Samfunn
Du leser nå
Risikabelt å vaksinere seg
Skrevet av
Sandy04. 11. 2009
alg_measles_vaccine
10302 5762 78

Risikabelt å vaksinere seg

Av Sandy04. 11. 2009
Den mediaskapte svineinfluensavaksinehysteriet gjør folk desperate og voldelige i vaksinasjonskøer. Er du sikker på at din dose er i tilstrekkelig tilstand?

Det finnes flere svineinfluensavaksiner på markedet. Noen har en sterkere konsentrasjon av virusantigen enn Pandemrix som er valgt av våre helsemyndigheter.

De sterkere,”rene” vaksiner inneholder ikke det omstridte stoffet skvalen som er mistenkt for å forårsake autoimmunesykdommer.

Våre myndigheter har valgt en vaksine i hetteglass som inneholder 10 doser, og ikke ferdigfylte, enkeltdosessprøyter. Med flerdosesvaksiner må det tilsettes et konserveringsmiddel, i dette tilfelle kvikksølv.

Før injisering med Pandemrix må innholdet i to hetteglass blandes: et med virusantigen-suspensjon og et med skvalen-emulsjon. Den ferdig blandingen er nok til 10 doser.

Virusantigen er bitte små partikler som flyter spredt i vaksinen. Uansett rysteteknikken til de som trekker opp hver 0,5 ml dose, kan ingen garantere at man får den riktige styrken eller mengde med virusantigen som neste man i vaksinekøen!

Dersom de dyrere, renere vaksiner i ferdigfylte sprøyter var blitt valgt kunne dette ha ført til mindre risiko for introduksjon av luftbakterier til vaksinen, mindre smerter og reaksjoner på stikkstedet og færre bivirkninger på grunn av skvalen. Kvikksølv og egg kunne ha vært unngått.

Nå forsøker Folkehelsa å skaffe de renere vaksinene, men andre land ligger foran i køen.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Sandy

Sandy

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.
78 Kommentarer
1 2 3 4 5
 • Profilbildet til stinepine
  04. 11. 2009 klokken 08:54

  Det er godt å se noen med utdannelse i faget uttale seg nyansert om dette! (Selv om jeg mener at oppegående mennesker med litt sans for kritisk lesing kan lese seg opp på et emne uavhengig av om de tar eksamen innenfor en etablert og offentlig institusjon)
  Jeg bestemte meg for lenge siden at denne vaksina ikke er noe for meg, tross min graviditet. Da jeg leste preparatomtalen til Pandemrix i starten av oktober var det virkelig enda en bekreftelse på at mitt valg er rett. Selv før Pandemrix ble godkjent her til lands gikk FHI ut og sa at gravide skulle være så heldige å komme først i vaksinasjonskøen. Da kokte det over, og det førte til at jeg skrev et leserinnlegg i lokalavisa for å advare andre gravide og hjelpe de til å tenke selv. Mitt utgangspunkt var kvikksølvet, for der har jeg selv mest kunnskap og ville dermed virke mer troverdig. Avisa ville tre uker senere ha et oppfølgingsintervju, og jeg stilte villig opp. Nå er det gått noen uker, og det virker som min lille «opplysningskampanje» er glemt. Eller ligger den i bakhodet til noen og surrer nå som dette får ekstra oppmerksomhet i media igjen, takket være deg Sandy (så det flotte innslaget på TV2-nyhetene hvor du var), og anmeldelsen av FHI samt lanseringa av http://www.vaksineaksjon.no ? Jeg håper av alt bidrar til at folk nå gidder lese litt selv og ikke stilltiende godta alt de blir matet med gjennom FHIs skremselspropaganda!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Insomnia
  04. 11. 2009 klokken 10:38

  Sandy (farmasøyt) Lunöe!

  Har du noe som helst informasjon som underbygger dine påstander eller lirer du bare av deg den ene artikkelen etter den andre for oppmerksomhetens skyld?

