Folket
Du leser nå
Hjelpeorganisasjoner i søkelyset
Skrevet av
Anders Troseth20. 11. 2009
mayajente
8398 5368 46

Hjelpeorganisasjoner i søkelyset

Av Anders Troseth20. 11. 2009
Hjelpeorganisasjoner mottar milliarder, mens det dør et barn hvert femte sekund av sult.

Hjelpeorganisasjoner, hvem hjelper de egentlig?

Store deler av det Norske folk satte godviljen til, eller tv-en på? Og åpnet sine hjerter «inspirert» av sekulære stjerner til å donere penger til en korrupt organisasjon., jeg snakker selvfølgelig om tv-aksjonen vi nylig holdt for CARE.

Gjennomsyret av bedrifters interesser

Når noen starter en hjelpeorganisasjon er ofte intensjonen god. Når organisasjonen vokser så vil derimot noen representanter for den skjulte kontrolleliten (som ikke lenger er så skjult) blande seg inn. Det gjør de ved å legge for eksempel 20 millioner dollar på bordet og sier: dette er en gave, dere får støtte av oss hvis vi får en person inn i styret deres. Etter noen år og noen pengegaver senere vil organisasjonen se ut som CARE; gjennomsyret av økonomer, depopulasjonsagenter, markedsføringseksperter og advokater.

Det blir litt kjedelig å snakke om det norske styret for ”CARE” siden vi er så små, så det jeg fant ut angående norske forhold kan jeg summere opp med noen få ord: Generalsekretær Marte Gerhardsen; datter av Rune som er sønn av Einar Gerhardsen; en AP familie til det fulle, har seg i mellom presidentskap/senior rådgivning/sittet i styrer samt Marte selv som blant annet har sittet 8 år i UD. For de som vil vite hvor korrupt UD er, se Synnøve Fjellbakk Taftø-saken. Det norske styret er dessverre fullt av næringslivstentakler som du kan se her:

Arne Cartridge – styreleder
Konserndirektør, Yara International ASA

Gina Lund – nestleder
Avdelingsdirektør, Arbeids- og inkluderingsdepartementet

Turid Nyeggen – styremedlem
Markedsdirektør, Thon Hotels

Steinar Sørlie – styremedlem
Administrerende direktør, stiftelsen Norsk Luftambulanse

Lise Lindbäck – styremedlem
Investeringssjef, Vital Forsikring ASA

Johan Stålhammar – styremedlem
Markedsdirektør, Rema 1000

Ann Helen Aarø – styremedlem
Advokat, Advokatfirmaet Hestenes og Dramer & Co.

Grete Benjaminsen – ansattes representant i Styret
Programkoordinator, CARE

PS: Arbeiderpartiet donerte 35 millioner til ”CARE” under årets TV-aksjon.

CARE internasjonalt like ille

President og CEO Helen D. Gayle i det internasjonale styret for CARE har jobbet som AIDS-koordinator og sjef for HIV/AIDS-avdelingen for USAs Byrå for Internasjonal Utvikling. Hun har også fungert som helsekonsulent for internasjonale byråer som Verdens Helseorganisasjon (WHO), UNICEF, Verdens Bank og UNAIDS. Hun har også vært Direktør for et HIV og TB program for Bill og Melinda Gates` sitt fond.

Nå som vi ”vet” hvordan AIDS ble skapt i laboratorium og satt ut i form av blant annet hepatitt-vaksinen på 70-tallet;

www.youtube.com/watch?v=vgBBwOnmy3w
www.youtube.com/watch?v=CDxZ7PX8YGI
www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs

vet vi også at Warren Buffet sine milliarder som har funnet veien inn i Bill og Melinda Gates` fond utelukkende er til for å sterilisere, dumme ned samt depopulere verdens befolkning; les mer om FNs agenda 21.

”Google” også boken som er tilegnet politikere og som forteller litt om agendaen bak fluor, aspartam, chemtrails, vaksiner o.l. I den boken står det svart på hvitt, skrevet av globalistene selv, at det er en mening med dette. De har en plan, så lær den nå. Senere kan det være for sent. Boken jeg referer til heter «Ecoscience: Population, Resources, Enviroment«. Den er skrevet av blant annet John Holdren som nå er sjef for forsknings & teknologi staben til USAs President Barack Obama.

All informasjon jeg har funnet hittil tilsier at de som er innen denne organisasjonen er «venstrehjernetenkere». Med andre ord, de er økonomer, advokater, kommer fra de store selskapene eller de store bankene. Her er litt mer info om de som jobber for ”CARE”, men først et kort foredrag av hjernespesialist Jill B. Taylor som forteller litt om viktigheten av å ha balanse mellom høyre og venstre hjernehalvdel.

Richard Almeida er tidligere Chairman og CEO for Heller Financial, Inc. og har også jobbet ved Citicorp/Citibank (corp, som i corporation; betyr død, eller dødt, som i det engelske ordet; Corpse). Richard har sittet i styret siden 2002.

K.Y. Amoako er President for det Afrikanske senteret for økonomisk transformasjon. Har tidligere jobbet i 20 år for Verdens Banken, hvor han ble den første afrikaneren til å fylle en senior position.  Amoako har sittet i styret til CARE siden 2008.

Bo Cutter, Chair of the Board; tidligere Direktør for Warburg og Assistent for økonomi politikk under President Bill Clinton, har også jobbet for President Carter samt hatt mange oppdrag for Verdens Banken bl.a. i Afrika og Latin Amerika.

Grunnen til at jeg ville skrive denne artikkelen er at jeg klarte ikke å sette en hjelpeaksjon for å utdanne kvinner i nød i sammenheng med målet til eliten om å dumme ned verdens befolkning. Og enda mer skeptisk og provosert ble jeg etter å ha lest litt om folkene som jobber for denne organisasjonen. Dog ble det til fordel ikke vanskelig å sette ting i sammenheng lengre. Konklusjonen min er følgende; et råttent tre kan ikke bære frisk frukt.

Hjelpeorganisasjonen PLAN

Jeg vil herunder presentere informasjon jeg har funnet om en annen stor hjelpeorganisasjon; PLAN. Jeg mener ikke å tråkke på noen og hvis du er en planfadder vil jeg komplimentere din gode innsats, men valgene vi tar kan bare være så god som informasjonen vi har. Ikke hør på andre, men form din egen mening slik at du kan gjøre mest mulig for de undertrykte anno 2009.

Vi har alle lett for å bli en del av et system, om ikke akkurat etter flokkprinsippet så til en viss grad. Enkelte sier at systemet ikke fungerer, men da tenker de ikke på de som bygde dette systemet. De kan nemlig ses som «desperat grådige» og «dyrisk brutale». Derfor fungerer systemet perfekt i deres øyne. De har formet et hierarki med seg selv på toppen av pyramiden der de ikke bare kontrollerer finansverdenen men også den spirituelle (religion) og virtuelle (film/ spill/ media) verdenen.

Her skal jeg ikke skjære alle under en kam, men hvor mange kammer kan en bruker for å beskrive en organisasjon fylt av folk fra «World Bank» og «FN».

Her litt om historien til PLAN. «Urettferdighet har alltid tent meg!» Det var jo et merkelig utvalg av ord Generalsekretær Helen Bjørnøy. Du er sitert, og ja, vi følger med. Her er det norske styret for PLAN.

I det norske styret finner vi blant andre Kristin Clemet; kommandør av St. Olavs Ordenen og daglig leder av tankesmien Civita. Lucy Smith; Medlem i FNs barnekomite fra 2003 til 2009 og Harald Nordvik; styreleder i Oslo Børs og i nettselskapet First Step Capital.

Om disse jobber for fattige barn og virkelig gjør en god gjerning, er opp til deg selv å vurdere. Jeg vil stille spørsmålet; er de rike og indoktrinerte nikkedukkene for kontrolleliten de beste til å forvalte vårt bidrag til den tredje verden?

Et puslespill

Her er uansett litt av puslespillet lagt foran deg. Om bitene passer kommer an på min evne til å formidle og/eller din evne til å se det større bilde. Uansett, vi trenger en forandring i verden. Vi må se det falske for det falske, slik at vi kan finne sannheten, og hvor enkel sannheten er kommer an på hvor vanskelig vi gjør den og hva vi selv gjør for å finne ut av den.

«Be the change you want to see.»

– Ghandi

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
100%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Anders Troseth

Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.
46 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til arifkarim
Medlem
6 år 9 dager siden

Pang Bra artikkel Anders! Alle de såkalte «hjelpeorganisasjoner» har blitt et skam for menneskeheten. Hvert år samles det millioner fra vesten i forskjellige anledninger som spareboks aksjoner, OD-dager, dans / show for å «bevise» naive folk i vesten at «verden» kommer til å bli et bedre sted hvis de bare donerer litt… 😀
På annen side dumper vesten sitt verste avfall i nettop disse «fattige»-landa, som de sampler opp penger til å «hjelpe»:
http://www.nytid.no/arkiv/artikler/20050518/gift_eksport_satt_i_system/

Dobbelmoral? O, nei da, bare en illusjon «bygd» opp i systemet om en bedre verden 😉

For de som lurer på om det jeg sier er piss prat kan ta en titt på hva «eierne» av «Bill & Melinda Gates Foundation» (verdens rikeste «hjelpeorganisasjon») har planlagt for mennesker de ikke ønsker:
http://www.youtube.com/watch?v=jlcGtbDzy1w

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
6 år 9 dager siden

Har lenge vært kritisk til SOS Barnebyer (var selv fadder for en del år siden).

For det første er jeg kritisk til at SOS Barnebyer har banner-annonser på nett på et utall sider, og ikke minst debattforum. Dette må koste uhorvelig mye penger, som ble skjenket organisasjonen for å bli brukt på helt andre måter.

Antar det er et kondisjonerings-formål bak at det smøres bilder av fattige og lidende barn utover nettet som vi blir eksponert for i tide og utide.

Verdens skjulte maktelite trener/utdanner/programmere og rekrutterer leiesoldater/leiemordere/snikmordere/selvmordsbombere/terrorister/drapsmaskiner fra fattige land som Haiti eller Romania i regi av NATO, mao. som norske skattebetalere er med på å betale for.

Se og hør mer om dette i det avslørende Kay Griggs-intervjuet:
http://video.google.com/videosearch?q=kay+griggs&emb=0&aq=f#q=kay+griggs&emb=0&aq=f&qvid=kay+griggs&vid=182423138094287597 (Dette har ikke med SOS Barnebyer å gjøre, med avslører hvordan personer i fattige land trenes og programmeres fra de er barn av ”snille” vestlige hjelpere i ulik forkledning.)

