Samfunn
Du leser nå
Bare for å se deg naken
Skrevet av
Mike Cechanowicz04. 01. 2010
dees-nofly
16101 9781 108

Bare for å se deg naken

Av Mike Cechanowicz04. 01. 2010
- eller gutten som ville bombe vekk ballene sine.

Jeg har en personlig filosofi som forbyr meg å betale penger for en reisetjeneste når det også innebærer at jeg og min bagasje utsettes for fysisk og elektronisk søk etter mistenkelige objekter. (Oppdatert 10.01.10) Jeg nekter å krype som en hund som trues med å bli slått eller ”tazered” fordi en eller annen maktsyk sikkerhetsvakt ikke liker trynet mitt. Jeg gjør det ikke fordi jeg er redd. Dette er min form for protest.  Det de sier og det de gjør er ofte to forskjellige ting. Denne artikkelen er nå blitt  oppdatert. Med bildet som ligger under og et nytt avsnitt mot slutten for deg som har lest artikkelen tidligere.

Denne filosofien min ble skapt samtidig med at jeg, etter nøye overveielse av evidensen, ble hellig overbevist om at hele terrorkrigen var for å skjule en global, falsk agenda – demontering av mine og dine friheter. Da jeg fikk høre at en mann fra Nigeria hadde forsøkt å sprenge flyet fra Schiphol til Detroit (min hjemby) – ved hjelp av eksplosive underbukser, var jeg ikke sikker på om jeg skulle le eller gråte.  Mistanken om at det kan ha vært et tilfelle av ”falsk flagg terror” var umiddelbart høy. Hver gang jeg hører om et eller annet vellykket eller mislykket terrorangrep, lurer jeg på hvem de angivelige terroristene egentlig er og hvilket land de egentlig representerer.

Min mistanke ble videre styrket da jeg fikk høre at faren til denne mannen faktisk hadde varslet myndighetene om at sønnen hadde blitt radikalisert muslim, at han fikk reise uten pass, kom forbi sikkerhetskontrollen i Amsterdam med eksplosive underbukser og at han faktisk ikke var i stand til å gjøre noe annet enn å svi av ballene sine. Det skurrer for meg. Det skurrer enda mer når jeg hører på CNN, SKY og BBC og norske nyheter at sikkerhetskontrollene skal bli mye strengere, det skal bli flere kroppsskannere som kler deg naken og at USA og England bruker saken som en anledning til å gjennomføre militære angrep på Yemen.

Fordi massemedia ikke sier noe om de mistenkelige sidene ved denne saken finner jeg det nødvendig å presentere deg med en del fakta jeg har samlet – så du bedre kan være i stand til å forstå hvordan denne verden egentlig fungerer bak kulissene. Jeg ønsker også å gi deg noe informasjon om teknologien som brukes for å kle deg naken og hva det gjør med kroppen din. Du kan selv finne ut hva det gjør med dine følelser og din integritet som betalende kunde å bli fysisk og optisk avkledd.

Denne informasjonen er hentet fra en rekke ulike kilder og fritt oversatt for å skape min form for helhet. Jeg gjengir kildene her:

http://rense.com/general89/raw.htm

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16737

http://noworldsystem.com/2009/12/31/full-body-scanners-to-fry-travelers-with-radiation/

http://www.sott.net/articles/show/200114-Evidence-Mounts-for-US-Complicity-in-Terrorism-Mutallab-s-father-is-no-ordinary-banker-

http://www.prisonplanet.com/false-flag-event-in-detroit-a-pretext-to-invade-yemen.html

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16758

Her er også to filmer som du kan se på – begge to er med Alex Jones.

Bombshell Eyewitness Revelations: Confirmed FBI Cover-Up Of Flight 253 Attack 1/3

Webster Tarpley on Alex Jones Tv 1/6: Underwear Bomber «Establishment Controlled Patsy!»

”Terror” i Detroit knyttes til mange hendelser

Første juledag forsøkte sønnen til et medlem av Nigerias kulturelite, en rik forretningsmann med forbindelser til de kongelige og regjeringsmedlemmer, å detonere en kjemisk improvisert bombe ombord i Delta Airlines flight 253 fra Amsterdam til Detroit. Følgende informasjon vil vise at denne falsk flagg operasjonen var et resultat av et samarbeide mellom CIA, Mossad og Indias Research and Analysis Wing (RAW). Den samme kombinasjonen av krefter var også bak terrorangrepet i Mumbai i 2008. Rupee News skriver 28. desember 2008 at disse også var organisasjoner som samarbeidet med Afghan KHAD agenter for å drepe Benazir Bhutto. De skriver at Benazir-drapet var planlagt på forhånd og gjennomført av Khad, RAW, CIA og Mossad ved å bruke det mest moderne radioaktive våpenet  tilgjengelig på markedet. Israel innrømmer å ha hjulpet India. De ønsker å destabilisere Pakistan.

Det samme ønsket har åpenbart også USA som har gjennomført 44 ”Predator Drone fly” angrep i Pakistan de siste 12 måneder. Bare fem av disse har truffet sine egentlige mål og drept 5 stk. nøkkel ”Al-Qaeda” og Taliban ledere. De andre har vært med på å drepe 700 uskyldige sivile. Det vil si at for hver terrorist som de har fått drept har de tatt med seg 140 sivile menn, kvinner og barn. Mannen som styrer denne handlingen har fått Nobels fredspris av Norge.

«Trusebomberen» er som en julegave for de konservative og militære som former amerikansk utenrikspolitikk. Egentlig kom den ikke som en gave – de sendte den selv, noe denne artikkelen kommer til å vise. At du og jeg må lide for saken er en del av målet – å dyrke ledelse ved frykt sammen med en ubegrenset lydighet der vi finner oss i hva som helst i bytte for en falsk trygghet fra terroristene – som er staten selv.

"Bomben" på størrelse med en kinaputt burde i hvert fall gjort gutten ute av stand til å lage barn.

”Al Qaeda”-ledere løslatt av Bush

ABC nyheter fra USA sier at Al Qaeda ledere som koordinerer terror i Yemen og som trusebomberen hadde kontakt med, var sluppet ut fra Guantanamo. Den ene, fange nr. 333, Muhamad Attikk al-Harbi og fange nr. 372, Said Ali Shari var sendt til Saudia Arabia 9, november 2007, overlevert fra amerikansk fangenskap. Begge disse beskrives som militære ledere og de dukker opp på en videofilm i januar 2009 sammen med en mann som skal være øverste leder av al Qaeda i Yemen, Abu Basir Naser al-Wahishi – tidligere personlig sekretær for bin Laden. USA bruker nå sine cruise missiles og fly til å angripe deres baser de siste ukene.

CBS oppdager at CIA har blitt informert om Detroit-terroristen

Så tidlig som august 2009, hadde CIA plukket opp informasjon om en person kalt ”The Nigerian”, mistenkt for å møte med terrorist elementer i Yemen. Kilder sier til CBS nyheter at mannen fra Nigeria skal være Umar Farouk Abudulmutallab. Forbindelsen var skapt når Abudulmtallabs far gikk til den amerikanske ambassaden i Nigeria 19, november 2009 da han uttrykte sin bekymring for sønnens bånd til ekstremister i Yemen.

Faren til truseterroristen er ingen hvem som helst

Faren til den angivelige terroristen bor i Nigeria. Han driver landets våpenindustri (DICON) i lag med Israels Mossad. Han er visstnok i daglig kontakt med dem. De driver med alt i Nigeria fra våpenproduksjon til motterror. Selv om faren Umaru var muslim, har han tette bånd til Israel. Umaru er å finne blant eliten i Nigeria. Han er pensjonert Chairman i First Bank of Nigeria, og er personlig venn med de kongelige og presidenten. Når han tar kontakt med den amerikanske ambassaden i Nigeria, må vi regne med at han snakker med ambassadesjefen og CIA-sjefen personlig.

På dette tidspunktet gikk navnet til ”terroristen” inn i databasen og biografisk informasjon ble sendt videre  til den amerikanske National Counterterrorism Center. Det vil si at hans navn og identitet kom på alle terrorlister på alle verdens flyplasser – ikke bare ”flyforbud” men at vedkommende skal anholdes dersom han blir observert på en flyplass.

Det sies av grupper som kaller seg Al Qaeda i Yemen at angrepet i Detroit var et mottrekk som følge av amerikanske angrep på deres baser i Yemen – de som Bush slapp fri. Regjeringen i Yemen, som BBC har fortalt, sier at terroristen fra Al Qaeda egentlig er agent for Israel og at de har organiserte angrep mot amerikanske mål.

