Du leser nå
Hjelpeorganisasjoner i søkelyset

6 minutter lesetidHjelpeorganisasjoner i søkelyset

Hjelpeorganisasjoner mottar milliarder, mens det dør et barn hvert femte sekund av sult.

Hjelpeorganisasjoner, hvem hjelper de egentlig?

Store deler av det Norske folk satte godviljen til, eller tv-en på? Og åpnet sine hjerter «inspirert» av sekulære stjerner til å donere penger til en korrupt organisasjon., jeg snakker selvfølgelig om tv-aksjonen vi nylig holdt for CARE.

Gjennomsyret av bedrifters interesser

Når noen starter en hjelpeorganisasjon er ofte intensjonen god. Når organisasjonen vokser så vil derimot noen representanter for den skjulte kontrolleliten (som ikke lenger er så skjult) blande seg inn. Det gjør de ved å legge for eksempel 20 millioner dollar på bordet og sier: dette er en gave, dere får støtte av oss hvis vi får en person inn i styret deres. Etter noen år og noen pengegaver senere vil organisasjonen se ut som CARE; gjennomsyret av økonomer, depopulasjonsagenter, markedsføringseksperter og advokater.

Det blir litt kjedelig å snakke om det norske styret for ”CARE” siden vi er så små, så det jeg fant ut angående norske forhold kan jeg summere opp med noen få ord: Generalsekretær Marte Gerhardsen; datter av Rune som er sønn av Einar Gerhardsen; en AP familie til det fulle, har seg i mellom presidentskap/senior rådgivning/sittet i styrer samt Marte selv som blant annet har sittet 8 år i UD. For de som vil vite hvor korrupt UD er, se Synnøve Fjellbakk Taftø-saken. Det norske styret er dessverre fullt av næringslivstentakler som du kan se her:

Arne Cartridge – styreleder
Konserndirektør, Yara International ASA

Gina Lund – nestleder
Avdelingsdirektør, Arbeids- og inkluderingsdepartementet

Turid Nyeggen – styremedlem
Markedsdirektør, Thon Hotels

Steinar Sørlie – styremedlem
Administrerende direktør, stiftelsen Norsk Luftambulanse

Lise Lindbäck – styremedlem
Investeringssjef, Vital Forsikring ASA

Johan Stålhammar – styremedlem
Markedsdirektør, Rema 1000

Ann Helen Aarø – styremedlem
Advokat, Advokatfirmaet Hestenes og Dramer & Co.

Grete Benjaminsen – ansattes representant i Styret
Programkoordinator, CARE

PS: Arbeiderpartiet donerte 35 millioner til ”CARE” under årets TV-aksjon.

CARE internasjonalt like ille

President og CEO Helen D. Gayle i det internasjonale styret for CARE har jobbet som AIDS-koordinator og sjef for HIV/AIDS-avdelingen for USAs Byrå for Internasjonal Utvikling. Hun har også fungert som helsekonsulent for internasjonale byråer som Verdens Helseorganisasjon (WHO), UNICEF, Verdens Bank og UNAIDS. Hun har også vært Direktør for et HIV og TB program for Bill og Melinda Gates` sitt fond.

Nå som vi ”vet” hvordan AIDS ble skapt i laboratorium og satt ut i form av blant annet hepatitt-vaksinen på 70-tallet;

www.youtube.com/watch?v=vgBBwOnmy3w
www.youtube.com/watch?v=CDxZ7PX8YGI
www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs

vet vi også at Warren Buffet sine milliarder som har funnet veien inn i Bill og Melinda Gates` fond utelukkende er til for å sterilisere, dumme ned samt depopulere verdens befolkning; les mer om FNs agenda 21.

”Google” også boken som er tilegnet politikere og som forteller litt om agendaen bak fluor, aspartam, chemtrails, vaksiner o.l. I den boken står det svart på hvitt, skrevet av globalistene selv, at det er en mening med dette. De har en plan, så lær den nå. Senere kan det være for sent. Boken jeg referer til heter «Ecoscience: Population, Resources, Enviroment«. Den er skrevet av blant annet John Holdren som nå er sjef for forsknings & teknologi staben til USAs President Barack Obama.

All informasjon jeg har funnet hittil tilsier at de som er innen denne organisasjonen er «venstrehjernetenkere». Med andre ord, de er økonomer, advokater, kommer fra de store selskapene eller de store bankene. Her er litt mer info om de som jobber for ”CARE”, men først et kort foredrag av hjernespesialist Jill B. Taylor som forteller litt om viktigheten av å ha balanse mellom høyre og venstre hjernehalvdel.

