Folket
Du leser nå
Hjelpeorganisasjoner i søkelyset
Skrevet av
Anders Troseth20. 11. 2009
mayajente
8328 5318 46

Hjelpeorganisasjoner i søkelyset

Av Anders Troseth20. 11. 2009
Hjelpeorganisasjoner mottar milliarder, mens det dør et barn hvert femte sekund av sult.

Hjelpeorganisasjoner, hvem hjelper de egentlig?

Store deler av det Norske folk satte godviljen til, eller tv-en på? Og åpnet sine hjerter «inspirert» av sekulære stjerner til å donere penger til en korrupt organisasjon., jeg snakker selvfølgelig om tv-aksjonen vi nylig holdt for CARE.

Gjennomsyret av bedrifters interesser

Når noen starter en hjelpeorganisasjon er ofte intensjonen god. Når organisasjonen vokser så vil derimot noen representanter for den skjulte kontrolleliten (som ikke lenger er så skjult) blande seg inn. Det gjør de ved å legge for eksempel 20 millioner dollar på bordet og sier: dette er en gave, dere får støtte av oss hvis vi får en person inn i styret deres. Etter noen år og noen pengegaver senere vil organisasjonen se ut som CARE; gjennomsyret av økonomer, depopulasjonsagenter, markedsføringseksperter og advokater.

Det blir litt kjedelig å snakke om det norske styret for ”CARE” siden vi er så små, så det jeg fant ut angående norske forhold kan jeg summere opp med noen få ord: Generalsekretær Marte Gerhardsen; datter av Rune som er sønn av Einar Gerhardsen; en AP familie til det fulle, har seg i mellom presidentskap/senior rådgivning/sittet i styrer samt Marte selv som blant annet har sittet 8 år i UD. For de som vil vite hvor korrupt UD er, se Synnøve Fjellbakk Taftø-saken. Det norske styret er dessverre fullt av næringslivstentakler som du kan se her:

Arne Cartridge – styreleder
Konserndirektør, Yara International ASA

Gina Lund – nestleder
Avdelingsdirektør, Arbeids- og inkluderingsdepartementet

Turid Nyeggen – styremedlem
Markedsdirektør, Thon Hotels

Steinar Sørlie – styremedlem
Administrerende direktør, stiftelsen Norsk Luftambulanse

Lise Lindbäck – styremedlem
Investeringssjef, Vital Forsikring ASA

Johan Stålhammar – styremedlem
Markedsdirektør, Rema 1000

Ann Helen Aarø – styremedlem
Advokat, Advokatfirmaet Hestenes og Dramer & Co.

Grete Benjaminsen – ansattes representant i Styret
Programkoordinator, CARE

PS: Arbeiderpartiet donerte 35 millioner til ”CARE” under årets TV-aksjon.

CARE internasjonalt like ille

President og CEO Helen D. Gayle i det internasjonale styret for CARE har jobbet som AIDS-koordinator og sjef for HIV/AIDS-avdelingen for USAs Byrå for Internasjonal Utvikling. Hun har også fungert som helsekonsulent for internasjonale byråer som Verdens Helseorganisasjon (WHO), UNICEF, Verdens Bank og UNAIDS. Hun har også vært Direktør for et HIV og TB program for Bill og Melinda Gates` sitt fond.

Nå som vi ”vet” hvordan AIDS ble skapt i laboratorium og satt ut i form av blant annet hepatitt-vaksinen på 70-tallet;

www.youtube.com/watch?v=vgBBwOnmy3w
www.youtube.com/watch?v=CDxZ7PX8YGI
www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs

vet vi også at Warren Buffet sine milliarder som har funnet veien inn i Bill og Melinda Gates` fond utelukkende er til for å sterilisere, dumme ned samt depopulere verdens befolkning; les mer om FNs agenda 21.

”Google” også boken som er tilegnet politikere og som forteller litt om agendaen bak fluor, aspartam, chemtrails, vaksiner o.l. I den boken står det svart på hvitt, skrevet av globalistene selv, at det er en mening med dette. De har en plan, så lær den nå. Senere kan det være for sent. Boken jeg referer til heter «Ecoscience: Population, Resources, Enviroment«. Den er skrevet av blant annet John Holdren som nå er sjef for forsknings & teknologi staben til USAs President Barack Obama.