Noe som derimot har med SOS Barnebyer å gjøre er mental programmering/MIND CONTROL.

Et viktig program for MIND CONTROL ved navn MK ULTRA ble utviklet i hemmelighet av CIA allerede i 1950-årene. Dette innebærer bl.a. systematisk mishandling og traumatisering av barn over tid for å utvikle visse egenskaper som programmeringen har som formål. Både barn av norske rikfolk, barn av norske politikere og fremstående nåværende norske politikere har gjennomgått MK ULTRA traumatisering og programmering.

MK ULTRA praktiseres også i betydelig skala innenfor SOS Barnebyer sin ramme. På sett og vis er det jo ideelle rammebetingelser for dette: Barna har ingen biologiske foreldre som stiller spørsmål ved avvikende adferd fra barnas side, eller som barna kan fortelle om hva de egentlig opplever som «utvalgte i den lykkelige barnebyen».

De som bestyrer MK ULTRA er praktisk talt Barnebyenes bakmenn, og kan mao. tillate seg alt uten at det vil få noen konsekvenser…  Les mer »

Profilbildet til Otto
Medlem
6 år 9 dager siden

Her er en lengre versjon, The Kay Griggs interviews http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4389

Angående SOS barnebyer, SOS Israel Attacks Internet Activists Worldwide http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=26#M4776

Profilbildet til Otto
Medlem
6 år 9 dager siden

Relatert til tema, Greg Szymanski Interviews Doreen Dotan, 1 til 3 .., http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=26#M4661

ODD FELLOWS: ODDER THAN THEIR FREEMASON BRETHREN http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=1#M4655

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
6 år 9 dager siden

Mitt råd er: aldri gi penger til u-hjelp. Av følgende grunner:

1. Dette burde være statens ansvar. Allerede gir vi masse penger i skatt til staten, og å hjelpe folk i andre land er jo en statlig post.

2. Pengene forsvinner i korrupsjon.

Jeg har bodd i et fattig land i Asia, og har sett realiteten angående u-hjelp: pengene går rett i lomma på akkurat de folkene som har mer enn nok fra før.

Allikevel, vil du svært gjerne hjelpe (for det er en god ting for din egen sjel å gjøre) – så gi til folk direkte. Gi til de som ser deg i øynene og spør – og gi med kjærlighet. Om det er en krone eller en 100-lapp. Det er en bra ting å gjøre. Det er viktig å ikke være kald. Og å dele.

Og ellers: stem med lommeboken. Vil du at norske bønder skal ha en sjangse, og syns du det er feil at mat som kan dyrkes i Norge transporteres hit fra Spania, så betal litt ekstra for å kjøpe norsk mat. For eksempel. Gjør det du kan gjøre på det lokale planet.

….i 50 år har vi gitt u-hjelp til en masse fattige land. I dag er de om mulig enda fattigere. Hva forteller dette oss?

Profilbildet til arifkarim
Medlem
6 år 9 dager siden

«….i 50 år har vi gitt u-hjelp til en masse fattige land. I dag er de om mulig enda fattigere. Hva forteller dette oss?»

De har blitt «fattigere» fordi all «hjelpen» de får er bundet til visse spilleregler om hvordan pengene skulle brukes osv. Dessuten er hjelpen ofte bundet til renta som øker i takt med tiden. I lange løp betyr det mer lån og mer gjeld = mer fattigdom. :)
Tvangstilbakebetaling av «papir-lånet» skjer ved «fri» utnyttelse av råvare-ressurser fra gjeldslavende land. Teknikken er enkelt, men er ikke mulig å forstå, selv for en som har fått Phd. grad i statsvitenskap!

Profilbildet til JuJu
Medlem
6 år 8 dager siden

Inspirerende ord, BelzeBob!

Profilbildet til smurfen
Medlem
6 år 9 dager siden

Nå tuller du litt Anders, det var ikke styret i plan du la ut men en Bilderberg gruppe.
Litt rart det Plan greiene som bruker alle pengene på fattige barn.
Det jeg husker er at rett før ferien kom en fin frue med pels inn på jobben med en flott Sabb( luxus modellen deres som ligger mellom 1.8-2,1 mill ) bilen skulle fiksest og regningen fakturerest Plan.
Muligt jeg kan få sparken ved og opplyse om dette men det driter jeg i siden dette var dagen jeg informere venner og slekt om hva Plan pengene dem inbetaler egentlig går til.
Flott artikkel Anders :)
Det og kritisere hjelpe organisasjoner er vel sånn man blir kasta på bålet av.
Det og gi U-Hjelp kan vel best samenligenst med og gi en person sosialhjelp.
Han vil aldri gidde og jobbe siden han får penger uansett.
Fakta er at Dem landa som motar U-Hjelp utvikler seg ikke og blir avhengig av U-hjelpa mens dem andre landa som ikke får utvikler seg
Selv nonner som sitter midt oppi det og hjelper fattige trygler norge om og stoppe U-hjelpa.
Bill Gates er en flittig mann på Bilderberger møte og vaksine programma hans i Afrika er en tro videreføring av det DR Mengele holdt på med.
Afrikanerene selv er livredde for vaksinene av erfaring.
Bil Gates OS som Vista og Win 7 er alemnt kjent for og lage bakdører til opprativsystema sine, Nå er det innebygde bakdører i Hardware som gjelder.
Der er og velkjent at kapitalismen trenger et stort antall fattige for og fungere.
Det og hjelpe fattige gjør en best ved og kjøpe produktene deres, men det har alle vesttlige land sett en stoppe for med tollbarierer.
Arafat hadde enorme milliardbeløp på konto i svetsiske banker og mange Afrikanske ledere har enorme pallass og privatfly kjøpt med bistandspenger.
Røde Kors og andre Norske «hjelpeorganisasjoner» finasierete driften sin med spilleautomater som…  Les mer »