Richard Almeida er tidligere Chairman og CEO for Heller Financial, Inc. og har også jobbet ved Citicorp/Citibank (corp, som i corporation; betyr død, eller dødt, som i det engelske ordet; Corpse). Richard har sittet i styret siden 2002.

K.Y. Amoako er President for det Afrikanske senteret for økonomisk transformasjon. Har tidligere jobbet i 20 år for Verdens Banken, hvor han ble den første afrikaneren til å fylle en senior position.  Amoako har sittet i styret til CARE siden 2008.

Bo Cutter, Chair of the Board; tidligere Direktør for Warburg og Assistent for økonomi politikk under President Bill Clinton, har også jobbet for President Carter samt hatt mange oppdrag for Verdens Banken bl.a. i Afrika og Latin Amerika.

Grunnen til at jeg ville skrive denne artikkelen er at jeg klarte ikke å sette en hjelpeaksjon for å utdanne kvinner i nød i sammenheng med målet til eliten om å dumme ned verdens befolkning. Og enda mer skeptisk og provosert ble jeg etter å ha lest litt om folkene som jobber for denne organisasjonen. Dog ble det til fordel ikke vanskelig å sette ting i sammenheng lengre. Konklusjonen min er følgende; et råttent tre kan ikke bære frisk frukt.

Hjelpeorganisasjonen PLAN

Jeg vil herunder presentere informasjon jeg har funnet om en annen stor hjelpeorganisasjon; PLAN. Jeg mener ikke å tråkke på noen og hvis du er en planfadder vil jeg komplimentere din gode innsats, men valgene vi tar kan bare være så god som informasjonen vi har. Ikke hør på andre, men form din egen mening slik at du kan gjøre mest mulig for de undertrykte anno 2009.

Vi har alle lett for å bli en del av et system, om ikke akkurat etter flokkprinsippet så til en viss grad. Enkelte sier at systemet ikke fungerer, men da tenker de ikke på de som bygde dette systemet. De kan nemlig ses som «desperat grådige» og «dyrisk brutale». Derfor fungerer systemet perfekt i deres øyne. De har formet et hierarki med seg selv på toppen av pyramiden der de ikke bare kontrollerer finansverdenen men også den spirituelle (religion) og virtuelle (film/ spill/ media) verdenen.

Her skal jeg ikke skjære alle under en kam, men hvor mange kammer kan en bruker for å beskrive en organisasjon fylt av folk fra «World Bank» og «FN».

Her litt om historien til PLAN. «Urettferdighet har alltid tent meg!» Det var jo et merkelig utvalg av ord Generalsekretær Helen Bjørnøy. Du er sitert, og ja, vi følger med. Her er det norske styret for PLAN.

I det norske styret finner vi blant andre Kristin Clemet; kommandør av St. Olavs Ordenen og daglig leder av tankesmien Civita. Lucy Smith; Medlem i FNs barnekomite fra 2003 til 2009 og Harald Nordvik; styreleder i Oslo Børs og i nettselskapet First Step Capital.

Om disse jobber for fattige barn og virkelig gjør en god gjerning, er opp til deg selv å vurdere. Jeg vil stille spørsmålet; er de rike og indoktrinerte nikkedukkene for kontrolleliten de beste til å forvalte vårt bidrag til den tredje verden?

Et puslespill

Her er uansett litt av puslespillet lagt foran deg. Om bitene passer kommer an på min evne til å formidle og/eller din evne til å se det større bilde. Uansett, vi trenger en forandring i verden. Vi må se det falske for det falske, slik at vi kan finne sannheten, og hvor enkel sannheten er kommer an på hvor vanskelig vi gjør den og hva vi selv gjør for å finne ut av den.

«Be the change you want to see.»

– Ghandi

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
36%
Opplysende
57%
Inne på noe
0%
Usikker
7%
Dårlig
0%
Om forfatter
Anders Troseth

Anders Troseth, ingen utdanning etter videregående skole foruten allmenn påbygging. Fattet etter hvert interesse for bøker da han fant ut at det fantes andre bøker enn Anne Holt sine krim-romaner, og fikk med det øynene opp for en ny verden. Den var stor, men med marshallhjelpens bivirkninger, 9/11 og økt globalisering var plutselig verden et lite sted., lang historie kort en rekke hendelser som gjorde at han bestemte seg for å gjøre sin egen research på; den skjulte hånd, våre røtter, DNA, spiritualisme, hemmelige brorskap og andre tabu/ sensurerte temaer.

52 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *