig på markedet. Israel innrømmer å ha hjulpet India. De ønsker å destabilisere Pakistan.

Det samme ønsket har åpenbart også USA som har gjennomført 44 ”Predator Drone fly” angrep i Pakistan de siste 12 måneder. Bare fem av disse har truffet sine egentlige mål og drept 5 stk. nøkkel ”Al-Qaeda” og Taliban ledere. De andre har vært med på å drepe 700 uskyldige sivile. Det vil si at for hver terrorist som de har fått drept har de tatt med seg 140 sivile menn, kvinner og barn. Mannen som styrer denne handlingen har fått Nobels fredspris av Norge.

«Trusebomberen» er som en julegave for de konservative og militære som former amerikansk utenrikspolitikk. Egentlig kom den ikke som en gave – de sendte den selv, noe denne artikkelen kommer til å vise. At du og jeg må lide for saken er en del av målet – å dyrke ledelse ved frykt sammen med en ubegrenset lydighet der vi finner oss i hva som helst i bytte for en falsk trygghet fra terroristene – som er staten selv.

"Bomben" på størrelse med en kinaputt burde i hvert fall gjort gutten ute av stand til å lage barn.

”Al Qaeda”-ledere løslatt av Bush

ABC nyheter fra USA sier at Al Qaeda ledere som koordinerer terror i Yemen og som trusebomberen hadde kontakt med, var sluppet ut fra Guantanamo. Den ene, fange nr. 333, Muhamad Attikk al-Harbi og fange nr. 372, Said Ali Shari var sendt til Saudia Arabia 9, november 2007, overlevert fra amerikansk fangenskap. Begge disse beskrives som militære ledere og de dukker opp på en videofilm i januar 2009 sammen med en mann som skal være øverste leder av al Qaeda i Yemen, Abu Basir Naser al-Wahishi – tidligere personlig sekretær for bin Laden. USA bruker nå sine cruise missiles og fly til å angripe deres baser de siste ukene.

CBS oppdager at CIA har blitt informert om Detroit-terroristen

Så tidlig som august 2009, hadde CIA plukket opp informasjon om en person kalt ”The Nigerian”, mistenkt for å møte med terrorist elementer i Yemen. Kilder sier til CBS nyheter at mannen fra Nigeria skal være Umar Farouk Abudulmutallab. Forbindelsen var skapt når Abudulmtallabs far gikk til den amerikanske ambassaden i Nigeria 19, november 2009 da han uttrykte sin bekymring for sønnens bånd til ekstremister i Yemen.

Faren til truseterroristen er ingen hvem som helst

Faren til den angivelige terroristen bor i Nigeria. Han driver landets våpenindustri (DICON) i lag med Israels Mossad. Han er visstnok i daglig kontakt med dem. De driver med alt i Nigeria fra våpenproduksjon til motterror. Selv om faren Umaru var muslim, har han tette bånd til Israel. Umaru er å finne blant eliten i Nigeria. Han er pensjonert Chairman i First Bank of Nigeria, og er personlig venn med de kongelige og presidenten. Når han tar kontakt med den amerikanske ambassaden i Nigeria, må vi regne med at han snakker med ambassadesjefen og CIA-sjefen personlig.

På dette tidspunktet gikk navnet til ”terroristen” inn i databasen og biografisk informasjon ble sendt videre  til den amerikanske National Counterterrorism Center. Det vil si at hans navn og identitet kom på alle terrorlister på alle verdens flyplasser – ikke bare ”flyforbud” men at vedkommende skal anholdes dersom han blir observert på en flyplass.

Det sies av grupper som kaller seg Al Qaeda i Yemen at angrepet i Detroit var et mottrekk som følge av amerikanske angrep på deres baser i Yemen – de som Bush slapp fri. Regjeringen i Yemen, som BBC har fortalt, sier at terroristen fra Al Qaeda egentlig er agent for Israel og at de har organiserte angrep mot amerikanske mål.