Profilbildet til smurfen
Medlem
6 år 9 dager siden

For nybegynnere som ikke vet hva BBG er så legger jeg ut en kort inføring her skrevet av XXX…. her på en grei måte.

Når det gjelder Bilderberg-gruppen må en forstå at den er dannet av det amerikanske CIA som også dannet Stay Behind gruppene, og at Stay Behind gruppene var bygget etter den norske modellen –
Jens Christian Hauge’s nasjonalsosialistiske paradis med full overvåking av hver enkelt borger – og med lokale innsatsgrupper både væpnede og politiske. I tillegg bygget Arbeiderpartiet opp en overvåkingsgruppe innad i det politisk aktive miljøet. Det kan synes som om Jens Christian Hauge virkelig var Gestapo og dets etterfølger i Norge. Han lyktes å nå til topps i hjemmefronten etter i nermere to år (den første fasen av okkupasjonen) å være i politiet (under Gestapos kontroll) for så
med en historie om fengsling for propaganda (lar seg vanskelig bevise/motbevise) , å infiltrere hjemmefronten. Hjemmefronten ble under Jens Christian Hauge’s ledelse handlingslammet gjennom beordring av at alle sabotasjer/aksjoner skulle gå gjennom London (som var opptatt av helt andre ting).
Deretter ble kjentfolk på Østlandet likvidert (angivelig var personene tyskvennlige) og til sist ble alle som kjente Hauge fra politiet antakelig likvidert i slutten av krigen (de fleste i april -45 da krigen i alle praktiske formål var slutt i Europa). Vidkun Quisling fikk dødsstraff, men ble også torturert blandt annet med medisinering og kliniske inngrep i hjernen, og ute av stand til å snakke for seg og ble klubbet ned i den summariske rettsaken. Han var farlig fordi han visste for mye. Dødsstraff var forbudt i Norge så dette måtte komme fra toppen (Hjemmefronten og Arbeiderpartiets nye ledelse med Einar Gerhardsen).
Derimot fikk Jens Christian Hauge styre Norge enevelding i denne perioden, han fikk innsatt Einar Gerhardsen som også hadde forsøkt seg med en samarbeidsregjering med…  Les mer »

Profilbildet til Infratek
Medlem
6 år 7 timer siden

Ikke for å være pirkete, men ingen SAAB koster 1.8 til 2.1 millioner. Hvor fikk du det fra?

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
6 år 9 dager siden

For en stund siden så jeg store reklameplakater for Røde Kors som oppfordret til å huske på Røde Kors symbolet, i motsetning til andre symboler som Røde Kors mente har gått down the drain som også var synlige på kjempeplakatene.

Jeg tenkte såvidt da jeg så det at en slik kampanje må ha kostet mange millioner av kroner og at mange trofaste bidragsytere til Røde Kors som har sett slike plakater kanskje vil slutte å gi penger til dem siden de selv kan se at det mest merkbare resultatet av pengene til Røde Kors har gått med til symbolbygging.

Legg merke til dette:

– Malteserkorset som er symbolet til Malteserordenen (The Sovereign Military Order of Malta, SMOM, Knights of Malta) er rødt, de to elementene som utgjør korset er like lange.
Malteserordenen er den ene av Vatikanets to ”røverbander” av mektige menn og noen kvinner. Ordenens medlemmer nyter blant annet diplomatisk immunitet. Vatikanets andre røverbande er jesuittene, jesuittordenen, The Society of Jesus, for mer info om jesuittene se http://www.vaticanassassins.org/.

– Frimurerordenen: Et rødt kors – de som ikke vet bedre kan ta frimurersymbolet for å være et malteserkors. Se http://www.tv2nyhetene.no/prosjekt/frimurer/losjer/olaf-kyrre/medlem/72593

– Røde Kors – har som navnet sier – et rødt kors som symbol; det minner da mistenkelig om et malteserkors / frimurerkors.

Tidligere generalsekretær i Norges Røde Kors Odd Grann er frimurer av høyeste grad (i Norge er dette grad 11, i tillegg til den hemmelige grad 12. som er Illuminati-graden og offisielt ikke eksisterer)

Norges fremste maktedderkopp Thorvald Stoltenberg innehadde presidentvervet i Norges Røde Kors i mange år (har han det ennå ?)

Hvor kom Jonas Gahr Støre fra før han ble utenriksminister ? Fra toppstillingen i Norges Røde Kors.