All informasjon jeg har funnet hittil tilsier at de som er innen denne organisasjonen er «venstrehjernetenkere». Med andre ord, de er økonomer, advokater, kommer fra de store selskapene eller de store bankene. Her er litt mer info om de som jobber for ”CARE”, men først et kort foredrag av hjernespesialist Jill B. Taylor som forteller litt om viktigheten av å ha balanse mellom høyre og venstre hjernehalvdel.

Richard Almeida er tidligere Chairman og CEO for Heller Financial, Inc. og har også jobbet ved Citicorp/Citibank (corp, som i corporation; betyr død, eller dødt, som i det engelske ordet; Corpse). Richard har sittet i styret siden 2002.

K.Y. Amoako er President for det Afrikanske senteret for økonomisk transformasjon. Har tidligere jobbet i 20 år for Verdens Banken, hvor han ble den første afrikaneren til å fylle en senior position.  Amoako har sittet i styret til CARE siden 2008.

Bo Cutter, Chair of the Board; tidligere Direktør for Warburg og Assistent for økonomi politikk under President Bill Clinton, har også jobbet for President Carter samt hatt mange oppdrag for Verdens Banken bl.a. i Afrika og Latin Amerika.

Grunnen til at jeg ville skrive denne artikkelen er at jeg klarte ikke å sette en hjelpeaksjon for å utdanne kvinner i nød i sammenheng med målet til eliten om å dumme ned verdens befolkning. Og enda mer skeptisk og provosert ble jeg etter å ha lest litt om folkene som jobber for denne organisasjonen. Dog ble det til fordel ikke vanskelig å sette ting i sammenheng lengre. Konklusjonen min er følgende; et råttent tre kan ikke bære frisk frukt.

Hjelpeorganisasjonen PLAN

Jeg vil herunder presentere informasjon jeg har funnet om en annen stor hjelpeorganisasjon; PLAN. Jeg mener ikke å tråkke på noen og hvis du er en planfadder vil jeg komplimentere din gode innsats, men valgene vi tar kan bare være så god som informasjonen vi har. Ikke hør på andre, men form din egen mening slik at du kan gjøre mest mulig for de undertrykte anno 2009.

Vi har alle lett for å bli en del av et system, om ikke akkurat etter flokkprinsippet så til en viss grad. Enkelte sier at systemet ikke fungerer, men da tenker de ikke på de som bygde dette systemet. De kan nemlig ses som «desperat grådige» og «dyrisk brutale». Derfor fungerer systemet perfekt i deres øyne. De har formet et hierarki med seg selv på toppen av pyramiden der de ikke bare kontrollerer finansverdenen men også den spirituelle (religion) og virtuelle (film/ spill/ media) verdenen.

Her skal jeg ikke skjære alle under en kam, men hvor mange kammer kan en bruker for å beskrive en organisasjon fylt av folk fra «World Bank» og «FN».

Her litt om historien til PLAN. «Urettferdighet har alltid tent meg!» Det var jo et merkelig utvalg av ord Generalsekretær Helen Bjørnøy. Du er sitert, og ja, vi følger med. Her er det norske styret for PLAN.

I det norske styret finner vi blant andre Kristin Clemet; kommandør av St. Olavs Ordenen og daglig leder av tankesmien Civita. Lucy Smith; Medlem i FNs barnekomite fra 2003 til 2009 og Harald Nordvik; styreleder i Oslo Børs og i nettselskapet First Step Capital.

Om disse jobber for fattige barn og virkelig gjør en god gjerning, er opp til deg selv å vurdere. Jeg vil stille spørsmålet; er de rike og indoktrinerte nikkedukkene for kontrolleliten de beste til å forvalte vårt bidrag til den tredje verden?

Et puslespill

Her er uansett litt av puslespillet lagt foran deg. Om bitene passer kommer an på min evne til å formidle og/eller din evne til å se det større bilde. Uansett, vi trenger en forandring i verden. Vi må se det falske for det falske, slik at vi kan finne sannheten, og hvor enkel sannheten er kommer an på hvor vanskelig vi gjør den og hva vi selv gjør for å finne ut av den.