Den som ikke har satt seg inn i strukturen av falsk flagg terror vil kanskje steile ved påstanden om at Mossad (Israels sikkerhetsstyrker) begår krigshandlinger mot USA. Det er faktisk bevislig historisk evidens for at slik er det. Mossad har angrepet amerikanske krigsskip og deltatt i angrepet 11, september forkledd som arabere. På denne måten får de sympati fra USA til å drive krig for dem mot andre muslimske stater. Israel kontrollerer mesteparten av overvåkningsindustrien i USA og hele regjeringen er infiltrert med folk som har dobbelt statsborgerskap Israel/USA. Jeg nevner dette her for at leseren skal kunne få tak i de store perspektivene som ligger skjult i de små, individuelle handlingene som kalles ”Terror”.

Presidenten i Yemen, Ali Abdullah Saleg, sier at sikkerhetskrefter har arrestert en gruppe påståtte islamistiske militanter med bindeledd til Mossad. Det ble ikke sagt hvilken type evidens som ble gitt for denne påstanden. Arrestasjonene var i forbindelse med angrep på USAs ambassade i Sanaa siste måned der 18 mennesker ble drept.

Fortløpende rapporter fra Pakistan sier at India og Israel har vært involvert i terrorangrep mot Pakistan. Detroit bombemannen var hjulpet av en fra India for å komme på flyet i Amsterdam. Denne mannen ble arrestert i Detroit etter at bombesøkende hunder undersøkte mannens bagasje. Politiet fra Amsterdam undersøker om denne mannen kunne ha hjulpet Umar Farouk Abdulmtallab på flyet uten pass. Vi kommer neppe til å høre så mye mer om denne mannen da han er en agent fra Indias RAW med naturlige forbindelser til CIA og Mossad.

Et vitne, Kurt Haskell fra Newport, Michigan sa at han og hans kone så en velkledd mann hjelpe Abdulmutallab å komme  på flyet uten pass ved å påstå at han var en flyktning fra Sudan.  Militærpolitiet sier at bombemannen ikke gikk gjennom passkontroll i Schiphol da han kom fra Lagos. Kurt sier at han så mannen fra India snakke med billettagenten og at han sa at, ”Denne mannen trenger å komme på flyet men han har ikke pass.” Han noterte at mannen fra India var meget velkledd mens bombemannen var kledd som en 16-åring.

CBS nyheter sier at ”State Department” systemet som er beregnet på å holde styr på mennesker i besittelse av et aktivt amerikansk visum, sviktet å avsløre terrormistenkte Umar. Han hadde fått et visum som tillot flere turer til USA. Det var kun etter terrorangrepet at myndighetene oppdaget at Abdulmuttab hadde fått visum gjennom ambassaden i London som var gyldig fra 16. juni 08 til 12.  juni 2010. Systemet som skulle avsløre misbruk av visa for terrorhandlinger sviktet totalt –  men så var det også slik at faren til bombemannen – en av de rikeste i landet – hadde hatt møte med CIA sjefen i Nigeria. Istedenfor å ta bekymringsmeldingen på alvor, brukte de han som en nyttig ”patsy”.

Kan det være slik at Mutallab ble hjulpet gjennom flyplass sikkerhetskontrollene  av en Mossadagent på samme måte som han fikk sitt visum? I flere år nå har passasjerer som kommer til Schipol og som skal reise videre til USA vært gjenstand for intens grilling av sikkerhetsvakter på flyplassen som også drives av en bedrift fra Israel.

Faktainformasjon

Det kom flammer, men ingen eksplosjon fra bombeguttens truse. Det må ha svidd!

 • Bombemannen dro til Yemen for å møte terrorister som hadde blitt sluppet fri av Bushadministrasjonen – selv om de angivelig var blant de farligste fangene.
 • Regjeringen i Yemen sier at de har arrestert islamistiske terrorister som har tilknytning til israelsk overvåkning (Mossad).
 • Bombemannens far, som er en styrtrik elitekjendis i Nigeria, driver forsvarsindustrien i Nigeria sammen med Mossad.
 • Bombemannens visum ble aldri trukket tilbake selv om han var på listen over mennesker mistenkt for terrorhandlinger.
 • Bombemannen reiste fra Nigeria til Amsterdam uten å gå gjennom toll og passkontroll, noe som er umulig å gjøre uten hjelp fra en eller annen agent.
 • Bombemannen får hjelp av en mann som ser ut til å være fra India som sier at bombemannen er en flyktning fra Sudan, uten pass. Ingen pass ble brukt for å komme inn til et EU land, noe som er teknisk umulig.
 • Myndighetene i Nederland – de samme som bekreftet at bombemannen kom uten pass, bekrefter at han har et gyldig visum, til tross for at han var på en liste som deles med myndighetene i Nederland.
 • Flyplass-sikkerheten i Amsterdam er på kontrakt til et selskap styrt av Israel, som ikke bare har den mest sofistikerte teknologien, men også er det selskapet som har utviklet sikkerhetsprofilering som et konsept.
 • Det er klare paralleller mellom denne saken og «skobomber» saken med Richard Reid. Israelske sikkerhetsvakter visste om mannen men ga ikke informasjonen videre til USA. De lot ham reise inn i Israel slik at han kunne holdes under overvåkning. Også dette mislykkede terrorangrepet ble brukt for å heve restriksjonsnivået på ”carry on” bagasje og væsker en kunne ha med på flyet.

Tilbake til 2007 igjen…

Terrorledere som satt fanget på Cuba ble løslatt av Bush og igjen av myndighetene i Saudi Arabia. Yemen er den nest største terrorfronten i hele verden og den styres av disse to som Bush har sluppet fri. Det er faktisk ingen evidens for at Al Qaeda kunne drive på i Yemen uten amerikansk eller saudisk hjelp, og som uttalt fra regjeringen i Yemen, uten direkte våpenhjelp fra Israel.

Hvorfor ville noen gjøre noe slikt ? Det er hinsides  all fornuft… med mindre terror i seg selv var en del av en større plan for området og at terrorkrigen bare er oppdiktet.

Hvorfor denne historien må stoppes

Når Pakistan sier at Israel og India er involvert i terror der, tror ikke verden på dem fordi at slik informasjon ikke virker sannsynlig – eller er det fordi den amerikanske regjeringen også er involvert, slik som vi også ser i Yemen – og om vi innser det vil vår oppfatning av verden klappe sammen ?

Hvorfor er vi tilfreds med at en person blir tatt inn til avhør, en person med så mange bindeledd til så mye som ikke stemmer uten at det stilles utfordrende spørsmål til noe av det ? Hvordan er det mulig, slik det var med 11. september 2001 og mange andre tilsynelatende umulige hendelser hvor så mye går galt med kontrollen i verdens herskende land, USA, og i samarbeidet med så mange agenter og organisasjoner i mange land som gjør dette mulig, ikke vekker mistanke ?

USA har nå en stor etterforskning i Nigeria, ikke bare av faren og hans forbindelser til Israel, men også av USA’s egen ambassade og hvorfor de lot hans visum stå uforstyrret selv om de visste at individet var en terrorist – og det har ingen konsekvenser?

Hvordan kunne denne mannen reise til Yemen for å møte med en organisasjon som drives av tidligere fanger sluppet fri av Bush og  hans Saudi venner – tidligere fanger som Yemen sier arbeider for Israel? Hvordan kunne han gjøre det og bli tillatt tilbakereise til Nigeria – et land som har overvåkningsforbindelser med Israel og som er opplært av Israel?

Hvordan kom denne mannen til Amsterdam uten pass? Prøv det selv og du vil møte mange mennesker som oppholder deg i små rom i mange timer, i mange dager. Dette er helt umulig å gjennomføre uten innside hjelp. Folk blir plukket opp i EU passkontroll fordi de ikke har betalt barnebidrag og vi skal tro at de ikke kan finne en terrorist?

Hvordan kom han forbi sikkerhetskontrollene? Han er muslim, ung og reiser alene. Med en slik profil, kan han unngå å bli gjennomsøkt ! Hans navn befinner seg på en terrorliste. Det er som en ”ikke fly” liste  på steroider. Du blir ikke bare nektet å fly, men du blir holdt tilbake.

