Sider som Nyhetsspeilet gir oss som har blitt forstyrret og ikke lenger får sove, en unik mulighet til å diskutere alternativt stoff som massemedia vegrer seg for å røre.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Bevissthet
  02.11.2009 15:40   (Oppdatert 02.11.2009 22:05)

Nedbrytningen & oppvåkningen

Mytologien i det spirituelle som nå er vitenskapelig bevist, vår virkelighet satt på prøve. Bevissthet, impulser, våre drømmer, tanker, matrix. En lang søvn forstyrret av folk som Robert Temple som forfattet en bok om «Dogon tribe» fra Mali, den stammen som visstnok forlot Egypt og reiste til Mali i Afrika for å bevare en gammel hemmelighet om stjerne bildet Sirius og at vi ble besøkt av fiske lignende vesener som hadde delfiner som kjæledyr.

Robert Temple baserte sin bok på arbeidet noen franske antropologer gjorde på 1950 tallet, deres oppdagelser ble ikke bevist før på 1980 tallet; da vi i vesten hadde gode nok teleskoper til å se at tegningene Dogon (Dogstar/ Godstar) stammen tegnet for dem stemte og var meget nøyaktige. Dette vertifiserer selvfølgelig ikke at Egypt ble besøkt av fiskelignende vesener, men med all symbolismen rundt dette temaet så er det absolutt verdt å sjekke ut. Hieroglyfen for Gud i Egypt var en elektrisk stråle med noe som ligner veldig på det vi liker å kalle «UFO», under seg.

www.robert-temple.com

Et sitat fra Command Sgt. Major Bob Dean; «I have no toleration for lies, and since I came out of the closet so to speak, in 91, I have been speaking openly and bluntly about this subject and I want to say to you all, this is the greatest, most important subject in the history of the human race, because essentialy it is the story of the human race. Ladies and gentleman, good friends all of you, we are not alone, and we have never been alone. We have had an intimate inter-relationship with advanced extraterrestial intelligence from the beginning of our history.»

Absolutt verdt og få med seg, round-table-exo-politic-summit-summer of 2009

Videre ble søvnen vår forstyrret av oppdagelsene til Michael A. Cremo som forfattet boken «Forbidden Archeology» sammen med Richard L. Thompson; han skreiv om funn av eldgamle objekter som beviste at det må ha vært liv her på planeten før det vi vet, og har basert evolusjonsteorien på. Hans teori er at vi alle er bevissthet, og at vi har evolusjonert oss tilbake/ ned til denne materialistiske eksistens for og evt. lære noe om oss selv, eller som andre har sagt, for at vi har en oppgave her på jorda. Uansett om en føler det er en mening med livet eller ikke så husk dette; alle er like viktige i det lange løp, og ingenting er tilfedig.

www.mcremo.com

Her er en link til Rolf K. Myhres bok anmeldelse, Forbidden Archeology: The Hidden History of The Human Race;

Sider som Nyhetsspeilet gir oss som har blitt forstyrret og ikke lenger får sove, en unik mulighet til å diskutere alternativt stoff som massemedia vegrer seg for å røre. Det er ikke mange sider som nyhetsspeilet rundt om i verden, det er sikkert.

I Sverige har vi også en unik side: www.redicecreations.com …de inviterer lærde til å snakke om aktuelle tema fra fordunst tid til nær framtid, de har intervjuet folk som Jim Marrs, David Icke, David Wilcock til Rik Clay og andre bloggere/ researchere, jeg oppfordrer til å sjekke ut siden deres da det er meget lærerikt. De skiller seg fra typer som Alex Jones på væremåte og tabuer, de lar gjestene sine utfolde sine teorier å integrerer deretter. Selvfølgelig kommer jeg ikke utenom å måtte nevne Project Camelot som de fleste her allerede kjenner til; gjennom den norske politikeren som sendte dem et brev ang. 2012; som senere ble vertifisert her på nyhetsspeilet. I det siste har mange «insidere» kommet ut av skapet med informasjon som ikke bare er banebrytende, men som også bygger opp under tidligere avsløringer, da referer jeg til intervjuobjekter som Dr. Pete Peterson, Bob Dean, og «Henry Deacon» m.fl.

Camelot har med seg David Wilcock å intervjuer Dr. Pete Peterson:  Del 1(video)

Camelots nyeste intervju med Bob Dean som omhandler bl.a: «the coming of Niburu»

Her er første gang Arthur Newman aka Henry Deacon snakker til en forsamling, litt om D3 vitaminer, andre tips pluss litt om vaksiner.

Når søvnen først er forstyrret kan vi jo forsøke å finne vår egen sannhet, mange prøver og «cashe inn» på folks redsler når det gjelder 21-12-2012 kl 11:11 fenomenet. De snakker om dommedag og lager filmer deretter. Når denne datoen blir mer og mer mainstream blir den også mindre og mindre troverdig, min mening er at vi ikke trenger en dato, det som skjer det skjer og alt vi kan gjøre er å la det skje, samtidig som vi fokuserer på en positiv forandring og ikke minst lever å handler i nuet, morgendagen eksisterer ikke i nuet. En ende dato som ikke passer eliten like godt er 28. oktober, 2011; det gjør den mer troverdig, spesielt siden Dr. Johan Calleman som har studert maya kalenderne i flere år har kommet fram til denne datoen., jeg begynnte å gjøre litt research på arbeidet hans etter at jeg hadde sett flere av leksjonene til Ian Xel Lungold. Han fremhever derimot at elders i maya sivilisasjonen selv ikke nevner noen dato, så at vi befester oss ved en dato blir spekulativt. Når det er sagt så er numerologi på tallet 11 meget interessant i alt dette, jeg har fylt et par sider i mitt arbeid med informasjon om tallet 11 i forhold til hendelser (universelle/ sekulære) som solformørkelser/ sykluser, kriger/ terroristangrep og 2011 /2012 fenomenet.

Noen eksempel:

Datoen 21-12-2012: 2+1+1+2+2+1+2 = 11. Samt det at dette visstnok skal skje kl 11:11.

9/ 11: 9+1+1 = 11 …Filmen «Two Towers» kom ut, samt andre serier og filmer som også avslører ytterligere bevis for at noen visste om dette terroristangrepet på forhånd. De to tårnene som ble lagt i grus, så også ut som et stort 11 tall der de sto. «Subliminal 9/11 messages» kan være et søkeord med tanke på skjulte beskjeder og hint som kommer ut av hollywood, de Jesuittene som styrer det meste av aktiviteten i Hollywood har en merkelig trang til å fortelle oss hva de har tenkt å gjøre., på den måten blir vi kanskje ikke overrasket heller?

«New York City»; 11 bokstaver, og NYC er den ellevte staten. Tallet 11 går igjen om man plusser sammen passasjer nummer, fly nummer, navn til involverte som «George W. Bush» og «The Pentagon» osv osv. Afghanistan ble det erklært krig mot, tell over selv, nemlig, 11. Area koden for Iran/ Irak er 119. Togbomben i Madrid den 11. Mars 2004 hendte nøyaktig 911 dager etter selve 9/ 11. Hvis man legger sammen denne datoen får man: 1+1+3+2+4 = 11.

La oss heller ikke glemme at zionist angrepet som intraff den 11-09-2001 var 111 dager ut i kalender-året, og at det var 254 dager igjen av kalenderåret., 2+5+4 = 11.

Tilbake til tema; om 2011/ 12` er et skifte i bevissthet, forandring i leve stoff fra karbon til silisium, foton belte reaksjon; energi som skaper grobunn for en ny måte å se, oppleve, leve på., er noe av det jeg prøver å finne ut av og dette er bare noen av teoriene, sannheten kan kommes fram til når man stoler på seg selv samt begynner å se sammenhenger. Forfattere, skolerte og andre researchere som Gregg Braden, Johan Calleman, Terence McKenna, Carlos Barrios, David Wilcock, Janne E. Brandåstrø, Alfred Webre, med flere, går inn på dette. Personlig synes jeg alt fra kornsirkler, DNA, det holografiske univers til gamle profetier og nedtegnede dokumenter er meget spennende å få vite mer om, og jeg tror at disse temaene` samt kjærlighet; er viktig at vi lærer oss mer om, det er kunnskap som fører til visdom og hat fører oss ganske sikkert, ingen steder.

Her er flere videoer som omhandler 2012:

www.maya12-21-2012.com/videos.html

Her er David Wilcock under «awake and aware» konferansen project camelot holdt i LA for litt siden:

Samtidig er det viktig at vi vet om den andre siden av mynten, nemlig at det er en viss fare for at den «nye sekulære verdensordenen» får gjennomslag for sin agenda; det vil da også skje en endring i bevisstheten, men til det verre; f.eks en pille som gjør oss til biologiske roboter., dermed perfekte slaver for de kaldblodige «reptiliene» som styrer skuta. Vi har per idag mange agenter for denne agendaen, alt vi trenger å gjøre for og bli indoktrinert er og la reklame, musikkvideoer, hollywood-filmer og ikke minst det maskuline styre vår underbevissthet. Hvis vi på den andre siden er bevisst på at noen forsøker å styre, eller kontrollere oss gjennom symbolisme og andre metoder, så kan det ikke skade oss., I robot og I phone er da noe som ikke blir I, Lady Gaga og lykkepiller er da noe vi ikke lar oss påvirke av eller føler at vi trenger. Mer om denne «man as machine», robot-agendaen finner du i dokumentaren; «Architects of Control».

Eller som vist i disse videone fra youtube; The Industry part 1;

Her er en side Michael Tsarion har gjort tilgjengelig for å spre informasjon, dvd serien «Origins & Oracles» tar for seg det meste ang. fortid, og gamle profetier som omhandler fremtid., og gjør den ikke det, så er bøkene hans; «Atlantis: Alien Visitations & Genetic Manipulation», «Irish Origins of Civilisation» og «Astro-Theology & Sidereal Mythology» meget avslørende, og går inn på den skjulte hånd som har kontrollert menneskeheten gjennom tusener av år.

originsandoracles.com

Denne læringsprosessen flere av oss er inne i, fører til at vi lærer mer om oss selv; den Sveitsiske psykiateren Carl Gustav Jung, sa det at vi trenger å studere oss selv, vi vet veldig lite om oss selv, og at den eneste faren som eksisterer er det vi selv som skaper. Han mente at vi mennesker hadde veldig god greie på teknologi, men at når det kom til vår egen psyke så var vi på nivå med små barn i en lekegrind. Sigmund Freud trenger vi kanskje å sjekke ut mer om, det kan jo være en grunn for at det spekuleres i om Rothschild-agenter tok hans liv. Han kom tross alt med kontroversielle avsløringer vedrørende graven til Tutankhamon, og han døde et år etter han ga ut boken; «Moses and Monotheism». Jiddu Krishnamurti og kanskje også «New Age» guruen Eckhart Tolle kan lære oss noe om vårt indre, som igjen kan hjelpe oss å forstå hva faen det er som skjer i verden. Med all kranglingen på Internett over hvem som har rett, hvem som er desinfo agenter og om hvem som er new age; trenger vi å bli enige? Kan vi ikke bare tenke for oss selv, lære noe fra alles teorier men ikke følge noen. Bruke vår intuisjon til å finne vår sannhet istedenfor å følge andres sannheter?

Vel, først må man researche, man må gjennom noe negativt det er sikkert, det er en prosess og helt naturlig, men som alle store filosofer og lærere har sagt; sannheten skal sette deg fri. Det er da vi ikke lar våre funn og våre opplevelser ødelegge vårt syn på naturen, men lar de heller forsterke det positive ved den. Vi har som Mike Cechanowicz skriver «forlatt komfortsonen», og samtidig lært oss nok til å finne en balanse i livene våre. Vi mestrer det å gå dit bevisene fører oss, vi lar ikke frykt stå i veien, tanker om profitt og kontroll over andre er fraværende; vi får puste, vi kan gå rolig ned en gate med hundre utesteder, politibiler og fulle folk som ypper til bråk., vi observer, reagerer ikke på noe før vi har tatt en beslutning, stress og gamle urinstinkter er noe av fortiden som vi legger igjen, vi forsøkte det og forsterket det med et ego uten sidestykke men det funket ikke. Vi er nå mennesker i ett med naturen, null blokkeringer, ingen umuligheter og daglige synkronisiteter krydret med en ultra-frekvent bevissthet ladet med solenergi skråstrek stjernestøv. Ok, kanskje ikke helt der enda, men en vakker dag…

Jiddu Krishnumarti;

«Till the false is seen as false, truth is not.»

«We must call a spade a spade, but we are not accusing, we are merely revealing, we are not reacting, we are responding; and the response is always with knowledge. Lets shine the light that these secret society`s claim to adore, back on them, see how they like it.»

Gloria Steinem:

«The truth will set you free, but first it will piss you off.»

GD Star Rating
loading...

Om forfatter

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.


Forfatters nettsted: http://www.nyhetsspeilet.no/author/anders-troseth/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (6)Kommentarer

37 kommentarer

 1. Kjempe bra levert Anders! Takk for ditt bidrag her på nyhetsspeilet og for felleskapelsen.

  Dette med tallet 11 er spesielt, dette bare beviser hvor langt planene går tilbake.
  Husker jeg satt tidlig etter 9-11 og var forbløffet over hvordan Wingdingsformatet i microsoft Word avslørte «Flightnumber» til flyet som kræsjet i WTC. Dette er fortsatt mulig:

  You have to try this one!!! Did you know that a flight number from one of the planes that hit one of the two towers was Q33NY.

  In MS Word, type in that flight number, Q33NY. Enlarge the font size to 26 Change the font to Wingdings 1.

  ———–

  1. Open up a blank Word document.

  2. Type in Q33 NY in capitals (this is the flight number of the 1st plane to hit the WTC)

  3. Highlight it.

  4. Change the font size to 48.

  5. Change the actual font to wingdings (1).

  Dette med profetier er ganske spennende da Nostradamus også forutså at 2 tårn ville bli truffet av en ildkule i overherrens by. Er ikke helt sikker på hvordan sitatet gikk, men den stemte. Enten har noen fulgt profetiene og gjort dem levende, eller så kan faktisk noen mennesker se inn i framtiden. Ingen kan være sikre, men her er enda en oppfylt profeti:

  The Prophecy of St. Malachi nevnte at verden vil gå under når den siste paven blir født. Dette ble skrevet for flere hundre år siden. Den siste paven ville komme til verden under en solformørkelse, og dø under en solformørkelse. Etter denne paven, ville den neste være en «imposter» en falsk pave, en ond mann kall han «sheitan», «diablo» eller «djevelen».

  http://www.mgr.org/epconf051894.html

  St. Paul den andre ble faktisk født under en solformørkelse på 20tallet, og var gravlagt under solformørkelse. Profetiet er oppfylt, og den siste paven i mine øyner ser ut som djevelen selv.

  http://3.bp.blogspot.com/_sVfYYHr3cdo/SaIXb-r_ZkI/AAAAAAAABNY/j57L6tAhJ4s/s400/Pope_Ratzinger_handsign2-20-09.jpg

  noen som ser djevel tegnet?