«Be the change you want to see.»

– Ghandi

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
100%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Anders Troseth

Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.
46 Kommentarer
1 2 3
 • Profilbildet til arifkarim
  20. 11. 2009 klokken 19:18

  Pang Bra artikkel Anders! Alle de såkalte «hjelpeorganisasjoner» har blitt et skam for menneskeheten. Hvert år samles det millioner fra vesten i forskjellige anledninger som spareboks aksjoner, OD-dager, dans / show for å «bevise» naive folk i vesten at «verden» kommer til å bli et bedre sted hvis de bare donerer litt… 😀
  På annen side dumper vesten sitt verste avfall i nettop disse «fattige»-landa, som de sampler opp penger til å «hjelpe»:
  http://www.nytid.no/arkiv/artikler/20050518/gift_eksport_satt_i_system/

  Dobbelmoral? O, nei da, bare en illusjon «bygd» opp i systemet om en bedre verden 😉

  For de som lurer på om det jeg sier er piss prat kan ta en titt på hva «eierne» av «Bill & Melinda Gates Foundation» (verdens rikeste «hjelpeorganisasjon») har planlagt for mennesker de ikke ønsker:
  http://www.youtube.com/watch?v=jlcGtbDzy1w

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Anders Troseth
   21. 11. 2009 klokken 00:14

   Takk Arif. Dobbeltmoral, løgn og illusjoner, det har du rett i ! Det må være lov å spørre om hva de utretter, annet enn at det ser fint ut på tv når kjendisene er der nede og reklamerer for organisasjonens agenda. Med alle Bono & Geldof figurene, alle hjelpeorganisasjonene o.l. så må vi kanskje spørre oss selv om dette egentlig bare er manipulering, de viser oss problemet på tv, og de viser oss løsningen på tv, alt vi trenger å gjøre er å sende penger til et kontonummer.

   I mellomtiden blir verden verre. Mens Dronningen av England smykker seg med juveler og smaragder så ligger små barn og dør av sult., så når Bono og Geldof blir utmerket til Riddere av Dronningen for deres innsats, vet vi at noe er galt, og at de pengene som skulle til kolonienene får en kort reise til Buckingham Palace. Om ikke til IMF, som igjen låner dem ut til høy rente å ødelegger for de svakeste.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
  20. 11. 2009 klokken 21:47

  Har lenge vært kritisk til SOS Barnebyer (var selv fadder for en del år siden).

  For det første er jeg kritisk til at SOS Barnebyer har banner-annonser på nett på et utall sider, og ikke minst debattforum. Dette må koste uhorvelig mye penger, som ble skjenket organisasjonen for å bli brukt på helt andre måter.

  Antar det er et kondisjonerings-formål bak at det smøres bilder av fattige og lidende barn utover nettet som vi blir eksponert for i tide og utide.

  Verdens skjulte maktelite trener/utdanner/programmere og rekrutterer leiesoldater/leiemordere/snikmordere/selvmordsbombere/terrorister/drapsmaskiner fra fattige land som Haiti eller Romania i regi av NATO, mao. som norske skattebetalere er med på å betale for.

  Se og hør mer om dette i det avslørende Kay Griggs-intervjuet:
  http://video.google.com/videosearch?q=kay+griggs&emb=0&aq=f#q=kay+griggs&emb=0&aq=f&qvid=kay+griggs&vid=182423138094287597 (Dette har ikke med SOS Barnebyer å gjøre, med avslører hvordan personer i fattige land trenes og programmeres fra de er barn av ”snille” vestlige hjelpere i ulik forkledning.)

  Noe som derimot har med SOS Barnebyer å gjøre er mental programmering/MIND CONTROL.

  Et viktig program for MIND CONTROL ved navn MK ULTRA ble utviklet i hemmelighet av CIA allerede i 1950-årene. Dette innebærer bl.a. systematisk mishandling og traumatisering av barn over tid for å utvikle visse egenskaper som programmeringen har som formål. Både barn av norske rikfolk, barn av norske politikere og fremstående nåværende norske politikere har gjennomgått MK ULTRA traumatisering og programmering.

  MK ULTRA praktiseres også i betydelig skala innenfor SOS Barnebyer sin ramme. På sett og vis er det jo ideelle rammebetingelser for dette: Barna har ingen biologiske foreldre som stiller spørsmål ved avvikende adferd fra barnas side, eller som barna kan fortelle om hva de egentlig opplever som «utvalgte i den lykkelige barnebyen».

  De som bestyrer MK ULTRA er praktisk talt Barnebyenes bakmenn, og kan mao. tillate seg alt uten at det vil få noen konsekvenser for dem, de har jo makten på sin side. Hvis f.eks. noen av de ansatte og godhjertede lokale mødrene stiller spørsmål eller endog slår i bordet om hva de anser for å være uakseptabel behandling av barna i barneleirenes regi, så vil de ganske enkelt få sparken. Det er alltid noen andre fattige kvinner i nærmiljøet som vil være mer enn takknemlig for å få en behagelig og sikker jobb og holde tett om hva de opplever i jobben.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til BelzeBob
  20. 11. 2009 klokken 22:15

  Mitt råd er: aldri gi penger til u-hjelp. Av følgende grunner:

  1. Dette burde være statens ansvar. Allerede gir vi masse penger i skatt til staten, og å hjelpe folk i andre land er jo en statlig post.

  2. Pengene forsvinner i korrupsjon.

  Jeg har bodd i et fattig land i Asia, og har sett realiteten angående u-hjelp: pengene går rett i lomma på akkurat de folkene som har mer enn nok fra før.

  Allikevel, vil du svært gjerne hjelpe (for det er en god ting for din egen sjel å gjøre) – så gi til folk direkte. Gi til de som ser deg i øynene og spør – og gi med kjærlighet. Om det er en krone eller en 100-lapp. Det er en bra ting å gjøre. Det er viktig å ikke være kald. Og å dele.

  Og ellers: stem med lommeboken. Vil du at norske bønder skal ha en sjangse, og syns du det er feil at mat som kan dyrkes i Norge transporteres hit fra Spania, så betal litt ekstra for å kjøpe norsk mat. For eksempel. Gjør det du kan gjøre på det lokale planet.

  ….i 50 år har vi gitt u-hjelp til en masse fattige land. I dag er de om mulig enda fattigere. Hva forteller dette oss?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til arifkarim
   20. 11. 2009 klokken 22:44

   «….i 50 år har vi gitt u-hjelp til en masse fattige land. I dag er de om mulig enda fattigere. Hva forteller dette oss?»

   De har blitt «fattigere» fordi all «hjelpen» de får er bundet til visse spilleregler om hvordan pengene skulle brukes osv. Dessuten er hjelpen ofte bundet til renta som øker i takt med tiden. I lange løp betyr det mer lån og mer gjeld = mer fattigdom. :)
   Tvangstilbakebetaling av «papir-lånet» skjer ved «fri» utnyttelse av råvare-ressurser fra gjeldslavende land. Teknikken er enkelt, men er ikke mulig å forstå, selv for en som har fått Phd. grad i statsvitenskap!

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til JuJu
   21. 11. 2009 klokken 13:38

   Inspirerende ord, BelzeBob!

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til smurfen
  21. 11. 2009 klokken 01:56

  Nå tuller du litt Anders, det var ikke styret i plan du la ut men en Bilderberg gruppe.
  Litt rart det Plan greiene som bruker alle pengene på fattige barn.
  Det jeg husker er at rett før ferien kom en fin frue med pels inn på jobben med en flott Sabb( luxus modellen deres som ligger mellom 1.8-2,1 mill ) bilen skulle fiksest og regningen fakturerest Plan.
  Muligt jeg kan få sparken ved og opplyse om dette men det driter jeg i siden dette var dagen jeg informere venner og slekt om hva Plan pengene dem inbetaler egentlig går til.
  Flott artikkel Anders :)
  Det og kritisere hjelpe organisasjoner er vel sånn man blir kasta på bålet av.
  Det og gi U-Hjelp kan vel best samenligenst med og gi en person sosialhjelp.
  Han vil aldri gidde og jobbe siden han får penger uansett.
  Fakta er at Dem landa som motar U-Hjelp utvikler seg ikke og blir avhengig av U-hjelpa mens dem andre landa som ikke får utvikler seg
  Selv nonner som sitter midt oppi det og hjelper fattige trygler norge om og stoppe U-hjelpa.
  Bill Gates er en flittig mann på Bilderberger møte og vaksine programma hans i Afrika er en tro videreføring av det DR Mengele holdt på med.
  Afrikanerene selv er livredde for vaksinene av erfaring.
  Bil Gates OS som Vista og Win 7 er alemnt kjent for og lage bakdører til opprativsystema sine, Nå er det innebygde bakdører i Hardware som gjelder.
  Der er og velkjent at kapitalismen trenger et stort antall fattige for og fungere.
  Det og hjelpe fattige gjør en best ved og kjøpe produktene deres, men det har alle vesttlige land sett en stoppe for med tollbarierer.
  Arafat hadde enorme milliardbeløp på konto i svetsiske banker og mange Afrikanske ledere har enorme pallass og privatfly kjøpt med bistandspenger.
  Røde Kors og andre Norske «hjelpeorganisasjoner» finasierete driften sin med spilleautomater som førte til at et enormt antall nordmann gjorde selvmord, spilte seg fra hus og hjem, barn fikk en traumatik og ødlagt oppvekst osv
  Dem kunne like hjerne stått på hjørnet og solgt heroin for og finansiert «hjelpen» sin.
  Klart det er kjempe viktigt og bidra til at dem som ikke har det så bra får det bedre men gjør det på en måte som en bidrar til selv uten og gi bort pengene dine til Eliten og dens Agenda!

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til smurfen
   21. 11. 2009 klokken 01:59

   For nybegynnere som ikke vet hva BBG er så legger jeg ut en kort inføring her skrevet av XXX…. her på en grei måte.

   Når det gjelder Bilderberg-gruppen må en forstå at den er dannet av det amerikanske CIA som også dannet Stay Behind gruppene, og at Stay Behind gruppene var bygget etter den norske modellen –
   Jens Christian Hauge’s nasjonalsosialistiske paradis med full overvåking av hver enkelt borger – og med lokale innsatsgrupper både væpnede og politiske. I tillegg bygget Arbeiderpartiet opp en overvåkingsgruppe innad i det politisk aktive miljøet. Det kan synes som om Jens Christian Hauge virkelig var Gestapo og dets etterfølger i Norge. Han lyktes å nå til topps i hjemmefronten etter i nermere to år (den første fasen av okkupasjonen) å være i politiet (under Gestapos kontroll) for så
   med en historie om fengsling for propaganda (lar seg vanskelig bevise/motbevise) , å infiltrere hjemmefronten. Hjemmefronten ble under Jens Christian Hauge’s ledelse handlingslammet gjennom beordring av at alle sabotasjer/aksjoner skulle gå gjennom London (som var opptatt av helt andre ting).
   Deretter ble kjentfolk på Østlandet likvidert (angivelig var personene tyskvennlige) og til sist ble alle som kjente Hauge fra politiet antakelig likvidert i slutten av krigen (de fleste i april -45 da krigen i alle praktiske formål var slutt i Europa). Vidkun Quisling fikk dødsstraff, men ble også torturert blandt annet med medisinering og kliniske inngrep i hjernen, og ute av stand til å snakke for seg og ble klubbet ned i den summariske rettsaken. Han var farlig fordi han visste for mye. Dødsstraff var forbudt i Norge så dette måtte komme fra toppen (Hjemmefronten og Arbeiderpartiets nye ledelse med Einar Gerhardsen).
   Derimot fikk Jens Christian Hauge styre Norge enevelding i denne perioden, han fikk innsatt Einar Gerhardsen som også hadde forsøkt seg med en samarbeidsregjering med tyskerne men hadde blitt avvist. Hvis man anser Hauge som Gestapo hindret det ham ikke i også å ta kontakt med og bli tatt opp i OSS (forløperen for CIA). Begynnelsen på det totalitære Norge var at disse fikk all makt etter krigen og bygget opp den nasjonalsosialistiske staten. Deres fullstendige kontroll og overvåking ble et forbilde for CIA og de bygget opp det såkalte Stay Behind nettverket i Europeiske land. En politisk gren av dette ble Bilderberg Group. Når det gjelder Bilderberg’s virksomhet omfatter det hele den politiske utviklingen spesiellt en ønsket retning. I de senere årene er utdelingen av Nobel’s fredspris til Al Gore og IPCC et godt eksempel på aktiviteten. Bill Clinton er en av de store Bilderbergerne, og Al Gore’s samarbeidspartnere i sitt private miljøselskap , Goldman Sachs, er gigantiske Bilderbergere.
   Den norske direktøren for Nobelinstituttet , og sekretæren for Noblekomiteen var inivitert på Bilderberg konferansen da dette var øverst på sakslisten, og 2 år etter var det vel at Al Gore fikk prisen.
   Når det gjelder Bilderberg er Daniel Estulin en av de beste kildene.
   http://www.danielestu

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Anders Troseth
   21. 11. 2009 klokken 02:06

   Hehe, man skulle nesten tro det ja! Flott at du avslører dette smurfen, la oss skinne tusenmeter-lykter på disse korrupte menneskene, hvis de vil fortsette og bruke den samme taktikken så skal de ikke få gjøre det i fred.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Infratek
   29. 11. 2009 klokken 23:22

   Ikke for å være pirkete, men ingen SAAB koster 1.8 til 2.1 millioner. Hvor fikk du det fra?

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Hans Gaarder
  21. 11. 2009 klokken 02:16

  For en stund siden så jeg store reklameplakater for Røde Kors som oppfordret til å huske på Røde Kors symbolet, i motsetning til andre symboler som Røde Kors mente har gått down the drain som også var synlige på kjempeplakatene.

  Jeg tenkte såvidt da jeg så det at en slik kampanje må ha kostet mange millioner av kroner og at mange trofaste bidragsytere til Røde Kors som har sett slike plakater kanskje vil slutte å gi penger til dem siden de selv kan se at det mest merkbare resultatet av pengene til Røde Kors har gått med til symbolbygging.

  Legg merke til dette:

  – Malteserkorset som er symbolet til Malteserordenen (The Sovereign Military Order of Malta, SMOM, Knights of Malta) er rødt, de to elementene som utgjør korset er like lange.
  Malteserordenen er den ene av Vatikanets to ”røverbander” av mektige menn og noen kvinner. Ordenens medlemmer nyter blant annet diplomatisk immunitet. Vatikanets andre røverbande er jesuittene, jesuittordenen, The Society of Jesus, for mer info om jesuittene se http://www.vaticanassassins.org/.

  – Frimurerordenen: Et rødt kors – de som ikke vet bedre kan ta frimurersymbolet for å være et malteserkors. Se http://www.tv2nyhetene.no/prosjekt/frimurer/losjer/olaf-kyrre/medlem/72593

  – Røde Kors – har som navnet sier – et rødt kors som symbol; det minner da mistenkelig om et malteserkors / frimurerkors.

  Tidligere generalsekretær i Norges Røde Kors Odd Grann er frimurer av høyeste grad (i Norge er dette grad 11, i tillegg til den hemmelige grad 12. som er Illuminati-graden og offisielt ikke eksisterer)

  Norges fremste maktedderkopp Thorvald Stoltenberg innehadde presidentvervet i Norges Røde Kors i mange år (har han det ennå ?)

  Hvor kom Jonas Gahr Støre fra før han ble utenriksminister ? Fra toppstillingen i Norges Røde Kors.

  Hvor kom UDI-direktør Trygve Nordby fra før han ble sjef for UDI ? Fra toppstillingen i Norges Røde Kors. Nordby huskes bl.a. fra «kurder-saken». Her satte bl.a. han norsk lov til side med en høy grad av nonchalanse. Kan det skyldes at Nordby måtte følge overnasjonale instrukser fra makt-eliten, som bl.a. går ut på å fylle opp Norge med utlendinger (ingen vet hvor de kommer fra, men de er nå her) som en del av NWO-prosjektet med å bryte ned nasjonal identitet og la alle måtte leve i en global landsby med et minimum av rettigheter, noe som nå merkes stadig sterkere også for norske borgere som er født i Norge ?

  Hvem er forøvrig Røde Kors nye norske toppsjef ? Høyre-politikeren Børge Brende, som var en dyktig miljøvernminister og vel nok av mange anses som et dugandes statsministeremne for de blå.

  Men først må BB naturlig nok breedes (dvs. broilerifiseres internasjonalt) inn i det intrikate globale makt-nettverket som er nivået over Europas regjeringer…

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Otto
   21. 11. 2009 klokken 07:47

   Jeg har i skrivende stund kun sett små deler av denne, og den ser ut til å være internessant og relatert til aktuelt tema, Lucifer’s Children – Milan Martin – The Prophecy Club http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&starts=326#M5049

   Sitat: Lucifers Children by Milan Martin for The Prophecy Club Milan Martin, explains the black world of the evil Elite beginning with Plato and his warped ideas. He progresses to the Nazis and ends with the Elite of today. Learn about the VRIL society, the THULE society, the BLACK SUN organization, Rosicrucian’s, Golden Dawn Society, Himmler, Hitler, hypnosis, I.G. Farbin, Christian Illumanism, CIA black budgets, FBI division five, Joint Intelligence Objectives Agency, Jekyll Island, Ku Klux Klan, Order of the Black Rose, Tavistock Institute, Shabbetai Zeiv, Teutonic Knights, and much more. ..

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Persson
  21. 11. 2009 klokken 13:46

  Varje år ger många länder massa pengar i bistånd samtidigt som hjälporganisationer samlar in massa pengar från folket, hade alla de pengarna nått fram dit de skulle hade världen sett väldigt annorlunda ut, det är jag helt øvertygad om. Vart alla dessa pengarna tar vägen vet inte jag, men en del går i alla fall rätt i plånbøckerna till deras egna ledare. Både ledaren i røde kors och plan norge hade i underkant av 1 miljon i løn førra året….

  Bra artikel, men trist att du har rätt… Nu vet vi vilka vi inte ska ge pengar till. Men är det någon här som vet vilka hjälporganisationer som är bäst? Om man ska ge pengar, vem ska man ge de till før att de ska gøra mest nytta? Hur är det med läkare utan gränser till exempel?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Anders Troseth
   21. 11. 2009 klokken 22:41

   Her er et eksempel Persson;

   http://streetlight.org/?q=node

   Dette er en liten oranisasjon som hjelper gatebarn på filipinene. Det er nok flere gode hjelpere i verden, men man må styre unna de store korrupte ulvene. Hvis man vil hjelpe til med og få ut informasjon, som er noe av det viktigste, så doner penger til sider som ProjectCamelot.org …de gjør en uvurderlig jobb for folket. Ellers så referer jeg til Belzebob sine inspirerende ord :)

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til C
  22. 11. 2009 klokken 11:39

  Jeg synes det er så trist at det omtrent bare er FrP som er anti-bistand idag. Jeg ville aldri aldri stemme FrP men jeg er fryktelig kritisk til hjelpeorganisasjonene. En rapport lagt frem i fjor viser at svært mange land i utgangspunktet ikke ønsker bistand fordi det innebærer en knebling av friheten for de involverte. Undersøkelser viser at land i Afrika som IKKE har mottatt bistand har klart seg best. Merkelig, burde det ikke være?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til BelzeBob
  22. 11. 2009 klokken 16:01

  Jeg håper jeg ikke virker kynisk. Det er jeg ikke. Det er rett å hjelpe andre som trenger hjelp. Men….vi ser jo tydelig at «hjelpen ikke hjelper». Hvorfor ikke? Jo, fordi det er ikke et par sultne barn i Afrika som er problemet – det er hele systemet som er problemet.

  «U-hjelpen» utnytter vårt naturlige innstinkt for å føle medlidenhet og tilby hjelp til de trengende. Men…dette er også problemet; vi gir det vi kan avse til f.eks Røde Kors eller SOS Barnebyer, og så føler vi at vi har gjort vårt og at verden snart kommer til å bli bedre. Men, så er det akkurat det den ikke gjør. Tvert i mot øker jo fattigdomsproblemet år for år i takt med at vi gir mer og mer. Så hva er det som er feil? Jo, som andre har poengtert – det er den globale økonomiske politikken som er problemet. den systematiske og kontinuerlige utnyttelsen og undertrykkelsen av de fattige landene.

  Ca. 6 millioner døde av sult i fjor. Og vi kan regne med at 6-7 millioner dør i år også, og minst like mange neste år. Ja….det er fortvilende. Men denne u-hjelpen hjelper jo tydeligvis ikke, så….hva kan man gjøre da? Hadde jeg hatt mye penger hadde jeg allikevel heller kanskje brukt de lokalt. Jeg hadde f.eks gitt en donasjon til http://www.vannbevegelsen.no . Samt jeg hadde sørget for å kun kjøpe økologisk mat. Gjerne noe der en del av inntekten går til fattige. Om noe sånt fins.

  Leste om Vietnam i avisen i dag. Nye brudd på menneskerettighetene der. Norge gir visst (i følge avisen) 2-300 millioner kroner i støtte til VN årlig. Mens regjeringen’s overtramp på menneskerettighetene bare fortsetter. Hmmm, man kan jo lure på hvilke betingelser Norge stilte for denne hjelpen? Gjerne betingelser som hadde med helt andre ting enn menneskerettigheter å gjøre…(?) At hundretalls millioner blir gitt i gave uten betingelser tviler jeg på. (Mange norske bedrifter opererer i Vietnam. Jotun, Telenor, oljeselskaper osv.)

  Hmmm, vil man svært gjerne hjelpe de som har det vondt – så tror jeg det beste er å gjøre det direkte. Dra til et fattig land og prøv å hjelpe folk. Ihvertfall ikke vær med å utnytte de….eller skyte på de. (Stort paradoks: nordmenn både skyter på Afghanere og gir de all mulig u-hjelp. Litt pussig, er det ikke?)

  Vi syns synd på Afrikanerne. (Minst 10 millioner har blitt massakrert i Kongo det siste tiåret.) På samme tid tar vi Afrika’s ressurser. (Nigeria’s olje f.eks. Mineralene fra Kongo’s gruver som brukes til å lage …..våre mobiltelefoner.) Dette er hykleri. Stemmer det ikke også at mange u-land står i økonomisk gjeld til Norge? Om dette er tilfelle, hadde ikke en glimrende form for u-hjelp vært å slette denne gjelda…?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Otto
  22. 11. 2009 klokken 17:41

  En relativt god kilde, john perkins, i google video http://video.google.com/videosearch?q=john+perkins&emb=0&aq=f#

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
  24. 11. 2009 klokken 22:40

  Dagbladet avslører pengesnusk i SOS Barnebyer !

  «Bare en måned før Sigbjørn Johnsen ble utnevnt som finansminister, måtte organisasjonen hvor han var styreleder redegjøre for svindel med bistand til Mosambik.

  Av 2157 mottakere i to prosjekter i Pemba og Tete var 916 såkalte «ghost beneficiaries» – spøkelsesmottakere.

  Det er få eller ingen spor etter styreleder Sigbjørn Johnsen i saksdokumentene som Dagbladet har tilgang til, selv om han ifølge administrasjonen ble orientert allerede i fjor høst.»

  http://www.dagbladet.no/2009/11/24/reise/politikk/nyhet/utenriks/bistand/9181764/

  Kan vi håpe på at Dagbladets nyoppvåknede gravejournalister nå har fått blod på tann og ikke gir seg før de får tak i og avslører den hemmelige avtalen om vaksineinnkjøp mellom legemiddelprodusenten GlaxoSmithKline og Folkehelseinstituttet ?

  Den dagen GSK-avtalen smøres utover Dagbladet-forsiden skal selv jeg løpe og kjøpe avisen…

  GD Star Rating
  loading...
46 Kommentarer
1 2 3

Legg inn dine tanker