  Merkelig at du veit mer om denne vaksinene en min bror som faktisk er lege og har satt x antall vaksiner! I følge han er det bare tull og oppspinn at det er to hetteglass som blandes, kun et glass som vaksinen hentes ut fra.

  Så intil du kan vise frem disse to glassene som blir blandet sammen slik som din prosedyrebeskrivelse over så står din påstand på syltynn is uten grobunn i sunn fornuft og den virkelighet som jeg lever i.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Sandy
  04. 11. 2009 klokken 10:56

  Utklipp fra bruksanvisning, Pandemrix:
  Hvordan Pandemrix ser ut og innholdet i pakningen

  – Suspensjon og emulsjon til injeksjonsvæske, emulsjon.
  – Suspensjonen er en fargeløs lett opaliserende væske.
  Emulsjonen er en hvitaktig homogen væske.

  Før administrering skal de to komponentene blandes. Ferdigblandet vaksine er en hvitaktig emulsjon.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Hans Gaarder
  04. 11. 2009 klokken 11:07

  Folkehelseinstituttets Bjørn «vakziinen er helt trygg» Iversen anbefaler at en kvikksølvholdig substans sprøytes inn i gravide kvinner. Tror han virkelig selv at dette kan være helsefremmende ?

  Hvilke hypnotiserende evner har egentlig Iversen, «slangestemmen fra FHI», som har fått såvel jordmødre som leger og gravide til å la seg lokke ut i den helsemessige hengemyra ved navn frivillig og anbefalt kvikksølvforgiftning ?

  Nyhetsspeilet omtalte den helseskadelige effekten av kvikksølv i vaksiner for fostre og barn allerede i april, dvs. før den planlagte pandemien ble trukket opp av WHO’s slangekrukke og forsøkt påført verden. Her er noen utdrag:

  «Injeksjon av kvikksølv rett i blodet via vaksiner er eneste tillatte bruk av kvikksølv etter norsk lov. Alle andre anvendelser er forbudt fordi kvikksølv anses for å være altfor giftig.

  Den naturlige formen for kvikksølv er uorganisk kvikksølv (brukt bl.a. i termometre).

  Organisk kvikksølv er den mest giftige formen for kvikksølv. Organisk kvikksølv, som benyttes som vaksinekvikksølv i form av thimerosal/tiomersal, er eksponensielt mer giftig enn uorganisk kvikksølv, fordi det veldig lett binder seg til menneskelig vev, bl.a. i hjerne og lever.

  En effekt av å få organisk kvikksølv (etylkvikksølv) inn i kroppen er at det kan passere blod-hjerne-barrieren (the blood-brain barrier) som bidrar til å sørge for at de fleste stoffer holdes utenfor hjernen. Denne barrieren er ikke ferdig utviklet før individet er utvokst. Kvikksølv i hjernen binder seg til nerveceller og kan forårsake større eller mindre grader av hjerneskade.

  Andre effekter av å få kvikksølv i kroppen er at myelindannelsen forstyrres. Nerveceller er spesielt følsomme for kvikksølv og kvikksølvmolekyler, og har en tendens til å bli værende («locked in») i nerveceller.

  Kvikksølv som blir injisert rett inn i blodet er mye farligere enn kvikksølv i mat. Kvikksølv bidrar til Alzheimer. Kvikksølv i hjernen har en akkumulerende effekt.

  Autister fødes som helt normale barn. Autisme er ikke en form for mental sykdom eller handicap, autisme har nevrologiske årsaker. Autistiske barn forandres ved omkring 2 års alder etter å ha hatt en normal mental og motorisk utvikling frem til da; «plutselig går lyset».

  Mellom 1993 og 2007 har det funnet sted en økning i forekomst av autisme i USA på 1700 %.

  Det opereres med «EPA sikkerhetsstandarder» for max kvikksølvtilførsel til barn. Den grelle logiske kortslutningen» som ligger bak disse nivåene er at sikkerhetsstandarder for voksne blir anvendt på barn uten å ta hensyn til at barn er organismer i utvikling (nervesystem, immunsystem, tarmsystem osv.) som er veldig følsomme for forgiftninger og andre forstyrrelser.

  Autisme kan bli fremkalt av kvikksølvforgiftning bl.a. fordi kvikksølv endrer neuroner i vekst, bl.a. i tarm, øyne, hjerne, tale, muskelkontroll og immunsystem.

  Kvikksølv ødelegger neuronenes utvikling, og fremprovoserer skader på nervesystemet hos fostre, småbarn og barn. Kvikksølvet hindrer dannelsen av myelin, som er en fettsubstans som isolerer nervebanene fra hverandre.

  Myelin dannes etter fødselen, i de tidlige leveårene. Dette kan sammenlignes med plast som isolerer ledninger som leder elektrisitet. I tilfeller hvor metalltrådene fra ledninger med manglende/ødelagt beskyttelse kommer i kontakt med hverandre, vil det skapes forstyrrelser i hele systemet.

  Tilstedeværelsen av aluminium og kvikksølv i organismen hemmer/ødelegger myelin-isoleringen mellom de ulike nervebanene, noe som muliggjør utidig «krysskontakt» («random crosstalk») mellom uisolerte nevroner/nervebaner som ikke må komme i kontakt med hverandre.»

  Se: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/vaksinering-er-ikke-immunisering/

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Neo
  04. 11. 2009 klokken 11:31

  Hva skal vi gjøre folkens?

  http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/norge-ber-who-om-svineinfluensahjelp-2990597.html
  +
  Art. 21
  =
  Obligatorisk (tvungen) vaksine!

  Nå begynner det å bli varmt!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Persson
  04. 11. 2009 klokken 11:36

  Først var det massa gamla människor i riskgrupper som dog av vaccinet i sverige, nu rapporteras det även om biverkningar bland ungdomar.

  4 elever sent med ambulanse till sjukhus efter att ha fått vaccinet….

  http://www.nettavisen.no/nyheter/article2748682.ece

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Lise Tollefsen Slembe
  04. 11. 2009 klokken 12:15

  Etter all informasjon jeg har gått igjennom om hva denne influensa-vaksinen inneholder av giftstoffer nok til å ta livet av folk på enten kort eller lang sikt, og etter all informasjon journalist – Jane Bürgermeister har lagt frem i aviser, på internet, vide, tv og i form av skriftelige detaljerte dokumenter som beviser at vaksinen er ment til å skape en livsvarig pandemi med det hovedmål å redusere jordens befolkning, vel så kan har jeg bare en konklusjon å komme med:

  FHI kommer ikke overhodet til å skaffe noen renere vaksiner her hjemme.
  hadde de ønsket det, så hadde de for lengst stoppet vaksinering av gravide kvinner. FHI eller våre helsemyndigheter kommer ikke til å gjøre noe for å stoppe denne giftvaksinen til å bli satt i blodårene på tusentals barn og unge og gravide her i landet nå fremover.

  I går kveld satt jeg her hjemme og gråt av avmakt for det som kom meg for øret! Hva annet kan jeg jeg gjøre når jeg får høre av en ung kvinne som jeg siden org. HULK startet fortelle meg at hennes gravide venninne og fra før av tobarnsmamma (en jeg også kjenner godt til) har måtte gå det skritt å vaksinere seg selv og sine barn med denne gift panemrix vaksinen! » Det var helsestasjonen som pushet vaksinen på venninnen min, » fortalte den unge meg. Videre kunne den unge kvinnen fortelle meg at hennes gravide venninne hadde fått ny inkallelse til helsestasjonen for å måtte ta en ny vaksine, og dette med oppfordring fra barnvernet også!!! Er der rart at man kan gråte HØYLYDT av det man hører? Her regelrett presser man unge gravide enslige mødre til å ta denne vaksinen, hvis ikke så…!!!!
  I de ni månedene disse unge mødrene har vært gravide har jeg sørget for å være der for dem med velmenende råd, oppfølgende støtte og praktisk hjelp og av ren nestekjærlighet. Den ene av dem har ingen foreldre å henvende seg til, kun meg som et medmenneske å komme til. Jeg selv ser på disse to kvinnene som om de skulle vært mine egne døtre. Er veldig glad i dem begge to.
  Venninen til den den unge kvinnen som fortalte meg denne historien, har et svært sykt lite barn fra før av som lider av en sjelden muskelsykdom. Skjønner du da hvorfor jeg bare må få lov til å gråte høylydt ut?

  For dette lille skjønne barnet hennes vil komme til å ble alvorlig syk nå – helt garantert!

  Så har hun fått vite gjennom ultralyd at barn nummer tre også kanskje har den samme sjelden sykdommen nå hun fikk vite nå like før nedkomsten. Og dette ufødte barnet har altså fått giftstoffet fra denne vaksinen i seg!
  Og det siste nå, er at den kvinnen som fortalte alt dette også har fått en telefon fra helsestasjonen (fra den samme helsessøsteren på denne helsestasjonen), der helsesøsteren oppfordrer den unge moren på det sterkeste å ta vaksinen på henne nyfødte barn og de to andre småbarna hun har!

  Jeg går nå i møte med denne unge kvinnen til denne helsestasjonen for å en gang for alle sette denne ufølsomme og umennskelige helsesøsteren der på plass! De kan bare våge seg å tvinge denne unge kvinnen/moren til la hennes barn ta denne giftvaksinen og i tillegg komme med noen trusler om at de vil rapporterer til barnevernet hvis moren ikke lar barna få vaksinen!

  Det får være nok med at denne unge kvinnen (trebarnsmammaen) en gang i tiden ble satt på Zyprexa-medisin i mange år, fra hun var i en alder av bare 6 år til tross for at hun var et incestoffer og ikke sinnslidene og som følger av denne gift- Zyprexa medisinen ble alvorlig syk, om hun ikke også nå skal få oppleve at hennes nyfødte barn og de to andre barna skal ende opp som alvorlig syke!

  Denne moren er en fantastisk mot til sine tre små barn men barnevernet forfølger henne nettopp på grunn av incest rapporten som finnes lagret i data-arkivet! Hun vil i all sin tid til barna hennes er 18 år være «en forfulgt,» en stigmatisert og forhåndsdømt person av dette kyniske og psykisk lidende norske barnevernet. Og nå skal altså de bestemme farten der de regelrett tvinger denne moren til å ta denne vaksinen?

  Jeg er så FORBANNET at jeg ikke har ord for det og takk og pris for at jeg når jeg blir såpass forbannet er i stand til å sette «himmel og jord» i bevegelse for å få stoppet disse ondskapsfulle menneskene av helsepersonell og barnevern. Og det er når jeg er skikkelig forbannet at jeg kan slå til mot urettferdigheten og menneskekrenkelsene der ute som jeg så absolutt kommer til å gjøre fremover!

  Lise tollefsen Slembe
  Borgerrettighetspartiet (BRP)
  HULK org. http://www.hulk.no

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Lise Tollefsen Slembe
  04. 11. 2009 klokken 12:40

  Svar til persson:

  De «nye bivirkningene» helsedirektoratet legger ut er bare de «vanlige» bivirkningene, de bivirkningene FHI og resten av løgngjengen har lagt ut tidligere som er:

  Vanlige bivirkninger:

  * Hodepine

  * Tretthet

  * Smerter

  * Rødhet og hevelse ved innstikkstedet

  * Feber

  * Ømme muskler og leddsmerter

  * Influensalignende symptomer

  * Hovne lymfekjertler

  Men vil helsedirektoratet og FHI legge ut de de mest realistiske bivirkningene tro, bivirkninger som.

  sjokkreaksjoner, hjerteproblemer, muskel- og nervesykdommer, eventuelt DØD???

