Du leser nå
Nedbrytningen & oppvåkningen

11 minutter lesetidNedbrytningen & oppvåkningen

Sider som Nyhetsspeilet gir oss som har blitt forstyrret og ikke lenger får sove, en unik mulighet til å diskutere alternativt stoff som massemedia vegrer seg for å røre.

Mytologien i det spirituelle som nå er vitenskapelig bevist, vår virkelighet satt på prøve. Bevissthet, impulser, våre drømmer, tanker, matrix. En lang søvn forstyrret av folk som Robert Temple som forfattet en bok om «Dogon tribe» fra Mali, den stammen som visstnok forlot Egypt og reiste til Mali i Afrika for å bevare en gammel hemmelighet om stjerne bildet Sirius og at vi ble besøkt av fiske lignende vesener som hadde delfiner som kjæledyr.

Robert Temple baserte sin bok på arbeidet noen franske antropologer gjorde på 1950 tallet, deres oppdagelser ble ikke bevist før på 1980 tallet; da vi i vesten hadde gode nok teleskoper til å se at tegningene Dogon (Dogstar/ Godstar) stammen tegnet for dem stemte og var meget nøyaktige. Dette vertifiserer selvfølgelig ikke at Egypt ble besøkt av fiskelignende vesener, men med all symbolismen rundt dette temaet så er det absolutt verdt å sjekke ut. Hieroglyfen for Gud i Egypt var en elektrisk stråle med noe som ligner veldig på det vi liker å kalle «UFO», under seg.

www.robert-temple.com

Et sitat fra Command Sgt. Major Bob Dean; «I have no toleration for lies, and since I came out of the closet so to speak, in 91, I have been speaking openly and bluntly about this subject and I want to say to you all, this is the greatest, most important subject in the history of the human race, because essentialy it is the story of the human race. Ladies and gentleman, good friends all of you, we are not alone, and we have never been alone. We have had an intimate inter-relationship with advanced extraterrestial intelligence from the beginning of our history.»

Absolutt verdt og få med seg, round-table-exo-politic-summit-summer of 2009

Videre ble søvnen vår forstyrret av oppdagelsene til Michael A. Cremo som forfattet boken «Forbidden Archeology» sammen med Richard L. Thompson; han skreiv om funn av eldgamle objekter som beviste at det må ha vært liv her på planeten før det vi vet, og har basert evolusjonsteorien på. Hans teori er at vi alle er bevissthet, og at vi har evolusjonert oss tilbake/ ned til denne materialistiske eksistens for og evt. lære noe om oss selv, eller som andre har sagt, for at vi har en oppgave her på jorda. Uansett om en føler det er en mening med livet eller ikke så husk dette; alle er like viktige i det lange løp, og ingenting er tilfedig.

www.mcremo.com

Her er en link til Rolf K. Myhres bok anmeldelse, Forbidden Archeology: The Hidden History of The Human Race;

Sider som Nyhetsspeilet gir oss som har blitt forstyrret og ikke lenger får sove, en unik mulighet til å diskutere alternativt stoff som massemedia vegrer seg for å røre. Det er ikke mange sider som nyhetsspeilet rundt om i verden, det er sikkert.

I Sverige har vi også en unik side: www.redicecreations.com …de inviterer lærde til å snakke om aktuelle tema fra fordunst tid til nær framtid, de har intervjuet folk som Jim Marrs, David Icke, David Wilcock til Rik Clay og andre bloggere/ researchere, jeg oppfordrer til å sjekke ut siden deres da det er meget lærerikt. De skiller seg fra typer som Alex Jones på væremåte og tabuer, de lar gjestene sine utfolde sine teorier å integrerer deretter. Selvfølgelig kommer jeg ikke utenom å måtte nevne Project Camelot som de fleste her allerede kjenner til; gjennom den norske politikeren som sendte dem et brev ang. 2012; som senere ble vertifisert her på nyhetsspeilet. I det siste har mange «insidere» kommet ut av skapet med informasjon som ikke bare er banebrytende, men som også bygger opp under tidligere avsløringer, da referer jeg til intervjuobjekter som Dr. Pete Peterson, Bob Dean, og «Henry Deacon» m.fl.

Camelot har med seg David Wilcock å intervjuer Dr. Pete Peterson: Del 1(video)

Camelots nyeste intervju med Bob Dean som omhandler bl.a: «the coming of Niburu»

Her er første gang Arthur Newman aka Henry Deacon snakker til en forsamling, litt om D3 vitaminer, andre tips pluss litt om vaksiner.

Når søvnen først er forstyrret kan vi jo forsøke å finne vår egen sannhet, mange prøver og «cashe inn» på folks redsler når det gjelder 21-12-2012 kl 11:11 fenomenet. De snakker om dommedag og lager filmer deretter. Når denne datoen blir mer og mer mainstream blir den også mindre og mindre troverdig, min mening er at vi ikke trenger en dato, det som skjer det skjer og alt vi kan gjøre er å la det skje, samtidig som vi fokuserer på en positiv forandring og ikke minst lever å handler i nuet, morgendagen eksisterer ikke i nuet. En ende dato som ikke passer eliten like godt er 28. oktober, 2011; det gjør den mer troverdig, spesielt siden Dr. Johan Calleman som har studert maya kalenderne i flere år har kommet fram til denne datoen., jeg begynnte å gjøre litt research på arbeidet hans etter at jeg hadde sett flere av leksjonene til Ian Xel Lungold. Han fremhever derimot at elders i maya sivilisasjonen selv ikke nevner noen dato, så at vi befester oss ved en dato blir spekulativt. Når det er sagt så er numerologi på tallet 11 meget interessant i alt dette, jeg har fylt et par sider i mitt arbeid med informasjon om tallet 11 i forhold til hendelser (universelle/ sekulære) som solformørkelser/ sykluser, kriger/ terroristangrep og 2011 /2012 fenomenet.

Noen eksempel:

Datoen 21-12-2012: 2+1+1+2+2+1+2 = 11. Samt det at dette visstnok skal skje kl 11:11.

9/ 11: 9+1+1 = 11 …Filmen «Two Towers» kom ut, samt andre serier og filmer som også avslører ytterligere bevis for at noen visste om dette terroristangrepet på forhånd. De to tårnene som ble lagt i grus, så også ut som et stort 11 tall der de sto. «Subliminal 9/11 messages» kan være et søkeord med tanke på skjulte beskjeder og hint som kommer ut av hollywood, de Jesuittene som styrer det meste av aktiviteten i Hollywood har en merkelig trang til å fortelle oss hva de har tenkt å gjøre., på den måten blir vi kanskje ikke overrasket heller?

«New York City»; 11 bokstaver, og NYC er den ellevte staten. Tallet 11 går igjen om man plusser sammen passasjer nummer, fly nummer, navn til involverte som «George W. Bush» og «The Pentagon» osv osv. Afghanistan ble det erklært krig mot, tell over selv, nemlig, 11. Area koden for Iran/ Irak er 119. Togbomben i Madrid den 11. Mars 2004 hendte nøyaktig 911 dager etter selve 9/ 11. Hvis man legger sammen denne datoen får man: 1+1+3+2+4 = 11.

La oss heller ikke glemme at zionist angrepet som intraff den 11-09-2001 var 111 dager ut i kalender-året, og at det var 254 dager igjen av kalenderåret., 2+5+4 = 11.

Tilbake til tema; om 2011/ 12` er et skifte i bevissthet, forandring i leve stoff fra karbon til silisium, foton belte reaksjon; energi som skaper grobunn for en ny måte å se, oppleve, leve på., er noe av det jeg prøver å finne ut av og dette er bare noen av teoriene, sannheten kan kommes fram til når man stoler på seg selv samt begynner å se sammenhenger. Forfattere, skolerte og andre researchere som Gregg Braden, Johan Calleman, Terence McKenna, Carlos Barrios, David Wilcock, Janne E. Brandåstrø, Alfred Webre, med flere, går inn på dette. Personlig synes jeg alt fra kornsirkler, DNA, det holografiske univers til gamle profetier og nedtegnede dokumenter er meget spennende å få vite mer om, og jeg tror at disse temaene` samt kjærlighet; er viktig at vi lærer oss mer om, det er kunnskap som fører til visdom og hat fører oss ganske sikkert, ingen steder.

Her er flere videoer som omhandler 2012:

www.maya12-21-2012.com/videos.html

Her er David Wilcock under «awake and aware» konferansen project camelot holdt i LA for litt siden:

Samtidig er det viktig at vi vet om den andre siden av mynten, nemlig at det er en viss fare for at den «nye sekulære verdensordenen» får gjennomslag for sin agenda; det vil da også skje en endring i bevisstheten, men til det verre; f.eks en pille som gjør oss til biologiske roboter., dermed perfekte slaver for de kaldblodige «reptiliene» som styrer skuta. Vi har per idag mange agenter for denne agendaen, alt vi trenger å gjøre for og bli indoktrinert er og la reklame, musikkvideoer, hollywood-filmer og ikke minst det maskuline styre vår underbevissthet. Hvis vi på den andre siden er bevisst på at noen forsøker å styre, eller kontrollere oss gjennom symbolisme og andre metoder, så kan det ikke skade oss., I robot og I phone er da noe som ikke blir I, Lady Gaga og lykkepiller er da noe vi ikke lar oss påvirke av eller føler at vi trenger. Mer om denne «man as machine», robot-agendaen finner du i dokumentaren; «Architects of Control».

Eller som vist i disse videone fra youtube; The Industry part 1;

Her er en side Michael Tsarion har gjort tilgjengelig for å spre informasjon, dvd serien «Origins & Oracles» tar for seg det meste ang. fortid, og gamle profetier som omhandler fremtid., og gjør den ikke det, så er bøkene hans; «Atlantis: Alien Visitations & Genetic Manipulation», «Irish Origins of Civilisation» og «Astro-Theology & Sidereal Mythology» meget avslørende, og går inn på den skjulte hånd som har kontrollert menneskeheten gjennom tusener av år.

originsandoracles.com

Denne læringsprosessen flere av oss er inne i, fører til at vi lærer mer om oss selv; den Sveitsiske psykiateren Carl Gustav Jung, sa det at vi trenger å studere oss selv, vi vet veldig lite om oss selv, og at den eneste faren som eksisterer er det vi selv som skaper. Han mente at vi mennesker hadde veldig god greie på teknologi, men at når det kom til vår egen psyke så var vi på nivå med små barn i en lekegrind. Sigmund Freud trenger vi kanskje å sjekke ut mer om, det kan jo være en grunn for at det spekuleres i om Rothschild-agenter tok hans liv. Han kom tross alt med kontroversielle avsløringer vedrørende graven til Tutankhamon, og han døde et år etter han ga ut boken; «Moses and Monotheism». Jiddu Krishnamurti og kanskje også «New Age» guruen Eckhart Tolle kan lære oss noe om vårt indre, som igjen kan hjelpe oss å forstå hva faen det er som skjer i verden. Med all kranglingen på Internett over hvem som har rett, hvem som er desinfo agenter og om hvem som er new age; trenger vi å bli enige? Kan vi ikke bare tenke for oss selv, lære noe fra alles teorier men ikke følge noen. Bruke vår intuisjon til å finne vår sannhet istedenfor å følge andres sannheter?

Vel, først må man researche, man må gjennom noe negativt det er sikkert, det er en prosess og helt naturlig, men som alle store filosofer og lærere har sagt; sannheten skal sette deg fri. Det er da vi ikke lar våre funn og våre opplevelser ødelegge vårt syn på naturen, men lar de heller forsterke det positive ved den. Vi har som Mike Cechanowicz skriver «forlatt komfortsonen», og samtidig lært oss nok til å finne en balanse i livene våre. Vi mestrer det å gå dit bevisene fører oss, vi lar ikke frykt stå i veien, tanker om profitt og kontroll over andre er fraværende; vi får puste, vi kan gå rolig ned en gate med hundre utesteder, politibiler og fulle folk som ypper til bråk., vi observer, reagerer ikke på noe før vi har tatt en beslutning, stress og gamle urinstinkter er noe av fortiden som vi legger igjen, vi forsøkte det og forsterket det med et ego uten sidestykke men det funket ikke. Vi er nå mennesker i ett med naturen, null blokkeringer, ingen umuligheter og daglige synkronisiteter krydret med en ultra-frekvent bevissthet ladet med solenergi skråstrek stjernestøv. Ok, kanskje ikke helt der enda, men en vakker dag…

Jiddu Krishnumarti;

«Till the false is seen as false, truth is not.»

«We must call a spade a spade, but we are not accusing, we are merely revealing, we are not reacting, we are responding; and the response is always with knowledge. Lets shine the light that these secret society`s claim to adore, back on them, see how they like it.»

Gloria Steinem:

«The truth will set you free, but first it will piss you off.»

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
20%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.

37 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *