Den mediaskapte svineinfluensavaksinehysteriet gjør folk desperate og voldelige i vaksinasjonskøer. Er du sikker på at din dose er i tilstrekkelig tilstand?

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  04.11.2009 5:21   (Oppdatert 06.11.2009 12:53)

Risikabelt å vaksinere seg

Det finnes flere svineinfluensavaksiner på markedet. Noen har en sterkere konsentrasjon av virusantigen enn Pandemrix som er valgt av våre helsemyndigheter.

De sterkere,”rene” vaksiner inneholder ikke det omstridte stoffet skvalen som er mistenkt for å forårsake autoimmunesykdommer.

Våre myndigheter har valgt en vaksine i hetteglass som inneholder 10 doser, og ikke ferdigfylte, enkeltdosessprøyter. Med flerdosesvaksiner må det tilsettes et konserveringsmiddel, i dette tilfelle kvikksølv.

Før injisering med Pandemrix må innholdet i to hetteglass blandes: et med virusantigen-suspensjon og et med skvalen-emulsjon. Den ferdig blandingen er nok til 10 doser.

Virusantigen er bitte små partikler som flyter spredt i vaksinen. Uansett rysteteknikken til de som trekker opp hver 0,5 ml dose, kan ingen garantere at man får den riktige styrken eller mengde med virusantigen som neste man i vaksinekøen!

Dersom de dyrere, renere vaksiner i ferdigfylte sprøyter var blitt valgt kunne dette ha ført til mindre risiko for introduksjon av luftbakterier til vaksinen, mindre smerter og reaksjoner på stikkstedet og færre bivirkninger på grunn av skvalen. Kvikksølv og egg kunne ha vært unngått.

Nå forsøker Folkehelsa å skaffe de renere vaksinene, men andre land ligger foran i køen.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Sandy Lunöe

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (6) | Forfatters nettstedKommentarer

78 kommentarer

 1. stinepine sier:

  Det er godt å se noen med utdannelse i faget uttale seg nyansert om dette! (Selv om jeg mener at oppegående mennesker med litt sans for kritisk lesing kan lese seg opp på et emne uavhengig av om de tar eksamen innenfor en etablert og offentlig institusjon)
  Jeg bestemte meg for lenge siden at denne vaksina ikke er noe for meg, tross min graviditet. Da jeg leste preparatomtalen til Pandemrix i starten av oktober var det virkelig enda en bekreftelse på at mitt valg er rett. Selv før Pandemrix ble godkjent her til lands gikk FHI ut og sa at gravide skulle være så heldige å komme først i vaksinasjonskøen. Da kokte det over, og det førte til at jeg skrev et leserinnlegg i lokalavisa for å advare andre gravide og hjelpe de til å tenke selv. Mitt utgangspunkt var kvikksølvet, for der har jeg selv mest kunnskap og ville dermed virke mer troverdig. Avisa ville tre uker senere ha et oppfølgingsintervju, og jeg stilte villig opp. Nå er det gått noen uker, og det virker som min lille «opplysningskampanje» er glemt. Eller ligger den i bakhodet til noen og surrer nå som dette får ekstra oppmerksomhet i media igjen, takket være deg Sandy (så det flotte innslaget på TV2-nyhetene hvor du var), og anmeldelsen av FHI samt lanseringa av http://www.vaksineaksjon.no ? Jeg håper av alt bidrar til at folk nå gidder lese litt selv og ikke stilltiende godta alt de blir matet med gjennom FHIs skremselspropaganda!

  GD Star Rating
  loading...
 2. Insomnia sier:

  Sandy (farmasøyt) Lunöe!

  Har du noe som helst informasjon som underbygger dine påstander eller lirer du bare av deg den ene artikkelen etter den andre for oppmerksomhetens skyld?

  Merkelig at du veit mer om denne vaksinene en min bror som faktisk er lege og har satt x antall vaksiner! I følge han er det bare tull og oppspinn at det er to hetteglass som blandes, kun et glass som vaksinen hentes ut fra.

  Så intil du kan vise frem disse to glassene som blir blandet sammen slik som din prosedyrebeskrivelse over så står din påstand på syltynn is uten grobunn i sunn fornuft og den virkelighet som jeg lever i.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Sandy Lunöe sier:

  Utklipp fra bruksanvisning, Pandemrix:
  Hvordan Pandemrix ser ut og innholdet i pakningen

  – Suspensjon og emulsjon til injeksjonsvæske, emulsjon.
  – Suspensjonen er en fargeløs lett opaliserende væske.
  Emulsjonen er en hvitaktig homogen væske.

  Før administrering skal de to komponentene blandes. Ferdigblandet vaksine er en hvitaktig emulsjon.

  GD Star Rating
  loading...
 4. Hans Gaarder sier:

  Folkehelseinstituttets Bjørn «vakziinen er helt trygg» Iversen anbefaler at en kvikksølvholdig substans sprøytes inn i gravide kvinner. Tror han virkelig selv at dette kan være helsefremmende ?