Hvor kom UDI-direktør Trygve Nordby fra før han ble sjef for UDI ? Fra toppstillingen i Norges Røde Kors. Nordby huskes bl.a. fra…  Les mer »

Profilbildet til Otto
Medlem
6 år 8 dager siden

Jeg har i skrivende stund kun sett små deler av denne, og den ser ut til å være internessant og relatert til aktuelt tema, Lucifer’s Children – Milan Martin – The Prophecy Club http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&starts=326#M5049

Sitat: Lucifers Children by Milan Martin for The Prophecy Club Milan Martin, explains the black world of the evil Elite beginning with Plato and his warped ideas. He progresses to the Nazis and ends with the Elite of today. Learn about the VRIL society, the THULE society, the BLACK SUN organization, Rosicrucian’s, Golden Dawn Society, Himmler, Hitler, hypnosis, I.G. Farbin, Christian Illumanism, CIA black budgets, FBI division five, Joint Intelligence Objectives Agency, Jekyll Island, Ku Klux Klan, Order of the Black Rose, Tavistock Institute, Shabbetai Zeiv, Teutonic Knights, and much more. ..

Profilbildet til Persson
Medlem
6 år 8 dager siden

Varje år ger många länder massa pengar i bistånd samtidigt som hjälporganisationer samlar in massa pengar från folket, hade alla de pengarna nått fram dit de skulle hade världen sett väldigt annorlunda ut, det är jag helt øvertygad om. Vart alla dessa pengarna tar vägen vet inte jag, men en del går i alla fall rätt i plånbøckerna till deras egna ledare. Både ledaren i røde kors och plan norge hade i underkant av 1 miljon i løn førra året….

Bra artikel, men trist att du har rätt… Nu vet vi vilka vi inte ska ge pengar till. Men är det någon här som vet vilka hjälporganisationer som är bäst? Om man ska ge pengar, vem ska man ge de till før att de ska gøra mest nytta? Hur är det med läkare utan gränser till exempel?

Profilbildet til C
Medlem
6 år 7 dager siden

Jeg synes det er så trist at det omtrent bare er FrP som er anti-bistand idag. Jeg ville aldri aldri stemme FrP men jeg er fryktelig kritisk til hjelpeorganisasjonene. En rapport lagt frem i fjor viser at svært mange land i utgangspunktet ikke ønsker bistand fordi det innebærer en knebling av friheten for de involverte. Undersøkelser viser at land i Afrika som IKKE har mottatt bistand har klart seg best. Merkelig, burde det ikke være?

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
6 år 7 dager siden

Jeg håper jeg ikke virker kynisk. Det er jeg ikke. Det er rett å hjelpe andre som trenger hjelp. Men….vi ser jo tydelig at «hjelpen ikke hjelper». Hvorfor ikke? Jo, fordi det er ikke et par sultne barn i Afrika som er problemet – det er hele systemet som er problemet.

«U-hjelpen» utnytter vårt naturlige innstinkt for å føle medlidenhet og tilby hjelp til de trengende. Men…dette er også problemet; vi gir det vi kan avse til f.eks Røde Kors eller SOS Barnebyer, og så føler vi at vi har gjort vårt og at verden snart kommer til å bli bedre. Men, så er det akkurat det den ikke gjør. Tvert i mot øker jo fattigdomsproblemet år for år i takt med at vi gir mer og mer. Så hva er det som er feil? Jo, som andre har poengtert – det er den globale økonomiske politikken som er problemet. den systematiske og kontinuerlige utnyttelsen og undertrykkelsen av de fattige landene.

Ca. 6 millioner døde av sult i fjor. Og vi kan regne med at 6-7 millioner dør i år også, og minst like mange neste år. Ja….det er fortvilende. Men denne u-hjelpen hjelper jo tydeligvis ikke, så….hva kan man gjøre da? Hadde jeg hatt mye penger hadde jeg allikevel heller kanskje brukt de lokalt. Jeg hadde f.eks gitt en donasjon til http://www.vannbevegelsen.no . Samt jeg hadde sørget for å kun kjøpe økologisk mat. Gjerne noe der en del av inntekten går til fattige. Om noe sånt fins.

Leste om Vietnam i avisen i dag. Nye brudd på menneskerettighetene der. Norge gir visst (i følge avisen) 2-300 millioner kroner i støtte til VN årlig. Mens regjeringen’s overtramp på menneskerettighetene bare fortsetter. Hmmm, man kan jo lure på hvilke betingelser Norge stilte for denne hjelpen? Gjerne betingelser som hadde med helt andre…  Les mer »

Profilbildet til Otto
Medlem
6 år 7 dager siden

En relativt god kilde, john perkins, i google video http://video.google.com/videosearch?q=john+perkins&emb=0&aq=f#

Profilbildet til Otto
Medlem
6 år 7 dager siden

Samme kilde, Confessions of an Economic Hit Man, med mer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=326#M5056

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
6 år 5 dager siden

Dagbladet avslører pengesnusk i SOS Barnebyer !

«Bare en måned før Sigbjørn Johnsen ble utnevnt som finansminister, måtte organisasjonen hvor han var styreleder redegjøre for svindel med bistand til Mosambik.

Av 2157 mottakere i to prosjekter i Pemba og Tete var 916 såkalte «ghost beneficiaries» – spøkelsesmottakere.

Det er få eller ingen spor etter styreleder Sigbjørn Johnsen i saksdokumentene som Dagbladet har tilgang til, selv om han ifølge administrasjonen ble orientert allerede i fjor høst.»

http://www.dagbladet.no/2009/11/24/reise/politikk/nyhet/utenriks/bistand/9181764/

Kan vi håpe på at Dagbladets nyoppvåknede gravejournalister nå har fått blod på tann og ikke gir seg før de får tak i og avslører den hemmelige avtalen om vaksineinnkjøp mellom legemiddelprodusenten GlaxoSmithKline og Folkehelseinstituttet ?

Den dagen GSK-avtalen smøres utover Dagbladet-forsiden skal selv jeg løpe og kjøpe avisen…

Profilbildet til Burre
Medlem
6 år 5 dager siden

Syntes det var noe kjent. Håper jeg ikke gjør mer skade enn gagn med dette. Jeg har ikke sjekket dette selv slik man burde, men legger det frem i tilfelle det inneholder opplysninger av verdi. Jeg har ikke tid og overskudd til å se inn i dette selv, men her er kanskje noe av interesse for den som føler for det:
http://doreendotansarchive.blogspot.com/2009/08/contributors-to-whom-to-report-sos.html

«Please let them know that you are aware that SOS KINDERDORF INTERNATIONAL is associated with the The Tavistock Institute of Human Relations and that you understand the implications of that fact and will not stand for children to be the subjects of experimental behavior modification.

This is not about one institution. SOS KINDERDORF INTERNATIONAL has institutions in 132 countries.

These people need to be made aware that they are mistaken: Se linken over.
(Lang liste med mange kjente navn) Hva er det som skjer?

http://doreendotansarchive.blogspot.com/2009/08/sos-kinderdorf-international-main-root.html
But please don’t let my research suffice. Look into SOS KINDERFORF INTERNATIONAL yourself. You’ve got to see this to believe it.

Please voice your criticism to their sponsors and boycott the companies that support the exploitation of children.

Let’s keep digging into SOS KINDERDORF INTERNATIONAL. We’ll find more.

It cannot be stressed strongly enough that a concerted effort is absolutely essential against this ultra-connected organization.

Det var noe om Odd Fellow i hennes arkiver tidligere. Men nå er merkelig nok vanskelig å finne det igjen. Her noe som kan være kopiert:
http://sv-se.facebook.com/topic.php?uid=8314006819&topic=11986

Profilbildet til hanze
Medlem
6 år 5 dager siden

hehe…det umulige kan bli mulig, selv i Db,
og jeg stiller meg i kø da når det skjer….

Profilbildet til ORAKELET
Medlem
5 år 11 måneder siden

Har dere sett Slumdog Millionaire, der hvor de korrupte mennene river ut øynene på gatebarna og sender de ut for å tigge? Disse mennene tar av seg gatebarn og gir de mat og tak over hodet, men har selvfølgelig en skjult agenda. Denne historien er som tatt fra virkeligheten, fordi dette skjer i India (og andre land) hver dag. Det finnes ikke noe bedre lokkemiddel for penger enn barn i nød.

Når jeg ser på tv og det dukker opp en reklame for en hjelpeorganisasjon, himler jeg med øynene fordi jeg har endelig forstått hvor korrupt de fleste organisasjonene er. Tenk på alle billionene av kr som organisasjonene har fått dratt inn av naive nordmenn… Og en prosent-andel av våre skattepenger går også til hjelpeorganisasjoner. Og tilstanden i de (f.eks)afrikanske u-land har aldri vært værre. Burde det ikke ringe en bjelle hos det godtroende norske folk da?

Og de norske lederne av organisasjonene er absolutt ikke de verste, det er de korrupte og grådige lederne i U-landene som tar mesteparten av pengene. Det er stor forskjell på rik og fattig i f.eks Afrika. Det finnes en del rike mennesker der, men det som er provoserende er at de IKKE BIDRAR MED EN KRONE TIL Å HJELPE DE I NØD? Hvorfor i all verden skal vi hjelpe en nasjon som ikke vil hjelpe seg selv engang, og som tråkker på oss ved å stjele pengene som er ment til å hjelpe de i nød?

Kort sagt: Ikke gi penger til store hjelpe-organisasjoner, pengene går i lommene på korrupte ledere. Hvis vi absolutt vil hjelpe, må vi reise ned dit personlig og se til at pengene legges i rett hånd. Synd, men sant.

Profilbildet til arifkarim
Medlem
5 år 11 måneder siden

Der traff du på riktig punkt, ja! Jeg har selv vært 12 år i mitt hjemland (Pakistan), og har sett, erfart, opplevd hvordan disse såkalte hjelpeorganisasjoner «jobber» i virkeligheten for de som trenger aller mest.

Problemet er såklart kapital og fiktive papirpengene «vi» i vesten «donerer» for å gjøre verden et bedre sted å bo. Mesteparten av disse pengene går rett i lommene til organisasjonslederne. Resten går til reklameproduksjon for å appelere flere «naive» idioter til å donere svindlerne.

Det som er en endelig løsning på all lidelsen i de landa er å gjøre korrupte systemet bedre. Skape arbeidsplasser, bedre infrastrukter og muligheter for de folka slik at de blir «uavhengige» over tid. Sukk… vi bare hiver dem millioner og tror alle problemer løsner seg! :(

Profilbildet til smurfen
Medlem
5 år 11 måneder siden

Helt riktig arif :)
Etter at vi fikk inn 2 luxus modeller av Sabb på jobben min som skulle fakturerest Plan Norge så tok jeg noen skattesøk nå under TV-Aksjonen på lederene i Plan Norge.
Fikk ikke opp noe, dem var untatt dem offentlige skattelistene og det er nok en grunn til det 😉
Det og oprette sin egen hjelpe organiasjon er en fin vei til selvberikelse, ære og profitt 😉
Verden vil bedras

Profilbildet til Otto
Medlem
5 år 10 måneder siden

Skal hjelpeorganisasjoner utføre arbeidet med å injisere vaksiner i den såkalte tredje verden?, vaksiner fra WHO’s proklamerte gratis-pakker. Litt historikk, BBC: Polio Vaccine Gave Cancer Causing Virus To Millions

Dagens status, og planer, UN Population Division Policy Brief, No. 2009/1 March 2009, UNITED NATIONS ● DEPARTMENT OF ECONOMIC AND SOCIAL AFFAIRS, What would it take to accelerate fertility decline in the least developed countries?. Hvem forvalter klodens største konsentrasjonsleir?

Profilbildet til hippokraten
Medlem
5 år 10 måneder siden

Nei, gi dem litt sølvvann i stedet…..sigh…

Profilbildet til Kjetil S
Medlem
5 år 10 måneder siden

Nei, kjør på med stråling, GMO mat, MSG, Aspartame, amalgam, vaksiner, fluor, klor, sprøytemidler og E-stoffer, og topp det hele med farmasøytiske medisiner… sigh…

Profilbildet til hippokraten
Medlem
5 år 10 måneder siden

Det holder med vaksiner fra den lista. De aller fleste innbyggere her tillands (og andre land) følger befolkningen et vaksinasjonsprogram. Jeg aner ikke hvor mange vaksiner jeg har tatt, noen er «obligatoriske» og mens andre er reisevaksiner. Foreldrene mine er vaksinerte, det samme var mine besteforeldre. Sistnevnte var sunne og frisk helt til de stupte om av naturlige dødsårsaker godt over gjennomsnittslevealder her tillands. Selv har jeg aldri noensinne vært alvorlig syk, og føler meg i det store og det hele friskere enn en fisk. Som du sikkert forstår tror jeg ikke at slemme makter prøver å utrydde oss gjennom vaksiner. Det strider mot min erfaring, og jeg tror de fleste (ikke her på siden) vil være enige det. Men jeg er selvsagt klar over at vaksiner innebærer en viss risiko og at noen har fått alvorlige bivirkninger og i verste fall dødd. Jeg husker ikke tallet presist, men var det ikke ca. 70% av alle nordmenn som tok svineinfluensavaksinen? Guess what….de er her fremdeles. Men det har vært en morsom høst med mye god underholdning fra både FHI og NS…jeg gleder meg allerede til neste pandemi 😀

Det ble litt off-topic, men alt i alt unner jeg folk i «den tredje verden» samme helsetilbud som vi har, deriblant tilbud om vaksiner mot alvorlige sykdommer som f.eks polio, som rammer svært mange afrikanske barn. Har du noensinne møtt en poliopasient? Det har jeg, flere ganger både i Norge og utlandet, og det er ingen hyggelig sykdom, det kan jeg fortelle deg. Hvilke alternativer har så vaksinemotstanderne i kampen mot spredning av f.eks polio, bortsettfra hygeniske mottiltak?

Profilbildet til Ulven
Medlem
5 år 2 måneder siden

Hva skjer med barn som blir «tatt hånd om» av hjelpeorg. ?

Media er nå stinne av reklamer for å få folk til å gi penger for å hjelpe «barn i nød». Et spørsmål som har slått meg er: Hva med foreldrene til de stakkars barna som får «hjelp» ? De aller fleste barn har foreldre i levende live, og selv om foreldre lever i karrige kår, så er de likevel de viktigste omsorgspersonene for de små.

Har noen journalister lagd noen reportasjer som viser hvor «velfungerende» forholdet er mellom foreldre og barn som er blitt tatt hånd om av hjelpeorg. ? Eller er det kanskje slik at mange foreldre mer enn gjerne gir bort barna sine for at de skal bli tatt hånd om av «snille organisasjoner fra vesten» ? Blir dette isåfall en form for adopsjon, hvor det er en organisasjon og ikke enkeltpersoner som adopterer på seg ansvaret.

Eller begynner dette mer og mer å ligne på menneskehandel ? Hva skjer egentlig med de små – er det mulig at de blir trukket inn i et stort og skittent spill, hvor de ender opp som ofre ? Mao. at foreldre som gir fra seg ansvaret for sine barn i den tro at Røde Kors eller hvem det måtte være er en garantist for at deres barn skal få det bra vil være i like god tro som unge jenter som reiser til et annet sted hvor de er blitt lovet en «modellkarriere» ? Uten at alle de små og store organisasjonene som nå utgjør «ta hånd om barn»-bransjen innebærer det døtt mer garanti enn en tilfeldig hallik og human trafficker ?

Det er viktig at slike spørsmål stilles og at noen følger opp for å skaffe tilveie litt nøktern informasjon.

Ifølge kilder er SOS Barnebyer et rottereir for MK Ultra misbruk,…  Les mer »

Profilbildet til Beatrix
Medlem
4 år 4 måneder siden

og MK ULTRA_ prosjekter, ikke minst.. hva er vel ikke bedre enn å skjule slike «prosjekter» bak hjelpeorganisasjoner?.. HVEM kan vel la tankene streife omkring DETTE temaet der vi får servert tåredryppende informasjon… og tigging om penger… Ola og Kari er noen store lettlurte nisser….

Profilbildet til Michelle
Medlem
4 år 3 måneder siden

AMNESTY?

I de siste dagene har jeg tenkt på hvilke organisasjoner man absolutt bør støtte. Amnesty, Plan Norge, SOS-Barnebyer, Dyrevernalliansen, Dyrebeskyttelsen og Green Peace, er de første navnene som dukker opp i mitt hode. Og her om dagen stoppet en hyggelig herremann meg på gata og spurte om jeg hadde tid et øyeblikk og om jeg visste var Amnesty Inernatinal var for noe? Jeg ble straks glad for å se han representerte en organisasjon jeg følte jeg bare hadde hørt positivt om, men hva visste jeg egentlig? At de kjempet mot tortur var det eneste jeg kom på mens jeg stod der, men så utrolig viktig også da og noe jeg støtter 100%. Uansett kunne jeg alltids bli medlem for en periode, for man kunne alltid melde seg ut igjen, sa den hyggelige engelsktalende herremannen, mens han strålte med øynene.

Mens jeg skrev under, spredte gleden av å få hjelpe i kroppen min. Samtidig tenke jeg så det knakte, hadde jeg noen gang hørt noe negativt om den organisasjonen, hadde jeg for eksempel lest noen konspirasjoner det kunne være noe i, var det for eksempel noen på toppen som tok penger, var det på noen som helst måte en skjult agenda bakom også?

Etter å ha søkt litt rundt på internett, kan jeg ikke se å ha funnet noe negativt om Amnesty. Ikke noe som helst faktiskt. Er det ikke noen andre som har noe på de heller?Er dette virkelig mulig? En positiv organisasjon som bare hjelper og som jeg ikke har vært medlem av før nå?

Mine taker er at Alt positivt vi gjør hjelper til en bedre verden, en høyere frekvens av Kjærlighet og Håp, et Lys som forener vårt indre med det Frie Universet og noe Nytt og Bedre. Tanker som vil materialiseres til noe Sant og Vakkert, og til…  Les mer »

Profilbildet til Ulven
Medlem
4 år 3 måneder siden

Smakløs Røde Kors kampanje få dager etter Utøya-tragedien får krass kritikk!

«Vi takker Røde Kors for fantastisk innsats i tiden etter hendelsene i Oslo og på Utøya. Vi oppfordrer alle til å engasjere seg ved å bli medlem i Røde Kors. Send ”medlem” til 2221 (kr.300,-),» står det å lese på store reklameboards i byrommet.

– Jeg synes det er forunderlig at man ikke har hatt etisk kompetanse nok hos Røde Kors til å trykke på stoppknappen før denne kampanjen ble rullet i gang, sier redaktør Bjørn Pettersen i Ideelt Sett til NRK.

http://www.nyhetspressen.com/149833.html

Hvorfor har jeg aldri likt Røde Kors? Er det fordi at både Thorvald Stoltenberg og Jonas «der bomber» Gahr Støre har vært toppsjefer der?

Profilbildet til Singoalla
Medlem
4 år 3 måneder siden

Røde kors skal jo være vårt hjelpekorps, men jeg har lurt på også hva de toppfolkene gjorde DER, det røde korset på hvit bakgrunn er forøvrig det sammme som for tempelriddere osv.. frimurerne har det også tror jeg, og da er det vel en connection? Symboler er viktige slik, og jeg henviser til Sub Rosa – under rosen, Under the Rose, som er tempelridder-symbolikk til tusen og som sammenfaller så det holder.. med symbolikken i denne sak. Videre..har politiet fått skryt for sin jobb, vel de gjorde vel sitt men mange liv gikk tapt pga sommel og ting som ikke fungerte i en etat som får penger for at det skal fungere..

AUF-lederen ville verve stemmer straks han var i land..
Det er ufattelig hvordan verden er blitt. Og hva er det med røde kors?

Profilbildet til Falcon
Medlem
2 år 3 måneder siden

Nazi Rat Line & Devil`s Pass from Swiss Red Cross for Eichmann, Mengele, Barbie, Priebke & Klement http://www.youtube.com/watch?v=BRBxlRMj4B8&list=PLqQQFOVUZBLhBLeYTnKxEqbTZtHOEsH2E

Quote: AT MARKTGASSE 49, BERN, SWITZERLAND HEINRICH ROTHMUND CHIEF OF THE SWISS POLICE GAVE ON MARCH 23 1948 ADOLF EICHMANN, JOSEF MENGELE AND 10`s OF THOUSANDS OF NAZI WAR CRIMINALS A SWISS RED CROSS ESCAPE PASSPORT TO ESCAPE JUSTICE: THE DEVIL`S PASSPORT BY ODESSA AND THE CRIMINAL SWISS OF OCTOGON

Pharistocracy, pharaohs became aristocracy, aristocracy freemasonry, Octogon Switzerland is the base http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1878&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

«OPERATION BLACKJACK WARNING 08/01 – 08/17 ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/comment-page-76/#comment-100535