  Nei her er det kun snakk om «milde bivirkninger» og «vanlige bivirkninger» som man også kommer til å lese mye om på alle av landets tradisjonelle aviser i tiden fremover. Alvorlige bivirkninger mennesker vil få, vil man ikke få høre stort om gjennom media! Det blir dysset ned i likhet med alle dødsfall som vil komme…!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til lappe- antrik
  04. 11. 2009 klokken 12:41

  Så på nyhetene i dag at folkehelseinstiuttet og helse ministeren advarer folk mo
  ,t og ta Naturmedisin, og heller ta en vaksine. For meg så vil det si det samme som og putte en kule i en 6 løper og rette den mot hodet og trekke av og håpe på at det går bra. Nei mine oppveinger for og i mot er er Krystallklar. ikke noe vaksine på meg, men heller masse naturmedisner, Er vel tryggest og gjøre stikk i mot Folkehelsas anbef|alinger. Nå skal jeg kose meg i store folkemengder og drive ut helbredene kraft. Husk en berøring er nok til og antivaksinere folk som allerede er vaksinert. Healeren bor i oss alle, nå er det viktig at vi alle som en av de som tror på healing åpne opp og lar den kraft som kan vekke opp døde kropper Mørke må gå tapt mot lys. 1 fyrstikk skal til for og lyse opp et rom, så der har vi naturlåven på vår side. Her er kjærligheten nøkkelen. det står i bibelen Guds kjærlighet driver til omvendelse, eller direkte oversatt fra Hebraisk Guds kjærlighet tvinger deg til omvendelse.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Tufsetom
  04. 11. 2009 klokken 13:20

  http://www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ&feature=related <– Denne dama, en spansk nonne med medisink bakgrunn setter alle puslebitene ang. influensaen/vaksinen/WHO/Politikken rundt sammen på en veldig opplysende måte. Anbefaler alle å se gjennom de 6 delene, hver på ca 10 min.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Burre
   04. 11. 2009 klokken 15:11

   Veldig bra Tufsetom. Dette er et MUST SEE for alle som er opptatt av denne fluen. Ærlig, saklig og uten «far out» spekulasjoner. Den nakne sannhet. Tenk at jeg skulle få lyst til å gi en nonne en skikkelig klem.

   Interessant at WHO hadde endret reglene for pandemi fra 2008 – 2009 ved å redusere antallet smittede. Altså det skulle langt fler smittede mennesker til i fjor enn i år før det ble varslet pandemi. Dette har de vel ikke snakket så høyt om?

   Fra en mail jeg fikk her forleden:
   Ta også en kikk på denne cheerleaderen med nevrologisk skade av sesonginfluensavaksine:
   http://www.youtube.com/watch?v=cEN5KGwNGeo

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Tufsetom
    04. 11. 2009 klokken 15:19

    «Interessant at WHO hadde endret reglene for pandemi fra 2008 – 2009 ved å redusere antallet smittede. Altså det skulle langt fler smittede mennesker til i fjor enn i år før det ble varslet pandemi. Dette har de vel ikke snakket så høyt om?»

    Faktisk enda værre om jeg forsto rett. De har endret defenisjonen på pandemi fra å være en sykdom med en gitt spredningsratio og en gitt dødelighets-ratio til å kun gjelde spredningsratio. Som i praksis betyr at enhver sesonginfluensa med en gitt spredning blir definert som pandemi.
    Noe som selvfølgelig er helt fjernt.

    Også interessant i denne sammenhengen er at WHO i 2005 i oppkjøringa til Avian-Flu endret sine regler iforhold til hvor mye makt WHO skal i en pandemi situasjon.

    Som betyr at når WHO erklærer nivå 6 (Pandemi) så går WHO fra å være «rådgivende» til å være «ordregivende» ovenfor de forskjellige nasjoners styresmakter…

    GD Star Rating
    loading...
78 Kommentarer
1 2 3 4 5

Legg inn dine tanker