Bevissthet
Du leser nå
Nedbrytningen & oppvåkningen
Skrevet av
Anders Troseth02. 11. 2009
earth_blueish
6995 4626 37

Nedbrytningen & oppvåkningen

Av Anders Troseth02. 11. 2009
Sider som Nyhetsspeilet gir oss som har blitt forstyrret og ikke lenger får sove, en unik mulighet til å diskutere alternativt stoff som massemedia vegrer seg for å røre.

Mytologien i det spirituelle som nå er vitenskapelig bevist, vår virkelighet satt på prøve. Bevissthet, impulser, våre drømmer, tanker, matrix. En lang søvn forstyrret av folk som Robert Temple som forfattet en bok om «Dogon tribe» fra Mali, den stammen som visstnok forlot Egypt og reiste til Mali i Afrika for å bevare en gammel hemmelighet om stjerne bildet Sirius og at vi ble besøkt av fiske lignende vesener som hadde delfiner som kjæledyr.

Robert Temple baserte sin bok på arbeidet noen franske antropologer gjorde på 1950 tallet, deres oppdagelser ble ikke bevist før på 1980 tallet; da vi i vesten hadde gode nok teleskoper til å se at tegningene Dogon (Dogstar/ Godstar) stammen tegnet for dem stemte og var meget nøyaktige. Dette vertifiserer selvfølgelig ikke at Egypt ble besøkt av fiskelignende vesener, men med all symbolismen rundt dette temaet så er det absolutt verdt å sjekke ut. Hieroglyfen for Gud i Egypt var en elektrisk stråle med noe som ligner veldig på det vi liker å kalle «UFO», under seg.

www.robert-temple.com

Et sitat fra Command Sgt. Major Bob Dean; «I have no toleration for lies, and since I came out of the closet so to speak, in 91, I have been speaking openly and bluntly about this subject and I want to say to you all, this is the greatest, most important subject in the history of the human race, because essentialy it is the story of the human race. Ladies and gentleman, good friends all of you, we are not alone, and we have never been alone. We have had an intimate inter-relationship with advanced extraterrestial intelligence from the beginning of our history.»

Absolutt verdt og få med seg, round-table-exo-politic-summit-summer of 2009

Videre ble søvnen vår forstyrret av oppdagelsene til Michael A. Cremo som forfattet boken «Forbidden Archeology» sammen med Richard L. Thompson; han skreiv om funn av eldgamle objekter som beviste at det må ha vært liv her på planeten før det vi vet, og har basert evolusjonsteorien på. Hans teori er at vi alle er bevissthet, og at vi har evolusjonert oss tilbake/ ned til denne materialistiske eksistens for og evt. lære noe om oss selv, eller som andre har sagt, for at vi har en oppgave her på jorda. Uansett om en føler det er en mening med livet eller ikke så husk dette; alle er like viktige i det lange løp, og ingenting er tilfedig.

www.mcremo.com

Her er en link til Rolf K. Myhres bok anmeldelse, Forbidden Archeology: The Hidden History of The Human Race;

Sider som Nyhetsspeilet gir oss som har blitt forstyrret og ikke lenger får sove, en unik mulighet til å diskutere alternativt stoff som massemedia vegrer seg for å røre. Det er ikke mange sider som nyhetsspeilet rundt om i verden, det er sikkert.

I Sverige har vi også en unik side: www.redicecreations.com …de inviterer lærde til å snakke om aktuelle tema fra fordunst tid til nær framtid, de har intervjuet folk som Jim Marrs, David Icke, David Wilcock til Rik Clay og andre bloggere/ researchere, jeg oppfordrer til å sjekke ut siden deres da det er meget lærerikt. De skiller seg fra typer som Alex Jones på væremåte og tabuer, de lar gjestene sine utfolde sine teorier å integrerer deretter. Selvfølgelig kommer jeg ikke utenom å måtte nevne Project Camelot som de fleste her allerede kjenner til; gjennom den norske politikeren som sendte dem et brev ang. 2012; som senere ble vertifisert her på nyhetsspeilet. I det siste har mange «insidere» kommet ut av skapet med informasjon som ikke bare er banebrytende, men som også bygger opp under tidligere avsløringer, da referer jeg til intervjuobjekter som Dr. Pete Peterson, Bob Dean, og «Henry Deacon» m.fl.

Camelot har med seg David Wilcock å intervjuer Dr. Pete Peterson:  Del 1(video)

Camelots nyeste intervju med Bob Dean som omhandler bl.a: «the coming of Niburu»

Her er første gang Arthur Newman aka Henry Deacon snakker til en forsamling, litt om D3 vitaminer, andre tips pluss litt om vaksiner.

Når søvnen først er forstyrret kan vi jo forsøke å finne vår egen sannhet, mange prøver og «cashe inn» på folks redsler når det gjelder 21-12-2012 kl 11:11 fenomenet. De snakker om dommedag og lager filmer deretter. Når denne datoen blir mer og mer mainstream blir den også mindre og mindre troverdig, min mening er at vi ikke trenger en dato, det som skjer det skjer og alt vi kan gjøre er å la det skje, samtidig som vi fokuserer på en positiv forandring og ikke minst lever å handler i nuet, morgendagen eksisterer ikke i nuet. En ende dato som ikke passer eliten like godt er 28. oktober, 2011; det gjør den mer troverdig, spesielt siden Dr. Johan Calleman som har studert maya kalenderne i flere år har kommet fram til denne datoen., jeg begynnte å gjøre litt research på arbeidet hans etter at jeg hadde sett flere av leksjonene til Ian Xel Lungold. Han fremhever derimot at elders i maya sivilisasjonen selv ikke nevner noen dato, så at vi befester oss ved en dato blir spekulativt. Når det er sagt så er numerologi på tallet 11 meget interessant i alt dette, jeg har fylt et par sider i mitt arbeid med informasjon om tallet 11 i forhold til hendelser (universelle/ sekulære) som solformørkelser/ sykluser, kriger/ terroristangrep og 2011 /2012 fenomenet.

Noen eksempel:

Datoen 21-12-2012: 2+1+1+2+2+1+2 = 11. Samt det at dette visstnok skal skje kl 11:11.

9/ 11: 9+1+1 = 11 …Filmen «Two Towers» kom ut, samt andre serier og filmer som også avslører ytterligere bevis for at noen visste om dette terroristangrepet på forhånd. De to tårnene som ble lagt i grus, så også ut som et stort 11 tall der de sto. «Subliminal 9/11 messages» kan være et søkeord med tanke på skjulte beskjeder og hint som kommer ut av hollywood, de Jesuittene som styrer det meste av aktiviteten i Hollywood har en merkelig trang til å fortelle oss hva de har tenkt å gjøre., på den måten blir vi kanskje ikke overrasket heller?

«New York City»; 11 bokstaver, og NYC er den ellevte staten. Tallet 11 går igjen om man plusser sammen passasjer nummer, fly nummer, navn til involverte som «George W. Bush» og «The Pentagon» osv osv. Afghanistan ble det erklært krig mot, tell over selv, nemlig, 11. Area koden for Iran/ Irak er 119. Togbomben i Madrid den 11. Mars 2004 hendte nøyaktig 911 dager etter selve 9/ 11. Hvis man legger sammen denne datoen får man: 1+1+3+2+4 = 11.

La oss heller ikke glemme at zionist angrepet som intraff den 11-09-2001 var 111 dager ut i kalender-året, og at det var 254 dager igjen av kalenderåret., 2+5+4 = 11.

Tilbake til tema; om 2011/ 12` er et skifte i bevissthet, forandring i leve stoff fra karbon til silisium, foton belte reaksjon; energi som skaper grobunn for en ny måte å se, oppleve, leve på., er noe av det jeg prøver å finne ut av og dette er bare noen av teoriene, sannheten kan kommes fram til når man stoler på seg selv samt begynner å se sammenhenger. Forfattere, skolerte og andre researchere som Gregg Braden, Johan Calleman, Terence McKenna, Carlos Barrios, David Wilcock, Janne E. Brandåstrø, Alfred Webre, med flere, går inn på dette. Personlig synes jeg alt fra kornsirkler, DNA, det holografiske univers til gamle profetier og nedtegnede dokumenter er meget spennende å få vite mer om, og jeg tror at disse temaene` samt kjærlighet; er viktig at vi lærer oss mer om, det er kunnskap som fører til visdom og hat fører oss ganske sikkert, ingen steder.

Her er flere videoer som omhandler 2012:

www.maya12-21-2012.com/videos.html

Her er David Wilcock under «awake and aware» konferansen project camelot holdt i LA for litt siden:

Samtidig er det viktig at vi vet om den andre siden av mynten, nemlig at det er en viss fare for at den «nye sekulære verdensordenen» får gjennomslag for sin agenda; det vil da også skje en endring i bevisstheten, men til det verre; f.eks en pille som gjør oss til biologiske roboter., dermed perfekte slaver for de kaldblodige «reptiliene» som styrer skuta. Vi har per idag mange agenter for denne agendaen, alt vi trenger å gjøre for og bli indoktrinert er og la reklame, musikkvideoer, hollywood-filmer og ikke minst det maskuline styre vår underbevissthet. Hvis vi på den andre siden er bevisst på at noen forsøker å styre, eller kontrollere oss gjennom symbolisme og andre metoder, så kan det ikke skade oss., I robot og I phone er da noe som ikke blir I, Lady Gaga og lykkepiller er da noe vi ikke lar oss påvirke av eller føler at vi trenger. Mer om denne «man as machine», robot-agendaen finner du i dokumentaren; «Architects of Control».

Eller som vist i disse videone fra youtube; The Industry part 1;

Her er en side Michael Tsarion har gjort tilgjengelig for å spre informasjon, dvd serien «Origins & Oracles» tar for seg det meste ang. fortid, og gamle profetier som omhandler fremtid., og gjør den ikke det, så er bøkene hans; «Atlantis: Alien Visitations & Genetic Manipulation», «Irish Origins of Civilisation» og «Astro-Theology & Sidereal Mythology» meget avslørende, og går inn på den skjulte hånd som har kontrollert menneskeheten gjennom tusener av år.

originsandoracles.com

Denne læringsprosessen flere av oss er inne i, fører til at vi lærer mer om oss selv; den Sveitsiske psykiateren Carl Gustav Jung, sa det at vi trenger å studere oss selv, vi vet veldig lite om oss selv, og at den eneste faren som eksisterer er det vi selv som skaper. Han mente at vi mennesker hadde veldig god greie på teknologi, men at når det kom til vår egen psyke så var vi på nivå med små barn i en lekegrind. Sigmund Freud trenger vi kanskje å sjekke ut mer om, det kan jo være en grunn for at det spekuleres i om Rothschild-agenter tok hans liv. Han kom tross alt med kontroversielle avsløringer vedrørende graven til Tutankhamon, og han døde et år etter han ga ut boken; «Moses and Monotheism». Jiddu Krishnamurti og kanskje også «New Age» guruen Eckhart Tolle kan lære oss noe om vårt indre, som igjen kan hjelpe oss å forstå hva faen det er som skjer i verden. Med all kranglingen på Internett over hvem som har rett, hvem som er desinfo agenter og om hvem som er new age; trenger vi å bli enige? Kan vi ikke bare tenke for oss selv, lære noe fra alles teorier men ikke følge noen. Bruke vår intuisjon til å finne vår sannhet istedenfor å følge andres sannheter?

Vel, først må man researche, man må gjennom noe negativt det er sikkert, det er en prosess og helt naturlig, men som alle store filosofer og lærere har sagt; sannheten skal sette deg fri. Det er da vi ikke lar våre funn og våre opplevelser ødelegge vårt syn på naturen, men lar de heller forsterke det positive ved den. Vi har som Mike Cechanowicz skriver «forlatt komfortsonen», og samtidig lært oss nok til å finne en balanse i livene våre. Vi mestrer det å gå dit bevisene fører oss, vi lar ikke frykt stå i veien, tanker om profitt og kontroll over andre er fraværende; vi får puste, vi kan gå rolig ned en gate med hundre utesteder, politibiler og fulle folk som ypper til bråk., vi observer, reagerer ikke på noe før vi har tatt en beslutning, stress og gamle urinstinkter er noe av fortiden som vi legger igjen, vi forsøkte det og forsterket det med et ego uten sidestykke men det funket ikke. Vi er nå mennesker i ett med naturen, null blokkeringer, ingen umuligheter og daglige synkronisiteter krydret med en ultra-frekvent bevissthet ladet med solenergi skråstrek stjernestøv. Ok, kanskje ikke helt der enda, men en vakker dag…

Jiddu Krishnumarti;

«Till the false is seen as false, truth is not.»

«We must call a spade a spade, but we are not accusing, we are merely revealing, we are not reacting, we are responding; and the response is always with knowledge. Lets shine the light that these secret society`s claim to adore, back on them, see how they like it.»

Gloria Steinem:

«The truth will set you free, but first it will piss you off.»

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Anders Troseth

Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.
37 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
6 år 25 dager siden

Kjempe bra levert Anders! Takk for ditt bidrag her på nyhetsspeilet og for felleskapelsen.

Dette med tallet 11 er spesielt, dette bare beviser hvor langt planene går tilbake.
Husker jeg satt tidlig etter 9-11 og var forbløffet over hvordan Wingdingsformatet i microsoft Word avslørte «Flightnumber» til flyet som kræsjet i WTC. Dette er fortsatt mulig:

You have to try this one!!! Did you know that a flight number from one of the planes that hit one of the two towers was Q33NY.

In MS Word, type in that flight number, Q33NY. Enlarge the font size to 26 Change the font to Wingdings 1.

———–

1. Open up a blank Word document.

2. Type in Q33 NY in capitals (this is the flight number of the 1st plane to hit the WTC)

3. Highlight it.

4. Change the font size to 48.

5. Change the actual font to wingdings (1).

Dette med profetier er ganske spennende da Nostradamus også forutså at 2 tårn ville bli truffet av en ildkule i overherrens by. Er ikke helt sikker på hvordan sitatet gikk, men den stemte. Enten har noen fulgt profetiene og gjort dem levende, eller så kan faktisk noen mennesker se inn i framtiden. Ingen kan være sikre, men her er enda en oppfylt profeti:

The Prophecy of St. Malachi nevnte at verden vil gå under når den siste paven blir født. Dette ble skrevet for flere hundre år siden. Den siste paven ville komme til verden under en solformørkelse, og dø under en solformørkelse. Etter denne paven, ville den neste være en «imposter» en falsk pave, en ond mann kall han «sheitan», «diablo» eller «djevelen».

http://www.mgr.org/epconf051894.html

St. Paul den andre ble faktisk født under en solformørkelse på 20tallet, og var gravlagt under solformørkelse. Profetiet er oppfylt, og den siste paven i mine øyner ser ut som djevelen selv.

noen som ser djevel tegnet?

Profilbildet til NightHawk
Medlem
6 år 25 dager siden

Det var litt av en tankevekker. Armin: Hvor er djevel-tegnet? Kan ikke se annet enn at han ser noe merkelig ut…

Profilbildet til Armin Bahrami
Medlem
6 år 25 dager siden

Det tegnet han gjør med fingrene er det samme tegnet som mange andre nwo/illuminati puppets bruker for å symbolisere djevelens horn.?
Paven har også et nynazistisk opphav om jeg ikke husker feil, han ser ivertfhall veldig ond ut, samtidig som han er en del av Nwo agendaet. Han foreslo en verdens valutta for ikke så lenge siden, dvs en verdensregjering med andre ord. Federal Reserve i Usa motar hard medfart fra både republikanere og demokrater. Ben Bernake kan ikke vise hvor trillioner av dollar har forsvunnet, når han blir spørt svarer han enkelt og greit i beste mafia stil . «WE DONT KNOW».. Paven aner ikke hva han ber om når han vil at disse skal bli den nye verdens sentralbanken… huff…

Sånn her vil det se ut for de som ikke orker å taste inn Flight number i wingdings:

Wtc attack good for jews?

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 24 dager siden

Good for the Jews? Tja kanskje ikke. Men hva zionistene synes om 911 har en av sjefspsykopatene, Netanyahu, selv uttalt:
Report: Netanyahu says 9/11 terror attacks good for Israel
«We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers and Pentagon, and the American struggle in Iraq,»

Og
«On the day of the 9/11 attacks, former Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu was asked what the attack would mean for US-Israeli relations. His quick reply was: “It’s very good….Well, it’s not good, but it will generate immediate sympathy (for Israel).” New York Times 12th September 2001 page A22

Profilbildet til blobb
Medlem
6 år 24 dager siden

Djevelens tegn….hehe. Faktisk så betyr vel «horned hand» det stikk motsatte. Tegnet kommer fra italiensk kultur og brukes for å avvise det onde! Tegnet ble popularisert gjennom metalikonet DIo. Selv snappet han det opp fra bestemora si.

sitat Dio fra http://boingboing.net/2008/02/11/history-of-the-evil.html :
«“It was symbol that I thought was reflective of what that band was supposed to be all about. It’s not the devil’s sign like we’re here with the devil. It’s an Italian thing I got from my Grandmother called the Malocchio. It’s to ward off the Evil Eye”»

sitat http://www.amazon.com/review/R2E7KR3NM0H2ZG :
«Dio popularized the «evil eye» gestures of fore finger and pinky finger, using both hands with arms out-stretched in a sort of «salute» or «salutation» (valediction), at all his concerts once he became exclusive «Dio.» Yet this should never be construed as any kind of form of «devil worship» or Satanic symbol, per se. On the contrary, Dio is quoted as saying he learned to make this hand «signal» from his grand mother born in southern Italy, where «the evil eye» was a standard trope TO WARD AWAY ALL EVIL! So those who associate Dio with «Satanic Rock,» perhaps – should take a deeper listen I think.»

Og et bilde av Dio i kjent positur:

Profilbildet til Otto
Medlem
6 år 25 dager siden

En annen innfallsvinkel til temaet, World System and the Illuminati http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4175 , Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=201#M4166 .

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 25 dager siden

Mye bra her.

Men jeg synes det er rart at alle researchere av illusjonen ikke nevner Sign of the Times (sott.net) sin yppelige nyhetsportal og eksperimenteringen med superluminal kommunikasjon(kanalisering) som er gjort i «the cassiopaen experiment» som er par excellence i esoterisk henseelser. Denne gjengen etterstreber objektivitet og sannhet. Blant annet er den annerkjente teoretiske fysikeren Arkadiusz Jadczyk er en av deltagerne. Sjekk også ut hans kone Laura Knight-Jadczyk´s «The secret History of the World», en tour de force i vår historie. Og med en mengde kilder. Hypotesene hennes er mildest sagt fasinerende.

Et annet godt sted å begynner er hennes «The Wave» og Adventures with Cassiopaea. Disse ligger gratis på nettet.

Deres verdensforstålelse oppsummerer de med matematiker og filosof Kurt Gödel´s ord:
1. The world is rational.
2. Human reason can, in principle, be developed more highly (through certain techniques).
3. There are systematic methods for the solution of all problems (also art, etc.).
4. There are other worlds and rational beings of a different and higher kind.
5. The world in which we live is not the only one in which we shall live or have lived.
6. There is incomparably more knowable a priori than is currently known.
7. The development of human thought since the Renaissance is thoroughly intelligible (durchaus einsichtige).
8. Reason in mankind will be developed in every direction.
9. Formal rights comprise a real science.
10. Materialism is false.
11. The higher beings are connected to the others by analogy, not by composition.
12. Concepts have an objective existence.
13. There is a scientific (exact) philosophy and theology, which deals with concepts of the highest abstractness; and this is also most highly fruitful for science.
14. Religions are, for the most part, bad but religion is not

Profilbildet til Jan Aage
Medlem
6 år 24 dager siden

Cassiopaea har veldig mye bra. Jeg kom tilfeldig over forum der for en tid tilbake. det var forfriskende å lese materialet til flere der inne. Sjeldent å finne så mye talentfulle forfattere/bloggere på et åpent forum.

Profilbildet til Ursus
Medlem
6 år 24 dager siden

Appropo zionister: sjekk ut disse bildene knytta til «London 2012»:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1224164/London-marks-1-000-days-2012-Olympics-capturing-images-Portrait-Gallery-project.html

Interessant å lese kommentarene til artikkelen:

«Why arent the people objecting to all this absurd ZION references when its the Olympics in LONDON???? Bizarre pictures and esoteric references are simply the elite once again having their sinister hand in everything. People deserve the leaders they vote for…so best to wake up before its too late people…»

Mer om storyen:

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=89321

Profilbildet til Hellwege
Medlem
6 år 24 dager siden

As Sony’s forthcoming 2012 film approaches its release this month, we are seeing two significant growing trends. The first is a strong resurgence of interest in 2012 and Wormwood, and the second is the response.

Corporate media which have largely ignored or dismissed the topics altogether are now parroting one side of the story. The result is that they’re giving debunkers a free hand to mock, humiliate and belittle the honest concerns and interests of honest people.

Also , the spelling above in the article “Niburu.” is wrong. If you Google the spelling, you’ll see that it is principally used by debunkers, cynics and cranks who mostly use ad hominem attacks and ruthless mockery to further their positions.

However, if you Google the proper spelling “Nibiru” you will find sites such as sitchin.com, the official web site of Zecharia Sitchin. The proper spelling, “Nibiru” was first introduced to the public in his book, Twelfth Planet. Originally published in 1976, this book is published around the world and is still a best seller to this day. I also recommend Andy Loyd, Dark Star, The Planet X Evidence, and also Dr. Jaysen Q. Rand The Return of Planet-X, Wormwood.

What we are really talking about here is actually the Wormwood Star, Wich is mentioned in the Book of Revelation. This is a big puzzle for most people, you just have to connect the dots. And when you do, you will be amazed.

Now alittle of topic…

I have not been following the chemtrails issue as closely as some of the other researchers in this forum. After some more thinking, the chances that such spraying efforts would be hiding Wormwood as i have mentioned now at the end of October or in early November is highly unlikely since Wormwood would be behind the…  Les mer »

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 24 dager siden

Sitchin proposed that a «10th Planet» caroms through the inner solar system. Scientific evidence does not support a body the size he suggests, entering into the inner solar system. However, science can support a cluster of comets spread out in space that returns at 3,600 year intervals.
Has Nibiru/Planet X Been Sighted?

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
6 år 24 dager siden

Ifølge mine kilder kommer Planet X / Niburu ikke. Dette er bare en vandrehistorie satt ut av Vatikanet for å villede massenes oppmerksomhet ved å skape forvirrende frykt før et viktig skifte i menneskehetens historie.

Jeg ser at det er er kommet opp giga-plakater med reklame for den nye katastrofefilmen med navn «2012» med premiere 13.11.2009. Legger derfor ut Nibiru-debunked-informasjonen nå i forkant av filmpremieren.

Vi skal ikke se bort fra at 2012-frykt vil kunne erstatte eller forsterke den mediaskapte svineinfluensa-frykten som ser ut til å råde hos det brede publikum («Ingen av de jeg kjenner kjenner noen som er smitta, men det er vel kanskje greiest å ta den sprøyta for liksom å bli ferdig med alt maset…»)

Så hvis noen kommer på den lyse idéen om «hva med å sjekke med info på Nyhetsspeilet» før frykt-tåka nok engang legger seg mellom ørene så vil de kunne finne oppklarende informasjon her (riktignok godt bortgjemt i kommentarfeltet).

Forøvrig er det minst to 2012-eksperter i Nyhetsspeilets redaksjon, Frank (se f.eks. http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/profetier-for-2012/). Denne artikkelen innledes med at:
«Mayakalenderen går inn i den sjette og siste galaktiske natten den 7. november 2009.» (Dette skjer mao. før premieren på 2012 – de kommende ukene vil begivenhetene sannelig inntreffe i rask rekkefølge !)

Ifølge Mike vil selve jordkloden «ascendere» til 4. densitet, hvilket kan gjøre det vanskelig for personer med negativ energi og negative intensjoner å følge med i svingene. Så nå blir det bare å fylle våre sinn og hjerter med glede og kjærlighet, som vi kanskje også kan tenke på å sende litt av til THEY. Som kjent er lys det eneste som ekte TROLL ikke tåler, og ennå er dette vel ikke blitt testet ut helt på troll som Rockefeller, Kissinger, Den Hvite Paven og Den Sorte Paven… Lykkes vi å heve våre vibrasjoner vil ascension-løftet kunne manifestere…  Les mer »

Profilbildet til smurfen
Medlem
6 år 23 dager siden

Kjempe bra Artikkel Andres :)
Enig med deg der at en skal ikke avskive en planet x, er for mange gamle profetier og historier som støtter det, og Polskift og Mega solstorm som også er i samme profetiene og historiene vet vi 100% kommer, en Planet x trenger ikke være noe mer en at en stor komet eller noe paserer nær jorden …
Selv har jeg alltid vært facinert av Nostradamus og var vel en av dem aller første bøkene jeg leste da jeg var bitteliten. her er 3 kjempe bra snutter om the last book of Nostradamus (1,2,3 i samme serie på History Channel)

http://www.youtube.com/watch?v=jF0CHi1RXX0

Det om at jorden skal opp i 4 densinitet er og meget troverdigt og lurer du på om du er en vandrer som skal hjelpe til med overgangen så finner du det ut her :)

http://67.199.95.131/CrimsonCircle/Innhold/Diverse/ShaumbraSymptomene.html

Lurer du på hvorfor det forskes så lite på alternativ energi så er det nok for at det snart er 100 år siden at Nikola Tessla beviste at en trenger ikke kraftverk, olje eller kabler ved bruk av gravitasjonsenergi-omformer som bruker jorden som en gigantisk generator

http://www.adressa.no/forbruker/bil/article1298684.ece

Lurer du på merklige himmelfenomener så er selv media begynte og skrive om HAARP som en årsak.
EISCAT (European Incoherent SCATter) er en vitenskapelig organisasjon som driver tre radaranlegg fordelt på fire stasjoner, tre i nordlige Skandinavia og én på Svalbard.
Anleggene ligger i Tromsø (Norge), i Kiruna (Sverige), i Sodankylä (Finland), og utenfor Longyearbyen på Svalbard.

http://www.nettavisen.no/innenriks/article2746622.ece

Trodde du at Dollar og det globale pengesytemet fortsatt var levedyktigt så kan DR Doom (professor Nouriel Roubini ) avkrefte det siden han til dags dato enda ikke har hatt feil.

http://e24.no/makro-og-politikk/article3352707.ece

Profilbildet til tim osman
Medlem
6 år 23 dager siden

her tar det av anders :) det er vakkert å tenke på hvordan no_god stammen illustrerte sirius søsterstjerne med en pinne i sanda samtidig som den vandrer over capitol hill mot the washington-monumentet den 4 juli. enjoy the ride

Profilbildet til
Gjest
6 år 23 dager siden

Hva om jorda står stile og alt de har forkynnet oss er en løgn?
Galakser, svarte hul , kvasarer, nøytronstjerner, dwarf stars, relativitet, big bang, string theory alt uten et fnugg bevis, hvis man tar det NASA og regjeringen offentliggjør for god fisk. Det pleier å være propaganda de kommer med på alle områder, hvorfor skulle det være annerledes for «kosmologi». Den eneste som kan avkefte eller bekrefte teoriene er deres egne topp forskere og militæret. Det største hoaxet er aliens, som ikke finnes og bare er skremselspropaganda for å forsterke dette paradigmet, at universet er sååå stort, og vi vet ikke noe mer…
I bibelen står det at Gud skapte verden og alt sola gikk rundt den.
Det var Copernicus som i 1543 rokket om på dette og bestemte at jorda gikk rundt sola, fra dette gikk teorien, for det er netopp det dette er uten uavhengig bekreftelse, herfra bygget løgnerne lag på lag med teorier, først skal jorda liksom kretse rundt sola , så rundt melkeveien i et univers som utvider seg etter en «big bang». Dette høres vel kaotisk ut.. basert på teorier som stadig omskrives..
Jorda, den står stille mine venner, universet er nok mye mindre en de vil ha det til og det finnes ikke extraterrestials, det er bare NWO propaganda.
Det vil få oss til å glemme at vi bare har en Gud.
La oss heller fokusere på problemene her på jorda, det er nok av dem, før vi drømmer oss bort i stjernene.

http://www.fixedearth.com/

Profilbildet til blobb
Medlem
6 år 23 dager siden

sitat :»Den eneste som kan avkefte eller bekrefte teoriene er deres egne topp forskere og militæret»

Du kan jo få deg en relevant utdannelse innen f.eks fysikk og sjekke ut tinga sjæl. Verre er det ikke. Da får du kunnskap fra scratch med teskje, gjennom teori og laboratoriearbeid. For en konspirasjonsteoretiker som mener å gjennomskue det hele, burde det da være en smal sak å se hvor vitenskapen bryter sammen, eller hvor løgnen ligger.

Profilbildet til
Gjest
6 år 23 dager siden

Jeg vil ikke ha noe hjernevask med teskje takk. Vitenskapen bryter sammen når den er drevet av de samme kreftene som har all makt. Kanskje jeg kunne bekreftet dette kanskje ikke.. kommer vel ann på hvor stort universet vårt er. Men hele verden hører ikke på hva jeg sier uansett. De hører bare på sine nye guder staten, nasa og einstein.