Med Bushadministrasjonen (og sikkert nå Obama) som slipper løs terrorledere og loser dem frem og tilbake til deres tidligere fag og med den amerikanske ambassaden, State Department, Homeland Security og alle de andre organisasjonene som amerikanerne betaler så mange milliarder av dollar for å koordinere hele showet, kan det hende at vi har et lite tegn til en konspirasjon på gang?

USA og England gjør klar for å angripe Yemen

Gordon Brown har planlagt en ”Emergency Summit of World Leaders” ved slutten av januar. Dette møtet burde være et rødt flagg for å indikere at eliten har planer om å ekspandere sin innflytelse i Yemen og Afrika. På fredag 1. januar, drev saudiarabiske krigsfly flere angrep på N. Yemen og tropper ble sendt inn i landet. Mens USA og England skriker høyt om at Yemen har blitt et terrorsamlingssted, ser vi med denne historien rundt trusebombemannen at det er intet annet enn en unnskylding til å bruke bomber og fly på folk. Vi er tjent med å huske at selve navnet Al Qaeda betyr ”Database” og det var CIA som skapte navnet. Det er derfor Norge sender tropper inn i Afghanistan. Norge dilter etter England og USA og er med på å drive terror slik jeg ser det.

Hvordan kan det ha seg at jeg, uten journalistutdanning, er i stand til å samle denne informasjonen og distribuere den  til verden når hundrevis av journalister med all verdens kontakter og lønn for strevet unnlater å informere deg om noe så viktig? Hvor mye mer er det de unnlater å informere deg om – det kan du lure på!

Det viser seg at ingenting er slik som det ser ut til å være på overflaten. Derfor er det på sin plass å bli en informert borger av denne verden istedenfor en frivillig fange av forbrukersamfunnet der den eneste meningen er å forlenge og forsterke komfortsonen.

Tvungen røntgenfotografering kan føre til mer sykdom

På grunn av farlig stråling har det alltid vært forsiktghets regler med røntgen - nå er det helt ok.

Så nå begynner du kanskje å få en ide om hvem all denne sikkerheten er ment for og hvorfor. Mens terrorister blir loset forbi skal du og jeg pent måtte stå i kø og la oss bli sjekket, befølt, utspurt, forhørt og bestrålt med livsfarlig røntgen stråling. Når vi lærer at sikkerheten på et globalt plan drives i vesentlig grad via Israel, bør vi være noe mer mistenksomme.

Sikkerhetsbedrifter fra Israel drev også med flysikkerhet på de stedene der angivelig muslimske terrorister gikk ombord i flyene forut for 11, september. Og det var også en yngre bror av presidenten som hadde kontrollen over sikkerheten på Twin Towers i New York – heldigvis for ham at ansvarskontrakten gikk ut samme dag som tårnene falt. Det ser unektelig ut som om det er gjennom compartmentalization (need to know hemmelighold) at terroristene driver sikkerheten som skal beskytte oss – det burde bekymre deg.

Nå som trusebombemannen er historie er banen klar for alle verdens flyplasser, under press fra USA og andre redde mennesker, for full kroppsskanning av ioniserende bestråling i m.m.  og i noen tilfeller terrabølge området. Det er bølgelengden etter mikrobølger som  du bruker for å varme vannet til kaffe og som steker hjerneceller når du prater på din mobiltelefon. Med terrorkrigen har en av de mest lønnsomme næringsveier vært knyttet opp til overvåkning og sikkerhet. Back-scatter røntgenmaskinene er visstnok veldig kostbare og de er tenkt som en erstatning for en mer direkte form for kroppsundersøkelse – der mennesker klår på mennesker hele dagen lang. Det regnes selvfølgelig med at denne økte sikkerheten er noe passasjerene skal måtte betale for.

Disse bølgene går et par centimeter inn i kroppen og avslører alt som du har, eller ikke har med deg. Det finnes også andre typer skannere (ÇomPass) som undersøker alle  kroppens hulrom. Thomas Wiggens, som er selskapets ingeniør sier at en kan skanne en gravid kvinne omkring 200 ganger uten helserisiko. Sånn umiddelbart, har jeg en tendens til å ta den uttalelsen med en klype salt når det gjelder sannhetsverdi. Vi vet hva vaksineindustrien sier om hvor trygt det er å bruke kvikksølv i vaksiner og at det absolutt ikke er knyttet opp til det faktum om at 1:100 barn ender opp med autisme – noe som var uhørt før kvikksølv i vaksiner ble brukt. Mye penger får folk til å lyve så det holder.

Myndigheter må selvfølgelig forsvare at tvungen røntgenfotografering av  mennesker er uten fare. Problemet er at de,  slik som vaksineindustrien,  ikke gir noen garanti for din sikkerhet. Ioniserende stråling på denne bølgelengden skader og gjør endringer på kromosomer og DNA og strukturelle proteiner i celler. Dersom denne skaden ikke repareres kan det lede til kreft. Nyere forskning viser at selv veldig lave doser med røntgenstråler kan utsette eller gjøre det vanskelig for kroppen å reparere seg selv.  Ufødte barn kan få groteske misdannelser dersom deres mor blir bestrålt under svangerskap. Mange kvinner som ikke en gang vet at de er gravide vil la seg bestråle. Slik stråling lagrer seg  i kroppen og det kan ta år før den kan manifestere som sykdom.

En førende amerikansk ekspert på de biologiske effektene av røntgenstråling er Dr. John Gofman, Professor Emeritus of Molecular and Cell Biology ved University of California, Berkley. Dr Gofmans forskning leder han til å si at det ikke finnes noe trygt doseringsnivå for ioniserende stråling. Han mener at røntgenstråling kan være årsaken til ca. halvparten av krefttilfellene i USA.

En rapport i den britiske medisinske journalen The Lancet, sier at etter at brystrøntgen ble introdusert i 1983 har tilfeller av brystkreft økt med 328%. De regner med at 200% av denne økningen har med røntgenfotografering å gjøre alene. Så hvorfor vil kvinner ønske å ha sine bryster røntgenfotografert hver gang de skal gå ombord et fly?

Det viser seg også at røntgenstråling kan påvirke hjertesykdom. Alle former for radiostråling av kroppen viser seg å ha en negativ effekt på vår helse. Det er bare en måte å få en stopp på denne galskapen – gjør deg opp en filosofi som nekter deg å utsettes for å bli elektronisk kledd naken bare fordi noen skal føle seg tryggere fra terrorister som ikke eksisterer. Dersom falsk flagg terror opphørte ville vi ha en veldig fredelig verden. Dersom andre stater sluttet å drive terror på andre borgere for hvilken som helst årsak er det ingen som ville ha noen grunn til å drive terror. Vi vet hvor løsningen finnes.

Porno for pedofilere, kikkere og alle som bare liker å se andre naken

De sier at skanning av kroppen vil bli uskarp, at bildet kan ikke lagres og at detaljer kommer  ikke frem på sjarmen. Det er ikke helt sant. Bildet som vises på skjermen, vises til kontrolløren I negativ format. Det er også slik at operatøren kan zoome inn på kroppsdeler for å forstørre opp til ti ganger det som han/hun måtte være interessert i. Gjennom eksemplene av bildene under er det veldig enkelt å kjøre bildene gjennom, for eks. photoshop og klikke på knappen som viser bildet i revers. Her snakker vi om en teknologi som absolutt vil bil misbrukt – fordi den kan bli misbrukt.

På toppen av det så kommer myndighetene ut med at de har utviklet skannere I lastebiler som kan parkere foran køen av mennesker på vei inn I fotballkampen eller hva det måtte være på søken etter hva det måtte være av interesse hos våre ”handlere”. Du vil med andre ord ikke en gang vite at du er utsatt for røntgen skanning.

http://www.infowars.com/now-mobile-devices-will-scan-your-naked-body-on-the-streets/

Føler du deg tryggere nå? Gled deg til neste gang du skal ut å fly!

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (122) | Forfatters nettstedKommentarer

108 kommentarer

 1. BelzeBob sier:

  Ja, skummelt Mike. Synd de skal gjøre noe så enkelt som en flyreise til en slik traumatisk opplevelse. En opplevelse av……..terror. Vent nå litt – var det ikke det vi skulle «krige mot»? (Terror.)

  Forresten så er det hele meningsløst. Eksplosiver kan formes som hva som helst, og visse typer eksplosiver kan ikke skanneren se i det hele tatt. Ifølge folk som har jobbet med disse skannerne. Dessuten så fins det uansett så mye ombord som kan brukes som våpen. Alt fra bestikk til flasker til en kulepenn – til øksen som henger på veggen baki flyet. (For å hugge hull i skroget ved nødlanding om utgangen er blokkert.)

  Dessuten: 70% av all last i flyene blir aldri sjekket. Så….er man terrorist og på død og liv vil lage ugagn, så er det neppe noe problem å få til.

  Denne terror-krigen er en bløff. Så synd bare at folk flest ikke kan se det.

  «Spaceman» (Gary Bell) hadde et bra show om denne «bombemannen». Kan lastes ned som torrent. Her:
  http://tracker.concen.org/torrents-details.php?id=12764&hit=1

  GD Star Rating
  loading...
  • smurfen sier:

   JA seff er det det Bob
   Vil man skade noen så er det jo mye enklere og sprenge en buss, tog, båt, kjøpesenter, forgifte vannverk eller mat, skru av kjølevannet på Kjeller og ja det er bare fantasien som setter grenser på hvor lang den lista kan bli..
   Dumme feite Amerikanere er så hjernevaska at over 50% av dem er villige til og gå med på hva det en skal være bare det kan beskytte dem mot en terrorist.
   RFID, Fotlenker og EL-Armbånd, Nakenscanning er bare få ting dem skriker etter og få på kroppen samt et instendig ønske til myndighetene om og teppebombe verden for terrorister.
   Ikke så mye smartere i norge heller forsåvigt, så nett en undersøkelse der ca 50% ønsker nakenscanning velkommen, det og ikke innføre nakenscanning er synonymt med den sikre død og blir som og servere oss på sølvfat til terroristene he he

   Det er vist frykligt vanskligt og forstå at det er dem som infører alle sikretstiltaka som er terrorister og dem som er så desperate at dem ofrer sitt eget liv for og befri landene sine fra invasjon og okupasjonstyrker er frihetsforkjempere og martyrer 😉

   GD Star Rating
   loading...
  • ArneLo sier:

   Spor etter de virkelige terroristene blir tydligere etter som dagene går:

   Delta Airlines flight 253 from Amsterdam Schiphol to Detroit was a false flag operation carried out by the intelligence tripartite grouping of the CIA, Mossad, and India’s Research and Analysis Wing (RAW), according to WMR’s Asian intelligence sources
   Intelligence sources: Plane incident a false flag involving trinity of CIA, Mossad, and RAW

   GD Star Rating
   loading...
  • ArneLo sier:

   Det er vel ikke lenge før folk som skal ut of fly aksepterer en rask sonde bak, bare det får fart på køa og «øker sikkerheten»:
   The ‘Israelification’ of airports: Ruthless efficiency we can look forward to in a world run by psychopaths
   «Israelis, unlike Canadians and Americans, don’t take s— from anybody. When the security agency in Israel (the ISA) started to tighten security and we had to wait in line for – not for hours – but 30 or 40 minutes, all hell broke loose here. We said, ‘We’re not going to do this. You’re going to find a way that will take care of security without touching the efficiency of the airport.»

   That, in a nutshell is «Israelification» – a system that protects life and limb without annoying you to death.

   Og av og til så er det lite terrorister å finne og det kan jo bli litt kjedelig:
   Lily Sussman, 21, wrote on her blog that border police subjected her to two hours of questioning and searches prior to shooting her Apple Macbook three times.
   Police Shoot U.S. Student’s Laptop Upon Entry to Israel

   apropos: Selskapet som ordner «sikkerheten» på Schiphol er samma firma som hadde ansvaret for «sikkerheten» på Boston Logan Airport der noen av de påståtte terroristene på 911 slapp igjennom. Med utspring i Israel. Israel har jo over 50 års erfaring med sikkerhet

   GD Star Rating
   loading...
 2. evilbug sier:

  Ja for en alldeles latterlig ‘terror»-hendelse.

  Ta en sønn av en rikmann fortell ham at han skal få lov til å være med på terrorøvelse.
  Plant en fjernstyrt kinaputt sak i noe som ligner på en inkontinenstruse og fortell den naive guttepjokken at dette er en »selvmordbombe» som han skal »smugle» inn på flyet. Liksom… Glem selvsagt ikke å få hele hendelsen filmet fra start til slutt.

  Det er blitt rapprortert at guttepjokken så overrasket ut, etter at kinaputten gikk av. Og det kan man jo forstå, når trusa virkelig var »eksplosiv». Han hadde nok ikke tenkt seg det der.

  Løsningen på »terrorproblemet» er selvsagt å titte litt ekstra i skrittet på folk. Så folkens: Her er det bare å dra buksene NED og trusene OPP i flyplasskontrollen, slik at perverse griser kan filme folks attributter og ydmyke folk litt ekstra.

  Jeg mener:
  Gimme a break.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Den Lille Snille Ulven sier:

  Her har det visst skjedd 2 x svikt i passkontrollen:
  1. Først inn i EU (Holland).
  2. Så ved boarding av Detroit-flyet på Schiphol

  Strengt tatt er dette et svært avgrenset problem som involverer rutiner+personell i de 2 situasjonene hvor det ikke ble PASSet på («Vi ser du ikke har PASS, men siden du har underbukser på og kammeraten din sier at du er en ID-løs flyktning fra Sudan som ikke kan gjøre rede for deg så får du bli med flyet til anti-terrorlandet USA likevel da…»)

  Hvis en bilist som blir stoppet i en promillekontroll, med 2,11 i promille blir vinket videre etter at ballongen har fått en illevarslende farge så er dette et avgrenset problem knyttet til personellet som forårsaket svikten (kan det ha vært bestikkelser eller trusler med i bildet, mon tro ?)

  Det er en kjent sak at israelske firmaer er tungt inne i airport security, både før, under og ikke minst etter 11. september 2001.

  Hvilke firmaer er det nå som det er tiltenkt vil få de lukrative kontraktene på (kreftfremkallende ?) kropps-scanning ? Et stalltips vil vel være at israelske firmaer/MOSSAD vil få en del fingre inn i denne tiltenkte kaken.

  Skal det være så enkelt å lykkes med kriminelle svindelforsøk sånn i all offentlighet… ?

  Liksom sånn «Hoppe sa gåsa, danse sa reven, så hopper vi så danser vi så setter vi oss på huk, 1, 2, 3 !»

  GD Star Rating
  loading...
  • smurfen sier:

   Det blir nok et år der mange kommer til og våkne :)
   Trusebomberen ble av medpassasjer sett på som svært beruset eller nedopet i tilegg så ble det observert en i sort dress som filmet mot Trusebomberen hele turen
   USA som ikke klarte og levere noen liter vann til dehydrerte ofrer i Doomen under Orkanen Katharina på over 5 dager, klarte og opplyse hele verden på få minutter etter trusene til mannen begynte og brenne at han var fra All Quida med nummer og navn mm
   Greit man skal smi mens jernet er varmt men det får da være grenser
   Folk kunne jo begynne og lure på om dette var info dem allerede satt klar med 😉

   GD Star Rating
   loading...
 4. Killuminati sier:

  Krigen mot terror er en krig av terror!

  De vil minske vår frihet med løgn etter løgn. De vil fortsette å gå til krig basert på løgn.
  Historien gjentar seg hele tiden, så mye at det er sykt å tenke over hvordan folk ikke ser det enda 😐
  Første og andre verdenskrig var full av løgner og bedrag. Også har vi Vietnam krigen baser på løgn(Gulf of Tonkin incident), USA/Israel’s undertrykkelse av Palestinere(Israel leker syndebukk = bedrageri), den grove og brutale utnyttelsen av den tredje verden takket være «free trade» som egentlig betyr deres selskapers frihet til å utnytte landets ressurser fullt ut på bekostning av folket i landet, drapet på ledere med integritet(Kennedy, Martin, Malcom osv..), og masse annet jeg ikke har tatt med.
  Og nå, den pågående krigen mot terror som har vært stappa full av løgner og ‘high treason’. Det er ingen tvil i mitt hjerte når jeg skriver dette: 911 was an inside job!

  De invaderte Iraq på flere bevisste løgner(WMD, al-qaeda i Iraq osv). De invaderte Afghanistan og sa at de skulle frigjøre dem fra «onde» taliban og al-qaeda, fange Osama Bin Laden og crewet hans, fjerne opiumet osv…vi ser hvordan det går med Karzai som president og en bror som er en drug kingpin med CIA bånd. De leter etter «Al-qaeda» i Somalia, kaller kystvakten vår «pirater» etter at all fisken vår ble stjelt av vestlige og asiatiske land og havet ble forgiftet av den Italienske mafia i samarbeid med regjeringen i Italia. Også har vi Iran som de klør etter å angripe men foreløpig ikke har gjort, men med all feil-infoen/propagandaen de sprer om Iran føler jeg at det er skummelt nært. Og nå er det Yemen som har blitt den nye fronten for denne «krigen mot terror», som har mislykkes katastrofalt som alle andre «wars» USA har startet(War on Drugs, War on Cancer, War on Crime etc etc). Det som er felles for alle disse krigene eller «wars», er at det er store penger å bli tjent. Men de har også katastrofale følger.

  Hvor mange flere sivile må dø før vi innser at nok er nok?
  INGEN av oss har interesse av at disse krigene pågår, INGEN! Eneste personene som tjener på «krigen mot terror» er NWO gang. Det passer perfekt inn i deres agenda. Vi som skattebetalere, må bidra til å gjøre dem rikere, og gi fra oss enda mer kontroll.

  De vil ikke stoppe før de har ‘tagget’ deg som et dyr med en mikro-chip under 24-timers overvåkning. En slave som lever for å tjene systemet og følger deres ‘paganistiske’ religion. «Conform or die» er mottoet. Følger du ikke spille reglene skrur de bare av chippen din.
  80-90% av jordas befolkining har blitt kullet, takket være krig, vaksiner, kjemikalier fra fly, gift i mat og drikke, codex alimentarius og konsentrasjonsleire. Jeg sier det rett ut, jeg vil heller dø enn å få en chip inn i meg og leve som en slave.
  Disse gærningene(Illuminati eller den psykopatiske, morderiske, makt- gærne eliten) fikk jo tross alt Stalin, Mussolini, Hitler, Idi Amin, Saddam Hussein, Pinochet, og mange andre psykopater i makta.

  Spørsmålet her er da, hva skal du gjøre med det? Er dette for hardt for deg å svelge? Det er greit for meg, men husk at selv om du fornekter sannheten forandrer det ikke en eneste drit*. Dette kommer til å bli realititet ganske snart hvis vi ikke våkner opp og innser at vi har blitt løyet til. Hva skal du si til barna dine når de spør; «Mamma/Pappa, hva gjorde du mens disse onde menneskene kom til makten og fikk oss inn i denne posisjonen?» «Jeg så på paradise hotel sønnen min…» ?

  «That men do not learn very much from the lessons of history is the most important of all the lessons of history.» Aldous Huxley

  Peace and Love
  Killuminati

  GD Star Rating
  loading...
 5. Thor sier:

  Ler med deg Mike!! Leste om trusebomber’n og «terror»gjengen fra Yemen,tar man seg litt tid innen mainstreammedia så kan man se det ANDRE tar for god fisk rett og slett..Men mainstream media skal ha cred for sannhetsgestalten i andre viktige nyheter,som VG om Rumpesnifferen..Håndballhall som brenner ned i Nordnorge osv..:)

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen