Du leser nå
Lungepest-epidemi i Ukraina bortforklares

7 minutter lesetidLungepest-epidemi i Ukraina bortforklares

Lungepest-epidemien som har brutt ut i november 2009 i Ukraina bortforklares offisielt som svineinfluensa av myndighetene og WHO.

Myndighetene og WHO uttaler offisielt at det er brutt ut en alvorlig epidemi av svineinfluensa i Ukraina. Dette på tross av at legene med 100% sikkerhet har diagnostisert epidemien til å være lungepest.

Epidemi og militær unntakstilstand

1. november. Nyhetsbyrået Kavkaz Center legger ut en dramatisk web-rapport om epidemisk utbrudd i Ukraina. I løpet av 24 timer skal 12 personer ha dødd og 37.000 blitt smittet av en infeksiøs lungesykdom. Mens myndighetene hevder at dette er svineinfluensa, er frittalende leger og mange i befolkningen overbevist om at landet har blitt rammet av lungepest.

2. november. Kavkaz Center følger opp med ny web-rapport basert på informasjon fra det ukrainske nyhetsbyrået Fraza. Her hevdes det med 100 % sikkerhet at det er lungepest som har brutt ut. Sykehuspersonell går i beskyttelsesklær mot pest, og ingen får lov til å besøke pasientene. En overlege sender ut en pressemelding for å avsanne rykter om at lungepest har brutt ut i landet. Svineinfluensaen skal være skyld i alt, visstnok en ny og farlig mutasjon. Skolene over hele landet stenges; det foreslås at nattklubber og kinoer også skal stenges.

Da Ukraina skal holde nytt presidentvalg i januar 2010, betrakter de politiske lederne denne epidemien som en gylden anledning til vinne folkets gunst ved å vise handlingskraft. Statsminister Yulia Tymoshenko møter personlig opp ved flyplassen ved Kiev for å motta en last med antivirusmidler. Hennes fremste rival, president Viktor Yushchenko, tilkaller assistanse fra NATO, EU-kommisjonen, USA, Russland og andre stater.

5. november. President Yushchenko erklærer militær unntakstilstand og tvangs­vaksinering av befolkningen. Det nasjonale sikkerhets- og forsvarsråd overtar midlertidig styringen av landet.

6. november. YouTube-snutter (som denne) hevder at det hemmelige politiet arresterer bloggere som kommer med informasjon som er i konflikt med den offisielle linjen at dette er et utbrudd av svineinfluensa.

7. november. PreventDisease.com informerer i sin web-rapport at WHO holder tilbake informasjon om gensekvensene i den skyldige mikroben.

9. november. De offisielle tallene er (kilde):

  • Antall infiserte:                         969.247
  • Antall sykehusinnlagte:             48.972
  • Antall døde:                                   155

Ifølge ryktene kan antall døde være hundre ganger høyere.

 

ZetaTalk: en kontroversiell alternativ nyhetskilde

Ifølge ZetaTalk nyhetsbrev 8. november 2009 er det lungepest som har brutt ut i Ukraina. De nasjonale helsemyndigheter og WHO (Verdens helseorganisasjon) er klar over dette, men skal ha blitt enige om å holde dette faktum skjult for almenheten ved å gi svineinfluensa skylden. ZetaTalk, som aldri er tilbakeholden når det gjelder å avsløre NWO-konspirasjoner, hevder at det ikke ligger en NWO-konspirasjon bak dette utbruddet av pest. Pesten skal ha oppstått på helt naturligvis vis, ved at infiserte (og uinfiserte) rotter invaderer hus når vinteren setter inn. Huseierne responderer på invasjonen ved å sette ut rottefeller, og kommer i direkte kontakt med rotten når de fjerner den fra fellen. Hvis personen da pga. forkjølelse eller influensa f.eks. trekker opp et lommetørkle for å pusse nesen, kan parasittene på den infiserte rotten inhaleres og komme ned i lungene.

Selv om pesten har oppstått på naturlig vis, foreligger altså en konspirasjon mellom helsemyndighetene og WHO om å holde hemmelig for almenheten at dette er lungepest og ved å gi svineinfluensa skylden. Denne konspirasjonen kan koste svært mange liv ved at befolkningen ikke advares mot de reelle smittekilder, og ved at ikke-virksomme preventive tiltak settes inn. Fremfor å fortelle folket hvordan de skal unngå å bli smittet, og hva de skal gjøre når de har blitt smittet, oppfordres folk i stedet til å løpe av sted til legen for å få en vaksinesprøyte mot svineinfluensaen. Svineinfluensaen er så ekstrem mild at forekomsten av dødsfall både globalt og nasjonalt ennå ligger på bare 1-2 % av den årlige forekomsten av dødsfall av sesonginfluensaen. Dette gjelder også Norge med sine 16 dødsfall pr. 8. november 2009, mens sesonginfluensaen gjennomsnittlig tar livet av 1000 nordmenn pr. år (FHI). ZetaTalks avslørende bidrag når det gjelder svineinfluensaen og fugleinfluensaen har blitt omtalt i min artikkel Svineinfluensaen: en kronologi (oppdatert den 9. november 2009).