Profilbildet til ArneLo
Medlem
6 år 23 dager siden

Vitenskap er en metode for å fremskaffe objektiv kunnskap. Akkurat som å gå er en metode for å komme seg et sted. Det er ingenting som kan bryte sammen i det. Hvis det metoden ikke fremskaffer objektiv kunnskap er det ikke vitenskap, så enkelt er det.

At akademia er styrt og tukla med, som feks moderne «legevitenskap», er en annen sak.

Profilbildet til Mike Cechanowicz
Medlem
6 år 23 dager siden

Dette er et svar til ArneLo som nener at vitenskapen ikke kan bryte sammen. Vitenskapen er, idag, et speil bilde av en venstre hjernehalvdel uten høyere. Religion er et speil bilde av høyere hjerne halvdel uten venstre. Siden hjernen kan løse de tilsynelatende konfliktene mellom det for eks subjektive og objektive, det rasjonelle og det irrasjonelle, materia og ånd så forventer jeg at den dagen vitenskapsmodellen tillater seg å inkludere – under epistemologiske spille regler – det den tidligere har utelatt vil vitenskap kollapse når mennesker har forstått mens vitenskapsforskere insisterer å bli halle mennesker – uten å h muligheten til å forstå seg på bevissthet.

Profilbildet til
Gjest
6 år 23 dager siden

og det var ikke mye tid du tok deg til å sjekke ut linken jeg la ut.. burde nesten det før du kaster deg i skyttergrava

Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 23 dager siden

«I bibelen står det at Gud skapte verden og alt sola gikk rundt den.»

Her er det på sin plass å minne på at denne boken du setter så høyt er skrevet av mennesker for mennesker i en tid hvor vi ikke var spesielt opplyste.

Så for den som ønsker seg tilbake til tider som er mørkere enn middelalderen hva kunnskap angår;

God tur og lykke til!

Profilbildet til
Gjest
6 år 23 dager siden

Du ikke tror på denne teksten, uansett hva som blir forkynt der? Det er sikkert plantet mange vers i den boka, men tror ikke dette er et av dem. Hva stopper NASA i å lure oss gjennom sin «vitenskap» nå, jeg mener siden vi er så opplyst.. LOL

Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 23 dager siden

Det har jeg ikke sagt, så her trekker du forhastede konlusjoner. Bibelen gir en særdeles god innføring i skikk og bruk på den tiden. Vi finner historier som er bekreftet i ettertid, både av andre tekster og arkeologiske utgravninger. Man ser et relativt komplisert (for samtiden vel og merke) rettssystem og lovverk vokse fram. Mange av de skriftene i det gamle testamente er lovtekster. Skrekkelig detaljerte og kjedelige sådann. Feks hvordan en kvinne med mensen skal te seg…

Videre anser jeg Jesu filosofi som oppsumert i bergprekenen for noe alle og enhver burde gjøre seg kjent med og tilstrebe å leve etter.

Men derfra til å tro på den allmektige gud og foretillingen om evig fortapelse eller evig liv i himmelen. Da kommer troen inn i bildet, og den er som sagt din egen til odel og eie…

Profilbildet til blobb
Medlem
6 år 23 dager siden

Nei, jeg brukte ikke lange tida, for det var bare vissvass fra ende til annen. Det var uoversiktlig, grelle farger, rotete, elendig layout, store fonter, små fonter, røde, blå og rosa bokstaver, ingen indeks….osv, et komplett kaos mao. Og hvor er de 100 linkene som vist nok skal underbygge et geosentrisk modell? Alt jeg fant var linker til lydfiler, bibelsitater og bibeltolkninger. Jeg vil lese, ikke høre på en fyr messe i timesvis.

«Kanskje jeg kunne bekreftet dette kanskje ikke…» sier du. En fordel hadde vel vært å besitte kunnskapen du så bryskt avviser. For deg som er livredd hjernevask skulle det vel være greit å påvise HVOR vitenskapen bryter sammen. Siden du først trekker fram Einstein som skyteskive, vet du overhodet noe om relativitetsteorien? Eller hva med kvantefysikk? Visste du at kvatefysikken er grunnlaget for all halvlederteknologi? Viste du at transistorer er basert på halvlederteknologi? Viste du at transistorer danner basis for integrerete kretser, som igjen er hovedkomponentene i all moderne elektronikk siden 2 verdenskrig, inkludert PC’en du sitter å skriver på? Hvor bryter kvantefysikken sammen? Hvor bryter Newtons lover sammen? Hvor bryter moderne kirurgi sammen?

I det store og det, hele hva er som har drevet verden fram med sjumils støvler siden slutten av 1800-tallet, med tanke på teknologi? Er det bullshit og løgn som ligger bak alle nyvinningene? Er industrialismen, som på langt nær er over, bare en bløff?

Profilbildet til arifkarim
Medlem
6 år 23 dager siden

Meget interessant artikkel Anders Troseth! Jeg forventer at du skriver mer her på speilet… :)
Historien om «Dogon Tribe» fra Mali, er et av eksemplene der eliten legger sine skjulte hånd over kunnskap som for lengst burde ha vært med i lærebøkene. Dessverre viser det seg at i en hver ny «kunnskapsreform», blir barna våre indoktroniert mer og mer av den etablerte «fakta-religion»: Vitenskapen!
I kveld skulle jeg hjelpe broren min til et naturfagsprøve. Der kom jeg over temaet «Perpetuum mobile» altså evighetsmaskiner som ikke trengte ekstern energikilde for å være i drift. Ifølge vitenskapen finansiert av økonomi-eliten er jo dette selvfølgelig umulig:
http://no.wikipedia.org/wiki/Perpetuum_mobile

Men oppdagelser av forrige århundrets genier, blant annet Nikola Tesla, bekrefter at dagens «energi / miljøkriser» ville ikke ha eksistert hvis Rockefellerne ikke hadde grunnlagt sin maktkilde; Stardard Oil i 1870:
http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_Oil

Konklusjon er dermed at våre politiske, økonomiske og andre etablerte samfunnssystemer er den største hindringen for det naturlige framskrittet av evolusjonen… Makt-eliten ønsker å bevare og øke sin verdslige makt mest mulig, slik at kollektivets interesser blir «spist» av grådighetsmonstrene av kapitalisme… :(

Et eksempel fra data-verden:
«ADSL er et problem
Den aldrende teknologien er kanskje den største bremseklossen på nettets naturlige utvikling.»
http://www.dinside.no/801215/adsl-er-et-problem

I dag kan man faktisk få 30 mb / 30 mb linja til en pris på 500 kr / mnd over fibernett. Allikevel er det stor motstand i flere kommuner mot «utbygging» av det nye nettet, slik at meste parten i utkantene må bare «leve med» lave hastigheter, til samme pris…. 😀

Profilbildet til Wunjo
Medlem
6 år 23 dager siden

Litt humor i alt alvoret; en litt annerledes utgave av skapelsesberetningen:

http://celobox.googlepages.com/god.html

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 7 måneder siden
Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 11 måneder siden
Profilbildet til Omega
Medlem
3 år 3 måneder siden

Nyhetsspeilet anses av mange som et «sannhetssøkende» nettsted. Og takk for det. Da er det faktisk mulig å *sammen* finne ut av dette med konspirasjonsteoretikeres store nøtt: Planet Niburu. Dette er en stor nøtt. Nærmere 4 ganger større en Jorda, sies det av enkelte.

Men, eksisterer Niburu? Det høres veldig lite praktisk ut, at en planet skal innrettes med Jorden i 2012, og at en stor andel av menneskeheten vil forkomme. Gud forby, sier nå jeg. Niburu har en ordlyd, som kan likne på sjefs- freemason himself, den angivelige første freemason av 33. grad: Nimrod.
Her kommer en interessant tolkning av Niburu (Lucifer), og her kommer kanskje svaret på min evinnelige gnåling, m.h.p hvem i h. «Lucifer» er: Nimrod. (lever han, blir mitt neste evinnelige spørsmål).

I Bibel *koden* er det skrevet om stjernen Wormwood. I denne snutten mener gutta, at «stjernen» er Lucifer. D.v.s. at Wormwood ifølge dem, heller ikke eksisterer. At det faktisk ikke er en komet, men en fallende engel, som gjør «alle elver, og alle menn bitre». Det kan jo bety at de idiotene som valgte å forgude Lucifer, blir noe bitre i sine hjerter, når «Messiah» hamler opp med dem, og «Nimrod». Er det noe Illuminati vil, så er det å skape frykt. Milde himmel, så mye de har fokusert på: kometer, dommedag og mye annet snacks. Hittil har det ikke akkurat vært store dommedagen. Niburu ,en hoax? Eller en «entitet»?

Snurr film:

http://www.youtube.com/watch?v=_aX6Ee9TnFw

Har disse guttarett, betyr det at Secharia har servert en aldri så liten hoax.

Så et annet spørsmål dukker opp. Hva i huleste skal da Mayakalenderen, eller «the Messiah» innebære? Spørsmålet forblir nok ubesvart. Den som har tålmod, får se. Det blir som små forventingsfulle barn, som venter på alle pakkene på julaften, det. De kommer til å bli litt skuffet, hvis det ikke…  Les mer »

Profilbildet til Omega
Medlem
3 år 3 måneder siden

Og snakker man om «sola», så skinner den, som en «stjerne»:
I denne artikkelen bables det om at Naza vil bygge et laserforsvar mot «truende himmellegemer»
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/08/19/vil-bygge-laserforsvar-mot-asteroider

Aner en aldri så liten hoax? Så praktisk, da gitt. Denne evinnelige sutringen fra Naza, som gjør at det er legitimt å suge skattebetalerne tomme for penger, slik at eliten kan……….bygge et gigantisk forsvars- anlegg mot en *invasjon*, og ikke asteroider? ??