Den som ikke har satt seg inn i strukturen av falsk flagg terror vil kanskje steile ved påstanden om at Mossad (Israels sikkerhetsstyrker) begår krigshandlinger mot USA. Det er faktisk bevislig historisk evidens for at slik er det. Mossad har angrepet amerikanske krigsskip og deltatt i angrepet 11, september forkledd som arabere. På denne måten får de sympati fra USA til å drive krig for dem mot andre muslimske stater. Israel kontrollerer mesteparten av overvåkningsindustrien i USA og hele regjeringen er infiltrert med folk som har dobbelt statsborgerskap Israel/USA. Jeg nevner dette her for at leseren skal kunne få tak i de store perspektivene som ligger skjult i de små, individuelle handlingene som kalles ”Terror”.

Presidenten i Yemen, Ali Abdullah Saleg, sier at sikkerhetskrefter har arrestert en gruppe påståtte islamistiske militanter med bindeledd til Mossad. Det ble ikke sagt hvilken type evidens som ble gitt for denne påstanden. Arrestasjonene var i forbindelse med angrep på USAs ambassade i Sanaa siste måned der 18 mennesker ble drept.

Fortløpende rapporter fra Pakistan sier at India og Israel har vært involvert i terrorangrep mot Pakistan. Detroit bombemannen var hjulpet av en fra India for å komme på flyet i Amsterdam. Denne mannen ble arrestert i Detroit etter at bombesøkende hunder undersøkte mannens bagasje. Politiet fra Amsterdam undersøker om denne mannen kunne ha hjulpet Umar Farouk Abdulmtallab på flyet uten pass. Vi kommer neppe til å høre så mye mer om denne mannen da han er en agent fra Indias RAW med naturlige forbindelser til CIA og Mossad.

Et vitne, Kurt Haskell fra Newport, Michigan sa at han og hans kone så en velkledd mann hjelpe Abdulmutallab å komme  på flyet uten pass ved å påstå at han var en flyktning fra Sudan.  Militærpolitiet sier at bombemannen ikke gikk gjennom passkontroll i Schiphol da han kom fra Lagos. Kurt sier at han så mannen fra India snakke med billettagenten og at han sa at, ”Denne mannen trenger å komme på flyet men han har ikke pass.” Han noterte at mannen fra India var meget velkledd mens bombemannen var kledd som en 16-åring.

CBS nyheter sier at ”State Department” systemet som er beregnet på å holde styr på mennesker i besittelse av et aktivt amerikansk visum, sviktet å avsløre terrormistenkte Umar. Han hadde fått et visum som tillot flere turer til USA. Det var kun etter terrorangrepet at myndighetene oppdaget at Abdulmuttab hadde fått visum gjennom ambassaden i London som var gyldig fra 16. juni 08 til 12.  juni 2010. Systemet som skulle avsløre misbruk av visa for terrorhandlinger sviktet totalt –  men så var det også slik at faren til bombemannen – en av de rikeste i landet – hadde hatt møte med CIA sjefen i Nigeria. Istedenfor å ta bekymringsmeldingen på alvor, brukte de han som en nyttig ”patsy”.

Kan det være slik at Mutallab ble hjulpet gjennom flyplass sikkerhetskontrollene  av en Mossadagent på samme måte som han fikk sitt visum? I flere år nå har passasjerer som kommer til Schipol og som skal reise videre til USA vært gjenstand for intens grilling av sikkerhetsvakter på flyplassen som også drives av en bedrift fra Israel.

Faktainformasjon

Det kom flammer, men ingen eksplosjon fra bombeguttens truse. Det må ha svidd!

  • Bombemannen dro til Yemen for å møte terrorister som hadde blitt sluppet fri av Bushadministrasjonen – selv om de angivelig var blant de farligste fangene.
  • Regjeringen i Yemen sier at de har arrestert islamistiske terrorister som har tilknytning til israelsk overvåkning (Mossad).
  • Bombemannens far, som er en styrtrik elitekjendis i Nigeria, driver forsvarsindustrien i Nigeria sammen med Mossad.
  • Bombemannens visum ble aldri trukket tilbake selv om han var på listen over mennesker mistenkt for terrorhandlinger.
  • Bombemannen reiste fra Nigeria til Amsterdam uten å gå gjennom toll og passkontroll, noe som er umulig å gjøre uten hjelp fra en eller annen agent.
  • Bombemannen får hjelp av en mann som ser ut til å være fra India som sier at bombemannen er en flyktning fra Sudan, uten pass. Ingen pass ble brukt for å komme inn til et EU land, noe som er teknisk umulig.
  • Myndighetene i Nederland – de samme som bekreftet at bombemannen kom uten pass, bekrefter at han har et gyldig visum, til tross for at han var på en liste som deles med myndighetene i Nederland.
  • Flyplass-sikkerheten i Amsterdam er på kontrakt til et selskap styrt av Israel, som ikke bare har den mest sofistikerte teknologien, men også er det selskapet som har utviklet sikkerhetsprofilering som et konsept.
  • Det er klare paralleller mellom denne saken og «skobomber» saken med Richard Reid. Israelske sikkerhetsvakter visste om mannen men ga ikke informasjonen videre til USA. De lot ham reise inn i Israel slik at han kunne holdes under overvåkning. Også dette mislykkede terrorangrepet ble brukt for å heve restriksjonsnivået på ”carry on” bagasje og væsker en kunne ha med på flyet.

Tilbake til 2007 igjen…

Terrorledere som satt fanget på Cuba ble løslatt av Bush og igjen av myndighetene i Saudi Arabia. Yemen er den nest største terrorfronten i hele verden og den styres av disse to som Bush har sluppet fri. Det er faktisk ingen evidens for at Al Qaeda kunne drive på i Yemen uten amerikansk eller saudisk hjelp, og som uttalt fra regjeringen i Yemen, uten direkte våpenhjelp fra Israel.

Hvorfor ville noen gjøre noe slikt ? Det er hinsides  all fornuft… med mindre terror i seg selv var en del av en større plan for området og at terrorkrigen bare er oppdiktet.

Hvorfor denne historien må stoppes

Når Pakistan sier at Israel og India er involvert i terror der, tror ikke verden på dem fordi at slik informasjon ikke virker sannsynlig – eller er det fordi den amerikanske regjeringen også er involvert, slik som vi også ser i Yemen – og om vi innser det vil vår oppfatning av verden klappe sammen ?

Hvorfor er vi tilfreds med at en person blir tatt inn til avhør, en person med så mange bindeledd til så mye som ikke stemmer uten at det stilles utfordrende spørsmål til noe av det ? Hvordan er det mulig, slik det var med 11. september 2001 og mange andre tilsynelatende umulige hendelser hvor så mye går galt med kontrollen i verdens herskende land, USA, og i samarbeidet med så mange agenter og organisasjoner i mange land som gjør dette mulig, ikke vekker mistanke ?

USA har nå en stor etterforskning i Nigeria, ikke bare av faren og hans forbindelser til Israel, men også av USA’s egen ambassade og hvorfor de lot hans visum stå uforstyrret selv om de visste at individet var en terrorist – og det har ingen konsekvenser?

Hvordan kunne denne mannen reise til Yemen for å møte med en organisasjon som drives av tidligere fanger sluppet fri av Bush og  hans Saudi venner – tidligere fanger som Yemen sier arbeider for Israel? Hvordan kunne han gjøre det og bli tillatt tilbakereise til Nigeria – et land som har overvåkningsforbindelser med Israel og som er opplært av Israel?

Hvordan kom denne mannen til Amsterdam uten pass? Prøv det selv og du vil møte mange mennesker som oppholder deg i små rom i mange timer, i mange dager. Dette er helt umulig å gjennomføre uten innside hjelp. Folk blir plukket opp i EU passkontroll fordi de ikke har betalt barnebidrag og vi skal tro at de ikke kan finne en terrorist?

Hvordan kom han forbi sikkerhetskontrollene? Han er muslim, ung og reiser alene. Med en slik profil, kan han unngå å bli gjennomsøkt ! Hans navn befinner seg på en terrorliste. Det er som en ”ikke fly” liste  på steroider. Du blir ikke bare nektet å fly, men du blir holdt tilbake.

Med Bushadministrasjonen (og sikkert nå Obama) som slipper løs terrorledere og loser dem frem og tilbake til deres tidligere fag og med den amerikanske ambassaden, State Department, Homeland Security og alle de andre organisasjonene som amerikanerne betaler så mange milliarder av dollar for å koordinere hele showet, kan det hende at vi har et lite tegn til en konspirasjon på gang?

USA og England gjør klar for å angripe Yemen

Gordon Brown har planlagt en ”Emergency Summit of World Leaders” ved slutten av januar. Dette møtet burde være et rødt flagg for å indikere at eliten har planer om å ekspandere sin innflytelse i Yemen og Afrika. På fredag 1. januar, drev saudiarabiske krigsfly flere angrep på N. Yemen og tropper ble sendt inn i landet. Mens USA og England skriker høyt om at Yemen har blitt et terrorsamlingssted, ser vi med denne historien rundt trusebombemannen at det er intet annet enn en unnskylding til å bruke bomber og fly på folk. Vi er tjent med å huske at selve navnet Al Qaeda betyr ”Database” og det var CIA som skapte navnet. Det er derfor Norge sender tropper inn i Afghanistan. Norge dilter etter England og USA og er med på å drive terror slik jeg ser det.

Hvordan kan det ha seg at jeg, uten journalistutdanning, er i stand til å samle denne informasjonen og distribuere den  til verden når hundrevis av journalister med all verdens kontakter og lønn for strevet unnlater å informere deg om noe så viktig? Hvor mye mer er det de unnlater å informere deg om – det kan du lure på!

Det viser seg at ingenting er slik som det ser ut til å være på overflaten. Derfor er det på sin plass å bli en informert borger av denne verden istedenfor en frivillig fange av forbrukersamfunnet der den eneste meningen er å forlenge og forsterke komfortsonen.

Tvungen røntgenfotografering kan føre til mer sykdom

På grunn av farlig stråling har det alltid vært forsiktghets regler med røntgen - nå er det helt ok.

Så nå begynner du kanskje å få en ide om hvem all denne sikkerheten er ment for og hvorfor. Mens terrorister blir loset forbi skal du og jeg pent måtte stå i kø og la oss bli sjekket, befølt, utspurt, forhørt og bestrålt med livsfarlig røntgen stråling. Når vi lærer at sikkerheten på et globalt plan drives i vesentlig grad via Israel, bør vi være noe mer mistenksomme.

Sikkerhetsbedrifter fra Israel drev også med flysikkerhet på de stedene der angivelig muslimske terrorister gikk ombord i flyene forut for 11, september. Og det var også en yngre bror av presidenten som hadde kontrollen over sikkerheten på Twin Towers i New York – heldigvis for ham at ansvarskontrakten gikk ut samme dag som tårnene falt. Det ser unektelig ut som om det er gjennom compartmentalization (need to know hemmelighold) at terroristene driver sikkerheten som skal beskytte oss – det burde bekymre deg.

Nå som trusebombemannen er historie er banen klar for alle verdens flyplasser, under press fra USA og andre redde mennesker, for full kroppsskanning av ioniserende bestråling i m.m.  og i noen tilfeller terrabølge området. Det er bølgelengden etter mikrobølger som  du bruker for å varme vannet til kaffe og som steker hjerneceller når du prater på din mobiltelefon. Med terrorkrigen har en av de mest lønnsomme næringsveier vært knyttet opp til overvåkning og sikkerhet. Back-scatter røntgenmaskinene er visstnok veldig kostbare og de er tenkt som en erstatning for en mer direkte form for kroppsundersøkelse – der mennesker klår på mennesker hele dagen lang. Det regnes selvfølgelig med at denne økte sikkerheten er noe passasjerene skal måtte betale for.

Disse bølgene går et par centimeter inn i kroppen og avslører alt som du har, eller ikke har med deg. Det finnes også andre typer skannere (ÇomPass) som undersøker alle  kroppens hulrom. Thomas Wiggens, som er selskapets ingeniør sier at en kan skanne en gravid kvinne omkring 200 ganger uten helserisiko. Sånn umiddelbart, har jeg en tendens til å ta den uttalelsen med en klype salt når det gjelder sannhetsverdi. Vi vet hva vaksineindustrien sier om hvor trygt det er å bruke kvikksølv i vaksiner og at det absolutt ikke er knyttet opp til det faktum om at 1:100 barn ender opp med autisme – noe som var uhørt før kvikksølv i vaksiner ble brukt. Mye penger får folk til å lyve så det holder.

Myndigheter må selvfølgelig forsvare at tvungen røntgenfotografering av  mennesker er uten fare. Problemet er at de,  slik som vaksineindustrien,  ikke gir noen garanti for din sikkerhet. Ioniserende stråling på denne bølgelengden skader og gjør endringer på kromosomer og DNA og strukturelle proteiner i celler. Dersom denne skaden ikke repareres kan det lede til kreft. Nyere forskning viser at selv veldig lave doser med røntgenstråler kan utsette eller gjøre det vanskelig for kroppen å reparere seg selv.  Ufødte barn kan få groteske misdannelser dersom deres mor blir bestrålt under svangerskap. Mange kvinner som ikke en gang vet at de er gravide vil la seg bestråle. Slik stråling lagrer seg  i kroppen og det kan ta år før den kan manifestere som sykdom.

En førende amerikansk ekspert på de biologiske effektene av røntgenstråling er Dr. John Gofman, Professor Emeritus of Molecular and Cell Biology ved University of California, Berkley. Dr Gofmans forskning leder han til å si at det ikke finnes noe trygt doseringsnivå for ioniserende stråling. Han mener at røntgenstråling kan være årsaken til ca. halvparten av krefttilfellene i USA.

En rapport i den britiske medisinske journalen The Lancet, sier at etter at brystrøntgen ble introdusert i 1983 har tilfeller av brystkreft økt med 328%. De regner med at 200% av denne økningen har med røntgenfotografering å gjøre alene. Så hvorfor vil kvinner ønske å ha sine bryster røntgenfotografert hver gang de skal gå ombord et fly?

Det viser seg også at røntgenstråling kan påvirke hjertesykdom. Alle former for radiostråling av kroppen viser seg å ha en negativ effekt på vår helse. Det er bare en måte å få en stopp på denne galskapen – gjør deg opp en filosofi som nekter deg å utsettes for å bli elektronisk kledd naken bare fordi noen skal føle seg tryggere fra terrorister som ikke eksisterer. Dersom falsk flagg terror opphørte ville vi ha en veldig fredelig verden. Dersom andre stater sluttet å drive terror på andre borgere for hvilken som helst årsak er det ingen som ville ha noen grunn til å drive terror. Vi vet hvor løsningen finnes.

Porno for pedofilere, kikkere og alle som bare liker å se andre naken

De sier at skanning av kroppen vil bli uskarp, at bildet kan ikke lagres og at detaljer kommer  ikke frem på sjarmen. Det er ikke helt sant. Bildet som vises på skjermen, vises til kontrolløren I negativ format. Det er også slik at operatøren kan zoome inn på kroppsdeler for å forstørre opp til ti ganger det som han/hun måtte være interessert i. Gjennom eksemplene av bildene under er det veldig enkelt å kjøre bildene gjennom, for eks. photoshop og klikke på knappen som viser bildet i revers. Her snakker vi om en teknologi som absolutt vil bil misbrukt – fordi den kan bli misbrukt.

På toppen av det så kommer myndighetene ut med at de har utviklet skannere I lastebiler som kan parkere foran køen av mennesker på vei inn I fotballkampen eller hva det måtte være på søken etter hva det måtte være av interesse hos våre ”handlere”. Du vil med andre ord ikke en gang vite at du er utsatt for røntgen skanning.

http://www.infowars.com/now-mobile-devices-will-scan-your-naked-body-on-the-streets/

Føler du deg tryggere nå? Gled deg til neste gang du skal ut å fly!

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Mike Cechanowicz

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.
108 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til BelzeBob
Medlem
5 år 10 måneder siden

Ja, skummelt Mike. Synd de skal gjøre noe så enkelt som en flyreise til en slik traumatisk opplevelse. En opplevelse av……..terror. Vent nå litt – var det ikke det vi skulle «krige mot»? (Terror.)

Forresten så er det hele meningsløst. Eksplosiver kan formes som hva som helst, og visse typer eksplosiver kan ikke skanneren se i det hele tatt. Ifølge folk som har jobbet med disse skannerne. Dessuten så fins det uansett så mye ombord som kan brukes som våpen. Alt fra bestikk til flasker til en kulepenn – til øksen som henger på veggen baki flyet. (For å hugge hull i skroget ved nødlanding om utgangen er blokkert.)

Dessuten: 70% av all last i flyene blir aldri sjekket. Så….er man terrorist og på død og liv vil lage ugagn, så er det neppe noe problem å få til.

Denne terror-krigen er en bløff. Så synd bare at folk flest ikke kan se det.

«Spaceman» (Gary Bell) hadde et bra show om denne «bombemannen». Kan lastes ned som torrent. Her:
http://tracker.concen.org/torrents-details.php?id=12764&hit=1

Profilbildet til smurfen
Medlem
5 år 10 måneder siden

JA seff er det det Bob
Vil man skade noen så er det jo mye enklere og sprenge en buss, tog, båt, kjøpesenter, forgifte vannverk eller mat, skru av kjølevannet på Kjeller og ja det er bare fantasien som setter grenser på hvor lang den lista kan bli..
Dumme feite Amerikanere er så hjernevaska at over 50% av dem er villige til og gå med på hva det en skal være bare det kan beskytte dem mot en terrorist.
RFID, Fotlenker og EL-Armbånd, Nakenscanning er bare få ting dem skriker etter og få på kroppen samt et instendig ønske til myndighetene om og teppebombe verden for terrorister.
Ikke så mye smartere i norge heller forsåvigt, så nett en undersøkelse der ca 50% ønsker nakenscanning velkommen, det og ikke innføre nakenscanning er synonymt med den sikre død og blir som og servere oss på sølvfat til terroristene he he

Det er vist frykligt vanskligt og forstå at det er dem som infører alle sikretstiltaka som er terrorister og dem som er så desperate at dem ofrer sitt eget liv for og befri landene sine fra invasjon og okupasjonstyrker er frihetsforkjempere og martyrer 😉

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

Spor etter de virkelige terroristene blir tydligere etter som dagene går:

Delta Airlines flight 253 from Amsterdam Schiphol to Detroit was a false flag operation carried out by the intelligence tripartite grouping of the CIA, Mossad, and India’s Research and Analysis Wing (RAW), according to WMR’s Asian intelligence sources
Intelligence sources: Plane incident a false flag involving trinity of CIA, Mossad, and RAW

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

Det er vel ikke lenge før folk som skal ut of fly aksepterer en rask sonde bak, bare det får fart på køa og «øker sikkerheten»:
The ‘Israelification’ of airports: Ruthless efficiency we can look forward to in a world run by psychopaths
«Israelis, unlike Canadians and Americans, don’t take s— from anybody. When the security agency in Israel (the ISA) started to tighten security and we had to wait in line for – not for hours – but 30 or 40 minutes, all hell broke loose here. We said, ‘We’re not going to do this. You’re going to find a way that will take care of security without touching the efficiency of the airport.»

That, in a nutshell is «Israelification» – a system that protects life and limb without annoying you to death.

Og av og til så er det lite terrorister å finne og det kan jo bli litt kjedelig:
Lily Sussman, 21, wrote on her blog that border police subjected her to two hours of questioning and searches prior to shooting her Apple Macbook three times.
Police Shoot U.S. Student’s Laptop Upon Entry to Israel

apropos: Selskapet som ordner «sikkerheten» på Schiphol er samma firma som hadde ansvaret for «sikkerheten» på Boston Logan Airport der noen av de påståtte terroristene på 911 slapp igjennom. Med utspring i Israel. Israel har jo over 50 års erfaring med sikkerhet

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 8 måneder siden
Profilbildet til evilbug
Medlem
5 år 10 måneder siden

Ja for en alldeles latterlig ‘terror»-hendelse.

Ta en sønn av en rikmann fortell ham at han skal få lov til å være med på terrorøvelse.
Plant en fjernstyrt kinaputt sak i noe som ligner på en inkontinenstruse og fortell den naive guttepjokken at dette er en »selvmordbombe» som han skal »smugle» inn på flyet. Liksom… Glem selvsagt ikke å få hele hendelsen filmet fra start til slutt.

Det er blitt rapprortert at guttepjokken så overrasket ut, etter at kinaputten gikk av. Og det kan man jo forstå, når trusa virkelig var »eksplosiv». Han hadde nok ikke tenkt seg det der.

Løsningen på »terrorproblemet» er selvsagt å titte litt ekstra i skrittet på folk. Så folkens: Her er det bare å dra buksene NED og trusene OPP i flyplasskontrollen, slik at perverse griser kan filme folks attributter og ydmyke folk litt ekstra.

Jeg mener:
Gimme a break.

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 10 måneder siden
Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
5 år 10 måneder siden

Her har det visst skjedd 2 x svikt i passkontrollen:
1. Først inn i EU (Holland).
2. Så ved boarding av Detroit-flyet på Schiphol

Strengt tatt er dette et svært avgrenset problem som involverer rutiner+personell i de 2 situasjonene hvor det ikke ble PASSet på («Vi ser du ikke har PASS, men siden du har underbukser på og kammeraten din sier at du er en ID-løs flyktning fra Sudan som ikke kan gjøre rede for deg så får du bli med flyet til anti-terrorlandet USA likevel da…»)

Hvis en bilist som blir stoppet i en promillekontroll, med 2,11 i promille blir vinket videre etter at ballongen har fått en illevarslende farge så er dette et avgrenset problem knyttet til personellet som forårsaket svikten (kan det ha vært bestikkelser eller trusler med i bildet, mon tro ?)

Det er en kjent sak at israelske firmaer er tungt inne i airport security, både før, under og ikke minst etter 11. september 2001.

Hvilke firmaer er det nå som det er tiltenkt vil få de lukrative kontraktene på (kreftfremkallende ?) kropps-scanning ? Et stalltips vil vel være at israelske firmaer/MOSSAD vil få en del fingre inn i denne tiltenkte kaken.

Skal det være så enkelt å lykkes med kriminelle svindelforsøk sånn i all offentlighet… ?

Liksom sånn «Hoppe sa gåsa, danse sa reven, så hopper vi så danser vi så setter vi oss på huk, 1, 2, 3 !»

Profilbildet til smurfen
Medlem
5 år 10 måneder siden

Det blir nok et år der mange kommer til og våkne :)
Trusebomberen ble av medpassasjer sett på som svært beruset eller nedopet i tilegg så ble det observert en i sort dress som filmet mot Trusebomberen hele turen
USA som ikke klarte og levere noen liter vann til dehydrerte ofrer i Doomen under Orkanen Katharina på over 5 dager, klarte og opplyse hele verden på få minutter etter trusene til mannen begynte og brenne at han var fra All Quida med nummer og navn mm
Greit man skal smi mens jernet er varmt men det får da være grenser
Folk kunne jo begynne og lure på om dette var info dem allerede satt klar med 😉

Profilbildet til Killuminati
Medlem
5 år 10 måneder siden

Krigen mot terror er en krig av terror!

De vil minske vår frihet med løgn etter løgn. De vil fortsette å gå til krig basert på løgn.
Historien gjentar seg hele tiden, så mye at det er sykt å tenke over hvordan folk ikke ser det enda 😐
Første og andre verdenskrig var full av løgner og bedrag. Også har vi Vietnam krigen baser på løgn(Gulf of Tonkin incident), USA/Israel’s undertrykkelse av Palestinere(Israel leker syndebukk = bedrageri), den grove og brutale utnyttelsen av den tredje verden takket være «free trade» som egentlig betyr deres selskapers frihet til å utnytte landets ressurser fullt ut på bekostning av folket i landet, drapet på ledere med integritet(Kennedy, Martin, Malcom osv..), og masse annet jeg ikke har tatt med.
Og nå, den pågående krigen mot terror som har vært stappa full av løgner og ‘high treason’. Det er ingen tvil i mitt hjerte når jeg skriver dette: 911 was an inside job!

De invaderte Iraq på flere bevisste løgner(WMD, al-qaeda i Iraq osv). De invaderte Afghanistan og sa at de skulle frigjøre dem fra «onde» taliban og al-qaeda, fange Osama Bin Laden og crewet hans, fjerne opiumet osv…vi ser hvordan det går med Karzai som president og en bror som er en drug kingpin med CIA bånd. De leter etter «Al-qaeda» i Somalia, kaller kystvakten vår «pirater» etter at all fisken vår ble stjelt av vestlige og asiatiske land og havet ble forgiftet av den Italienske mafia i samarbeid med regjeringen i Italia. Også har vi Iran som de klør etter å angripe men foreløpig ikke har gjort, men med all feil-infoen/propagandaen de sprer om Iran føler jeg at det er skummelt nært. Og nå er det Yemen som har blitt den nye fronten for denne «krigen mot terror», som har mislykkes katastrofalt som alle andre «wars» USA…  Les mer »

Profilbildet til Thor
Medlem
5 år 10 måneder siden

Ler med deg Mike!! Leste om trusebomber’n og «terror»gjengen fra Yemen,tar man seg litt tid innen mainstreammedia så kan man se det ANDRE tar for god fisk rett og slett..Men mainstream media skal ha cred for sannhetsgestalten i andre viktige nyheter,som VG om Rumpesnifferen..Håndballhall som brenner ned i Nordnorge osv..:)

Profilbildet til Caroline
Medlem
5 år 10 måneder siden
Profilbildet til smurfen
Medlem
5 år 10 måneder siden

Ojjjjjjjjjjjjjjjjjj…………. takk, den trengte jeg og ta med i bingen i natt 😀

Profilbildet til mortimer
Medlem
5 år 10 måneder siden

i am alaje…i am a liar…

Profilbildet til Caroline
Medlem
5 år 10 måneder siden

Hehe… Du bør se hele før du dømmer det han sier som usant…. Syns den var veldig bra jeg:-)

Profilbildet til Rasjonell
Medlem
5 år 10 måneder siden

Det er mye som er galt her i verden, jeg skal ikke stikke det under en stol.

Det skjer nok en del bak lukkede dører her i verden også, det er nok sikkert.

Men at en hemmelig maktelite i det skjulte styrer hele showet med en hemmelig agenda om å ta over verden blir litt vel søkt.
Vis meg noen troverdige bevis, og ikke utalelser fra sensasjonskapere og lurendreiere.

Hvis disse strålemaskinen er så farlige som disse artiklene over nevner ( ikke akkurat troverdige disse kildene riktignok, men de heviser dog til kredible kilder selv. Riktig nok har disse en tendes til å ta ting ut av sammengheng eller kun presentere det som fremmer deres sak) så virker ikke dette gunstig på helsa til flypendlere nei. Dette er et viktig poeng.

Eller la meg gjette, dette innføres for å gjøres oss enda mer syke, slik at staten og legemiddelindustrien kan selge oss enda flere legemidler……

Profilbildet til Kjetil S
Medlem
5 år 10 måneder siden

Godt nyttår Rasjonell

«Men at en hemmelig maktelite i det skjulte styrer hele showet med en hemmelig agenda om å ta over verden blir litt vel søkt. Vis meg noen troverdige bevis, og ikke utalelser fra sensasjonskapere og lurendreiere.»

Hva er så søkt med at maktmennesker jobber for mer makt? Har du noengang hørt om/opplevd et maktmenneske som IKKE søker mer makt? Eller en organisasjon med makt som IKKE forsøker å manøvrere seg i en posisjon der de øker sin makt, men sier seg fornøyd med den de har? Selv Stoltenberg uttaler at «jeg søker makt»… Så hvor ligger den logiske bristen i påstander om at mektige elitemennesker søker globalt herredømme?

Jeg synes du skal starte det nye tiåret med å faktisk undersøke litt selv, skaffe deg noe kunnskap og deretter gjøre deg opp din egen mening. Fortrinnsvis i en tilstand frakoblet fra ditt gjeldende trossystem…

Profilbildet til Rasjonell
Medlem
5 år 10 måneder siden

Godt nyttår til deg også Beamer :)

Selvfølgelig finnes det maktsyke mennesker her i verden, og det finnes personer med mye makt her i verden.

Det er allikvel ikke slik at noe er fakta bare fordi man tror at det er slik.

Du kan ikke arrestere en mann for et lovbrudd uten bevis, men bakgrunn i at han har gjort det samme lovbruddet før og dermed trolig har gjort det igjen.

Dette fokuset på det skjulte NWO tar fokuset vekk fra de virkelig synderne, konsentrer dere om dette i stedet.

Å være skeptisk til amerikanske krigføring og utenrikspolitikk har jeg full respekt for, men ikke begynn å dra inn NWO og illuminati. Hold dere til fakta.

Profilbildet til Kjetil S
Medlem
5 år 10 måneder siden

Vel, i Norge kan man bli dømt for drap basert på indisier. Barnevernet kan ta fra deg barna dine basert på såkalte «bekymringsmeldinger». Ikke minst kan man bli tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling, bare fordi en lege mener det er i din og samfunnets interesse. Altså, «autoritetene» kan gjøre skjønnsmessige vurderinger om til fakta. Hvorfor kan ikke jeg gjøre det samme?

Jeg har satt meg inn i indisiene. Jeg har hørt bekymringsmeldingene «varslerne» har kommet med. Og jeg har brukt mitt logiske og rasjonelle intellekt og stilt en diagnose. For meg er mye av det du leser her inne (men langt fra alt såklart) fakta.

Men av ren nysgjerrighet; Hvem mener du er de «virkelige synderne»?

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 10 måneder siden

Beamer, det er an avgrunn mellom en del av det offentliges fornuft og et godt folkevett. Jeg er mildt sagt skuffet over en del av de offentlige institusjonene her i Trondheim, spesielt de såkalte barnevernet og rettsvesenet. Politiet har også en del mangel på kompetanse. Vi så mye rart fra Trondheim i avisene og på TV før vi flyttet hit som studenter med barn. Nå vet jeg at det kan gå ut over hvem som helst. Jeg er ikke snekra sammen slik, av den kulturen jeg kommer fra, at jeg stilltiende ser på urett og uvett, spesielt ikke når det er våre egne institusjoner og organisasjoner som utfører overgrep betalt med våre skattepenger.

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 10 måneder siden

Du skriver: ‘Du kan ikke arrestere en mann for et lovbrudd uten bevis, men bakgrunn i at han har gjort det samme lovbruddet før og dermed trolig har gjort det igjen.’

Nei, Rasjonell, du lever ikke opp til din digitale identitet. Vi lever ikke i Walt Disneys verden, hvor Donald alltid er naiv, Skrue alltid er rik, Smart alltid er smart, Storeulv alltid er slem, Langbein alltid er klossete. Alle mennesker er i utvikling, i den reelle verden, gjør feil og lærer av de.Vi lærer. Du sier i realiteten at mennekset ikke lærer, som eksempelvis er en livsfarlig oppfatning i en rettssal. Du er per definisjon langt ute på jordet og i dette tilfellet per definisjon irrasjonell.

Profilbildet til Killuminati
Medlem
5 år 10 måneder siden

Anbefaler deg å lese litt om historien til penger(The history of the monetary system) for å skjønner hvordan det er mulig. Etter å ha lest litt så skal du selv skjønne hvordan det går.
Federal Reserve(Har ‘hicjacka’ USA i og med at de er unnlatt offentlig innsyn, og de printer alt for mye penger), FN(Gjør det motsatte av det de står for, udemokratisk pga veto retten), IMF/Verdensbanken(Gir land enorme lån som de aldri kan betale tilbake me giga renter, ødelegger økonomier og gjør land avhengige), LBMA(London Bullion Market Association), Goldman Sachs(Antageligvis den største privat banken, tjente enormt under den orkestrerte finanskrisen), Federal Reserve(den private sentral banken i USA som printer dollaren og kontrollerer alle verdens sentral banker, inkludert vår), Verdenshandelsorganisasjon(som sørger for at deres selskaper får fri bane for å rane ressurser fra den tredje verden). Se hvem som var med på å stifte disse organisasjonene/bankene.
Når du ser at det er de samme navnene som dukker opp om og om igjen, da må du bare lure asz…
Var selv veldig skeptisk til hvordan en liten gruppe mennesker kunne ha så mye kontroll i det 21ste år hundre, og hvordan ingen rundt meg la merke til at det faktisk foregikk. Men etterhvert som jeg begynte å studere hendelser som handler om terror, piratvirksomhet, vaksiner, krig, CIA og Mossad sine tidligere handlinger og nåtidens virksomheter, begynte ting å falle på plass. Og spesielt hvordan tv er et stort hypnoseverktøy som ikke er der for å underholde eller informere, men for å distrahere deg fra det som virkelig foregår.
Jeg så hvordan de bruker Council on Foreign Relations, Bilderberg group, Trilateral Commission blant annet, for å plassere sine ‘puppets’ i ledende roller. Det er ikke nødvendig at hele FN vet hva som foregår, det holder med den øverste ledelsen som har de viktigste rollene. ‘Compartmentalization’…  Les mer »

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
5 år 10 måneder siden

Enig med deg Rasjonell, consider the evidence. Her er en start: John Coleman, ex-M!6 agent med sin bok «The conspirators hierarchy».
Hele boka ligger her, fritt tilgjengelig for alle og enhver:
http://www.scribd.com/doc/3272600/Dr-John-Coleman-The-Conspirators-Hierarchy-The-Committee-of-300

Som Einstein sa: «Avvisning uten undersøkelse er toppen av dumhet».

God lesning !

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

How Terahertz Waves Tear Apart DNA
what they’ve found is remarkable. They say that although the forces generated are tiny, resonant effects allow THz waves to unzip double-stranded DNA, creating bubbles in the double strand that could significantly interfere with processes such as gene expression and DNA replication. That’s a jaw dropping conclusion.

Airport Droids Attack Human Gene Pool
Medical science already knows how much terahertz radiation is safe for the body to absorb: none.

Biostatistician Rosalie Bertell has suggested that elevation of the background level of mutagens in combination with mutations which interfere with normal reproduction could result in sudden species extinction, which, if the species is humans, by the time we recognized the threat, we could be powerless to counter.

Full-Body Scanners Used on Air Passengers May Damage Human DNA
Center for Nonlinear Studies at Los Alamos National Laboratory in New Mexico showed that these terahertz waves could «…unzip double-stranded DNA, creating bubbles in the double strand that could significantly interfere with processes such as gene expression and DNA replication.»

Profilbildet til arifkarim
Medlem
5 år 10 måneder siden

Vi er nødt til å stanse denne galskapen før eller senere. Disse psykopatene gjør all mulig onde i «vitenskapen» og «forskningens» navn, og dermed er automatiske fri fra etikk, moral, straff osv. Systemet er skapt av dem og betjener disse maktkåte herskere.

Profilbildet til Killuminati
Medlem
5 år 10 måneder siden

«Today, America would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order [referring to the 1991 LA Riot]. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there were an outside threat from beyond [i.e., an «extraterrestrial» invasion], whether real or *promulgated* [emphasis mine], that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this *scenario*, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the World Government.» Dr. Henry Kissinger, Bilderberger Conference, Evians, France, 1991

Henry Kissinger, en kjent bilderberger og medlem av CFR snakker om en verdensregjering. Dette er harde bevis.

«The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control…. Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.» Congressman Larry P. McDonald, 1976, drept i ‘Korean Airlines 747’ som ble skutt av sovieterne.

«In the next century, nations as we know it will be obsolete; all states will recognize a single, global authority. National sovereignty wasnt such a great idea after all.» Strobe Talbot, President Clintons Deputy Secretary of State, as quoted in Time, July 20th, l992.

Det er sitater som dette som fikk meg til å våkne og se hva som foregår rundt meg hele tiden, burde få også få andre til å våkne.

«We shall have world government whether or not you like it, by conquest or consent.» Statement by Council on Foreign Relations (CFR) member James Warburg to The Senate Foreign Relations Committee on February 17th,…  Les mer »

Profilbildet til Forsker
Medlem
5 år 10 måneder siden

«The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities.»

Zbigniew Brzezinski.

Profilbildet til Ståle Johansen
Medlem
5 år 10 måneder siden

Fy faen rasjonell, Plukk fra hverandre denne da!

http://www.watchzeitgeist.com/

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
5 år 10 måneder siden

06Feb02 – My Dad is a Bilderberger!
Scandanavian Globalisation/Bilderberg roundup by Thomas Hegge – Son of A Bilderberger (SOB)

Greetings, warriors against the inhuman agenda of the Globalists.

My Dad is a Scandinavian Bilderberger

As one of the few ‘anti-globalisation’ activists with a family connection to Bilderberg, I would like to give you my view of the Globalist-agenda, which is clearly managed by one special people and their ‘religion’. Find out for yourself too, because if I tell you, I’ll get killed (no joke). If one is to understand these Globalist fascists, one must understand their mentality and personality, as well.

I am the Son of a Scandinavian newspaper editor at who participated at a recent Bilderberg meeting in Europe. Dad, why the illogical statements?

First, about this meeting. Just recently I read that internally this meeting was a flop, so excuse me Dad for coming so hard out on you. Still – you are a globalist and weren’t able to answer over half of the questions I recently asked you.

You are doing the wrong thing, and when you get a hold of this document, because someone will «tell on me», think about the consequences it will have, if you want to ‘do something about it.’

You might be surprised to learn that my father said that the Bilderberg-meeting was boring. Don’t be. In chapter 14 of Des Griffin’s book «Fourth Reich of the Rich» (ISBN: 0941380068 (1998 edition) mentions that among the top 7 excuses amongst Bilderbergers, the «boring» version is numero uno.

In the Norwegian Parliament, Steinar Bastesen, the leader for the Coast Party, is completely alone fighting against Globalism, and with at least two Bilderbergers in the Government, when writing this, Kristin Clemet and Jan Petersen, it looks like we have our work cut out for us.

The thing is that Steinar Bastesen, at the Address…  Les mer »

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 10 måneder siden

Patents mentioned and of interest for those who want to understand the New World Order agenda:
3,951,134 Apparatus and method for remotely monitoring and altering brain waves
4,395,600 Auditory subliminal message system and method
4,616,261 Method and apparatus for generating subliminal visual messages
4,686,605 Method and apparatus for altering a region in the earth’s atmosphere, ionosphere, and/or magnetosphere
4,777,529 Auditory subliminal programming system
5,017,143 Method and apparatus for producing subliminal images
5,027,208 Therapeutic subliminal imaging system
5,128,765 System for implementing the synchronized superimposition of subliminal signals
5,134,484 Superimposing method and apparatus useful for subliminal messages
5,159,703 Silent subliminal presentation system
5,170,381 Method for mixing audio subliminal recordings
5,175,571 Glasses with subliminal message
5,194,008 Subliminal image modulation projection and detection system and method
5,215,468 Method and apparatus for introducing subliminal changes to audio stimuli
5,221,962 Subliminal device having manual adjustment of perception level of subliminal messages
5,224,864 Method of recording and reproducing subliminal signals that are 180 degrees out of phase
5,245,666 Personal subliminal messaging system
5,270,800 Subliminal message generator
5,644,363 Apparatus for superimposing visual subliminal instructional materials on a video signal
6,017,302 Subliminal acoustic manipulation of nervous systems
6,122,322 Subliminal message protection

Profilbildet til Burre
Medlem
5 år 10 måneder siden

Hmmm, egentlig en oppsiktsvekkende kommentar. Ja hvem er det som har ett barn som er stoffavhengig, og hvem har barn som har begått selvmord og som tilhører samme parti?

«The diabolical connection», står det blant annet. Stadig oftere ser jeg artikler og kommentarer som antyder at våre ledere og eliten er involvert i satanisme, eller er luciferianere.

Australian Adept Unveiled World Satanic Control:
http://www.henrymakow.com/australian_satanist_exposes_wo.html

Og så har man dette:
Maitreya and the coming Global Religion, del 1:
http://www.moneyteachers.org/Deadmanmusings4.htm

Er det grunn til å ta disse signalene på alvor?

Synes den siste bloggen til Les Visible passer i denne sammenhengen:
http://smokingmirrors.blogspot.com/2010/01/creatures-from-black-lagoon-of-reptile.html

Kanskje ikke rette artikkelen å poste dette under, men følte det hadde sammenheng med kommentaren over.

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
5 år 10 måneder siden

Stoffavhengig kan være indikasjon på MK-Ultra.

Selvmord kan være suiciding.

THEY har sine metoder…

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
5 år 10 måneder siden

Jeg har hatt litt mail-utveksling med Bilderberger Hegge. Han sa bl.a. at det ikke var han som var blitt invitert, men at han hadde steppet inn for en annen i Aftenposten som hadde takket nei til å delta på BB-møtet det året.

Jeg konfronterte Hegge bl.a. med at Bilderberg-gudfar Henry Kissinger har masse blod på hendene inkl. henrettelsen av Italias statsminister Aldo Moro (se f.eks. John Coleman og Tabu-oversikten) og lurte på om han var konfortabel med å delta på et møte som er dirigert av et slikt monstrum som Kissinger. Hegge var komplett avvisende til tanken på at Bad Boy Henry K. er noe mer enn «en aktverdig diplomat og forhenværende utenriksminister». Og dette er en person som i flere tiår har vært utenriksreporter i Aftenposten; «enøyd konge i de blindes rike». Som jeg gremmes over at jeg leste Aftenposten i 30 år inntil det var slutt for 3 år siden.

Forøvrig syntes ikke Hegge at Bilderbergvisa er noe morsom i det hele tatt. Selv må jeg si jeg finner elementer av humor i den, jfr. at den som kun tar spøk for spøk osv. Her er Bilderbergsangen:

Bilderberg (BB)-visa
(Melodi: Musevisa)

Når nettene blir lyse og varmen setter inn
så sier Henry Kissinger til tjenerflokken sin;
Hvis ingen åpner munnen, men passer seg for det
skal alle sammen snart få feire makt igjen!
Heisan og hopsan og falle-ralle-ra!
På BB-møtet da skal alle sammen være gla’!
Heisan og hopsan og falle-ralle-ra!
På BB-møtet da skal alle sammen være gla’!

Rockefellerfar er flittig, han tar et stykke kritt
og skriver på en tavle i sitt store møterom,
mens de andre slikker ryggen hans så lydig som en stim
og feier gjennom landene med makten sin.
Heisan og hopsan osv…

Omsider kommer tiden som alle venter på
og Kissinger han trekker fram en…  Les mer »

Profilbildet til J.Johansen
Medlem
5 år 10 måneder siden

Det ryktes på nettet at Regjerings Konsulent (som visittkortet hans sier) Henry ‘Heinz’ Kissinger, ikke har blitt sett på flere uker, og at han kanskje har dradd til helheimen eller har blitt hjulpet ditt…………………………..

Profilbildet til arifkarim
Medlem
5 år 10 måneder siden

Fint artikkel Mike!
Jeg og noen andre har allerede kjempet dagen lang på mainstream debatter angående trusabomber saken, og det nye «sikkerhetssystemet» som fulgte etter.
Dere kommer ikke til å bli overrasket over at det fins fortsatt mange nordmenn som sier «Ja, takk» til alt globalistene kommer med:

«Norge stiller seg positivt avventende til at EU eventuelt innfører kroppsskanning av flypassasjerer.