  Hvilke hypnotiserende evner har egentlig Iversen, «slangestemmen fra FHI», som har fått såvel jordmødre som leger og gravide til å la seg lokke ut i den helsemessige hengemyra ved navn frivillig og anbefalt kvikksølvforgiftning ?

  Nyhetsspeilet omtalte den helseskadelige effekten av kvikksølv i vaksiner for fostre og barn allerede i april, dvs. før den planlagte pandemien ble trukket opp av WHO’s slangekrukke og forsøkt påført verden. Her er noen utdrag:

  «Injeksjon av kvikksølv rett i blodet via vaksiner er eneste tillatte bruk av kvikksølv etter norsk lov. Alle andre anvendelser er forbudt fordi kvikksølv anses for å være altfor giftig.

  Den naturlige formen for kvikksølv er uorganisk kvikksølv (brukt bl.a. i termometre).

  Organisk kvikksølv er den mest giftige formen for kvikksølv. Organisk kvikksølv, som benyttes som vaksinekvikksølv i form av thimerosal/tiomersal, er eksponensielt mer giftig enn uorganisk kvikksølv, fordi det veldig lett binder seg til menneskelig vev, bl.a. i hjerne og lever.

  En effekt av å få organisk kvikksølv (etylkvikksølv) inn i kroppen er at det kan passere blod-hjerne-barrieren (the blood-brain barrier) som bidrar til å sørge for at de fleste stoffer holdes utenfor hjernen. Denne barrieren er ikke ferdig utviklet før individet er utvokst. Kvikksølv i hjernen binder seg til nerveceller og kan forårsake større eller mindre grader av hjerneskade.

  Andre effekter av å få kvikksølv i kroppen er at myelindannelsen forstyrres. Nerveceller er spesielt følsomme for kvikksølv og kvikksølvmolekyler, og har en tendens til å bli værende («locked in») i nerveceller.

  Kvikksølv som blir injisert rett inn i blodet er mye farligere enn kvikksølv i mat. Kvikksølv bidrar til Alzheimer. Kvikksølv i hjernen har en akkumulerende effekt.

  Autister fødes som helt normale barn. Autisme er ikke en form for mental sykdom eller handicap, autisme har nevrologiske årsaker. Autistiske barn forandres ved omkring 2 års alder etter å ha hatt en normal mental og motorisk utvikling frem til da; «plutselig går lyset».

  Mellom 1993 og 2007 har det funnet sted en økning i forekomst av autisme i USA på 1700 %.

  Det opereres med «EPA sikkerhetsstandarder» for max kvikksølvtilførsel til barn. Den grelle logiske kortslutningen» som ligger bak disse nivåene er at sikkerhetsstandarder for voksne blir anvendt på barn uten å ta hensyn til at barn er organismer i utvikling (nervesystem, immunsystem, tarmsystem osv.) som er veldig følsomme for forgiftninger og andre forstyrrelser.

  Autisme kan bli fremkalt av kvikksølvforgiftning bl.a. fordi kvikksølv endrer neuroner i vekst, bl.a. i tarm, øyne, hjerne, tale, muskelkontroll og immunsystem.

  Kvikksølv ødelegger neuronenes utvikling, og fremprovoserer skader på nervesystemet hos fostre, småbarn og barn. Kvikksølvet hindrer dannelsen av myelin, som er en fettsubstans som isolerer nervebanene fra hverandre.

  Myelin dannes etter fødselen, i de tidlige leveårene. Dette kan sammenlignes med plast som isolerer ledninger som leder elektrisitet. I tilfeller hvor metalltrådene fra ledninger med manglende/ødelagt beskyttelse kommer i kontakt med hverandre, vil det skapes forstyrrelser i hele systemet.

  Tilstedeværelsen av aluminium og kvikksølv i organismen hemmer/ødelegger myelin-isoleringen mellom de ulike nervebanene, noe som muliggjør utidig «krysskontakt» («random crosstalk») mellom uisolerte nevroner/nervebaner som ikke må komme i kontakt med hverandre.»

  Se: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/vaksinering-er-ikke-immunisering/

  GD Star Rating
  loading...
 5. Neo sier:

  Hva skal vi gjøre folkens?

  http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/norge-ber-who-om-svineinfluensahjelp-2990597.html
  +
  Art. 21
  =
  Obligatorisk (tvungen) vaksine!

  Nå begynner det å bli varmt!

  GD Star Rating
  loading...
 6. Persson sier:

  Først var det massa gamla människor i riskgrupper som dog av vaccinet i sverige, nu rapporteras det även om biverkningar bland ungdomar.

  4 elever sent med ambulanse till sjukhus efter att ha fått vaccinet….

  http://www.nettavisen.no/nyheter/article2748682.ece

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen