Du leser nå
De nye Amero-sedlene

6 minutter lesetidDe nye Amero-sedlene

På vei mot en nordamerikansk union og en amerovaluta. Gjett hvem som fikk sitt ansikt på 100 dollar seddelen? "I always tried to turn every disaster into an opportunity." John D. Rockefeller

Den nordamerikanske union er etterkommeren til den Europeiske. USA slår seg sammen med Mexico og Canada og innfører en ny felles grunnlov, en hær og en felles valuta.

Dollaren har mistet ansikt i verden og dumpes i rekordfart, de fleste land vet at når Amero kommer, så er George Washington og dollarseddelen ubrukelig. Gangstere, narkosmuglere og mafiaen har alle sine økonomiskemarkeds analytikere. De har gått over til EURO.

Den amerikanske økonomi er knust som følge av langvarige kriger. Clinton forlot sin post til Bush med et overskudd i statskassa, den nasjonale gjelden var i pluss og landet var stabilt. Bush etterlot en massiv gjeld på 12 billioner dollar til federal reserve.  Clinton kan ha vært den siste amerikanske president som ikke rakk å bli lynsjet av mobben.

NAU

Et nytt land kommer ut av de økonomiske ruinene.

Til tross for at Bill Clinton i 1999 erklærte krig mot serbia med overtredelse av Artikkel 5 i Nato’s rettningslinjer som sier «et nato land må være angrepet for at nato skal gå til krig» var han fortsatt en populær president i Medias søkelys. Bill Clinton undertegnet NAFTA(North amerian fair trade agreement) et år etter han ble president i 1993, avtalene bundet landet fast til WTO, WHO og Verdensbanken, og landet gikk sakte ned i vasken.

Det ble satt opp store arbeidstyrker som begynte å jobbe med deindustrialisering, økosystem relokalisering, jordbruk regulering, handelsavtaler, og andre tiltak som sakte skulle gjøre Usa om til et fattig U land. Den nye verdensorden har ingen hovedkvarter, den har hele verden som et mål, en verden, en makt, et styresett. Du hører politikere mase om «en ny verdensorden» som barn som ikke får godteri i butikken.

En god del avslørende sitater røpes i videoen under her, den nye verdensorden er styrt av satanister i overklassen, de ønsker en verden hvor veldig få skal bestemme over veldig mange, og om du eller mange må dø, så er det en offring, for denne nye verden som de måtte stelle i stand med et morass av uorden for å gjøre seg selv til et behov for menneskeheten.

Usa mister nasjonal suverenitet

nasco

Nye Supermotorveier skal binde de 3 landende sammen med oljerør, togliner og 10felts motorveier. Transport blir begrenset og strengt overvåket, all ferdsel skjer på statens ansvar, og Nafta avtaler har allerede gitt tillatelse til Fema om å omplassere større befolkningområder. Byggingen har allerede begynt å Texas bønder gjør opprør mot at denne supermotoveien ødelleger deres eidommer, jord og isolerer dem usa i 2 deler.

Jobbene til amerikanere flest ble flagget ut og erstattet med billig arbeidskraft fra Mexico. Bøndende opplevde å få stadig større krav og innskrenkelser om hvordan de skulle dyrke på sin egen gård, de fleste klarte ikke å etterbetale høylånsrenter fra Monsanto, Tyson, eller verdensbanken, og smågårdsamfunnet i Usa forsvant til verdens rikeste menn og deres familiedynastiers store multinasjonale selskaper.

CFR (Council on foreign relations) er en privateid tankesmie i Usa, som gir råd til det hvite hus og senatet, lobbister, organisasjoner og tidsskrifter, deres agenda gjenspeiles i deres råd, ordre og instruktser kommer fra David Rockefeller, en av verdens mektigste menn som er kjent for å ønske å utslette jordens befolkning med 95%.

Fri handel og NAFTA, Wto og verdensbanken møtte på enorm motstand i 1999, da flere hundretusen demonstranter samlet seg i flere forskjellige byer rundt om i verden, og satt WTO og NWO på vent, de feilet å feire deres verdensherredømme som planlagt ved milleniumskifte, derfor var krig nødvendig, som den eldste og enkleste måten å akkumulere makt og strategisk posisjonere seg i verden, med falsk krigsføring og inside jobs.

Første gang jeg hørte om nord amerikansk union var i 06, og det var kun et få amerikanske journalister som tørte å stå fram i media og opplyse sine borgere om at deres konstitusjon og nasjonal suverenitet står på kanten av stupet.

Federal Reserve er de nye landsfedrene

Det er fortsatt ingen bekreftelse på at dette er de endelige seddlene. Men det ser ut som federal reserve kuppet i 1913, er godt representert i det nye utvalget. For nye lesere er de essensielt å lese mer om kuppet i 1913, hvor makten over pengetrykkingsmaksinen ble overført fra den amerikanske stat til en privat eid organisasjon. Krakket i 1929 og «the great depression» var et nøye planlagt resultat av President Woodrow Wilsons signatur på denne avtalen som gjorde økonomiske nedgangstider vitenskapelig skapt. Han motok tidligere nobelsfredspris vinner. Etter å ha signert, skrev han følgende i sine memoarer:

«I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country. A great industrial nation is controlled by its system of credit. Our system of credit is concentrated. The growth of the nation, therefore, and all our activities are in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated Governments in the civilized world no longer a Government by free opinion, no longer a Government by conviction and the vote of the majority, but a Government by the opinion and duress of a small group of dominant men.» –Woodrow Wilson

Aksjonære i Federal reserve bestod av krigskåte gamlinger, rockefeller familien og warburgs hadde nå kontrollen over pengemaskinen, og på denne måten tok de kontroll over senatet og kongress, de presset fram kriger som de finansierte ved å printe penger ut av tynn luft, som amerikanske skattebetalere måtte nedbetale renter på, og deres sønner måtte ut og gi sine liv i store verdenskriger.

Republikaneren Ron Paul erkjenner en verdensorden:

Federal Reserve eier USA gjennom nasjonal gjeld

The estimated population of the United States is $307.336.071 so each citizen’s share of this debt is $39.122,36.

Idag har Federal Reserve aldri vært under auditering. Det er ingen innblikk i hva denne gruppen gjør med amerikanernes skattepenger. Landet er i trilliard gjeld, og ingen svar om hvor pengene har blitt av blir gitt til halvsinte senatorer og kongressmenn når sentralbanksjef Ben Bernanke blir stilt i lyssky forran en hel verden.

Dette er ikke bekreftet i mainstream media enda, seddlene kan være falske. Jeg stiller ingen garantier, da det også er et sterkt ønske om en felles verdensvalutta. men da må ifølge David Rockefeller:

«En stor global katastrofe må ramme verden, slik at alle nasjonene aksepterer den nye verdensorden».

Fema campsene står klare til disposisjon, nasjonal untakstilstand er iverksatt som følge av nivå 6 pandemi utgitt av WHO/WTO, og tvungen massevaksinering er gitt i flere delstater med bøtelegging med opptil flere tusen dollar om du nekter å la deg vaksinere.

Jeg anbefaler en artikel jeg skrev:  «Fema Camps: Fare for holocaust» Om du ønsker å se nærmere på hvorfor Usa er det minst trygge stedet å bo i verden nå om dagen.

north-american-union-banknotes-2010-series

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
60%
Inne på noe
20%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

22
Kommentarer

avatar
11 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
FalconBelzeBobOttoTom_BArmin Bahrami Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
arifkarim
Abonnent
arifkarim

Fine bilder du har funnet Armin… NWO-lederne på seddler i et NWO-verden… :)
USA har allerede plassert sitt 12-trillioner grensa for maks-lån, og verdien til dollar faller fortsatt videre. Alt tyder på en kommende hyper-inflasjon, hva skjer videre er fremdeles uklart.
Amerikansk Sentralbank (FED) sjefen Ben Bernank ble konfrontert med spørsmålet om hvor det ble av en halv trillion dollar:
http://www.youtube.com/watch?v=00ECLxK2YTs

Og svaret var enkelt: Det visste han ikke! :D

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Fant forresten ut at en engelsk trillion = en norsk billion… ;)
http://no.wikipedia.org/wiki/Billion

daniel
Abonnent
daniel

Intresann artikkel.
Men jeg lurer på hvor kildene er for de seddelbildene??
Uansett fortsett slik og la sannheten komme frem.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Den Nye Verdens Order vil for denne regjeringen vedkommende gå rett i «dass» når finanskrisen setter til for fullt i og med Norges bank solgte unna gullreserven på billigsalg i 2004 og vi dermed sitter vi igjen med bare syv gullbarrer pluss en myntsamling! Og dette er ikke så så mye å berolige fra før av tynnslitte finansnerver her i landet!

torkel
Abonnent

Pytt pytt :-) Det er bare papir og gull, ingen ordentlige verdier. Vi må nok jobbe med global fordeling etter denne fadesen i verdens historie er over uansett. Vi i Norge har det generelt bra; tilgang på olje, vann/vind kraft og nok av naturressurser. Det er andre land i verden som er langt værre stilt, vi må heller disponere vår «rikdom» til dem.

Det tror jeg i allefall :-)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Hva slags rikdom?

Denne regjeringen har jo solgt norges gull til eie for korrupte utenlandske finanssammarbeidspartnere.
Og da er legemiddelindustrien denne regjeringes eneste siste forsøk på å få inn kronene igjen! Tjene på sykdom , nød og lenedig i tiden fremover!

daniel
Abonnent
daniel

Eneste som gjelder når verden går til helvete er kunnskap, og praktiske ferdigheter.
Det er en av de største rikdomene.
Hjelper ikke med papir penger når det ikke har noen verdi :-D

Hellwege
Abonnent
ReXoR
Abonnent
ReXoR

Stiller meg litt kritisk til ektheten til disse sedlene. Hvorfor er de merket med dollars? trodde det skulle være amero jeg. jaja . jo, en annen ting. hvorfor er det bare federal reserve folk på disse sedlene. skal ikke canada og mexico være representert. ? eller har de egne seddler til eget land?

bare lurer.

mvh martin.

Robin
Abonnent
Robin

BESTILL AMREO HER

Til alle tvilere, her kan du bestille AMERO. Vist du har lyst på:

http://www.dc-coin.com/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Category=8

http://www.designscomputed.com/coins/amero.html

ReXoR
Abonnent
ReXoR

«Custom made amero» wtf…
samlemynter er vell ikke akkurat noe å investere i. hadde aldri kjøpt penger fra en slik nettside.

Mina
Abonnent
Mina

Skal hverken kjøpe sedldler eller mynter. Går så fort ut av markedet, chipping er inn nå : (

Otto
Abonnent
BelzeBob
Abonnent

Kjøp gull og sølv. Selv om prisen er på topp nå. Tror prisen kommer til å fortsette å stige. Har ihvertfall hatt rett de siste 7 årene.

Falcon
Abonnent
Falcon

Why I’m Done Stacking Silver https://www.youtube.com/watch?v=JL2xDOmWK5w

Quote: Watch this video to find out why I’m done stacking silver! Be sure to engage your sarcasm detector!