For under to år siden vurderte Avinor, som står for sikkerheten på norske flyplasser, å innføre kroppsskanning som et prøveprosjekt på Sola lufthavn ved Stavanger. Men prosjektet ble stoppet. Datatilsynet mente at maskinene ville medføre et for stort inngrep i personvernet. Men en ny teknologi som ikke viser bilder av passasjerene, men tegneserieaktige figurer aktualiserer temaet.»
http://www.dagbladet.no/2010/01/05/nyheter/flyplass/flysikkerhet/norge/9776360/

Teknologiske «unnskyldninger» for å la oss (slaver) til å bite på Orwell-universet til eliten? :)

Profilbildet til Ståle Johansen
Medlem
5 år 10 måneder siden

Hjelp meg å spre linken jeg la inn!
Viktigste mest overbevisende jeg har funnet for og kunne få folk til å våkne.

http://www.watchzeitgeist.com/

Forrige forsøk på og legge den inn ble ødelagt av at jeg mistet besinnelsen over Rasjonells manglende forståelse for hvor viktig jobben Nyhetsspeilet gjør er.

Jeg blir helt kvalm av og lese Aftenposten og resten av massemedias propaganda, de bygger opp hatet mot Pakistanere og Arabere for og få startet WW3.

Håper dere skjønner at dyrenavnene som settes på de nye influensa – typene, gis for og kunne slakte ned husdyrbeholdningene, som igjen fører til at vi sulter i hjel raskere når økonomien krasjer.
I tillegg til at de får satt flere vaksine – sprøyter på oss.
Q influensa, geiteinfluensa som smitter fra husdyr til mennesker, mulig de har klart å fremstille enda et virus men vaksinene hjelper garantert ikke!

Profilbildet til Monica Waade
Medlem
5 år 10 måneder siden

Takk for linken Krapyl, veldig sterk og opplysende film, ja man får stadig opp øynene for noe nytt fra andres presentasjon av verdensbildet! Penger er roten til alt ondt sies det, ser ut til å være mye sannhet i det ordtaket. Jeg lærte mye av Aaron Russo’s film «From Freedom to Fascism» også;
http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173#

Da de fyrte av alle de grisene her hjemme og destruerte kjøttet tenkte jeg det samme som deg, det er nettopp derfor de setter dyrenavn på virusene de konstruerer. Ingenting her i verden er tilfeldig, alt er en serie hendelser. Dette budskapet fikk jeg i 1996 og det har vist seg å stemme mer enn jeg trodde da.

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

“In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.” -Franklin D. Roosevel

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

Usa hadde vel begynt å bombe sivilbefolkningen før trusebomba. Sammen med Saudi-Arabia og regjeringa i Yemen. US Attacking Yemen After All
Cruise Missiles Hit Multiple Sites in Concert With Yemeni Govt

Og fremtiden ser ikke lys ut for motstandsfolk i Yemen, nå skal US bringe stabilitet og demokrati til landet. Propaganda Chorus: Yemen instability poses ‘global threat’, says Clinton

UK slenger seg på: Axis of Evil: UK to follow US intervention in Yemen Og Israel bidrar med det de kan best, bedrag. Yemen seizes ‘Israel-linked’ cell

Fun and Games in the desert: CIA present in Yemen since 2008

The Underwear Bomber – Crushing Freedom With Phony Arab Terrorism

Ja, det er synd at folk skal bestråles og fratas sitt privatliv her i vesten, men jeg synes enda mer synd på de som ikke har noen mulighet til å fly noe som helst sted bort fra ondskapens akses (US/UK/Israel) bomber…

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

Her er et krelt eksempel på hvordan bringe demokrati og stabilitet til et «terroristreir». Dette står ikke tilbake for SS under andre verdenskrig.
Shooting Handcuffed Children
U.S.-led troops recently dragged eight sleeping children out of their beds, handcuffed some of them, and shot them all dead.

Profilbildet til Rasjonell
Medlem
5 år 10 måneder siden

Fant en anmeldelse av en person av filmen Zeitgeist, han sier litt av det samme som meg

http://www.jaykinney.com/

«It’s a shame, really, that Zeitgeist is, ultimately, such a mess. There are plenty of legitimate questions about what transpired on 9/11, just as there are plenty of shady doings in international finance or puzzling aspects of religious history, for that matter. And what is coming down in the name of National Security is truly unnerving. Yet, bundling them all together in disjointed fashion does justice to none of them. Time and again, Zeitgeist maximizes emotional impact at the expense of a more reasoned weighing of evidence. But, perhaps that’s the intention. «

Profilbildet til leet
Medlem
5 år 10 måneder siden

Det finnes en fin og grundig skepsis-artikkel om filmen også, (..for dem som tør bevege seg over i slikt skummelt farvann).

http://skepsis.no/?p=594

Profilbildet til Ståle Johansen
Medlem
5 år 10 måneder siden

Det beviser bare helt tydelig at dere aldri følger noen av linkene dere får, eller gjør noen egen research, at alle kommentarene deres er basert på feilinformasjon og at dere har tarmer i hodet. (min ærlige mening)
Skepsis.no er statsstøttet for og debunke alt som kan true dagens pengesystem.
Er dere heldige får dere kanskje beskjed om «bend over» så Torvald får seg en bit.

Tør å bevege seg? Hva er du redd?

Profilbildet til leet
Medlem
5 år 10 måneder siden

Hehe.. jeg er ikke spesielt redd noe jeg :-)

Angående linker så følger jeg mange av dem (leste du min?) Zeitgeist har jeg sett for lenge siden. En svært suggerende film. Som innbarka ateist likte jeg selvfølgelig første del best, selv om den inneholder mange forenklinger og faktafeil.

Jeg slet litt mer med 911 og Bilderberger-delene. Anbefaler bl.a. BBC’s WT7 dokumentar som en god motvekt, der også konspirasjonsteoretikere kommer til ordet (..den finnes på youtube)

At jeg har tarmer i hodet kan så godt være, men denne evinnelige masinga om at alle som er uenige med dere er betalt av myndighetene, NWO eller Satan sjøl for å spre desinformasjon er litt for enkel å ty til. Framfor noe så er vel akkurat slike utsagn det som får «vanlige» folk til å se på dere som, unnskyld utrykket, «paranoide tullinger» i stedet for deltakere i en samfunnsdebatt.

Profilbildet til Skakke
Medlem
5 år 10 måneder siden

«Tarmer i hodet»
Hadde nokon som er kritiske til Nyhetsspeilet fått sleppa unna med slike uttalelsar? Har tidlegare registrert at det raskt blir ropt ut om pesonangrep når ein skeptikar tyr til liknande ordbruk.

Eg har vore ein del innom Nyhetsspeilet det siste halve året, og må desverre sei at eg generellt blir forundra over mykje av det som blir framlagt her, utan at eg skal gjera meg til ekspert på kva som er sant eller ikkje.

Til slutt ein liten ting eg lurer på om nokon av dykk kunne svara på.
Er det slik at alle mennesker automatisk blir onde når dei kjem til makt?
Hadde vore artig om nokon her kunne nemna eitt eller fleire eksempel på maktpersonar som er faktisk gode.

Mvh
Jan Terje Rafdal

Profilbildet til Jan Aage
Medlem
5 år 10 måneder siden

Til Skakke
Nå skal ikke jeg svare for andre enn meg selv, men det er vell neppe noe nytt fenomen det med gjør som jeg sier ikke som jeg gjør. Det gjelder vel noen av menneskene som komenterer på nyhetsspeilet som alle andre steder. Jeg tror nok det finnes gode ledere, hvis jeg skal nevne en norsk en jeg likte så må det være Kåre Willoch. Men hvis vi ser på de siste 5000 årene så er det neppe gode ledere som dominerer bilde av historien. Det har no med mer at psykopater tilltrekkes av makr posisjoner ikke at man blir ond av å være en leder. Det med ond er jo et litt relativt spørsmål også. Hitler hadde gode intensjoner selv om de fleste i dag er enig at metodene hans ikke var så heldige. Men jeg tror ikke intensjonene hans var onde.

Profilbildet til
Gjest
5 år 10 måneder siden

For en verden vi lever i…trist for det engang frie mennesket..Hva faen er det som skjer??

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
5 år 10 måneder siden

Til General med snus: Situasjonen er at det ikke er noe nytt som skjer. Svineriet har pågått i tiår etter tiår, hvor pressens viktigste oppgave har vært å hindre sannheten i å komme for en dag, noe som nå blir stadig tydeligere.

Det som har akselerert de siste årene er frigjøringen av sannheten, takket vært særlig nettet, som også har gjort det mulig å utveksle info, som tidligere bare har vært kjent gjennom bøker, private vitnemål osv. mellom sannhetssøkere som ikke kjenner hverandre.

Det er f.eks. et faktum at amerikanske lederskikkelser som George H.W. Bush, Henry Kissinger og Dick Cheney er renspikrede kriminelle som i nyere tid ikke overgås av så mange flere enn Hitler, Stalin og Mao.

For en «head-on» intro til den virkelige verden anbefales f.eks.
Confessions of a Covert Black Ops Agent:
http://theuniversalseduction.com/articles/confessions-of-a-covert-black-ops-agent

Selv i de dystreste og mest kriminelle miljøer (dvs. de som opererer med statlige midler og bak offentlig hemmelighold) finnes det personer som er så kvalme av det de har sett og deltatt i at de ytrer halv-desperate rop utad om at DET KAN IKKE FORTSETTE SLIK LENGER NÅ…!

Jeg merket meg særlig dette utsagnet:
«As far as I can tell, you can’t change the system from within the intelligence community itself. This includes the Senate Intel Committee. If the urgently needed changes are ever to happen, it has to come from the public. Now I know first hand how the American public has been conditioned to be apathetic and not get involved in politics and has been fed a steady diet of misinformation. But propaganda only works to the point where the population being propagandized is not feeling the direct impact and negative consequences on a personal level in their daily lives.»

På en eller annen måte anser jeg dette utsagnet som relevant for infoutvekslingen her på Nyhetsspeilet. Hvordan kan publikum…  Les mer »

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
5 år 10 måneder siden

«Skeptikerne» er skeptiske overfor alt – bortsett fra sine egne urokkelige overbevisninger. Det var den typen som tviholdt på at jorda var flat i gamle dager.

Og samme type «skeptikere» som ler av det overnaturlige og konspirasjonsteorier, ser som regel på evolusjonsteorien som en vedtatt sannhet. En teori…. som ikke er mer enn en teori. En teori – som man fortvilt har forsøkt å finne bevis for i 100 år, men enda har man ikke klart det. En teori – som ikke tåler å utsettes for de samme strenge testene som man krever at alt annet (som man er «skeptisk» overfor) skal utsettes for.

Disse «skeptikerne» legger stolthet i å kalles nettopp dette, men samtidig aksepterer de latterlige eventyr som den offisielle 9/11 historien uten å nøle.

Definisjonen av en «skeptiker» er som følger:

Er det mainstream – så er det blind aksept.
Er det ikke mainstream – så er det en skeptisisme som er så hard at det hjelper ikke engang med et fjell av fakta.

Dette er typene som nektet å se inn i Gallileo’s teleskop. Egentlig….så kan man si de er religiøse fanatikere. Deres religion? De Vedtatte Sannheter. Som forkynnes av vår Vedtatte Vitenskap og våre Hellige og Opplyste Opinionsformere.

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

Spikern på hodet der Belze. Rett før du postet leste jeg dette:
Skeptics are important in achieving an objective view of reality, however, skeptism is not the same as reinforcing the official storyline. In fact, a conspiracy theory can be argued as an alternative to the official or «mainstream» story of events. Therefore, when skeptics attempt to ridicule a conspiracy theory by using the official story as a means of proving the conspiracy wrong, in effect, they are just reinforcing the original «mainstream» view of history, and actually not being skeptical. This is not skeptism, it is just a convenient way for the establishment view of things to be seen as the correct version, all the time, every time. In fact, it is common for «hit pieces» or «debunking articles» to pick extremely fringe and not very populated conspiracy theories. This in turn makes all conspiracies on a subject matter look crazy. Skeptics magazine and Popular Mechanics, among many others, did this with 9/11. They referred to less than 10% of the many different conspiracy theories about 9/11 and picked the less popular ones, in fact, they picked the fringe, highly improbable points that only a few people make. This was used as the «final investigation» for looking into the conspiracy theories.

fra denne : 33 Conspiracy Theories That Turned Out To Be True, What Every Person Should Know…

Men det er ikke umulig at Zeitgeist er laga nettopp for at «skeptikerne» skal ha noe lett å skyte ned. Den er ikke akkurat befengt med kilder, har mange løse antagelser og det spiller vel mye på følelser og teknofetisjesme. Litt for reklameaktig spør du meg. Mye av New-age er ofte CoIntelPro satt opp for å avlede den søkende. Meditasjon over egen navle og virkelighetsfjern fokus på positivtet er noen…  Les mer »

Profilbildet til ArneLo
Medlem
5 år 10 måneder siden

I «States of Denial: Knowing about Atrocities and Suffering», (Cambridge: Polity Press; Malden, MA: Blackwell Publishers, 2001), diskuterer benektelse Stanley og kan kanskje kaste litt lys på emnet

Denial is a complex «unconscious defence mechanism for coping with guilt, anxiety and other disturbing emotions aroused by reality.»

Benektelse oppstår fra en rekke årsaker. Det finnes sannheter som helt klart er kjente, men av mange grunner – personlige eller politisk, rettferdige eller urettferdige, er disse sannhetene skjulte, eller det er enighet om at de ikke skal anerkjennes. Det finnes «ubehagelige sannheter» og det finnes sannheter som gjør oss slitne fordi, hvis vi anerkjenner dem – gir dem mer enn å gi dem et lite nik – så må vi kanskje gjøre endringer i livene våre.

Cohen påpeker at «All counter-claims about the denied reality are themselves only manoeuvres in endless truth-games. And truth, as we know, is inseparable from power.» Benektelse av sannheten, er en effektiv måte å gi ifra seg makten din.

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 10 måneder siden

Angående eksempelvis interessegrupper for innføring av body scanners, kroppsskannere, vurder en kilde fra pressen Vi hadde nok informasjon til å avsløre terror-forsøket, opp mot Kristine Marcy Interpol move Northwest Chamber Bomb, hhv internasjonal presse kontra eksempelvis Hawks’ CAFE.

Hva består forskjellene i og hvem tjener allmennheten?, best.

Profilbildet til Kjetil S
Medlem
5 år 10 måneder siden

Noen som kjenner en flymekaniker? Om de er så redd for hva vi vanlige borgere måtte finne på av djevelskap ombord i et fly, hvor redd er man da ikke for hva en flymekaniker måtte finne på av sabotasjeaksjoner??? Han har jo DAGLIG muligheten for å utføre terroraksjoner. Hva om All-CIA-Duh!, som visstnok har finansene i orden, tilbyr en stakkars flymekaniker eller to noen millioner for å gjemme en fjernstyrt bombe ombord i et fly. Inne i en vinge feks? Hvilke sikkerhetsforanstaltninger tas her? Noen som vet?

Hva med flykapteiner? Flygeledere?

Profilbildet til Cosmomind
Medlem
5 år 10 måneder siden

Likte særdeles godt innledningen og begrunnelsen til Mike for ikke å fly. Jeg blir medlem i boikottgruppen din straks Mike! Vi skulle kanskje hatt en button!Har selv hatt tre skremmende opplevelser i fly. Fra litt skremmende til veldig skremmende. At et fly kan falle ned er alle mennesker vet og godtar at de må leve med. Nå gruer jeg meg til å fly. Ikke på grunn av faren for at det kan skje noe med flyet, men p.g.a. det ekle sikkerhetshysteriet. Min påstand er at det er større sjansje for at flyet ditt skal forulykke enn at en eller annen «terrorist » skal finne på noe.
De som ofrer sin frihet for en følelse av sikkerhet, fortjener og vil få hverken få frihett eller sikkerhet.
Benjamin Franklin 1786
Those who sacrifice their freedom for a sense of security will receive neither freedom nor security.
Ben Franklin 1786

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
5 år 10 måneder siden

Kanadiske myndigheter bestilte flyplass-scannere flere måneder før trusebomber-farsen:

«Ottawa ordered airline scanners months ago.
On Wednesday morning, Baird told CTV’s Canada AM that Canada chose to pursue the high-tech scanner technology months ago, putting an order in to manufacturers «before the United States were in the queue…and before some of the countries in Europe.»
http://toronto.ctv.ca/servlet/an/local/CTVNews/20100106/airline_scanners_100106/20100106/?hub=TorontoNewHome

Hvorfor får dette meg til å tenke på svineinfluensa-greia ? Patent på vaksine mot svineinfluensa ble registrert og vaksiner ble bestilt god tid i forveien – og sannelig min hatt så dukket også svineinfluensaen opp…!

Hvor lenge skal de få holde folk for narr ?!

Profilbildet til arifkarim
Medlem
5 år 10 måneder siden

«Hvor lenge skal de få holde folk for narr ?!»
Så lenge vi «tror» på deres «narrestreker», såklart! 😀