  GD Star Rating
  loading...
  • Anders Troseth sier:

   Takk Armin :) sykt det «Q33 NY» greiene der, men samtidig så er det så mange synkronisiteter som gjør 9/11 spesielt, at man måtte ha forfattet en serie med bøker for å fått alt nedtegnet. No doubt.

   Hele historien til vatikanet er bygd på soltilbeding, og symbolismen i Vatican city har jo ingenting med Kristendom (som vi kjenner kristendom) å gjøre. Obelisks, Pinealglands, Lions, Astro-theological motifs and so on.

   All den visdom og kunnskap de på toppen av pyramiden har akkumelert, enten låst inne i et hvelv eller brent slik at vi vanlige folk bare får høre hva det er meningen at vi skal få høre, er det nå slutt på. Dette er tiden for avsløringer folkens!

   GD Star Rating
   loading...
 2. NightHawk sier:

  Det var litt av en tankevekker. Armin: Hvor er djevel-tegnet? Kan ikke se annet enn at han ser noe merkelig ut…

  GD Star Rating
  loading...
  • Det tegnet han gjør med fingrene er det samme tegnet som mange andre nwo/illuminati puppets bruker for å symbolisere djevelens horn.?
   Paven har også et nynazistisk opphav om jeg ikke husker feil, han ser ivertfhall veldig ond ut, samtidig som han er en del av Nwo agendaet. Han foreslo en verdens valutta for ikke så lenge siden, dvs en verdensregjering med andre ord. Federal Reserve i Usa motar hard medfart fra både republikanere og demokrater. Ben Bernake kan ikke vise hvor trillioner av dollar har forsvunnet, når han blir spørt svarer han enkelt og greit i beste mafia stil . «WE DONT KNOW».. Paven aner ikke hva han ber om når han vil at disse skal bli den nye verdens sentralbanken… huff…

   Sånn her vil det se ut for de som ikke orker å taste inn Flight number i wingdings:

   http://jordanmaxwell.com/articles/questions/images/occult_symbols_in_wingdings.gif

   Wtc attack good for jews?

   GD Star Rating
   loading...
   • ArneLo sier:

    Good for the Jews? Tja kanskje ikke. Men hva zionistene synes om 911 har en av sjefspsykopatene, Netanyahu, selv uttalt:
    Report: Netanyahu says 9/11 terror attacks good for Israel
    «We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers and Pentagon, and the American struggle in Iraq,»

    Og
    «On the day of the 9/11 attacks, former Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu was asked what the attack would mean for US-Israeli relations. His quick reply was: “It’s very good….Well, it’s not good, but it will generate immediate sympathy (for Israel).” New York Times 12th September 2001 page A22

    GD Star Rating
    loading...
   • blobb sier:

    Djevelens tegn….hehe. Faktisk så betyr vel «horned hand» det stikk motsatte. Tegnet kommer fra italiensk kultur og brukes for å avvise det onde! Tegnet ble popularisert gjennom metalikonet DIo. Selv snappet han det opp fra bestemora si.

    sitat Dio fra http://boingboing.net/2008/02/11/history-of-the-evil.html :
    «“It was symbol that I thought was reflective of what that band was supposed to be all about. It’s not the devil’s sign like we’re here with the devil. It’s an Italian thing I got from my Grandmother called the Malocchio. It’s to ward off the Evil Eye”»

    sitat http://www.amazon.com/review/R2E7KR3NM0H2ZG :
    «Dio popularized the «evil eye» gestures of fore finger and pinky finger, using both hands with arms out-stretched in a sort of «salute» or «salutation» (valediction), at all his concerts once he became exclusive «Dio.» Yet this should never be construed as any kind of form of «devil worship» or Satanic symbol, per se. On the contrary, Dio is quoted as saying he learned to make this hand «signal» from his grand mother born in southern Italy, where «the evil eye» was a standard trope TO WARD AWAY ALL EVIL! So those who associate Dio with «Satanic Rock,» perhaps – should take a deeper listen I think.»

    Og et bilde av Dio i kjent positur: http://z.about.com/d/movies/1/0/e/3/O/tenaciousprem27.jpg

    GD Star Rating
    loading...
    • Anders Troseth sier:

     Ikke at dette har så mye relevans iforhold til artikkelen, men dette er hvertfall litt om «baphomet handsignals»:

     Texe Marrs’ book Codex Magica contains dozens of pictures of members of the elite flashing similar hand signals on the cover of magazines and newspapers. Texe explains the significance of the signal in the article below:

     Three versions of the “El Diablo,” the sign of Satan, the horned god. The hand sign at right is also the deaf’s gesture, or signing, for “I love you,” a fact which has many people confused.
     Also called Il Cornuto and Diabolicus, the employment by the elite of the hand sign of the horned devil can actually be tracked all the way back to Babylon. On the great wall of Babylon, adjacent to Ishtar’s Gate, was a mosaic image of a horned bull, representing the sun god. The horns were symbolic of the Babylonian god’s power over the hearts of men.

     Later, in Imperial Rome, Caesar’s military legions and millions of common people worshipped the sun god, Mithras. Mithraic initiates were baptized in the blood of a horned bull, slain and sacrificed by temple priests.

     The Knights Templar, predecessor to today Scottish Rite Freemasons, worshiped the grotesque horned goat god, Baphomet. It is believed that many Illuminists continue to sacrifice to this unspeakable deity to this very day.

     Reportedly, the Illuminati take great delight in seeing the masses adopt their ancient symbol of satanic worship on such a vast scale. How easy it has been for the elite to persuade the stupid and gullible to enter into satanic bondage. In giving the El Diablo, that is exactly the message the giver is signalling the devil: “I’m yours forever, Satan, heart and soul I’m yours!”
     I Love You, Devil?

     The “El Diablo” hand sign often is con-fused with the deaf’s signing of the phrase, “I love you.” While at first this appears an odd resemblance, we register an “ahh, I get it!” emotion when we discover that the person who invented, or created, the hand sign system for the deaf, Helen Keller, was herself an occultist and Theosophist. Did Keller purposely design the deaf’s “I love you” sign to be such a remarkable imitation of the classic sign of Satan? Was Keller saying, basically, “I love you, Devil?”

     Then, we have the confusion of the El Diablo hand sign with the University of Texas “hook ‘em horns” sign. Texas’ mascot is the longhorn cow and it is only natural that the horns sign be employed by the student body, alumni, and fans of that great institution.

     When Jenna Bush, the daughter of President George W. Bush, gave the horns sign at the 2004 presidential inauguration, it shocked the world. Most viewers of international TV did not know that Jenna is a recent graduate of the University of Texas. However, at that same inaugural gala, the President also was photographed giving the sign, and so was the other Bush daughter. Not only that, but the First Lady, Laura, and even the President’s mother, Barbara Bush, got into the mix. They, too, were seen giving the sign.
     However, the inauguration of President George W. Bush was not the first which had featured the giving of the El Diablo sign. President Bill Clinton also did it at his first inaugural, and, in Codex Magica, you’ll see a shocking example of the El Diablo sign of Satan given at the inauguration of George Washington, our nation’s very first President!

     High priest of the Church of Satan, Anton LaVey, was honored upon his death in this article in the San Francisco Chronicle;

     http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/1997/11/08/MN21202.DTL

     In the picture, LaVey is giving the “El Diablo” hand sign while, on the wall, is the “Baphomet” version of the satanic pentagram star. Was it mere coincidence that on the very day that this wicked satanist died in California, across the sea, in England, Illuminati chief Lord Edmond de Rothschild also passed away?

     GD Star Rating
     loading...
  • Otto sier:

   En annen innfallsvinkel til temaet, World System and the Illuminati http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4175 , Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=201#M4166 .

   GD Star Rating
   loading...
 3. ArneLo sier:

  Mye bra her.

  Men jeg synes det er rart at alle researchere av illusjonen ikke nevner Sign of the Times (sott.net) sin yppelige nyhetsportal og eksperimenteringen med superluminal kommunikasjon(kanalisering) som er gjort i «the cassiopaen experiment» som er par excellence i esoterisk henseelser. Denne gjengen etterstreber objektivitet og sannhet. Blant annet er den annerkjente teoretiske fysikeren Arkadiusz Jadczyk er en av deltagerne. Sjekk også ut hans kone Laura Knight-Jadczyk´s «The secret History of the World», en tour de force i vår historie. Og med en mengde kilder. Hypotesene hennes er mildest sagt fasinerende.

  Et annet godt sted å begynner er hennes «The Wave» og Adventures with Cassiopaea. Disse ligger gratis på nettet.

  Deres verdensforstålelse oppsummerer de med matematiker og filosof Kurt Gödel´s ord:
  1. The world is rational.
  2. Human reason can, in principle, be developed more highly (through certain techniques).
  3. There are systematic methods for the solution of all problems (also art, etc.).
  4. There are other worlds and rational beings of a different and higher kind.
  5. The world in which we live is not the only one in which we shall live or have lived.
  6. There is incomparably more knowable a priori than is currently known.
  7. The development of human thought since the Renaissance is thoroughly intelligible (durchaus einsichtige).
  8. Reason in mankind will be developed in every direction.
  9. Formal rights comprise a real science.
  10. Materialism is false.
  11. The higher beings are connected to the others by analogy, not by composition.
  12. Concepts have an objective existence.
  13. There is a scientific (exact) philosophy and theology, which deals with concepts of the highest abstractness; and this is also most highly fruitful for science.
  14. Religions are, for the most part, bad but religion is not

  GD Star Rating
  loading...
  • Jan Aage sier:

   Cassiopaea har veldig mye bra. Jeg kom tilfeldig over forum der for en tid tilbake. det var forfriskende å lese materialet til flere der inne. Sjeldent å finne så mye talentfulle forfattere/bloggere på et åpent forum.

   GD Star Rating
   loading...
 4. Ursus sier:

  Appropo zionister: sjekk ut disse bildene knytta til «London 2012»:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1224164/London-marks-1-000-days-2012-Olympics-capturing-images-Portrait-Gallery-project.html

  Interessant å lese kommentarene til artikkelen:

  «Why arent the people objecting to all this absurd ZION references when its the Olympics in LONDON???? Bizarre pictures and esoteric references are simply the elite once again having their sinister hand in everything. People deserve the leaders they vote for…so best to wake up before its too late people…»

  Mer om storyen:

  http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=89321

  GD Star Rating
  loading...
 5. Hellwege sier:

  As Sony’s forthcoming 2012 film approaches its release this month, we are seeing two significant growing trends. The first is a strong resurgence of interest in 2012 and Wormwood, and the second is the response.

  Corporate media which have largely ignored or dismissed the topics altogether are now parroting one side of the story. The result is that they’re giving debunkers a free hand to mock, humiliate and belittle the honest concerns and interests of honest people.

  Also , the spelling above in the article “Niburu.” is wrong. If you Google the spelling, you’ll see that it is principally used by debunkers, cynics and cranks who mostly use ad hominem attacks and ruthless mockery to further their positions.

  However, if you Google the proper spelling “Nibiru” you will find sites such as sitchin.com, the official web site of Zecharia Sitchin. The proper spelling, “Nibiru” was first introduced to the public in his book, Twelfth Planet. Originally published in 1976, this book is published around the world and is still a best seller to this day. I also recommend Andy Loyd, Dark Star, The Planet X Evidence, and also Dr. Jaysen Q. Rand The Return of Planet-X, Wormwood.

  What we are really talking about here is actually the Wormwood Star, Wich is mentioned in the Book of Revelation. This is a big puzzle for most people, you just have to connect the dots. And when you do, you will be amazed.

  Now alittle of topic…

  I have not been following the chemtrails issue as closely as some of the other researchers in this forum. After some more thinking, the chances that such spraying efforts would be hiding Wormwood as i have mentioned now at the end of October or in early November is highly unlikely since Wormwood would be behind the Sun anyway and therefore not visible for most of the world. But it could be a test purpose. There could be a number of reasons for them including: 1.) the need to experiment on aerosol vector agents for human extermination models via induced lung disease, 2.) testing the effects of inhaled nano particles for pulmonary inhalant studies… internal transfer vector of selected chemical, carbon and metallic systemic uptake in the human body, 3.) reflective cover for covert operations that the US does not want other governments knowing about from their spy satellites, 4.) global warming issues, 5.) global cooling issues, 6.) H.A.R.P. related issues both for our government and as a shield from foreign government HARP type attacks, 7.) satellite instrument calibration experiments, 8.) some other experiment too secret to discuss… like making the sky inhospitable to one or more alien races that we do not want to see here… i.e. … “smoking them out of their holes” or preventing their anti-gravity systems from working correctly… i.e. … denying them easy access to our airspace… In other words there could be a lot of potential reasons. So which one is the real reason… if any of the above happen to be one of them? What if there is another reason… one that I did not mention? How would you know?

  The main challenge with chemtrails is the issue of division/schism between official pronouncements and behind the scenes behavior. In the case of chem. Trails there are no official pronouncements to work with. They just start spraying one day and you need to arrange to not be outside when that junk is falling down on your neighborhood. Where Wormwood is concerned they tell you to go look at Orion near RA 6 because of the missing starpanel in Googlesky and Microsoft world wide telescope. Wormwood is coming in on the opposite side of the solar system on Right Ascension 18.

  People are pointed in the wrong direction and they are following a piece of DISinformation that was actually started by NASA and JPL many long years ago. It was done deliberately to point the public in the wrong direction. It worked on a lot of people who buy the government line. But in the end, it was a lie. Wormwood has been perturbing the orbits of the planets out on the extended line of Earth’s Summer Solstice… i.e. … the summer stars… between Sagittarius and Scorpius… Right Ascension 18 Hrs. The constellation Orion is one of the winter constellations and the right armpit star of Orion sits within 5 minutes of Right Ascension 6 Hrs. … the Winter Solstice stars… i.e. … 180 degrees from the correct inbound direction. Wormwood will go OUT on that line… Right Ascension 6 Hrs. but it will come inbound on Right Ascension 18 Hrs. Those patches covering part of the Orion sky area are just to add confusion to the issue for people who still believe the government lie. Google and Microsoft have to lie to you because the government makes them do it. So don’t get sucked into it. There is nothing under the Orion patch worth seeing.

  I think the people at Yowusa.com do the best they can to analyze the Wormwood possibilities for potential prediction scenarios. But they start with bad assumptions and end up falling into a crude trap set by NASA and JPL a long time ago. Blowing the lid off the misdirection that NASA and JPL had perpetrated took some doing but I found out that you have to follow the correct clues to get the correct orientation on the Wormwood issues. If you get distracted by these sideline disinformation moves then the government types have neutralized you with a lie. The reason they do it? Lies are cheap and easy to fabricate but they are effective and they get people to do what they want them to with very little effort on the part of the government. It usually isn’t until things unfold another way that people realize how they have been had.

  There is a reason why NASA stands for Never A Straight Answer. Where Wormwood is concerned, they are trying to keep a lid on things as long as possible. And from the government’s point of view it is understandable. About 50% of the people in the United States work for small businesses. In the typical small business the only one making the big bucks is the owner… and maybe the owner’s family. The wealthier owners of small and medium businesses can quit any time and just call it a day. If they did, half the nation would be unemployed in less than a week. It would mostly paralyze the economy within one month and would snarl the banking system so badly that the nation would just go into economic seizures. It would be quick and it would be brutal. NASA and JPL lied because the government very badly needs people to keep working as long as possible. There is not enough tax money to build shelters for everyone and save everyone when the Wormwood shit hits the reality fan and starts to sPlaTteR royally. There might be enough capacity to save some of the government, financial and other connected elites but not everybody. So they are doing what they can for the ones that they think they can save and they have to let everyone else die… if necessary. It sucks. But there it is. So don’t get distracted by the lie because the gov. types will lead a lot of victims down the primrose path as long as people are willing to follow the NASA and JPL generated lie. Microsoft and Google will participate or their CEO’s will be murdered. It is just that simple.

  The bare ass truth? è Wormwood is coming inbound from the other direction… 180 degrees in the other direction. ç

  That fake patch on Orion is for suckers and the gov. types will play the sucker game as long as possible. They have to. But they play a different game for themselves.

  Besides, your hope is not to rest on Big Government and its lies. Your hope is to rest securely on the word of God and the Word of God. The Lord is the only one who can keep you safe. He will not allow His Church to suffer through the Tribulation judgments. The Christian Church is His Bride… the object of His affection. And Jesus Christ is not a wife beater. But the wrath of God will absolutely fall on the unbelieving world. They will indeed be trapped. And there will be very few survivors when Wormwood cranks up the judgment part of its activities.

  So the question concerning the news is that there is good news and bad news… depending on which part of the news you want to pay the most attention to. But I would recommend that you not follow the government lies any more. Get informed and get clear headed so that you can do some clear thinking.

  They tell you there is no Wormwood and not to worry while they dig complex bunker systems for themselves… at great tax payer expense. So you have a difference between what is said and what is being done. In that case you have a countermanding behavior to watch that gives you the clue you need… i.e. … you don’t need to prepare but they do. You don’t have to worried but they are. You don’t have to have a bunker to protect you from an incineration event but they seem to need those bunkers. So the disconnect between what is said and what is being done tells you something about their false pronouncements. But with chem. Trails you don’t have any opposing behavior to work with that will allow you to deal with a false pronouncement. You don’t have a false pronouncement to work with. So how can you catch them lying to you if they don’t say anything… they just start spraying?

  I don’t know if the sunrise and sunset timing tells you anything definitive in terms of reasons for chem. Trail spraying. Each underlying reason can be chained backwards to an excuse for such spraying schedules but the problem is the reason for doing it in the first place.

  When Wormwood finally makes its physical presence known… i.e. … it becomes visible… it will take up 20% of the night sky. How will government hide that from people? It cannot be hidden at that point. But then the destruction will be raining down on people and it will be too late… and the gov. types will be heading into their protective bunkers so they can be safe… while everyone else up on the surface burns to death.

  Don’t forget, there is the very distinct possibility that Wormwood will hit us with another warning shot this coming December… roughly about Christmas time. It will be violent. It will be definitive. It will have the stuff we read from The Revelation… the whole list. And it will be very hard for people to ignore. So Wormwood is sending messages that no amount of chem. Trail spraying can alter in any way. And Wormwood will announce its presence in clear and unmistakable terms. Don’t worry… Wormwood can take care of itself. It doesn’t need any help from government. When Wormwood “makes the scene”, no amount of chem. Trail spraying will make any difference whatsoever. All such spraying will become irrelevant.

  I wish I had better answers for you but this is about all I can tell you on these issues. Once again, stay connected with our risen Lord. He is coming to collect His Church. The Wormwood judgments will be falling on the unbelieving people and nations. The only thing you really have to worry about is your relationship to Him. That’s what counts in the final analysis.

  GD Star Rating
  loading...
  • ArneLo sier:

   Sitchin proposed that a «10th Planet» caroms through the inner solar system. Scientific evidence does not support a body the size he suggests, entering into the inner solar system. However, science can support a cluster of comets spread out in space that returns at 3,600 year intervals.
   Has Nibiru/Planet X Been Sighted?

   GD Star Rating
   loading...
   • Hans Gaarder sier:

    Ifølge mine kilder kommer Planet X / Niburu ikke. Dette er bare en vandrehistorie satt ut av Vatikanet for å villede massenes oppmerksomhet ved å skape forvirrende frykt før et viktig skifte i menneskehetens historie.

    Jeg ser at det er er kommet opp giga-plakater med reklame for den nye katastrofefilmen med navn «2012» med premiere 13.11.2009. Legger derfor ut Nibiru-debunked-informasjonen nå i forkant av filmpremieren.

    Vi skal ikke se bort fra at 2012-frykt vil kunne erstatte eller forsterke den mediaskapte svineinfluensa-frykten som ser ut til å råde hos det brede publikum («Ingen av de jeg kjenner kjenner noen som er smitta, men det er vel kanskje greiest å ta den sprøyta for liksom å bli ferdig med alt maset…»)

    Så hvis noen kommer på den lyse idéen om «hva med å sjekke med info på Nyhetsspeilet» før frykt-tåka nok engang legger seg mellom ørene så vil de kunne finne oppklarende informasjon her (riktignok godt bortgjemt i kommentarfeltet).

    Forøvrig er det minst to 2012-eksperter i Nyhetsspeilets redaksjon, Frank (se f.eks. http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/profetier-for-2012/). Denne artikkelen innledes med at:
    «Mayakalenderen går inn i den sjette og siste galaktiske natten den 7. november 2009.» (Dette skjer mao. før premieren på 2012 – de kommende ukene vil begivenhetene sannelig inntreffe i rask rekkefølge !)

    Ifølge Mike vil selve jordkloden «ascendere» til 4. densitet, hvilket kan gjøre det vanskelig for personer med negativ energi og negative intensjoner å følge med i svingene. Så nå blir det bare å fylle våre sinn og hjerter med glede og kjærlighet, som vi kanskje også kan tenke på å sende litt av til THEY. Som kjent er lys det eneste som ekte TROLL ikke tåler, og ennå er dette vel ikke blitt testet ut helt på troll som Rockefeller, Kissinger, Den Hvite Paven og Den Sorte Paven… Lykkes vi å heve våre vibrasjoner vil ascension-løftet kunne manifestere seg hos noen hver av oss til en jord som vil bli så uendelig mye mer harmonisk – og spirituell.

    For de som tenker på muligheten for at det kanskje bare finnes en smal sti å følge for å komme seg gjennom «oppstigningens nåløye» hvor hovedfokuset vil være å fokusere på sin egen åndelige utvikling nå fremover, kan JAH (A.J. Hill) sin bok «The way home or face the fire» være et bra sted å begynne.

    «The way home…» ligger fritt tilgjengelig på nettet her:
    http://jahtruth.net/wayintro.htm Noen tastetrykk kan være nok for å gjøre seg opp en formening om hvor bokstavelig tittelen bør tolkes.

    GD Star Rating
    loading...
    • Anders Troseth sier:

     Jeg la vel ut en link i artikkelen som kan kobles opp imot Nibiru, i det intervjuet sier Dean at den ene kontakten hans (Jesuitt-astronom) er en insider fra vatikanet. Så det du sier kan til en viss grad stemme., men at historien om Nibiru er en vandrehistorie satt ut av vatikanet har jeg vanskelig for å tro, denne historien er jo tross alt gamlere enn vatikanet. Men bra du sier dette, det er altfor mange visjoner om frykt i forhold til 2012 temaet.

     Ellers er jeg enig i det du sier her. Frykt og hat er noe av det vi kjemper imot, og hollywood, vatikanet m.fl er jo ikke akkurat kjent for å spre så mye annet.

     GD Star Rating
     loading...
    • smurfen sier:

     Kjempe bra Artikkel Andres :)
     Enig med deg der at en skal ikke avskive en planet x, er for mange gamle profetier og historier som støtter det, og Polskift og Mega solstorm som også er i samme profetiene og historiene vet vi 100% kommer, en Planet x trenger ikke være noe mer en at en stor komet eller noe paserer nær jorden …
     Selv har jeg alltid vært facinert av Nostradamus og var vel en av dem aller første bøkene jeg leste da jeg var bitteliten. her er 3 kjempe bra snutter om the last book of Nostradamus (1,2,3 i samme serie på History Channel)

     http://www.youtube.com/watch?v=jF0CHi1RXX0

     Det om at jorden skal opp i 4 densinitet er og meget troverdigt og lurer du på om du er en vandrer som skal hjelpe til med overgangen så finner du det ut her :)

     http://67.199.95.131/CrimsonCircle/Innhold/Diverse/ShaumbraSymptomene.html

     Lurer du på hvorfor det forskes så lite på alternativ energi så er det nok for at det snart er 100 år siden at Nikola Tessla beviste at en trenger ikke kraftverk, olje eller kabler ved bruk av gravitasjonsenergi-omformer som bruker jorden som en gigantisk generator

     http://www.adressa.no/forbruker/bil/article1298684.ece

     Lurer du på merklige himmelfenomener så er selv media begynte og skrive om HAARP som en årsak.
     EISCAT (European Incoherent SCATter) er en vitenskapelig organisasjon som driver tre radaranlegg fordelt på fire stasjoner, tre i nordlige Skandinavia og én på Svalbard.
     Anleggene ligger i Tromsø (Norge), i Kiruna (Sverige), i Sodankylä (Finland), og utenfor Longyearbyen på Svalbard.

     http://www.nettavisen.no/innenriks/article2746622.ece

     Trodde du at Dollar og det globale pengesytemet fortsatt var levedyktigt så kan DR Doom (professor Nouriel Roubini ) avkrefte det siden han til dags dato enda ikke har hatt feil.

     http://e24.no/makro-og-politikk/article3352707.ece

     GD Star Rating
     loading...
 6. Anders Troseth sier:

  Jeg besøker artikkelen min for ca. ellevte gang etter og ha fulgt en del linker som dere har postet i kommentarfeltet. Ser den har 1011 visninger, mobilklokken min er 01:01 og viser følgende dato: 3/11-2009. 3 er vel desimalen til 11 i binary eller omvendt, og 2009 er jo nok et 11 tall hvis man vil ha det til og være det.

  Og: Dette er det 11 innlegget 😉

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?