Leger som er ofre for helsemyndighetenes desinformasjon, og som derfor tror at deres pasienter er smittet av svineinfluensaviruset fremfor av lungepestbakterien, vil behandle deres pasienter med antivirusmidler fremfor med antibiotika. Lungepest må behandles med antibiotika innen to dager etter symptomutbrudd, eller dør pasienten.

 

Bakterien Yersinia pestis gir byllepest og lungepest

Th. Kittelsen: ”Pesta farer landet rundt” (1904)

Th. Kittelsen: ”Pesta farer landet rundt” (1904)

Alt etter hvordan bakterien Yersinia pestis kommer inn i kroppen, resulterer den i byllepest og/eller lungepest. Hvis den samler seg i lymfekjertlene, forårsaker den dannelse av svulne områder, kalt byller. Etter hvert som bakterien formerer seg, dannes nye byller i andre lymfe­kjertler, og bakterier vil til slutt gå ut i blodet og forårsake en generell blodforgiftning. Mange små blødninger skaper mørke flekker i huden, derav navnet Svartedauden. Hvis den infiserte ikke får behandling før bakteriene begynner å formere seg i lymfene, vil pestsymptomene inntre: ekstreme smerter i lymfene, stivhet, sjokk, delirium. Døden vil normalt inntreffe etter 3-5 dager. Svarte­dauden rammet Europa i årene 1347-51, og er en av de verste pandemier i historien. Minst halvparten av befolkningen i Norge, og kanskje så mye som 60 prosent av befolkningen i Europa døde, dvs. 50 av 80 millioner.

Lungepest forekommer når bakterien enten inhaleres direkte, eller når bakterien når lungene via byllepest. Lungepest smitter raskere og lettere; symptomer oppstår ikke før sykdommen er relativt langt framskreden. Symptomene er store mengder blodig slim og væske som hostes opp. Ubehandlede pasienter overlever sjelden mer enn to dager.

Fra Wiki-artikkelen Pest: ”Pesten overføres av en rekke insekter som normalt er parasitter hos gnagere, og som søker nye verter når de opprinnelige vertene dør. Det viktigste av disse parasittinsektene er rotteloppa, Xenopsylla cheopsis, som er parasitt på brunrotta og andre smågnagere. Loppa får i seg bakterien gjennom å suge blod av ei infisert rotte, og loppa gir smitten videre hvis den skifter vert og suger blod av et friskt dyr. Når rottene begynner å dø, søker parasitten nye verter; mennesker og andre dyr”.

Ca. 300 ulike gnagere og 20-30 ulike loppearter kan spre pest, men bare et lite antall av disse kan overføre sykdommen til mennesker. Pest forekommer fortsatt i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Årlig smittes over 2000 mennesker av pest hvorav 10 % dør, de fleste på Madagaskar og i Kongo. I august 2009 var det utbrudd av lungepest i byen Ziketan i det nordvestlige Kina. Myndighetene handlet raskt og satte hele byen i karantene (kilde).

 

WHO og media i stadig dypere tillitskrise

WHOs håndtering i 2009 av svineinfluensaen og nå av lungepesten avslører klart at deres høyeste prioritering ikke er folkets beste, men å beholde et tett samarbeid med ”den medisinske mafiaen” og de politiske myndigheter. Dette innebærer at WHO aldri kommer med ”ufine” avsløringer, selv ikke når epidemier bryter ut der WHO kan redde tusenvis av menneskeliv ved en enkel pressemelding om hva som virkelig foregår! Tausheten fra de norske media bekrefter på ny at de duger til lite annet enn å klikke på ”kopiér” og ”lim inn” av innhold de finner i andre Establishment-styrte media.

 

Web-kilder:

* Rolf Kenneth Myhre: Svineinfluensaen: en kronologi (Nyhetsspeilet).
* ZetaTalk Newsletter 8. november 2009.
* Wiki-artikkel: Pest.
* FHI om pest.

Rolf Kenneths helseside

Hold deg oppdatert:

* Global Research.ca: Russia and FSU.
* Jeff Rense web-base.
* KavkazCenter.com.    Skriv ordet plague i søkefeltet oppe til høyre.

 

*****************************************************************

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
100%
Om forfatter
Rolf Kenneth Myhre
Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

Kommentarer

33 kommentarer på "Lungepest-epidemi i Ukraina bortforklares"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste